View Full Version : Gerçekten Bir Aile Olmuşuz
CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 21:55
Geçen Akşam evde oturuyorum pat telefonum çaldı..Bi baktım mesaj lan dedim bana kim mesaj atar :D Sonra bı baktım avea bı numara Mesajın basında ise Kardesım naber Tsı den Mehmet yazısı..Megerse bızım Fenerbahçeli Mehmet numarasını degıstırmıs onu haber verecek hemde muhabbet edecez..Ne bılım ben dusunsenıze netten tanıstınız bı ınsan sonra numaranı falan verıyosun ve gun gelıyor sızı arıyor soruyor sen onu arıyosun soruyosun..Bunu nıye anlatıyorum Mesela cok fazla arkadaslık sıtesı var yonja cart curt bende uyeyım bu sıtelere ama hangısınde var bunlar..Hangısınde tel. gorusuyoruz hangısınde bı yerde bulusup cay ıcıyoruz yemek yıyoruz..Hangısınde sehırlerde bulusma oluyor hıcbırınde buda bızım bır aıle gıbı oldugumuzu gosterıyor bence..
Tabi bu sadece benim fikrimde değil..Mehmetede söyledim aç olum konuyu dedi :D Harbiden aile gibi olduk dedi..Hatta biz yazın buluşacaktık Mehmet ile bizde kalacaktı ama benim sınavlar engel oldu..Burdanda anladığımız gibi her ne kadar sanal ortam densede bazen dostluklar bazende dusmanlık sevıyesınde arkadaslıklar dogabılıyor..
Bu arada Mehmetin herkese Selamı var..
Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 21:57
Bence bunun en güzel sebebi burası tanışma sitesi değil... Herşey kendiliğinden oluşuyor...
the_imam912
16.Kasım.2006, 21:58
Aynısı benim Mertcan ve Kerem içinde geçerli (:
CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 22:17
Bence bunun en güzel sebebi burası tanışma sitesi değil... Herşey kendiliğinden oluşuyor...
Doğru o da var..Bak bu açıdan düşünmediydim çünkü ark.. Sitelerinde herken yalan =)
Fietra 10
16.Kasım.2006, 22:27
Budur beni bu siteye baglayan:)
gerrrard
16.Kasım.2006, 22:34
Gerçektende doğru :)
Sir FRD
16.Kasım.2006, 22:44
aynen öyle ben de Giresun'a gittim Murat abiyle buluştuk maça gittik felan:)O da Ordu'ya gelince buluşcaz.Burdaki arkadaşlık çok güzel
Memedov
16.Kasım.2006, 22:51
Arkadaşlık ortamı sağladığı gibi, düşmanlıklarda doğurabiliyor. Biz insanlar birbirimizi kırmaktan ne yazık ki vazgeçemiyoruz. Bu forumdan çok insan ile konuşup kaynaştım. Kimisi sırtımdan vurdu kimisi ile hala konuşup muhabbet ediyoruz. En önemliside bu forumdan kazandığım arkadaşlık abilik kardeşlik duygusu buraya beni daha da çok bağladı.
ve hepinizi ben kendi adıma konuşayım ;
tanıdığım için çok mutluyum.:)
nekop
16.Kasım.2006, 23:06
Turgut'u çiflikte bi yakalasam bende görüşücem ama yok bi türlü karşılaşamıyoruz. :D
Rodrigo Tello
16.Kasım.2006, 23:13
Burayı çok seviyorum.Ara sıra Fanatiklik yüzünden tartıssakta sonra pişman oluyoruz bunlara hiç gerek yok diyoruz.Cok seviyeli muhabbetlerimiz oluyor.Makaramızıda yapıyoruz,Futbolda konuşuyoruz,Sorunlarımızı paylasıyoruz arkadaşlıkta kuruyoruz..
Daha ne olsun :)
goosfraba
16.Kasım.2006, 23:26
Bir kaç ay oldu, yanılmıyorsam 6-7 ay fakat benim buradan edindiğim arkadaş, abi - kardeş sayısı üye olduğum ayı da geçti :) Tabi istatistiki değerler hiç mi hiç önemli değil. Önemli olan gerçek dostluğu SANAL alemde yaşayabilmek.
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 01:45
İnanın benim gerçek hayattan daha fazla samimi arkadaşım var Tsi'de.Bilgisayara oturduğumda ilk yaptığım şey Türksportal'a girmek.Burası gerçekten kendisine çekiyor insanı.Bunda arkadaşlık ortamınında payı çok fazla.Her ne kadar sanal ortam desekte..
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 03:06
Turgut'u çiflikte bi yakalasam bende görüşücem ama yok bi türlü karşılaşamıyoruz. :D
Serhat yarın paso Çiftlikdeyim kardeşim..Çarpışırız kesin..Bak Beyaz Evin olduğu tarafdan yürü =) Karşı taraf biraz dar biz 3 uzun sığmıyoruz oraya =)
ZeroG
17.Kasım.2006, 05:32
Sabahın 7:30'unda Ahmet'i bizim evin önünden geçerken görüyorum.Sonra heyt be bu çocukla ben internetten tanıştım işe bak diyip şaşırıyorum.Hiç aklıma gelmezdi yahu:).Çok yakın zamanda Yalova buluşması düzenlemeyi düşünüyoruz.Artık 2-3 kişiyle ne kadar buluşma olursa:p.Siteye de ekleriz...
Roberto Baggio
17.Kasım.2006, 05:35
Sitemizin farkı bu bence hiç bir sitede bu ortam yok.......
Universal
17.Kasım.2006, 05:36
Bendede çoğu kişinin numarası vardı ama tele format atılınca hepsi gitti, hattıda değiştirdim. :)
RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:42
Erdem abiyle az msjlaşmıyoduk Tel'den.:) Çoğu kişiyi abim-kardeşim gibi severim.Bazılarını yeri bende apayrı.1 senedir bu forumdayım.Herkesi az-çok tanıyorum.Çoğu çok iyi insan.Böyle bir insanlarla aynı ortamda bulunmak çok güzel.Kimi zaman tartışma,kimi zaman şamata yaptık.Tam bir aile olduk.İnş.böyle devam ederiz.
barahir
17.Kasım.2006, 05:43
gerçektende aileyiz zaten.. Hani derler ya biz bir aileyiz die.. Aynen öyle işte..
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 05:45
Ahanda Baş rolü paylaşan Kardeşim gelmiş..Ama ben kaçar =) Evdeb çağrılmadan ben gideyim =)
barahir
17.Kasım.2006, 05:47
:D nere turgut yaf... ben yeni geldiydim.. Neyse ailen kızmasın sana sonrada görüşürüz..:D
RoNNiE91
17.Kasım.2006, 05:53
Hiçbir sitede böyle bir ortam yok.İşte TSI'nın farkı.Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum.
Aykan19o3
17.Kasım.2006, 05:54
Burdaki ortamı hiçbir yerde bulmadım.
Gerçekten aile gibiyiz. ;)
Evet tam bir aile gibiyiz.Bu site sayesinde yaklaşık bi 50 tane abi ve arkadaşlarım var.
Sitede ilk böyle aile ortamını biz sağladık :p "böbürlenme mod"
eray , yücel , çağrı ben..bazen aydın abi..
msnde konuşma şu
eray: olm canım sıkılıyo
eren: hadi çık 1 saate tophanedeyim
eray:ttamam
yani tamamen normal arkadaş gibi.. devamlı buluşurduk , yemekler , halı sahalar , futbol maçları , tophane gezmeleri , taksim takılmaları falan..
biz bir aile gibiyiz zaten..
Turksportalın farkı bu..
not:sanırım sitekilerle reelde en çok görüşmüş kişiyimdir.
Varonil
17.Kasım.2006, 15:07
Gerçekten aile olduk..
Bu sitedeki ortam başka hiçbir yerde yok.Arkadaşlık ortamı çok iyi.Çoğu kişiyi abim-kardeşim gibi severim bende.
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 18:27
Allahım sen şu Serhatı çıkar bugün karşıma =) Serhat Çiftlikden beyaz ev tarafından devam kardeşim :)
LaigLeNoiR
17.Kasım.2006, 18:29
Siz gezin Çiftlikte bakayım ben 2 'nizi de enseleyecem bir gün orada :p
Krusty
17.Kasım.2006, 18:30
Tabii ki aile ortamı gibi de yonja'nın da hakkını yememek lazım ama. :D Ben orda tanıştığım, uzun zaman konuştuğum kişilerle buluşuyorum. :)
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 18:31
Tabii ki aile ortamı gibi de yonja'nın da hakkını yememek lazım ama. :D Ben orda tanıştığım, uzun zaman konuştuğum kişilerle buluşuyorum. :)
Can yapma yonja alemi hep yalan =)
CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 18:32
Siz gezin Çiftlikte bakayım ben 2 'nizi de enseleyecem bir gün orada :p
Gel kardeşim gel..Ama bize bi nasip olmadı valla gezmek..Yani Serhatla gezmek nasip olmadı :p
Gelirken Efeyide getirsene :p
Krusty
17.Kasım.2006, 18:34
Can yapma yonja alemi hep yalan =)
Ya ama bazen düzgün insanlar cıkarıyor karşına ve kanın ısınıyor hemen. Sonra da msn'de konuşmakla yetinmiyoruz. :D
the_imam912
17.Kasım.2006, 19:17
Evet Eren abi bence sitede reel hayatta siteden başkalarıyla buluşan tek kiş bence.Dünde biz buluştuk.Kaynattık biraz (:
Sekopej
17.Kasım.2006, 19:31
Burak'ı hep görürdüm, bu aralar denk gelmiyor. O da benim netten tanışıp görüştüğüm ilk kişi.
Şöyle kaynaşmak için bir İzmir buluşması yapsak kaç kişi oluruz acaba? Bir ses verin.:D
Memedov
17.Kasım.2006, 19:36
ilk sıkı fıkı oldugum CoşkuN ÖzdemiR. bu forumdan zaten iki kişi ile görüşüp tanıştım, Exciting, CoşkuN ÖzdemiR.
El Comandante
17.Kasım.2006, 19:39
Burak'ı hep görürdüm, bu aralar denk gelmiyor. O da benim netten tanışıp görüştüğüm ilk kişi.
Şöyle kaynaşmak için bir İzmir buluşması yapsak kaç kişi oluruz acaba? Bir ses verin.:D
Izmirde yasayan cok kisi var Tside.Eger böyle bir bulusma olursa süper olur (:
Arkadaşlar şöyle İstanbul'da buluşma olsada gelsem.:)Mutlaka gelmek istiyorum.:)Ama anca seneye olur.
BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 22:51
Gerçekten süper bir forum.Başka hiçbir forumda bulamadım bu ortamı:)
Çok sevdiğim kardeşlerim,abilerim var...:)
İnşAllah bir gün onlarla yüzyüze görüşme imkanı da bulurum...
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 22:56
Bende bir keresinde eski üyelerden Jay_Jay_Ceyhun ile buluşmuştum.Sinemaya gitmiştik.Bayağı güzel bir gündü.
Bir gün yolum İstanbul'a düştüğünde mutlaka bir buluşmaya katılmak istiyorum..
CeNTeR_TR
18.Kasım.2006, 21:27
Evet Eren abi bence sitede reel hayatta siteden başkalarıyla buluşan tek kiş bence.Dünde biz buluştuk.Kaynattık biraz (:
Bizde yazın Gökçeyle buluşmuştuk Antalya'da..En zevkli kısımda o oluyor zaten kaynatmak :p