View Full Version : İlhan Mansız Geri Mi Dönüyor ?
Bugra19o3
17.Kasım.2006, 19:36
Beşiktaşımız'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbola dönme konusunda karar aşamasında olduğunu açıkladı. Ünlü futbolcu, Lig TV'de katıldığı bir programda, 4 aydır buz pateni sporuyla uğraştığını belirterek, ''Bu sporda da ağır idmanlar yapıyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda dizimde hiç bir sorun yaşamadım. Bu nedenle futbola geri dönmeyi düşünmeye başladım'' dedi.
İlhan Mansız, şu anda karar verme aşamasında olduğunu da dile getirerek, futbola geri dönememesi halinde ise en azından bir jübile maçı yapmayı istediğini söyledi. Henüz 32 yaşında olduğunu dile getiren ünlü futbolcu, ''Avrupa'da 32 yaş futbol için geç değil. Futbolcular 35-36, hatta daha yukarı yaşlarda üst seviyede futbol oynayabiliyorlar. Türkiye'de de futbol oynama yaşı yükseldi. Ben de sakatlıklar nedeniyle ayrı kaldığım futbola dönmek istiyorum. Karar verme aşamasındayım'' diyerek sözlerini tamamladı.
anilton
17.Kasım.2006, 19:42
İ.Mansız'ı çok sevmeme rağmen "geçti Bor'un pazarı"...
Fietra 10
17.Kasım.2006, 19:43
Bundan sonra dönmesinin bir anlamı olmaz..Magazinden kazansın..
Fernando Gago
17.Kasım.2006, 19:43
Keşke bırakmasaymış bu saatten sonra çok zor
sananes
17.Kasım.2006, 19:46
dönsün ya ben severim ilhanı.her ne kadar artık büyük takımlarda oynayacak kadar performans gosterecegine inanmasamda anadolu takımlarında oynayabilir
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 19:50
İnşallah döner.Ne diyim..
FeYYaz1989
17.Kasım.2006, 19:55
Futbola dönmese bile Beşiktaş'ın kendisine jubile yapması şart..
Futbola dönecekse de BJK'de mâkul bir ücretle oynasın,başka bir takıma gitmesin.Arada bir sahada gözükse yeter bize...Ruhsuz futbolculardan iyidir kesinlikle!
Sir FRD
17.Kasım.2006, 20:24
yok artık lebron james:D
gelsin gelsin:D
LaigLeNoiR
17.Kasım.2006, 20:27
Feyyaz'ın dediği gibi çok değil 2-3 dakika sahada olması bile yeter...
DisCo
17.Kasım.2006, 20:31
Bu dakikadan sonra geri dönmesi birşey getirmez. Allah yetenek veriyor yada vermiyor bir şekilde çoğu kişinin hayali olan şey futbolcu olmak fırsatı elinize geçiyor. Yanlış kararlar, yaşam tarzıyla mahvediyorsunuz. Çok örnek var bu şekilde sonra geliyor bir sakatlık buluyor ve sonunuz oluyor. Türk futboluna hayırlı olacaksa olsun diyeceğim ancak magazin işine atılmış ve dizide oynuyor galiba. Şimdi ordan futbola geçerse bu işlerini kaybedecek. Bence bir karar verip sonuna kadar onun peşinden gitsin.
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 20:38
dönmesin.. Futbolculuk kariyerine buzda kayarak koca bi leke sürdü yakışmadı bence...
DisCo
17.Kasım.2006, 20:41
dönmesin.. Futbolculuk kariyerine buzda kayarak koca bi leke sürdü yakışmadı bence...
Nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım. Buzda kaymanın kötü bir yanı mı var.
Rodrigo Tello
17.Kasım.2006, 20:49
Dönsün tabi.Gelsin Beşiktaş'a onun yüregi yeter..
BlackEagle19o3
17.Kasım.2006, 20:57
İlhan'ı tekrar izlemek büyük zevk olur...
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 21:16
Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bunu da söyle acıklıyım...
İlhan altın cagını BJK de yasadı , Daha sonra Japonların onu sevmesi, ona hayran olmaları, magazin olayları falan bunları kaldramadı.. Futbolda tutunamadı... Bundan sonra da bişey olmaz.. Buzda dans die bi yarışmada ter döküyo... Jüri karsısında fln kayıyo, bi dizi de oynuyo bu yolu secti ; dolayısıyla futbola dönmesi dogru olmaz ki dönse de bi sey yapamaz...[bence]
remake
17.Kasım.2006, 21:20
"Erkek adam buzda kaymaz! Heeyytt ulen testosteron seviyem doruklarda! Dagitirim alayinizi!" ile esanlamli bir cumle kurmus sayin uye herhalde. :D
DisCo
17.Kasım.2006, 21:21
Fikrine birşey demedim canım sadece merak ettim. Hani şu açıdan söylüyorum. Beşiktaş'ta oynarken Şampiyonlar Ligi finali oynarken İlhan adamın birine yumruk atar. Takım 10 kişi kalır ve maç farka gider. Bizde deriz İlhan futbolculuk kariyerine bir leke sürdü deriz. Futbolu bıraktıktan sonra buzda kaymasının lekelik bir durumu yok demek istemiştim. Zaten açıkladın ne demek istediğini bende suçlamadığımı belirtmek istedim.
PesimiSTyLa
17.Kasım.2006, 21:39
"Erkek adam buzda kaymaz! Heeyytt ulen testosteron seviyem doruklarda! Dagitirim alayinizi!" ile esanlamli bir cumle kurmus sayin uye herhalde.
Bi mesaj öncesine baksaydın acıklamamı kendim yaptığımı görürdün ... yani baska birinin düşüncesini kendin acıklamaak zorunda kalmazdın;)
Fikrine birşey demedim canım sadece merak ettim. Hani şu açıdan söylüyorum. Beşiktaş'ta oynarken Şampiyonlar Ligi finali oynarken İlhan adamın birine yumruk atar. Takım 10 kişi kalır ve maç farka gider. Bizde deriz İlhan futbolculuk kariyerine bir leke sürdü deriz. Futbolu bıraktıktan sonra buzda kaymasının lekelik bir durumu yok demek istemiştim. Zaten açıkladın ne demek istediğini bende suçlamadığımı belirtmek istedim.
Anladım dostum ;) Ben sadece kendi düşüncemi söyledim sende neden öyle düşündüğümü sordun bende acıkladım... Bunda bişey yok ;)
Aykan19o3
17.Kasım.2006, 21:41
Dönsün Dönsün. :)
cureshot
17.Kasım.2006, 21:58
Gel gel panayır var. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 22:00
İlhan Mansız-Pascal Nouma geri dönsün :n: İnsan kopamıyor kolay kolay futboldan
shamur1
17.Kasım.2006, 22:28
Dönse biLe bu haLde oynaması cok zor form tutana kadar lig biter 2.sezon başLar iLhan haLa buzda kayar..
remake
17.Kasım.2006, 22:58
Bi mesaj öncesine baksaydın acıklamamı kendim yaptığımı görürdün ... yani baska birinin düşüncesini kendin acıklamaak zorunda kalmazdın;)
Anladım dostum ;) Ben sadece kendi düşüncemi söyledim sende neden öyle düşündüğümü sordun bende acıkladım... Bunda bişey yok ;)
Bazen cok ciddiye aliyorsunuz bu internet olayini. Alindiysan ozur dilerim. Amacim dedigini aciklamaktan ziyade espiri yapmakti. Neyse.
Ilhan bu saatten sonra donmesin. Kac kez birakicak bu adam futbolu?
gerrrard
18.Kasım.2006, 04:18
Ohhh İlhan abi sende gel :D
RaSenGan
18.Kasım.2006, 04:25
Şuan Buzda Dans programında harikalar yaratıyor.Başka spor yarışmalarında da olabilir ama futbola geri dönmez.
RoNNiE91
18.Kasım.2006, 04:27
Sinan Engin'de Sergen Yalçın'ı alabiliriz demiş.İlhan'da gelsin.Yüzüncü yıl havası olur takımda.Gerçi ben geri dönmesini isterim :)
CeNTeR_TR
18.Kasım.2006, 19:07
Medyada tekrar isminin geçmesi için yapılmış oyunlar bunlar..
Universal
18.Kasım.2006, 19:08
Podyumlara mı?
Lig T.V'de bir yorum yaptı diye geri döndü. İyi ki stadda maç izlemedi. :)
El Barto
19.Kasım.2006, 01:50
Nouma'yı da alsın gelsin. Başımızın üstünde yerleri var.
TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 02:40
İlhan Mansız Murat Soydemir'den '' Ben o eski ben değilim '' şarkısını dinlesin.
RaSenGan
25.Kasım.2006, 04:58
İlhan Mansız Buzda Dans programında şuan açıkladı.Dizlerinde bu yarışmada sorun hissetmemiş.Yoksa Mayıs ayında futbolu bırakıcakmış.Yarışma bittikten sonra futbola dönme ihtimali varmış.Bu konu üzerinde yoğunlaşacakmış.
Nedvedmania
25.Kasım.2006, 05:00
İnşallah geri döner. Sevdiğim bir futbolcu
El Barto
25.Kasım.2006, 05:00
Buyursun gelsin Beşiktaş'a herzaman kapımız açık.
XCan7X
25.Kasım.2006, 16:55
Gecen gun yaptigi televizyon roportajinda artik bir daha saglara donmez " IMKANSIZ " demisti kendisi. bilmiyorum ne oluyor su anda ama zannetmem geri donsun artik, onun gibi ne genc yetenekler var simdi
ORNEGIN ; Galatasarayin yeni Almanyadan gelen Serkan Salik , tek kelimeyle cok iyi gelecegi parlak birisi
panterka
26.Kasım.2006, 03:46
Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bunu da söyle acıklıyım...
İlhan altın cagını BJK de yasadı , Daha sonra Japonların onu sevmesi, ona hayran olmaları, magazin olayları falan bunları kaldramadı.. Futbolda tutunamadı... Bundan sonra da bişey olmaz.. Buzda dans die bi yarışmada ter döküyo... Jüri karsısında fln kayıyo, bi dizi de oynuyo bu yolu secti ; dolayısıyla futbola dönmesi dogru olmaz ki dönse de bi sey yapamaz...[bence]
ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada
Ilhan
27.Kasım.2006, 10:05
İlhan artık bitik durumda. Aylardır futbol oynamıyor, üstüne üstlük 32 yaşında. Beşiktaş'a motivatör olarak gelsin o.
PesimiSTyLa
27.Kasım.2006, 20:42
ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada
tmm ilhnanı ilhan yapan BJK ama bu demek degil ki geri dönse eski gnlerdeki gibi olacak... peluk a katılıyorum dönmesi futbol anlamında bi katkı saglamaz. Belki takımı motive acısından etkili olabilir.