View Full Version : Panionios - Galatasaray | UEFA Kupası H Grubu - 3.Maç
Fıratcan Alçınkaya
25.Kasım.2006, 05:49
Panionios - Galatasaray
http://img118.imageshack.us/img118/5808/pangsos9.jpg (http://imageshack.us)
29Kasım Perşembe
21:00 - Yayın/ntv
stad:Panionios/Atina
Bu maç hakkındaki görüşlerimizi burda paylaşalım...
BeeTLeJuiCe
25.Kasım.2006, 05:51
Galatasaray panionios'u yenip grupta iddasını sürdürür diyorum.En azından ülke puanı için almamız gereken bir maç.
uAburak89
1-2 alırız gibi bir his var içimde.. :)
uAsamet91
Kazanmaktan başka çare yok.2 0 aLıcaz
Fıratcan Alçınkaya
25.Kasım.2006, 05:52
bence çok zor maç Yunanistan takımları sahalarında iyi oynuyolar bol şans Galatasaray'a...
BeeTLeJuiCe
25.Kasım.2006, 05:54
Yanılmıyorsam ateşli bir taraftar grubu var Panionios'un. İnşallah fanatik hellas değillerdir yoksa maç hem zorlaşır hemde çirkinleşir.
sananes
25.Kasım.2006, 05:56
kazanmak zorundayız artık
RaSenGan
25.Kasım.2006, 06:02
Alsak ne yazar almasak ne yazar.
M.Scofield
25.Kasım.2006, 06:05
6 puanla her türlü çıkıyoruz alsak çok işe yarar
anilton
25.Kasım.2006, 06:05
Gs kazanmak zorunda,ama takım kim olursa olsun Yunanistan deplasmanı zordur...
Beraberlik olabilir...
Rodrigo Tello
25.Kasım.2006, 06:11
Galatasaray'ın işi gercekten zor.Çok kolay 6 puan kaybetti Galatasaray.Umarım bu maçı kazanır..
ShevAnil
25.Kasım.2006, 06:31
Kazanmak Şart, Berabere Kalırsak Panionios'un 2 Bizim 1 Puanımız Olucak.. Işler Aynı Şekilde Son Maça Kalıcak ama Içime Doğan Skor 0-0 Umarım GALATASARAY'Imız Kazanır Gruptan'da Çıkar
KaF KeF
25.Kasım.2006, 06:58
galasataray zorlansada kazanır..
Cengo
25.Kasım.2006, 09:11
birinci sıkıntı deplasman.
ikinci sıkıntı kadrodaki revizyon ve sakatlar, hangi kadro ile nasıl çıkacak kimse bilmiyor.
beraberlik veya mağlubiyet sonu hazırlar, acil galibiyet şart.
başarılar..
Fernando Gago
25.Kasım.2006, 14:13
Galatasarayaın işi zor bence Galatasaray Galatasaray gibi oynarsa kazanırda o performansa ulaşır mı bilemem
Fietra 10
25.Kasım.2006, 18:15
Almaktan başka yol yok..Galatasaray morallide gidecek Yunanistan'a..skor 0-2 diyorum
Ahmet_77
25.Kasım.2006, 19:41
Almaktan başka şansımız yok...
Emurafu
25.Kasım.2006, 19:50
Trabzon macının sistemi ile cıkarsak bu maçı kesin alırız..UEFA maclarında çift önlibero sart:)
Serkan yerine Nonda oynayabilir tek forvet...Bu sistem bütün spor yazarlarnın dedigi sistem..
a.arıcı-11
25.Kasım.2006, 21:28
valla zor maç hem en son ntv gs maçını yayınladığında trömsö faciası yaşandı
Varonil
25.Kasım.2006, 23:13
Kazanmak zorundayız.
panterka
25.Kasım.2006, 23:28
galatasaray bu maçı alır :)
CeNTeR_TR
25.Kasım.2006, 23:39
Haydi be artık..Nerede 2000 kokusu? Son şans artık en başta 1.çıkarız diyorduk ama artık 3.lüğe bile razı duruma geldik..Haydi Galatasaray güldür yüzümüzü..!
PesimiSTyLa
25.Kasım.2006, 23:47
kazanmaktan baska yol yok.. Alacagız insallah..
Emurafu
25.Kasım.2006, 23:56
Sol bekte Çok formsuz bir Volkan olacak.. ÇİFT ÖNLİBERO CIKMAMIZ LAZIM:)Dünkü sistem gayet güzeldi:)Çünkü ilerde top tutabildik..Her topu kaybetmedik...
Topal-Linderoth olması lazım...Nonda tek forvet:)eger iyileşirse......
TürkuAz
25.Kasım.2006, 23:58
Maçı kazanacağız, çünkü başka şansımız yok.
Varonil
26.Kasım.2006, 00:12
Panionios-G.Saray maçına İspanyol hakem
UEFA Kupası’nda 29 Kasım’da oynanacak Panionios-Galatasaray maçını İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek.
Mallenco’nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ve Roberto Alonso Fernandez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alfonso Alvarez Izquierdo.
Fıratcan Alçınkaya
26.Kasım.2006, 00:18
Çok zor maç Helsinborg maçı kazanılsaydı bu maç için fazla kasmaya gerek olmazdı ama beraberlik bile elendi anlamına gelir nerdeyse tek çıkış yolu galibiyet bol şans Galatasaray'a umarım kazanırlar...
RoNNiE91
26.Kasım.2006, 00:30
Zor maç olacak ama Galatasaray kazanacaktır ben inanıyorum.Umarım kalan iki maçıda alır turu geçeriz.
ZiyaSerdar
26.Kasım.2006, 00:53
Galatasaray iki maçıda rahat alacak bence
Emurafu
26.Kasım.2006, 03:19
Panionios tedirgin!
Panionios Teknik Direktörü Ewald Lienen, Perşembe günü Galatasaray ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Galatasaray, Avrupa'da olmak ya da olmamak maçına çıkacak. Bu nedenle çok kritik ve çekişmeli bir maç olacak" dedi.
Panionios Teknik Direktörü Ewald Lienen, Galatasaray maçı öncesi İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu.
Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Alman teknik adam Lienen, "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı. Şu anda ligde zirvedeler. Bizim için çok zor bir maç olacak. Bordeaux ve Helsingborg yenilgilerinden sonra Panionios maçı belki de Galatasaray'ın son şansı. Bizim grupta bir maçta 1 puanımız var, Galatasaray'ın ise 2 maçta henüz puanı bulunmuyor. Galatasaray, Avrupa'da olmak ya da olmamak maçına çıkacak. Çok kritik bir maç olacak. Avrupa'daki her final maçında her şey olabilir" diye konuştu.
Galatasaray'ın Avrupa kalitesinde bir takım olduğunu söyleyen Lienen, "Ancak Galatasaray'ın evinde ve deplasmanda oynadığı maçlar farklı olabilir. Evlerinde müthiş bir seyirciyle ve inanılmaz atmosferde oynuyorlar. Galatasaray Bordeaux'yu yenebilirdi, ancak şanssız bir şekilde mağlup oldu. Bordeaux, Fransa'nın en iyi takımlarından biri. Helsinborg ise Galatasaray'ı yenerek grupta en büyük bir sürprizi yaptı" dedi.
Kaynak: İHA
Aykan19o3
26.Kasım.2006, 05:16
Zor maç.. Umarım Galatasaray bir hata daha yapmaz ve alır bu maçı..
Galatasaray kazanmak zorunda , inşallah kazanır.
Emurafu
26.Kasım.2006, 19:06
Avrupada Deplasman maçları için böyle bir Sistem sart
______________orkun_____________
uğur_____song____servet_____volkan
________linderoth____mehmet__________
hasan______________________arda
_____________lincoln_____________
____________nonda_
Rıdvan dilmeninde dedigi gibi bizim sistem Türkiye ligine göre..Fenerbahcenin ki ise Avrupaya göre..Ama bütün spor yazarlarının dedigibi Trabzon macındaki sistemi zor maçlarda kullanmamız lazım..
Haka ünsalında dedigi gibi Galatasaray ligde ev avrupada zor maçlar için güzel bir sistem kazandı:)
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2006, 19:32
Kalli'nin oynatacağı sistemde önemli Emrah abinin dediği gibi.En kötü beraberlik olsun.İNşallah kazanır Galatasaray.Kazanacağına inanıyorum.
extensor
26.Kasım.2006, 19:39
belki 4 puan bile çıkmakta yeterli olur ancak galatasaray 6 puanla çıkacaktır
trabzon maçındaki sistemle panionios maçına çıkılırsa maç 5 90 dk oynansın yine 0-0 biter çünkü galip gelmeniz gereken maçlarda santraforsuz maça çıkılmaz ama kalli yüzlercesini gördüğüm teknik direktörler arasında en şaşırtıcı işleri yapıpta galatasarayı en büyük rakiplerinin 6 puan önünde lider götüren kişi sonsuz güvenim var kendisine
eğer bir adam kaisersluten i ikinci ligde alıp şampiyon yapıp birinci lige çıkarıyor ardından da almanya ligi gibi bir ligde çıkardığı sene almanya 1. ligi şampiyonuda yapabiliyorsa bu adamda acayip bişeyler var demektir ve bizlerden daha iyi bildiği şeyler vvardır
Emurafu
26.Kasım.2006, 19:43
Kalli'nin oynatacağı sistemde önemli Emrah abinin dediği gibi.En kötü beraberlik olsun.İNşallah kazanır Galatasaray.Kazanacağına inanıyorum.Aynen semsi..
Eger Ts macındaki sistemi sahaya sürerse Avrupadabasarılı oluruz...Topal-Linderoth nonda tek forvet Hemde ilerde top tutarız hemde nonda iyi top saklar...
Dikkat ettiysen Fenerbahcenin sistemi böyle Oyüzden avrupada basarılı ama Ligde kötü Çünkü sistemi lige göre degil....
Sanırım kalli bu sistemi Ts macında denedi...Yukarda yazdıgım kadroyu sürsün Oyunu domine eden biz oluruz..Fenerbahce macındada böyle sistem sart:)
Herkez Kallinin yaptıklarını görmezden geliyor...Besıktas 3 senedir revizyon yapıyor guya..Kalli herkeze revizyon nasıl yapılıyor gösteriyor..Genç bir takım kuruluyor bunu görmezden gelen çok kişi var..Ts macında 9 yeni oyuncu sahada 5i genç....
Kalli Türkiyeye iskelet takım kurmak için geldi..Bunda basarılı olup görevden ayrılacak büyük ihtimal..92 yılnıda böyle bir sistem kurdu 2000 de uefa geldi..O yüzden sabır arkadaslar...
extensor
26.Kasım.2006, 19:52
güzel mesaj katılıyorum sana ama kalli daha önce 94 te türkiyeye geldi bunu düzelteyim ve bütün starların altında imzası var okan bülent arif hakan
bide avrupa maçları için dediğin taktik bizden daha güçlü veya bize denk ama kendi sahasında oynayan takımlar için diyelim hem avrupa hem büyük lig maçlarında kullanılabilir
ama panionios deplasmanı için çokta avrupa dememek lazım çünkü türkiye liginde oyanayacağım bir antep bir bursa bir gençler deplasmanı kadar zorlu olması gerek bunun içinde forvetsiz maça çıkılmaz
Emurafu
26.Kasım.2006, 19:56
güzel mesaj katılıyorum sana ama kalli daha önce 94 te türkiyeye geldi bunu düzelteyim ve bütün starların altında imzası var okan bülent arif hakan
bide avrupa maçları için dediğin taktik bizden daha güçlü veya bize denk ama kendi sahasında oynayan takımlar için diyelim hem avrupa hem büyük lig maçlarında kullanılabilir
ama panionios deplasmanı için çokta avrupa dememek lazım çünkü türkiye liginde oyanayacağım bir antep bir bursa bir gençler deplasmanı kadar zorlu olması gerek bunun içinde forvetsiz maça çıkılmaz
Kısaca Ligde ve Avrupada Zorlu deplasman maçlarında bu sistem iyi gider...Kendi evinde tek forvet cıkmak biraz korkak gibi olur..Kendi evimizde nondanın Yanına serkan girebilir...
Panoonios evinde zor yeniliyormuş..Kalabalık forvetle cıkmana gerek yok neden risk alalımki..1 gol atarsak işi bitiririz.. zaten bu sistemle gol yemeyiz..Skora göre Serkan oyuna girebilir..
C h A o S
26.Kasım.2006, 20:53
İnşallah alırız bu maçı.Tek düşüncemiz galibiyet üzerine.Beni tek düşündüren sakatlıklar.Umarım başımıza büyük bi dert açmaz.Artık bundan sonra ya varız ya yokuz maçlarına çıkıyoruz.
Emurafu
26.Kasım.2006, 23:21
Bu iki İlkonbirden hangisini sahaya sürerse Maçı alır:):)
Ya hasan oynayacak yada Serkan:)
http://img509.imageshack.us/img509/9753/200711275432045wf1.jpg (http://imageshack.us)http://img50.imageshack.us/img50/6831/200711276371721lo9.jpg (http://imageshack.us)
Maçta pozisyon vermeyiz ilerde Çok top tutarız..Pas alıs verişleri Çok iyi olur..Linderoth rahat rahat oynar..Hatta Topal uzaktan bile gol atar:)
Fenerbahce bu sistemle avrupada iyi gidiyor..Bu taktik fenerbahce macındabile iyi olur:DAyrıca Rakipde kazanmak zorunda...
extensor
26.Kasım.2006, 23:35
4-2-3-1 işte amr de ya serkan yada hasan oyanayacak
yanlız servet sol stoper song sağ stoper oynayacak
BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 01:18
Ne yapıp ne edip Gs bu maçı almalı...
RoNNiE91
27.Kasım.2006, 01:43
Alıcaktırda bence.İnanıyorum.Baskılı ve atak bir oyun yapmalı Galatasaray.Deplasman diye Kontra ile çözüm bulmaya çalışmamalı.
Emurafu
27.Kasım.2006, 01:46
Alıcaktırda bence.İnanıyorum.Baskılı ve atak bir oyun yapmalı Galatasaray.Deplasman diye Kontra ile çözüm bulmaya çalışmamalı.
Yukarda yazıdıgm sistem gibi olmasılazım..Çünkü Rakibinde son sansı Onlarda maça asılacaklar..Ayrıca seyirci baskıs Çok oalcak..Çünkü Onların Trübünleri sahaya Çok yakınmış...
O kadar riske gerek yok çünkü 1 puan bile belki yeter..Yenilmemeliyiz yani:)Bordeaux her maçını kazanırsa 4 puan yeter:)
BeeTLeJuiCe
27.Kasım.2006, 01:53
http://www.stadia.gr/nsmyrni/neasmyrni4-f.jpg
maç bu stadda oynanacak adı Yeni İzmir stadyumu. :)
takım izmirde kurulmuş :)
Cengo
27.Kasım.2006, 02:07
Bu iki İlkonbirden hangisini sahaya sürerse Maçı alır:):)
Ya hasan oynayacak yada Serkan:)
http://img509.imageshack.us/img509/9753/200711275432045wf1.jpg (http://imageshack.us)http://img50.imageshack.us/img50/6831/200711276371721lo9.jpg (http://imageshack.us)
Maçta pozisyon vermeyiz ilerde Çok top tutarız..Pas alıs verişleri Çok iyi olur..Linderoth rahat rahat oynar..Hatta Topal uzaktan bile gol atar:)
Fenerbahce bu sistemle avrupada iyi gidiyor..Bu taktik fenerbahce macındabile iyi olur:DAyrıca Rakipde kazanmak zorunda...
Orkun niye önde? muahusa
Atakan38
27.Kasım.2006, 18:44
N Yapıp Edip Alcaz Bu Maçı
Bu Sezon İsim Olarak En İi Transferimiz LincoLn Ama Performans Olarak Barış
Süper Oynuo_Cok Kosuo Top Kapıo Teknıkte Var Sert SutLarıda Var
Barıştan Çok ŞeyLer BekLıorum
Dier Ganc OyuncuLarda Çok İii
Bıde Servet Adam 360 Derece Döndü Müthiş Oynuo Inanamıorum
GazteLer Haftanın Karmasına BıLe Alıo.BunLarı Dicemı Omrum Boyunca AkLımın Ucundan BıLe Gecıremezdım.
İnşaLLah Nazar Değmem
Takımdan Çok Memnunum Yıne Sürpriz Olmazsa Raat Alırız Maçı
Emurafu
27.Kasım.2006, 21:10
CimBom umutlu gitti
Galatasaray, yarın deplasmanda Panionios ile oynayacağı UEFA Kupası grup maçı için Yunanistan'a gitti.
Atatürk Havalimanı'ndan öğlen saatlerinde özel bir uçakla Yunanistan'a giden Sarı-kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Ayhan, Okan, İsmail Bouzid ile statü gereği UEFA Kupası maçlarında forma giyemeyen Hakan Balta yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Arda ile Hasan Şaş'ın ise oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi. Hareket öncesi havalimanında açıklamada bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, mutlak galibiyet için Yunanistan'a gittiklerini belirterek,
"Telafisi ve mazereti olmayan bir karşılaşmaya gidiyoruz, mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda iyi gitmemize rağmen, UEFA kupası gurup maçlarında oynadığımız iki maçtan istediğimiz sonuçları alamayarak mağlubiyetle ayrıldık. Panionios maçının bu alınan sonuçları telafi etmek adına bizim için çok önemli müsabaka olduğunu düşünüyorum. Umut ediyorum ve inanıyorum ki, galip gelerek bu gruptan çıkmak adına önemli bir adım atacağız" dedi.
Kaynak: AA
ForsakeN
28.Kasım.2006, 06:56
Galibiyetten başka bir sonuç düşünmek bile istemiyorum.
scar face
28.Kasım.2006, 06:59
MECBURSUN ccimbom 3 puanla dön istye
Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 06:59
Beraberlikte bile işimiz bitmiştir bu maçı kazanmak zorundalar...
DisCo
28.Kasım.2006, 07:35
Valla içimde yenilcez gibi bir his var ama bilmiyorum. Sonumuz hayırlı olsun.
Galatasaray sezon basinda gösterdigi performansi ve oynadigi futbolu yine bulabilirse, UEFA Kupasindaki bütün takimlari yenebilir. Yarin, deplasman olmasina ragmen, GS´nin kolay bir galibiyet alacagini düsünüyorum. Yunan takimindan kat kat daha üstün bir takimimiz var.
aliihsandikmen
28.Kasım.2006, 08:10
Galatasaray yenmek zorunda ve inşallah galip gelecek.
DisCo
28.Kasım.2006, 19:06
Yenileceğimizi düşünmem ve başka düşünenlerinde sebebi Galatasaray'ın kötü takım olmasından kaynaklanmıyor. Galatasaray kaliteli ve genç oyuncularla kurulu. Herhangi bir takımdan 6-7'de yese ezilmeden yer. Oyuncuları genç başarıya aç olması Galatasaray'ın en büyük avantajı. Başarıyı getirecek şey şu Kalli'yi suçladık ama doğru yaptığını görüyorum. Barış'ı kesti,Uğur'u kesti yerine saçma adamları oynattı. Yani yerimiz nede olsa sağlam arkadan bizi zorlayan yok o forma hep bizim demeyin mesajını verdi. Aynı durum Ümit Karan ve Nonda içinde geçerli oldu. Bunu Arda içinde yaparsa Arda ilk zaman ki performansına döner. Bu sistemi uyguladığı sürece oyuncular canla başla oynayacaklardır. Kendilerini gösterme adına.
Neden yenilecek sorusuna gelince. Takım içinde Hakan Şükür kaynaklı sorunların olması takımı etkileyecek diye düşünüyorum. Eric Gerets'le Lig Tv röportaj yapmştı. Orada Gerets, Hakan'la benimde sorunlarım oldu genç oyuncular üzerinde etkisi var diye bir söylemi oldu. Huzursuzluk kötü şeydir. Umarım sonumuz olmaz.
Emurafu
28.Kasım.2006, 20:17
Beraberlikte bir sansımz yinede olur ama Çok zor olur..Bu maçı yenemiyorsan yenilmemiz lazım...
Nedvedmania
28.Kasım.2006, 20:31
KA-ZA-NI-CAZ !!!
Hatta fark atıcaz. En az 2 fark !
Emurafu
28.Kasım.2006, 20:34
İnsallah kazanıcaz Ama hurra atak yapmaya gerek yok...Yenemiyorsak yenilmicez...En azından Avrupadan puan toplayalım..Çünkü seneye Sampiyonlar ligine gidersek Çok lazım olacak bu puanlar..
anilton
28.Kasım.2006, 21:50
Haydi Cimbom Haydi Cimbom Haydiiiiii...
KaPaLı
28.Kasım.2006, 23:17
İnşallah alıcak maçı Galatasaray ama ne olursa olsun temkinli olmamız lazım çünkü karşısında Panionios kapalı kutu durumunda Bundan önceki maçlarda özellikle Helsingborg maçındada güçsüz demiştik ve şok yaşamıştık inşallah futbolcular aklını başına alır ve şu 2 maçı alır en azından bu maçı alsında Samiyende Wien karşısında rahat olsun..Akşam görücez nasıl oynadığını Panionios'un
TürkuAz
28.Kasım.2006, 23:24
Kazanacağız, çünkü başka seçenek yok..
Güvenimiz tamdır !
lastchaos
29.Kasım.2006, 02:13
tek yapmamız gereken maçı kazanmak..erken bi gol bulabilirsek ilerleyen dakikalarda tempoyu artırırız..
YusufT
29.Kasım.2006, 02:26
Kadrolar belli oldumu?
lastchaos
29.Kasım.2006, 02:33
Muhtemel 11'ler:
Panionios:
König
Kontoes
Berthe
Spiropoulos
Makos
Majstorovic
Goundoulakis
Aravidis
Kumordzi
Kapetanos
Djebbour
Galatasaray:
Orkun
Uğur
Song
Servet
Volkan
Hasan Şaş
Linderoth
Lincoln
Arda
Nonda
Ümit Karan
kadro gayet iyi işi ilk yarıda bitiririz..
Aykan19o3
29.Kasım.2006, 02:35
Zor olucak ama Galatasaray 0-3 alıcak bu maçı.
Fietra 10
29.Kasım.2006, 02:40
Galatasaray kazanır..Kalite olarak Paninios ile aradaki fark büyük olsada şimdiye kadar yaptıkları ortada tahminim mücadeleci bir takım..Ayrıca rakibin Türk olması ve maçın Yunansitan'da olması onlar üzerindeki baskıyı daha arttıracaktır..Ama bunlar onlar için yeterli olmayacaktır bi yerde güçte önemli Galatasaray rakibinden üstün bir oyunla kazanır diye tahmin ediyorum..
Fıratcan Alçınkaya
29.Kasım.2006, 06:31
Önemli bir galibiyet aldı Galatasaray Tebrikler...
BeeTLeJuiCe
29.Kasım.2006, 06:37
Sen kahinmisin. :)
Tebrikler Galatasaray'a diğer takımlarımız gibi oda grupta iddasını sürdürüyor.
lastchaos
29.Kasım.2006, 06:37
hazedemiyorum..
-3 metrelik açık ara ofsayt golü
-serkan'ın balıklama atlaması olarak penaltının verilmesi..
-hakemin yunanlı oyuncuya itirazından dolayı kırmızı kartla atılması..
allah şükür hakem sayesinde kazandık..bu galibiyet kimseyi aldatmasın..
BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 06:47
Hakem resmen Galatasaray'a galibiyeti ikram etti.Ama bu ikram gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı biz...;)
Ben oynanılan oyunu beğenmedim...Kalli'nin maça doğru kadro seçimi ve dizilişi ile de başladğını düşünmüyorum...
uAburak89
29.Kasım.2006, 07:14
Maç başı kadro gerçekten komedi, Trabzon maçı konusunda da yazdım bu Kalli'nin söylemleri ile çıkardığı kadrolar birbirini tutmuyor.. İlk yarı ortada bir oyun yoktu zaten, ikinci yarı forveti çiftleyince daha iyi oynadık.. Attığımız ilk gol Ofsayt, ikinci goldeki penaltı yoruma açık gibi gözüksede bence uzaktan yakından alakası yok.. Yanlız şunu da eklemek lazım ilk başta bende penaltı sandım, orta hakem gibi uzaktan görünce yanılmak doğal.. Yakın çekimde anladık penaltı olmadığını.. Bu sonuçla %99.9 gruptan çıktık bence, Ali Sami Yende napar eder Wien'i dağıtırız.. Hatta beşleriz bence.. Zira rakip takım bizden beter bu oyunları ile maç kazanabileceklerini düşünmüyorum.. Bugün kaleci ve defans gayet iyi gözüktü çünkü onları zorlayan bir rakip yoktu.. Orta saha fena değildi ama Kalli öyle bir takım çıkardı ki sağolsun kimin ne yaptığı pek belli değildi.. Son olarak Lincoln konusu, kimse kusura bakmasın ama bizim maçlara verdiğimiz paralar boşuna.. Hıncal Uluç haklı galiba, adam topu alıyor 2-3 metre gidiyor yan pas bitti.. Rakip ataklarında çoğu zaman eli belinde bekliyor.. Duran top kullanma konusunda zaten çok şaşırttı, tehlikeli top atamıyor.. Suçun birazı da biz Galatasaray taraftarında, Sion maçında bizzat şahit oldum Lincoln taç attığı zaman bile Lincoln Lincoln diye bağırırsan adamın da bir tarafları kalkar.. Her maç oynamaması lazım çünkü 10 kişi oynayarak maçları kazanmamız çok zor..
Fernando Gago
29.Kasım.2006, 07:18
Hakem makem Galatasaray kazandı ancak Td konusunda büyük tehlikeler var Galatasaray için ...
Fıratcan Alçınkaya
29.Kasım.2006, 07:21
Yunanistan Klüplerine karşo deplasmanda aldığımız ilk galibiyetmiş bu yönden de iyi oldu... Serkan çok büyük yetenek Türkiye mi yoksa Almanya U takımlarında mı oynuyor bu oyuncu kaçırırsak yazık olur...
Oghuse
29.Kasım.2006, 07:29
Sanırım 2sinde de oynamıyor Fıratcan..
uAburak89
29.Kasım.2006, 07:30
Yunanistan Klüplerine karşo deplasmanda aldığımız ilk galibiyetmiş bu yönden de iyi oldu... Serkan çok büyük yetenek Türkiye mi yoksa Almanya U takımlarında mı oynuyor bu oyuncu kaçırırsak yazık olur...
Hangisinde oynuyor bilmiyorum ama bir röportajında tercihim Türkiye dediğini hatırlıyorum..
YusufT
29.Kasım.2006, 07:35
2. golde kücük bir temas bile olsa, o posizyon penalti.
Hakan Sükür bu macta cok calisti ve sonunda golünüde atti :)
Kalli cok garip taktikler deniyor. Hasan Sas ortada ve Linderoth sag kanatda.
Ikinci yari oyuncular dogru yerlerine gecince ve ikili forvete dönünce Kalli Galatasaray düzeldi. Koca ilk yari sutumuz bile yoktu. Mac basindaki hatalarinda nezaman vazgececek Kalli bilmiyorum ama daha güclü rakiplere karsi yanlis baslarsan maca isin zor olur.
Maca gelince. Takimin düzelis olarak ikinci yari düzelmesiyle kolay bir galibiyet oldu bence. Hakemin lehimize yanlis kararlari olmus olmasa da bu maci kolay alirdik. Hic posisyon vermedik yunanlilara. Gruptan cikacagimizi düsünüyorum. Yunanlilarin 2 maci daha olmasina ragmen bunlardan 6 puan cikaracak gücte degiller ve biz de evimizdeki son maci kolay aliriz.
Ridvan Hocanin yine yorumlari cok yerindeydi. Ilk yari cok kötü bir futbol varken, Kenardaki oyuncularin ikinci yari itibariyle girmesi maci getirticektir ve GS mutlaka goller bulacak ve maci kazanicaktir gibi yorumlarin hepsi tuttu.
Maci eski türk filmine benzetmesi de hostu.
Aykan19o3
29.Kasım.2006, 07:37
Tahminim tuttu. :)
Ama keşke şu galibiyete hakem gölge düşürmeseydi. Yunan Basını Hakem'e yüklenir şimdi.. Galatasaray'ın galibiyetini savuştururlar. :icon_confused:
Ama genede sonuç önemli.. 0-3.
PesimiSTyLa
29.Kasım.2006, 07:50
İlk yarı çoook kötüydük bi ara sinirlendim izlemedim ama 2. yarı iyiydik.. Şükür ki kazandık ...
1 Ofsayttan , 1 yanlış penaltıdan , 1 tertemiz gol ile aldık maçı :p
El Comandante
29.Kasım.2006, 08:30
Kalli yanlis bir 11le basladi maca.Mutlaka kazanmamiz gereken macta tek forvet olarak Serkani oynatti,halbuki yaninda Hakan,Ümit,Nonda üclüsünden birisiyle baslamaliydi.Serkan bos alanlarda etkili bir futbolcu,nitekim attigi golde,ve yaptirdigi penaltida gördük bunu.
Linderoth`u cok sacma bir tercihle sag kanatta baslatti,o bölgede oynayan Hasani ise ortada.Yahu Linderoth süratli,adam gecebilen birisi olsa neyse,kabul edecez de,yani bu adam defansif bir futbolcu,orta acmayi bilmeyen bir isim,sag kanatta isi ne ? Sen hangi mantikla onu sag kanatta baslatirsin ? Isin komik yani o bölgenin adami da Linderoth`un mevkisinde :D
Herr Kalli sen Galatasaray´i deneme tahtasi mi sandin ? Böyle komik islerle kendi egonu büyülttün,daha da büyültmeye devam ediyor.Annesi onu Kadir gecesinde dogurdu galiba,böyle yirtiyor her seferinde.Ama birgün gelir birisi buna dur,efendi der !
Kendisiyle celismekten,sacma sapan isler yapmaktan biran evvel vazgecmeli,cünkü ilerisi karanlik,göremiyoruz birsey ne yazikki ! Ve biz taraftarlar olarak bu durumdan hic memnun degiliz !
Gelelim maca;
Ilk yari iki takimda birbirine futbol oynattirmadi,mücadele vardi,iyi mücadele vardi ama futbol yoktu ! Ben ilk yarida 3 pas yaptigimizi hatirlamiyorum.Defansif bakimindan cok iyiydik,ama ofansif bakimindan bir okadar da kötüydük !
Serkan ileride yine yanliz kaldi,Lincoln ileriye top tasiyamadi,Hasan etkisizdi,Linderoth kanada gecirildi,etkisiz kaldi vs.
Ilk yarida tek sutumuz yoktu kaleye.Bu herseyi özetliyor sanirsam.
Gecelim 2.yariya.
Kalli aldi Hakani oyuna,zaten rakip zayif,Hakan gibi mücadeleci,defansi yipratan birisi girdiginde oyuna olan olumlu etkilerini gördük,ve nitekim goller bulduk.
Son günlerde sorunlar yasayan Hakan Sükür bile tek basina bu takimi dagitiyorsa,varin Nondayi,Ümiti düsünün ..
Kalli cift forvetle baslasaydi oyuna bunlari yasamayacaktik !
2.yarida daha etkiliydik,oyunun kontrolü hep bizdeydi,ama bu kimseyi yaniltmasin.Karsimizda berbat bir takim vardi !
Ben takimima gönülden bagliyimdir.Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin.
Ama özelestiri yapmayi da bilecegiz,ben sahsen Kalli yönetiminde ilerisi icin bir umut göremiyorum,futbolculari kastetmiyorum,oynanan oyundan kastim.
Bu takim hocasiz buralara kadar geldi,Kalli bize hep köstek oldu,hazir takima kondu,ve sacma sapan taktiklerle kendisini yüceltmeye calisiyor.Almanlari iyi bilirim,egolarini tatmin etmek,kendilerini büyük göstermek onlara büyük zevk verir.Galatasaray Kalli ile zor durumda,ve birisinin bu adama dur demesi gerekiyor !
Galatasaray senin oyuncagin degildir KALLI !
Galatasaray senin deneme tahtan degildir KALLI !
Sen Galatasarayi egonu tatmin etmek icin kullanamazsin,buna gücün yetmez !
Galatasaray öyle büyük kulüptür ki,siz o büyük kulübün önünde öyle bir ezilirsiniz ki,milletin önüne cikacak yüzünüz olmaz !
Eger icinde biraz insaniyet varsa,bugünden birak takimi !
Istifa Karl Heinz Feldkamp !
Kalli yanlis bir 11le basladi maca.Mutlaka kazanmamiz gereken macta tek forvet olarak Serkani oynatti,halbuki yaninda Hakan,Ümit,Nonda üclüsünden birisiyle baslamaliydi.Serkan bos alanlarda etkili bir futbolcu,nitekim attigi golde,ve yaptirdigi penaltida gördük bunu.
Ben takimima gönülden bagliyimdir.Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin.
Ama özelestiri yapmayi da bilecegiz,ben sahsen Kalli yönetiminde ilerisi icin bir umut göremiyorum,futbolculari kastetmiyorum,oynanan oyundan kastim.
Bu takim hocasiz buralara kadar geldi,Kalli bize hep köstek oldu,hazir takima kondu,ve sacma sapan taktiklerle kendisini yüceltmeye calisiyor.Almanlari iyi bilirim,egolarini tatmin etmek,kendilerini büyük göstermek onlara büyük zevk verir.Galatasaray Kalli ile zor durumda,ve birisinin bu adama dur demesi gerekiyor !
Galatasaray senin oyuncagin degildir KALLI !
Galatasaray senin deneme tahtan degildir KALLI !
Sen Galatasarayi egonu tatmin etmek icin kullanamazsin,buna gücün yetmez !
Galatasaray öyle büyük kulüptür ki,siz o büyük kulübün önünde öyle bir ezilirsiniz ki,milletin önüne cikacak yüzünüz olmaz !
Eger icinde biraz insaniyet varsa,bugünden birak takimi !
Istifa Karl Heinz Feldkamp !
Serkan simdiye kadar oynadigi maclarda yaninda baska bir forvet daha oldugunda etkili oldu. Gencler ve Trabzon, Ümit´in oyuna girisiyle, maclarini hatirlayalim. Bunu Kalli disinda herkes anlamis durumda.
Kalli konusunda sana katiliyorum. Artik adam sasirmis durumda. Her hafta yeni bir sey deniyor. 6-0´lik Konyaspor macindan beri GS iyi futbol oynayamiyor. Ilk haftalarin güzel ve etkili futbol oynayan takimi gitti yerine Kalli´nin oyuncak takimi geldi gibi. Yönetim de artik bundan bikti ve Kalli´nin Ocak´ta yerini baska birisine birakacaginie kendisinin de külüpde futbol suhbesinde bir görev verilicegi deniliyor. Herhalde böyle bir hamle takim icin faydali olur.
extensor
29.Kasım.2006, 09:13
ben kısa boylu forvetlerin hiç birisinden hoşlanmadım hoşlanmayacağımda kısaise sağ açık sol açık oyna yoksa ezilirsin
serkanıda ezdiler penaltıda bile düştü gol afsayttı serkan süper diyorlar süper falan değil heyacanlı son vuruşları kötü çok güçsüz çok dengesiz maçı izlerken bir ara uzun boylu santrafor diye bağırıdğım oldu
uzun boylu santrafor girincede 3 oldu
bir takımı mutlaka yenmek isterseniz 1,67 lik adamla oynayamazsınız
ilerde baskı kurmak istiyorsanız savunmadan dayak yiyecek adamlarla oynayamazsınız bunu amatör tkaım hocaları bile bilir bu matematikteki iki iki daha 4 eder gibi kesinleşmiş bir futbol kuralıdır bugün bir kez daha kesinleşti ama kalli form düzeyine göre takım kuran bir adam zaten maç sonunda buna maecbur kaldık dedi
mert_fox
29.Kasım.2006, 19:21
İlk yarı kotu oynamımıza rağmen 2. yarı kazanmayı bildik.
Emurafu
29.Kasım.2006, 19:58
Almanya Ümit milli de oynuyor..Ama son 2 maça cagrılmadı..
Bu seferde Platini istifa dersiniz:pRakip takımı dograma böyle olur...Bizim hakemlerimiz bunlara kadar bariz hata yapmıyor..
Avurturya Vien-Panionios maçı grubun kilit maçı olacak:)
Kalli Maça Tek forvet nonda ile baslasa Harika bir ilkonbir olacaktı..Zormaçlarda bu sistem sart ama nonda tek forvet olacak...
Serkan her zaman Nonda veya Şükürün yanında oynaması lazım..Ozaman serkan Çok bos alanlar olur..Penaltı Pozisyonun biraz ilginç serkan öyle hızlıki en ufak temasda bile düsüebilirdi nitekim düsdü..Hem serkan kendini atmadı..Ayagına iyi bakın ayagı takıldı...
Galatasaray nasıl konya macından beri iyi oynamıyor....Gençlerbirligi maçında iyi oynadı pozisyon 0..Hemde serkanın yanında karan vardı..O günkü kadro Çok güzeldi...Spor yazarlarının dedigi gibi kalli öyle istifa etmez adam buraya revizyon için geldi görevini tamamlayınca ayrılacak zaten..Adamın yaptıklarınıda unutmayın...
ilk yarı tamamen kallinin yanlışlarıyla yokları oynadık ama hatasından döndü ikinci yarının ilk saniyesiyle baskıyı kurduk...
belki halamın bıyığı olsa amca derdim mantığı olacak ama hakem hataları olmasaydıda ikinci yarıdaki kadroyla hertürlü yenerdik bu takımı...
60’a kadar gol olmasaydı nonda hatta karanla birlikte tutunamazdı o takım...
tek sevindğim ne kadar yanlış seçimde olsa kallinin deplasmanda tek forvete dönmesidir...
sion-bordo-kayseri-denizli-antep maçlarında tamamen kallinin taktik ve kadro seçimleri yüzünden hem puan kaybettik hemde yokları oynadık...
neyseki bu yanlışından döndü son iki deplasmandır
Zorlu maçlarda Tek forvet ve çift önlibero oynanamamız sart..
Arkadaslar servet-Song bu ikilinin performansı baya arttı..İkiside formda İnsallah belediye macında song sarı görmaz yoksa cezalı oalcak...
Son 10 yılın takımı kuruluyor !!
1- Sadece Sabir seneye meyvelerini toplamaya baslayacagiz bana gore bu takimin
2-Takimda su an genclestirme oparasyonu var. Sezon sonunda Kral’da bu genclestirme oparasyonuna katkida bunacagini soyledi. Belkide Umit Karan bile yollar ayrilabilir. Bunun disinda Okan sanirim ayrilir.
3- Gecen seneki ilk 11’den 9 tanesi farkli bu takimin ve genc. Yas ortalamamiz neredeyse 23 olacak. Bu 10 sene damga vurucaz anlamina geliyor
4- Bu degisimi Kalli’den haric kimse yapamazdi kolay kolay. Evet hata yapiyor...
5- Ara transferde ve gelecek sene bana gore cok iyi gencler kazandiralacak bu takima. Bouzid ve Carrusca’nin yerine 2 tane cok iyi yabanci alirsak gelecek icin cok umutluyum.
DisCo
29.Kasım.2006, 20:24
Maçın nasıl kazanıldığı ortada yorum yapmaya gerek duymuyorum.
Bildiğim tek birşey var. Galatasaray Serkan'a bakacaksa bu adama süratli iken topu kontrol etmeyi birisi öğretmeli. Ofsayttan, bir şutla, rakip 11'i sıraya dizip, hız rekoru kırıp gol atabilir. Topu alıp koşayım derken ayağından kaçırışları, dengesiz pasları,etkisiz şutları ve en önemlisi tek forvetken defansta ne aradığını kimse sormuyor.
Nedvedmania
29.Kasım.2006, 20:27
KA-ZA-NI-CAZ !!!
Hatta fark atıcaz. En az 2 fark !
Demiştim :)
Maç sonu yorumlarını dinlediyseniz kallinin haklı olduğunu anlarsınız.
Bence kallinin taktiği şuydu. Önce Defansif oynayıp rakip takımı yormak. Rakip takım yoruluncada oyuncu değişikliği yapıp esas adamları ile rakibi neye uğrattığını şaşırtmak. Eğer böyle düşündüyse çko iyi akıl etmiş ve taktiği tutmuş
Tebrikler GALATASARAY
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
He birde maçta şey dikkatimi çekti :) Rıdvan nezaman hakem yanlış karar verdi demeye çalışsa spiker hemen sözünü kesiyor :d Hakan şükür hakkında bişey dicekti 5 kere sözünü kesti :D
Hakem gerçekten kötü yönetti maçı ama futbol bu olur böyle şeyler :p
Yunanlı taraftarlarıda tebrik etmek lazım çok güzel destek verdiler
Emurafu penaltı kararı oldukdan sonra koşarak dijital kameramı aldım kayıta başladım :D tekrarınıda izledim en az 20 kere. Hepsindede kendini yere attığının kanısına vardım :)
Ön cepheden olan çekime dikkatli bakın Rakibin en ufak bir teması yok .
yunusgs
29.Kasım.2006, 20:48
Evet çok güzel bir galibiyet oldu bu.
Ben inanıyorum ki Panionios kötü bir takım Wienin de farkı yoktur heralde o maç berabere biter son hafta da evimizde Wieni vurup gruptan çıkacağız inşallah.
Serkan süper yanında ondan yaşça büyük bir forvetle oynarsa onun için süper olur.Diyelim 2 golde de hakem hatası var ama skor 3-0 o goller sayılmasaydı şimdi yine 1-0 kazanmış olacaktık.
Şİmdi önümüzde İbb maçı sonra da Fenerbahçe derbisi var inşallah bu maçları da kazanacağız.
Son olarak da Kalli bence Karan ve Nonda yı dinlerdiriyor çünkü İBB ve Fenerbahçe maçlarında bu oyunculara ihtiyacımız olacak.
Aşk-ı Şehir
29.Kasım.2006, 21:33
Güzel bir galibiyet aldık ve zincirimizi kırdık:) İnşallah devamı gelecek. A.Wien maçını kazanmamız gerekiyor.Ki ben inanıyorum kazanacağız. Bu sene Avrupa'da oynayan tüm takımlarımız iyi yerlere gelecek inşallah.
Emurafu
29.Kasım.2006, 23:04
Demiştim :)
Maç sonu yorumlarını dinlediyseniz kallinin haklı olduğunu anlarsınız.
Bence kallinin taktiği şuydu. Önce Defansif oynayıp rakip takımı yormak. Rakip takım yoruluncada oyuncu değişikliği yapıp esas adamları ile rakibi neye uğrattığını şaşırtmak. Eğer böyle düşündüyse çko iyi akıl etmiş ve taktiği tutmuş
Çok haklısın..Ne kadar program varsa kacırmam:)
Bu maçı Hakem hata yapmasa bile alacaktık..Rıdvan hocanın dedigi gibi SONU TÜRK FİLMİ GİBİ OLACAKTI !!!
iskelet takım kuruluyor..İlknobirde bakın hep genç bunları görmezden gelmeyin...gelecegin takımı kuruluyor..Herkez teknik analize bakıyor.
Serkanın yanında her zaman nonda veya hakan gibi adam sart:)Zorlu maçlarda bu sistem sart...
TürkuAz
29.Kasım.2006, 23:15
İlk yarı oyunda futbol olarak hiçbir şey olmasa da, ikinci yarı biz iyi oynadık ve maçı kazandık. Hakem konusu bu galibiyete gölge düşürmemeli..
El Comandante
29.Kasım.2006, 23:22
Song gercekten mükemmel bir futbolcu.Cok ekstra özellikleri var,teknigi gercekten cok iyi.Ve penaltilari mükemmel kullaniyor.Mac icinde forvete katkida bulunuyor,uzaktan sutlar cekiyor.Tam bir lider gibi takimi yönetiyor,Servete nerede durmasi gerektigini söylüyor mac icinde.
Ama Song`a kiziyorum bir yandan,madem bu kadar iyi penalti kullaniyordu da,gecen sene nerdeydi ? Kac penalti kacirdik,ve kac puan kaybettik bu kacan penaltilardan ? Keske ozaman da o kullansaydi penaltilari (:
Böyle birisini bir daha zor buluruz,Song bizden hic ayrilmamali (:
Emurafu
29.Kasım.2006, 23:45
Kallinin inadı yok..Herkez birseyi yanlıs anlıyor..Adam kafasında birseyler planlıyor tutmayıncada hemen hatasını düzeltiyor ve maçı alıyor..Bazı hocalar hatasındanda dönmüyor..Üstelik kalli yaptıgı hatalarıda söylüyor..
Hakem hata yapmasa bile dün o maçı her türk alırdık....Oyuna karan falan girince kesin gol atardık...Kalli rakibe oyunu kabul ettirdi.2.yar birden yıldızları bir soktu rakip savunma hatalar yapmaya basladı..
Serkan-Nonda ideal ikili böyle olması lazım..
Gelecek acısından çok iyi seyler yapılıuyor bunları göz ardı etmeyin..Bunların bas mimarı KALLİ..
Kalli olmasaydı o dediginiz oyuncuları yönetim biraz zor alırdı...Takım iyice gençlesiyor..Kalli görevi tamalayınca daha genç ve enerjik bir hocaya görevi telim edecek..İskelet hele kurulsun..
El Comandante
29.Kasım.2006, 23:54
GeretS dönenimde Serkan-Baris ikilisi begenilmis,yani Kallinin istegiyle falan alinmadi.Erdal Keser ikisini begenmis,yönetime bildirmisti yönetim aldi sezon sonunda onlari.
Linderoth ile kac senedir ilgileniyorduk,ve o da sonunda geldi,Kalli yüzünden olduguna inanmiyorum.
Lincoln disinda yaptigimiz transferlerde Kallinin alakasi yok.
Yani transferlerde Kallinin bir artisi yok.
Kalli ne mi yapiyor takima ?
Kötü antreman yaptiriyor.
Futbolculara karsi kötü davraniyor,onlarin morallerini bozuyor.Kendi egosunu tatmin etmek istiyor.Kendisini dev aynasinda görüyor.
Maclara cok sacma,aptalca secimlerle basliyor,sonra degistiriyor.Ha sansli oldugu icin ozaman fazla zor durumda olmuyoruz.Ama gün gelir onun degisiklikleri yüzünden fark yeriz.
Galatasarayi deneme tahtasi olarak kullaniyor.
Kalli gelecek icin birsey yapmiyor,lütfen desteklemeyin su adami !
RoNNiE91
29.Kasım.2006, 23:59
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim.Alması gereken bir galibiyetti aldılarda.Umarım son maçıda kazanır ve tur atlar Galatasaray.Türk takımları açısından çok önemli bir hafta olacak bir sonraki Avrupa maçları haftası.
Emurafu
30.Kasım.2006, 00:24
GeretS dönenimde Serkan-Baris ikilisi begenilmis,yani Kallinin istegiyle falan alinmadi.Erdal Keser ikisini begenmis,yönetime bildirmisti yönetim aldi sezon sonunda onlari.
Linderoth ile kac senedir ilgileniyorduk,ve o da sonunda geldi,Kalli yüzünden olduguna inanmiyorum.
Lincoln disinda yaptigimiz transferlerde Kallinin alakasi yok.
Yani transferlerde Kallinin bir artisi yok.
Kalli ne mi yapiyor takima ?
Kötü antreman yaptiriyor.
Futbolculara karsi kötü davraniyor,onlarin morallerini bozuyor.Kendi egosunu tatmin etmek istiyor.Kendisini dev aynasinda görüyor.
Maclara cok sacma,aptalca secimlerle basliyor,sonra degistiriyor.Ha sansli oldugu icin ozaman fazla zor durumda olmuyoruz.Ama gün gelir onun degisiklikleri yüzünden fark yeriz.
Galatasarayi deneme tahtasi olarak kullaniyor.
Kalli gelecek icin birsey yapmiyor,lütfen desteklemeyin su adami !Baran Serkan ve Barısla Kalli Almanayda Görüsme yapmış..Barış bile söyledi dediki Beni fenerbahcede istiyordu ama Kalli bizi 1,5 senedir izliyordu..Galatasaray gidincede bize teklif yaptı bizde hemen kabul ettik dedi..
Baran hatalar yapıyor zaten bende kabul ediyorum...Zaten uzun süreli gelmedi bazı seyleri degistirip gidecek...
Hatta üstte cıkacak deniliyor...Yapma Kötü antreman olayına sendenmi inandın bunu tartısdılar baska programlarda..Neymış Galatasaray antreman yapmıyormus..iyi antreman yapmasa nasıl son dakikalarda gol atacak..Hemen hemen cogu deplasmanlkarda son dakika gol attık..
Farkındaysan son 3 haftadır rakiplere Pozisyonda vermiyoruz...Gençlerbirligi maçındada iyi oynadık ama adamlar sansı ile gol attı..Hakan ünsalında dedigi gibi Galatasaray zor maçlar için iyi bir sistem kazandı..Serkan-Nonda ikilisi Çok iş yapar...
Gelecek için nasıl birsey yapmıyor..Kadroda 9 oyunu yeni oyuncu oynuyor üstelik 5 i genç 87 li:)
Genç oyuncular gelmeye devam edecek..Üstelik bu takımda artık song kaptan olacak bunuda görürsünüz..
Adam buraya iskelet takım kurmak için geldi..Neyse sezon sonuna kadar kesin burda zaten....Daha sonra konusuruz..İyi seyleride görmezden gelmeyin besıktas 3 senedir revizyon yapıyor guya..Kalli bunu Çok iyi yaptı..
Antreman olayı- oyuncularla sorunu var inanmayın bunlara..Sizleri GsTvde Her gece Ogün yapılan antreman programını veriyorlar.FLORYA GÜNLÜGÜNÜ izlemeye davet ediyorum...
Ben hemen bütün idmanı izliyorum..Futbolcularla sarmaş dolaş.hakanla espirileri falan var..Dün zaten Hakan hocasıyla kutladı golünü..
İdmanları izlerken Tvden Hasan sas'a Çok gülüyorum..Baya komik hariketler yapıyor..
Gstvde herseyi izlerim...Neyse bu kadar yeter yakında yapılanların semeresini alınca göreceksiniz...Türk hocalar böyle bir revizyona cesaret edemezdi..Kalli kimi oynatsa sahada fırtına gibi esiyor..
El Comandante
30.Kasım.2006, 00:26
Ne diyeyim ben,Kallici olmaya devam et,ilerde nasil olursa tökezleriz,ozaman görürüz Kalliyi ;)
GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 01:18
Galatasaray alması gerekeni aldı ve büyük ihtimal çıkma şansını artırdı..