Log in

View Full Version : Arda’ya 10 milyon $

PesimiSTyLa
23.Kasım.2006, 21:28
Arda’ya 10 milyon $

GALATASARAY’In milli futbolcusu Arda Turan için sarı-kırmızılı kulübe başvuruda bulunan menajerlerin 10 milyon dolar fiyat biçtikleri öğrenildi. Galatasaray bu futbolcusu için 20 milyon doların üzerinde bir rakam düşünürken, bunun yarısı kadar teklif gelmesi sarı-kırmızılı yöneticileri rahatsız etti. Arda’nın peşinde İngiliz kulüpleri bulunuyor.

Kaynak: Fotospor :P

M.Scofield
23.Kasım.2006, 21:32
kaynak kendini belli edıyor

Emurafu
23.Kasım.2006, 21:34
Fotospor,Fotogol en yalancı gazete:9

Fotomaç bile bunlardan iyi...

Arda ile yeni sözlesme uzatıldı..Ayrıca maaşı 500 bin dolara cıkarıldı:)

El Comandante
23.Kasım.2006, 21:37
Euro 2008de Arda oynayacagi futbolla degerini katlayacaktir.

Fietra 10
23.Kasım.2006, 21:38
Fotospor yatacak yerin yok..

Koray Düşova
23.Kasım.2006, 21:41
Ada futbolunda Türk futbolculara müthiş bir ilgi söz konusu bu sezon...Arda Turan,Sabri Sarıalioğlu,Batuhan Karadeniz,Tuncay Şanlı ve Zenith'e gitmeden önce de Fatih Tekke...
Middlesbrough yöneticileri geçen hafta Tuncay Şanlı'yla anlaşmak üzere Türkiye'ye geldiler.Sadece Tuncay için geldiklerini sandı herkes fakat Trabzonspor'lu Gökdeniz Karadeniz'le de anlaştılar. Türkiye turunu Türk Milli takımının iki orta sahasını alarak noktalamak istediler fakat sadece Tuncay'ı alıp götürdüler. Gökdeniz'i neden alamadıklarına gelince,Trabzonspor'a 2 milyon pound teklif ediyorlar,Trabzonspor ise rakamı bilmiyorum fakat daha fazla istiyor.Middlesbrough'un ardından Newcastle United'da bu pazarlığa dahil oluyor, fakat bu işi öğrenen Fenerbahçe araya giriyor ve Trabzonspor fiyatı yükseltiyor.Middles ve Toon kulüpleri vazgeçiyor ve elleri boş dönüyor.Fenerbahçe neden bu yarışa girişti? Gökdeniz'in istikbalini yoketmek için mi? Gökdeniz bu saatten sonra avrupa'ya zor gider,2 milyon pound Gökdeniz için iyi paraydı.Fenerbahçe Mehmet Yozgatlı'yı serbest bıraktı,Serkan Balcı'yı Trabzonspor'a verdi(!) bunlar tesadüf mü yoksa yönetimin hatasımı,hazır Zico Gökdeniz'i isterken,tabi ki de hayır,Gökdeniz Fenerbahçe'ye adım adım... Peki ya Trabzonspor Gökdeniz'i bırakmaz ise? Bu sezon Gökdeniz'den Trabzonspor'a hayır gelmez...

Şöyle bir yazı yazmıştım 19.06.2007 de..

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/789/ (http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/789/)

Konu yabancı kulüplerin Türk futbolculara ilgisiydi.Hakikaten Premier lig ekipleri ciddi şekilde talipler,Sabri,Arda'ya ciddi teklifler gelmesine rağmen satmadı Galatasaray,Arda için bence çok abartılı bir rakam isteniliyor,10 milyon euro haberi taze,şayet doğruysa müthiş bir teklif ve rekor düzeyde...Böyle satmam,vermem politikası ile Türk futbolu içine kapanıyor ve piyasamız sıfır düzeyde,futbolculara gelince ;onlarda ya sözleşmesi bitince kaçıyorlar ya da motivasyon olarak eski performanslarını aratıyorlar.Arda'nın arkasından gelenler var,bunlara da yer açılmalı,bütün takımlar için geçerli,Batuhan'da satılmalıydı görüşündeyim...

Emurafu
23.Kasım.2006, 21:42
Euro 2008de Arda oynayacagi futbolla degerini katlayacaktir.Çok haklısın hiçbir yönetici ,İyi oyuncusunu suan için satmaz..Euro 2008 onlar için iyi bir Vitrin olacak....Herkez euro 2008 densonra kararını verir..

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 21:48
Euro 08 performansı Arda'nın geleceği ya da edeceği fiyat diyeyim bayağı etkisi olacaktır gerçektende.Bir çok futbolcumuz için geçerli bu.

shamur1
23.Kasım.2006, 22:02
Hadi Türkiye Liginde oynuyor da Avrupa da bu haLiyle çok zor.. ÜsteLik zaten kaynak ta çok sağLam Fotospor :D Tuncay M.Boro ya gittiği zaman herkes M.Boro yu küçümsedi.. Yok efendim Tuncay MiLan ,Barcelona gibi takımLara yakışırmış . Şimdi gördük nereye yakıştığını.. Hani Nerde Tuncay ? UçmayaLım FazLa biraz mütevaazi oLaLım dımı..

uAburak89
23.Kasım.2006, 22:07
Arda 10 milyon $ etmez şu andaki haliyle..

BeeTLeJuiCe
23.Kasım.2006, 22:10
Arda'nın bence Euro2008'den sonra satılması gerekli. Hem onun için hemde bizim futbolumuz için Emre gibi Nihat gibi oda kendini geliştirecektir orda.

Atakan38
23.Kasım.2006, 22:12
Hıc Bır Turk FutboLcusuna 10 MıLyon $ VermezLer

Ama Arda Eski Arda Olur Kendınıde GeLıstırırse O Paraya Yakın Bı Fıyata Satarız

CeNTeR_TR
23.Kasım.2006, 22:13
Avrupa kupasında oynayacağı oyunla kendini katlayabilirde..! Kendini düşürebilirde..!

remake
23.Kasım.2006, 22:15
Hadi Türkiye Liginde oynuyor da Avrupa da bu haLiyle çok zor.. ÜsteLik zaten kaynak ta çok sağLam Fotospor :D Tuncay M.Boro ya gittiği zaman herkes M.Boro yu küçümsedi.. Yok efendim Tuncay MiLan ,Barcelona gibi takımLara yakışırmış . Şimdi gördük nereye yakıştığını.. Hani Nerde Tuncay ? UçmayaLım FazLa biraz mütevaazi oLaLım dımı..

Dogru soyluyorsun ama Tuncay yuregiyle oynadigi icin iyi bir oyuncuydu. Yetenek olarak oyle aman aman bir oyuncu degil. Arda Tuncay'dan daha yetenekli ve gorunuse bakilirsa Tuncay gibi gelisimini durdurmadan futboluna her sezon yeni birseyler ekliyor. Eger bizim Delgado 4-5 milyon ediyorsa, Holosko 6 milyon ediyorsa o zaman Arda rahat rahat 10 milyon eder.

Fernando Gago
23.Kasım.2006, 22:18
Dogru soyluyorsun ama Tuncay yuregiyle oynadigi icin iyi bir oyuncuydu. Yetenek olarak oyle aman aman bir oyuncu degil. Arda Tuncay'dan daha yetenekli ve gorunuse bakilirsa Tuncay gibi gelisimini durdurmadan futboluna her sezon yeni birseyler ekliyor. Eger bizim Delgado 4-5 milyon ediyorsa, Holosko 6 milyon ediyorsa o zaman Arda rahat rahat 10 milyon eder.

Dediklerine noktasından virgüle katılıyorum ...
Arda Euro2oo8'den sonra Avrupaya açılır bence

shamur1
23.Kasım.2006, 22:27

HakLısın Tuncay yüreğiyLe mücadele ediyordu.. ama yeteneği pek yok.. Arda'yı yıLdız yapan İstanbuL basınıdır.. Kimse demesinkı Arda kendi emekLeriyLe yıLdız kategorisine girmiştir.. Kim sayabıLır Arda'nın başarıLarını ? Adam Manisa'ya kiraLanmış 15-20 maç oynamış ertesi sene yıLdız oLmuş .. Bu adam kaç goL atmış kaç asist yapmış kaç maçta süper oynamış takımını kurtarmış sayabilirmisiniz ? Umarım Arda'nın sonuda Bir Okan Koç ,Kemal Aslan vb oyuncuLar gbı oLmaz.. HoLosko yu zaten bu haLe getirenlerde biz değiLmiyiz..

Rodrigo Tello
24.Kasım.2006, 01:49
Arda bu kadar etmez.5-6 Mn £ anca..

TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 02:06
Galatasaray bu futbolcusu için 20 milyon doların üzerinde bir rakam düşünürken, bunun yarısı kadar teklif gelmesi sarı-kırmızılı yöneticileri rahatsız etti.

Şakacı gazete.

PesimiSTyLa
24.Kasım.2006, 02:10
Euro 2008 de iii oynasında degerini arttrsn.. Bunu yapacak kapasite Arda da fazlasıyla mevcut ...

ShevAnil
24.Kasım.2006, 02:16
Remake Aynen Katılıyorum Holosko'nun 6-7 milyon ediyorsa ARDA Rahat rahat 10milyon $ eder..
Uefa 'da Gruplardan Cıkarsak Arda Degerini Arttırabilir , Fizik Gücünü Biraz Geliştirse Gerçekten Daha Fazla Bile Eder .. Ingiliz Klüpleri Için 10mn $ Çok Bir Para Degil..

TürkuAz
24.Kasım.2006, 02:51
Oynayacağı futbolla değerini artırabilir ancak şimdilik 20 MN $ saçmalığı sadece gülüp geçmemiz için ufak bir enstantane..

Maksic
24.Kasım.2006, 03:50
Arda'nın oynadığı oyun bu fiyatın yeterli olduğunu gösteriyor Avrupa'da kendini kanıtlarsa artabilir yeteneği var

Rsa
24.Kasım.2006, 05:04
Şu haliyle 10 Milyon Dolar etmez.

YusufT
24.Kasım.2006, 05:19
Arda bu kadar etmez.5-6 Mn £ anca..
Neden etmiyormus? Bir sebep gösterirmisin?

Şu haliyle 10 Milyon Dolar etmez.

Eder eder, sen merak etme. Euro 2008 performansiyla fiyatini 2'ye bile katlar.

eGowiCh
24.Kasım.2006, 08:51
Hasan Şaş 2002'de 20-30 milyon Dolara satılabilirdi ama satılmamıştı, umarım Galatasaray yönetimi aynı hatayı tekrarlamaz. Arda'ya gerçekten böyle teklifler geliyorsa mutlaka gözden çıkarılmalı ve satılmalı, yoksa aynı pişmanlık yaşanabilir Hasan Şaş'ta olduğu gibi.

extensor
24.Kasım.2006, 17:30
hiç bir ingiliz takımı arda turanı transfer etmez oyunun iki yönünüde oynayabilen oyuncularla uğraşıyorlar daha çok sol köşe gönderimde pas beklemekten başka hiç bir defansif özelliği olmayan arda turanı ingilterede hiç bir takım transfer etmez dikkat ederseniz ingiltere liginde bir ricardinho alex lincolde oynamaz 10 numara mevkiinde yanı amc de kimseyi oynatmıyorlar 2 mc koyuyorlar ikiside hem ofansa hem defansa yardım ediyorlar iki mr ml koyuyorlar ikiside defansif ofansif oynuyor

ardayi ingiltere de hiç bir takım almaz hele o fiyata kimse tenezzül bile etmez

ben galatasaraylıyım ama futbolcumu da ingilizleride tanıyorum

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 18:21
Bu konuda katılıyorum sana extensor.İngiliz futbolunda ayakta fazla top tutulmaz ama Arda aksine ayağında çok top tutan bir oyuncu.Bu konuda kendisini çok geliştirmeli ama o potansiyel var bence..

bySilver
25.Kasım.2006, 00:23
Etmez diosunuzda Fatih Tekke' ye nasıL 12m doLar verdiLer?

eXcitinG
25.Kasım.2006, 06:51
BöyLe bir durum söz konusu oLmadığından kiLitLenmiştir.