View Full Version : Kezman: "Bomba gibi dönüyorum"
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 22:56
Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle 1 Kasım’da Katar’da doktor Popoviç’e atroskopi yaptıran Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, çalışmalarını ülkesi Sırbistan’da sürdürüyor.
Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde durumuyla ilgili açıklamalarına yer verilen Sırp futbolcu, önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğini ve antrenmanlara başlayacağını ifade ederek, "Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Bomba gibi geri dönüyorum" dedi.
Katar’daki ameliyatının ardından ülkesine gittiğini, rehabilitasyon çalışmalarını da burada sürdürdüğünü bildiren Kezman, şunları kaydetti:
"Ameliyattan 5 gün sonra hafif tempolu yürüyüşlere başladım. Daha sonra ağırlık ve kas güçlendirici çalışmalar yapmaya başladım. Bir an evvel takımıma dönmek için Sırbistan’da çalışıyorum. Önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğim ve gelir gelmez de antrenmanlara çıkacağım.
Doktorların vereceği raporlar doğrultusunda, maç kondisyonunu da kazandıktan sonra, yeniden Fenerbahçe’de görev alacak hale geleceğim.
Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Fenerbahçe’ye, bomba gibi geri dönüyorum" dedi.
uAmurat91
14.Kasım.2006, 23:14
Yuttum, boğazımda kaldı..
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 23:15
Bu lafları çok duyduk kendisinden ancak benimde içimde öyle bir his var :p
IcedEarth
14.Kasım.2006, 23:28
Göreceğiz bakalım nasıl dönüyormuş. Kezman'ı hiç beğenmiyorum açıkçası.
uAsamet91
14.Kasım.2006, 23:38
Dönsün daha iyi:p
Rodrigo Tello
14.Kasım.2006, 23:50
Hadi bakalım..
Sir FRD
15.Kasım.2006, 01:10
zaten 2 ihtimal var
1.devre arası gönderirler
2.süper bir dönüş yapcak
bence süper bir dönüş yapcak:)
nerazzuri
15.Kasım.2006, 03:02
eughuhg :D Yine elimizde patlıcak kanımca :p
Muhahahah çok komik bir espri!
barahir
15.Kasım.2006, 03:04
Aman Stadımızı yıkmasın da giderayak..
Universal
15.Kasım.2006, 03:06
Sezon öncesi, 20-25 gol atacağım diyordu. Gördük aman sakın bomba gibi gelme pimi çekilmiş etkisiz birisi olarak gel. =)
Varonil
15.Kasım.2006, 03:06
Kezman'a güveniyorum ve patlama yapacağına inanıyorum..
Aykan19o3
15.Kasım.2006, 03:10
Bakalım, Görücez. :):)
ogcj_me
15.Kasım.2006, 03:59
Heyt be !
yarın formasını alacağım
ForsakeN
15.Kasım.2006, 04:00
İcraat bekliyoruz icraat , bomba değil !
GeNç KaRTaL
15.Kasım.2006, 04:27
Kezman çok konuşuyor bence.Az konuşup çok icraat göstermesi taraftar için daha iyi olur kanımca..
VahdeTrabzon
15.Kasım.2006, 04:31
Bence bu seferde bişey yapamıycak sonrada transfer olur heralde
Onurap
15.Kasım.2006, 04:47
Kezmandan ancak dinamit lokumu olur :)
Lionel Andres Messi
15.Kasım.2006, 05:03
Kezmandan ancak dinamit lokumu olur :)
+1 güzel dedin onur
bu kezman zaten fener'in elinde patlamadı mı ehuuhu
bir bomba bir defa patlar.
Fietra 10
15.Kasım.2006, 06:23
Çok büyük patlama yapacagına inanmayanlardanım..devre arası olmasa bile sezon sonu gönderilmesi muhtemel..
shamur1
15.Kasım.2006, 08:26
SakatLığı iyiydi baya . Bomba gibi dönmesine gerek yok . En azından 20 senedir Fener'de yedek bekLeyen Semih i kazandı Türk futboLu
Cengo
15.Kasım.2006, 08:49
Kezman aslında iyi oyuncu ama oyun stiline uymuyor, pivot santraforla beraber çok iş yapar oynadığı takımda.Hala çok iyi paralara satılabilir, gittiği takımda iyi işler yapabilir..
Semih de aranılan isim değil, o kadar abartmayın.
Semih 20 sene mi, 'Genç Semih' muhabbetini de abattın iyice..
Solskjaer gibi dursun kenarda, elleşmeyin..
Carew gibi overrated bir pivot santrafor lazım bu takıma..
Fıratcan Alçınkaya
15.Kasım.2006, 08:53
Yine boş kaleye kaçırmaya başlar:p
Sanmıyorum çok iyi bir dönüş yapacağını sahalara piskolojik olarakta çok kötüydü sakatlıktan önce kırmızı kart yedinde ağlaması hep formsuzluğunun tetiklediği şeyler... Sezon başında da 20gol civarı atarım demişti ama özetle ''Az Laf Çok İş''
ShevAnil
15.Kasım.2006, 10:42
Kezman aslında iyi oyuncu ama oyun stiline uymuyor, pivot santraforla beraber çok iş yapar oynadığı takımda.Hala çok iyi paralara satılabilir, gittiği takımda iyi işler yapabilir..
Semih de aranılan isim değil, o kadar abartmayın.
Semih 20 sene mi, 'Genç Semih' muhabbetini de abattın iyice..
Carew gibi overrated bir pivot santrafor lazım bu takıma..
Abi Dediklerine Komple Katılıyorum Ama Aynı Görüşde Olmadıgım Tek Yer Kezman Iyi Paralara Falan Satılamaz Kendimizi Kandırmayalım , Türkiye'de bügüne kadar ne yapmışki iyi paraya satılsın. Satılsa Bile Fenerin Zararlı Bir Satış Yapacagını Düşünüyorum
remake
15.Kasım.2006, 16:58
:D:D:D
Sabah sabah hic gulecegim yoktu.
ogcj_me
16.Kasım.2006, 06:18
http://fenerbahce.org/icerik/haber/9444/
beyler baksanıza alttaki resimlerde baya hırslı görünüyor
ayrıca sıkı çalışıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-11-15_15011.jpg
Yanlız şu resimdeki Beyazlı adamın t-shirtindeki PSV yazısı dikkatimi çekti
Emurafu
16.Kasım.2006, 07:27
Oley kezman Dönüyor:D:D
Olan semihe Olacak gibi insallah Zico hatasını anlamıstır...
CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 22:01
Ohohoho Cem Yılmazın ufaklık versiyonuda burdaymış :zuhaha
Konu ilen ilgili yoruma gelince Valla hep aynı açıklamalar..Daha ne olacakki adamın ben berbat bir dönüş yapacam diyecek hali yok ya :p
Fernando Gago
16.Kasım.2006, 22:03
Yanlız şu resimdeki Beyazlı adamın t-shirtindeki PSV yazısı dikkatimi çekti
Hollanda da tedavi oluyor ondan
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 01:33
Konu ilen ilgili yoruma gelince Valla hep aynı açıklamalar..Daha ne olacakki adamın ben berbat bir dönüş yapacam diyecek hali yok ya :p
Hiç açıklama yapmayabilirdi Turgut abi.Az laf çok iş demiştim zaten önceki mesajımda.Birde medyaya demeç vermiyecekti güya..
Cengo
17.Kasım.2006, 01:47
Olan Semih'e olyormuş peh peh peh
Çok komik olmuş..
Kezman gayet iyi paralara satılabilir, onun sorunu oyun formatına göre oynayamamasıydı.
Sezon başında daha çok kanat oynarken şimdi daha çok içeri dribblingle oynuyor Fener, hal böyleyken biraz güçlü olursa ikinci yarı fırtına gibi bir Kezman izlenebilir.
Deivid'e gitsin diyenlerin şimdi boğazlarına düğümleniyor ismi!!..