PDA

View Full Version : Adnan Sezgin Rusyaya Gitti !!

Emurafu
15.Kasım.2006, 20:00
Adnan Sezgin Rusya'da!

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer çalışmalarına erken start vererek 2 gün önce gizlice Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti....

Galatasarayın devre arasında yapacağı transfer çalışmaları için girişimlere başlayan Adnan Sezgin'in, 2 futbolcu için görüşmeler yaptı..... Rus Ligi'nin geçen hafta bitimiyle birlikte Rusya ile temaslarını ilerleten Adnan Sezgin'in görüşmelerinin olumlu sonuçlanması halinde bu transferleri gerçekleştirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Transferde hedefin bir kaleci ve stoper olduğu ortaya çıktı.

Kaynak:DHA,AA,NTV,İHA,fanatik,Fotomaç(Onlardan çalmış:D)

Haber kesin dogru bütün ajansslar gecti..Ntv sürekli söylüyor..İsimlerin kim oldugu belli degil..Belki forvet maxi lopez bile olabilir..Bakalı kokusu cıar yakında...

goosfraba
15.Kasım.2006, 20:05
CSKA'da oynayan 2 kardeş vardı, birinden birini getirebilir belki :)

Emurafu
15.Kasım.2006, 20:14
Umut Masaya Oturacagı .Bunların isimi geciiyor ama yalan bence..

Jo(10M Önerilmiş),İgnasevich(Kontratı bitiyormus)........Keske Ama zor...

Sponsor 10M Verecekmiş forvet için..Ama yası 24 den genç olacakmıs...Caruscayı anca bu sekilde gönderebilrmişiz.

Malum ocak ayıda yaklasdı kolpalarda artar:)

ShevAnil
15.Kasım.2006, 20:18
Jo Çok Abatılıyor.. 2 Kardeşten Birisi Olabilir
Kalli Devre Arasında Kaleci , Libero , Sag bek , Forvet Istiyorum Demiş Bakalım Görücez..

Emurafu
15.Kasım.2006, 20:25
NTV ve CNN TÜrk’de Sezgin’in bir kaleci ve savunma oyuncu ile görüsmek icin gittigini,Haldun Üstünel’in de Rusya’ya gidecegini söyledi.

Www.Ligtv.Com.Tr’den Alinti

Turkcell Süper Lig’in geride kalan 12 haftasını lider olarak tamamlayan Galatasaray Rusya’da golcü avına çıktı. Şu anda Rusya’da bulunan Adnan Sezgin Rusya’nın büyük takımlarından birini yakından takibe aldı.

Rusya’da bulunan Adnan Sezgin golcü bir forvet için girişimlerde bulunuyor. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Hainz Feldkamp’ın ısrarlı forvet taleplerinin üzerine Galatasarat rotayı Rusya’ya çevirdi. Ara transfer döneminde kesin bir golcü alması beklenen sarı-kırmızılılarda Adnan Sezgin’in girişimleri başladı. Rusya’nın Başkenti Moskova şehrinin büyük takımlarından birini yakından izlemeye alan Galatasaray’da Futbul A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in takipte olduğu futbolcuyu beğenmesi durumunda şu anda İstanbul’da bulunan Haldun Üstünül de gelecek hafta içinde Adnan Sezgin’in yanına gidecek.

Fıratcan Alçınkaya
15.Kasım.2006, 20:56
Jo ya 10m m€ verilip alıncağını sanmıyorum yada CSKA nın bu para için satıcağını... Ayrıca Ocak ayında zor transfer...

uAsamet91
15.Kasım.2006, 21:01
CSKA'nın defansındaki kardeşlerden biri olabilir.İgnaseviç'de olabir.Forvet Jo dur

ShevAnil
15.Kasım.2006, 21:19
10 mn € Jo' ya Verilmemeli Eger Boyle Bir Ucret Harcamayı Düşünüyorsak bu Jo Olmamalı Bence ewet Katılıyorm Fıratcan'a 0cak Ayında Kaliteli Transfer Zor!

Emurafu
15.Kasım.2006, 21:25
Ocak ayında Rusyadan Kaliteli Oyuncu almakzor degil..Nedeni Ligler bitti..Cska Durumu belli Ligde 4. oldu galiba...Adnan sezginde onun için rusyaya gitti.....Rusyanın baskentine gitti Ordaki kulüblerden biri le masaya oturacakmış oda forvet falan diyorlar..Jo tabiki zor..İgnasevich kontratı bitiyor..Belki..Karara baglı...Fırat Sponsor 10M para veriyor tabi alacagımız forvet 24 den genç olursa...Jo tabiki zor zaten Jo gelirse Türkiyede Yılın transferi olur hemde Genç yasda...Nerdeeee:):)

Moskova takımlarında oynayan göze batan forvetler....

CSKA’nin forvetleri Love ,Jo ve Janczyk.
L.Moskova’nin forvetleri Odemwingie,Dmitri Sychev, Dramane Traoré,
Spartak M.=Roman Pavlyuchenko ,Welliton,
FK Moskova= Maxi Lopez,

Forvet oyuncu alinacagi söyleniyor.Baskent ekibinde oynayan oyuncu oldugu söyleniyor.
Ön plana cikan oyuncular bunlar.

ShevAnil
15.Kasım.2006, 21:31
Wanger Lowe Bi Alsak :D :D Durdulamayız :icon_biggrin:

anilton
15.Kasım.2006, 21:31
Ocak ayında Rusyadan Kaliteli Oyuncu almakzor degil..Nedeni Ligler bitti..Cska Durumu belli Ligde 4. oldu galiba...Adnan sezginde onun için rusyaya gitti.....Rusyanın baskentine gitti Ordaki kulüblerden biri le masaya oturacakmış oda forvet falan diyorlar..Jo tabiki zor..İgnasevich kontratı bitiyor..Belki..Karara baglı...Fırat Sponsor 10M para veriyor tabi alacagımız forvet 24 den genç olursa...Jo tabiki zor zaten Jo gelirse Türkiyede Yılın transferi olur hemde Genç yasda...Nerdeeee:):)

Moskova takımlarında oynayan göze batan forvetler....

CSKA’nin forvetleri Love ,Jo ve Janczyk.
L.Moskova’nin forvetleri Odemwingie,Dmitri Sychev, Dramane Traoré,
Spartak M.=Roman Pavlyuchenko ,Welliton,
FK Moskova= Maxi Lopez,

Forvet oyuncu alinacagi söyleniyor.Baskent ekibinde oynayan oyuncu oldugu söyleniyor.
Ön plana cikan oyuncular bunlar.

Bence bunların arasından en uygunu Odemwingie olur.Mükemmel bitiricilği var ve çok süratli.Nonda ile süper olurlar yani...

Jo ve Love'in gelebileceğini düşünmüyorum ayrıca...

Fernando Gago
15.Kasım.2006, 22:45
Cska'dan hiç bir oyuncuyu alamaz Gs diğerleri olabilir

uAmurat91
15.Kasım.2006, 23:04
Nedenmiş acaba? CSKA'lı yöneticiler kankan olacak ki, bilgileri almışın onlardan.

paco
15.Kasım.2006, 23:31

Futbol otoritesi konustu .... Bu sese kulak verin ...

Emurafu
15.Kasım.2006, 23:33
Para yok diyorsanız..Kac haftadır söylüyorum..Sponsor 10M para veriyor tabi genç forvet alırsak..Parayı dert etmeyin..Eskisi kadar para sıkıntısı yok yine su para konularına dönmeyelim....

Fernando Gago
15.Kasım.2006, 23:47
Nedenmiş acaba? CSKA'lı yöneticiler kankan olacak ki, bilgileri almışın onlardan.

Futbol otoritesi konustu .... Bu sese kulak verin ...

Zaman size gerekli cevabı verecek ben susuyorum

paco
15.Kasım.2006, 23:56
Zaman size gerekli cevabı verecek ben susuyorum

Bencede sus .... Benim zamandan bekledigim bir cevap yok zaten ... Nedenini yazda bizde ogrenelim ... Oyle CSKA nin icinden biriymis gibi kesin konusuyorsun ... Yoksa CSKA cl de rakibiniz diye gozunde cok mu buyutuyorsun;)

Emurafu
15.Kasım.2006, 23:58
Öglen lig tv de futbol gündeminde oguz tonsir Galatasarayla ilgili gelişmeler var dedi...
Galatasaray Siyahi bi golcu ile anlaşmak üzereler maliyetide baya pahalı bi futbolcu dedi.. pazartesi daha net bilgi vericeklerini söyledi..

Alla Alla siyahi kim acaba...

Fernando Gago
15.Kasım.2006, 23:59
Bencede sus .... Benim zamandan bekledigim bir cevap yok zaten ... Nedenini yazda bizde ogrenelim ... Oyle CSKA nin icinden biriymis gibi kesin konusuyorsun ... Yoksa CSKA cl de rakibiniz diye gozunde cok mu buyutuyorsun;)

CSKAyı neden gözümde büyüteyim ki ? Şampiyonlar Ligi Puan Tablosuna baktığımda herşey görünüyor zaten ....

Lincoln geldi ya tamam bütün dünyadaki futbolcular gelir kabul

paco
16.Kasım.2006, 00:04
Lincoln geldi ya tamam bütün dünyadaki futbolcular gelir kabul

Dunyada ki butun oyuncular gelmez belki ama, eger Galatasaray isterse CSKA dan oyuncu gelir merak etme sen ...

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 00:05
Dunyada ki butun oyuncular gelmez belki ama, eger Galatasaray isterse CSKA dan oyuncu gelir merak etme sen ...

Sen nasıl bu kadar kesin sonuca varabiliyorsun CSKAdaki futbolcularla bi görüşme mi yaptın ?

Emurafu
16.Kasım.2006, 00:08
Bırakın arkadaslar Kavgayı hiç gerek yok..Parayı veren düdügü calar.....Rus takımlarınıda bu kadar büyütmeyin..
Zaten Cogu takım menejeri rusyaya doldu malum ligler bitti...

Oguz tonsir siyahi bir forvetle anlasmak üzere oldugumuzu söyledi maliyetide yüksekmiş bakalım....

anilton
16.Kasım.2006, 00:09
Bırakın arkadaslar Kavgayı hiç gerek yok..Parayı veren düdügü calar.....Rus takımlarınıda bu kadar büyütmeyin..
Zaten Cogu takım menejeri rusyaya doldu malum ligler bitti...

Oguz tonsir siyahi bir forvetle anlasmak üzere oldugumuzu söyledi maliyetide yüksekmiş bakalım....

Rusya'dan mı?

paco
16.Kasım.2006, 00:10
Sen nasıl bu kadar kesin sonuca varabiliyorsun CSKAdaki futbolcularla bi görüşme mi yaptın ?

Niye sen kesin konusurken gorusme yapmiyorsunda ben kesin konusurken gorusme mi yapmam gerekiyor ? ...

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 00:11
Niye sen kesin konusurken gorusme yapmiyorsunda ben kesin konusurken gorusme mi yapmam gerekiyor ? ...

Bende buradaki mantıksılığıa vurguladım ama neyse ...

Emurafu
16.Kasım.2006, 00:15
Rusya'dan mı?Adnan Sezgin rusyaya gitti..Galiba rusyadan Ülke söylemedi...Pazartesi acıklama yapacakmış Oguz...

paco
16.Kasım.2006, 00:18
Bende buradaki mantıksılığıa vurguladım ama neyse ...

Sen burda sadece tartisma cikartmaya calisiyorsun ... Amacin belli ... Neden alamiyacagini da yazsaydinda herkez ogrenseydi ... neyse ya senin amacina ulasmanda bende sana yardim ediyorum ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Öglen lig tv de futbol gündeminde oguz tonsir Galatasarayla ilgili gelişmeler var dedi...
Galatasaray Siyahi bi golcu ile anlaşmak üzereler maliyetide baya pahalı bi futbolcu dedi.. pazartesi daha net bilgi vericeklerini söyledi..

Oyuncunun siyahi oldugunu ogreniyolar adini ogrenemiyolar cok ilginc?

Emurafu
16.Kasım.2006, 00:26
Sen burda sadece tartisma cikartmaya calisiyorsun ... Amacin belli ... Neden alamiyacagini da yazsaydinda herkez ogrenseydi ... neyse ya senin amacina ulasmanda bende sana yardim ediyorum ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Oyuncunun siyahi oldugunu ogreniyolar adini ogrenemiyolar cok ilginc?Oguz tonsir baya iyi haberci..Bence biliyorlardır ama basına yansıtmak istemiyorlardır..Pazartesi söyliyecekmiş...

uAsamet91
16.Kasım.2006, 00:33
Siyahi demek..Hayırlısı

LaKe
16.Kasım.2006, 00:42
Forvetten önce, defans ve kaleci derdimizi halledelim. Bizimkiler bir türlü ÖNCELİKLİ HEDEFLERİN ne olacağını belirleyemiyorlar...

uAmurat91
16.Kasım.2006, 00:45
Odemwingie

Roberto Baggio
16.Kasım.2006, 01:04
Fernando Gago arkadaşımız yine yüce Galatasaray'ı küçümsemiş CSKA gibi kulüpler ile kıyaslanamayız çünkü biz Galatasaray'ız....

Aykan19o3
16.Kasım.2006, 01:07
Cska kolay kolay vermez bana göre Jo'yu. Defansta oynayan kardeşleri bilemem :D:D

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 01:10
Fernando Gago arkadaşımız yine yüce Galatasaray'ı küçümsemiş CSKA gibi kulüpler ile kıyaslanamayız çünkü biz Galatasaray'ız....

Bunun küçümsemeyle ne alakası var Inter Cskanın 3 yıldızına 40milyon doların üstünde para veriyor Jo Vagner Love gibi isimler Şuan 20 milyon euronun üstünde bınservisleri var nasıl alacak Gs Fb veya Bjk .... Galatasaray Vagner Loveyi veya Joyu alamayacağını herkes biliyor bunu söylemek küçüksemek istiyorsa kabul ediyorum

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 01:37
Belki kaleye Akinfeev alınacak.Belli mi olur.. Bu arada sponsor parası Rusya'da harcanacaksa o zaman Holosko alınmaz..

goosfraba
16.Kasım.2006, 01:54
G.Saray yıldız'ı bitirdi

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı

Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor.

Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor.

Adnan Sezgin Fatih Tekke için gitti
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için 2 gün önce Rusya'ya gitti. Sezgin'in burada 2 futbolcu için görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu oyunculardan birinin Zenit'li Fatih Tekke olduğu öğrenildi. Adnan Sezgin'in, Zenit Başkanı Fursenko ile pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. G.Saray'ın Rusya'da bir kaleci ile de görüştüğü dile getiriliyor.

Fotomaç

Emurafu
16.Kasım.2006, 02:12
Belki kaleye Akinfeev alınacak.Belli mi olur.. Bu arada sponsor parası Rusya'da harcanacaksa o zaman Holosko alınmaz..Sponsor söyle demiş..Eger genç forvet alırsanız size 10M veririz demiş..Aslında Haziranda alınacaktı bulamadılar..Caruscayı sırf bu yüzden gönderecekler sponsor Böyle yardım edecek...Adnan sezgin,Ogan tarhan birlikte yürütüyorlar işleri Haldun üstünelde Onlara katılacakmıs yakında..Ogan tarhan büyük ihtimal Futbolcu isimleri veriyor....
Adnan Sezgin zaten bu işleri biliyor..Yeterki paraolsun....

BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 02:12
Jo Türkiye'de hiç bir takıma gelmez.Hele ki bu yaşında.Boşuna hayal kurmayın.Rusya'dan forvet alıncaksa Odemwingie veya Maxi iyi olur.
Ayrıca sponsorların Gs'ye 10 m euro vereceğine falan da inanmıyorum.Hele ki Uefa'dan elenirse...
Ocak ayında M.Yıldız Galatasaray'a gelcek bana göre.

uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:13
Mehmet Yıldız mı ? Yok daha neler..

ShevAnil
16.Kasım.2006, 02:17
Umarım Gelmez Mehmet Yıldız.. Pavlychenko'da Iyi bir futbolcu degilmi?

CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 02:20
Jo Türkiye'de hiç bir takıma gelmez.Hele ki bu yaşında.Boşuna hayal kurmayın.Rusya'dan forvet alıncaksa Odemwingie veya Maxi iyi olur.
Ayrıca sponsorların Gs'ye 10 m euro vereceğine falan da inanmıyorum.Hele ki Uefa'dan elenirse...
Ocak ayında M.Yıldız Galatasaray'a gelcek bana göre.

+1500

Hayret blackeagle3992 Görüş olarak senle ortak olduk :p

uAmurat91
16.Kasım.2006, 02:21
+1500

Hayret blackeagle3992 Görüş olarak senle ortak olduk :p
Biraz gayret edersen, daha güzel şeylerde yapabilirsin merak etme..

Emurafu
16.Kasım.2006, 02:21
Mehmet yıldız gelsin ama Bir yabancıda gelsin.:)Sadece mehmete güvenilmez..Hakan sükür bu takımdan büyük ihtimal gidicek...Bak görürsünüz..
Zaten Bizde Jo gelir diye birsey demiyoruz zor tabiki....Ve Love Ne jo bize geliyor diye birsey demedik...(Parayı veren olursa gelirler)

Sponsor olayı dogru bu arada..Haziran ayındada olacaktı Oyuncu bulamadılar...

Dedigim gibi Karan,Hakan sükür bu takımdan gidicek Önce hakan gider ben öyle tahmin ediyorum..
Mehmet güven ve Özgürcanda kiraya verilir...Bence...

Eskilerin cogu yolcu....

RaSenGan
16.Kasım.2006, 02:22
G.Saray yıldız'ı bitirdi

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı

Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor.

Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor.

Adnan Sezgin Fatih Tekke için gitti
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için 2 gün önce Rusya'ya gitti. Sezgin'in burada 2 futbolcu için görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu oyunculardan birinin Zenit'li Fatih Tekke olduğu öğrenildi. Adnan Sezgin'in, Zenit Başkanı Fursenko ile pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. G.Saray'ın Rusya'da bir kaleci ile de görüştüğü dile getiriliyor.

Fotomaç

Yalandır %95 :)

CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 02:23
Bende %100 diyorum Aygüncüm =)

Emurafu
16.Kasım.2006, 02:27
Fotomaçın Pauleta haberini hiç unutmuyorum..Bizi bile inandırmıslardı...

Ligtvde oğuz tongsir galatasaray süper bir forveti almak üzere dedi bu isim vermedi sadece siyahi dedi büyük bir paraya mal olcak dedi isimi pazatesi vercem dedi.....
Oguz tonsirin kolpa haberleri yok gibi....

deniz.91
16.Kasım.2006, 06:56
Ligtvde oğuz tongsir galatasaray süper bir forveti almak üzere dedi bu isim vermedi sadece siyahi dedi büyük bir paraya mal olcak dedi isimi pazatesi vercem dedi.....
Oguz tonsirin kolpa haberleri yok gibi....

Bu haberi bugün bende izledim merak ettim bende oğuz tongsir yalan atmaz o adamı severim doğruluk payı vardır

fenerbahce_1907
16.Kasım.2006, 07:05
Jo,Love bunlar hayalden öteye gidemez en fazla Odemwinigie alınır siyahi forvet hemde.

Emurafu
16.Kasım.2006, 07:12
Oguz Tonsir Rusyadan demedi..Sadece Siyahi ve maliyeti Çok yüksek dedi...