PDA

View Full Version : Finallere gidersek son torbadayız

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:31
Milli Takım'ımız Bosna'yı da aşarak, biletini alırsa 16 takımın katıacağı kura çekimine giriyoruz... İşte rakipler...

A Milliler'imiz Bosna’yı aşar, biletimizi alırsa, 16 takımın katılacağı kura çekimine 4. torbadan giriyoruz.

EURO 2008 FİNALLERİNE KATILACAK 12 TAKIM KESİNLEŞTİ
Haziran’da İsviçre ile Avusturya’nın ortaklaşa düzenleyeceği EURO 2008 finallerine katılacak 16 takımdan 12’si eleme maçlarının ardından kesinleşti. Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Portekiz ve İsveç de final biletini bekliyor. İki ev sahibi Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra gruplardan 10 takım daha finalist oldu. 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Avusturya ve İsviçre’nin 8 farklı kentinde yapılacak finallerin kuraları ise 2 Aralık’ta çekiliyor. Türkiye finallere katılması halinde şu an son torbada, sonuncu takım olarak bulunuyor.

2006 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki puanlara göre belirlenen klasmanda, aldığı sonuçlar nedeniyle kötü bir yer edinen Milliler, finallerde ilk 3 torbadan birer takımla eşleşecek. Ancak 1. torbadan çok iyi bir rakip karşımıza çıkmayabilir. Çünkü ilk torbada Avusturya ve İsviçre ev sahibi statüsü nedeniyle, Yunanistan da son şampiyon olarak yer alıyor. Hollanda ise 1. torbadaki en güçlü takım olarak gözüküyor.

TORBAMIZ DEĞİŞMİYOR
2. torbada Hırvatistan, Almanya, İtalya ve Çekler
3. torbada ise İngiltere, Portekiz, İsveç ve Polonya yer alıyor.
İngiltere, Portekiz ve İsveç finalleri henüz garantilemedi ama son maçlara çok avantajlı giriyor. İngiltere’nin alternatifi Rusya, Portekiz’in Finlandiya, İsveç’in ise K.İrlanda. Eğer 3 takım birden elenir ve yerlerine Rusya, Finlandiya ve K.İrlanda çıkarsa 4. torbadan kurtulamıyoruz. Tabii öncelikle Bosna’yı aşıp final biletini almalıyız.

Yuh be İngiltere bile 3. torbadan..İnsallah Söyle bir gruba düseriz....

Avusturya(Seyirci acısından viyana cünkü)
İtalya(Biz onlara ters geliyoruz)
Polonya
Türkiye

Söyle bir gruba hayır demem....

En zor grub

Fransa
Almanya
İngiltere
Türkiye....

anilton
19.Kasım.2006, 03:34
İsviçre
Hırvatistan
İngiltere
Türkiye

Böyle bir grup isterim...

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 03:41
İsviçre
Almanya
Finlandiya(Polonya)
Türkiye

İsviçre'den rövanşı alırız.
İtalya, Çek cumhuriyeti ve hırvatistan'ın yeni nesli bence cok iyi. Almanlar onlara göre daha kolay bence
Finlandiya diğerlerine göre daha kolay gibi(Finler çıkmaz ise Polonya gelsin. Gruplarda başarılılardı ama diğer takımlar daha bi turnuva takımı)

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:41
1.torba
Yunanistan
İsvicre
Avusturya
Hollanda

2.torba
Hırvatistan
Almanya
İtalya
Cek cumhuriyeti

3.Torba
İngiltere
Portekiz
İsvec
Polonya

4.Torba
TÜRKİYE
Fransa
Romanya
İspanya

Elemelerin en formda takımı 4.torbadabuda Çok iyi..Anıl valla yazdıgın grubta Cıkmamız baya zor olur benim yazdıgım grub cıkmamız acısından iyi..Hmer stressiz olur biraz...Avusturya yerine yunanistanda gelebilir 1.torbadan..

Rahat maçlar oynamak veya Cıkmamız için avantajlı grub bu olur...

1.torba---Avusturya/Yunanistan
2.Torba---İtalya(Biz onlara ters geliyoruz)
3.Torba-----Polonya
4.Torba----TÜRKİYE

İsvicre falan bunları Kendi sahalarında yenmemiz zor o yüzden stressiz takımlar daha iyi olabilir....Avusturyanın grubunda olup maçları viyanada oynarsak her maçımızda 20000 seyirci olur....Viyanada Türk kaynıyor...

İnsallah Bosnayı yenerizde gideriz.....

DisCo
19.Kasım.2006, 03:43
Torbalara baktım.

Hollanda
Hırvatistan
Portekiz
Türkiye

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 03:44
Hollanda
İtalya
İngiltere
İspanya

şöyle bir grup olsa nası olur. :)

DisCo
19.Kasım.2006, 03:45
Bunlar 4'ü biz tek mi :icon_biggrin:

Bizim gruptan haber ver.

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:46
Mista Dogruya Dogru benim yazdıgım grublar en iyisi degilmi.....Portekizden falan gelirse İyi olmaz C.ronaldo ve servet:) bunlarıda unutmayın..Oyüzden Bireysel yetenegi Çok iyi olmayan takımları secelim...Savunmamızda Kötü malum...

Ben gönlümdeki takımları degil cıkabilecegimiz grubu yazdım..Hemde analiz yaparak iyi düsünerek....Bireysel yetenegi Çok olan bir takıma karsı işiniz zor olur...

Zaten Terim Aday kadroyu cagıracak ben biliyom yine yaygara kopacak vay bizim oyuncumuz niye oraya gitmiyor..Çok iyi reklam olacaktı falan gibi..Oraya oyuncu cagırılırken altrenatifleri iyi düsüneceksin oyüzden sacma oyuncularda cagrılabilir....

El Comandante
19.Kasım.2006, 03:48
İsvicre
Almanya
Polonya
TÜRKİYE

Böyle olursa güzel olur (:

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 03:50
Senin dediğin grupta İtalya yerine bir Almanya daha hoş olur bence. :)

Almanlarda pek parlak yeni nesil yok diğer 2.Torba takımlarına göre.

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:52
Vay herkez isvicre yazıyor intikam kokularıalıyorum:D:D:D blatter ve isvicreden intikam:D:D aslında biz bu tür turnuvalarda ev sahibi takımlarını hep yenmiş takımız unutmayın........

Euro 2000 Belcika
Dünya kupası Japonya,Kore bu ev sahiplerini hep yenmişdik....

Haklısın mista olabilir..Çünkü takımları isterken bireysel yeteneklerede bakmamız lazım..Portekiz,İngiltere gibi takımlar savunmamısı Çok zorlar..Bence servete Göre grub secelim:D:D:D

RoNNiE91
19.Kasım.2006, 03:52
Türkiye
Polonya
Hırvatistan
Avusturya

Böyle bir grup güzel olur.

Aşk-ı Şehir
19.Kasım.2006, 03:54
Hollanda bizim grupta olsun 1. torbadan gerisi kolay ;;) Lüxemburg yeniyodu Hollanda'yı biraz tecrübesi olsa.

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:55
Türkiye
Polonya
Hırvatistan
Avusturya

Böyle bir grup güzel olur.Şu grub varya turnuvanın en denk grubu olur..İnanılmaz sarar bu grub..Güzel grub...Bizim ev sahibi Hobimizde var:D

Servete görede iyi grub:zuhaha:

Torbalar Çok ilginç Acaba neye göre Torbalar oldu......Fransa gibi takım bizim torbada

anilton
19.Kasım.2006, 03:56
@Emurafu

Biliyorum benim yazdığım grup çok zor...

Ama ben bu takımlar kolay olur o yüzden gelsin diye yazmadım...

Hepsiyle kesilecek bir hesabımız olduğu için öyle istedim...:):)

Emurafu
19.Kasım.2006, 03:58
@Emurafu

Biliyorum benim yazdığım grup çok zor...

Ama ben bu takımlar kolay olur o yüzden gelsin diye yazmadım...

Hepsiyle kesilecek bir hesabımız olduğu için öyle istedim...:):)Bosver Hesap Görülmesin:zuhaha:

uAsamet91
19.Kasım.2006, 03:59
İnşallah kalırız gruplara gönlümden geçen grup şöyle
1.İsviçre
2.Cek Cumruyeti
3.Polonya
4.TÜRKİYE

anilton
19.Kasım.2006, 04:02
Bosver Hesap Görülmesin:zuhaha:

Türk'ün kanı yerde kalmaz...:D:D:D

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 04:03
Şu grub varya turnuvanın en denk grubu olur..İnanılmaz sarar bu grub..Güzel grub...Bizim ev sahibi Hobimizde var:D

Servete görede iyi grub:zuhaha:

Torbalar Çok ilginç Acaba neye göre Torbalar oldu......Fransa gibi takım bizim torbada

haberi tam okumadın galiba.:)

2006 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki puanlara göre belirlenen klasmanda, aldığı sonuçlar nedeniyle kötü bir yer edinen Milliler, finallerde ilk 3 torbadan birer takımla eşleşecek. Ancak 1. torbadan çok iyi bir rakip karşımıza çıkmayabilir. Çünkü ilk torbada Avusturya ve İsviçre ev sahibi statüsü nedeniyle, Yunanistan da son şampiyon olarak yer alıyor. Hollanda ise 1. torbadaki en güçlü takım olarak gözüküyor.

Şampiyona elemelerindeki puanlar daha çok etki yapıyoki Fransa 4. torbada.

Emurafu
19.Kasım.2006, 04:11
Neyse Bence Biraz Bunları bırakalım...Büyük konusmus gibi oluyoruz..Bosnayı geçelim..Sokaklara dökülüyoruz..Bayrak hazır:D

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2006, 04:15
İlk 2 için en iddialı olabileceğimiz grup olur.Önce inşallah kalırız.Sonrada hayırlısı hangisi ise o takımlar gelsin..

Türkiye
Avusturya
Hırvatistan
Polonya

Emurafu
19.Kasım.2006, 04:19
Şemsi sana katılıyorum..Bireysel yetenekleri Çok iyi olan takımları İstemiyorum..Servete Göre takım secmek en iyisi..Ayrıca bu grub en denk grub olur...
Semsi Hırvat yerine italyada olabilir biz onlara ters geliyoruz:D

Ayrıca avusturya bizim grubta olursa maçları viyanada oynuyacazve orda Bir sürü Türk var Her maç 20000 seyirciye oynarız..

Hollanda
Almanya
İngiltere
Türkiye

Ne grub olur be.......

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 04:23
Emrah İtalya ters gelmemize bende Almanyanın yeni nesline taktım. :) O grupta Hırvatlar yerine Almanlar daha iyi olur. :)

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2006, 04:23
Şemsi sana katılıyorum..Bireysel yetenekleri Çok iyi olan takımları İstemiyorum..Servete Göre takım secmek en iyisi..Ayrıca bu grub en denk grub olur...
Semsi Hırvat yerine italyada olabilir biz onlara ters geliyoruz:D

Ayrıca avusturya bizim grubta olursa maçları viyanada oynuyacazve orda Bir sürü Türk var Her maç 20000 seyirciye oynarız..

Abi İtalya'ya ters geliyoruzda adamlar son Dünya şampiyonu.Öyle hazırlık maçına benzemez çarparlar valla.Biz yine daha denk takım olan Hırvatlardan şaşmayalım..:D

Emurafu
19.Kasım.2006, 04:38
ÖNCE BOSNA MAÇI !!!::D:D

EURO 2008 Atv de sanırım dün gece Santrada Öyle dediler..Hatta Atv içinde büyük gelir olacak dediler:)

Fıratcan Alçınkaya
19.Kasım.2006, 04:47
Bence gruplarda bize denk gelmemesi ters olacak sadece İngiltere & Portekiz var Romanya Fransa İspanya ile eşleşmemek çok iyi oldu...

Emurafu
19.Kasım.2006, 05:16
Bence gruplarda bize denk gelmemesi ters olacak sadece İngiltere & Portekiz var Romanya Fransa İspanya ile eşleşmemek çok iyi oldu...
Fırat varya Turnuva için aday kadro belli olunca millet yine yaygara yapar yok benim oyuncum çok iyi idii..İyi reklam olucak falan gibi..Böyle turnuvalarda aday kadroyu belirlerken alternatifleride iyi secmen lazım çünkü turnuva uzun süreç olacak...O yüzden sacma sapan oyuncular bile cagrılabilir sizlerden ricam artık bunları bırakalım...Herkez kafasını dinlentirsin...Mayıs ayında olacakları tahmin ediyorum...

HAYDİ BOSNA MACI !!!

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2006, 05:17

EURO 2008 Atv de sanırım dün gece Santrada Öyle dediler..Hatta Atv içinde büyük gelir olacak dediler:)

İnşallah doğrudur.Eğer doğruysa çok sevinirim valla..:)

Universal
19.Kasım.2006, 05:21
Polonya tarihinde ilk kez Avrupa Kupasına katılacak. O yüzden onlar çok iddialı gelecektir. Onların grubumuzda olmasını istemiyorum. İngiltere zaten ters. İtalya'yı yazmışsın hatırlatırım onlara 2000 yılında yenilmiştik.

RaSenGan
19.Kasım.2006, 05:23
Biz kolay gruptan çıkamayız,zordan çıkarız.:)

King_91
19.Kasım.2006, 06:54
1.torba
Yunanistan
İsvicre
Avusturya
Hollanda

2.torba
Hırvatistan
Almanya
İtalya
Cek cumhuriyeti

3.Torba
İngiltere
Portekiz
İsvec
Polonya

4.Torba
TÜRKİYE
Fransa
Romanya
İspanya

İnsallah Bosnayı yenerizde gideriz.....

valla insanın iyiki 4.torbadayız diyesi geliyor fransa ispanya ve romanyayla karşılaşmıyacaz super valla
yunanistan,hırvatistan,polonya,türkiye olursa süper olur.Tabi önce bosna

TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 07:35
Milli Takım Milli Takım gibi oynadıktan sonra rakibin hiçbir önemi yok hepsini yenebiliriz. Ama önemli olan Milli Takımın Milli Takım gibi oynaması. 2002 Dünya Kupası'nda neler yapabileceğimizi gösterdik,uzun bir ara verdik ama kupanın flaş ekibi olabiliriz.

Sekopej
19.Kasım.2006, 07:44
Neyse Bence Biraz Bunları bırakalım...Büyük konusmus gibi oluyoruz..Bosnayı geçelim..Sokaklara dökülüyoruz..Bayrak hazır:D

Evet bunları bırakalım da, konuyu açan da sensin.:)

Bosna maçı geçsin, katılacak takımlar belli olsun konuşuruz bunları. Şimdi konu kilitli.