View Full Version : Mehmet Yıldız: "Shearer gibiyim"
BlackEagle19o3
14.Kasım.2006, 23:09
Sivasspor'un yükselen değeri Mehmet Yıldız, Sabah gazetesine konuştu. Ligin en formda oyuncularından bir tanesi olarak teklifler aldığını ve ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağını söyleyen Yıldız, "Öncelikli hedefim Sivasspor ile başarıya ulaşmak. Ardından Milli Takım forması altında gollerimi sıralamak ve üç büyük takımdan birisine transfer olmak istiyorum. Teklifler aldım. Fakat takım ismi vermem sakıncalı olur" dedi.
"Hocamız bize 'baba' gibi davrandı"
Sivasspor formasını giymekten çok mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağım. Bunu yaparken hem Sivasspor, hem de kendi menfaatlerim ön planda olacak. Gideceğim takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra gerçek kimliğini bulduğunu ve Sivas'ın bugünkü başarısınd a büyük katkı sağladığını söyleyen Yıldız, "Takımımızda hakim olan arkadaşlık havası başarımızda büyük rol oynadı. Bülent Uygun ile uzun yıllardır beraberiz. Onunla çalışmak bizim için çok önemli. Bize özgüven aşıladı. Hoca gibi değil, bir baba gibi davrandı" dedi.
"Şans bulursam affetmem"
Milli takım kadrosuna seçildiği için çok mulu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki Norveç ve Bosna Hersek maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer forma şansı bulursam gol atacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Yıldız, gol vuruşlarında Bülent Uygun'un verdiği program doğrultusunda daha etkili hale geldiğini ve her çalışma sonunda yarım saat şut çalışması yaparak daha başarılı olduğunu söyledi.
"Alan Shearer'a benziyorum"
Yıldız, İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olan Rooney'e benzetilmesi konusunda ise, "Bu benzetmelerden hoşlanıyorum. Ben kendime İngilizler'in efsane futbolcusu Alan Shearer'ı örnek aldım. Ve ona benzediğimi düşünüyorum" dedi. Bugüne dek ligde attığı gollerin yanısıra beş gol attırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, "Çok kolay adam geçiyorum. Rakiplerimle savaşmaya ve boğuşmaya bayılıyorum. Gol atmamın yanında asist yapma özelliğim de bulunuyor" diye konuştu.
Fernando Gago
14.Kasım.2006, 23:13
Son vuruşları çok kötü kendine başka "gibiyim" diyecek birisini bulsun ...
uAmurat91
14.Kasım.2006, 23:15
Aslında Türkiye Ligi için yeterli bir oyuncu ancak bazen bunlar yetmiyor.
REsist JuvE11
14.Kasım.2006, 23:18
çok yukardan uçuyo..biri indirsin su shearer i
Fıratcan Alçınkaya
14.Kasım.2006, 23:21
oooo :) işte böyle biraz iyi oynayan oyuncular ya rakip takıma ya hakeme ya da bu tarz açıklamalar ile nedense uğraşıyolar..
IcedEarth
14.Kasım.2006, 23:23
Shearer değil de, olsa olsa Recoba gibi olur. :zuhaha
El Comandante
14.Kasım.2006, 23:38
Mehmet cok abartiliyor,bence gücünden baska birseyi yok,top süremiyor,cok dengesizce oynuyor.Sivas macinda onu cok dikkatlice izledim hep topa bakarak,vücudunu yana yatirarak top sürdügüne dikkat ettim.Fizigi gayet iyidir,kafa vuruslarinda iyi olabilir ama cok abartiliyor bence.Düsünüldügü gibi birisi degil.
anilton
14.Kasım.2006, 23:38
Tipi benziyor Shearer'a...
ForsakeN
15.Kasım.2006, 02:13
Yakında da hangi Avrupa kulübünü istediğine dair açıklama gelir. :)
Sir FRD
15.Kasım.2006, 02:20
nediyo yaa bu shearer felan dalga mı geçiyo:Dshearer'ı hiç izlememiş heralde:D
Atakan38
15.Kasım.2006, 02:41
Çok kolay adam geçiyorum___Demiş Antremandamı Acaba
Baya İii FutboLcuymusta Bzm Habermız Yokmus
Cok Abartmıs Fızık Gucu Super Ama
Aykan19o3
15.Kasım.2006, 03:14
Abartmış Bence..
deniz.91
15.Kasım.2006, 03:19
5 maç oyun oynadım diye abartmış baya sherarer olmak 5 malçla olmuyor bence türkiyede mehmet yıldızdan daha iyileri var gökhan ünal,holosko,bobo vs
ogcj_me
15.Kasım.2006, 03:57
keşke böyle konuşmasaydı ...
Çünkü Shearerın tekniği Mehmet Yıldız'da yok
RoNNiE91
15.Kasım.2006, 04:15
Aslında tip ve topla duruş tarzı benziyor ama aynı şey oynaması için geçerli değil bence.
GeNç KaRTaL
15.Kasım.2006, 04:18
"Shearer gibiyim".Bırakta ona sen değilde futbolseverler (biz) karar verelim Mehmet.Daha güzel olur bence..
Tipi benziyor Shearer'a...
Aynısını bende düşündüm konuyu görünce.
shamur1
15.Kasım.2006, 08:05
ALan Shearar'ın kıçı oLamazsın Sen Mehmet YıLdız . Düz bır oyuncu kazma sadece fizik gücü var .Nerde sen de o Shearar'ın bitiriciLiği , AkLı, tekniği Shearar Efsaneydı ya . Adama bak ya 3-4 goL atınca Kendini Shearar La bir tutuyor . Yakında PeLe de oLur
Kaç goL atmış bu adam ya şu ana kadar. Fatih Tekke 2 sezonda 53 goL atmıştı. ÜsteLik Kısa boyuna rağmen 53 goLün 20 tanesini KafayLa atmıştı. Çoğuda akıL ve mantık işiydi. Harby deLirdim ya Umarım devre arasında gidersin İstanbuL'a da seni de 2 sene sonra Lig B de görürüz
nart_susruko
15.Kasım.2006, 13:52
başlığa göre adama giydiriyorsunuz maşallah.. ;)
adam onu örnek alıyorum demiş, yasak mı yoksa birilerini örnek almak ? röportajı yapan kişi de ".. gibiyim" başlığı atmış anlaşılan haberin dikkat çekmesi için, sizde pusu da bekler gibi helal valla.
ha oynadığı futbolu beğeniyor muyum ? hayır :icon_biggrin:
DisCo
15.Kasım.2006, 20:12
Tipi benziyor adam örnekte alıyor bizene. Kesin transfer teklifi yapanda Beşiktaştır. Beşiktaş sever böyle adamları almayı.
Rodrigo Tello
15.Kasım.2006, 20:55
Bu adam büyük takım oyuncusu degil bence..
muscle
15.Kasım.2006, 21:28
bu yılın en iyi santaraforu beğenmeyenler futboldan anlamıyordur son vuruş dışında da aynı alan sherar a benziyor stili. gayet mantıklı bir benzetme roneey senin gibi kafa topu alamaz haklısın mehmet. seni beğenmeyenler serkan çalığı oynatsın forvette stopere çarpınca tranva geçirsin oboyla bütün kafa toplarını alsın sen geleceği vieri si olmaya devam et
ben de mehmet i vieriye benzetiyorum
ShevAnil
15.Kasım.2006, 22:21
bu yılın en iyi santaraforu beğenmeyenler futboldan anlamıyordur son vuruş dışında da aynı alan sherar a benziyor stili. gayet mantıklı bir benzetme roneey senin gibi kafa topu alamaz haklısın mehmet. seni beğenmeyenler serkan çalığı oynatsın forvette stopere çarpınca tranva geçirsin oboyla bütün kafa toplarını alsın sen geleceği vieri si olmaya devam et
Petkoviç'de Peter Cech'i Andırıyormu Nedersin?
Saçmalık Adam 1 Sezonda Shearer Oldu..Seneye Ronaldo , Sonrada Henry Olucak Bu Adam :)
Emurafu
15.Kasım.2006, 23:46
Ocakta İstanbul takımına gidicem demiş..Galatasarayda olabilir...
sananes
16.Kasım.2006, 00:49
bence gayet iyi bi oyuncu fizigi güçlü afrikalı oyunculara özenmiyomuyuz hep teknigi sherar kadar degilse fizigi sherardan iyidir.tamam sherar etmez ama sonucta sherarım dememis onu örnek alıyorum demis hem sherar bu sonucta ronaldo falan degil bence mehmet yıldız kendini degilde siz sherarı abartıyosunuz gibi geliyo
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 00:53
Aklıma İ.Toroman k.k yediği pozisyon geldi kendini nasıl atıcağını şaşırdı yere gerçekten de fiziği güçlüymüş...
İstanbul'a gelicek bence de büyük ihtimalle de Fenerbahçe olabilir...
gezenti
16.Kasım.2006, 05:16
Ya bunlar gerçekten Sivaspor teknik direktörü ve Sivassporun yaptığı psikolojik savaş.Adamların teknik direktörü bunu alan şampiyon olur diyor.Madem o kadar iyi bu adam neden satmak istiyorsun kadron türkiye ligine yeterli gibi bir kaç takviye yap devamlılığın olsun.En iyi adamını göndermek isteyen teknik direktörmü olur allah aşkına ya???
Dediğim gibi 3 büyüklerin yerinde olsam hayatta almazdım bu adamı.
Ayrıca sen bu futbolunla dünyada ekol olan Sherar'ın kılı bile olamazsın.
Not:Biri şu balonu indirsin milli maç üzeri....
deniz.91
16.Kasım.2006, 06:53
Daha dur acelen ne bu yıl daha kaç maç oynadıda adamı hemen en iyi santrafor ettiniz kral olsunda görelim önce
Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 07:04
Bu açıklama yüzünden Shearer futbola geri döner heralde utancından:D
altiner93
16.Kasım.2006, 07:39
Bu açıklama yüzünden Shearer futbola geri döner heralde utancından:D
Olmadı Mehmet Yıldıza futbolu bıraktırır:zuhaha