View Full Version : EreN The_İmam912 Buluşması[Cumartesi]
the_imam912
15.Kasım.2006, 02:28
Merhaba arkadaşlar,
2 gün sonra Eren abimle hayırlı bir iş için buluşuyoruz :n:.Kendisinden x1650 AGp 8x ekran kartını alıyorum :D.Civahir'in önünde buluşacağız :).
Resim çekicez eklerim ben (:.Eren abiye birşeyler ısmarlamak istiyorum.Sizce ne ısmarlıyım :n:.Bütçemi aşmassa sevinirim.
Bu konu küçük bir buluşma konusu.İnşallah hayırlı geçer :D
fenerbahce_1907
15.Kasım.2006, 02:29
Gereksiz bir konu...;)Her buluşan konu açıcaksa vah halimize;):zuhaha
Krusty
15.Kasım.2006, 02:30
Bi meşrubat ısmarla, en uygunu. :n:
Muhabbet esnasında aklıma geldi.Soralım bakalım TSI ahalisi ne düşünüyor diye.Bir sorun mu var yoksa :icon_twisted:
Şaka bir yana soru net ve açık.Ne ısmarlasın bana :D
the_imam912
15.Kasım.2006, 02:34
Kes Mertcan lütfen.40 yılda bir buluşuyoruz Allah aşkına burnumdan getirme.Burası sohbet alanı dikkatini çekerim.:zuhaha
Can abi Eren abi ayran sever mi :n:
fenerbahce_1907
15.Kasım.2006, 02:38
Teker teker gelin bi sorun yok bu arada İmam neden yazdıgımı biliyor şaka maksatlı ztn.:smismileyiw2::zuhaha
bende biliyorum şaka maksatlı olduğunu canım :)
tosunpasa
15.Kasım.2006, 02:40
Kes Mertcan lütfen.40 yılda bir buluşuyoruz Allah aşkına burnumdan getirme.Burası sohbet alanı dikkatini çekerim.:zuhaha
Can abi Eren abi ayran sever mi :n:
Sevmez. Şimdi bak ne ısmarlıyacaksın ona, önce aparatif olarak bir sütlaç daha sonra profiterol, ondan sonra bir porsiyon çiğ köfte ardındanda gitmeye yakın kola ısmarlarsan Eren abi sevinir.
the_imam912
15.Kasım.2006, 02:41
Tosunum bütçem dahilinde dedim.Eren abi çift kişilik bir aile mi yahu :zuhaha.
Ayrıca tatlılar yemekten sonra verilir ;;):n:
LaigLeNoiR
15.Kasım.2006, 02:43
Ben Ferdi'yle buluştum ama hiç böyle bir konu açmadım.
Kapanmasını talep ediyorum :p
aaa şimdi ben çekinirim şunu ısmarla demekten :p
Bu arada istanbulda olupta cumartesi boş olanlar gelsinler takılırız isterlerse :) en azından yemek yeriz..
İmam EreN abi ile buluşuyorsun biraz ciddi ol :( :D
RaSenGan
15.Kasım.2006, 03:00
Sen ondan mal alıyosun.Mal sahibinin yani Eren abinin ısmarlaması gerekmiyo mu :)
the_imam912
15.Kasım.2006, 03:09
O bana bir sürü oyun getiriyor :zuhaha
Aykan19o3
15.Kasım.2006, 03:27
1 kutu kola ısmarla :D
the_imam912
15.Kasım.2006, 04:02
Arkadaşlar cumartesi gelebilecek varsa gelsin.Gezeriz:)
Lionel Andres Messi
15.Kasım.2006, 04:19
Arkadaşlar cumartesi gelebilecek varsa gelsin.Gezeriz:)
gerçi fazla tanışmıyoz ama inşallah başka bir sefer tanışıp gezeriz.
bence şalgam suyu ısmarla hem de bol acılı:)
Universal
15.Kasım.2006, 06:00
Erenle her buluşan konu açsaydı Turksportal'ın sunucuları iflas ederdi. =) Nargile ısmarla diyeceğim ama boşver. =) Sen en iyisi bir Kola ver olsun bitsin. :D Daha önce hiç gitmediğim bir yere gidiyorsun o yüzden gelmek isterdim ama yer kötü. :)
Erenle her buluşan konu açsaydı Turksportal'ın sunucuları iflas ederdi. =) Nargile ısmarla diyeceğim ama boşver. =) Sen en iyisi bir Kola ver olsun bitsin. :D Daha önce hiç gitmediğim bir yere gidiyorsun o yüzden gelmek isterdim ama yer kötü. :)
ne demeye getiriyorsun :D
nekop
15.Kasım.2006, 06:47
Eren'e paworedeninmi hangisinindi tam hatırlamıyorum Fenerbahçe'li taraflarlara yaptığı içeçeği vardı bi tane ondan al adam sarı lacivert olan her şeyi içer hayır demez emin ol. :D
RaSenGan
16.Kasım.2006, 06:50
Eren'e paworedeninmi hangisinindi tam hatırlamıyorum Fenerbahçe'li taraflarlara yaptığı içeçeği vardı bi tane ondan al adam sarı lacivert olan her şeyi içer hayır demez emin ol. :D
paworede ne ya :n: Powerade o :D
LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 06:51
Eren ben anlamadım ne diyorlar hakkında :p
the_imam912
16.Kasım.2006, 18:00
Bugün 3'te buluşuyoruz.Cevahir'in önünde sayılı saatler kaldı:p .
Planımız şöyle büyük bir ihtimal gireriz Cevahir'e bir şeyler yer içeriz.Sonra foto çektiririz hatıra fotorafı (:.Daha sonra dağılırız herhalde.
Eren abi'ye de hmm ne ısmarlasam.Efes mi içer sek mi bilmem :p
Sirius Black
16.Kasım.2006, 19:50
İmam heyecanlı mısın? :D
Rodrigo Tello
16.Kasım.2006, 20:20
İmam heyecanlı mısın? :D
Neler Neler ya :D
the_imam912
16.Kasım.2006, 21:09
Aaa evet çok heyecanlıyım.Kalbim yerinden fırlıyacak.
Olm kızla mı buluşuyoruz alt tarafı Eren abi :n:
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 01:55
Ee anlatın bakalım ne oldu?
Evet anlatın yahu merak ettim:)
Arkadaşlar gittim baktım masum masum bi köşede beni bekliyor..Yanına vardım " naber genç" dedim..
"Aa eren abi sen misin" dedi!..bön bön bakarak bana..
Yüzünde bir hayal kırıklığı vardı..İçinden "ulan eren abi bu mudur bee püh" diye geçirdiğini hissettim.Bakışları çok haşindi.Karnı aç gibiydi..
Direkt "emaneti getirdin mi eren abi" dedi..Bende "getirdim kardeş" dedim..oracıkta emanetleri değiştirdik.
sonra cevahire girdik..ilk işimiz burger king'te güzel bir chicken royale menü yemek oldu..kafamızdan büyük kolaları içtikten sonra D&R 'a girdik.. hedef penguen vb dergilerdi..gittim aldım.parasını imam ödedi..sonra CRYSIS'e baktık var mı gelmiş mi diye? kasadaki hatun kişiye sordu imam..
"Abla ablaaa şey acaba craysis ne zaman gelecek" ?
"vallahi bilmiyorum canım bi dk sorayım , Ayşeeeeeee hanıım bakaar mısııınıız?? kıraçın son albümü ne zaman gelecek(!)"
biz o anda orayı gülme krizleri eşliğinde terkettik!..kasiyer arkamızdan bakışlar atıyordu..şefi ayşe ile elinde kıraç cd'si ile bizi süzüyorlardı..kaçtık teknosaya girdik..orda bissürü şeye baktık..dolandık dolandık dolandık..bol bol da dedikodu yaptık site sakinleri hakkında...daha sonra havanın kararmaya başladığını farkedip yola koyulduk..
sonra birşey daha farkettik hiç resmimiz yok!?..çektik bi tane neyse :)
ben paranın verdiği mutlulukla , o ise elindeki ona hediyem olan 6-7 oyun ve ekran kartım(y)la.. en son evimizin yolunu tuttuk...
the_imam912
17.Kasım.2006, 04:07
Evet.Eren abi resimi ekle :n:
Ooo güzelmiş.EreN abi milletin içini nasıl okuyorsun:)
Beni çekiştirdinizmi bakem?:D
the_imam912
17.Kasım.2006, 04:33
Sana sıra gelmedi :n:
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 14:51
Resim eklendi mi? Bir şey göremiyorumda.:D
Varonil
17.Kasım.2006, 15:02
Güzel geçmiş anlaşılan. :D
the_imam912
17.Kasım.2006, 17:12
EreN abi eklemememiş.Gelinc ekler.
Memedov
17.Kasım.2006, 19:23
İmrendim şimdi Bursalılar olarak biz biraz koptuk.
Anlaşılan güzel geçmiş, Eren resimide ekle bir ara bakalım son haliniz nasılmış. :u:
the_imam912
17.Kasım.2006, 19:26
Ben anlatayım MeMo.Vallahi Eren abi'yi resimde gördüm bi kere.Resimdeki gibi değilmiş.Açık açık konuşuyum resimde hiç beğenmedim :p.Ama reel hayatta manyak birisi :eek:.Bayağı bir yakışıklı.Çok kafa adam.
Resimlerde hiç fotojenik çıkmıyorum harbiden.Aynen çekildiğimiz resimdeki gibi! yauh resimde küçük çocuk gibi çıkmışım :D
the_imam912
17.Kasım.2006, 22:31
Günün anlam ve önemini belirten resmi :n:.Çeken arkadaş arkadaki bayana takılmış kanımca :n:
http://img146.imageshack.us/img146/6741/dsc02150sn5.jpg (http://imageshack.us)
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 22:33
Resmi çeken arkadaş resmen kadına odaklanmış.:D
BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 22:40
Resmi bırak hatuna bak:n:
Aykan19o3
17.Kasım.2006, 22:48
Anlaşılan Güzel Geçmiş :)
CeNTeR_TR
18.Kasım.2006, 18:07
İmam sen kolunu ne atıyorsun Olum Eren in sırtına adam beline atar =) Hayır yani böyle yetişmeye çalışmışsın olmamış :)
BeeTLeJuiCe
18.Kasım.2006, 18:31
hahahahahaha resmi kim çekti yaaa. :) Adam bildiğin afişi çekmiş aradan sizde çıkmışınız. :)
the_imam912
18.Kasım.2006, 22:11
İmam sen kolunu ne atıyorsun Olum Eren in sırtına adam beline atar =) Hayır yani böyle yetişmeye çalışmışsın olmamış :)
Aslında aramızda pek fazla boy farkı yok seneye geçerim ben onu :0:
tabi canım hiç hiç yok :D
Ayaklarım ağrıdı küçük duracağım diye
Mr.CordiaL
19.Kasım.2006, 03:04
resim bahane hatun şahane:zuhaha
resim bahane hatun şahane:zuhaha
zuhahahahaha:D:D