Log in

View Full Version : UEFA: "Galatazaray"

ForsakeN
15.Kasım.2006, 01:56
UEFA: "Galatazaray"

http://www.sporx.com/images/1/38/3721_B_logo003.jpg

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkez binasında yer alan kupaların altındaki cam büstte isimleri yazılı şampiyon takımlar arasında bulunan Galatasaray'ın yanlışlıkla 'Galatazaray' olarak yazılması tepki çekti.

Yıllara göre şampiyon takımların isimlerinin yazıldığı UEFA ve Süper Kupa kürsülerinde, 2000 yılında Galatasaray yerine 'Galatazaray' yazılması, özellikle bölgede yaşayan Türklerin eleştirilerine neden oldu. Tepki gören yetkililer, söz konusu yanlışlığın en kısa zamanda düzeltileceğini söyledi.

Fernando Gago
15.Kasım.2006, 01:58
Olmaması gereken bir hataymış ... Düzeltilip özür dilenmesi gerek

uAsamet91
15.Kasım.2006, 01:59
Yanlışlık yapılmış doĞal .. ama özür gerek

ForsakeN
15.Kasım.2006, 02:02
UEFA bunu hep yapıyor. Fenerbahçe yerine Fenerbache yazıldığını da gördüm çok kez. Böyle bir kurumun bu hataları yapması şaşılacak bir olay.

Atakan38
15.Kasım.2006, 02:36
Koskoca Uefa GeneLde Turk TakımLarıyLa IlqiLi BoLe Ufak Tefek YanLısLıkLar Yapıo

anilton
15.Kasım.2006, 02:51
Önemsenmiyoruz bile...

Koskoca UEFA yetkilileri Galatasaray'ın nasıl yazılacağını bilmiyorlar mı?

ogcj_me
15.Kasım.2006, 04:01
Bence artık bizimle davga geçen (yanlış yazım konusunda) galatasaraylılara cevabımız olacak

Ralph
15.Kasım.2006, 04:02
Amatörce yapılan bir yanlış gerçekten onlar adına çok gülünç.

uAmurat91
15.Kasım.2006, 04:03
Makaraya aldıkları belli..

El Comandante
15.Kasım.2006, 04:07
Bence artık bizimle davga geçen (yanlış yazım konusunda) galatasaraylılara cevabımız olacak

Nasil yani ? :icon_eek:

Ilginc bir hatadir,gereginin yapilmasi gerekir ...

ogcj_me
15.Kasım.2006, 04:11
Nasil yani ? :icon_eek:

Ilginc bir hatadir,gereginin yapilmasi gerekir ...

okulda filan galatasaraylı arkadaş gelir derki daha uefanın sitesinde bulgar takımı doğru fenerbahçe yanlış yazılıyor hehe ::D der

O misal yani ...

uAmurat91
15.Kasım.2006, 04:14
okulda filan galatasaraylı arkadaş gelir derki daha uefanın sitesinde bulgar takımı doğru fenerbahçe yanlış yazılıyor hehe ::D der

O misal yani ...

O arkadaşlarında davranışı saçma bence, sonuçta bu Fener'in elinde olan birşey değil ki?

BASQUE
15.Kasım.2006, 22:04
Arkadaşlar bu hatalar kasıtlı yapılıyor.Çünkü avrupada türklere karşı bir antipati var.

nerazzuri
16.Kasım.2006, 04:10
Neden hep bu hatalar Türkiye'ye karşı hala anlamış değilim. ;)

gezenti
16.Kasım.2006, 05:34
Neden hep bu hatalar Türkiye'ye karşı hala anlamış değilim. ;)

Ben sana anlatayım çünkü biz onlara insanlığı öğrettik çünkü biz onlara temizlk terbiyesi verdik çünkü biz onlara adam olmayı öğretmeye çalıştık çünkü biz onlara sınıf farkı yapmamayı öğrettik çünkü biz onlara adaleti getirdik çünkü biz onlara doğru düzgün iş yapmadıkları için aşırı korku saldık çünkü biz TÜRKÜZ.(övünmek gibi olmasın)Çünkü bunları öğrettiğimiz için suçluyuz onlara aşırı kötülük yaptıkya ondan acısını çıkarıyor adiler....

nerazzuri
16.Kasım.2006, 06:15
Ben sana anlatayım çünkü biz onlara insanlığı öğrettik çünkü biz onlara temizlk terbiyesi verdik çünkü biz onlara adam olmayı öğretmeye çalıştık çünkü biz onlara sınıf farkı yapmamayı öğrettik çünkü biz onlara adaleti getirdik çünkü biz onlara doğru düzgün iş yapmadıkları için aşırı korku saldık çünkü biz TÜRKÜZ.(övünmek gibi olmasın)Çünkü bunları öğrettiğimiz için suçluyuz onlara aşırı kötülük yaptıkya ondan acısını çıkarıyor adiler....
Aslında Çok haklısın !..

Bi yandan da bu yaptıkları yanlışlar değerlendiriliyodur umarım.

- '' Aaa Uefa olcak bide daha takımın adını bilmiyor '' gibisinden - olarak gelicektir onlara.

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 06:18
Kasten yapılmış olmasına inanmak istemiyorum. Muhtemelen bir hata olması lazım ama bundan sonra bu tarz yanlışlar yaşanmaz umarım...

ogcj_me
16.Kasım.2006, 06:31

çok doğru
ben PES onuyordum karşıma Türk milli takımı çıktı yarı finalde
o kırmızı forma benim bile tüylerimi diken diken etti
Bu başkalarında farklı versiyonda ...