PDA

View Full Version : Galatasarayda Sakatlıklar Bitmiyor !!!

Emurafu
25.Kasım.2006, 23:44
Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'deki Trabzonspor karşılaşmasında sakatlar listesine üç yeni isim daha eklendi. Külüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında aldıkları darbeler Dert bitmiyor!..

Turkcell Süper Lig'deki Trabzonspor karşılaşmasından sonra sakatlar listesine üç yeni isim daha eklendi

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'deki Trabzonspor karşılaşmasında sakatlar listesine üç yeni isim daha eklendi. Külüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında aldıkları darbeler nedeniyle Serkan Çalık, Mehmet Topal ve Barış Özbek'in sakatlık yaşadıkları belirtildi. Açıklamada, Acıbadem Hastanesi'nde bugün yapılan tetkikler sonucunda Serkan Çalık'ın sol ayak tarak bölgesinde darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi, Mehmet Topal'ın sağ el baş parmağında kapsül zedelenmesi ve Barış Özbek'in ise sol uyluk arka adalesinde ikinci derece zorlanma tespit edildiği vurgulanırken, oyuncuların tedavilerine sağlık merkezinde başlandığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Takımda adam kalmadı..En formda 3 oyuncu daha sakatlandı...Off ya

TürkuAz
25.Kasım.2006, 23:47
Bu takımın başına bir uğursuzluk var belli, Allah yardım etsin..

Emurafu
25.Kasım.2006, 23:54
Mehmet topal tamda Çok güzel bir hava yakalamısdı...Bana göre Oynamassa Barış oynamaz gibime geliyor...
Topal milli takım yolundada emin adımlarla gidiyor.Aurellionun alternatifi:)..Dün Gol atamamasına Çok üzüldüm...

YusufT
26.Kasım.2006, 00:36
yine miiiiiii

panterka
26.Kasım.2006, 00:40
Çok fazla takımı sarmaz diye düşünüyorum ..

Emurafu
26.Kasım.2006, 01:00
Barış UEFA Macında yok LİG tv söyledi..:(:(:(

Barış yerine sabri oynar herhalde..

IcedEarth
26.Kasım.2006, 01:09
Herhalde maçtan çekliriz. Oynamasak daha iyi yahu.

sananes
26.Kasım.2006, 01:15
geçmiş olsun insallah önemli biseyleri yoktur

Rodrigo Tello
26.Kasım.2006, 03:24
UEFA macından önce kötü olmuş bu sakatlıklar..

panterka
26.Kasım.2006, 03:28
Bence sorun çıkmaz yerini doldurabilecek kapasitede oyuncuları var Galatasarayın , sakatlıkların ne kadar süreceği hakkında da kesin bir bilgi yok sanırım.

uAburak89
26.Kasım.2006, 03:31
Sabri oynuyorsa, uefa'dan elendik demektir..

M.Scofield
26.Kasım.2006, 03:32
sabriye kaldıysak işimiz zor bizde her yıl sakatlık sorunu olur zaten

Emurafu
26.Kasım.2006, 03:32
Bence sorun çıkmaz yerini doldurabilecek kapasitede oyuncuları var Galatasarayın , sakatlıkların ne kadar süreceği hakkında da kesin bir bilgi yok sanırım.Yerini Doldurabilecekler de Sakat:(

Trabzon macındaki sistemle oynuyacakmıs galiba ozaman sabri oynamaz:)

Çiftönlibero Linderoth(iyileşirse)-Topal
Kanatlar:Arda-Hasan
Lincoln Forvet arkası Nonda tek forvet...

panterka
26.Kasım.2006, 03:56
neden Sabri'yi istemiosunuz anlamadım ya :)

uAburak89
26.Kasım.2006, 04:20
Sabriyi istemiyorum çünkü birşey yapmıyor, sinir katsayımı yükseltmesi hariç.. Hızlı olabilir ama top tekniği falan sıfır, çok kötü orta açıyor, ayağında çok fazla top tutuyor.. Mümkünse futbolu bıraksın yani, o derece uyuzum kendisine..

panterka
26.Kasım.2006, 04:45
o kadar da değil ya :)