Log in

View Full Version : Trabzon'da Stepanov pişmanlığı

ForsakeN
18.Kasım.2006, 04:59
Trabzon'da Stepanov pişmanlığı

http://www.sporx.com/images/1/29/1071_B_Stepanov008.jpg

Trabzonspor'a teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde 2005 - 2006 sezonu devre arasında Sırbistan Karadağ'ın FK Vojvodina takımından 1 milyon Avro bonservis bedeli ile alınan Sırp futbolcu Milan Stepanov'un sezon başı satıldığı Porto'da değerini 5'e katlaması yönetimde üzüntüye neden oldu. Sezon başı teknik direktör Ziya Doğan'ın "Kadromda düşünmüyorum" diyerek gitmesine izin verdiği, yönetimin de futbolcu peşinatlarını ödemek için Portekiz kulübü Porto'ya sattığı Stepanov, burada sergilediği performansla herkesi kendine hayran bırakıyor.

Bordo mavili ekipte yönetim genç futbolcuyu ucuz fiyata satmış olmanın üzüntüsünü yaşarken, bazı yöneticiler de "Stepanov'u satmış olmaktan gerçekten pişman olduk" diyerek üzüntülerini dile getirdi. Porto kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Milan Stepanov'un fiyatının 15 milyon dolar olduğunu açıklamıştı. Stepanov'u Porto'ya 3. 5 milyon dolara satan bordo mavili ekipte yöneticiler ise 1 milyon avroya aldıkları Stepanov'un satışından kar ettiklerini açıklamışlardı.

GALATASARAY'A ÖZEL TAKTİK

Turkcell Süper Ligi'nde sahasında ağırlayacağı Galatasaray'ı mağlup ederek moral bulmak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal futbolculara bir gün izin verdi. İzin sürecinde futbolculardan kendilerine dikkat etmelerini isteyen Yanal, takımı Galatasaray karşısına farklı bir sistemle çıkartmaya hazırlanıyor. Takımı hücum yönü kuvvetli oyunculardan kurmaya hazırlanan Yanal oyunu Yattara ve Gökdeniz'in üzerine kurmayı planlıyor. İki futbolcunun taşıyacağı toplarla Galatasaray kalesinde etkili olmayı planlayan Yanal, tüm futbolculara kaleyi gördükleri yerden şut çekmeleri konusunda ise uyarılarda bulundu. Son haftalardaki performansı ile göz dolduran Tomas Jun'a da Galatasaray maçında forma vermeye hazırlanan Yanal, savunmada oynatacağı oyuncular konusunda kararsız.

PEREKLİ TESİSLERE KAPANDI

Brezilya'da izlediği futbolcuların isimlerini yönetim ve teknik heyete aktaran Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Galatasaray derbisi öncesi futbolcularında özel sorunları ile ilgileniyor. Tüm futbolcularla tek tek ilgilenen Perekli, Galatasaray maçına büyük önem verdiklerini söyledi. Perekli, Trabzonspor'un her futbolcusunun birbirinden değerli olduğunu belirterek, "Ben de eskiden bu takımda gol kralı olmuş bir çok başarı yakalamış bir futbolcu olarak onların elde edeceği başarılarda katkıda bulunmak istiyorum. Her futbolcunun zaman zaman inişli çıkışlı grafiği olabilir önemli olan bu zamanlarda moralli olmak ve çalışmaktan asla vazgeçmemek. Bu takıma güveniyoruz ve başarılı olacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

YANAL SELÇUK İNAN'I İSTİYOR

Devre arasında takıma istediği takviyeleri yaparak Trabzonspor'un şampiyonluk özlemine bir son vermeyi hedefleyen teknik direktör Ersun Yanal, tercihini yabancı oyunculardan yana kullanmaya hazırlanıyor. Elinde oldukça geniş bir oyuncu listesi olduğunu söyleyen Yanal'ın yerli olarak ise Vestel Manisaspor'un genç orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ın alınması için yönetime teklif sunduğu öğrenildi. Bu futbolcu hakkında yönetime olumlu bilgiler veren Yanal'ın, bilgisayarında 600'e yakın futbolcu isminin yer aldığı ve bu futbolcuların hepsinin bilgilerinin güncel olduğu vurgulandı. Bu arada PAF takımla oynanan maçlarda Barış Memiş ve Kadir Keleş'in sergilediği performanstan memnun olduğu öğrenilen Yanal'ın, bu futbolcuları A takıma dahil etmeyi planladığı belirtildi.

Kaynak : DHA

DisCo
18.Kasım.2006, 05:01
Trabzon'un ne ilk yanlışı ne de son. Gelen adamları kim alıyor gidenlere kim gitsin diyor. Trabzonspor da yönetim sorunlu. İstediği adamı getirsinler veya göndersinler başarılı olması zor. Bunu sadece ben mi biliyorum tabi ki hayır herkes farkında ama birisinin çıkıp Trabzona sahip çıkması lazım.

shamur1
18.Kasım.2006, 19:56
Ziya Doğan ın eserleri bunLar .. Stepanov'u kadromda düşünmüyorum dedi böyLe bir adamı yedek bıraktı gitti yerine Kazma Risp'i getirdi. Sonrada ToLga Seyhan'ı da aLdırınca tmm Stepanov gibi bir yıLdız elden kaydı.. Yani Ziya Doğan'ı anLamak mümkün değiL hem sahaya 8 defansıf oyuncuyLa çıkacaksın 3 ön liberoLu korkak bır defansıf anLayışla oynayacaksın hemde eLindeki en iyi stoperi üsteLik geleceği oLan bir yıLdızı takımdan keseceksın.. Bu ne biçim çeLişki .. NoLdu şimdi adam daha 1 yıL oLmadan fiyatını 5 katına çıkarttı.

Ersun YanaL henuz yenı geLmesıne rağmen her hafta Avni Aker'de Paf takımLa as takıma maç yaptırıyor.. Paftakı oyuncuLarıda görmek için.. Gerçekten çok güzeL bir davranış.. Ama Ziya Doğan bırakın pafLa maç yapmayı.. Orduspor'dan dönen Ufuk Bayraktar'ı ki kendisi daha 20 yaşında Trabzon'Lu idmana biLe aLmadı.. Sezon başında o kada genç oyuncu kampa gitti.. hiçbirinin dönüpte yüzüne bakmadı.. Ben hepsını tanıyorum .. Yusuf KurtuLuş ,Enis Kahraman, Selim AkbuLut ,Eyüp Kadri bu 4 oyuncuda geleceği oLan isimler . ama Ziya Doğan ne zaman gençlere yöneLik bir operasyon yapmışkı.. O haLa öz evLadı 30 yasındakı Celaleddinler den Ayman Lardan medet uman basit sıradan bir hocaydı.. 2 Senede GüzeLim kadronun içine etti ama tek teseLli Şu an Trabzon'da oLmayışı.. Yinede bu kadroyla en iyisini yapacaz Ersun YanaL la .. Bu takımdan çok oyuncu kopardı Ziya Doğan . Şimdi Fenerbahce'den Alex i AureLio yu 1-2 yabancı daha çıkar bakaLım nası bır performans sergiLer. Ziya Doğan yabancı düşmanıydı.. aLlahtan kurtuLduk ondan .

Fernando Gago
18.Kasım.2006, 19:57
Ziya Doğan hiçbir yabancıyla anlaşamadığından böyle bir yıldız elden gitti ileride çok daha fazla paraya satılabilirdi.Eminim Porto onu maddi olarak iyi değerlendircek

BeeTLeJuiCe
18.Kasım.2006, 23:18
Son pişmanlık fayda etmez. Ziya Doğan varken akılları neredeymiş. Shamur'un dedikleri çok doğru Ziya Doğan Trabzona faydadan fazla zarar vermiştir. Birde başkanı değiştimi Trabzon daha iyi yerlere gelebilir.

BlackEagle19o3
18.Kasım.2006, 23:52
Porto gibi takımlar bu işi çok iyi beceriyor.Ziya Doğan ve yönetimin büyük hatası...

Emurafu
19.Kasım.2006, 00:03
Daha bu baslangıc........Bu kafa ile hep gider böyle....Eller hatta Musampa içinde Pişman olsunlar..Marcelinhoda cabası........

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2006, 04:20
İnsanın içi cız ediyor valla.Bir Trabzonlu olmama rağmen..

shamur1
19.Kasım.2006, 04:50
Daha bu baslangıc........Bu kafa ile hep gider böyle....Eller hatta Musampa içinde Pişman olsunlar..Marcelinhoda cabası........

Ayrıca Bu takımın %50 si oLan Fatih Tekke yıde yıne bu yönetim satmıştır.. Son zamanlarda 4 buyuk klupLerden bu kadar yıLdız oyuncu usteLık 1-2 sene ıcınde hıcbır kLupten kaymadı.. Trabzon'da oLduğu gıbı.. Şimdi dönüp Bakıyorumda.. Fatih AkyeL, Stepanov, Fabiano Eller, Miroslaw Szymkowiak,Kiki Musampa,Marcelinho,Fatih Tekke,Ersen Martin.. 8 Tane yıLdız gidermi 1-2 sene içinde bir takımdan ?

Maksic
19.Kasım.2006, 04:54
son pişmanlık neye yarar...

Fıratcan Alçınkaya
19.Kasım.2006, 05:00
Szymkowiak çok iyi adamdı ya boşuna kaybedildi oyuncuyu... Stepanov da yine öyle hatalar çok...

ForsakeN
19.Kasım.2006, 05:12
Şimdi dönüp Bakıyorumda.. Fatih AkyeL, Stepanov, Fabiano Eller, Miroslaw Szymkowiak,Kiki Musampa,Marcelinho,Fatih Tekke,Ersen Martin.. 8 Tane yıLdız gidermi 1-2 sene içinde bir takımdan ?

Gerçekten bu oyuncuların yarısı takımda tutulabilseydi şuan şampiyonluğun büyük adaylarından biri olurdu Trabzon.

Mr.CordiaL
19.Kasım.2006, 05:43
Takımına yıldız olabilcek bir oyuncu getiriyorsun ancka onunla anlaşamayıp 1 sene içinde gönderiyorsun. Bunun adını koyamıyorum...

Fietra 10
19.Kasım.2006, 05:56
Takımına yıldız olabilcek bir oyuncu getiriyorsun ancka onunla anlaşamayıp 1 sene içinde gönderiyorsun. Bunun adını koyamıyorum...

yalnız biz göndermiyoruz:D göderilmesini de eminim hiçbir taraftar istememiştir.. Marcelinho,Szymkowiak değilde Stepanov'un satılması kadar hiç bişey koymadı bana yazıklar olsun..

Memedov
19.Kasım.2006, 07:12
Futbolcu bir takımdan gitmeyi kafasına koymuş ise onu kimse durduramaz. Trabzonspor cidden büyük bir balık kaçırdı.

shamur1
19.Kasım.2006, 07:22
Futbolcu bir takımdan gitmeyi kafasına koymuş ise onu kimse durduramaz. Trabzonspor cidden büyük bir balık kaçırdı.

Konuya pek hakım degıLsın heraLde. Stepanov Trabzon'dan gıtmek ıstedı dıye birşey yok. Sen Stepanov gibi adamı bir anda kesip yedek kuLubesine koyarsan Yerinede Kazma Risp'i aLırsan Değİl Stepanov ben de olsam artık Takımdan soğurum.. Ki o Risp 5 maç oynadı 1 m euro ya alındı .. Ziya Doğan ın verdiği zararlar bunlar

BaLık kaçırma dediğin Ribery oLayıdır.. Gs elinden Ribery gıbı adamı göz göre göre kaçırmıştır.. Tıpki Aurelio nun Fenere gıtmesı gbı

Fıratcan Alçınkaya
19.Kasım.2006, 07:25
Ki o Risp 5 maç oynadı 1 m euro ya alındı .. Ziya Doğan ın verdiği zararlar bunlar

Ama burda adam ne yapsın şansızlık oda kim isterdiki aylarca sakatlansın..

Fietra 10
19.Kasım.2006, 07:31
Ama burda adam ne yapsın şansızlık oda kim isterdiki aylarca sakatlansın..

Risp'te şansızdı tam takıma girdi sakatlandı yalnız iyileştikten sonrada oynatmadı onu ZiyaDogan en az 5-6 maçta oynayabilirdi..

shamur1
19.Kasım.2006, 07:44
Ya sakatLanması tamam ama Risp sağLam bır oyuncu değİldiki Trabzonda Besıktası 2-0 dan 3-2 yendıgımız macta 2 golde onun hatasından geLmişti .. Risp -Stepanov degısıkLını yaratan Zıya Doğan'a benm tepkım

Memedov
19.Kasım.2006, 07:46
Konuya pek hakım degıLsın heraLde. Stepanov Trabzon'dan gıtmek ıstedı dıye birşey yok. Sen Stepanov gibi adamı bir anda kesip yedek kuLubesine koyarsan Yerinede Kazma Risp'i aLırsan Değİl Stepanov ben de olsam artık Takımdan soğurum.. Ki o Risp 5 maç oynadı 1 m euro ya alındı .. Ziya Doğan ın verdiği zararlar bunlar

BaLık kaçırma dediğin Ribery oLayıdır.. Gs elinden Ribery gıbı adamı göz göre göre kaçırmıştır.. Tıpki Aurelio nun Fenere gıtmesı gbı

Olaya gayet hakimim senin benim yorumuma bakış açın ters.

Oynamadıktan sonra hiç bir futbolcu mutlu olamaz, Trabzonspor takımı olmasada Ziya Doğan Stepanov'u mutlu edemedi. Stepanov'da gitmek istediğini dile getirdi ve gitti de. Benim için bu bir kaçan balıktır oyuncudan faydalanmayıp oynatmıyorsan o senin problemindir kimsenin değil.

TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 08:00
2 milyon $ kazanayım derken 10 milyon $ kaçtı. Çok uyanık yöneticiler gerekir böyle oyuncuları pazarlamak için.

shamur1
19.Kasım.2006, 23:12
Olaya gayet hakimim senin benim yorumuma bakış açın ters.

Oynamadıktan sonra hiç bir futbolcu mutlu olamaz, Trabzonspor takımı olmasada Ziya Doğan Stepanov'u mutlu edemedi. Stepanov'da gitmek istediğini dile getirdi ve gitti de. Benim için bu bir kaçan balıktır oyuncudan faydalanmayıp oynatmıyorsan o senin problemindir kimsenin değil.

Bak şimdi sen diyorsunkı Stepanov gitmek istedi.. Adama rahat batmadı heraLde. Sen Stepanov gıbı bır adamı takımdan kesersen tabikide mutsuz oLacak bu çok doğaL .Trabzonspor eLinden baLık kaçırmadı.. Ziya Doğan o baLıkLarı yedi.. yedi yedi ve Şişince de sonu geLdi ztn..