Log in

View Full Version : Serveti kizdiran soru

ogcj_me
16.Kasım.2006, 21:32
Norvecli bir gazetecinin "Carewi nasil tutacaksin?" sorusuna sinirlenen Servet su cevabi verdi:
"Maca gel , izle gorursun nasil tutacagimi"
Kaynak:sabah(gazeteden kendi ellerimle yazdim:D)
Alkislar Servet'e

LaigLeNoiR
16.Kasım.2006, 21:45
Yıllar önce Carew BJK'de Servet FB'de iken çok güzel tutmuştu hakkaten...

Ne diyeyim Servet'e belli olmaz.

İnşallah sağlam tutar.

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 21:51
:n: süper cevap vermiş ama...

İnş. maçta da adım attırmaz Carew'e....

Rodrigo Tello
16.Kasım.2006, 21:55
Bu soru onu daha cok hırslandırır.Hadi bakalım.. :D

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 21:58
Bugün izleyecez bakalım nasıl tutacak :D İnş. Penaltı filan olmaz

CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 22:12
Umarım Tutarsın Servet :D İnşallah maçtan sonra çok iyi tuttu yorumlarını yaparız burada!!

Fietra 10
16.Kasım.2006, 22:13
Çok aşağılık bir soru..Sahada ver cevabını Servet..

Emurafu
16.Kasım.2006, 22:14
İlk maçta Çok iyi tutu ama.....Oh oohh böyle bir sorunun gelmesi iyi oldu..Servet Hırslanmısdır..Bu hırsla ama penaltı yaptırmasında...demedi demeyin..

Servet Ye carew i.........

Bazı takım forumlarında Herkez Norveçi tutuyor.........

El Comandante
16.Kasım.2006, 22:17
Onlar belli kisiler Emrah,girmeyelim o konulara (:

Servet`e bugün güveniyorum,insAllah utandirmaz bizi !

canavar20
16.Kasım.2006, 22:23
Önce Sheva'yı durdursun. :)

İnşallah hırslanır aslında hiç gerek yok Yasin oynasa öyle bişey olmadıda hadi neyse.

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 23:25
İnşallah tutar da bizde rahat ederiz.Bu maçın telafisi yok çünkü.

sananes
16.Kasım.2006, 23:47
insallah tutar bence tutacakda zaten.carewi servetin kesebilecegini dusunuyorum bence ıversen yani diger forvetleri daha fazla zorluycak bizi

NisRoc
17.Kasım.2006, 00:23
Servet Carew'i bal gibide tutar.. Carew'de Servet gibi ağır bir futbolcu.. Sheva'yı tutamaması normaldi Servet'in..

FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 00:33
İlk maçta Çok iyi tutu ama.....Oh oohh böyle bir sorunun gelmesi iyi oldu..Servet Hırslanmısdır..Bu hırsla ama penaltı yaptırmasında...demedi demeyin..

Servet Ye carew i.........

Bazı takım forumlarında Herkez Norveçi tutuyor.........
Hangi takım??

Ayrıca Carew çok ağır bir futbolcu sayılmaz,boyuna bakıp yanılmayın..Topu ayağına aldığı zaman genelde süratle kaleye yöneliyor..Ama asıl tehlike bu maçta Carew değil Steffen Iversen demiş Norveç'ten bir yazar..Futbol takım oyunu;Carew'i iyi tutarsın ama maçı kaybedersin,ne önemi var?Umarım Servet ve tüm futbolcular elinden geleni yapar..

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 00:44
Zor ama Servet'e güveniyoruz :D

nekop
17.Kasım.2006, 00:55
İlk maçta Çok iyi tutu ama.....

İlk maç dedigin Norveç maçımı ? O maçta Carew oynamadıda...

DisCo
17.Kasım.2006, 01:07
1. MYHRE
3. HAGEN
5. HANGELAND
6. RIISE
7. STROMSTAD
8. ANDRESEN
10. CAREW
22. HAESTAD
30. BRENNE
32. HELSTAD
34. STORBAEK

2-2 biten Norveç maçı kadrosu. Carew oynamıştı.

Cengo
17.Kasım.2006, 02:15
Servet Carew'i tutamaz, tutsa da önemi yok dediğiniz gibi Iversen geri dönünce form tuttu, şut pozisyonu imkanı verilmemeli.

İngiltere'de Iversen yıllarca ceza sahası çevresinde ayağın gelen son vuruşları yapan biri oldu, çok iyi şut çeker ve iyi top saklar.Sürekli çapraz koşu yapar, en ters yerde son vuruşları ustaca yapar.
Öyle oyun içinde olan biri de değildir ama çok tehlikeli biri, aynı Henrik Larsson gibi..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 02:19

İnşallah hırslanır aslında hiç gerek yok Yasin oynasa öyle bişey olmadıda hadi neyse.

Yasin dediğin kimdir senin? Fizik gücü yok, kaldı ki Carew ve Iversen ile topa yükselip top alacak. Onu geçtim, ayakta durabilecek. Güldürme insanları..

Servet'e güveniyorum, eminim bugün en çok konuşacağımız futbolcumuz o olacak [ herşeyiyle]

VahdeTrabzon
17.Kasım.2006, 02:25
Aman Alpay gibi olmasın :D

Emurafu
17.Kasım.2006, 02:31
İlk maç dedigin Norveç maçımı ? O maçta Carew oynamadıda...Sana göre oynamadı Çünkü Servet iyi tuttu:):)

Bak sen bile oynadıgını bilmiyorsun.......

Ayrıca Servetin bu maçta oyması iyi Hava toplarını kim alıcak..Adamların zaten En büyük kozu Hava hakimiyeti Toraman ve yasin hava topları alamaz.....

Carew kuvvetli birini havadan durduracak servettir yasin degildir...Analizler yapıldı biz evimizden atıp tutuyoruz...........

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:36
Servet görevini layığıyla yapacaktır,yapmalıdır..

IcedEarth
17.Kasım.2006, 02:36

Yasin alınsaydı kadroya bu maçta 5 yerdik. Taraflı yorumun da bu kadarı olur yani.

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 02:39
yahu maça yarım saat var hala ne tartışıyonuz iddia ediyorum maçta 4gözü Servet hata yapmasını beklicek kişiler var nerdeyse ki maçtan sonra burda GS li arkadaşlara biz demedikmi diye kim çıksa görevini eksiksiz yere getirecektir artık bunları tartışmayın...

uAmurat91
17.Kasım.2006, 02:41
yahu maça yarım saat var hala ne tartışıyonuz iddia ediyorum maçta 4gözü Servet hata yapmasını beklicek kişiler var nerdeyse ki maçtan sonra burda GS li arkadaşlara biz demedikmi diye kim çıksa görevini eksiksiz yere getirecektir artık bunları tartışmayın...

. (nokta)

öyle forumlar varki "milli takımları" bizimkinden bambaşka, ne günlere kaldık be..

RaSenGan
17.Kasım.2006, 06:03
Servet şimdi bu gazeticiyi bir yerde bulmalı :) Adam bütün maç Carew'in yakasını bırakmadı.