PDA

View Full Version : Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Rsa
16.Kasım.2006, 22:44
Fenerbahçeli futbolcu Yasin Çakmak, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile yapacakları derbi maçtan galip ayrılarak, taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini savundu.

Yasin, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen basın toplantısında, takımın durumu ve gelecek maçlarla ilgili soruları yanıtladı.

Galatasaray ile Kadıköy'de yapacakları derbiyle ilgili soruyu yanıtlayan Yasin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na namağlup gelmeleri durumunda ezeli rakiplerine ilk mağlubiyeti tattırmanın kendileri için sevindirici olacağını ifade etti.

Sarı-lacivertli futbolcu, ''Önemli bir maç. Sahamızda taraftarımızın önünde oynamak güzel bir duygu. En son PSV Eindhoven maçında inanamadım, müthiş bir seyirci vardı. O maçta da aynı seyirci olacaktır. Nihayetinde o maçtan da galip ayrılacağımızı ve taraftarımızın yüzünü güldüreceğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

''Galatasaray'ın Kadıköy'e namağlup gelmesini ister misin?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Yasin, ''Tabii ki, ilk galibiyeti almak bizim için sevindirici olur. Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Galatasaray'dır Türkiye'de. Namağlup olsalar, stadımızda onları yenmek bizim için mutluluk olur'' şeklinde yanıtladı.

''MÜTHİŞ BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR''

Yasin, Fenerbahçe'deki arkadaşlık ortamının beklediğinden çok daha iyi çıktığını, bunun da takıma başarıyı getirdiğini vurguladı.

''Yabancısıyla, yerlisiyle, hocalarıyla burada herkes ağabey-kardeş gibi. Bunun sonucunda da başarı geliyor'' diyen Yasin, şöyle devam etti:

''Burada ortam çok iyi. Fenerbahçe arkadaşlık anlamında beklediğimden de çok iyi. Bunun sonucunda sahada başarı geliyor. Kayserispor maçında olduğu gibi mağlubiyet alsak da gerçekten iyi yoldayız. Son oynadığımız 4-5 maça bakarsanız iyi işler yaptığımızı görürsünüz. Bu da arkadaşlıktan, birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu Fenerbahçe Kulübü'nde var. Bu da var olduğu müddetçe Fenerbahçe Kulübü çok iyi yerlere gelecektir. Bu ekibin içinde olmaktan mutluyum''

''FENERBAHÇELİ YASİN OLMAK VE KALMAK İSTİYORUM''

Yaşı itibarıyla takımın gelecek vaat eden futbolcuları arasında yer aldığı ifade edilerek yöneltilen soruya Yasin, ''Fenerbahçe ile büyük başarılara imza atmak istiyorum. Fenerbahçeli Yasın olmak ve kalmak istiyorum'' dedi.

Hiçbir futbolcunun dört dörtlük olamayacağını ifade eden Fenerbahçeli futbolcu, ''Benim de eksilerim vardır. Maçlardan sonra hocalarıma eksilerimi ve artılarımı sorup, ona göre çalışıyorum. Ben burada, Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Fenerbahçe için sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum'' diye konuştu.

Her futbolcu gibi kendisinin de milli takım konusunda beklentisi olduğunu bildiren Yasin, ''Benim buna yorum yapmam doğru olmaz. Fatih Hoca'nın kararıdır. Buna saygı duymamız lazım. Çok iyi futbolcular var, hangi birini çağırsın'' dedi.

''GRUP LİDERLİĞİ MUTLULUK VERİR''

Yasin, Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'ndaki son iki maçı kazanarak gruptan lider olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Büyük bir avantaja sahip olduklarını kaydeden Yasin, şunları söyledi:

''Son iki maçı da en iyi şekilde değerlendirip, kazanıp, grup lideri olarak çıkabilmek mutluluk verici olur. Şampiyonlar Ligi'nde en üst noktaya kadar gideceğimize inanıyorum. İnşallah Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl çok iyi işler başaracaktır.''

Kaynak:maraton.com.tr

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 22:49
Erken konuşmuş ama doğru da demiş :D

uAsamet91
16.Kasım.2006, 23:10
Şuan ciddi rakipleri Beşiktaş;)

sananes
16.Kasım.2006, 23:16
sezon basından beri söylüyorum bjk 3. olur.bizde sampiyon oluruz hemde gecen senekinden de rahat bakmayın lige kötü basladıgımıza rahat bi sezon bekliyorum ben bu yıl

Rodrigo Tello
16.Kasım.2006, 23:16
Bizi rakip olarak görmüyor oda güzel :)

Cevap vericektim ama neyse tartışma çıkar.Bende kalsın.Hoş şeyler degil bunları söylemek Sayın Çakmak !

Daha dün neydin şimdi neleri konuşuyosun.İnsan nerden geldigini hiçbir zaman unutmasın..

El Comandante
16.Kasım.2006, 23:23
sezon basından beri söylüyorum bjk 3. olur.bizde sampiyon oluruz hemde gecen senekinden de rahat bakmayın lige kötü basladıgımıza rahat bi sezon bekliyorum ben bu yıl

Hele bi 2.sirayi görün de,sonra rahat mi degilmi karar verirsiniz ;)

Böyle fanatikce mesajlar hic hos olmuyor.Yazsak biz de yazariz,sonra bos yere ortam gerilir

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 23:24
Ne gariptir ki Ümit Karan'da sene başında verdiği demeçte asıl rakiplerinin Beşiktaş olduğunu söylüyorlardı.Neyse bende daha fazla uzatmıyım.Tartışma olabilir.Böyle konular insanı tahrik ediyor ayrıca.

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 23:29
Senin asıl rakibin Edu & Lugano Mr.Çakmak Kayseri maçında yaptığın hataya devam edersen zor 11'de oynaman daha dün küme düşen bir takımdan geldin boşver uğraşma bu tarz işlerle futboluna bak...

sananes
16.Kasım.2006, 23:37
Hele bi 2.sirayi görün de,sonra rahat mi degilmi karar verirsiniz ;)

Böyle fanatikce mesajlar hic hos olmuyor.Yazsak biz de yazariz,sonra bos yere ortam gerilir

mesajımda kimseye satasmadım fanatik falanda degilim.benim görusum bu gsnin sampiyon olacagını düsünsem gs sampiyon olurda derim.mesela aksam norvec macını kazanamayız diye dusunuyorum.ee ben simdi norvec fanatigimiyim.

Universal
16.Kasım.2006, 23:45
G.Saray'ı Kadıköy'de yeneceğimizden adım gibi eminim. Çünkü uzun zamandır kazanıyoruz. Gene kazanırız. Bilindik bir açıklama olmuş. :)

Yasin için erken, Rize'de oynarken İstanbul'a şaç kestirmeye gelen bir Yasin'den ben iyi bir performans beklemiyorum. Ama umarım yanılırım.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 00:58
2 maç ilk 11 oynayınca konuşmaya başlamış beyefendi.Size en büyük rakibizinle çekişirken bir bakmışsın Beşiktaş ligde almış başını gitmiş.Belli mi olur?

uAmurat91
17.Kasım.2006, 01:27
Öncelikli hedefiniz Beşiktaş'ı geçebilmek olmalı Bay Çakmak. :)

Cengo
17.Kasım.2006, 01:42
1.Galatasaray 12 8 4 0 24 8 16 28
2.Sivasspor 12 9 1 2 23 9 14 28
3.Fenerbahçe 12 6 4 2 18 12 6 22
4.Beşiktaş 12 6 3 3 14 11 3 21

İyi bak bu tabloya, Bjk geride..
İlk yarı bitmeden Fenerbahçe lider olacak, bak yazıyorum buraya..

ShevAnil
17.Kasım.2006, 01:46
G.Saray'ı Kadıköy'de yeneceğimizden adım gibi eminim. Çünkü uzun zamandır kazanıyoruz. Gene kazanırız. Bilindik bir açıklama olmuş. :)

Yasin için erken, Rize'de oynarken İstanbul'a şaç kestirmeye gelen bir Yasin'den ben iyi bir performans beklemiyorum. Ama umarım yanılırım.
Beşiktaş'da Fenere Uzun Zamandır Kaybetmiyordu ama Bak Kaybetti Ermedigine Göre Bellide Olmaz.. :icon_confused: :)

uAsamet91
17.Kasım.2006, 01:47

Bu kadar emin olma:icon_cool:

Cengo
17.Kasım.2006, 01:49
Bu kadar emin olma:icon_cool:

Aynısını 3 yıl önce de söyledim, yine haklı çıkacağım..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 01:50

BENCE olmayacak, olursa özrümü de dilerim..

Cengo
17.Kasım.2006, 01:52
BENCE olmayacak, olursa özrümü de dilerim..

Ne için özür?

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 01:54
Bariz hakem hataları olmasaydı yine rakipleri Galatasaray olurdu..(Bakalım ne demek istediğimi anlayacak birisi çıkacak mı?)

uAmurat91
17.Kasım.2006, 01:55
Ne için özür?
Haksız çıktığım için, çünkü bende en az sizin kadar eminim.. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bariz hakem hataları olmasaydı yine rakipleri Galatasaray olurdu..(Bakalım ne demek istediğimi anlayacak birisi çıkacak mı?)
He anlayan biri çıktı, ne oldu şimdi ?

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 01:58

Ne anladın onuda söylede ona göre hediyeni postalayayım..;)

Cengo
17.Kasım.2006, 01:58
Haksız çıktığım için, çünkü bende en az sizin kadar eminim.. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eminsen özür dilemekten bahsetmezdin..
Ayrıca özür dilemek için bir suç işlemek gerekir, kimse bir yorum için özür dilemez, bana hakaret etmedin ki özür dileyesin doğru değil mi?

Evet gene Galatasaray rakip olurdu, çünkü ligde Sivas ve Galatasaray dışında az çok maç kazanabilecek başka takım kalmazdı..

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:00
Neyse dur ben daha açık konuşayım.Eğer hakem hataları olmasaydı Galatasaray ile Fenerbahçe 2.lik için yarışıyor olacaklardı.Ama maalesef hakem hatalarıda bu oyunun bir parçası..

ShevAnil
17.Kasım.2006, 02:00
Hakemler Hataları Kasıtlı 0larak mı yapıyor Sence? Hayır Kasıtlı Yapmıyolar!
Sen Aç Telebizyonunu Pozisyonu 50 defa izle Sonra Dogru Olanı Soyle Bunu Herkez Yapar..
Hakem Ne Yapsın ? Pozisyonu 1 Kere Görüyor ve Gördü Pozisyon 3 Sn. Içinde Sona Eriyor
Bir Karar Vermek Zorunda Degilmi? Hakemde Kararını Veriyor Akşam Evine Gittiginde Verdigi Kararları Izlemiyormu Sence? Evet Izliyor. Oda Yanlış Karar Verdigini Farkediyordur.
Ayrıca Belirtmek Istedigim Birşey Varki.
Bu Senin Tabirinle Bariz Hakem Hataları.. Hep Fenerbahçe'nin işine Yarıyordu , 2-3 Kerede Bizim Işimize Yaramış Biz ne Yapalım.

Universal
17.Kasım.2006, 02:03
Beşiktaş'da Fenere Uzun Zamandır Kaybetmiyordu ama Bak Kaybetti Ermedigine Göre Bellide Olmaz.. :icon_confused: :)

Beşiktaş deplasmanda kazanıyordu. Sonuçta deplasmanda kaybetti. Ama Fenerbahçe kendi evinde böyle bir serisi var. O yüzden kazanma ihtimali daha yüksek. Ben takımıma güveniyorum. Tabii ki bu futbol. :)

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:04
Hakem hataları var.Bunu inkar eden yok.Bu bu sezon bizim aleyhimize çok fazla yapıldı.Ve daha sezon başında takım dağılma aşamasına geldik.Eğer bu olaylar yaşanmasaydı bugün her şey farklı olurdu.Ama benim demek istediğim bu değil.Daha dünkü çocuğun gelip böyle diğer takımı aşağılayıcı laflar etmesine ne gerek var? Heleki o takımın hakkı yenildiği için zor durumlara düşüyorsa..

Universal
17.Kasım.2006, 02:06
Şemsi, tek Beşiktaş'ın mı hataları yendi? Diğer bütün kulüplerin hataları yendi. Tekil düşünme maçlar tamamen doğru olsa belki bu gün lider olan kulüp bir Anadolu Kulübüde olabilirdi.

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:11
Batuhan abi benim dediğim o değil.Geçtik zaten onları.Yasin'in Beşiktaş'ın durumu ortadayken böyle bir açıklama yapması ne kadar doğru?Madem sitede yasak fanatiklik.Bu konu kaldırılsın.Çünkü bu konu gayet fanatikçe.Fanatik çünkü Beşiktaş'ın puanları bariz hatalarla gittmiş.Bundan dolayı takım dağılma aşamasına gelmiş.Ve beyimiz gelmiş Beşiktaş adam değil diyor resmen.Bu bana göre fanatikliktir..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 02:13
Bu ligde hiç kimsenin Beşiktaş'a karşı garezi veya kini yok. O nedenle engellemek için kasıtlı birşey yapılacağını sanmıyorumki, buna kimsenin cesareti yetmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eminsen özür dilemekten bahsetmezdin..
Ayrıca özür dilemek için bir suç işlemek gerekir, kimse bir yorum için özür dilemez, bana hakaret etmedin ki özür dileyesin doğru değil mi?

Evet gene Galatasaray rakip olurdu, çünkü ligde Sivas ve Galatasaray dışında az çok maç kazanabilecek başka takım kalmazdı..

Dediğin gibi olsun o zaman. Bende emin olduğumu tekrar belirteyim. :)

Universal
17.Kasım.2006, 02:15
Yasin'in yorumu çok mu önemli Şemsicim. Sonuçta daha dün bu gün bir. Profesyönelce olmayan bir durum. Her maç üç puan getiriyor. GS rakibimiz olmamalı bütün takımlar rakibimizdir. Bende hoşlanmadım zaten yorumdan. Zaten FB-GS oldu mu, Beşiktaş hep ikinci planda kalıyor. Bu Türkiye'nin her yerinde ne yazıkki böyle... Ama aşırı derece Fanatiklik göremiyorum.

Cengo
17.Kasım.2006, 02:22
Batuhan abi benim dediğim o değil.Geçtik zaten onları.Yasin'in Beşiktaş'ın durumu ortadayken böyle bir açıklama yapması ne kadar doğru?Madem sitede yasak fanatiklik.Bu konu kaldırılsın.Çünkü bu konu gayet fanatikçe.Fanatik çünkü Beşiktaş'ın puanları bariz hatalarla gittmiş.Bundan dolayı takım dağılma aşamasına gelmiş.Ve beyimiz gelmiş Beşiktaş adam değil diyor resmen.Bu bana göre fanatikliktir..

Yasin Bjk kötü oynuyor,ligi bu şekilde devam ettirmesi zor demeye getirmiş.
Sence de çok gereksiz puan kayıpları yaşamadı mı Bjk? Her takım puan kaybedebilir beklediğinden fazla o ayrı ama ben Bjk'de şampiyonluk için iyi bir kadro, iyi bir oyun mantalitesi,taktiği göremiyorum.

Bazı gün tek önlibero 2 oyun kurucu, bazı gün çift önlibero çift forvet, bazı günler tek santrafor, bazı günler kanatlar bile olmadan oynuyorlar.
Ne yaptığını bile bilmiyor Bjk oyuncuları..

Bjk yap-boz gibi hergün değişiyor, istikrar olmadığı için de şampiyonluk yarışında değil..

Fanatiklikle alakası yok, neredeyse herkes aynı şeyleri söylüyor, maalesef ligden yine erken koptu Bjk, öyle yada böyle..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 02:30
Beşiktaş'ın artık bu yarışın çok gerisinde kaldığı gayet açık değil mi ? Şunu kabul etmek neden bu kadar zor..

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:31
Ama bence o hatalar en aza indirgenmiş bir şekilde olsaydı şu an ligten kopmuş bir vaziyette olmazdık.(Hoş ben hala koptuğumuzda inanmıyorum ya neyse.) Takım yeterli olmayabilir.Ama hakem hatalarından dolayı dışta kalmak kötü.Lider olsak her şey farklı olurdu.Buna inanıyorum.

Eklemek istediğim 2 şey daha var.Fenerbahçe'nin sadece 1 puan önümüzde olması.Takımımız oyuncuları birlik beraber olup patlama yapabilirler.Her şeye rağmen.

İkincisi ise burada Yasin'i Beşiktaş'ı öyle yada böyle adamdan saymamıştır.Bu açıkcası beni rahatsız ediyor.Ben takımımı Galatasaray ile Fenerbahçe'yi zorlamak için ligte kullanulan bir piyon olarak görülmesinden rahatsızlık duyuyorum.Bu mudurrakibi saygı?

Rodrigo Tello
17.Kasım.2006, 02:42
Fb sadece 1 puan önümüzde biz ligden koptuk Fb kopmadı bu Fanatiklik degildir nedir.Mr ABOO... ?

nart_susruko
17.Kasım.2006, 05:42
@ ABOOO

şu an içinde bulunulan durumu yani fbnin sivasın 6 puan gerisinde olabileceğini düşünüyor muydun sezon başında ? tabiiki hayır.

o yüzden sağa sola yazmamak lazım.. :p

anilton
17.Kasım.2006, 05:54
Arkadaşlar Fb Beşiktaş'tan 1 puan önde ve daha 2 tane derbi maçı var,aynı şekilde Gs'ninde öyle.Beşiktaş ligden koptu diyorsunuz,anlayamıyorum.TSL bu hiç bir şey belli olmaz...

Cengo
17.Kasım.2006, 06:27
Fb sadece 1 puan önümüzde biz ligden koptuk Fb kopmadı bu Fanatiklik degildir nedir.Mr ABOO... ?

puandan değil takımın oyununun,düzeninden bahsediyoruz, nedir fanatiklik söyle bakalım?

anilton
17.Kasım.2006, 06:30
puandan değil takımın oyununun,düzeninden bahsediyoruz, nedir fanatiklik söyle bakalım?

F.Bahçe'de ligde top oynamıyor...

Rodrigo Tello
17.Kasım.2006, 06:50

Fenerbahçe ligde çokmu iyi oynuyor ? Ayrıca Milli Takım arasında işlerin yoluna girmiyecegini nerden biliyosun ? Gs'ninde Fb'ninde 2 derbisi var Beşiktaş'ın zor maçı kalmadı.2 takımda bu derbilerde muhtemelen puan veya puanlar kaybedebilir ;;)

Daha kaçıncı haftadayızki 7 puan farkı bu kadar önemsiyosunuz.

Fanatiklik Nedir ?

Kısaca özetlemek gerekirse budur;

Objektiflikten uzak her olayı fanatiği olduğu kavrama dökebilen biraz paranoyak sağlıklı düşünebilen insanlardan uzak tutulası zihniyet..

Emurafu
17.Kasım.2006, 07:40
Besiktas su Son 5 haftadada Ne kadar az puan kaybederse Okadar iyi....Manisailede macı var Üstelik Holosko ile karsı karsıya o yüzden transferi acıkalamazlar..Sinan Engin Ocak ayındaki operasyona güveniyor..Bakıcaz nasıl
bir operasyon olacak...

Fietra 10
17.Kasım.2006, 07:43
Fenerbahçe bildiğimiz gibi Bjk'nin önünde..belkide Yasin'de Bjk'nin arkalarında oldugunu bilerek ve Galatasaray'ın lider oldugunu düşünerek böyle bir açıklama yapmış olabilir..Beşiktaş bizim rakibimiz deği demiyor sadece en ciddi rakibimiz Galatasaray diyor..Bu demek değildirki Beşiktaş şampiynluga oynamayacak..

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 07:45
Yasin'in kendi düşüncesi bu . Onu kimse yargılayamaz

sonOsmanLI
17.Kasım.2006, 08:58
F.Bahçe'de ligde top oynamıyor...

oynamaya başladık inş. şuraya yazıyorum devreye kadar liderliğe geçeriz hiç merak etme.

gs de puan kaybetmeye başlar nasıl olsa hakem hataları azaldıkça

Atakan38
17.Kasım.2006, 19:29
Yasin Doru SoLemiş

Liqde 2 Takım Var.ÖzeLLikLe Son 3-4 Senedir.

DisCo
17.Kasım.2006, 19:51
Fikirlerime katılanda olur katılmayanda.

Yasin, Fenerli taraftarların gözüne girmek için böyle açıklamalarda bulunmuştur. Yakında çıkıp Galatasaray'da kim onuda rakip bilmiyoruz derse şaşmayın.

Hakem hatalarına gelince kime göre hata kime göre değil. Birşeyi tutturup uzatmanın anlamı yoktur. Servet'in golü değişmez bir kural hatasıdır. Sana göre ofsaytı bana göre değili olmaz. Yada Beşiktaşlı Burak'ın elle attığı golü biliriz. Adnan Aybaba ne eli abi dizle kontrol ediyor demişti. Deliliğe vurma aptallığa vurma çok kolay iştir. Kayseri maçında ki Lugano'nun pozisyonuna penaltı diyorlar. Ben hakem olsam vermezdim. Galatasaray'ın penaltılarınada penaltı diyen var demeyen var. Beşiktaş maçında top Galatasaray'dan çıkıyor hakem köşe atışı verdi. Onun gol olacağını mı biliyordu. Gol olmasa bu köşe atışı hatasını kim söyleyecekti. Yada Fener maçında düdüğü çalıyor. Top gidiyor gol oluyor. Gol olacağını biliyormuydu da düdük çalıp kesti. Herşeyi geçtim bir kenara. Nobre düzgün futbolcu olsa. Orda attığı gol el diye kesilmezdi. Geçmiş sabıkası bulunurken çözülmesi zor bir pozisyonda hakemin el vermesi kadar doğal birşey olamaz. Ümit Karan o kadar attı ki kendini hakem denizli maçında vermedi penaltıyı yine o hakeme helal olsun. Fenerli yöneticilerde her yenilgiyi hakeme bağlama yoluna gitmişler Fenerli taraftarlarda ağzı açık evet öyle öyle diyorlar. Bırakın artık bunlara sığınmayı. Hakem hatası oluyor her sene bir takıma fazla oluyor ama daha 10 kusurlu hareketi saymayı bilmezken bu yorumları yapmak herşeyi buna bağlamakla olmuyor.

Son olarakta Beşiktaşlı arkadaşlar Yasin sizi rakip görse ne olur görmese ne olur. Yasin mi belirliyor bir takımın ligdeki durumunu. Çok güzel birşey söylüyorsunuz. Fenerle aramızda 1 puan var diye. O zaman neyi dert ediyorsunuz. Fenerin ligde başarılı görünmesinin nedeni Avrupa, bu kötü futbolla bu puanların alınması ise ligimizin kalitesi. Ama bir gerçekte var ki Beşiktaşlı arkadaşlar hep Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini kıskanmıştır.

BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 20:53
Beşiktaş'ın artık bu yarışın çok gerisinde kaldığı gayet açık değil mi ? Şunu kabul etmek neden bu kadar zor..

Sen kendini tatmin et bu şekilde.Bir de gayet açık değil mi diyor ya:icon_neutral:.
Tekrar tekrar söylemek benim de hoşuma gitmiyor ama hakem hataları olmasa Beşiktaş şu an liderdi.Beşiktaş tüm zor maçlarını bitirdi, Fb,Gs ve Ts derbilerini dışarda oynadı.Gs ve Fb'nin önünde çok zor bir fikstür var.Özellikle Gs'nin...
Nasıl yarışını gerisinde kalmışız anlamıyorum Fenerbahçe'nin sadece 1 puan gerisinde iken.İlk yarıya lider bitirme ihtimalimiz bile var:icon_smile:

Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar:icon_cool:

DisCo
17.Kasım.2006, 21:06
Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar:icon_cool:

Beşiktaş 3-4 yıl başka formayla mı oynuyordu. Onu anlayamadım. :icon_cool:

Fenerli bir arkadaşım vardı. Hem mahalle hemde okulda aynı sınıftaydık. Ben Galatasaraylı o Fenerli düşünün artık. O zamanlar Avrupa konusunu tartışıyoruz. Ben tabi o zaman hafiften hafiften başlayan Avrupa maçlarını sıralıyorum. Konumuz Avrupada Galatasaray ve Fener. Bakıyor cevap veremiyor. Ordan ee en çok kim şampiyon olmuş ona bak diyordu. Ordan geldik 4 sene şampiyonluk ve Galatasaray Fener'in önüne geçince bu sefer en çok kim kimi yenmiş ona bak diyordu. Olayı bu duruma getirmeyelim. Madem forması yetiyor peki niye yetmiyor?

Kıssadan Hisse çıkaralım.

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 22:27
yetiyor zaten geçen sene İnönü de FB değilde biz yenseydik Şampiyon olcaktık..Kerem in demek istediği her sene her dönem şampiyonluğun favorisi Beşiktaş... Avrupa'ya gelince artık GS nin LaLeDevri bitti UEFA yı İspwich Town da kazanmış sizin gibi yapoyolarsa işimiz uzar... Şu anki görüntüde bende en iyi durumda GS derim doğru ama Beşiktaş her zaman var yarışın için daha var ligin bitime auta giden topa korner yere atılan her pozisyonda penaltı verilmediği için bize bugün bunları tartışıyoruz...

DisCo
18.Kasım.2006, 04:35
Avrupa'ya gelince artık GS nin LaLeDevri bitti UEFA yı İspwich Town da kazanmış sizin gibi yapoyolarsa işimiz uzar...

Allah iyiliğini versin. Îspwich Town da almış vay be. İşin komik kısmını söyliyim. Bazı takımlar utansın ki İspwich Town bile almış :icon_biggrin:

RaSenGan
18.Kasım.2006, 04:46
Allah iyiliğini versin. Îspwich Town da almış vay be. İşin komik kısmını söyliyim. Bazı takımlar utansın ki İspwich Town bile almış :icon_biggrin:

Helal.:)

Bu sezon ligi zorlayacak ilk 2 takım Fenerbahçe ve Galatasaray.Şuan öndeyiz ama fikstürümüz çok zor.Herşey değişebilir.Hiç belli olmaz.Ama şuan Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Sivasspor.Bizimde öyle :) Ama Sivasspor ligden kopar Fenerbahçe 2.liğe gelir iki takım arasında büyük çekişme olur.Beşiktaş'ta 3.olur.

Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:06

Sölemek istediğimde o güç dengesi o dönemde öleydi o takımda almış bugün farklı geçmişe bağlı bir yaşam olmaz... Verdim örnekte onun içindi.. Aç tavuk buğday ambarı olayını bırakamadınız hala anlatmak istediğim bu ama işinze geldiği yerden anlıyorsunuz... GS bugün Avrupa Puan sıralamasına BJK FB nin gerisinde bu seneki futbolda daha da gerilere gitcek gibi gösteriyor nese ama siz 7sene önce UEFA yı aldınız nasılsa Puanlamada 1. siniz her takımı yenersiniz Avrupa Fatihisiniz son taraftar böyle olursa takımıda Helsinborg gibi 5.torba takımına yenilir.. Uyanın geçti LaLeDevRi...

El Comandante
18.Kasım.2006, 05:11
Sölemek istediğimde o güç dengesi o dönemde öleydi o takımda almış bugün farklı geçmişe bağlı bir yaşam olmaz... Verdim örnekte onun içindi.. Aç tavuk buğday ambarı olayını bırakamadınız hala anlatmak istediğim bu ama işinze geldiği yerden anlıyorsunuz... GS bugün Avrupa Puan sıralamasına BJK FB nin gerisinde bu seneki futbolda daha da gerilere gitcek gibi gösteriyor nese ama siz 7sene önce UEFA yı aldınız nasılsa Puanlamada 1. siniz her takımı yenersiniz Avrupa Fatihisiniz son taraftar böyle olursa takımıda Helsinborg gibi 5.torba takımına yenilir.. Uyanın geçti LaLeDevRi...

Kedi uzanamadigi ete mundar dermis ;)

Galatasaray nerede Fb ve Bjknin gerisinde ? Sezon basinda hani son 10 senenin en iyi takimi secmesine bakmadin herhalde,17.siradaydik.Ya siz ? ...

Lale devri lafini grup maclari bir tamamlansin ozaman tartisiriz ...

Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:12
:zuhaha UEFA da 3.Torba GS, Beşiktaş 3.Tur ön elemede 1.Torba

Biraz mantık sonuça gidersin zor değil

DisCo
18.Kasım.2006, 05:13
O zaman ki güç dengesi mi :icon_biggrin: Yahu Galatasaray Avrupada takımları evirip çevirmeseydi. Bugun Avrupa maçlarında Beşiktaş ortasahayı geçince sevinecektiniz. Galatasaray'ın hayrına 2. takım olarak Şampiyonlar ligine gittiniz. Hala utanmadan sıkılmadan Galatasaray'ın ilgili hele Avrupa'da aşık atmıyormusunuz. Tarih kimin kaçıncı sırada aldığınız yazmaz. Kondurur Uefa kupasının alt kısmına Türk bayrağını olayı orada bitirir. Siz tribunde desibel rekoru kırmaya devam edin. Lucescu şampiyon yapmasa Anadolu klübü oluyordunuz. Konuşturmayın şimdi. Off off insan takımını tutarda biraz akla mantığa uygun tutar.

Buraların büyüğü bir başka Beşiktaş Beşiktaş çok yaşa. Umarım memnun oldunuz.

Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:18
Hala aynı şeyi söylüyon abi farklı bir şey söyle ben GS nin aldığı kupayı Türk Futbldundaki devrimi inkar etmiyom küçümsemiyom işte İspwich örneği ondan bu adamlarda almış artık günümüze bakmak lazım sen mennunmusun son senelerdeki Avrupalı Cimbomdan?
Biz bunu sölüyoz siz UEFA yı aldık diyonuz... Sorun burda UEFA yı aldnızı diye bugün alınan kötü sonuçlar normalmi Trömsö-Hlesinborg-Sion malübiyetler ne UEFA yı 7sene önce aldınız diye bu takımlar size kaybetmiyor !!

Ayrıca bir çıkış bulamayıp konuyu Beşiktaş'a sıçratmanada seyirci kalcam çünkü dağılmıcak konu en azından ben parçası olmicam o yüzden tahrik içeren cümleler kurma boşuna

Roberto Baggio
18.Kasım.2006, 05:18
Disco öncelikle ellerine, klavyene sağlık herşeyi açıklamışsın cevabını vermişsin araya girmeme gerek kalmadı:D Bu arada artık kabullenin 17 Mayıs 2000 kupa bizim müzemizde ötesi yok...

DisCo
18.Kasım.2006, 05:26
Galatasaray'ın Avrupa'da ki başarılarını unutmak mümkün değildir. Biz unutsak tarih unutmaz. Bu kısım ayrı bir konudur. Olaya şu yönden bakalım. Kurtuluş savaşı Çanakkale zaferlerini unutalım. Bugün Amerika'ya sormadan birşey yapamıyoruz. Tarihimizi acilen unutmamız mı lazım. Galatasaray'ın Avrupa'da son zamanlarda kötü durumda olduğu bir gerçektir. Sion maçı 3-2 5-1'dir. Bu kısmıda geçmenizi öneriyorum. 96 yılında başladı 2002'ye kadar geldi. 6 senenin getirdikleriyle övünmemiz kadar doğal birşey olamaz. 96'dan öncekileri saymıyorum. Bir Barcelona maçıdır Beşiktaş 3-0 yenmiş yazılmayan methiye kalmadı. Lafla başarı olmaz. Bugünlede olmaz. Tarih ne diyorsa o. Türkiye'de düzenlenen bütün kupaları en çok alan kim,Avrupada kupa sahibi olan kim, Avrupada en başarılı olan takım kim. Bugun içinde oldugumuz durum inkar edilemez. Ancak dediğin mağlubiyetleri söylerkende geçmişten bahsetmiyormusun.

Şimdi kararını ver. Geçmişle mi yaşayacaz önümüze mi bakacaz.

Konu Yasin Çakmak, Beşiktaş'ı rakip görmüyor diye siz gocunuyorsunuz. Eski mesajlarımda belirtmişim Yasin mi belirliyor kim iyi kim kötü diye. Onun haricinde Beşiktaş her zaman Favoridir lafınada itirazım vardı belirttim. Olay bu ne Beşiktaş'a laf söylüyorum ne sana.

Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:30
verdiğim malübiyetler son yıllar içinde yani UEFA Puanlaması 5yıla göre çizelge ediliyor senin verdiklerin bunun dışında benim örneklerim bunun içinde günümüz için konuşursak GS Avrupa'da artık kötü bunu sölemek istiyorum...

Ayrıca Türkiye'deki kupaları derken Ligi zaten Fenerbahçe... Türkiye Kupasıda Galatasaray..

DisCo
18.Kasım.2006, 05:39
Ayrıca Türkiye'deki kupaları derken Ligi zaten Fenerbahçe... Türkiye Kupasıda Galatasaray..

Birinci Futbol Ligi 1961-62, 1962-63, 1968-69, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1986-87, 1987-88, 1992-93, 1993-94, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-2000 , 2001-02

Türkiye Kupası 1962-63, 1963-64, 1964-65, 1965-66, 1972-73, 1975-76, 1981-82, 1984-85, 1990-91, 1992-93, 1995-96, 1998-99, 1999-2000

Cumhurbaşkanlığı Kupası 1966, 1969, 1972, 1982, 1987, 1988, 1991, 1993, 1996, 1997

Başbakanlık Kupası 1975, 1979, 1986, 1990, 1995

Spor Yazarları Derneği Kupası 1963, 1966, 1967, 1970, 1977, 1981, 1987, 1991, 1992, 1997, 1998, 1999

Hocam can alıcı nokta neresi biliyormusun. Ben ne Galatasaray'ın Avrupasından bahsetmişim. Ne Beşiktaşla kıyaslamışım. Uefa kupası ile ilgili hiçbirşey dememişim. Övünmemişim de konuyu sen açmışsın. Başa dönüp okursan öyle birşey olmadığı ortadadır. Arkadaşımla olan bir hikayemi anlattım. Avrupa'yı tartışıyorduk demişim. Onada karışmayacaksınız heralde. Onuda niye söyledim.Konu A ise birden B konusuna atlamayın demek istedim. Kıssadan hisse olayına girmek istemiştim olmadı.Ordan nerelere geldi.

Fıratcan Alçınkaya
18.Kasım.2006, 05:43
Ona bakarsan Türkiye Süper Kupasıda 2kez düzenlenmiş onudamı sayalım... Geçerliliği olan 2tane kupa var ondada FB-GS 1. zaten yazdım mesajımda...

Siz tribunde desibel rekoru kırmaya devam edin. Lucescu şampiyon yapmasa Anadolu klübü oluyordunuz.

Olay bu ne Beşiktaş'a laf söylüyorum ne sana.

kendinle çelişiyon..:)

Ben anlatmak isteğimi sanırım bir önceki mesajta anlattım alıntı yapmadığına göre...

DisCo
18.Kasım.2006, 17:55
Konu Yasin Çakmak'ın açıklamalarıdır. Beşiktaş'ı rakip göstermemiştir. Bunun üzerine yorumlar yapılırken bende yorumumu yaptım. Akabinde Beşiktaş ligden koptu kopmadı tartışmalarından biri oldu. blackeagle3992 ligden kopmadıklarını,hakem hataları olmasa daha iyi durumda olacaklarını, Fenerin 1 puan gerisinde olduğunu yazmış. Sonra birden konuyu değiştirmiş Beşiktaş'ın forması her zaman şampiyonluğa oynar demiş. Bende espiri karışık 3-4 sezondur başka formayla mı oynadığını söyledim. Neticede Beşiktaş tehdit edici bir ekip olmadı bu süreçte. Konu tartışılırken üstün gelmek için başka konuya atlanmaması gerektiğinide anlattığım olayla belirttim.

Buraya kadar olan kısımda ne Beşiktaş'a ne sana nede başkasına birşey söylemedim. Sen alakasız bir yerde kimse Uefa'dan bahsetmezken ortaya atarak küçümsemedim desende çekememezlik yaptın. Bende savundum. Hala ısrar ettin. Ben savundum. Hala ısrar ettin bende Beşiktaş'ın durumunu söylemek zorunda kaldım. O açıdan kendimle çeliştiğim bir durum yok.

Anlatmak istediğin nedir ben en başta anladım. Konuyu niye buraya getirdin onu anlamış değilim. Hani birisi çıksa dese Galatasaray başarısızdır. Ardından biz gelsek bizene bizene 2000'de Uefa'yı aldık desek sen haklısında. Bizim geçmişi savunduğumuz ettiğimiz yokken sen konuyu açtın bizde haliyle savunduk.

Son söz süper kupa demişsin merak etme Galatasaray ondada zirveye oturur. Gerçi hakikisi zaten bizde de :)

eGowiCh
18.Kasım.2006, 23:08
Yasin Çakmak'a katılmamak elde değil. Beşiktaş bu seneye de havlu attı. Her sene 10. hafta lige havlu atıyor Beşiktaş, ama Galatasaray yarıştan hiç kopmuyor. Bence şampiyon ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olur, Beşiktaş'ın çok ama çok az.

BlackEagle19o3
18.Kasım.2006, 23:24
Siz devam edin Beşiktaş yarıştan koptu demeye...:icon_cool:

Neyse ya bazıları kendini avutuyor Mr.Çakmak gibi.Bizim ise takımıza desteiğimiz ve güvenimiz devam ediyor...

anilton
18.Kasım.2006, 23:26
Yasin Çakmak'a katılmamak elde değil. Beşiktaş bu seneye de havlu attı. Her sene 10. hafta lige havlu atıyor Beşiktaş, ama Galatasaray yarıştan hiç kopmuyor. Bence şampiyon ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olur, Beşiktaş'ın çok ama çok az.

Bütün derbilerini hemde deplasmanda olmak üzere tamamlamış Bjk lige havlu attı,daha iki tane derbi maçı olan ve Beşiktaş'ın sadece 1 puan önünde olan Fb'nin iddası devam ediyor...(::)

eGowiCh
18.Kasım.2006, 23:32
İki derbisi yok bir kere FB'nin, sadece bir tane var Galatasaray ile o da Kadıköy'de.

İki derbi maçını tamamlamış da ne olmuş, ikisini de kaybetmiş, dolayısıyla ikili averajda bir adım geride iki takıma karşı.

Tabloya bakarsan kimin yarıştan kopup kopmadığını gayet iyi görürsün.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne havlu atışı ve ağır hezimeti, dolayısıyla yönetimdeki parçalanma, hakemlere veryansınlar ve PAF takımla çıkma olayları, oyuncuların moralsizliği ve huzursuzluğu; kısacası takımda hiçbir huzur ve güven yok. Dolayısıyla da moralmen çökük olan bir takım lige ısınamaz.

Galatasaray ise lige dört elle sarılmış vaziyette, oyuncuları moralli, yönetimi ve hocası ile sorunlar yok, aynı şekilde Fenerbahçe de öyle.

En son Sivasspor maçındaki tezahuratları ve tepkileri benden iyi hatırlıyorsundur sanırım. Bunlar diğer büyük takımlarda yok, olmadığı için havlu atmıyorlar zaten lige.

Sekopej
18.Kasım.2006, 23:34
''Galatasaray'ın Kadıköy'e namağlup gelmesini ister misin?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Yasin, ''Tabii ki, ilk galibiyeti almak bizim için sevindirici olur. Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Galatasaray'dır Türkiye'de. Namağlup olsalar, stadımızda onları yenmek bizim için mutluluk olur'' şeklinde yanıtladı.

Başlığın ilgi çekici olması için böyle atıldığını biliyoruz. Uzun açıklamalar arasında 2 satırla geçilmiş bir durum.

Galatasaray maçıyla ilgili soru sorulmuş, O da bu sene veya önümüzdeki sene dememiş, Beşiktaş yarıştan koptu dememiş, Galatasaray Türkiye'de bizim en ciddi rakibimiz, o nedenle onlara karşı kazanmak sevindirici olur demiş.

Genel konuşmuş. Benim için de bir Galatasaray galibiyeti beni daha çok keyiflendirir Beşikatş galibiyetine göre. Beşiktaş'ı daha az yenmemize rağmen hem de.

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında daha çok heyecan duyarım. Yani en ciddi rakip olarak Galatasaray gelir, sonra Beşiktaş. Beşiktaş'a yenilince üzülürüm, Galatasaray'a yenilince daha çok üzülürüm, çünkü en ciddi rakip bana göre Galatasaray...

Yukarıda yazdıklarıma Fenerbahçelilerin %90'ı katılıyordur. Ve bu nedenle Fenerbahçe'nin Türkiye'de en ciddi rakibi Galatasaray'dır.

Açıklamaların tamamını okumadan, bu sezon Beşiktaş kötü veya bu sezon Fenerbahçe ile Galatasaray yarışacak şeklinde anlayıp, bunun üzerine gereksiz tartışma çıkarmakla elimize ne geçiyor acaba?

Olaya Beşiktaş'ın nasıl dahil olduğunu hala anlayamadım, Başiktaşlı arkadaşlara da, Yasin'in Beşiktaş'ı küçümsediği, yarıştan koptuğunu söylediği falan yok. Gelen soru üzerine bu açıklamayı neden yapmış olabileceğini de yukarıda kendi duygularımla açıkladım.

Daha da konuşmaya gereksiz tartışmaya gerek yok. Konu kilitli...