Log in

View Full Version : Cavcav'dan müthiş teklif

ForsakeN
24.Kasım.2006, 23:09
Cavcav'dan müthiş teklif

http://www.sporx.com/images/1/29/7884_B_Cavcav006.jpg

Yaptığı ilginç açıklamalarla dikkat çeken Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, onursal başkanı olduğu Oftaş’ın dün Beşiktaş’la oynadığı maç öncesinde güzel bir öneride bulundu. Milli Takım’da oynayan futbolcuların kendi kulüplerinde zaten yıllık 700-800 bin YTL para almakta olduğunu belirten Cavcav, “Futbol Federasyonu’nun futbolcularımıza dağıtacağı primlerle, “Türk Milli Takım Okulu” isminde bir okul yapılabilir” dedi.

‘Biz de göreve hazırız’
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuların ortak noktada buluşup, okul yaptırılması konusunda görüşmesini isteyen Cavcav, “Böyle bir karar hayırlı olacaktır. Oyuncularımız kulüplerinden iyi paralar alıyorlar. Bu ekstra geliri eğitime katkı olarak kullanabilirler. Okul konusunda biz kulüplere de bir görev düşmesi halinde elimizden geleni yaparız” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik

GeNç KaRTaL
25.Kasım.2006, 01:06
Güzel bir öneri.Zaten o oyuncuların göreviydi katılmak.

Fernando Gago
25.Kasım.2006, 01:43
Cavcav'dan bu sözleri duyduğuma inanamıyorum ...

anilton
25.Kasım.2006, 03:34
İlhan Cavcav...

İlginç bir adam...

mersinlivolkan
25.Kasım.2006, 03:52
ewt.Hem Türkiye milli takımında oynama şerefini tadıyorsun hemde para oluyorsun böyle bişi olamaz.İlhan Cavcav ın açıklamalarını genelde saçma bulurdum ama bu açıklaması yüzde 100 doğru bence

BASQUE
25.Kasım.2006, 05:29
Güzel bir öneri benim için inandırıcılığı tartışılıt....

Mr.CordiaL
25.Kasım.2006, 23:31
Cavcav'dan beklemeyeceğim bir teklif. Güzel olur...

fm26mer
25.Kasım.2006, 23:33
Vay be. Bravo

a.arıcı-11
26.Kasım.2006, 03:11
bu adama ilk defa hak veriyorum ayrıca milli takım formasını taşımak bir şereftir diyenler primler yatmayınca kıyamet koparırlar hemen prim için bu formayı giyecekler hiç giymemmeli zaten

Aykan19o3
26.Kasım.2006, 05:18
Güzel düşünmüş Cavcav. :)

PesimiSTyLa
26.Kasım.2006, 05:22
Cavcavın akıllı adam oldugunu zaten biliodum :) Yine akıllı bi acıklama ii olur :)

panterka
26.Kasım.2006, 05:27
güzel düşünce bakalım icraat olcak mı :)

Universal
26.Kasım.2006, 05:44
Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.

GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 06:12
Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.

Yani.Zaten bunu yapmak bu adamların görevleri.Milli takım askerlik gibi bir şeydir.Gönülden yapılmalı..

remake
26.Kasım.2006, 06:25
Parayi hic kabul etmemeleri gerekiyordu.

Futbol hayati cok uzun surmedigi icin olabildigince cok para kazanma olayini ise cok sacma buluyorum.

Dunyanin neresinde olursaniz olun senede $250.000 gibi bir parayla ust duzey bir hayat surebilirsiniz. Milli oyuncularimizin 10 sene top kosturdugunu dusunursek ortalama profesyonel ve ortalama senede $1 milyon kazansalar 10 sene sonunda $10 milyon eder. Demek ki kazandiklari para ile 40 sene luks bir hayatin tadini cikarabilirler.

O yuzden bu ihtiras nedendir?

uAsamet91
26.Kasım.2006, 06:30
GüzeL bi düşünce ortaya atmış.Uygulanırsa çok iyi oLur