Log in

View Full Version : Beşiktaş - Marsilya | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 5.Maç

Fıratcan Alçınkaya
24.Kasım.2006, 09:19
Beşiktaş - O.Marsilya

tarih:28 Kasım 2oo7
saat:21:45
Stad:BJK İnönü

Bu maç hakkındaki görüşlerimizi burda paylaşalım...

senderson
24.Kasım.2006, 09:22
Çok gollü olmaz.1-2 yada 0-1 gibi bir skorla Marsilya lehine biter...

Fernando Gago
24.Kasım.2006, 09:22
Berberlik yüksek ihtimal bence

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 15:33
Bu maçı alırsak son maça şansımız artıyor.Allah yardımcımız olsun.Muhteşem taraftarımızın desteğiyle kazanabiliriz.

BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 16:16
Mutlaka kazanmak zorundayız.Kazanacağız!...

Ahmet_77
24.Kasım.2006, 16:38
Marsilya alabilir.

Varonil
24.Kasım.2006, 16:50
Hiç olmassa UEFA'ya gitmek için kazanmak zorundayız.İnşAllah kazanacağız..

gerrrard
24.Kasım.2006, 16:52
İnşAllah kazanacaz ama beraberlik gibi duruyor sanki.

RoNNiE91
24.Kasım.2006, 17:17
Kısmetse maça gideceğim.Bu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanacağız.Başka yolu yok.

gerrrard
24.Kasım.2006, 17:19
Ooo Burak? gidiyorsa maç Beşiktaş'ın :D

RoNNiE91
24.Kasım.2006, 18:00
Alsında istatistikler onu söylüyor.

Şuana kadar gittiğim hiçbir maçta Beşiktaş yenilmedi :) İnşallah gene yenilmeyiz.

MeMo
24.Kasım.2006, 18:01
2-1 Beşiktaş alacak ;;)

El Barto
24.Kasım.2006, 18:03
Bu maçı kazanmaktan başka çare yok. Umarım Fransa'da oynadıgımız yada oynamadıgımız ;) gibi oynamayızda kazanacak birşeyler yaparız.

Taraftarın desteğiyle bir galibiyet daha almak zorundayız...

Bugra19o3
24.Kasım.2006, 18:16
önce beraberlik ağır basıyor bence...inşAllah Kazanırız....Allah Yardımcımız Olsun....

TR.CaPTaiN
24.Kasım.2006, 18:28
Beşiktaş taraftarının desteği ile bu maçı alabilir ama bu maçı alması da yetmeyebilir.

extensor
24.Kasım.2006, 18:31
beşiktaş kazanır

delgado 10
24.Kasım.2006, 18:52
Liverpool'u ezdiimiz gibi Ezicez Marsilyayı

KaF KeF
24.Kasım.2006, 18:59
3-0 bjk alır.;;)

El Comandante
24.Kasım.2006, 20:19
Marsilya son haftalarda cok formda,GeretS ile yeni hava yakaladilar.GeretS Türk futbolunu iyi taniyan bir teknik direktör.Besiktasin zaaflarini iyi biliyor.

Besiktasin kaybedecegi birsey yok,varani yogunu ortaya koyacak,maci kazanmaya calisacak.

Berabere de bitebilir bu mac.3 ihtimalli bir mac yani.

%40 Marsilya %35 Besiktas %25 Beraberlik ...

Fietra 10
24.Kasım.2006, 20:21
Beşiktaş'ın taraftarı ile bu maçı kazanacagını düşünüyorum

anil luque
24.Kasım.2006, 20:25
Camia kenetlenmiş vaziyette Sivas maçında yuhalanan Üzülmez'in Oftaş maçında en çok alkışı alması bunun en basit örneği.. Demem o ki muhteşem taraftarımız sayesinde alacağız bu maçı inşallah ALLAH yardımcımız olsun.. tahminim 2-0

CeSC FaBReGaS
24.Kasım.2006, 20:26
Bence Beşiktaş taraftarının desteğiyle alır bu maçı.

BlackEagle19o3
24.Kasım.2006, 20:30
Ooo Burak? gidiyorsa maç Beşiktaş'ın :D

Sadece Burak mı?Ben de gidiyorum:D

Bu forumda birsürü Tsi'li Kartal var;;)

Bildiğim kadarıyla Anıl(anilton),Feyyaz ve Beşiktaş araştırmacısı Koray_Capello da maça gidecek kişiler arasında...;)Daha vardır belki:schaf:

uAsamet91
24.Kasım.2006, 21:08
Berabere biter.

Rodrigo Tello
24.Kasım.2006, 23:13
Evimizde başka oynuyoruz.Taraftar destegini tamamen arkamıza alarak kazanırız..

Fıratcan Alçınkaya
24.Kasım.2006, 23:18
3ihtimalli bir maç hangi sonuç çıksa şaşırmam... Taraftar yine döktürür kanımca...

ShevAnil
24.Kasım.2006, 23:23
Beşiktaş Savunmasına Baglı Olay..Marsilya Kalecisi Iyi Bir Kaleci Degil Gözlemledigim Kadarıyla..
Taraftar gene Döktürücek Bence , Umarım Beşiktaş Kazanır.
Tahminim 3-2 Marsilya Alıcak diye qeLiyor ama..

nekop
24.Kasım.2006, 23:28
Beşiktaş son haftalardaki gibi oynarsa Marsilya rahat alır maçı...

bySilver
24.Kasım.2006, 23:55
Ş.L deki gibi oynarsak kaybetme ihtimaLi yuksek ama Ligdeki performansa devam edersek gaLibiyet yakın gibi.

sananes
25.Kasım.2006, 00:58
cl deki 2 iç saha maçında da bjk rakibinden üstün oynadı portoyada şanssız bi şekilde yenildi.kazanacağımızı düşünüyorum ama sabırlı oynamamız gerek çünkü marsilya forvetleri çok hızlı kontra vermemek gerek

RoNNiE91
25.Kasım.2006, 02:21
Cisse ve Nasri'ye dikkat etmek lazım.Tehlikeli adamlar.Delgado Oftaş maçındaki gibi oynarsa orta saha çok iyi olur.Güzel oyun kurarız.

SaRPeR1903
25.Kasım.2006, 02:28
Burak hangi tribünden gidiyorsun ?
Ayrıca maça gidecek olanlar;
Ronnie91
SaRPeR1903
Anilton
Koray_Capello
BlackEagle
Feyyaz abi kesin değil galiba
Aslında küçük çapta buluşsak fena olmaz :D

RoNNiE91
25.Kasım.2006, 02:36
Yeni açık büyük ihtimalle.Siz hangi tribüne gidiceksiniz?

Rsa
25.Kasım.2006, 03:09
Beşiktaş taraftar desteğiyle bu maçı alır.

Deza
25.Kasım.2006, 03:34
Besiktas´in mutlaka kazanmasi gerek. Macin Besiktas kalibiyetiyle bitmesini umuyorum, ama bence berabere biter.

anilton
25.Kasım.2006, 03:51
Sadece Burak mı?Ben de gidiyorum:D

Bu forumda birsürü Tsi'li Kartal var;;)

Bildiğim kadarıyla Anıl(anilton),Feyyaz ve Beşiktaş araştırmacısı Koray_Capello da maça gidecek kişiler arasında...;)Daha vardır belki:schaf:

Aynen öyle Beşiktaş armasının olduğu her yerdeyim(futbol,basketbol,voleybol,hentbol,tekerle kli sandalye basketbol vb.)Ankara deplasmanın da yalnız bırakmadım takımımızı.Dün gece 01:00'da geldim İstanbul'a...

Bu maça gidilmez mi yaaa?;;)

SaRPeR1903
25.Kasım.2006, 06:02
Yeni açık büyük ihtimalle.Siz hangi tribüne gidiceksiniz?
Bende yeni açık.Sanırım Kerem'de yeni açıktaydı.Buluşabiliriz..

BeeTLeJuiCe
25.Kasım.2006, 06:06
Bence BJK alıcak bu maçı.

Skor tahminim 2-0

Cengo
25.Kasım.2006, 09:13
başarılar, yorum yapmıyorum ben bu maça, umarım güzel sonuç olur..

eXcitinG
25.Kasım.2006, 16:12
KazanbiLeceğimizi düşünüyorum.Taraftar isterse kazanırız.

Fietra 10
25.Kasım.2006, 18:16
Beşiktaş bu maça birazda olsun rahat çıkacak Marseille'ya oranla..Beraberliği bile sürpriz görüyorum

Memedov
25.Kasım.2006, 18:22
Beşiktaş´ın kazanacağını umut ediyorum.

Bugra19o3
25.Kasım.2006, 20:59
Marsilya biletleri satışta
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 28 Kasım Çarşamba günü Olympique Marsilya ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmanın biletleri Biletix gişelerinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de bilet satışının yapılacağı, gişede satılmak için özel olarak bilet ayrılmayacağı bildirildi.

Bilet fiyatları şöyle:
VIP Üst B ve E: 450 YTL
VIP Üst A ve F: 350 YTL
VIP Alt A ve F: 250 YTL
VIP Alt B ve E: 300 YTL
VIP Alt C ve D: 350 YTL
Numaralı Orta: 200 YTL
Numaralı Kenar: 175 YTL
Kapalı Üst: 150 YTL
Kapalı Üst: 100 YTL
Yeni Açık: 40 YTL
Eski Açık: 50 YTL

panterka
25.Kasım.2006, 23:27
beşiktaş herşekil alır bu maçı :)

CeNTeR_TR
25.Kasım.2006, 23:37
Prestij için artık Beşiktaş..! Bu son 2 maçı kazanlım artık..

TürkuAz
26.Kasım.2006, 00:00
Beşiktaş'ı galibiyete daha yakın görüyorum. Umarım ki bu söylediğim gerçekleşir..

RoNNiE91
26.Kasım.2006, 00:01
Birşey sorcam ben bugün öğlen 12:30'da baktım biletler çıkmamıştı.Ama 4'te felan da baktığımda biletler çıkmış ve Yeni Açık Tribünün biletleri bulunmamaktaydı.3-4 saatte bitti mi Yeni açık?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam gerek kalmadı.Şimdi gördüm satışa çıkmış yeni açık biletleri.
Aldım Yeni Açık A Bloktan bilet :) Hayırlı olsun.Kuzenimle ve babamla gidiyorum.Eniştem Beşiktaşlı olmadığı için sadece 3'ümüz gidiyoruz.

ZiyaSerdar
26.Kasım.2006, 00:42
Bence berabere biter

Aykan19o3
26.Kasım.2006, 05:14
Beşiktaş'ım seyirci desteğini arkasına alıp Marsilya'yı ezicek umarım..

panterka
26.Kasım.2006, 05:17
bende beşiktaşın kazanacağını düşünüyorum kazanmak zorunda da :)

extensor
26.Kasım.2006, 19:46
Prestij için artık Beşiktaş..! Bu son 2 maçı kazanlım artık..

son iki maçıda alırsa gruptan çıkar en kötü uefa ya gider

ama beşiktaş 6 puandan fazla toplayamayacak ve türkiyeye dönecektir

GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 19:47
Bazı yerlerde bu maçı prestij maçı olduğunu belirtmişler.Bence bu maçı kazanırsak şansımız devam eder.Hiç bir şey bitmiyor kazanırsak.Hatta diğer skorlara göre 2.tura bile kalabiliriz çok zor olsada.Ama berabere kalırsak o zaman her şey biter işte.

Emurafu
26.Kasım.2006, 20:36
Beşiktas marsilyayı yener...
Liverpool-Portoyu yener...

Porto 8
Liverpool 7
Marsilya 7
Besıktas 6

Son durum böyle olur..Son maçta Besıktas Portoyu Zor ve sansıda yanında olup kazanırsa Portoyu altına alırve grubtan cıkar:)

anil luque
26.Kasım.2006, 22:54
inşallah dediğin gibi olur emurafu :) bu arada son iki maçımız için prestij maçı saçmalığını kim çıkardıysa ya aklından ya da matematiğinden şüphe ederim!!!

Fıratcan Alçınkaya
26.Kasım.2006, 23:20
Beşiktaş'ın 125. Avrupa sınavı

Beşiktaş yarın Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı Marsilya maçıyla birlikte Avrupa arenasındaki 125. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar bugüne kadar Avrupa'da 39 galibiyet, 58 yenilgi ve 27 beraberlik aldı.

Beşiktaş, Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yarın yapacağı Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 125. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 124 maçta, 39 galibiyet, 58 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Avrupa'da, bugüne kadar rakip fileleri toplam 143 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 191 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

HÜKMEN GALİBİYETLER

Beşiktaş'ın, haberde değerlendirmeye alınmayan, Avrupa kupalarında hükmen galibiyetleri de bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1958-59 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos, 1986-87 sezonunda da Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN TARİHİ YENİLGİSİ

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında İngiltere'nin Liverpool takımı karşısında elde ettiği 8-0'lık yenilgiyle hem kendi, hem de Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skorlu mağlubiyetini elde etmiş oldu.

Siyah-beyazlıların, daha önceki en farklı skorlu yenilgisi yine bir İngiliz ekibine karşı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gerçekleşmişti. Beşiktaş, 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda deplasmanda İngiltere'nin Leeds United takımına 6-0 yenilmişti.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında en farklı skorlu galibiyetini ise 5-0 ile 2002-2003 sezonunda aldı. Siyah-beyazlılar, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna-Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yendi.

EN GOLCÜ FUTBOLCUSU OKTAY DERELİOĞLU

Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu. Beşiktaş forması giydiği dönemlerde, Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay'ı, 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 7 golle Mehmet Özdilek, 6'şar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin izliyor.

Siyah-beyazlılarda halen oynayan futbolculardan Avrupa kupalarında Bobo'nun 5, Delgado'nun da 3 golü bulunuyor.

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 00:19
İnce hesaplara gerek yok.

"Beşiktaş Marsilya ve Porto'yu yenerse diğer maçlara bağlı olmaksızın gruptan çıkıyor.Hatta 1. çıkıyor."

Ama Porto'yu deplasmanda yenmek zor.Futbol mucizelerle doludur.Umarım biri daha gerçekleşir.

Cengo
27.Kasım.2006, 00:22
İnce hesaplara gerek yok.

"Beşiktaş Marsilya ve Porto'yu yenerse diğer maçlara bağlı olmaksızın gruptan çıkıyor.Hatta 1. çıkıyor."

Ama Porto'yu deplasmanda yenmek zor.Futbol mucizelerle doludur.Umarım biri daha gerçekleşir.

Liverpool'un da 2 maçı var, kazanırlarsa onlar lider olur o zaman...

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 00:25
Evet doğru ama iki maçı da alırsak 2. bile olsak çıkıyoruz.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 01:23
Bende yeni açık.Sanırım Kerem'de yeni açıktaydı.Buluşabiliriz..

Evet ben de yeni açıktayım:)Buluşma harika olur aslında;)

Aykan19o3
27.Kasım.2006, 04:01
Beşiktas marsilyayı yener...
Liverpool-Portoyu yener...

Porto 8
Liverpool 7
Marsilya 7
Besıktas 6

Son durum böyle olur..Son maçta Besıktas Portoyu Zor ve sansıda yanında olup kazanırsa Portoyu altına alırve grubtan cıkar:)

İmkansız değil.. Sonuna kadar güveniyorum Beşiktaş'ımıza..

DisCo
27.Kasım.2006, 04:14
Grubun durumunu Beşiktaş ve Liverpool bu hale getirdi. Çok müthiş olmayan Porto takımı karşısında Beşiktaş golleri atabilseydi ve Liverpool hiç beklenmeyen Marsilya yenilgisini almasaydı herşer farklı olurdu.

Şimdi grubun kaderine son noktayı yine Beşiktaş ve Liverpool koyacak. Liverpool iki maçıda kazanıp Beşiktaş'a istediği ortamı sağlayacaktır. Beşiktaş, Porto'yu orada yenecek kalitededir. Bakalım neler olacak. Marsilya maçını kazanılmış sayıyorum tabi.

Knightmare
27.Kasım.2006, 04:26
evimizdeki maçlarda rakip kim olursa olsun üstün başlıyoruz rakibe göre. ben inanıyorumki takım kendisinden beklenenden daha yüksek performans sergileyecek bu maçta. Liverpool faciasını unutturmak için bir fırsat ve bu fırsatı kaçırmayız. Marsilya'yı yeneriz :)

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:28
Bize bu 2 maçtada şans lazım.Şans bu sefer yanımızda olsa ne olur ki..

bySilver
27.Kasım.2006, 04:38
Bize bu 2 maçtada şans lazım.Şans bu sefer yanımızda olsa ne olur ki..

O bizde yok işte Şemsi:(

FeYYaz1989
27.Kasım.2006, 07:21
Burak hangi tribünden gidiyorsun ?
Ayrıca maça gidecek olanlar;
Ronnie91
SaRPeR1903
Anilton
Koray_Capello
BlackEagle
Feyyaz abi kesin değil galiba
Aslında küçük çapta buluşsak fena olmaz :D
Valla gelmeyi çok isterdim,hele Liverpool maçından sonra daha çok istiyordum.Ama gerek burda ki grubumuzun gidememesi,gerek evden gelen yoğun tepkiler,gerek te bir yol arkadaşı bulamamam nedeniyle maalesef gelemiyorum.İnşallah bir başka maçta buluşuruz demekten başka bir çare kalmadı bana,çok üzgünüm gerçekten.:icon_sad:
Ama stadı dolduran taraftarlarımızın yine bizi tv başında,futbolcularımızı saha içinde coşturacağına şüphem yok.
Marsilya'da Porto'da öyle çok güçlü takımlar değil.İki maçı da alabiliriz ama öncelikle moral-motivasyon sonra da şans gerekli..Teknik analize falan gerek yok,bana göre iki takım arasında çok fark yok,yarın akşam daha istekli olan kazanacaktır;umarım biz kazanırız...

eXcitinG
27.Kasım.2006, 18:26
Zor maç oLucak ama kazanbiLiriz. MarsiLya ya bir puan yeter gibi. O yüzden kapanacakLardır maçın başında ve hızLı oyuncuLarı iLe kontra yapıcakLar. Biz süratLi forvetLer karşısında sezon başından beri zor anLar yaşıyoruz. O yüzden bu maçta orta sahadan birisi mutLaka savunmaya atıLan her topta yardımcı oLmaLı. Maçın kiLit adamLarı Bobo ve DeLgado. Bobo buLacağı pozisyonu goLe çevirir ve Matias da oyunu iyi yönLendirirse çok rahat kazanırız. Ama gerek Bobo nun oLacak goLLeri harcaması gerekse Matias ın sürekLiLiğinin oLmaması bizi sıkıntıya sokuyor. Umarım bu akşam iyi oynarLarda biraz oLsun moraLimiz yerine geLir.

BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 18:30
Beşiktaş, Dolmabahçe'de Marsilya'yı konuk ediyor...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, A Grubu'ndaki 5. maçında, İnönü Stadı'nda Marsilya'yı konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayacak olan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina Cantelejo yönetecek. Siyah-beyazlılar, grupta oynadıkları 4 maçta topladıkları 3 puanla son sırada yer alıyor. Son maçında Liverpool'a 8-0 yenilen temsilcimizde tek hedef galibiyet. Beşiktaş, Marsilya'yı yenip puanını 6'ya çıkarmak ve gruptaki son maçında Porto deplasmanında final mücadelesine çıkmak istiyor.

Maç öncesi Beşiktaş'ta Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. Turkcell Süper Lig'de Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılan maçta oynamayan İbrahim Toraman Marsilya maçında tekrar takımdaki yerini alacak.

SAĞLAM'IN AVRUPA KARNESİ

Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam bugünkü mücadeleyle kariyerindeki 17. Avrupa kupası maçına çıkacak. İlk Avrupa kupası heyecanını Kayserispor teknik direktörü olduğu sırada yaşayan Sağlam, sarı-kırmızılı takımın yanı sıra Beşiktaş ile 16 Avrupa kupası heyecanı yaşadı.

Genç çalıştırıcı, Beşiktaş teknik direktörü olarak şu ana kadar 8 Avrupa karşılaşmasında görev aldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemelerde başarılı bir performans sergileyen Sağlam yönetimindeki siyah-beyazlı ekip, ön elemelerde yenilgi yüzü görmedi. Ön elemelerde önce Moldova'nın Sheriff takımını eleyen Beşiktaş, 3. ön elemede ise İsviçre'nin FC Zürih takımını saf dışı bırakarak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı.

AVRUPA'DA 125. MAÇ

Beşiktaş, Marsilya takımıyla yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçıyla Avrupa kupalarındaki 125. karşılaşmasına çıkacak. "Kara Kartallar", bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 124 maçta, 39 galibiyet, 58 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Avrupa'da, bugüne kadar rakip fileleri toplam 143 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 191 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 1959 yılındabaşlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

DEVLER LİGİ'NDE 23. MAÇ

Olympique Marsilya'yı konuk edecek Beşiktaş, bu mücadeleyle Şampiyonlar Ligi'ndeki 23. maçına çıkacak. Bu ligde 4 kez mücadele eden ve şu ana dek 22 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı ekip, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Grup maçlarında yaptığı 22 maçta rakip filelere 17 gol bırakan Beşiktaş, kalesinde ise 45 gol gördü.

İSTANBUL'DA 5 GALİBİYET

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da BJK İnönü Stadı'nda 10 karşılaşma yaptı. Siyah-beyazlı ekip, bu 10 maçta 5 galibiyet alırken, 1 beraberlik ve 4 de yenilgi elde etti. Bu arada, 2003-04 sezonunda İstanbul'da Chelsea ile yapması gereken karşılaşmayı cezası nedeniyle Almanya'da oynayan Beşiktaş, Almanya'daki karşılaşmada rakibine 2-0 mağlup oldu.

KARTAL, FRANSIZLARA İNÖNÜ'DE KAYBETMEDİ

Beşiktaş, Marsilya takımıyla yarın oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu beşinci maçıyla birlikte, futbolda Fransız takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında Fransız ekipleri ile daha önce oynadıkları 5 maçta, 1 galibiyet, 3 yenilgi, 1 de beraberlik aldı. ''Kara kartallar'' bu maçlarda rakip filelere 6 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Fransız takımlarına karşı İstanbul'da yenilmeyen Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 de beraberlik elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ali
İ.Toraman
Baki
İ.Üzülmez
Cisse
S.Özkan
Delgado
Tello
Bobo
Nobre

MARSİLYA

Mandanda
Givet
Zubar
Faty
Bonnart
Zenden
Valbuena
Cheyrou
Nasri
Niang
Mbami

STAT: BJK İNÖNÜ
SAAT: 21.45
HAKEM: MEDINA CANTELEJO
YAYIN: STAR TV

GERETS İDDİALI

Marsilya teknik direktörü Erik Gerets, Beşiktaş'ı yenmeleri halinde büyük bir ihtimalle üst tura çıkacaklarını söyledi. Gerets, BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, güzel bir atmosferde maç yapacaklarını belirterek, ''Tabii ki başarılı olmak istiyoruz. Kazanırsak, büyük ihtimalle 2. tura çıkarız. Bir tur sonrası için Liverpool'un da önünde grubu bitiririz'' dedi.

El Comandante
27.Kasım.2006, 18:31
Besiktas`in kaybedecek birseyi yok,saldiracak.Eger Ertugrul Saglam ilk mactaki hatalarina düsmez,rakibi iyi analiz ederse Bjk bu maci alabilir.

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:12
Savunmada Baki düsündürücü...
Sol taraftan marsilya Çok etkili olur çünkü İbrahim üüzlmez ve Baki var:(
Dikkat etmemiz lazım...

Beşiktaş savunması canlı bomba gibi bu maçta..Ya Çok iyi oynayacaklar yada hatalar gelecek..

Ilhan
27.Kasım.2006, 21:34
Marsilya ile baş edebilecek fizik güce sahip bir kadro oluşmamış. Muhtemel bir yenilgiye hazır olmak gerek.

YusufT
27.Kasım.2006, 21:46
ah Gerets ah. Bence bu mac berabere biter. Besiktasin kazanmasini isterim.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 22:53
Kadro gayet yerinde bence;)
Baki'nin yerine Koray, Nobre yerine de Higuain ile başlayabilir Ertuğrul hoca...

KaPaLı
27.Kasım.2006, 22:58
Beşiktaş savunmasını çok öne çıkarmaz inşallah ilk maçtata gördük Ziani-Nasri-Cisse-Niang ve oynamayan ama bu maçta oynaması beklenen Valbuena dikine oynayabilen teknik ve çok hızlı oyuncular Bunlara dikkat etse yeter...Yine sert oynayacaklardır Ön liberolarındaki ve takım kaptanları CANA nın yanına MBAMİ yerleştirebilirler kii inşallah bu olmaz defansları boş kalır sadece CANA defansif diğerleri hep ofansif futbolcu..

RoNNiE91
28.Kasım.2006, 00:43
Marsilya'nın kadrosunda Cisse'yi göremedim.Umarım oynamaz.Neyse ben çıkıyorum.Yavaş yavaş stada geçiyorum.

lastchaos
28.Kasım.2006, 02:07
beraberlik yüksek ihtimal görüyorum..nobre'nin yerine higuain oynamalı,baki göbekte birçok hatayla karşılaşacaktır ama dikkatli olması lazım..

Aşk-ı Şehir
28.Kasım.2006, 02:16
Tello faktörü var. Tellolu Beşiktaş daha düzenli. Onun varlığında orta saha daha diri olacaktır. Beşiktaş bugün temkinli oynayıp sabrederse zafere ulaşır. Ve Porto karşısına umutlu çıkar. Diliyorum ve umuyorum ki Beşiktaş bugün kazanacak.

anil luque
28.Kasım.2006, 02:52
evet tello kesınlıkle bıze buyuk guc katıyor ah biraz da üzülmez yardımcı olsa ona.. üzülmez'in yüzünden ofansa fazla yüklenemiyor tello o da olsa bobo kesin gol kralı ama olsun böyle de olur BoBo'mm :)

Bugra19o3
28.Kasım.2006, 02:56
tam ortamı ayarladım biletde var tam kapıdan çıkıyordum babama yaakalandım :( kaldık yine televizyona :(

bursa_mc
28.Kasım.2006, 02:57
Taraftarın tepkisi önemli rol oynar ama Beşiktaş bu maçı kesin almalı ve alırda..

anil luque
28.Kasım.2006, 02:59
taraftarın tepkisi diye birşey yok artık sinan engin ve tribün liderimiz nevzat demir'de geçenlerde tüm gün toplantı yaptılar ve takımdan herhangi bir oyuncuya ya da herhangi bir yöneticiye kötü tezahüratta bulunmayacaklarına dair söz verdi taraftar.. bu maçı da l'pool maçı gibi dünyanın en iyi taraftarıyla alacağız Allah kısmet ederse..

yorukefe
28.Kasım.2006, 03:54
Bugun besiktasliyim vede yenmesini icin dua ediyorum.

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2006, 04:11
İnşallah bu akşam şans bizim yanımızda olur ve kazanan taraf oluruz.Biliyorum çok şey istiyorum ama bu akşamki galibiyetin farklı olması çok güzel olur..

scar face
28.Kasım.2006, 04:17
haydi bjk,bu hafta da sen guldur yuzumuzu

Emurafu
28.Kasım.2006, 04:30
İşte ilk 11'ler...

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
İbrahim Toraman
Baki
İbrahim Üzülmez
Cisse
Serdar Özkan
Delgado
Tello
Bobo
Nobre

MARSİLYA
Mandanda
Zubar
Givet
Rodriguez
Bonnart
Cana
Cheyrou
Nasri
Valbuena
Zenden
Niang

28.11.2007

Kaynak : Sporx.com

Savunma Blogu düsündürücü..Uyumsuzluk olabilir...Ofansif olarak iyi kadro ama defansif olarak tehlikeli

Ziang olmaması Çok iyi...
Marsilya sürekli sol kanattan gelecek Üzülmezi gecince Baki ile karsı karsıya kalacaklar..Bence Sol kanata dikkat edilmeli...

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 04:35
Defansın hatasız oynaması lazım..

El Comandante
28.Kasım.2006, 04:41
Niang cok formda.Bu adama dikkat etmeliyiz.

Icimden bir ses diyor,Bakinin hatasiyla maci kaybedecegiz.Ama insAllah yanilirim.

anil luque
28.Kasım.2006, 04:46
aman emperor gözünü seveyim agzını hayre aç :) cisse'nin olmaması bizim için bir avantaj olabilir bizim cisse'nin de :) nasri'ye adım attırmaması lazım şayet atarsa neler olacagını hepimiz biliyoruz maalesef :(

altiner93
28.Kasım.2006, 04:47
Beşiktaşa başarılar dilerim inşallah bu maçı alır

Lionel Andres Messi
28.Kasım.2006, 04:49
bjk ye başarılar.

nasri çok tehlikeli fransanın banko oyuncusu artık.her şey ona bağlı.

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 04:52
Haydi bakalım Beşiktaş başarılar........

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 05:00
Maç başladı..

Haydi Karakartalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süper başladık şu 10 dakikaya 1 gol sığrıralım hadi..

PesimiSTyLa
28.Kasım.2006, 05:24
Tehlikeli yerden frikik kullncak BJK...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tellooo gooolllll :D:D:D

ForsakeN
28.Kasım.2006, 05:25
Goooooooooooolllllllll Tello !!!!!!!!!

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 05:25
GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Tello Marsilya'ya frikik dersi veriyor..

batuhanry
28.Kasım.2006, 05:26
Teeeeeeeeeellllllllllllllllllooooooooooooooooooooo oooooooooooo GoooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLL

ForsakeN
28.Kasım.2006, 05:28
Tello çok güzel vurdu topa.Kaleci dondu kaldı. Helal olsun . Hadi 1 gol daha

Knightmare
28.Kasım.2006, 05:29
Süper gol attı Tello :) haydi kartalım yüksekten uçur bizi :D

RaSenGan
Bravo Tello.Çok güzel bir gol.

PesimiSTyLa
müneccim miyim neyim :D:D ilk mesajımda gol anonsu yaptım hehe :D

uAburak89
28.Kasım.2006, 05:32
Çok iyi oldu bu gol..

ForsakeN
28.Kasım.2006, 05:47
İlk yarı 1-0 bitti.İkinci yarı Marsilya açılırsa 2.golü bulabiliriz.

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 05:47
İlk yarı bitti.

Birkaç pozisyon verdik ama olcak oda artık.

Tello harika bir gol attı.. 2. yarıda bir gol atar bu maçı 2-0 alırız..

altiner93
28.Kasım.2006, 05:48
Beşiktaş güzel oynuyor bence böyle devam ederse bu maçı alır

Fıratcan Alçınkaya
28.Kasım.2006, 05:49
Her şey çok güzel futbol,taraftar... İnş. 2.yarıda gol yemeyiz kazanırız... Liverpool,Porto + bu maçın ilk yarısı Şampiyonlar Liginde sahamızda çok iyi oynuyoruz...

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 05:50
Hakikatten mükemmel bir goldü böyle devam Beşiktaş...

scar face
28.Kasım.2006, 05:51
ne vurdu ama beeeeee

gerrrard
28.Kasım.2006, 05:52
Oley be çok iyi oldu bu. Süper gol attık.

Rodrigo Tello
28.Kasım.2006, 05:53
İşte TeLLo farkı :)

Nasri'nin sakatlanması güzel oldu.2.yarı Marsilya'nın açılcagını düşünüyorum inş 2. golü buluruz..

LaigLeNoiR
28.Kasım.2006, 05:54
İyiyiz nazar değmesin.

Ricardinho ve Delgado istekli.Serdar Özkan'da ayak uydurmaya çalışıyor.Duruma göre HİGUAİN 60.dakikada falan oyuna alınabilir eğer skor hala 1-0 ise.

Defans fena sayılmaz.

Tello çok iyi.

gerrrard
28.Kasım.2006, 05:59
2. yarı Marsilya açılırsa 2'yide buluruz.

Bugra19o3
28.Kasım.2006, 06:00
tello tello tello tello tello rodrigo tello......Bestesini biliyorsunuzdur :p

ForsakeN
28.Kasım.2006, 06:00
Baki şaşırttı herkesi.Şuana kadar iyi performans sergiledi.

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2006, 06:02
Çok iyi oynamasakta çok iyi mücadele ediyoruz.2.golü bulursak rahatlayabiliriz.İnşallah kazasız belasız atlatırız şu 45 dakikayı.:)

ForsakeN
28.Kasım.2006, 06:22
Klasik Rüştü golü. :(:(:(

1-1 oldu

crazzy
28.Kasım.2006, 06:24
1-1 oldu maalesef taiwo guzel gol atti.:(

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 06:24
2. yarı kötü başladık..

Ama düzeltiriz inşallah..

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 06:25
Taye Taiwo maalesef 1-1.....

scar face
28.Kasım.2006, 06:28
Sabri Uganın dediği gibi futbol adına güzel gol ama Besıktas için kotu oldu.UMARIM 2.golü buluruz

PesimiSTyLa
28.Kasım.2006, 06:28
2. yarı topu rakibe cok bıraktı bjk kötü oldu.. Spiker de masaallah taiwo uzaktan atar atar atar dedi attı adam ne şommuş adam ...

Sekopej
28.Kasım.2006, 06:30
Rüştü, her zaman bunu yapmak zorunda mısın? Uzaktan çekilen her şutu almak zorunda mısın?

Daha çok var, moral bozmadan devam etmeli Beşiktaş. Mutlaka atacağız ama her an yiyebiliriz de. Şu dakikadan sonra maçın sonucunu kestirmek güç.

besiktas1903
28.Kasım.2006, 06:34
nobre ve ibrahim akin oyunda hadi insallah atariz...

ForsakeN
28.Kasım.2006, 06:44
Goooooooooll Helal Olsun Bobobobobobobobobobobobo DK 87

crazzy
gooooooollllllllllllllllllll 2-1 oldu bobooo.

Aykan19o3
Boboooooooooooooooooooooooo

Allahım Sana Şükürler olsun..

Helal Olsun Sizlere..

NisRoc
28.Kasım.2006, 06:45
BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooooleeeeyyy haydi Beşiktaş'ım oooolleeeeyyy!!!

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 06:47
Marsilya çağ dışı faullerine başladı..

fenerbahce_1907
28.Kasım.2006, 06:50
Bittiiiiiiiii 2-1 yendık.Tebrikler Beşiktaş.

ForsakeN
Çok önemli bir galibiyet aldık.Tebrikler Beşiktaş Tebrikler Türkiye. Büyük sevinç yaşıyorum

Fıratcan Alçınkaya
İşte bu kadar yahu bu BoBo Tanrı'nın bize armağanı...

crazzy
28.Kasım.2006, 06:51
mac bitti tebrikler besiktas.

Aykan19o3
İşteee Buuuuuuu....

Gerets gene kazanamadı....

Bobo Helal Olsun be Sana.. Kartallarım benim şimdi Sıra Porto'da.

PesimiSTyLa
süper oldu :) Tebrikler Portoyu da yenip turu atlrz insallah....

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 06:52
Harika bir galibiyet tebrikler Beşiktaş sıra Galatasaray'da...

LaigLeNoiR
Tebrikler karakartal ;)

Sekopej
Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş. İlk maç daha iyi oynadığı Porto'yu orada yenerek 2. tura çıkacağız. 8-0 ile delga geçenler görecek o zaman.

besiktas1903
28.Kasım.2006, 06:53
icim rahatladi tam umudumu kesmistim bi baktim gol oldu :D

Fietra 10
28.Kasım.2006, 06:53
hep son dakikada yemek olmaz ya bu sefer biz attık..Porto maçı çok saracak..

ForsakeN
28.Kasım.2006, 06:54
Sıra Porto'da !!!

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 06:54
Ayrıca Marsilya taraftarı inanılmaz sinirimi bozdu.. Bizimkilere saçma saçma bağırıp, hareket çekiyorları..

İnşallah bi güzel döver bizimkiler...

Fernando Gago
28.Kasım.2006, 06:55
Tebrikler Beşiktaş ...
Artık tek amaç Porto'da kazanmak ... beraberlikte bile uefaya gidemioruz çok ilginç bir grup ...

shamur1
28.Kasım.2006, 06:56
TebrıkLer Beşiktaş'a hem yendi hemde üst bitti bana kazandırdı eyw :D

Universal
28.Kasım.2006, 06:57
Tebrikler Beşiktaş, Bobo gene uçurdu Kartal'ı.

1 Porto 5 2 2 1 6 7 8
2 Liverpool 5 2 1 2 14 5 7
3 Marseille 5 2 1 2 6 5 7
4 Beşiktaş 5 2 0 3 4 13 6

Lider olma ihtimali bile var. Marsilya ile Liverpool berabere kalıp Porto'yu yenerse Beşiktaş lider oluyor.

scar face
28.Kasım.2006, 06:57
helal sana besıktas.SEN YUZUMUZU GULDURDUN

LaigLeNoiR
28.Kasım.2006, 06:58
Keşke bugün Porto yenseydi Liverpool'u.

O zaman garantilemiş olacaktı.Porto'yu orada daha kolay yenebilirdik.

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2006, 07:01
Öncelikle Allah'a şükürler olsun.Dualarımızı geri çevirmedi.

Sonra Bobo'ya helal olsun.Maçı getiren golü attı.

Sonra teknik ekipten oyunculara kadar herkese teşekkürler bu sevinci bize yaşattıkları için.

İlk yarı çok iyi mücadele ettik.Bir gol daha bulabilirdik.Bulsaydık çok iyi olacaktı ama olmadı.

İkinci yarı ilk yarıdaki ritimi kaybettik.Basit hatalar yapmaya başladık.Marsilya yüklenmeye başladı ve nitekim aradıkları golü buldular.Bence o golde Rüştü'nün çokta hatası yoktu.

Sonra maç iyice geniş sahada oynanmaya başladı.Golde yiyebilirdik o arada.

Ümitlerin tükendiği dakikalarda Delgado'nun müthiş pasında BoBo bizi sevince boğdu.Ve ümitlerimizin sürmesini sağladı.

İnşallah Porto'yuda yenip turu geçeceğiz.:) Allah yardımcımız olsun.

Keşke bugün Porto yenseydi Liverpool'u.

O zaman garantilemiş olacaktı.Porto'yu orada daha kolay yenebilirdik.

Evet o zaman şansımız daha çok olurdu ama olmadı işte..

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 07:04
Fransız taraftarlar Beşiktaşlıları kızdırdı

http://www.sporx.com/images/1/37/6366_B_taraftar046.jpg

Takımlarını desteklemek için İstanbul'a gelen Olympique Marsilyalı taraftarlar, Beşiktaşlı taraftarlara maç öncesinde 8-0'lık tarihi Liverpool hezimetini hatırlatarak, sataştı.

Eski açık tribünde kendilerine ayrılan yerde bulunan yaklaşık 250 Fransız taraftar, Beşiktaşlı taraftarlara yönelik ''Liverpool'' diye tempo tutup, parmaklarıyla 8 işareti yapınca, siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.
Öte yandan, karşılaşmada 40'ı yabancı olmak üzere 200'e yakın gazeteci görev yaptı.

28.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

eXcitinG
28.Kasım.2006, 07:06
Bizim savunma bu gün kendisinden bekLenmeyecek performans gösterdi. ÖzeLLikLe Baki süper oynadı. Kusursuzdu. Aynı şekiLde iLk yarı istekLi ve arzuLuyduk goLü de buLduk. İkinci yarı tipik Türk takımı gibi oynayıp skorun üstüne yatmaya çaLışınca bütün oyun dengesi bozuLdu. ALLahtan erken goL buLduLarda kendimize geLmek için zamanımız oLdu. Ondan sonra da gaLibiyet goLü bence bizi bu gruptan çıkaracak goL oLdu. Artık bu gruptan çıkarız. Kazanırsak çıkıyoruz. ÖyLe garip ki ya ŞampiyonLar Liginde devam edicez ya eLenicez. Uefa diye bir şans kaLmadı.

ÖzeLLikLe DeLgado ya değinmek istiyorum. Son maçLarda harika oynuyor ve çok yerinde işLer yapıyor. O oynadığı zaman takım hücuma çıkmakta ve pozisyona girmekte zorLuk yaşamıyor. Umarım bu performansını devam ettirir. Bobo ise aynı Bobo. BuLdumu affetmiyor asLanım :)

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 07:10
siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.

Güzel yerden girmiş Çarşı konuya:D

EreN
28.Kasım.2006, 07:13
Bilmiyorum ama maç sonrası sevindiğimi hissettim. hemde çok :)
Bizzat Şahsımda FANATİK TARAFTAR profiline uygun olmama rağmen bu maç sonrası diğer fanatik arkadaşlardan farkım olduğunu hissettim..
teşekkürler beşiktaş.

LaigLeNoiR
28.Kasım.2006, 07:17
Biz teşekkür ederiz Eren ;)

Porto 8
Marsilya 7
Liverpool 7
BEŞİKTAŞ 6

Durum bu şekilde galiba.:) Lider'de olabiliri sonuncu da olabiliriz.En azından böyle bir umutla yaşamak da güzel.

besiktas1903
28.Kasım.2006, 07:20
Bizim savunma bu gün kendisinden bekLenmeyecek performans gösterdi. ÖzeLLikLe Baki süper oynadı. Kusursuzdu. Aynı şekiLde iLk yarı istekLi ve arzuLuyduk goLü de buLduk. İkinci yarı tipik Türk takımı gibi oynayıp skorun üstüne yatmaya çaLışınca bütün oyun dengesi bozuLdu. ALLahtan erken goL buLduLarda kendimize geLmek için zamanımız oLdu. Ondan sonra da gaLibiyet goLü bence bizi bu gruptan çıkaracak goL oLdu. Artık bu gruptan çıkarız. Kazanırsak çıkıyoruz. ÖyLe garip ki ya ŞampiyonLar Liginde devam edicez ya eLenicez. Uefa diye bir şans kaLmadı.

ÖzeLLikLe DeLgado ya değinmek istiyorum. Son maçLarda harika oynuyor ve çok yerinde işLer yapıyor. O oynadığı zaman takım hücuma çıkmakta ve pozisyona girmekte zorLuk yaşamıyor. Umarım bu performansını devam ettirir. Bobo ise aynı Bobo. BuLdumu affetmiyor asLanım :)

evet garip oldu ya sampiyonlar ligi ya da elenicez

Fıratcan Alçınkaya
28.Kasım.2006, 07:23
İnönü de son dk yenen gol bizi dezavantajlı duruma getirdi... Porto karşısında tek yok galibiyet inş. o maçıda kazanıcaz Şampiyonlar Liginde 6.Haftaya girilirken 2Türk Takımınında 2.Tur şansı olması sevindirici...

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2006, 07:23
Baki gerçekten bugün hatasızdı.Çok iyi top kesti artı oyuna iyide top soktu.

Delgado'da iyiydi.Bastı koştu.Takımı yönetti.İstenilen Delgado profilini son zamanlarda sahaya yansıtmaya başladı.

Herkes çok iyi mücadele etti.Rico paşa bile ilk yarıda pres yaptı.Ama ikinci yarıda aynı mücadeleyi sergilemedi.

Sonra kaptanlar iyiydi,Ali Tandoğan iyiydi.Bu söylediklerim göze batanlar.Tekrar söylüyorum herkes çok iyi mücadele etti.

Şimdi tek iş Porto'yu evinde yenmek.Keşke o maç İnönü'de olsaydı diyorum ama inanırsak,çabalarsak yeneriz.Allah yardımcımız olsun..

shamur1
28.Kasım.2006, 07:42
Arkadaşlar yinede temkinLi oLmamız lazım.. Bjk iyi top oynamadı ne yazıkki.. özeLlikle 2.yarı .. MarsiLya biraz daha becerikLi olsa 2. goLü buLması içten biLe değiLdi.. 2.yarı MarsiLya goLe çok yakın oLan takımdı ama Beşiktaş iLk tehLikeli pozisyonda Delgado'nun şık pasıyLa goLü buLdu.. Ama Bjk savunması o kadar da iyi değiLdi.. 2.yarı Cisse ve Niang az daha becerikLi olsa MarsiLya 2. goLü buLurdu.. Umarım Porto dan gaLibiyetle döner BjK.. Ama çok zor.. zoru da başarmak gerekiyor.. Grup çok iLginç oLdu artık

BeeTLeJuiCe
28.Kasım.2006, 07:46
Bravo Beşiktaş. Helal sana Beşiktaş<

Liverpool'da yenmiş. Puan durumu ne şekilde bilmiyorum ama BJK Portoyu yenerse CL'de bir üst tura çıkıyor galiba. BJK'ninde durumuda gayet iyi. İki temsilcimizede güveniyoruz. İnanıyorum BJK Portoyu yenecek, FB CSKA'yı yenecek 2 takımla CL'de üst tura çıkacağız.

GebzeLi1907
28.Kasım.2006, 07:50
HeLaL oLsun Beşiktaşımıza.İnş Porto'yu Porto'da yener ve Şansı yaver gider 2.Tura kaLır.Müthiş bişey oLur iki takımLa birden kaLırsak.

SaRPeR1903
28.Kasım.2006, 07:55
2.gol oldu bi an sevindim daha sonra arkamdan atlayanlar sayesinde 5-6 sıra yuvarlandım.Yuvarlanırken sevinmeye devam ettim :zuhaha.Müthiş maçtı,portoyu bu gazla yeneriz

Deza
28.Kasım.2006, 08:16
Cok güzel bir sonuc. Tebrikler Besiktas :) Insallah Porto´yu da yenecektir Besiktas.

Malesef su an cok ariyoruz Porto´ya ve Marsilya´ya kaptirdigimiz puanlari. Inönü´deki o son dakika golünü yemesek ve Fransa´da Hakan Arikan´in mac sonuna 10 dk. kala yedigi garip goller olmasi Besiktas bu aksam turu büyük ölcüde garantilemisti.

Maca gelince. Oyuncular iyi mücadele etti. Ilk yari daha iyi top oynadi BJK. Ikinci yaridan itibaren tümüyle geri cekildi ve Inönü´deki Liverpool macina benzedi mac. Neyse ki Bobo yine maci getiren 2. golu atarak galibiyeti sagladi.

Ertugrul Saglam bence taktik olarak cok hatalar yapiyor. Hem ilk Liverpool macinda ve bu aksam 1-0 dan sonra ve ikinci yari itibariyle daha geride oynamayi ve kontra hücümlarla gol arama düsüncesini anlarim. Ama baktin 10-15 dk. bu olmuyor, böyle yürümüyecek. Hemen taktik degistirmek gerek. Ikinci yarida BJK hic hücüma cikamadi ve organize pas yapamadi. Marsilya´nin da gole her dakika daha cok yaklastigi belli oluyordu. Hemen müdahale etmesi lazim Ertugrul Saglam´in. Oyuncu degisiklikleri gecikti. I. Akin ve Higuain böyle oynayacaksan 50. dk. itibariyle sahada olmasi gerek. Ve ayrica SL seviyesinde koca 45 dakika geride kabul edersen maci gol yersin. Bunlari düzeltmesi gerek hocanin. Biraz sansiyla bunu uyguladigi iki macta da galibiyetle ayrildi takim, ama böyle devam edersen sonunda yenilirsin. 1-0 yaptin 2 yi de at ve maci bitir.

LaigLeNoiR
28.Kasım.2006, 08:30
Sağlam'ın tek hatası İ.AKIN kumarını oynamayıp da HİGUAİN'i sahaya koyması.

Higuain girse golü daha erken bulacaktık.Sonuçta kazandık iyi oldu.

Porto'dan 3 puanla döneceğiz.Aksini düşünemiyoruz.

uAburak89
28.Kasım.2006, 08:54
Çok iyi oldu bu skor gerçekten, grupta çok acaip bir hal aldı.. Bence çok zor maç olmasına rağmen Beşiktaş Porto'yu yenebilir ve gruptan çıkar.. Hatta lider bile olabilir çünkü Marsilya - Liverpool maçının berabere biteceğini düşünüyorum.. Bol şans ve Quaresma'ya dikkat.. :)

El Barto
28.Kasım.2006, 14:44
Gelde İnönü'de kaybettiğin Porto maçına yanma şimdi. :)

Portekiz'de de inanarak oynayan bir Beşiktaş olursa gruptan bile çıkarız. :)

Tebrikler Beşiktaşım.

eXcitinG
28.Kasım.2006, 16:05
Arkadaşlar yinede temkinLi oLmamız lazım.. Bjk iyi top oynamadı ne yazıkki.. özeLlikle 2.yarı .. MarsiLya biraz daha becerikLi olsa 2. goLü buLması içten biLe değiLdi.. 2.yarı MarsiLya goLe çok yakın oLan takımdı ama Beşiktaş iLk tehLikeli pozisyonda Delgado'nun şık pasıyLa goLü buLdu.. Ama Bjk savunması o kadar da iyi değiLdi.. 2.yarı Cisse ve Niang az daha becerikLi olsa MarsiLya 2. goLü buLurdu.. Umarım Porto dan gaLibiyetle döner BjK.. Ama çok zor.. zoru da başarmak gerekiyor.. Grup çok iLginç oLdu artık

Sanırım aynı defanstan bahsediyoruz. Sen defans kötüydü diyorsunda eğer Baki ve Toraman aLışıLmışın dışında dün performans göstermeseydi goL geLebiLirdi. İkisi de çok iyi mücadeLe ettiği için MarsiLya goLü buLamadı. Hem yükLendikLeri sırada öyLe aham şaham goL de kaçırmadıLar. Bütün tehLikeLeri kornerLerden geLdi. Beşiktaş savunması dün süperdi. Kötü değiL. Beşiktaş goLden sonra yasLandığı için goLü yedi. Aynı şekiLde MarsiLyada goLü attıktan sonra yasLandığı için goLü yedi. FutboLda ceza sahan içine gömüLürsen goL yemen kaçınıLmazdır. Beşiktaş dün akşam 15 dk böLüm hariç çok iyi oynadı.

DisCo
28.Kasım.2006, 18:56
Defansı Baki topladı. Delgado oyun kuruculuğu ele alınca ilerde güzel şeyler izledik. Beşiktaş sol kanadını iyi kullandı.

Ancak gol gelene kadar gol geldikten sonrada düşüncem bu iş Bobo ile olmaz. Tamam golünü atıyor ama onun yerine olacak birisi 2-3 atabilir. Bunu Bobo pozisyona giriyorda kaçırıyor başkası olsa atar anlamında demiyorum. Aşırı ağır yada koşma isteği yok. Beşiktaş daha yırtıcı bir golcü ile anlaşırsa bu kadar sıkıntıya girmez.

Ilhan
28.Kasım.2006, 19:05
Baki'nin tam performans gösterdiği maçlardan biriydi, ama bazı pozisyonlarda sınırlı yeteneğini belli etti bence.

İlk 30-35 dakika boyunca neredeyse tek pozisyonu yok iki takımın. Bu zaten Marsilya'nın beraberliğe razı olduğu, kontra ataklarla gol arayacağı anlamına geliyordu. Ancak Ertuğrul bunu nasıl savuşturacağını da iyi biliyordu. Defnası nispeten biraz önde kurdu ve Beşiktaş topu kaybettiği an savunma Marsilya oyuncularına basıp ya topu kaptı, ya da faul yaptı. Bu çok olumlu bir hamleydi maç adına.

Delgado aslında çok çok yetenekli bir futbolcu. O kadar teknik ki yaptığı her işte kalitesini belli ediyor. Kilit hücumlarda etkin roldeydi dün gece. Delgado da, Ricardinho da gol ya da asist oyuncusu olarak oynamıyorlar Beşiktaş'ta. Bu oyuncular atakları başlatan kilit oyuncular. O yüzden gol ve asist istatistiklerine bakıp hayıflanmayalım. İkisi de ligimizin en iyi orta saha oyuncuları arasındalar. Delgado'nun en önemli zaafı çıt kırıldım bir oyuncu olması. Çok zayıf bir oyuncu, bu sebepten ötürü fizik gerektiren mücadelelerde hep etkisiz kaldı.

İlk Marsilya maçında da iyiydik, en azından 1 puanı haketmiştik ama şanssızdık. Bu maçta da maçı daha fazla isteyen taraftık, şans da yanımızdaydı.

DisCo
28.Kasım.2006, 19:10
Rüştü'nün yediği golde tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Burayada değinmek lazım. Şut çok sert geldi ama bence kalede Cordoba olsa o topu iki eliyle yumruklayıp çok güzel şekilde kurtarırdı. Fenerbahçe maçlarında ki sert şutları kurtardığını hatırlayalım. Beşiktaş bu kaleci ve golcüleriyle Porto'dan galip gelmesi zor, işin kötü tarafı beraberlik en azından Uefa için bile yaramıyor. Gönlüm Beşiktaş'ın yenmesinden yana ama bakalım zaman neler getirecek.

Emurafu
28.Kasım.2006, 20:36
Beşiktaş 2.yarı oyundan düsdü..Marsilyanın gol atacagı belli idi..Cisse eger eski cisse olsaydı..Suadan hepimiz Takıma kızar olurduk..Besıktasın maç içinde devamlılıgı yok..
Baki kendisinden beklemedigim kadar iyi oynadı..Baki diatta dan iyi oynuyor bence.

Sonuç olarak 3 puan aldık ve son maça bıraktık..TEBRİKLER BEŞİKTAŞ:)

Nedvedmania
28.Kasım.2006, 20:47
Avrupa yakasını izliyordum reklama girdi bakim bi maça dedim öyle bi zamanlamayla açmışımki :D Tam açtık firikiği kullandı BJK ve mütişbi gol oldu :) Zaten ondan sonra hep maçı izledim :)

Tebrikler Beşiktaş

Aşk-ı Şehir
28.Kasım.2006, 22:57
Tello'lu Beşiktaş çok derli toplu. Beşiktaş'ın bu seneki en iyi 2 oyuncusu Bobo ve Tello işi bitirdi. Tebrikler BEŞİKTAŞ!

Yanlız belirtmeliyim ki Taiwo'nun golü müthişti. Topa harika vurdu. Zaten Rüştü topun geldiğini sonradan anladı fakat iş işten geçmişti. Hakem'e gelince Marsilya'lı oyuncular sert fauller yaptı ve hakem'in nedense eli cebine kolay kolay gitmedi.Ama ne olursa olsun Beşiktaş şansını son maça taşıdı.

BlackEagle19o3
28.Kasım.2006, 22:59
Tebrikler Beşiktaş'ım
İlk yarı çok iyi oynadık.2.yarı geriye yaslanarak hata yaptık,sonucunda da gol yedik.Ama Delgado'nun harika pasında Bobo golcülüğünü gösterdi ve kazandık.Gol sevinçlerinde ezilme tehlikesi geçirdim:zuhaha

Şimdi sırada Porto var;)

KaPaLı
28.Kasım.2006, 23:09
Dün akşam kazandı beşiktaş tebrikler aslında grubun tüm takımlarıda bir anda ateş hattında son maçlarda herşey belli olacak...dün akşam aslında Ertuğrul sağlam adam paylaşımlarında hatalıydı Niang-Toraman Cisse-Baki eşleşti Nasri sakatlandıktan sonra hızlı oyuncuya yavaş Bakiyi verdi allahtan oda futbol hayatının en iyi oyununu oynadı ve yüreklerimiz ağzımıza gelmedi.. Sol kanat çok boştu son dakikalarda Valbuena koştu durdu bomboş önünde 1 tane futbolcu yok gol atılmadan önce Niang Yanındaki Cisseyi düşünsee çok tehlikeli olabilirdi kaleye vurdu allahtan.Mutlaka sol Kanat için oyuncu alması lazım beşiktaşın muhtemelen UEFA'da yoluna devam eder(en kötü ihtimal) oyuncuları değiştireceğini düşünüyorum yoksa çok zorlanır bu kadroyla.

Dün akşam Ricardinho-İbrahim üzülmez çok kötüydü ama TELLO yine müthişti Demirören yönetiminin aşağı yukarı 3 yıllık döneminde yaptığı en iyi işti TELLOyu almak en dikkat çeken oyuncu Beşiktaş'ta.

TürkuAz
28.Kasım.2006, 23:12
Umarım Porto maçını'da alır ve gruptan alnımızın akıyla çıkarız. Güveniyorum kartallara. (:

MeMo
28.Kasım.2006, 23:15
Avrupa yakasını izliyordum reklama girdi bakim bi maça dedim öyle bi zamanlamayla açmışımki :D Tam açtık firikiği kullandı BJK ve mütişbi gol oldu :) Zaten ondan sonra hep maçı izledim :)

Tebrikler Beşiktaş

Banada aynisi oldu maçı bir açtım Tellooooooooooo diye bir ses gedi baktım güzel gol atmış tello :0:

anilton
29.Kasım.2006, 00:05
Tebrikler Beşiktaş'ım
İlk yarı çok iyi oynadık.2.yarı geriye yaslanarak hata yaptık,sonucunda da gol yedik.Ama Delgado'nun harika pasında Bobo golcülüğünü gösterdi ve kazandık.Gol sevinçlerinde ezilme tehlikesi geçirdim:zuhaha

Şimdi sırada Porto var;)

İyisin sen yine...

Ben sırtımdan geçen ayakları sayamadım,ama Beşiktaş'ıma feda olsun...(::)

El Comandante
29.Kasım.2006, 00:15
Tebrikler Besiktas !

Maci izleyemedim,bu yüzden Besiktasin nasil performans gösterdigi hakkinda fikrim yok ama yine de 3 puan gerekiyordu Bjkye,helal olsun !

Ama grup cok degisik bir hal aldi :S

Bjk 1.olarak 2.tura cikabilir,ama Uefa sansi yok :eek:

Rodrigo Tello
29.Kasım.2006, 00:15
Herkes bu grupta 0 cekcegimizi düşünüyodu.Fakat gruptan cıkma şansımızı son maça kadar taşıdık ne mutlu bize.

İnş Porto'yuda yenip gruptan cıkıcaz.Çıkamasakta önemli degil buraya kadar gelmekte güzel..

RoNNiE91
29.Kasım.2006, 00:23
Tebrikler Beşiktaş'ım.Her ne kadar ikinci yarıda gol yiyene kadar kötü oynasakta kazanmayı bildik.

anil luque
29.Kasım.2006, 01:50
besıktasa averaj takımı olur diyenler futboldan ne kadar anladıklarını biraz düşünmeliler gruptan cıkarız inşallah otoriteleri de yanıltmıs oluruz harıkasın KARTALIM harıkasın ÇARŞI.. dünyanın en iyi taraftarıyla bu macı alacagız demıstım 6. sayfada sanırsam ıstersenız acık bakın dediğim de çıktı bu taraftarın eşi benzeri yokkk!!!

TR.CaPTaiN
29.Kasım.2006, 02:15
Beşiktaş 2. yarı genel Türk takımlarının özelliğini yansıttı, skorun üstüne yatmaya çalıştı fakat golün geleceği belliydi ve gol geldi. Delgado'nun müthiş pası maçı Beşiktaş'a getirdi ve son maç için ümitler yeşerdi. Tello ve Taiwo'nun golleri müthişti. Tebrikler Beşiktaş..

gerrrard
29.Kasım.2006, 02:25
İşte bu be. Süpersin KARTALIM. Baki gerçetende çok sağlam oynadı taktir ettim onu. Çok şaşırtıcıydı. Maçın 2 golüde muhteşemdi. Rüştü'nün kendini biraz toparlaması gerek onu eksik gördüm maçta. Delgado süper bir pas verdi en sonda ve BoBo klasını yine konuşturdu çok güzel bir gol atarak.

Son maça kadar taşıdık artık inşallah bırakmayızda 2. tura çıkarız. Ülke puanı için çok önemli olacak çünkü 2. tura çıkarsak.

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 00:20

Bence çarşamba akşamı defansımız çok iyi mücadele etti.Marsilya'nın net pozisyonu yok.Hele Baki.Daha Niang'a çok az top aldırdı.Top Niang'a gelmeden önce çok iyi hamle yaparak top gelmesini engelledi.

Defansı Baki topladı. Delgado oyun kuruculuğu ele alınca ilerde güzel şeyler izledik. Beşiktaş sol kanadını iyi kullandı.

Ancak gol gelene kadar gol geldikten sonrada düşüncem bu iş Bobo ile olmaz. Tamam golünü atıyor ama onun yerine olacak birisi 2-3 atabilir. Bunu Bobo pozisyona giriyorda kaçırıyor başkası olsa atar anlamında demiyorum. Aşırı ağır yada koşma isteği yok. Beşiktaş daha yırtıcı bir golcü ile anlaşırsa bu kadar sıkıntıya girmez.

Dediklerinde kendince haklı olabilirsin ama şu an Bobo'dan daha iyi bir forvet bulamayız.Bobo bize yetiyor.

Dün akşam kazandı beşiktaş tebrikler aslında grubun tüm takımlarıda bir anda ateş hattında son maçlarda herşey belli olacak...dün akşam aslında Ertuğrul sağlam adam paylaşımlarında hatalıydı Niang-Toraman Cisse-Baki eşleşti Nasri sakatlandıktan sonra hızlı oyuncuya yavaş Bakiyi verdi allahtan oda futbol hayatının en iyi oyununu oynadı ve yüreklerimiz ağzımıza gelmedi.. Sol kanat çok boştu son dakikalarda Valbuena koştu durdu bomboş önünde 1 tane futbolcu yok gol atılmadan önce Niang Yanındaki Cisseyi düşünsee çok tehlikeli olabilirdi kaleye vurdu allahtan.Mutlaka sol Kanat için oyuncu alması lazım beşiktaşın muhtemelen UEFA'da yoluna devam eder(en kötü ihtimal) oyuncuları değiştireceğini düşünüyorum yoksa çok zorlanır bu kadroyla.

Dün akşam Ricardinho-İbrahim üzülmez çok kötüydü ama TELLO yine müthişti Demirören yönetiminin aşağı yukarı 3 yıllık döneminde yaptığı en iyi işti TELLOyu almak en dikkat çeken oyuncu Beşiktaş'ta.

Öncelikle Uefa şansımız yok.Birde İbrahim Üzülmez bence çok iyi oynadı.En iyi maçlarından biriydi diyebilirim.