View Full Version : Bursaspor'dan Rivaldo bombası...
Emurafu
15.Kasım.2006, 22:40
Bursaspor yönetiminin Yunanistan'ın AEK takımında forma giyen Brezilyalı ünlü orta saha oyuncusu Rivaldo’yu transfer etmek için harekete geçtiği bildirildi.
Ara transferde takımda büyük değişiklik yapmayı hedefleyen Bursaspor yönetiminin Yunanistan'ın AEK takımında forma giyen Brezilyalı ünlü orta saha oyuncusu Rivaldo’yu transfer etmek için harekete geçtiği bildirildi.
Yeşil beyazlı yönetimin menajerler aracılığıyla yapılan ilk görüşmelerde yıllık 1.5 milyon euro isteyen 35 yaşındaki Brezilyalı sambacının ücretinde indirim yapmasına çalıştığı öğrenildi.
Brezilyalı yıldızın yeşil beyazlı takımın teklifine olumlu baktığı kaydedildi. Yeşil beyazlı yönetimin ise Brezilyalı oyuncundan istediği ücreti daha aşağıya çekmesini istediği, bu konuda görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
1972 doğumlu olan Rivaldo'nun kariyeri başarılarla dolu. Şimdiye kadar Brezilya milli takım forması altında çok sayıda şampiyonluklar yaşayan Rivaldo, daha önce Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians, Palmeiras La Coruna, Barcelona, Milan, Cruzeiro ve Olympiakos takımlarında forma giydi.
AEK takımında forma giyen sambacının özellikle Fenerbahçe’de forma giyen Roberto Carlos, Alex ve Aurelio'nun da Türkiye'de oynaması yüzünden Bursaspor'a sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak: DHA
El Comandante
15.Kasım.2006, 22:42
Takimim popülaritesini arttirir,forma satisindan iyi para alir Bursaspor.
Ama oynayacagi futbolla fazla katki saglayamaz Rivaldo.
Fernando Gago
15.Kasım.2006, 22:46
Rivaldo gelemz bence bırakır artık
BeeTLeJuiCe
15.Kasım.2006, 22:54
Futboluyla pek katkı yapamaz kanımca ama gelmesi Türkiye açısından iyi reklam olur.
uAmurat91
15.Kasım.2006, 23:02
Bunlar reklam kokan hareketler ..:p
DeNiZ_1903
15.Kasım.2006, 23:18
İyi olur hem Bursaspor hem de Türkiye için
Fıratcan Alçınkaya
15.Kasım.2006, 23:23
Bir ara da Denilson-Manisaspor olayı verdi bildiğim kadarıyla mali kriz varmış Bursaspor'da talep ettiği ücret çok fazla...
ForsakeN
15.Kasım.2006, 23:52
Bursa için Aimar da konuşuluyordu.Yalan oldu...
uAmurat91
15.Kasım.2006, 23:54
Daha öncede gündemdeydi,eğer olursa iyi olur.
Aslında olması gerçekten iyi olur reklam adına, ancak olabileceğine inanmıyorum..
uAmurat91
15.Kasım.2006, 23:58
Bundan 2-3 sene önce Bursaspora gelecekmiş,fakat yönetimin acizliğinden adamı kaçırmışlar.
Eee Türk yöneticilerin üstüne yoktur bu konuda değil mi? :)
RoNNiE91
15.Kasım.2006, 23:59
Bir ara Aimar da demişlerdi ama Rivaldo baya yaşlı.Gelebilir.Gelirse güzel olur ama bırakır gibime geliyor.
Ben bu reklam olayini anlamiyorum ... Anlayan biri bana da anlatsin lutfen ... Yani bir oyuncu takima katki saglamiyacak ama sadece klubun adi transferde 2 veya 3 gun haber sitelrinde anilacak ... O kadar para verecek ne olucak sonra ? ... Ki Rivaldo nun reklamlik bir durumuda yok bence ... Yazik olur diyorum ...
ForsakeN
16.Kasım.2006, 00:22
Bursaspor'dan Rivaldo yalanlaması
Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Bursaspor'un Rivaldo ile transfer görüşmesi haberini yalanlayarak, maksatlı maksatsız yapılan haberlerin Bursaspor'a zarar verdiğini söyledi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Bu tarz haberler sezon başında da çıktı. Bunlar Bursaspor'a zarar veriyor. Başkanın haberi yok, yöneticilerin haberi yok. Bizim zaten yabancı kontenjanımız dolu. Rivaldo ile böyle bir görüşme yapmadık. Biz genç oyunculara yöneldik, alt yapıdan yetişen oyunculara önem veriyoruz. Ama hocamız bize verdiği raporda ille de lazım derse o zaman değerlendiririz" dedi.
Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik ise maddi durumun ortada olduğunu ifade ederek, "Devre arasında hocamızın vereceği rapor doğrultusunda takviye yapacağız. Bir orta saha, sol kanat ve santrfora ihtiyacımız var. Ama böyle yalan haberlerle bir yere varamayız. Rivaldo ile kimsenin görüştüğü yok" diye konuştu.
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 02:40
Yalanlanmış ama gelseydi süperde katkı yapardı bence..
anil luque
16.Kasım.2006, 03:06
eskiden de böyle ünlü oyuncular anadolu kulüplerinin gündemindeydi ama hiçbiri gelmedi bence rivaldo da gelmez
ogcj_me
16.Kasım.2006, 04:18
bence Bomba Olmaz
deniz.91
16.Kasım.2006, 05:00
bursaspor ekonomik krizdeydi bu aralar düzeldimi o durum bence zor
gezenti
16.Kasım.2006, 05:04
Ya aslında ilk yarının bitmesine daha çok varken evet ilgileniyoruz diyemezler futbolcular üzerinde çok fazla olumsuz baskı yapar.Ama diyelim ki Rivaldo geldi.Ya arkadaşlar Rivaldo Bursaspor da ya bu adam baston deynekleriyle çıksın hiç oynamasın gelsin kale arkasında top toplasın yeter.Bakın bunu bir Cimbom bir Fener bir Jimnastik yapsa saçma derdim çünkü bunlar Türkiyenin takımları bunlar dünyada birer marka(kısmende olsa:D) bu takımlara gelse dalga geçerdim ne yapıcaksınız diye.Ama Bursaspor böyle bir iş yaparsa varyaaaa.Yerel takımlar arasında taraftardan sonra prestijdede 1. sıraya yükselir.Türkiyenin 4. büyüğüne yakışır böyle bir futbolcuya.Anında bir beyaz bir yeşil formasını alırım:D:D:D...
Universal
16.Kasım.2006, 05:07
Rivaldo gelirse Türk Futbolu için isim değeri artabilir ama Rivaldo'dan Bursaspor birşey beklerse yazık olur. Çünkü Rivaldo Bursa'ya fazla bir şey katamaz. Belki tecrübelerini diğer oyunculara söyleyerek bir katkıda bulunabilir. Onun yerine Oyuncu+Antrenör olarak gelirse belki daha faydalı olur. Böylece gelecekte antrenörlük yapabilir.
uAmurat91
16.Kasım.2006, 05:23
Ya aslında ilk yarının bitmesine daha çok varken evet ilgileniyoruz diyemezler futbolcular üzerinde çok fazla olumsuz baskı yapar.Ama diyelim ki Rivaldo geldi.Ya arkadaşlar Rivaldo Bursaspor da ya bu adam baston deynekleriyle çıksın hiç oynamasın gelsin kale arkasında top toplasın yeter.Bakın bunu bir Cimbom bir Fener bir Jimnastik yapsa saçma derdim çünkü bunlar Türkiyenin takımları bunlar dünyada birer marka(kısmende olsa:D) bu takımlara gelse dalga geçerdim ne yapıcaksınız diye.Ama Bursaspor böyle bir iş yaparsa varyaaaa.Yerel takımlar arasında taraftardan sonra prestijdede 1. sıraya yükselir.Türkiyenin 4. büyüğüne yakışır böyle bir futbolcuya.Anında bir beyaz bir yeşil formasını alırım:D:D:D...
Türkiye'nin 4. büyüğü Trabzonspor'dur. Diğer söylediklerinde haklısın..
gezenti
16.Kasım.2006, 05:27
Türkiye'nin 4. büyüğü Trabzonspor'dur. Diğer söylediklerinde haklısın..
Bana göre de Bursaspordur.Büyüklük yanlızca babalarımızın hatırladığı 2 şampiyonlukla olmuyor.Tesisle stadın doluluk oranıyla hal ve tavırlarla diğer takımlarla kardeş olmakla oluyor.Ama ben bunların hiçbirini Trabzonda göremiyorum
Not:Şimdi Trabzonlu arkadaşlar saldırmasın.Ben öznel yaklaştım olaya.Bu benim fikrimdir.Ama nesnel açıklamalarda yazımın içinde yer almaktadır...
anilton
16.Kasım.2006, 06:19
Bana göre de Bursaspordur.Büyüklük yanlızca babalarımızın hatırladığı 2 şampiyonlukla olmuyor.Tesisle stadın doluluk oranıyla hal ve tavırlarla diğer takımlarla kardeş olmakla oluyor.Ama ben bunların hiçbirini Trabzonda göremiyorum
Not:Şimdi Trabzonlu arkadaşlar saldırmasın.Ben öznel yaklaştım olaya.Bu benim fikrimdir.Ama nesnel açıklamalarda yazımın içinde yer almaktadır...
Baban ve ya Deden hatırlasın farketmez...
6 kez şampiyon olmuş mu?Olmuş...
Hiç şampiyonluğu olmamış,şampiyonluğa oynamamış bir takıma 4.büyük diyosun...:icon_biggrin:
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 06:22
2.lige düşmüş yeni çıkmış...
Memedov
16.Kasım.2006, 06:22
Konu yine sapmış, Bursaspor camiasından da yalanlama geldiğine göre konu kapanmıştır.