Log in

View Full Version : Sağlam: 7-8 futbolcu gidecek!

Emurafu
19.Kasım.2006, 21:17
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon başından bu yana beklentilerinin büyük olduğu 7-8 oyuncudan gerekli verimi alamadıklarını, Beşiktaş'ın büyük hedeflerine katkıda bulunamayacak futbolcularla yollarını ayıracaklarını söyledi.
Reklam
Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yurt dışında izledikleri futbolcularla ilgili soruya Sağlam, oyuncu baktıkları mevki konusunda bir açıklama yapmak istemediğini ifade ederek, ''Daha evvel de söyledim. Sezon başı buraya geldiğimiz zaman beklentimizin büyük olduğu en az 7-8 oyuncudan gereken verimi alamadık. Çok açık ve net konuşuyorum. Dolayısıyla bundan sonraki dönemde de kendi hedeflerimiz, kendi anlayışımız doğrultusunda bize ayak uyduramayan oyuncular aramızda olmayacaklar. Dolayısıyla bazı şeyleri yaşayarak görüyorsunuz maalesef. O yüzden birçok şeyin farkına vardık, birçok eksikliği tespit ettik. Bunların giderilmesi için de çalışmalara hemen başladık. Bizim anlayışımızda olmayan Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamamış olan, büyük Beşiktaş'ın büyük hedeflerine katkıda bulunamayacak arkadaşlar, bundan sonraki dönemde bizimle beraber olmayacak'' şeklinde konuştu.

İzledikleri oyuncuların isimleri konusunda da şu an kadrodaki oyuncuların motivasyonunu bozmamak için açıklama yapmadıklarını kaydeden Sağlam, devre arasında transfer yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Tabii ki devre arasında oyuncuya ihtiyacımız olacak. Dolayısıyla bu takviyeyi sağlıklı bir şekilde yapmak için özellikle kendimiz izlemeyi tercih ediyoruz. Sezon başında da izledik ama bu sefer transferde hem kulüp tarafından, yönetimimizden, başkanımızdan biraz daha fedakarlık hem de Beşiktaş'ın hedefleri doğrultusunda bize katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları almak istiyoruz. Bu yönde arayışlarımız var. Devam da edecek.''

''HOLOSKO'YU KADROMUZDA GÖRMEK İSTERİZ''

Beşiktaş Kulübü'nün İMKB'ye de kendisiyle ilgilendiklerini bildirdiği Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko'nun transfer çalışmasıyla ilgili olarak, Sağlam şu değerlendirmeyi yaptı:

''O konuda çok somut bir adım atılmadı daha henüz. Hele o basında çıkan isimler kesinlikle doğru değil. Bu konuda şu oyuncuyu verelim, o oyuncuyu alalım gibi bir teklifimiz olmadı. Holosko iyi bir oyuncu. Beğendiğimiz bir oyuncu. Herkesin beğendiği bir oyuncu, dolayısıyla kadromuzda görmeyi isteriz.''

''GÖKHAN ÜNAL VE MEHMET TOPUZ'UN TRANSFERİ İÇİN ÇOK UMUTLU OLAMIYORUM''

Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a geleceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Sağlam, Mehmet ve bunun yanında Gökhan Ünal için teklif edilen rakamların yüksek olduğunu vurgulayarak, ''Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transferi için açıkçası çok umutlu olamıyorum'' dedi.

Sağlam'ın iki futbolcuyla ilgili açıklamaları şöyle:

''Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal benim kardeşlerim. Onların üzerinde çok emeğim olduğuna inanıyorum. Kendileriyle de sık sık görüşüyoruz. Devamlı irtibat halindeyiz. Sağ olsunlar arıyorlar hal hatır soruyorlar. Maçlardan önce, sonra başarılar diliyor tebrik ediyoruz. Böyle güzel bir dostluğumuz var. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile alakalı Kayserispor Kulübü'ne iletilen teklifleri ben çok iyi bildiğim için Gökhan ve Mehmet'in transferi konusunda açıkçası çok umutlu olamıyorum. Çok büyük meblağlar konuşuluyor, Avrupa kulüplerinden. Ha inşallah olur ama bizler bir taraftan takıma takviye yapmayı düşünürken işin bir de ekonomik tarafı var. Kendi kulübümüzün gerçekleriyle de yüzleşip o şekilde isteklerde bulunmak zorundayız. Makul ve mantıklı istekleri yönetimimize iletmek zorundayız. O yüzden bu transferlerin kulübümüz çerçevesinde mantıklı, kabul edilebilir ve gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.''

Az olaya bakya Hiç etik bulmuyorum bu sözleri...Senin daha 5 lig macın var üstelik Bu oyunculara muhtacsın..8kişi gidecek dersen O oyunculara ne olur biliyormusun..Bu sözlere devam edilirse Besıktas son 5 maçta biraz zor galibiyet alır....Sesız ve gizli halledilmesi lazım..Masallah herkez söylüyorlar isimleride verin bari..

canavar20
19.Kasım.2006, 21:19
İsabet olur.

Emurafu
19.Kasım.2006, 21:24
5 lig macın var....8 kişi gidecek dersen O oyunculara ne olur biliyormusun..Bu sözlere devam edilirse Besıktas son 5 maçta biraz zor galibiyet alır....Sessız ve gizli halledilmesi lazım..Masallah herkez söylüyorlar isimleride verin bari..

8 Futblcu gidecek 8 futbolcu gelecek galiba Ocak ayında bu kadar transfer birazda sakıncalı...OLur !!!!Ayrıca baya Masraf yapılır..Demirören alısdı zaten Seneyede 10 tane alır...

Fernando Gago
19.Kasım.2006, 22:17
7 8 oyuncunun hepsi Demirören zamanında yapılan transferler olur

eXcitinG
19.Kasım.2006, 22:20
Sezon başında neden kadroya katmışLar ya da sezon başında neden göndermemişLer bu adamLarı ?

DisCo
19.Kasım.2006, 22:59
Lamine Diatta
Gökhan Zan (İyi bir bonservis bedeli verilirse)
Mehmet Sedef (Kiralık)
Ricardo Luis P. Rodrigues
Mehmet Yozgatlı
Aydın Karabulut (Kiralık)
İbrahim Akın
Federico Higuain (Devre arasına kadar iyi performans gösterirse kalacak)
Baki Mercimek

Kaynak Lig Tv Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt

shamur1
19.Kasım.2006, 23:06
Pekı Yönetim ErtuğruL SağLam'a Hocam Devre arasında sen gıdeceksın yenı bır hocayLa anLaştık derLerse .. ErtuğruL SağLam nasıL bır psıkoLojk yapıda oLur .. Çıkacağı maçLarda akLında gideceği oLursa nasıl yararLı oLur. bence bu 8 oyuncunun gönderiLmesi doğru ama.. Bunu Lig dvm ederken açıKlamak yanLış.. Bu oyunculara Muhtacsın cunku

DisCo
19.Kasım.2006, 23:11
Arkadaşlar bu oyunculardan hangileri oynuyor. Beşiktaş ilk onbirinde olan oyunculardan bahsetmiyor. Tamam böyle bir açıklama yapması hiç bir zaman doğru değildir. Günü gelir oyuncuyu yollarsın. Ama bu oyuncuları nasıl etkileyecek muhtaçsın durumu pek doğru değildir. Oyuncular etkilenir ama takımda oynamıyorlar. Yada oynarlarsa gitmemek için daha etkili oynarlar. Buda farklı bir yönü.

eGowiCh
19.Kasım.2006, 23:12
Lamine Diatta
Mehmet Sedef (Kiralık)
Mehmet Yozgatlı
İbrahim Akın
Baki Mercimek

Diatta'nın alacaklarını ödeyerek BJK sözleşmesini feshedebilir, boşa transfer olduğunu ilk geldiği gün söylemişti herkes, çok sıradan bir oyuncu, boşa transfer edildi.

Gökhan Zan'ın gönderilmesi iyi olur BJK açısından, isabetli bir karar vermiş olurlar. Zan için iyi bedel vermez hiçbir takım, Avrupa'nın vasat takımlarından birine Zenit, Huelva gibi satılabilir.

Ricardinho'yu burada öven çok olmuştu, yok Brezilya milli takımının bankosu, yok Alex'ten iyi diye ama onun da sonunu gördük. Bazı arkadaşlar büyük konuşmayı seviyor, büyük konuştular ve haksız çıktılar. Ricardinho da Brezilya'ya döner, Avrupa'dan talibi çıkmaz. Gönderilmesi mantıklı.

M.Yozgatlı büyük umutlarla gelmişti ama onun da sonu aynı oldu. Yine Fenerbahçe'nin gönderdiği bir adam ve yine hüsran. Beşiktaş ne zaman vazgeçecek eski FB'lileri alıp da hiçbir verim alamadan göndermeyi?

Diğer oyuncuların da gönderilmesi doğru bence, bir de İ.Üzülmez ve İ.Toraman ile yollar ayrılmalı.

Emurafu
19.Kasım.2006, 23:24
Gökhan zan bonservis verilmez...Kontratı bitiyor:)
Bu işlerin gizli yapılması lazımdı..Son 5 maçta bence baya puan kaybı olur...

Ocak ayında 8 oyuncu alması zor besıktasın baya masraf olur..Seneyede 10kişi alırlar...

BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 23:37
Lamine Diatta
Mehmet Sedef (Kiralık)
Mehmet Yozgatlı
İbrahim Akın
Baki Mercimek

Bu adamların gönderilmesi tam isabet olur.İyi bir bonservis verilmezse G.Zan satılmasın bence...

RaSenGan
19.Kasım.2006, 23:49
Bu adamların gönderilmesi tam isabet olur.İyi bir benservis verilmezse G.Zan satılmasın bence...

Benservis ? :D

Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur..

BlackEagle19o3
19.Kasım.2006, 23:54
Benservis ? :D

Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur..

:icon_redface:Bonservis;;):zuhaha.

Neyse şimdiden İ.Üzülmez yerine bir sol bek bakmaya da başlamalıyız...

anilton
19.Kasım.2006, 23:57
Baki,Diatta,M.Yozgatlı,İ.Akın,Ricardinho kesin olarak gönderilmesi gereken futbolcular bence...

uAsamet91
19.Kasım.2006, 23:58
Beşiktaşın aldıgı diatta ve Higuane vasat dedim.Herkes bana karşı çıkmıştı gördüler kimin ne oldugunu;)

eGowiCh
20.Kasım.2006, 00:01
Beşiktaşın aldıgı diatta ve Higuane vasat dedim.Herkes bana karşı çıkmıştı gördüler kimin ne oldugunu;)

Bu durum bana tanıdık geldi sanki :) (bkz. Ricardinho, Diatta, Higuain, M.Yozgatlı, Rüştü)

Emurafu
20.Kasım.2006, 00:03
Ricardinho transferini hiç unutmuyorum ya...Demirörenin Oyuncu alırken hiç arastırmandan kafasına göre oyuncu aldıgını burdan anlamısdım;..
Brezilya milli takımının sol açık oyuncusunu aldık demişdi..Bu transfer politikasını belli ediyor...

Higuain için nelerdenilmişdi........Higuain istanbulun degil ordununda maradonası olamaz:D:D

eGowiCh
20.Kasım.2006, 00:08
Lafı ağzımdan aldın Emurafu :) Brezilya milli takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık dediğinde herkes Ze Roberto, Gustavo Nery falan sanmıştı ama bir geldi ki Ricardinho'ymuş meğersem, 10 numara adam almışlar :D Delgado varken neden Rico alındı diye epey eleştirmiştik. Boşa verilmiş paralar...

Emurafu
20.Kasım.2006, 00:15
Egemen varya sırf bu yüzden Adnan Polat ekibi ile gurur duyuyorum..Adnan sezgin ve Haldun üstünel harıl harıl calısıyor...Ogan tarhanda dahil ediyorum bunların arasına...

Demirörende bence Ekip kurması lazım....Şifo mehmet ekibin basında olabilir..

El Comandante
20.Kasım.2006, 00:16
Higuain için nelerdenilmişdi........Higuain istanbulun degil ordununda maradonası olamaz:D:D

Burada cok haklisin Emrah,nedense bir anda Istanbulun Maradonasi olmustu,simdiki performansini görünce hafif bir tebessüm ediyor insan (:

anilton
20.Kasım.2006, 00:24
Arkadaşlar sizin amacınız heralde Bjk'nin yaptığı transferlerle dalga geçmek.Aldıysak biz aldık bunları.Herkes kendi takımının transferleri ile ilgilensin...

Bizde biliyoruz Petre'leri,Bratu'ları,Lukunku'ları,Fabiano'ları,Pr eko'ları,Simao'ları...

Higuain konusunda hiç birinize katılmıyorum.Aynı şeyler Bobo ve Deivid içinde söylenmişti ilk geldiklerinde.Kaç maç 11'de oynadıda karar verdiniz Higuain'in kötü olduğuna...

Emurafu
20.Kasım.2006, 00:28
Petre ve bratuyu bırakalım.O begenmedigimz adamlar suanda Romanya milli takımında oynuyor ve avrupa futbol sampiyonasına gittiler...

Anıl benim burda Cok güldügüm demiröerenin Ricardinho hakkında dedikleri hatta TV8 de Göktug Sevinç li bile anlattı...

Besiktas yönetimi bence bazı yerli oyuncuları bırakabilir çünkü Finallere gidersek Türk oyuncuların performansları artacak:)Herkez kadroya cagrılmak için Çok iyi mücadele edecek...
Gökhan zan sözlesmesi bitiyor ve cok sakatlanıyor bence öyle Çok para verilmez...Besıktas yönetimi alternatif diye kadroda bulundurmaLI..2stoperde sart bu arada:)

anilton
20.Kasım.2006, 00:38
Stopere bir yabancı(Michalik,Paletta,Adailton,Kroldrup vs) ve birde genç Türk alınması planlanıyor[Ceyhun Gülselam(Unterhaching) ve ya Cemil Vatansever(İstanbulspor)]...

Higuain konusunda da aceleci davranmayın derim.Ç.Rize ve Sivasspor maçlarında 11'deydi ve takımda en iyi olandı...

Emurafu
20.Kasım.2006, 00:42
Stopere bir yabancı(Michalik,Paletta,Adailton,Kroldrup vs) ve birde genç Türk alınması planlanıyor[Ceyhun Gülselam(Unterhaching) ve ya Cemil Vatansever(İstanbulspor)]...

Higuain konusunda da aceleci davranmayın derim.Ç.Rize ve Sivasspor maçlarında 11'deydi ve takımda en iyi olandı...Ceyhunu Çok iyi tanıyorum gecengün maçınıda izledim..İnanılmaz hava hakimiyeti var topu oyuna sokması Çok iyi...Gökhan gönül transfer olunca bana sormuslardı Burdaki arkadaslar dediklerim cıktı...

Anıl ceyhun için Galatasaray da peşinde yaklasık 1 aydır izleniyor en son Kalli Almanyada Görüstü deniliyor:):)zaten basındada cıkmısdı...

Ceyhun için bence size gerek yok...İbrahim kaşa önem verin..Ayrıca 2toper alınması lazım toramanda yedek olur..Yani stoper baya var sizde..Bize genç biri lazım aslında:)

Dedigim gibi Kaş bile ayıp olur..Kaşa biraz sas verin:)

Anıl varya Cemili Orduspor macında stadyumda izledim..Boylu poslu biri ama Hiç hosuma gitmedi...Havadan iyi ama..Cemil için acele etmeyin biraz daha oynasın istanbulsporda zaten adamların durumu krtik:):)

Kaş varken bir genç daha almak abes kacar bence....

Fıratcan Alçınkaya
20.Kasım.2006, 00:58
Ricardinho yine geçen sene iyi sırtladı bizi hakkını yememek lazım hatta bir ara Alex ile karşılaştırıldı hatırlarsanız geçen sene çok iyi oynadığı maçlar var bu sene ise kayıp. Emrah hangi mesajın hatırlamıyom ama konunun başındaki mesajların birinde daha 5hafta var demişsin bence bu önemli değil bu saatten sonra takım zaten kötü daha da kötü ne olabilirki 8-0 L'Pool'a yenilmiş... Ligde kaç haftadır kazanamıyor... Futbolcuların kendine çeki düzen vermesi lazım defansa atılan her topta taraftar acaba mı? dedirtmekten vazgeçirmeli savunmamız özellikle...

Aykan19o3
20.Kasım.2006, 01:05
Ricardinho'ya direk ''kötü'' diyorsunuz ama Rico geçen seneki Gs maçında Gs'yi Tek Başına yendi. Ve birçok maçta bizi ipten aldı.. Fakat bu yıl vasat..

Higuain bana göre hem kötü, iyi olmayan bir transfer.

Diatta bana göre yanlış transfer.

Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan'ın yüksek form yakalayacağına inanılmadığından alındı fakat Serdar Özkan yüksek formuyla Mehmet'i kesti.

Rüştü, takımın ağabeyi.

Benim görüşlerim bunlar.. Ayrıca Bobo, Tello gibi iyi transferlerimizde var.. Çok çok kötü bir transfer anlayışımız yok.

anilton
20.Kasım.2006, 01:07
Ceyhunu Çok iyi tanıyorum gecengün maçınıda izledim..İnanılmaz hava hakimiyeti var topu oyuna sokması Çok iyi...Gökhan gönül transfer olunca bana sormuslardı Burdaki arkadaslar dediklerim cıktı...

Anıl ceyhun için Galatasaray da peşinde yaklasık 1 aydır izleniyor en son Kalli Almanyada Görüstü deniliyor:):)zaten basındada cıkmısdı...

Ceyhun için bence size gerek yok...İbrahim kaşa önem verin..Ayrıca 2toper alınması lazım toramanda yedek olur..Yani stoper baya var sizde..Bize genç biri lazım aslında:)

Dedigim gibi Kaş bile ayıp olur..Kaşa biraz sas verin:)

Anıl varya Cemili Orduspor macında stadyumda izledim..Boylu poslu biri ama Hiç hosuma gitmedi...Havadan iyi ama..Cemil için acele etmeyin biraz daha oynasın istanbulsporda zaten adamların durumu krtik:):)

Kaş varken bir genç daha almak abes kacar bence....

Bana kalsa Kaş her maç 11 oynatırım.Ama Hocanın takdiri.Cemil'i Saffet Sancaklı ve diğer hocalar çok övmüştü.Ayrıca Diatta,G.Zan ve Baki'nin gönderileceği düşünülürse bir yabancı ve bir genç stopere ihtiyaç var...

Emurafu
20.Kasım.2006, 01:58
Sinan Engin: 'Ne adamlar var'

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde düşünülen transfer harekatı için futbolcu izleyen Sinan Engin, Polonya-Belçika maçı sonrası ilginç açıklamalar yaptı..

Polonya-Belçika maçını izleyen Sinan Engin, transfer konusunda ilginç açıklamalar yaptı.

Polonya-Belçika maçını izleyen Sinan Engin, transfer konusunda ilginç açıklamalar yaptı. Siyah-Beyazlılar’ın menaceri, “Ne oyuncular var anlatamam... Polonya zaten gruptaki durumuyla kalitesini gösteriyor. Ama bütün iyi oyuncular kulüplerinde banko oynuyor. Ara transferde bu isimleri almak için servet ödemek gerek. Bizim için önce kulübün menfaatleri gelir. Dünyanın her yerine bakacağız. Kılı kırk yarıp, son kararı vereceğiz. Beşiktaş’a yakışır, üst düzey isimleri kadromuza dahil edeceğiz. Oyuncularımıza şu anda teklif gelmedi” ifadesini kullandı.

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 02:10
Her sene 1 Beşiktaş gidiyor yeni Beşiktaş geliyor.

FeYYaz1989
20.Kasım.2006, 02:15
Ricardinho geçen sene bence iyi bir performans gösterdi.Oyunu yavaşlatıyor iddiaları anlamsız.Dikkatli izleyenler fark etmiştir,topu ayağına aldığında pas atacak boşta hiç arkadaşı olmuyor.Takım arkadaşları pozisyon alamayınca o da mecburen ayağında top tutup çalım yapmaya çalışıyor.Tabi pek çevik değil,yaşı gereği muhtemelen..Bu durumda Ricardinho direk kötü diye kestirip atmak çok düz bir yorum olur bence..Sonuçta Rico'nun yerine oyun kurucu oynayacak olan isim Delgado ve maalesef Delgado topu alıp,takım arkadaşlarıma dağatayım sorumluluğunda bir futbolcu değil..Haa alınış biçimi eleştirilebilir..Sol kanat diye alındı malum..
Ama Rico'nun yerine daha iyisini getirmeyi planlıyorsa,sorun yok.Rico'yu bitiren bu sene Ertuğrul Sağlam oldu.
Yine Legrottaglie yerine Lamine Diatta'yı isteyen,Avrupa peşinden koşacak diyen de Ertuğrul Sağlam'dı..N'oldu şimdi?Diatta bence Beşiktaş'ta oynayacak seviyede değil ama yarım sezonda,3-5 maçta futbolcu değerlendiremem ben,öyle bir hakkım olduğunu düşünmüyorum.
İbrahim Akın'ı hep söylüyorum,bu arkadaş adam olmayacak diye..İşte Sinan Engin bile Tigana'ya zamanında bu konudan dolayı kızdığı halde kabul etmiş.Benim daha konuşmam anlamsız.İlk gitmesi gereken adam bence!
Mehmet Yozgatlı'ya tek antipatik baktığım taraf aldığı şişirme ücret ve FB'den gelmiş olması.Bence Türkiye'de ki iyi sağ açıklardan,en azından ortadan bozma Özkan'dan daha fazla katkısı olacaktır sağ açığa ama kaç kere oynadı ki yargılayayım ben bu adamı?Yönetim bu transferi yaparken Sağlam'a danışmadı mı?Danıştıysa bu adam neden oynamıyor,danışmadıysa Sağlam'ın teknik adamlığının sınırları çok küçük maalesef..
Baki Mercimek ise yetenekleri kısıtlı ama yüreğiyle oynayan bir futbolcu.Jean Tigana'nın bir şey yaparım umuduyla aldığı,bence çok kötü olmayan ama bazen çok acemice hatalar yapan futbolcumuz.Büyük ihtimalle bir Anadolu takımına gider,güzel oynar gibi görünür;bütün takım defans yaptığı için.Sonra belki Servet gibi olur,3 büyüklerden birine gider belki de gitmez ama Baki gidence sorunlar çözülecek mi?Baki'nin yüzünden mi takım kötü gidiyor?
Aydın Karabulut bir sene kiralık giderse seneye çok iyi durumda geri döner.Mehmet Sedef ise şimdiden sol bek te oynamaya başlasa iyi olur.
Nihayetinde bu adamların bir çoğunu kullanmayan,faydalanamayan isim teknik direktör Sağlam'dır bence..Maalesef hep dediğim gibi transferde sınıfta kaldı ve elindeki futbolcudan verim almayı başaramıyor..
Devre arasında birde yabancı kaleci alsınlar artık..Umarım uyanmıştır bu konuda yönetim ve Ertuğrul Sağlam..

eGowiCh
20.Kasım.2006, 02:18
Sinan Engin Belçika Milli Takımı'nın stoperi Vincent Kompany'i çok beğenmiş, Hamburg'un kapısını çalmışlar ama 8 milyon Euro ücret istemişler.

Emurafu'nun yazdığı haber üzerine bu bilgiyi vereyim dedim.

Emurafu
20.Kasım.2006, 02:18
Feyyaz Katılıyorum sana.....Hala sol bekte üzülmez ısrarı hataların cogu ondan geliyor...Bence sedefe sans verin yada hayrettini kacırmayın:)

Sinan Engin Belçika Milli Takımı'nın stoperi Vincent Kompany'i çok beğenmiş, Hamburg'un kapısını çalmışlar ama 8 milyon Euro ücret istemişler.

Emurafu'nun yazdığı haber üzerine bu bilgiyi vereyim dedim.Kompany milan istiyordu...Hatta milanın kompany askı diye haberler cıkmısdı..Paletta olabilir bence..İyi arastırılması lazım..

Zago-Ronaldo ikilisi gibi 2 stoper lazım bence..Toramanla gitmez bana göre...Avrupada basarı istiyorsa sart..

anil luque
20.Kasım.2006, 02:30
her ne kadar beşiktaş açısından iyi atılımlar olsa da dışa vurulmadan halledilmesi gerekir bence yapılan bu liste doğruysa tam isabet olur bazılarının alımı bile zaten gereksizdi bazıları da gecen seneyı mumla aratıyor..