Log in

View Full Version : Beste yapmam gerekiyor

IcedEarth
19.Kasım.2006, 03:50
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın, ama bir sorunum var. İngilizce hocalarımın verdiği gereksiz ödev nedeniyle beste yapmam ve söz yazmam gerekiyor. Bu konuda bana önerileri olabilecek arkadaşlarımız varsa çok iyi olur. Şimdiden herkese teşekkürler.

Bekq
19.Kasım.2006, 04:07
Millet Türkçe beste yapamıyor.Birde İngilizcemi istiyor.O hocayla tanışmam lazım:)

RaSenGan
19.Kasım.2006, 04:07
İngilizce şarkıları bul.Onlarda kullanılan İngilizce cümlelerden yararlan.

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 04:17
bir tane hoşuna giden parça bul sonra ona uygun olabilecek şekilde anlamlı cümleleri salla gitsin :)

Hazırlıkta iken böyle birşey yapmıştık ama kelimeleri hoca vermişti anlamlı şekilde birleştirdik arkadaşta sevdiği bir şarkı eşliğinde o sözleri söyledi. :)

IcedEarth
19.Kasım.2006, 06:20
Sözleri yazmak kolay. Asıl zor olanı, müziği de kendi yapımımız olacakmış.

BeeTLeJuiCe
19.Kasım.2006, 06:56
oha :D hocanın bilemeyeceği bi şarkıyı kakala. :)

ShevAnil
19.Kasım.2006, 07:03
Aynen Pek Bilinmiyen Bir Şarkıyı Hocanın Onüne Sun :)

Varonil
20.Kasım.2006, 01:46

Aynen Pek Bilinmiyen Bir Şarkıyı Hocanın Onüne Sun :)

En iyi çözüm bu olabilir :zuhaha

REsist JuvE11
20.Kasım.2006, 07:13
ben lise sondayken edebiyat hocamız bizden şiir yazmamızı ve ezberden okumamızı istedi..kulakları çınlasın çok saf adamdı..ben o gün hande yener in kırmızı şarkısının sözlerini okumustum..sözlüme de 100 vermişti:D arkadaşım da hakkı bulut tan anlamadım ı okumustu......sende böyle bişey yapabilirsin

IcedEarth
21.Kasım.2006, 05:47
ben lise sondayken edebiyat hocamız bizden şiir yazmamızı ve ezberden okumamızı istedi..kulakları çınlasın çok saf adamdı..ben o gün hande yener in kırmızı şarkısının sözlerini okumustum..sözlüme de 100 vermişti:D arkadaşım da hakkı bulut tan anlamadım ı okumustu......sende böyle bişey yapabilirsin
Bizim hocalar maaşallah cin gibi. Hemen çakarlar abi :zuhaha
8 gün kaldı beste için :zuhaha Yandım ben :zuhaha

yavuuzzzz
22.Kasım.2006, 00:10

adama bak hande yenerden kırmızı şarkısını yutmuş :n:

abi türkçe rep yaptık süper oldu ama ingilizce baya sıkar

El Barto
22.Kasım.2006, 01:42
Biz görmeyeli bu okulların müfredatları baya değişmiş yahu. ;;)

Allahtan zamanında okumuş bitirmişiz ne bu böyle beste yap şiir yaz...Bizim zamanımızda en fazla resim yaptırıp fülüt çaldırırlardı zorla. :) Sanatsal açıdan aldığımız dersler bundan ibaretti.

Allah tüm okuyan -buna eğitim diyorlar bidei- kardeşlerimize yardım sabır ve bol ilham versin. :)

IcedEarth
22.Kasım.2006, 02:21
Söz yazmak kolay da, müziğini de kendimiz yapacakmışız. Bir anda ilham gelirse bitiririm ancak. Haftaya Cuma teslimat var. Yandık :zuhaha

El Barto
22.Kasım.2006, 02:24
Do -Si- La -Re- Mi- Fa- Sol..... :n:

El Comandante
22.Kasım.2006, 02:43
Yav milyon tane ingilizce sarki var,iclerinden birisini al götür,fazla duyulmamis olanlarindan (: