PDA

View Full Version : İsveç'te Yılın Ortasahası Linderoth

RaSenGan
12.Kasım.2006, 21:10
Galatasaray'ın yıldız ortasahası Tobias Linderoth, 2007 yılının en başarılı İsveçli ortasaha futbolcusu seçildi.

İsveç'te yılın en iyi ortasaha oyuncusu da Galatasaraylı Linderoth seçildi.

Linderoth, Elmander ve Kallström gibi isimli geride bırakarak ödülü aldı.

Yılın İsveçli Kalecisi: Rami Shaaban (Fredrikstad FK)
Yılın İsveçli Defans Oyuncusu: Petter Hansson (Rennes)
Yılın İsveçli Ortasaha Oyuncusu: Tobias Linderoth (Galatasaray)
Yılın İsveçli Forvet Oyuncusu: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
Yılın İsveçli Teknik Direktörü: Jonas Olsson - Stefan Rehn (Goteborg)
Yılın En İyi Çıkış Yapan İsveçli Oyuncusu: Johan Oremo (Gefle)
Yılın İsveçli Bayan Oyuncusu: Therese Sjögran (Malmo DFF)

Ajansspor

ZiyaSerdar
13.Kasım.2006, 01:39
İsveç'in orta saha oyuncuları çok iyi. Bunların arasından en iyi oyuncu seçilmesi ne kadar iyi oyuncu olduğunu gösteriyor.

El Barto
13.Kasım.2006, 01:41
Bu adam habire sakat Galatasaray'a geldiğinden beri yahu. :)

RaSenGan
13.Kasım.2006, 01:48
Bu adam habire sakat Galatasaray'a geldiğinden beri yahu. :)

SAdece 1 kere sakatlanmadı mı abi ? :)

El Barto
13.Kasım.2006, 01:50
Eee yine sakat. :)

Neyse kaliteli bir futbolcu oldugunu biliyorduk zaten bu ödülü haketmiş ki almıştır.

anilton
13.Kasım.2006, 01:52
Linderoth çok iyi oyuncu ama Kallström çok daha iyi bir o.saha bence...

El Comandante
13.Kasım.2006, 01:56
TobiAslan iste (:

Ligimizin en iyi ön liberosu,Isvecin en iyi orta sahasi secilmis gene.Bu adami tutupta getirenden Allah razi olsun (:

ogcj_me
13.Kasım.2006, 01:58
matia elmanderin oyunu farklı
linderothun farklı
saçma olmuş

Roberto Baggio
13.Kasım.2006, 02:01
Sapına kadar hakediyor kendisi aslan parçası Linderoth tebrikler...

anilton
13.Kasım.2006, 02:06
TobiAslan iste (:

Ligimizin en iyi ön liberosu,Isvecin en iyi orta sahasi secilmis gene.Bu adami tutupta getirenden Allah razi olsun (:

Bence Aurelio ligin en iyi önliberosu...

uAmurat91
13.Kasım.2006, 02:09
EmperoR laf ağzımdan aldı, diyecek birşey bırakmadı.(:

TobiAslan !

El Comandante
13.Kasım.2006, 02:10
Bence Aurelio ligin en iyi önliberosu...

Senin görüsüründür saygi duyarim,bana göre TobiAslandir (:

Fietra 10
13.Kasım.2006, 02:17
Bende çok begeniyorum Linderoth'u..Aureilo ve Linderoth'u aynı takımda düşünmek bile istemiyorum:)

ForsakeN
13.Kasım.2006, 02:42
Linderoth çalışkan bir oyuncu.Ama çok şanssız bayağı sakatlık yaşadı bu sene. Ligimizin en iyi ön liberolarından.

Emurafu
13.Kasım.2006, 03:03
Linderoth Aşil Tendonunda Sezon basından beri agrı var..Bu yüzden Operasyona girmiyor..O yüzden Sürekli sakatlanıyor...Sırf bu yüzden agrıları artıyor..Galatasaray Doktoru Dedi 2 haftalık Bir operasyon yapılacak sonra sapa saglam olacak....

IcedEarth
13.Kasım.2006, 03:46
Linderoth çalışkan bir oyuncu.Ama çok şanssız bayağı sakatlık yaşadı bu sene. Ligimizin en iyi ön liberolarından.
Şanssızlık mı, rakiplerin kasti tekmeleri mi? Buna içten cevap verelim, taraftar kimliğini bir tarafa bırakarak. Lütfen!

ForsakeN
13.Kasım.2006, 03:53
Şanssızlık mı, rakiplerin kasti tekmeleri mi? Buna içten cevap verelim, taraftar kimliğini bir tarafa bırakarak. Lütfen!

Tamam, Fenerbahçeli yöneticilerin emriyle Linderoth'u öldürmeye yönelik faul yapılıyor.

Bunu mu dememi bekliyorsun anlamadım ki. Ben mesajımda fanatikliğe dair birşey göremedim de.

IcedEarth
13.Kasım.2006, 05:32
Tamam, Fenerbahçeli yöneticilerin emriyle Linderoth'u öldürmeye yönelik faul yapılıyor.

Bunu mu dememi bekliyorsun anlamadım ki. Ben mesajımda fanatikliğe dair birşey göremedim de.
Yahu ben sana fanatiklik yapıyorsun mu dedim. Ya da fauller Fenerbahçe'nin emriyle yapılıyor mu dedim. Tek dediğim Linderoth olsun, Lincoln olsun bu tip oyuncular gereksiz sertliklere maruz kalıyor. Ama lafı istediğin tarafa çekerek beni zor duruma düşürmeye çalışıyorsun aklınca.

nart_susruko
13.Kasım.2006, 07:30
isveç durumu bizi bağlamaz da kolay kolay sakatlanmaz denilen adam daha bizde istikrarlı bi grafik yakalayamadı..

tribün gibi dinamo gibi.

: )