PDA

View Full Version : 'Beni hatırladınız mı!'

Mr.CordiaL
19.Kasım.2006, 06:34
http://img514.imageshack.us/img514/9341/spo06by9.jpg (http://imageshack.us)

Norveç maçının kader adamı Gökhan Gönül, İstanbul'a dönüş yolunda, Antrenör Müfit Erkasap'ı adeta şoke etti. Uçakta bir ara teknik adamın yanına giden Fenerbahçe'nin genç yıldızı, Bursaspor forması giyerken, Galatasaray'a transferinin gündeme geldiğini, ancak Erkasap'ın 1 gün geç kalması yüzünden Ankara'ya gittiğini söyledi.
Başarılı oyuncu, "Hocam ben Bursa'da oynarken bir maçımı izlediniz. Karşılaşma sonunda beni çok beğendiğinizi ve Galatasaray'a almak istediğinizi söylediniz. Babamın ve benim telefonlarımı aldınız, sonra da 10 gün içinde transferin biteceğini söylediniz. Ama Gençlerbirliği önce davrandı, sizden bir gün önce gelip, beni aldı" dedi.

'Olsun, Fener'e gitti'
Uçakta Gökhan Gönül'e, "Evet, haklısın" yanıtını veren Müfit Erkasap, olayı güçlükle hatırladığını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Gökhan anlatınca her şeyi anımsadım. Bir gün önce gitseydik Gökhan bugün Galatasaray'da olacaktı. Ama olsun şimdi de Fenerbahçe gibi bir takımın formasını giyiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak ; Milliyet

Fietra 10
19.Kasım.2006, 06:38
ya varya inanmıyorum..her parlayan adamın arkasından söylenen şeyler..dogru ise bişey diyemem..

Memedov
19.Kasım.2006, 06:47
Gökhan Bursalıdır. Bu doğru bir haberdir, Gökhan Gönül'ün babası bir berberdir. Gökhan'ın hep Galatasaray'a gideceğini söylerdi kendisi ama Oftaş Galatasaray'dan önce davranıp bu genç yıldızı renklerine katmayı başardı..

Daha sonra babası hep tekrar Galatasaray'a gideceğini birgün o formayı giyeceğini söylemişti. Ama Fenerbahçe forması giymesi nasib oldu..

Fernando Gago
19.Kasım.2006, 06:50
Müfit Kasap'a teşekkür ederiz ...

El Comandante
19.Kasım.2006, 20:42
Genclerbirligi Oftasta oynarken de gündemimizdeydi,hatta Gerets kalsaydi bu futbolcuyu alacaktik biz.Kalli geldi,transfer yalan oldu..

Emurafu
19.Kasım.2006, 21:08
Oftasda iken gündemimizde idi cavcav baya para istedi...Fenerbahceye biraz daha ucuza verdi..İyi furbolcu kazandılar...

Artık Su gökhanıda rahat bıraksınlar..Arda içinde bir sürü haberler cıkmısdı..Bir oyuncuyu hemen göklere cıkarmayı cok seviyoruz...Basın abartmasın da Gökhan aklını celmesinler...Sakin olsunlar bir...

Universal
19.Kasım.2006, 21:10
G.Saray'ın elinden kaptığımız en iyi oyuncu(şahsen daha önce oyuncu kaptık mı bilmiyorum ya :))

Gökhan'ı her zaman Cafu'ya benzetiyorum. Umarım gelecekte ondan daha iyi olur. Büyük bir yetenek harcamamak lazım.

Emurafu
19.Kasım.2006, 21:13
G.Saray'ın elinden kaptığımız en iyi oyuncu(şahsen daha önce oyuncu kaptık mı bilmiyorum ya :))

Gökhan'ı her zaman Cafu'ya benzetiyorum. Umarım gelecekte ondan daha iyi olur. Büyük bir yetenek harcamamak lazım.
Aslında cavcav yüzünden almadık biz onu adam bizden bir sürü para istedi...
Harcarsa medya harcar...Bir susmuyorlarki....

Universal
19.Kasım.2006, 21:15
İlhan Mansız'a yapılan yapılıyor bana göre, hakkında çok yazdılar şımardı bitti. Umarım aynısı olmaz ama altyapısı kuvetli olan bir oyuncu kolay kolay yıpranmaz.

canavar20
19.Kasım.2006, 21:16
Harcanmaz sanırım yaşı 22 falan niye harcansın.

Emurafu
19.Kasım.2006, 21:20
Ersin arda içinde öyle deniliyordu..Bu medya ne çakal biliyormusun..Yakında annesi babası bile gazeteye cıkar....Medya bu kadar şisirmesin adamı bir rahat bıraksınlar...

canavar20
19.Kasım.2006, 22:20
Ersin arda içinde öyle deniliyordu..Bu medya ne çakal biliyormusun..Yakında annesi babası bile gazeteye cıkar....Medya bu kadar şisirmesin adamı bir rahat bıraksınlar...

Medyamızı biliyoruz abide Arda'ya ne olmuş ki adam iyi oynuyor. :)

BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 23:43
Kaçan balık büyük olmuş...