PDA

View Full Version : G.Saray Vagner Love ile el sıkıştı (mı?)

Emurafu
16.Kasım.2006, 20:11
G.Saray Genel Menajer Adnan Sezgin Rusya'ya gidip CSKA Moskova'nın Brezilyalı yıldızı Vagner Love'la görüştü... Sambamcı 'Ocak'ta İstanbul'dayım' mesajı verdi...

Galatasaray, Hakan Şükür ve Ümit Karan'ı gözden çıkarttı. Genel Menajer Adnan Sezgin Rusya'ya gidip CSKA Moskova'nın Brezilyalı yıldızı Vagner Love'la masaya oturdu. Rus kulübü transferi onayladı. Sambacı ise "Ocak'ta İstanbul'dayım" sözü verdi.

Cimbom'un rüyası Love
G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Sezgin'in CSKA'dan Vagner Love'ı resmen istediği ortaya çıktı. Rus yöneticiler kapıyı 13 milyon euro'dan açarken, her 2 taraf için ufak tefek pürüzler kaldığı, Love'ın da "G.Saray'ı istiyorum" dediği öğrenildi.

Transfer görüşmeleri için 3 gün önce Rusya'ya giden G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, CSKA Moskova'nın Brezilyalı süperstarı Vagner Love'ı almak için pazarlığa oturduğu ortaya çıktı. Rus yöneticilerin Love için 14 milyon euro istediği, ancak Sezgin'in teklifinin 9 milyon euro olduğu kaydedildi. Sarı-Kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldız için 11 milyon euro'ya kadar çıktığı ifade edildi.

KALECİ VE STOPER DE YOLDA!
Adnan Sezgin'in Rusya'da bir stoper ve bir kaleci için de temasta bulunduğu, Love'ın transferi gerçekleştiği taktirde, 1 yabancı oyuncu daha alacağı kaydedildi. Gölcü oyuncunun transferi için telefon trafiğinin dün de devam ettiği ve ufak tefek pürüzlerin kaldığı belirtildi. Bu arada 3 yıldır Rus Ligi'nde top koşturan Brezilyalı yıldızın, "G.Saray'a gitmek istiyorum. Benim kararım bu" dediği öğrenildi.

KİMDİR?
23 yaşında ve 1.71 boyunda olan Vagner Love, Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Love, Copa America şampiyonu olan kadroda da yer aldı. Golcülüğü ve tekniği dışında müthiş sürati ile de tanınıyor. CSKA'daki sözleşmesi 2011 yılında bitiyor...

Takvim

fenerbahce_1907
16.Kasım.2006, 20:13
Yalan haber...

El Comandante
Yok artik !

Gelse olaganüstü transfer olur.Ama inanmiyorum.

Yalan haber bile insani heyecanlandiriyor (:

Aykan19o3
Yalan Haber...

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 20:14
G.saray'da ne para varmış yahu.

harca harca , yıldız getir getir bitmedi.

Helal olsun yanında JO'yu da alırlar valla korkarım Cimbomdan :p

BlackEagle19o3
16.Kasım.2006, 20:16
Ben bu habere sadece gülerim => :zuhaha

anilton
16.Kasım.2006, 20:17
Defansa'da Lucio gelir heralde...

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 20:17
Doğruysa Gs müthiş bir transfer oldu ama pek zannetmiyorum.İnter'de istiyordu Vagner Love'ı.

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 20:20
Mellberg'de geliormuş.

Holosko'yu da alıyorlar.

Wagner Lowe'de geliyor.Daha ne olsun :p

altiner93
16.Kasım.2006, 20:21
Bunun yalan haberi bile güzel

Rsa
16.Kasım.2006, 20:23
Sanmıyorum gelceğini.

sananes
16.Kasım.2006, 20:24
takvim zaten sürekli yalan haber yapıyo

uAsamet91
16.Kasım.2006, 20:25
İnşallah doğrudur:p

M.Scofield
16.Kasım.2006, 20:27
para var huzur var :D

Emurafu
16.Kasım.2006, 20:32
Bizimkiler Gömü Buldu kesin.......Riva ile takas galiba:zuhaha:

T_A_N_E_R
16.Kasım.2006, 20:32
turk gazetelerini hic sevmiyorum, hic biseyden haberleri olmadiklari halde salliyorlar :), bi transfer gerceklessin sonra haberi verin :), yuzde yuz yalan

M.Scofield
16.Kasım.2006, 20:34
lincoln içinde gelmesi imkansız diyorduk geldi belk love gelebilir

Fietra 10
16.Kasım.2006, 20:35
Biri Galatasarayı durdursun:) güdnemden hiç isim eksik olmuyor

19_SeRDiNÇ_05
16.Kasım.2006, 20:37
Biri Galatasarayı durdursun:) güdnemden hiç isim eksik olmuyor

biri bizi değil gazetecileri durdursun (::)

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 20:38
Yalan Haber bencede :)

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 20:39
Wagner Love G.Saray'a gelsin bende Cimbom'lu olacam hadi bakalım.

Sir FRD
16.Kasım.2006, 20:40
haber doğru olabilir de transfer sonradan yatabilir de

Fietra 10
16.Kasım.2006, 20:41
biri bizi değil gazetecileri durdursun (::)

sadece Galatasaray hakkında bu kadar çok(gerçek ya da yalan) haber çıktıgına göre yöneticilerin adım attıklarını bi gerçek:)

Emurafu
16.Kasım.2006, 20:43
Wagner Love G.Saray'a gelsin bende Cimbom'lu olacam hadi bakalım.Tamam Murat:zuhaha:

Adnan Polatı hemen ariyorum Alırsak Bir taraftar kazanacaz diye söylim...:zuhaha:

Aşk-ı Şehir
16.Kasım.2006, 20:48
Ben bu habere sadece gülerim => :zuhaha

yanlız sen değil Kerem bende gülerim :)

Vagner Love gelmez maalesefki bize. Ama gelmesini çok isterim :)

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 20:49
Gelsin bende Holosko'yu alıp G.Saray'a geçecem :p

Fietra 10
16.Kasım.2006, 20:56
Vagner Love gibi bir oyuncu artık CSKA'dan ayrılınca Galatasaray değilde Avrupada daha iddialı bir takıma gitmek ister..sonuçta şuanda Galatasaray ve CSKA'ya baktıgımızda aralarında pek fark yok..Bunu Galatasaray küçümsemek adına söylemiyorum yanlış anlaşılmasın..Love zaten CSKA'da kendini kanıtlamak için forma giyiyor..Galatasaray geldiği zaman yerinde saymış olur..

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 21:31
Mellberg'de geliormuş.

Holosko'yu da alıyorlar.

Wagner Lowe'de geliyor.Daha ne olsun :p

+Sorensen :zuhaha

Haber sallama bence....

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 21:35
Sağlam bir kaynak olsa inanırdım ama kaynaktan kaybediyor işte.. Bence parayı bastıktan sonra Galatasaray alabilir Love'u.Neden alamasın?Linconln geldiğine göre oda gelir..

ForsakeN
16.Kasım.2006, 21:38
Takvim de iyi sallıyor hani :)

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 21:43
Lincoln ile Love'ı bir tutmayalım bence.

Lincoln kariyerinin sonlarına gelmiş bir oyuncu ve avrupadan pek fazla taliplisi yok idi.

Emurafu
16.Kasım.2006, 21:54

Lincoln kariyerinin sonlarına gelmiş bir oyuncu ve avrupadan pek fazla taliplisi yok idi.A.Madrid,Sevilla istiiyordu.İspanyol basınındada cıktı.......

Love ile Lincoln bir tutmayalım ama Sende Lincolnü iyice Düsürmüssün........

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 21:55
Neyse bu konuya girmeyelim...

ForsakeN
16.Kasım.2006, 21:56
Arkadaşlar doğruya doğru şuan için Vagner Love hiçbir Türk takımına gelmez.

batuhanry
16.Kasım.2006, 21:56
Murat abi bugün sende bi değişiklik var sürekli GS yi ve Oyuncularının küçük düşürmeye çalışıyorsun ..Senden beklenmeyen şeyler bunlar..Sende böyle yorumlar yapıcaksan..

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 21:57
Lincoln sorunlu bir futbolcu öyle olmasa Schalke onu asla satmayacaktı Başkanları bile "Lincoln'un maliyetini Türkiyeden kimse veremez" demedi mi ?

Vagner Love 22 yaşında bütün dev takımların göz hapsinde Brezilya milli takımında banko oynayan bir oyuncu seneye devlerden birinide 9 numara ile izlerin onu

İkisini BİR tutmak mantıksızlık olur olsa olsa Umut olur

Emurafu
16.Kasım.2006, 22:01
Lincoln sorunlu bir futbolcu öyle olmasa Schalke onu asla satmayacaktı Başkanları bile "Lincoln'un maliyetini Türkiyeden kimse veremez" demedi mi ?

Vagner Love 22 yaşında bütün dev takımların göz hapsinde Brezilya milli takımında banko oynayan bir oyuncu seneye devlerden birinide 9 numara ile izlerin onu

İkisini BİR tutmak mantıksız yada Umut diyelimDeniz zaten İkisini birtutmuyoruz..Kimse Love gelir diye mesaj da yazmadı.....Keske Gelse Tabi gelirse 30 yasında gelir........Yalan haber zaten..

CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 22:08
Bu kadar genç oyuncuyu bu kadar iyi zamanında getirmek çok zor..Ama zaten açılan bir konu var ''Türk Takımlarının Elinden Kaçırdığı Yıldızlar'' diye..Bu zaten herşeyi hatırlatıyor..Çünkü bu oyuncuları parlamadan istemek lazım..Parladıktan sonra sana bana düşmez..Real'e Barca'ya düşer ;;)

nerazzuri
16.Kasım.2006, 22:13
Hani sezon başında medyayı başka tarafa dikkat çekmek için bi yalan haber yapmışlardı. Bu da onlardan biri olabilir. :pKanımca

Memedov
16.Kasım.2006, 22:13
Gelirmi gelmezmi bilemeyeceğim ama Gelirse Faydalı olacagından kimsenin şüphesi yok.

Konunun başlıgını değiştirdim, bu konuyuda dağıtmayalım Lütfen.

M.Scofield
16.Kasım.2006, 22:56

Lincoln kariyerinin sonlarına gelmiş bir oyuncu ve avrupadan pek fazla taliplisi yok idi.
27 yaşında biri nasıl kariyerinin sonuna gelmiş oluyor

uAsamet91
16.Kasım.2006, 23:09
Wagner Love G.Saray'a gelsin bende Cimbom'lu olacam hadi bakalım.

Hadi bakalım;):icon_smile::D

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 00:51
Lincoln ile Love'ı bir tutmak ayıp yani:icon_biggrin:

ShevAnil
17.Kasım.2006, 01:17
Sezon Başında Kim Inanıyorduki Gerçekten Roberto Carlos'un veya Lincoln'un Türkiyemize Gelecegine..:icon_wink:
Haberin Aslı Olmayabilir ama 1 Sponsor Daha Bulunursa Fiyat'ta Anlaşılabilir..;)
Çok Sevdigim Bir Forvet Keşke Alabilsek :p

uAmurat91
17.Kasım.2006, 01:21
Vagner Love'u o kadar abarttınız ki gören dünya starı sanacak..

Murat Özdemir ; bence ifadelerine dikkat et..:)

nerazzuri
17.Kasım.2006, 01:50
Ben diyorum da takan yok :D

Adnan Sezgin Rusya'ya gitti. Bir Forvet Bir Stoper Dedi. Moskova'ya indi.

Andan Sezgin bunun aynısını Nonda transferinde yaptı. Puleta dedi Paris'e indir Otobüs yoluyla bi yere gitti. Ordan Roma'ya uçtu.

Medya yanıldı Pauleta Gs'de Pauleta Gs'de dediler. Pat!.. Adnan Sezgin Roma'dan çıktı :zuhaha Nonda GS'DE...

Bu da bir şaşırtmaca. Aha buraya yazıyorum.

Cengo
17.Kasım.2006, 01:51
Lincoln her gittiği takımdan kavga ederek ayrılmış birisi, her takımda aynı sorunlar olmuş,takım iyiye bölünmüş..

Lincoln Ortega gibi sorun yumağı, kariyeri bitmiş bir oyuncu..

Emurafu
17.Kasım.2006, 01:54
Sekocan Bu sefer sasırtma Yapması biraz zor..Çünkü Büyük ligler devam ediyor...Anca Rusyadan Ukrayanaya gider:):)

deniz.91
17.Kasım.2006, 01:56
bu transferin olması zor bence loveyi en az 20 mn dolara starlar o paranında gsde olduğunu sanmam

Emurafu
17.Kasım.2006, 01:58
Galatasarayda Lincoln sorunun görmedim..Siz bazı seylere inanıyorsunuz..Adamın ayagını Kırıyorlar sesini cıkarmıyor macta..Hosgörülü sevecan ve Çok yardım sever..Yeter be Bıktım bir kere düzgün yorum yapın..Önce gelmez diyorsunuz gelince baska seyler diyorsunuz..Helal Olsun Galatasaraya Bir yıldız kazandırdı Türkiyeye diyen yok...

Bana şimdi yaslı oyuncuları saydırmayın..Allah Razı olsun Carlosu Getirenlerden Millet tecrübe görsün..Carlos bize gelse nelerderdiniz....

Lincoln gercegi Adlı konu var O konudaki yazıyı okuyun lütfen...........

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53736

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 02:01
Inter ilgileniyo diye biliyorum Vagner Love ile eğer Inter varsa devrede işi çok zor Galatasaray'ın...

batuhanry
Galatasarayda Lincoln sorunun görmedim..Siz bazı seylere inanıyorsunuz..Adamın ayagını Kırıyorlar sesini cıkarmıyor macta..Hosgörülü sevecan ve Çok yardım sever..Yeter be Bıktım bir kere düzgün yorum yapın..Önce gelmez diyorsunuz gelince baska seyler diyorsunuz..Helal Olsun Galatasaraya Bir yıldız kazandırdı Türkiyeye diyen yok...

Bana şimdi yaslı oyuncuları saydırmayın..Allah Razı olsun Carlosu Getirenlerden Millet tecrübe görsün..Carlos bize gelse nelerderdiniz....

Nokta(.)...........

BlackEagle19o3

Konuyla alakasını çözemedim?:icon_confused:

puskas
17.Kasım.2006, 02:14
Lincoln her gittiği takımdan kavga ederek ayrılmış birisi, her takımda aynı sorunlar olmuş,takım iyiye bölünmüş..

Lincoln Ortega gibi sorun yumağı, kariyeri bitmiş bir oyuncu..

sacmalama kardeşimmm.lincoln super bir yıldızz turkiyede işte neden bahsediyorsun sen.hem su lincolnu bu kadar kucumsemeyin kalitesi belli.gsde hiç kavga ettiğini gordun mu sen.tartışacak tabi bazen bu onun agresif olmasından ve basarı için bunu yapmasından kaynaklanır.turkiyede iyi bir yabancı futbolcudur.bunu herkes biliyor ve tum gsliler ona hayran.lincoln hakkında konuşmanız cok sacma.roberto carlosla beraber en iyi yabancıdır.lncoln takımın beynidir.onsuz takım beyinsiz calışır..lincoln takımın herşeyi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
eger gs birde v.love getirirse çok iş yapmış olur bu sene transferde.inşallah gelir.ama zor gorunuyor.bakalım gelişmeler ne olur

perpetua
17.Kasım.2006, 02:55
Alex kosmaz diye aforoz edilir.

Anelka sorunludur, takim icin oynamaz aforoz edilir.

Appiah zaten Juventus'da forma giyemedigi icin yollanmistir.

Kezman senelerdir futbolun F'sini oynamamistir.

Lugano kasaptir.

Edu mahalle takiminda bile yapilmayacak hatalari yapar.

Lincoln muzmin sakattir, zaten sorunlu adamdir da.

Linderoth duz bir oyuncudur herhangi bir ozelligi yoktur.

Nonda agir sakatlik gecirmistir, yararli olmaz.

Song buyuk liglerde tutunamamis tek hamlelik defans oyuncusudur.

Ben simdiden Vagner Love'a da bir kulp takayim.. cok bencildir, takimi icin degil kendisi icin oynar..

Eksigi olmayan oyuncu bu dunyaya daha gelmedi. Her oyuncu icin bir defo bulmak mumkun. O bu konu altinda konusulanlarin ne kadar gereksiz oldugu da asikar.. :)

Onemli olan oyuncunun takimin oyununa uygun olmasi.

PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 05:57

+1 (::)

Kim ne derse desin bu sezon en iyi transferleri Galatasaray yapmıştır... Gecen sezon sonlarında Lincoln GS ye gelecek dendiğinde kimse inanmıyordu... Ama futbolda olmaz olmaz diye birsey yoktur... Bende kabul ediyorum Love u getirmek zor ama her an hersey olabilir. bende fazla inanmıyorum ama Lincolnu alan Linderoth u alan GS den hersey beklenir... ;)

Galatasaray için hayırlısı olsun...

BASQUE
17.Kasım.2006, 06:07
Yalan haber!

ShevAnil
17.Kasım.2006, 06:17
Yalan haber!
Kahin?:confused:

RaSenGan
17.Kasım.2006, 06:21
Yalan haber!

Ya Tutarsa.

Olabilir ama zor.

sonOsmanLI
17.Kasım.2006, 09:20
paraları lincoln transferinde kullandınız. love yi alacak kadar paranın olacağını sanmıyorum. yoksa 2sene önceki sorunlar yaşanır.

Varonil
17.Kasım.2006, 14:53
Vagner Love CSKA ile Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktı,alınırsa GS UEFA'da oynatamaz.Bu transfer Olursa Galatsaray için çok iyi bir transfer olur ancak haberin kaynağını görünce bu transferin yalan olduğunu ihtimali belli oluyor.

Emurafu
17.Kasım.2006, 16:24
Duyduguma gore ruslar seneye liginde pek yabanci oynatmaya sicak bakmiyormus. CSKA Moscow onun icin elindeki yabancilari gonderebilirmi?

Putin gectigimiz aylarda ligdeki siyahi oyuncularin coklugundan dert yanmis ve uzun süre gündemi mesgul etmisti.Tabi bu aciklama ülkede oynayan oyuncularin gelecek ile ilgili planlarinda degisiklik yapmalarina neden olmus olabilir.

lastchaos
17.Kasım.2006, 18:34
vagner love galatasayımıza pahalı geldi zaten gündemimizde yok..

anil luque
17.Kasım.2006, 18:55
maliyeti çok yüksek zaten ucuz olsa bile gs ı tercih edeceğini zannetmiyorum..

DisCo
17.Kasım.2006, 19:29
Madem taraftarlık işin içine giriyor. Beşiktaşlılar kendi transferlerine bir gülsünler. Diattaaaaaaa Fenerbahçelilerde Adriano yok bilmem kim diye diye adamın yaşını 34 yapmayı planlıyorlar ki alsınlar. :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Allahım ya neyse. Demek ki zorlayınca bende saçmalayabiliyorum.

Ronaldinho'yu getirse bir takım kulp bulacaklar yav. Biraz kendinize güveniniz olsun. CSKA'da oynuyorsa Galatasaray'a havada gelir. Yeter ki alınacak para olsun. Sokarsın devreye Tafarel'i verirsin parasını oyuncu bir sene daha kendini gösterir. Satarsın iyi paraya olur biter.

the_imam912
17.Kasım.2006, 19:34
Yalannn.Yalannnn.
Ama transfer gerçekleşirse Gs süper iş yapar.

ShevAnil
17.Kasım.2006, 19:38
paraları lincoln transferinde kullandınız. love yi alacak kadar paranın olacağını sanmıyorum. yoksa 2sene önceki sorunlar yaşanır.
Sponsor 23 yaş ve Daha Genci Transfer Için 10 mn € Veriyor Bunu Neden Anlamak Istemiyorsunuz? Gaayet Açık ve Net Ne Zorluk var Bunu Anlamakda?

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 19:39
Sponsor 23 yaş ve Daha Genci Transfer Için 10 mn € Veriyor Bunu Neden Anlamak Istemiyorsunuz? Gaayet Açık ve Net Ne Zorluk var Bunu Anlamakda?

Sponsor Kim ?

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 19:53
Evet bu sponsor kim.Emrah abiden başka hiç bir yerde görmedim sponsorun 10 milyon Euro falan vereceğini.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 20:55
Bir sponsor masalıdır almış başını gidiyor...

Eray Dengiz
17.Kasım.2006, 20:58
haklısınız bu sene yapılan transferleri sponsorlar değil amcam yaptı.

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 21:02
haklısınız bu sene yapılan transferleri sponsorlar değil amcam yaptı.

Zaten bu seneki transferlerin başka bir açıklaması olamaz.Bu lafı son 3 mesaja attın sanırım Eray abi.Benim sorduğum Emrah abinin dediği şartlı 10 milyon Euro'luk sponsor katkısınının hangi firmaya ait olduğu.Çünkü bunu bir tek Emrah abiden duydum..

ShevAnil
17.Kasım.2006, 21:11
Sponsor Kim ?

Galatasaray'ın Bir Çok Sponsoru var Hangisi Oldugunu Nasıl Bilebilirim..
Ama Sanırsam buda D-SMART Olabilir..

Zaten bu seneki transferlerin başka bir açıklaması olamaz.Bu lafı son 3 mesaja attın sanırım Eray abi.Benim sorduğum Emrah abinin dediği şartlı 10 milyon Euro'luk sponsor katkısınının hangi firmaya ait olduğu.Çünkü bunu bir tek Emrah abiden duydum..

Böyle Bir Sponsor var Sezon Başındada Santrafor olarak 26 Yaş ve Daha Ufagına 6 - 7mn € Civarında bir Ucret Veriyorlardı ama oyuncu Alınamadı daha sonrada Nonda Alındı Zaten ve Sponsorun vaadettigi Para hala yerinde Duruyor..
23 Yaş ve Daha Genci içinse Fiyatı 10 mn € ya Çıkarmış Olabilirler..

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 21:17
D-Smart olamaz çünkü Lincoln'ün transfer ücretini D-Smart ödedi.Neyse uzatmayacağım demekki sağlam bir yerden duymuşsunuzki bu kadar güveniyorsunuz.Ben sadece nereden duyduğunuzu sormuştum..

ShevAnil
17.Kasım.2006, 21:23
D-Smart olamaz çünkü Lincoln'ün transfer ücretini D-Smart ödedi.Neyse uzatmayacağım demekki sağlam bir yerden duymuşsunuzki bu kadar güveniyorsunuz.Ben sadece nereden duyduğunuzu sormuştum..
Benimde Amacım Polemik Yaratmak Degil :)
Sadece Demek Istedigim Sezon Başındada 6-7 mn € gibi Bir meblayı Sponsorun Birisi Gözden Çıkarmıştı.. GS TV'De 10mn € ile alakalı bir Haber Görmüştüm , Resmi Kanalımızda Bizi Kandırıcak Degildir Heralde :p
Neyse Uzatmaya Gerek Yok Zaten..

PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 21:24
fanatikte okudum jo ve ya love i sormus adnan sezgin 20 şer mn € istemiş cska...

gazetenin haberi bu...

adnan sezgin de kesinlikle ilgilenmiorz diye acıklama yapmış... gazete öle yazıyor...

bu traansferin gerceklesmesi zaten çooook zor ama bi gsli olarak düşünmek bile insanı heyecanlandrıyor...

fmsmyrna
17.Kasım.2006, 21:32
Galatasaray Avrupa'da son 1-2 yılda başarılı değil sanmıyorum Love'un Galatsaray'ı tercih edeceğini.

RaSenGan
18.Kasım.2006, 04:23
Love işi yattı

Transfer çalışmaları için Rusya’ya giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in kimleri listesine aldığı merak ediliyordu. Söz konusu yer Moskova olunca, Sarı-Kırmızılı taraftarların beklentisi de Vagner Love ile Jo üzerinde yoğunlaşmıştı. Ancak iki Brezilyalı yıldızın bonservis bedelinin de 20 milyon Euro’dan başlaması, Galatasaray Yönetimi’ne daha teklif sunmadan geri adım attırdı. Sezgin, “Bu iki oyuncu kesinlikle gündemimizde yoktur” dedi.

Dört bir yana...

Rusya'da şampiyonluk ipini göğüsleyen Zenit’in golcüsü Fatih Tekke ismi akıllara gelen bir diğer alternatif olsa da, Sarı-Kırmızılılar bu futbolcunun da listelerinde bulunmadığını dile getirdi. FK Moskova’nın golcüsü Maxi Lopez konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Barcelona’nın eski yıldızını Ruslar’ın şimdilik satmayı düşünmediği de gelen haberler arasında. Transfer harekatı, önümüzdeki günlerde Avrupa’nın dört bir yanına dağılacak.

Kaynak: Fanatik