Log in

View Full Version : Holosko Galatasaray'a yakın

eGowiCh
13.Kasım.2006, 23:04
V.Manisasporlu Filip Holosko'ya Beşiktaş ve Trabzonspor'un ardından da Galatasaray da talip oldu.

23 yaşındaki Slovak oyuncuyu renklerine katmak isteyen Galatasaray, V.Manisaspor yönetimi ile temaslarını yoğunlaştırdı. Devre arasında kaliteli bir santrafor almak isteyen Galatasaray'a Holosko yaz döneminde V.Manisaspor yönetimi tarafından önerilmiş ama Galatasaray bu teklifi geri çevirmişti.

V.Manisasporlu yöneticilerle iyi ilişkilere sahip olan Galatasaray yöneticileri, Holosko için V.Manisaspor ile prensipte anlaşmaya vardı.

Holosko için 5.1 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray yönetimi, bu transferde herhangi bir pürüz çıkmasını istemiyor.

Yukarıdaki bilgiler tamamen benim tarafımdan yazılmış olup, V.Manisasporlu yöneticilerden aldığım duyumlar doğrultusundadır.

anilton
13.Kasım.2006, 23:10
G.Saray'ın Holosko'ya 5.1 milyon Euro vereceğini sanmıyorum...

Holosko Beşiktaş'a daha yakın.Beşiktaş Holosko için 2 Milyon Euro artı futbolcu takası teklifinde bulunmuştur.Ayrıca iki takım arasında da kalırsa kimi tercih edeceğini hepimiz biliyoruz,gördük çünkü...

Emurafu
13.Kasım.2006, 23:34
Sponsor Galatasaraya Söyle demiş 10M Yardım ederiz ama Alacagınız Forvet genc olacak demiş...Yası 25 den Fazla OLmuyacakmıs..Sponsor Büyük destek vercekmiş tabi Caruscada Yolcu...

RaSenGan
13.Kasım.2006, 23:36
Daha kaliteli oyuncu almalıyız biz.Forvette çok etkili oyuncularımız yok maalesef.

Emurafu
13.Kasım.2006, 23:38
Aygün Alsana Kesin haber..Sponsor 10M para verecekmiş..Ama yası Genç olacak..Bu arada Egemen Transfer konusu varken Hakanbalta olayını yazmısdı..1gün sonra hakan geldi...

Sekopej
13.Kasım.2006, 23:38
Demişle, görmüşle, duymuşla haber koymuyoruz arkadaşlar. Kurallarımız açık, kaynak göstermek zorundasınız.

Ha belki Galatasaray'a transfer olacaktır, doğrudur. Ama kurallarımız belli. Konu kilitli.