PDA

View Full Version : Hakan Şükür bırakıyor !

crazzy
26.Kasım.2006, 22:38
Galatasaray'da son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından yıpratıldığını düşünen ve büyük üzüntü yaşayan Hakan Şükür'den, "Cim-Bom'a veda' kararı geldi. Sarı-kırmızılı ekipteki görevine noktayı koyacak yıldız golcünün, futbolu bırakıp bırakmama konusuna ise performansına göre yine sezon sonunda karar vereceği öğrenildi.
Hakan Şükür'ün çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılma kararını aldıran olaylar adım adım gelişti. Ligin ilk beş haftasında attığı beş golle sezona fırtına gibi başlayan ve Metin Oktay'ın, ligin en çok gol atan oyuncusu rekorunu kıran, Milli Takım'da da eski günlerine dönen Hakan Şükür'ün, sakatlığıyla birlikte forma giyememeye başladığı dönemde çıkartılan dedikodular ve Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan kadro dışı kalma olayına çok üzüldüğü bildirildi.

Destek kararı çıktı
Gazetelerdeki spekülasyonlar üzerine, geçen hafta toplanan yönetim kurulu, önce Hakan Şükür sorununu masaya yatırdı. Polat'ın bu toplantıda, Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet veren Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar mukavelesi bulunduğunu hatırlatarak, medyadaki haberlerin aksine aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını, golcü oyuncunun zamanı geldiğinde formasına yakışır şekilde jübilesini yaparak bırakması gerektiğini söylediği belirtildi. Yönetimin tüm üyelerinin de aynı fikri ifade ettikleri toplantıda Hakan Şükür'e destek olunması gerektiği kararı çıktı.
Trabzonspor maçı öncesinde yakın çevresine konuşan Adnan Polat'ın, ocakta yapılacağı iddia edilen operasyonun aksine Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyeceğini söylediği vurgulandı.
Ancak, yönetimde bu gelişmeler yaşanırken, hakkında çıkan haberlerden son derece rahatsızlık duyan Hakan Şükür şok kararını aldı. Kral'ın, kendisi üzerinden kulübün yıpratılmaya çalışılmasını engellemek için sezon sonunda Galatasaray'la yollarını ayırmaya karar verdiği bildirildi. Kaptan'ın kadro dışı kaldığı Beşiktaş maçı sonrasında Alman hoca tarafından da yalanlanan 'Feldkamp'la küs' iddialarının sürdürülmesine bir anlam veremediği, bu durumun da takıma zarar verdiğini düşündüğü ifade edildi.
Trabzon deplasmanına sakatlığı nedeniyle gitmeyen, ancak takımın motivasyonunun bozulmaması için bu kararını arkadaşlarından saklayan Hakan Şükür'ün, önümüzdeki günlerde ayrılık kararını önce yönetimle ardından da kamuoyuyla paylaşacağı bildirildi.

IcedEarth
26.Kasım.2006, 23:17
9 numara emekli edilmeli diyeceğim de kim yapar ki? 3 numara emekli edilmiş miydi sanki... Ya da 10 numara.... Her neyse, jübile maçını gözyaşları eşliğinde izleyeceğim, fakat bunlar üzüntü gözyaşları olmayacak. 19 yıllık efsanenin son dakikalırını izlemenin gururunu yansıtan gözyaşları olacak.

Emurafu
26.Kasım.2006, 23:24
9 numara emekli edilmeli diyeceğim de kim yapar ki? 3 numara emekli edilmiş miydi sanki... Ya da 10 numara.... Her neyse, jübile maçını gözyaşları eşliğinde izleyeceğim, fakat bunlar üzüntü gözyaşları olmayacak. 19 yıllık efsanenin son dakikalırını izlemenin gururunu yansıtan gözyaşları olacak.İyi daha her formayı emekli yaparsak:)Numara kalmayacak..Hasan gidincede 11 numarayı ederiz..1 numarayıda edelim:)

Saçma bence numaraları emekli etmek..

Hakan hem futbolu bırakmıyor büyük ihtimal Amerikaya gidiyor..Jubile bile edildi kabul etmedi...

extensor
26.Kasım.2006, 23:31
9 numara emekli edilmeli diyeceğim de kim yapar ki? 3 numara emekli edilmiş miydi sanki... Ya da 10 numara.... Her neyse, jübile maçını gözyaşları eşliğinde izleyeceğim, fakat bunlar üzüntü gözyaşları olmayacak. 19 yıllık efsanenin son dakikalırını izlemenin gururunu yansıtan gözyaşları olacak.

kardeşim benim bende senin gibi izlerim büyük ihtimalle

KRAL bu ya az mı ne serkan çalığı ne özgürcanı KRALımıza saygı gösterelim onu bu takımdan göndermek isteyen adam nankördür

Fernando Gago
26.Kasım.2006, 23:34
Zaman gelmişti artık ...

Melekovic
27.Kasım.2006, 00:00
Perde arkası var olayların ne yazık ki Hakan Şükür'e vefasızlık söz konusu değil.Hakan'a sezon sonu jübileni yapalım diye teklif edildi Hakan'ın tepkisi sert oldu.Üzerine bir de kamuoyu ile GS'yi baskı altına almak için benden kurtulmak istiyorlar şeklinde bir anlatımda bulundu.Artık herkesin belli bir zaman sonra yerini başkalarına bırakma vakti gelir.Artık belli bir yaşa gelirsen birazda geride durmak gençlere örnek olabilmek bir erdemdir.Ben niye oynamıyorum diye tutturmak değil.Evet çok büyük oyuncu ve çok güzel bir jübile yakışır ona.Ama jübile istemiyorsa ya takımı karıştırmamalı ya da ben kendimi bırakmaya hazır hissetmiyorum yedek kalacak oyuncuda değilim dışarıda oynayayım sonra futbolu bırakınca bana jübile yaparsınız demeliydi en azından ama demedi.Hiç bir kişi bir camiadan büyük değildir.Galatasaray'ı ne zaman bırakacağımı ben söylerim tavırları çok yakışıksızdı.

Gelelim Bülent Korkmaz'a.Kendisine jübile teklif edildi,hatta antrenörlük kursuna gönderilip bu seneki oluşumda teknik direktörlüğe bile getirilme planı bulunmakta idi.Kendisi inatla Hakan Şükür gibi yaparak ben oynamak isityorum yedek kalmam dedi gitti oynayamayacağına kendide karar verdi şu anda GS'nin antrenörü olacağına o zaman gitti Genclerbirliginin yardımcı antrenörü olmayı kabul etti o kadar tantana çıkardıktan sonra kendi bileceği iş.

Ve Hakan Ünsal.Ona tek kelime etmeye gerek yok onun GS'nin gençlerinin geleceği açısından gönderildiğini herkes biliyor.Bazı yerlerde ufak ufak dile getiriliyor anca.

Bir hatır kırıldıysa olsa olsa o Arif Erdem'in hatrıdır.Diğerleri kendi durumlarını kendi seçti.Sürekli Galatasaray'ı vefasızlıkla suçlamak tek taraflı bir yaklaşım.Diğer taraf ne yapmış onuda irdelemek gerekir.

Zaten FB ve BJK'da da aynı tür olaylar olmasına rağmen GS kadar gündeme gelmemesinin tek nedeni GS'den ayrılan bazı futbolcuların bağlantılı olduğu yerlerin olayı sürekli gündemde tutarak bir tür baskı altına almak istemesidir.

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 00:16
Bence de artık zamanı gelmişti ve geçiyordu.Hayırlı olsun.

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 00:42
Galatasaray fevasızlık yapıyor futbolcularına Bülent Korkmaz'ada böyle yaptılar...

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 00:46
Ben de zamanın geldiğini düşünüyorum.Türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden birisidir kendisi.Gs yönetiminin vefalı olması lazım...

TürkuAz
27.Kasım.2006, 00:48
Galatasaray fevasızlık yapıyor futbolcularına Bülent Korkmaz'ada böyle yaptılar...

Ben de zamanın geldiğini düşünüyorum.Türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden birisidir kendisi.Gs yönetiminin vefalı olması lazım...

chewbacca adlı arkadaşın yazısını okumadınız sanırım, Galatasaray hiçbir zaman böyle adilik yapmaz. Futbolcuların havalarından geçilmediği için, medyaya farklı yansıması doğal.

Ve eğer ki böyle bir şımarıklık yaptıysa, yolu açık olsun deriz..

Rsa
27.Kasım.2006, 00:53
Zamanı gelmişti zaten.Hayırlı olsun.

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 00:53
Arif Erdem, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal sıradan oyuncular değil bunlar UEFA yı kazandıran Galatasaray'a yıllarca başarı getiren isimler ama sonra bir kağıt gibi atılıyor bir köşeye böyle olmaması lazım...

Eklim sadece GS için değil diğer takımlar içinde geçerli sadece GS ye değil ama bu isimler çok büyük başarılara imza attıkları GS den kötü şartlarda göderildiği için üzerinde fazla duruluyor...

shamur1
27.Kasım.2006, 00:57
Birde demeyinki Her futboLcunun belli bir çıkış dönemi oLur diye.. Çünkü kimle bu konuyu tartışsam aynı şeyi söyLüyorlar.. Bende diyorumki.. Yahu Bu adam Çok iyi bir goLcü olsa nıye 3-4 seneLik bir çıkışı oLsunkı.. Yada 30 dan sonra oynayamasın.. Bakın Totti ye adam kaç yıLdır Roma da atıyor goLlerini.. yada MaLdini 40 a geLdi başarı grafiği değişmedi.. Bunun gibi bir sürü örnek veriyorum..O Zaman susuyorlar tabiki.. İyi bir oyuncu 20 sinde neyse 30 yaşındada aynı çizgisini korur bence.. Gerisi faso fiso

uAburak89
27.Kasım.2006, 01:24
Konu Hakan Şükür bırakıyor, dönen muhabbet hamsi Bratu Petre.. Alakayı kuramadım valla..

Hakan Şükür Galatasaray'ı değil futbolu bırakmalı ki herkes rahatlasın..

El Comandante
27.Kasım.2006, 01:29
Hakan Sükür en kirilmayacak rekorlari kirdi,her basariyi tatti.Ama artik genclerin önünü acmali,futbolu birakmali.Ondan sonra da Galatasarayda görev almali (:

Emurafu
27.Kasım.2006, 01:32
Şüküt futbolu bırakmıyor..Amerikaya gidiyor:)

Sükür neden gönderiliyor söylim;

Yedek kalmasını kabullenmiyor...Yani hakan yaslı ama Biraz Yedek kalmasını kabullenecek her maç 90 dakika oynayacak diye birsey yok..Oyundan cıkıyor küsüyor bunları gördük hepside gercek:)Gençlerinde önünü kapatıyor...Jubilede teklif edildi reddetti..Artık takımada zara vermeye basladı..Her zaman söylenir hakan takımı bölüyor diye..

Su takım içinde en çok sevilen Hasan saş mış...(Serkanın elini öpmesindende belli)

Kalli yeni kadro olarak büyük işler yapıyor..İskelet gittikce kuruluyor..Trabzon macında 9 yeni oyuncu oynadı 5 genç oyuncu ilkonbirde idi hepside 87 86 dogumlu...Mesela Besıktas da revizyon yapmaya calısıyor kac senede yaptıkları ortadada...
Kalli herkeze bu konuda ders veriyor...

Ayrıca Galatasaray Şaş hariç bütün eskileri gönderiyor Karanda yolcu..Takımda gençlestirme operasyonu var..Revizyon sürüyor herkezde bunu görmezden geliyor...Artık yeni jenerasyonun gelme vakti geldi..

Karan ve hakanı görüyoruz suratları asık her zaman küsgün:)

Ayrıca Hakan şükürün Gs tvde Verdigi Röportaj bütün ipleri kopardı..Adnan polata neler dedi..

fmsmyrna
27.Kasım.2006, 01:36
Zamanı geçti bırakmasının artık bıraksada birşey değişmez.Hakan sanırım 17 yaşında oynamaya başladı Sakaryaspor'da sonra Bursa sonra Galatasaray yanlış bilmiyorsam yahu o yaşta kime başlatsanız en az Hakan kadar başarılı olabilir kötü oynasada kesilmiyor iyi oynasada ayrıca oynadığı takım Galatasaray gibi bir takım kadrosunda her dönem iyi oyuncular bulunuyor.Bugün Anadolu'da sıradan oynayan bir adamı genç yaşta koyun üç büyük takıma ve kesik yemesin her maç oynasın onlarda bu kadar performans sergiler.(Bu yükü kaldırmaları şartıyla).Tanju'yu geçti ama aradaki maç farkı çok fazla benim için rekorlarda önemli olan kimin en'i yaptığı değil kaç maçta yaptığıdır.Diğerler rekorlar içinde benzeri durum geçerli.Hakan Şükür'ün kişiliğine birşey diyemem ama ,onun üstüne yüklenmişti bu yük yıllarca kaldırdı şimdide o yükü almalarını istemiyor oda acayip bir olay

eXcitinG
27.Kasım.2006, 01:41
Tahrik edici mesajLarınıza son verin yoksa ben konuya son vericem birazdan.

extensor
27.Kasım.2006, 01:42
iyii de kardeşim kimse tanjuya 750 maç oynama demediki kendine hakan kadar iyi baksaydı hakan şükür gibi sporcu bir karakteri olsaydı şimdi rekor hala ona ait olacaktı

uzun süreli ilk on bir performansı göstermekte bir yetenektir hakan şükür bu özelliğiyle tanjudan daha iyi bir futbolcudur neden daha genel bir kapsamda düşünmüyorsunki hakanında hülya avşar gibi hayat kadınlarıyla zaman geçirmemesinin bir farkı olsun bencede tanjunun daha iyi bir golcülük yeteneği vardır ama sporculuk prensibi yoktur

Lionel Andres Messi
27.Kasım.2006, 01:44
Zamanı geçti bırakmasının artık bıraksada birşey değişmez.Hakan sanırım 17 yaşında oynamaya başladı Sakaryaspor'da sonra Bursa sonra Galatasaray yanlış bilmiyorsam yahu o yaşta kime başlatsanız en az Hakan kadar başarılı olabilir kötü oynasada kesilmiyor iyi oynasada ayrıca oynadığı takım Galatasaray gibi bir takım kadrosunda her dönem iyi oyuncular bulunuyor.Bugün Anadolu'da sıradan oynayan bir adamı genç yaşta koyun üç büyük takıma ve kesik yemesin her maç oynasın onlarda bu kadar performans sergiler.(Bu yükü kaldırmaları şartıyla).Tanju'yu geçti ama aradaki maç farkı çok fazla benim için rekorlarda önemli olan kimin en'i yaptığı değil kaç maçta yaptığıdır.Diğerler rekorlar içinde benzeri durum geçerli.Hakan Şükür'ün kişiliğine birşey diyemem ama ,onun üstüne yüklenmişti bu yük yıllarca kaldırdı şimdide o yükü almalarını istemiyor oda acayip bir olay
bir acımasızca olmuş milli takımda da 50 küsür golü var yani.herkes yapamaz.

fmsmyrna
27.Kasım.2006, 01:48
Ben rekor ile alakalı konuşmadım ki Tanju'nun çok daha az maçta hemen hemen aynı sayıda gol atmasından bahsettim.Yani daha iyi golcü olduğundan.Milli takımda 50 gol attı kaç maçta 100 kusür.Fatih Tekke,Halil Altıntop,Gökhan Ünal oynat bu adamları milli takımda 100 kusür maç onların atacağı gol sayısına bakalım.Milli takıma 100 kusür kez seçilmek başarı falan demeyinde bana çünkü seçilmesi mecbur gibi birşeydi seçilmediği zaman hoca gönderildiğini gördük.Sanki Dünyan'nın her takımı pivot santraforla oynuyor

Lionel Andres Messi
27.Kasım.2006, 01:50
Ben rekor ile alakalı konuşmadım ki Tanju'nun çok daha az maçta hemen hemen aynı sayıda gol atmasından bahsettim.Yani daha iyi golcü olduğundan.Milli takımda 50 gol attı kaç maçta 100 kusür.Fatih Tekke,Halil Altıntop,Gökhan Ünal oynat bu adamları milli takımda 100 kusür maç onların atacağı gol sayısına bakalım.Milli takıma 100 kusür kez seçilmek başarı falan demeyinde bana çünkü seçilmesi mecbur gibi birşeydi seçilmediği zaman hoca gönderildiğini gördük.Sanki Dünyan'nın her takımı pivot santraforla oynuyor
anlaşıldı oki:icon_cool:

TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 02:14
Galatasaray UEFA kupasını kaldıran elleri küstürdü. Ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Hakan hiçbir şey yapmadığı maçlarda bile en azından 2 rakip oyuncuyu oyalamıştır ve çok büyük golcüdür. Arkadaşın biri kimi koysanız atardı demiş ama Milli Takım bence hala (eski) onun yerini dolduramıyor.

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2006, 02:19
valla ben Hakan Şükür'ün yerinde olsam 2010'a kadar oynarım sırf medyaya inat.

Rodrigo Tello
27.Kasım.2006, 02:41
Bırakması lazım,artık oynayamıyor.Rekorunuda kırmışken bıraksın..

IcedEarth
27.Kasım.2006, 03:23
İyi daha her formayı emekli yaparsak:)Numara kalmayacak..Hasan gidincede 11 numarayı ederiz..1 numarayıda edelim:)

Saçma bence numaraları emekli etmek..

Hakan hem futbolu bırakmıyor büyük ihtimal Amerikaya gidiyor..Jubile bile edildi kabul etmedi...
Ben herkesin numarası emekli edilsin mi dedim. Hakan ve Bülent kadar önemli oyuncu varmı. Yıllarını vermiş oyuncuların emekli edilmeli. Ama fasa fiso olanların değil. Gerçekten tüm hayatını Galatasaray'a adamış oyuncular olmalı bunlar. Bu kategoride de sadece 3 ve 9 numara var. Anlamadan yorum yapmayalım lütfen.

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2006, 03:27
Valla eğer bırakıcaksa ona Bülent gibi yapılmamalı. Müthiş bir jübile yapılmalı Kral'a. Çünkü o bunu hakediyor.

El Comandante
27.Kasım.2006, 03:28
Ben herkesin numarası emekli edilsin mi dedim. Hakan ve Bülent kadar önemli oyuncu varmı. Yıllarını vermiş oyuncuların emekli edilmeli. Ama fasa fiso olanların değil. Gerçekten tüm hayatını Galatasaray'a adamış oyuncular olmalı bunlar. Bu kategoride de sadece 3 ve 9 numara var. Anlamadan yorum yapmayalım lütfen.

Metin Oktay`in 10 numarasi kaldirilmamis,öbürlerinin mi kaldirilacak ?

Ne kadar cok sevsem de Büyük Kaptan ile Krali,onlarin da hatalarinin oldugunu kabul etmek gerekiyor.

Bülent Kaptan yedek bekledi 1 sene,kulüp dedi sana jübile yapalim,yok dedi ben oynayacam sonra gitti Genclerbirliginin yardimci antrenörü oldu.Ha bizle oynadigi macta bir sevinisi vardi,neyse ...

Kral bütün rekorlari kirmis,yönetim ona diyor sana krallar gibi jübile yapalim,ac genclerin önünü,Galatasarayda futbolcu degil de bu sefer manager,paf takimt teknik direktörü gibi görevlerde bulun.Yok diyor,gidecem Katara.

Yok jübile yapilmadiginda da etrafta konusmasini biliyorlar yalniz.Olaylara tek tarafli bakmamak gerekiyor.

IcedEarth
27.Kasım.2006, 03:33

Ne kadar cok sevsem de Büyük Kaptan ile Krali,onlarin da hatalarinin oldugunu kabul etmek gerekiyor.

Bülent Kaptan yedek bekledi 1 sene,kulüp dedi sana jübile yapalim,yok dedi ben oynayacam sonra gitti Genclerbirliginin yardimci antrenörü oldu.Ha bizle oynadigi macta bir sevinisi vardi,neyse ...

Kral bütün rekorlari kirmis,yönetim ona diyor sana krallar gibi jübile yapalim,ac genclerin önünü,Galatasarayda futbolcu degil de bu sefer manager,paf takimt teknik direktörü gibi görevlerde bulun.Yok diyor,gidecem Katara.

Yok jübile yapilmadiginda da etrafta konusmasini biliyorlar yalniz.Olaylara tek tarafli bakmamak gerekiyor.
10 numaranın yeri ayrı. Onu unutmuşum :)
Bir bakıma haklısın, ama bence oynamayı haketmiyorlar gibi bir durum yok. Şu takımda Hakan Şükür her türlü oynar. Ümit Karan çok iyi iş yapmıyor ki.

Emurafu
27.Kasım.2006, 03:35

Kimse işin aslını bilmeden sallıyor baran:)

Yönetim Takımdan kovmuyorya..Hakanın niyeti belli Büyük ihtimal Amerika..Ayrıca Hakan Gs tv de Adnan polata ne laflar söyledi..Kredisi bitti artık..Adam Oynamıyor bunuda kabullenmiyor..Oyundan cıkıyor cıktıgı için millete küsüyor..Hakan biraz yedek kalmayı kabullense..Gercekten bu takımda ozaman 40 yasına kadar oynar..

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 03:48
Gs yönetimide adamları zor durumda bırakıyor.Seçim şansı vermiyor.İlla bıraktırmak zorunda bırakıyor adamları.Adamlar belki bırakmak istemiyorlar.Bu durumda Gs yönetimini haklı görmek ne kadar doğru tartışılır..

RoNNiE91
27.Kasım.2006, 03:50
Aslında hazır rekoru kırmışken rekoru ilerletebilir.Asıl önemli olan milli takımın önünü kapamaması.Futbolu bırakmasada milli takımı bıraktığını açıklamalıdır.

IcedEarth
27.Kasım.2006, 03:53
valla futbolu bırakma konusnda herkes kendine eric cantonayı örnek almlı adam sırf herkes beni iyi anılarımla hatırlasın diye 26 mı 27 yaşında şampiyon kadronun gol kralı iken futbolu bıraktı şimdi hakan şükür ne kadar iyi olursa olsun bu zmana kadar zorla oynattırılımış bir futbolcu ve bundan seneler sonra biz cantonayı gol kralı olarak hatırlayacakken hakan şükürü torinolu şaban olarak hatırlayacakların sayısı hiçte azımsanmayacak kadar çok olacak
:mad: Düzgün konuşsana sen yahu :mad:

extensor
27.Kasım.2006, 03:54
torinolu şaban olarak hatırlayacakların kendi *****lıklarıdır lütfen türk futbol tarihinin en yararlı futbolcusuna türk milli takımına en yararlı olmuş futbolcuya bu tip hakaretli yakıştırmalarda bulunmayalım bu kelimeleri kullanmayalım çünkü okudukça sinir katsayım artıyor

bana göre kraldır şaban diyenlerle yüz yüze görüşebiliriz ;)

IcedEarth
27.Kasım.2006, 04:02
İşin aslını bilip bilmediğimi kimden öğreneceğimi çok iyi bilirim ben. Kimse merak etmesin.

Hakan Şükür Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 05:54
Hakan Şükür Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez.

Bu biraz abartı oldu sanki:)Hakan'a gelene kadar ne futbolcular çıkardı bu millet...
Hakan bence de Türk futbol tarihinin en büyük golcülerindendir...

shamur1
27.Kasım.2006, 06:21
Burda Konu Hakan şükür ne yanı herkes sevecekmı ? ben bu adamı beğenmıyorum dıye Laf atıLcak Hamsi fLn denılecek sonrada benım yazdıgım msj siLinecek .. ıyı o zmn hıc yazmayaLım oldu olacak.. Ne dıyeyım o zmn Hakan super futboLcu gelmıs gecmıs en ıyı oyuncu ,Avrupa da üLkemızı cok ıyı temsıL etmıs bır oyuncu mu dıyecem ..

AnLam veremiyorum böyle hareketlere iLla sevmek zorunda değİlizki sizin kraL'ınız oLabilir ama Hakan Şükür'ü beğenmeyen bir sürü insan var.. Hep oLumLumu yorum oLsun istiyorsunuz ? Kimse kötüLemesin .. o zmn ne böyle konuLara ne de foruma gerek kaLır .. Herkes onaylarsa ne diye tartışıyoruz..

20 seneden beri oynayan bir oyuncu Bu Hakan Şükür .. ve sürekLi 11 de oynayan bir oyuncunun TanJu nun rekorunu 35 yaşında kırması bana göre artısı değiL aksine eksisidir oyuncunun.. aLlah aşkına ne zmn bu oyuncu yedek kalsa sorun yapmadımı ? nerdeyse ağLıyacak ya.. Kimse onu kesemedi yaLan mı konuşuyorum ben.. Örneğin Oktay DereLioğLu Hakan'dan kötümüydü .. ama nedense türk futboLunda Hakan kadar değer görmedi .. Şans verilmedi.. BeLçika ya attığı 7 kişiyi çaLıma dizerek enfes goLü haLa akLımda.. ve gittiği takımlar da da ortalamayı yakaLamış bir oyuncuydu..

Hakan Şükür yüzünden bu üLke kimleri kazanamadı bir sıraLayaLım şimdi.. Oktay DereLioğLu,Fatih Tekke,Ümit Karan,Serkan Aykut vb oyuncular miLli takımda doğru dürüst oynayamadı.. Neden peki ? Sırf Hakan küsmesin .. Hep o oynasın mantığı yüzünden.. Sanki Türkiye Bir Estonya,Galler,Makedonya tarzı takım .. O üLkelerde görüyoruz başka oyuncular oLmadığı için 34-35 yaşındakı oyuncuLar hala miLli formayı giriyor.. Oysa Şu an Türkiye'de Nihat,Fatih Tekke,HaLil Altintop,Serhat Akın,Gökhan ÜnaL,Mehmet YıLdız,Semih,Ümit Karan,Umut BuLut daha sayamadıklarım da var bir sürü iyi goLcüler var.. Şimdi Hakan Şükür'ün bu oyunculardan tek artısı medyadakı sağLam yeri.. Bu saydığım oyuncuLarın hangisine Hakan kadar şans veriLmiş.. Medya bu kadar arkasında durmuş.. Neyse Dün bir konu açıLmış yeni gördüm ben ama kapatıLmış.. Fenerbahçe'de daha doru dürüst goL atamayan.. Sürekli çıkış yapacak diye beklenen Kezman Fatih Tekke oLayı konuşuLmuş.. Bazı arkadaşlar da Kedi uzanamadığı ciğere Mundar dermiş hesabı.. Fatih Tekke de kim ne yapacak Bizde fLn oLayına girmiş.. Ya allah aşkına Fatih Tekke geLmek istemiyor diye adamı karaLamayın bari yazık günah.. Bazıları da yıLlarca Fenerin kadrosunda oLan sadece bu sezon 3-4 goL atan Semih biLe Fatih'ten iyidir demiş.. Fatih geLse Semih'i kesemez demişler .. gerçtekten çok komik.. Semih'i kesemeyecek dediğiniz adam 2 sezonda 51 goL atan bir futboLcu ve 2005 de dünyanın en çok goL atan 2.futboLcusu.. Ayrıca Kezman ne demişti ? Türkiyede 15 goL atmak çok zor.. Kendi atamıyor diye bahanesi hazır hemen.. Türkiye'de çok oyuncu 20 goLden fazla attı.. Umut BuLut bile 15 goL attı.. O zmn bunların hepsi süper oyuncu.. Neyse demek istediğim yorum yaparken benim oyuncum benım takımımın oyuncusu diye amigoLuk yapmaya gerek yok .. gerçekler neyse herkes biLiyor onları.. sakin oLmak en mantıkLısı..

remake
27.Kasım.2006, 09:03
shamur1 cok guzel yazmis.

Aydin
27.Kasım.2006, 09:35
20 seneden beri oynayan bir oyuncu Bu Hakan Şükür .. ve sürekLi 11 de oynayan bir oyuncunun TanJu nun rekorunu 35 yaşında kırması bana göre artısı değiL aksine eksisidir oyuncunun....

senin mantığına göre o zaman o rekoru kırmadan futbolu bırakan bütün oyuncular başarısız. ayrıca yanlış bilmiyorsam söz konusu rekor türkiye profesyonel liglerinde atılan goller. tanju 2 kez gol kralı olmuştu 2. ligde. ve hiçbir yere gitmedi sadece tr de oynadı. hakan 4 sene ülke dışında kaldı. gittiği sene rekorun 16 gol gerisindeydi. 2000'de ayrıldığını ve 2007 de rekoru kırdığını düşünürsek haksızlık ediyorsun.

Örneğin Oktay DereLioğLu Hakan'dan kötümüydü .. ama nedense türk futboLunda Hakan kadar değer görmedi .. Şans verilmedi.. BeLçika ya attığı 7 kişiyi çaLıma dizerek enfes goLü haLa akLımda.. ve gittiği takımlar da da ortalamayı yakaLamış bir oyuncuydu..

olay tamamen istikrara bakar. lig tv yi açıp izlersen ne goller var. adamların adını bile bilmiyorsundur. neden? istikrarı yoktur adamın. ayrıca türkiye şenol güneş gelene kadar hep 4-4-2 oynadı. yani sen hakan sanki bütün kontenjanı kapladı gibi konuşuyorsun ama her zaman 1 kişilik kontenjan vardı. oktay bjk ile sorunlar yaşadı gitti bi yerlere sonra fb ye gitti orada da tutunamadı ne oldu sonra adam gitti bitti. medya desteği falan filan diyorsun da adama turkish del piero diye manşet attıklarını hatırlıyorum ben. geç yani medyayı. iyi oynarsan medyada duyulursun. örn: gökhan ünal, mehmet topuz.

Hakan Şükür yüzünden bu üLke kimleri kazanamadı bir sıraLayaLım şimdi.. Oktay DereLioğLu,Fatih Tekke,Ümit Karan,Serkan Aykut vb oyuncular miLli takımda doğru dürüst oynayamadı.. Neden peki ? Sırf Hakan küsmesin .. Hep o oynasın mantığı yüzünden..

oktay istikrarsız, tekke oynarken rusyaya gitti kendini bitirdi. ümit karan istikrarsız, serkan aykut ise büyük takım golcüsü değildi. gördük de olamadığını zaten.

Sanki Türkiye Bir Estonya,Galler,Makedonya tarzı takım .. O üLkelerde görüyoruz başka oyuncular oLmadığı için 34-35 yaşındakı oyuncuLar hala miLli formayı giriyor.. ..

alakası yok. Shearer, Bierhoff, Klinssman vs.vs. gibi ülkelerinde yetenekleri başkalarında olmayan oyuncular 35 ine kadar oynadılar milli takımlarında.

Oysa Şu an Türkiye'de Nihat,Fatih Tekke,HaLil Altintop,Serhat Akın,Gökhan ÜnaL,Mehmet YıLdız,Semih,Ümit Karan,Umut BuLut ..

Umut bulutu sırf trabzonda oynuyor diye iyi forvetten sayıyorsun herhalde. diğerleri neyse de.

Şimdi Hakan Şükür'ün bu oyunculardan tek artısı medyadakı sağLam yeri.. ..

+ bu oyunculardan minimum 10 cm uzun olması.

Fatih geLse Semih'i kesemez demişler .. gerçtekten çok komik.. ..

aynen katılıyorum. fatih gelirse 8 senedir genç golcü olan semihi yedek kulübesine yollarlar aynen.

bunlar dışında ben hakanın yerine milli takımda oynayacak hala düzgün bir pivot santraforu çıkartamadığımıza yanıyorum. biz kanatları kullanan takımız beyler. bize kafa vuracak adam lazım. bu mevki için en ideal adam gökhan ünal. ama o da uzun savunmalar arasında ezilir. örnek: yunanistan maçı. ha hakan ezilmiyor mu. eziliyor. ama adamın eksilmeyen tek özelliği kafa atması. ortayı yap o atar kafayı. tr deki topa en iyi kafa vuran adam kim derseniz hakandan başka cevap gelir mi bilmem.

ayrıca hakan'ın varisi olabilecek tek adam var o da ersen martin. o da çok fiziki açıdan iyi değil.

şenol güneş gibi bizi tek forvet oynatacak bir teknik direktör gelmez daha inşallah. gelirse ve hakanı sürerse hakana çok küfür edilir. tek başına pivot forvet birşey yapamaz. carew, crouch, jardel, jancker. bunların hepsi kanatları arı gibi çalışan takımların oyuncuları olmak zorunda. ve yanlarına bir pire vermediğiniz zaman adamlar iş yapamaz. jardel avrupa gol kralı olduğunda yanında drulovic vardı. jancker in yanında zickler vardı onları hatırlıyorum falan ve filanes.

Hakan'ın milli takıma alınmamasında yaygara çıkmasının tek sebebi hakan formdayken 2004-2005 sezonunun başında 8 maçta 4 gol atmışken onu kadroyu gençleştirecem diye kadroya almamasından çıktı. ama hoş kadroyu gençleştiriyordu ama kalede rüştüye yer veriyordu. samimiyetsiz olduğu için bu açıklaması hiçbir gsli sevemedi ersunu.

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:22
Hakan'a zor kararı aldıran diyalog

G.Saraya yönetiminin devre arasında gerçekleştireceği operasyonda göndermeyi planladığı Hakan Şükür’ün aldığı ’veda kararının’ perde arkası ortaya çıktı.

Adnan Polat ‘en geç sezon sonu jübile’ teklif edip Hakan’a G.Saray’da geleceğinin olmadığını gösterdi. 1 yıl daha oynamak isteyen Hakan da bu yüzden ipleri kopardı

Sarı-kırmızılı yönetimin Hakan’ı gözden çıkarmasından sonra Adnan Polat’ın, ’Kral’ ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği ve o toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:

‘KULÜP DE BULURUZ’
Adnan Polat: “Sen bu takımın ve Türk futbolunun önemli isimlerinden birisin. Ancak biz yola seninle devam etmek istemiyoruz. Bu nedenle kötü ayrılmayalım. Gel, sana sezon sonu jübile yapalım.”

Hakan Şükür: “Ben jübile istemiyorum. Çünkü daha oynamaya devam etmeyi düşünüyorum.”

Adnan Polat: “Eğer oynamaya devam edeceksen de, kendine bir kulüp bul. Biz, senin sözleşmeni uzatmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İstersen sezon sonu ya da devre arasında kulüp bulman için de sana yardımcı oluruz.”

Hakan Şükür: “Buna hiç gerek yok. Kendim kulüp bulabilirim.”

‘ZARAR VERİYORUM!’

İşte bu görüşmeden sonra Hakan, G.Saray’dan ayrılma kararını veriyor. Ancak basına ve yakınlarına “Yönetim artık beni istemiyor. Bu nedenle ayrılacağım” demek yerine “Bırakmayı ben istiyorum. Çünkü ben çok iyi bir G.Saraylıyım. Hakkımda son dönemde çıkartılan spekülasyonlar nedeniyle, kulübe zarar vermemek için kendi isteğimle ayrılmayı düşünüyorum. Futboldan şu anda kopma niyetim yok. Yeni sezon öncesi performansıma bakıp, ona göre hareket edeceğim. Sezon başında bile birçok talibim vardı. Ama ben onları G.Saray sevgim nedeniyle elimin tersiyle itmiştim. Takım bulmakta da hiçbir sorun yaşamam” dediği ileri sürüldü.

Hakan’ın, 8 Aralık’taki F.Bahçe derbisinden sonra önce yönetimle konuşup, sonra medyaya ’G.Saray’dan ayrılma kararını’ resmen açıklayacağı ifade edildi. Bu arada G.Saray yönetiminin Polat’ın, Hakan ile gerçekleştirdiği bu görüşmeden sonra ’sözleşmesi bulunması’ nedeniyle ’devre arasında’ olmasa bile, sezon sonunda yollarını kesinlikle ayıracağı belirtildi

Vatan

Adnan Polatın konusmalarına bakılırsa bir saygısızlık yok....Adnan polat efendice Jubile teklif etmiş..Hatta sana yardımcı oluruz demiş..Yönetime bu kadar yüklenmeyin Sanki kovuyorlar defol git dedidler sanki hakan..Elbette bir gün yollar ayrılacak....Hakan şükür bence biraz dik kafalılık yapıyor..

Fıratcan Alçınkaya
27.Kasım.2006, 21:30

Karnıma ağrılar girdi :n:

O yüzdenmi Torino,Inter,Parma,Blackburn da berbat bir futbol ortaya koydu ??

Ya da neden Galatasaray dan gönderilmeye çalışılıyor ?? Bazı arkadaşlar Milli Maçta H.Şükür ü 3kişi marke ediyor diyecek kadar gözleri dönmüştü ama bakıyordumda onlarda artık Şükür ü kapı orda diyorlar... Metin Oktay,Can Bartu,Cemil,Lefter v daha adı aklıma gelmeyen bir çok Yıldızımız H.Şükür den çok daha iyi oyuncular her şey gol değil...;;)

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:43
Yedek olmayı kabullenmiyor..Sürekli küs oluyor..Kalli oyundan alıyor Hemen millete küsüyor..Her maç oynuyacak diye birsey yok hakan verilen görevi yapsa sesini cıkarmasa sorun yok..Sırf bu yüzden gençler fırsat bulamıyor..

Benim korkum Uefa macında İlk onbir baslamaz insallah...Son antremanda show yapmıs..Çünkü

Ayrıca Hakan takımdan kovulmuyor..Adnan polat defol git demiş gibi konusluyor..Adam efendice Jubile teklif etmiş..
Adnan polat seninle devam etmek istemiyoruz demiş..Yani bunda ne var..Herkez olayı bir yerlere cekiyor..

YusufT
27.Kasım.2006, 22:13
Aydin abiye yüzde 100% katiliyorum. Bierhoff 37 yasina kadar billi takimda oynadi, Oliver Neuville 35 yasina kadar oynadi.

Hakan Sükür Interde 24 macta 9 gol atti, Parma'da 18 macta 9 gol atti, Blackburn'da 8 macta 4 gol atti, Torinoda 5 macta 1 gol atti. Toplam Avrupada. toplam 65 macta 23 gol., yaani her 3 macta 1 gol atmis.

Türkiyede 1995-2000 tarihleri arasinda 156 macta 140 gol atmis. Suan Türkiyede böyle oyuncu varmi?

YOK!
Avrupada en taninmis türk oyuncusu, Uefa Kupasinda gol krali olmus...

Türkiyede böyle Pivot oyuncu yok, olmamistir, belkide olmayacaktir.

Gelecekte "yeni Hakan Sükür" olabilecek bir tane oyuncu var suan, oda Batuhan Karadeniz.

Insallah Batuhan, harcanmazda Türkiyeye kazandirilir.

shamur1
28.Kasım.2006, 00:19
0oo daha ne diyeLim baksanıza Shearar,Bierhoff,KLinsman La aynı kefeye konuLmuş Hakan Şükür .. ama Şunu anLıyamıyorsunuz .. Shearar 20 yaşında ikende 20 goL üzeri atmış 35 in de de 20 goL üzeri atmış.. Neyse diğer bir arkadaşda .. Hakan'ın Parma'da 9 goL İnter'de 9 goL attığını yazmış .. pes doğrusu heralde bir tek siz gördünüz o atıLan golleri..

Madem o kadar goL atmış ta niye Avrupa'da tutunamamış bu oyuncu ? adamLar aptaL mı Nihat Kahveci'yı neden yoLlamıyorlar Türkiye'ye.. Baksanıza Nihat her gittiği takımda goLlerini sıraLıyor..

Umut Trabzon'da oynuyor diye yazmadım onu.. Ben burda amigoLuk peşinde değiLim.. Takım ayırt etmeden yaparım yorumumu.. Umut'u eklememin sebebi süper goLcü Kezman'ın Türkiye'de 15 goL atmak çok zor diyerek kendi başarısızLığına bahane aramasından yoLa çıkarak yazdım.. Umut genç yaşta Trabzon'daki iLk senesinde 15 goL atmıştır Ligde.. O zmn Umut süper goLcü Kezman'ın bahanesine göre..

Son oLarak Hakan Şükür rekoru kırdığı zaman Bir istatistik veriLmişti.. akLınızda dimi ? değiLse ben yazayım.. Hakan Şükür Türkiye'de en çok goL atan oyuncu oLdu evet ama.. goL ortalamasında ise ancak 8. oLabiLdi.. Bunu biLiyorsunuz dımı ? Yani Çıktığı maça göre attığı goL yüzdesinde 8. sırada yer aLıyor. Ve SamsunsporLu Serkan Aykut biLe Hakan'dan önde .. Artık Hakan Şükür'ün Galatasaray'da ve yıLdızlarla oynadığını .. Ya da Hagi'Li Emre'Li Okan,Suat,Arif,Tugay,Popescu,FiLipescu,BüLent,Taff areL Li kadro zamanında o goLlerin çoğunu attığını da söyLemiyeyim bari.. Hadi sağLıcakLa kaLın

Evet sadece diğer oyuncuLardan 10 cm uzun oLması tek artı yönü hakLısın bunda..

Aydin
28.Kasım.2006, 00:31
biz sana örnek veriyoruz. bizim elimizde shearer yeteneğinde futbolcu vardı da oynatılmadı mı. senin verdiğin örnekler nedir. umut bulut. oktay falan. bunları mı veriyorsun örnek olarak hakanın kestiklerine.

ha şu haldeyken umut hakandan çok iş yapar o ayrı ama demeyin yani bu adam zamanında şunları şunları kesti diye. kesmedi. 2'li forvet hattıyla oynadığımız için. onu geçin yani.

avrupada tutunamamasının sebebi ise tamamen mental. burada forma giymeyince olay oluyor küsüyor. avrupada yemez bunlar.

nihatla karşılaştıracağın oyuncu serhat olabilir. hakanla anca erseni mukayese edebilirsin. biri forvet diğeri santrafor çünkü.

ayrıca hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu değildir. en çok gol atan oyuncusudur sadece.

hakanın 8. olması da son derece normal. gs fb bjk deki oyuncuların gol atmaları daha zordur. serkanla hakanı da bu bakımdan karşılaştırmak olmaz. serkan gollerinin çoğunu anadolu takımında oynarken attı. o zaman ben sorarım şimdi sana madem büyük golcüydü hakandan öndeydi niye tutunamadı diye.

elmalarla armutları karıştırıyorsun sen o yüzden bana saçma geliyor söylediklerin ama tabii sana ve başkalarına göre doğrudur. benim dediklerim saçmadır. değişir.

shamur1
28.Kasım.2006, 00:45
Serkan dediğin küçük takım oyuncusu Gs de oynadığı sene 15 goL civarı attı.. Ee Hakan'da zaten 15 civarı atıyordu aradakı fark ne ? Serkan niye yoLlandı madem o da goL atıyordu Hakan kadar.. Ama Hakan gibi bir güce sahip oLmadığı için tutunamadı.. Bu güç dediğimde fiziği yada boyunun 10 cm uzun oLması değiL.. Basın ve hacı hocadan aldığı güçtür.. Bunu kim inkar edebiLir..

Ben bu dediğine katıLmıyorum.. Büyük takımda goL atmak daha koLaydır.. Şimdi Hakan Şükür 2000 den beri 7 senede rekoru ancak kırabiİLdi diyorsun .. Burda tamam ama .. 2000'den önce Arkasında Hagi,Emre,Okan Kanatlarda Ergün,Ümit Davala vardı.. 2000'den sonra ise BüLent Akın,Bratu,Faruk AtaLay kanatlarda çok kalitesiz oyuncular vardı.. Şimdi Kendini düşün sen en uçta oynuyorsun .. Seni C.RonaLdo,Giggs,Scholes gibi oyuncular desteklese mi daha çok goL atarsın .. yada 2.sınıf oyuncuLar iLemi ? Yada Serkan'ın oynadığı takımda mı goL atmak daha koLay yoksa Hakan'ın oynadığı takımda mı .. Yattara'nın Fatih'e kestiği adrese tesLim ortaları ve Fatih'inde mükemmel kafa vuruşu becerisini izLiyordunuz dimi ? Fatih Tekke goL kralı olduğu sezon ve miLli takımda Fatih mi ? Hakan mı ? tartışıldığı sezon Fatih Tekke sadece kafayLa 13 goL atmıştı.. Hakan ise 2-3 .. Şimdi Yattara yine var .. Yine ortalar aynı .. Ama Umut'un becerisi Fatih'e göre çok az.. Yani Ne kadar iyi malzemeye sahipsen verim o kadar artar.. Küçük takımda goL atmayı koLay sanıyosun sen.. Küçük takımlarda genellikle kontra oynarlar ve forvet oyuncusu tek başına kalır.. gol atmak sadece onun kişisel becerilerine kalır.. Büyük takımlarda ise sağdan,soldan,ortadan,kanatlardan sürekLi goL pozisyonuna girer forvet oyuncusu.. Tabi becerisi varsa atar yoksa atamaz .. OK ?

a.arıcı-11
28.Kasım.2006, 03:07
shamur1 nickli arkdaşın dediklerinin altına imzamı atarım ayrıca hakan şükür türkiyenin en büyük oyunucusu demek can bartu, lefter,rıdvan,tanju,feyyaz,zeki rıza sporel,şifo,nihat,tugay ve daha adını sayamadığım bir çok oyuncuya hakeretten başka birşey değildir can bartu fiorentinaya gidiyor orda italyanlar ona sinyor diyor hakan gidiyor nasıl kovulduğu belli olmuyor madem bu kadar iyiydi nie geri döndü ve hakan şükür zamanında şuan türkiyeye gelirse nerdeyse müebbete varan hapis cezası olan birini çatısını altına girmeseydi bu memlekette kimse onun yüzüne bakmazdı

M.Scofield
28.Kasım.2006, 03:17
shamur1 nickli arkdaşın dediklerinin altına imzamı atarım ayrıca hakan şükür türkiyenin en büyük oyunucusu demek can bartu, lefter,rıdvan,tanju,feyyaz,zeki rıza sporel,şifo,nihat,tugay ve daha adını sayamadığım bir çok oyuncuya hakeretten başka birşey değildir can bartu fiorentinaya gidiyor orda italyanlar ona sinyor diyor hakan gidiyor nasıl kovulduğu belli olmuyor madem bu kadar iyiydi nie geri döndü ve hakan şükür zamanında şuan türkiyeye gelirse nerdeyse müebbete varan hapis cezası olan birini çatısını altına girmeseydi bu memlekette kimse onun yüzüne bakmazdı
hakan şükür fenerbahçenin futbolcusu olsa bunları söylmezdin sadece galatasaraylı olduğu için böyle konuşuyorsunuz dünya hakan şükürün nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor siz bilmesenizde olur.

uAburak89
28.Kasım.2006, 03:23

Nihat mı ? Semih daha büyük oyuncu Hakan'dan yav, nasıl unutursun yazmayı..

M.Scofield
28.Kasım.2006, 03:27
o 1999 Türkiye Ligi Gol Kralı (19 gol)
o 1998 Türkiye Ligi Gol Kralı (32 gol)
o 1997 FIFA Dünyanın En İyi Golcüsü Ödülü
o 1997 Bronz Ayakkabı Ödülü
o 1997 Türkiye Ligi Gol Kralı: 38 gol
o Türkiye liglerinde en cok gol atan 1. oyuncu: 241 gol
o Avrupa Kupalarında en çok gol atan Türk futbolcu: 36 gol
o FIFA 1997 Dünyanın en iyi golcüsü
o 2 kez Dünya Karmasına çağrılan tek Türk futbolcusu
o Milli takımda en çok gol atan futbolcu: 50 gol (38 defa Galatasaray'da, 7 defa İnter'de, 2 defa Torino'da, 2 defa Parma'da, 1 defa Blackburn Rovers'da)
o Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcusu: 37 gol
o Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol)
o UEFA Kupası'nda ilk Türk Gol Kralı: (1999-2000) 10 gol
o Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk futbolcusu: 8 gol
o Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında en çok gol atan futbolcu: 5 gol
o Avrupa'da en çok hat-trick yapan Türk futbolcusu: 2 defa
o Şampiyonlar Liginde İtalyanlara deplasmanda gol atan ilk futbolcu 1998-99 Juventus 2-2
o IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) 2005 yılı Dünyanın faal en iyi 5. golcüsü (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol
o IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) Dünyanın gelmiş geçmiş en çok gol atan Türk futbolcusu (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol
o Dünya Kupalarında atılan en erken gol: 9.saniye Türkiye 3-2 Güney Kore (29.06.2002) (2002 Dünya Kupası Üçüncülük Maçı)
o Toplamda en çok milli olan Türk futbolcu: 154 defa (105 defa A Milli, 25 defa Ümit Milli, 13 defa A Genç Milli, 6 defa B Genç Milli, 5 defa Olimpik Milli)
o Bir sezonda en çok maç yapan Türk futbolcu: 54 maçta 4697 dakika
o Gümüş ve bronz ayakkabı kazanan Türk futbolcusu.

bunları dikkatlı okuyun ve söyleyin varmı daha iyisi ?

erdemzorer10
28.Kasım.2006, 03:43
hakkında bu kadar konuşulması bile onun büyüklüğünü gösterir...

Del Piero_10
28.Kasım.2006, 03:53
hakkında bu kadar konuşulması bile onun büyüklüğünü gösterir...

Doğru dedin.

Emurafu
28.Kasım.2006, 03:57
shamur1 nickli arkdaşın dediklerinin altına imzamı atarım ayrıca hakan şükür türkiyenin en büyük oyunucusu demek can bartu, lefter,rıdvan,tanju,feyyaz,zeki rıza sporel,şifo,nihat,tugay ve daha adını sayamadığım bir çok oyuncuya hakeretten başka birşey değildir can bartu fiorentinaya gidiyor orda italyanlar ona sinyor diyor hakan gidiyor nasıl kovulduğu belli olmuyor madem bu kadar iyiydi nie geri döndü ve hakan şükür zamanında şuan türkiyeye gelirse nerdeyse müebbete varan hapis cezası olan birini çatısını altına girmeseydi bu memlekette kimse onun yüzüne bakmazdıNihat mı ???

Eee pes dogrusu....

O yazdıgım isimlerden bir tek Tanjuya katılabilirim..Sen utanmadan Ne kadar eski forvet varsa yazmıssın:)

Emrenin de dedigi gibi Hakanı Dünya biliyor onlara sorun...Sacma sapan yorumlar yapıpda Komik duruma düsmeyin...

IcedEarth
28.Kasım.2006, 04:02
o Türkiye liglerinde en cok gol atan 2. oyuncu: 238 gol (1. Tanju Çolak: 240)
Bunu düzenlesen iyi olur. Malum, bu rekorda Kral'da. O kadar rekoru var ki, karıştırman normal ;;)

M.Scofield
28.Kasım.2006, 04:06
Bunu düzenlesen iyi olur. Malum, bu rekorda Kral'da. O kadar rekoru var ki, karıştırman normal ;;)
aldığım kaynakta öyle yazıyordu. onlar bile kralın rekorlarıa yetişemiyor:p

puskas
28.Kasım.2006, 04:09
beyler sadece hakan sukuru işin içine karıştırmayalım cunku hakan superdir.turkiyeyide sırtlayan adam odur milli maclarda

El Comandante
28.Kasım.2006, 04:12
Su ise bakin yav,Kral gitmis en kötü futbolcular listesine girmis.Yahu yazarken utanir insan.Fifa yilin golcüsü ödülü alan birisini,her all-star macina cagrilan birisini,kariyeri tartisilmaz,muhtesem kupalar almis birisini,Türkiyenin en golcü futbolcusu olan birisini,Milli takimlarda en cok gol atan birisini,Avrupa Kupalarinda en cok golü atan Türk futbolcusunu konusuyoruz burada !

Emurafu
28.Kasım.2006, 04:15
Su ise bakin yav,Kral gitmis en kötü futbolcular listesine girmis.Yahu yazarken utanir insan.Fifa yilin golcüsü ödülü alan birisini,her all-star macina cagrilan birisini,kariyeri tartisilmaz,muhtesem kupalar almis birisini,Türkiyenin en golcü futbolcusu olan birisini,Milli takimlarda en cok gol atan birisini,Avrupa Kupalarinda en cok golü atan birisini konusuyoruz burada !
En önemlisi Uefa kupası kazandırdı ve Kaldırdı..Hatırlayın o yıl Ne kafalar atıyordu...

Ayrıca Ronaldonun ve Seedorfun En iyi Arkadası:zuhaha:

anil luque
28.Kasım.2006, 04:19
kim ne derse desin gelmiş geçmiş en büyük Türk golçülerden biri hatta en iyisi diyebilirim ama Taçsız Kral başka tabi.. emre kardeşimin yazdıklarını okudum da gerçekten vay be dedirtiyor insana büyüksün kral ben beşiktaşlıyım ama yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz var :)

Roberto Baggio
28.Kasım.2006, 04:24
abdullahharici arkadaşımız yine fanatiklik sınırlarını zorlamış Can Bartu demiş ama lafta tek maçını izledi mi acaba Can Bartu'nun öyle boşa fanatizm Hakan Şükür Galatasaray futbolcusu ya ona göre Semih bile iyidir.....

Lionel Andres Messi
28.Kasım.2006, 04:33
Serkan dediğin küçük takım oyuncusu Gs de oynadığı sene 15 goL civarı attı.. Ee Hakan'da zaten 15 civarı atıyordu aradakı fark ne ? Serkan niye yoLlandı madem o da goL atıyordu Hakan kadar.. Ama Hakan gibi bir güce sahip oLmadığı için tutunamadı.. Bu güç dediğimde fiziği yada boyunun 10 cm uzun oLması değiL.. Basın ve hacı hocadan aldığı güçtür.. Bunu kim inkar edebiLir..

Ben bu dediğine katıLmıyorum.. Büyük takımda goL atmak daha koLaydır.. Şimdi Hakan Şükür 2000 den beri 7 senede rekoru ancak kırabiİLdi diyorsun .. Burda tamam ama .. 2000'den önce Arkasında Hagi,Emre,Okan Kanatlarda Ergün,Ümit Davala vardı.. 2000'den sonra ise BüLent Akın,Bratu,Faruk AtaLay kanatlarda çok kalitesiz oyuncular vardı.. Şimdi Kendini düşün sen en uçta oynuyorsun .. Seni C.RonaLdo,Giggs,Scholes gibi oyuncular desteklese mi daha çok goL atarsın .. yada 2.sınıf oyuncuLar iLemi ? Yada Serkan'ın oynadığı takımda mı goL atmak daha koLay yoksa Hakan'ın oynadığı takımda mı .. Yattara'nın Fatih'e kestiği adrese tesLim ortaları ve Fatih'inde mükemmel kafa vuruşu becerisini izLiyordunuz dimi ? Fatih Tekke goL kralı olduğu sezon ve miLli takımda Fatih mi ? Hakan mı ? tartışıldığı sezon Fatih Tekke sadece kafayLa 13 goL atmıştı.. Hakan ise 2-3 .. Şimdi Yattara yine var .. Yine ortalar aynı .. Ama Umut'un becerisi Fatih'e göre çok az.. Yani Ne kadar iyi malzemeye sahipsen verim o kadar artar.. Küçük takımda goL atmayı koLay sanıyosun sen.. Küçük takımlarda genellikle kontra oynarlar ve forvet oyuncusu tek başına kalır.. gol atmak sadece onun kişisel becerilerine kalır.. Büyük takımlarda ise sağdan,soldan,ortadan,kanatlardan sürekLi goL pozisyonuna girer forvet oyuncusu.. Tabi becerisi varsa atar yoksa atamaz .. OK ?
hiç üşenmiyormusun ya.yazıların çok uzun olmuş.

biz hakan şükürü yıllardır tanıyoruz.ona dalga olsun diye kral demiyoruz.

shamur1
28.Kasım.2006, 06:08
Evet hakLısın boşuna yazıyorum uzun uzun.. değişen birşey yok tamam sizlere göre Hakan KraL ama bana göre değiL.. Az önceki arkadaşa fenerLi diye yükLenmişiniz ama Bende Trabzon'Luyum Hakan'ı sevmeme nedenim FanatikLikten değiL .. böyLe bir oyuncyu sevmiyorum kardeşim oLamazmı ? Ne teknik özeLliği war ne bitiriciLiği var .. Ne de 2-3 kLas hareketı var ..Şimdi diyeceksiniz ki yine Hakan Pivot oyuncu fLn.. Ee Crouch ta pivot ama araLarında çok fark var.. Hakan'ın kaç kez kaLe dibinden topu dağLara taşLara vurduğu zmn bırakın bizlere ,GaLatasarayLılar biLe kaç kez yuhLadıLar.. GsLi spor yazarları Hakan'ı kaç kez eleştirdi.. bırak artık dediler.. Onun için ben burda Hakan'ın attığı goLlerden bahsetmiyorum.. Ben işlevine bakarım bana göre Hakan süper bir oyuncu değiL.. Kazma ve Torino'Lu Şaban'ı ben takmadım Lakap dıye ... FenerLiside bJkLiside GsLiside dedi.. Ya biraz eLinizi vicdanınıza Koyun hadi ben TarafLı bakıyorum diyeLim.. Hiçmi Hakan'ı 90 dakika izLemediniz.. Her maç sonrası Hakan Bunu nası kaçırdın.. Ahh hakan be bu da kaçarmı.. demedinizmi ? Uzun boyLu bir forvet tabikide kafayLa goL atacak .. başka ne yapacak .. Ersen Martin de Kafayla çok goL attı.. Ya varya keşke arşiv faLan olsa da Hakan'ın kaçırdığı goLleri,dağlara taşlara çektiği şutları,Kaçırdığı penaltıları,Gs medyasının Hakan için yazdıkLarını, Yada Basın'da SürekLi Hakan Küstü,Hakan oynamıyor,Hakan niye oynamıyor,Hakan'ın oynaması Lazım diye geçen haberleri videoları buLup çıkarsakta şu tartışmaya son versek.. İsim vermek istemiyordum ama napayım hala aynı şeyler yazıLıyor.. Hakan'ın mafyayLa oLan iLişkisini,FethuLlah GüLenci oLduğunu,Medya'daki ve türk futboLundaki yerini,ağırLığını nelere borçLu acaba ? Bunu damı biLmiyorsunuz ?? Gs ye bir antipatim yok ayrıca.. Emre BelözoğLu dersin tamam .. Hagi dersin tamam.. Ergün dersin tamam ama Hakan'ı be-ğen-mi-yo-rum.. Kendi şahsi fikrim ...Dahada tartışmaya gerek yok... Adam futboLu bırakacak OLAY , MiLli Takıma çağrıLmayacak OLAY , Avrupa'dan kovulacak OLAY, Yedek bırakılcak kadroya aLınmayacak OLAY Bıktık be kardeşim Ya Hakan'ın oLaylarından .. Bu onun ne kadar iyi bir oyuncu oLduğunu değiL ne kadar sorunLu bir oyuncu oLduğunu gösteriyor.. Ve son oLarakta o başarıları yazmışınız oraya ama .. Bazı türk futboLcularına o kadar şans verilse, o kadar sabır edilse, medyada o kadar gücü oLsa, Hacı hocaların desteğini alsa Kuşkusuz Hakan'dan daha başarıLı oyuncular oLurdu..

Aydin
28.Kasım.2006, 07:31
shamur1 ama sen çelişiyorsun yazdıklarınla. adamın şu anki futbolunu eleştirirsen ben derim ki haklısın. ama sırf adamın kişiliğini kendisini sevmiyorsun diye gözün kapalı karalıyorsun.

ben bir önceki yazımda demiştim ki hakan şükür tr nin en iyi oyuncusu değil sadece en çok gol atan oyuncusudur.

ama bir şeyi eklemeyi unutmuşum. bülent korkmazla beraber türkiyenin en başarılı oyuncusudur kendisi. yani bunları da tesadüfe medyaya bağlamzsın sanırım.

sana karşı olduğum şeyler, milli takımda adam bırakmadı, herkesin önüne geçti falan gibi şeyler demen. onlar dışında fetullahcı oluşudur şudur budur onlara birşey demem.

ayrıca haberlerde popüler oyuncular çok geçer. 21 yaşındasın hatırlarsın sergen bjk de oynuyorken ne haberleri geçerdi. her takımın duygusal oyuncusu medyanın göz bebeğidir ve haber kaynağıdır.

ayrıca hakana kaçırdığı golden sonra herkes küfür eder şunu yapar bunu yapar ama samiyende hiç hakan yuhalanmadı. onu da belirteyim.

shamur1
28.Kasım.2006, 07:37
Hayır ben kişiLik demedimki yukarda açık açık belirttim Hakan'da oLmayan özeLlikleri.. neyse daha uzatmaya gerek yok.. Türk futboLunu bir bütün oLarak pasta şekLinde düşünürsek bu pasta'nın en büyük diLimini Hakan Şükür yemiştir.. Zaten benimde demek istediğim Hakan süper bir oyuncu değiLdi.. evet seninde dediğin gibi baya goL attı.. bu attığı goLlerin nasıL atıLdığını ve hangi şartlar aLtında bu istikranın yakaLandığını belirtmek istedim

aliihsandikmen
28.Kasım.2006, 08:00
İnsanların kabul edip etmemesi, Hakan Şükür'ün Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kişiliğini veya bazı özelliklerini sevmeyebilirsiniz. Sonuçta hiç bir insan mükemmel değildir. Eksikleri, hataları olabilir.
Fakat gerçekleri görmek ve kabul etmek zorunda herkes...

goosfraba
28.Kasım.2006, 23:47
Bu haber koyulmuşsa özür dilerim,

http://img.mynet.com/spr/Adnan_Hakan.jpg

Polat: ''Galatasaray'da Hakan'ın yeri yok.''

Adnan Polat, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez." dedi.

Galatasaraylı spor yazarı Turgay Şeren'in, Yunanistan'a giderken Adnan polat ile yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. İşte Şeren'in kaleminden tüm ayrıntılar...

Galatasaray'daki "gizli çekişme" Hakan Şükür'ün GS TV'ye verdiği röportajla gün yüzüne çıkmıştı. Ne demişti Hakan Şükür o röportajında, hatırlayalım: "Adnan Polat düşündüğünü söyleyebilen bir insandır. Bana daha önce futbolu ne zaman istersem o zaman bırakacağımı söylemişti. Şimdi de böyle haberler çıkıyor. O zaman acaba Adnan Polat gazeteciyle farklı benimle farklı mı konuşuyor, diye düşünüyorsunuz. Ben kaptanım, takımdan gelen istekle, yöneticiye parayı sorunca, ertesi gün gazetelerde ‘Hakan parayı sordu' diye manşet oluyor!"

Hakan'ın bu açıklamaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat tarafından, "Röportajın kasetini izledikten sonra yanıt vereceğim" diye geçiştirilmişti. Polat'la Yunanistan seyahati öncesinde Atatürk Havalimanında karşılaşınca biraz konuştuk. Ben sözü Hakan Şükür ve açıklamalarına getirince Adnan Polat net konuştu... Yani öyle lafı evirip çevirmedi. Belli ki hazırlıklı ve Hakan'a kızgındı..

HAKAN ŞÜKÜR OLMASAYDI
Söze, "O sözleri eğer Hakan Şükür değil de, başka biri söylemiş olsaydı, sezon sonuna kadar kadro dışıydı. Ama onun ayrıcalığı var. O yüzden sezon sonuna kadar kalacak" diye başladı... Ve şöyle de bitirdi: "Ben varken Hakan Şükür Galatasaray formasını önümüzdeki yıl giyemez. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda onun yeri yok. Sezon sonunda ya jübile yapacak, ki istemiyor, ya da yollarımız ayrılacak. Kendisine de bunu aynen söyledim. Sürekli olarak bir basın toplantısı yapacağını söylüyor. Bekliyorum o toplantıyı yapmasını, bakalım neler söyleyecek. Ama bu toplantıyı bir türlü de düzenlemiyor."

HAKAN: "BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı. Yunanistan seyahati sırasında yazarımız Turgay Şeren'e açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, futbolu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyledi.

GALATASARAY'DA JÜBİLE YAPMAM
Hakan Şükür şöyle konuştu: "Ben futbolu bırakmayı da, Galatasaray'da jübile yapmayı da hiç düşünmüyorum. İki yıl daha futbol oynayacağım. Ancak bu Türkiye'de olmayacak. Çünkü ben Türkiye'de sarı kırmızılı formayı bugüne kadar gururla ve başarıyla taşıdım. Bundan sonra, o formanın dışında başka bir formayı giymek aklımın ucundan bile geçmez. Dolayısıyla futbol hayatımı Türkiye dışından sürdüreceğim. İstenmediğim yerde durmak benim karakterime sığmaz ve uymaz. Ama tekrar ediyorum iki yıl daha futbol oynayacağım. Büyük bir ihtimalle yurt dışına gideceğim. Hangi takım diye sormayın. Beni isteyen iki üç takım var."

Kaynak: Akşam

TürkuAz
28.Kasım.2006, 23:49
abdullaharici92 ve shamur1 ; dertlerinizi açıkça söyleyin. Köşeye sıkışıyorsunuz her seferinde, yoksa canınızı zamanında çok yaktığı için mi bu atıp tutmalar ?

goosfraba
28.Kasım.2006, 23:55
"Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez."

Adnan Polat, mevkini bilmeden, Hakan Şükür'ün kim olduğunu bilmeden yapmış bu açıklamaları ( tabi doğruysa ). Hakan bırakmayacağını söylemiş. Eğer kendisini iyi hissediyorsa tabi ki de devam kararı alacak. Hakan Şükür'ü Galatasaray'dan etmek pek mantıklıca değil. Kulübe de abilik yapar yine takımda yeri olur. Bu adam yeri gelmiş sakatlığını doktorlardan, hocalarından saklamış, ne diye? Oynamak için, takımı için ve son derece de iyimser davranmış bu konuda. Bu adam o kadar fedakarlığının karşılığında ne gördü? ne görecek acaba?

eXcitinG
29.Kasım.2006, 00:06
Ya bundan sonra ki mesajLarınıza dikkat edin. Ya da sonuçLarına katLanın. Bu ne yahu. Adam gibi tartışamazmısınız siz hiç bir konuyu ?

MiLLi takımına ve kLübüne bu kadar katkıda buLunmuş. Gösterdiği performans ve kişiLiği iLe herkese örnek oLan Hakan şükür ü bu kadar ağır eLeştiride buLunmaya kimsenin hakkı yok bence.

Bundan sonra yazdıkLarınıza tekrar söyLüyorum dikkat edin.

DisCo
29.Kasım.2006, 00:17
Hakan iyi oyuncudur değildir bunları geçelim. Çünkü Hakan'ın futbolu bırakması veya Galatasaray'dan ayrılması ile alakası yoktur.

Vefa olayına gelince. Galatasaraylı oyuncuların hepsi 2000'de kaçıp gitmeseydi belki Şampiyonlar ligi finali yaşanır yada kupa ülkemize gelebilirdi. Vefaysa alın size vefasızlık örneği. Aman fırsat bu fırsat deyip teknik direktöründen oyuncusuna sağa sola gittiler. Kimse kal dememişmiş :icon_biggrin: işin kılıfıda hazır. Galatasaray bütün eski oyuncularına kapısını tekrardan açmış bu oyuncuları geri almıştır. Zamanı gelincede jübileni yapalım veya ayrılalım seçeneklerinden başka bir seçenek var ve Galatasaray yerine getirmemişse o zaman Galatasaray suçludur. Ekstra bir durum vardır oda ucuz fiyata imza atarsın ve yedek kalıncada takımı örgütlemezsin. Bunları yapmayınca Galatasaray'da yollarını ayırıyor ki bundan doğal birşey olamaz. Hakan'ın Galatasaray'a katkısı büyükse Galatasaray'ında ona katkısı büyüktür.

Sonuç olarak madem Kral oldun. Taraftarın nefretini kazanmadan, Krallığına leke sürmeden bırak. Yada takımdan ayrıl.

YusufT
29.Kasım.2006, 00:23
Hayır ben kişiLik demedimki yukarda açık açık belirttim Hakan'da oLmayan özeLlikleri.. neyse daha uzatmaya gerek yok.. Türk futboLunu bir bütün oLarak pasta şekLinde düşünürsek bu pasta'nın en büyük diLimini Hakan Şükür yemiştir.. Zaten benimde demek istediğim Hakan süper bir oyuncu değiLdi.. evet seninde dediğin gibi baya goL attı.. bu attığı goLlerin nasıL atıLdığını ve hangi şartlar aLtında bu istikranın yakaLandığını belirtmek istedim

Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....

DisCo
29.Kasım.2006, 00:36
Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....

Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.

YusufT
29.Kasım.2006, 02:20
Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.

Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..

shamur1
29.Kasım.2006, 02:42
Bu haber koyulmuşsa özür dilerim,

http://img.mynet.com/spr/Adnan_Hakan.jpg

Polat: ''Galatasaray'da Hakan'ın yeri yok.''

Adnan Polat, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez." dedi.

Galatasaraylı spor yazarı Turgay Şeren'in, Yunanistan'a giderken Adnan polat ile yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. İşte Şeren'in kaleminden tüm ayrıntılar...

Galatasaray'daki "gizli çekişme" Hakan Şükür'ün GS TV'ye verdiği röportajla gün yüzüne çıkmıştı. Ne demişti Hakan Şükür o röportajında, hatırlayalım: "Adnan Polat düşündüğünü söyleyebilen bir insandır. Bana daha önce futbolu ne zaman istersem o zaman bırakacağımı söylemişti. Şimdi de böyle haberler çıkıyor. O zaman acaba Adnan Polat gazeteciyle farklı benimle farklı mı konuşuyor, diye düşünüyorsunuz. Ben kaptanım, takımdan gelen istekle, yöneticiye parayı sorunca, ertesi gün gazetelerde ‘Hakan parayı sordu' diye manşet oluyor!"

Hakan'ın bu açıklamaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat tarafından, "Röportajın kasetini izledikten sonra yanıt vereceğim" diye geçiştirilmişti. Polat'la Yunanistan seyahati öncesinde Atatürk Havalimanında karşılaşınca biraz konuştuk. Ben sözü Hakan Şükür ve açıklamalarına getirince Adnan Polat net konuştu... Yani öyle lafı evirip çevirmedi. Belli ki hazırlıklı ve Hakan'a kızgındı..

HAKAN ŞÜKÜR OLMASAYDI
Söze, "O sözleri eğer Hakan Şükür değil de, başka biri söylemiş olsaydı, sezon sonuna kadar kadro dışıydı. Ama onun ayrıcalığı var. O yüzden sezon sonuna kadar kalacak" diye başladı... Ve şöyle de bitirdi: "Ben varken Hakan Şükür Galatasaray formasını önümüzdeki yıl giyemez. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda onun yeri yok. Sezon sonunda ya jübile yapacak, ki istemiyor, ya da yollarımız ayrılacak. Kendisine de bunu aynen söyledim. Sürekli olarak bir basın toplantısı yapacağını söylüyor. Bekliyorum o toplantıyı yapmasını, bakalım neler söyleyecek. Ama bu toplantıyı bir türlü de düzenlemiyor."

HAKAN: "BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı. Yunanistan seyahati sırasında yazarımız Turgay Şeren'e açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, futbolu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyledi.

GALATASARAY'DA JÜBİLE YAPMAM
Hakan Şükür şöyle konuştu: "Ben futbolu bırakmayı da, Galatasaray'da jübile yapmayı da hiç düşünmüyorum. İki yıl daha futbol oynayacağım. Ancak bu Türkiye'de olmayacak. Çünkü ben Türkiye'de sarı kırmızılı formayı bugüne kadar gururla ve başarıyla taşıdım. Bundan sonra, o formanın dışında başka bir formayı giymek aklımın ucundan bile geçmez. Dolayısıyla futbol hayatımı Türkiye dışından sürdüreceğim. İstenmediğim yerde durmak benim karakterime sığmaz ve uymaz. Ama tekrar ediyorum iki yıl daha futbol oynayacağım. Büyük bir ihtimalle yurt dışına gideceğim. Hangi takım diye sormayın. Beni isteyen iki üç takım var."

Kaynak: Akşam

ALın işte benım anLatmaya çaLıştığım oLay bu !! saçmaLayıp duruyorsunuz sürekLi aynı şeyLer.. Kendi takımında biLe oLay Yaratan ve Yönetici de Hakan'ın Bu takımda yeri yok diyebiLiyorsa Bize daha birşey demek düşMez.. BaşLı başına sorun işte Hakan Şükür.. Adnan PoLat birşey biLiyorki Hakan Şükür'ün Takımda yeri yok diyor.. Hakan oynasada ,oynamasada ,goL atsada,atmasada,MiLli takıma çağrıLsada,çağrıLmasada Her zmn oLay oLuyor işte.. Hakan'ın üstünde başka güçLer oLduğunu hepimiz biLiyoruz.. Zaten diğer futboLculardan onu ayıran tek gücü bu.. öyLe oLmasa Şu an Adnan PoLat ve Gs ye karşı rest çekemezdi.. İLerleyen zamanlarda herşeyi daha net göreceğiz hep beraber.. BekLeyip göreLim..

Bir arkadaş Hakan'ın Leeds'e attığı goLü demiş.. Yuh diyorum başka birşey demiyorum.. Peki Ya kaçırdığı goLleri ? Boş kale yerine dağa taşa çektiği şutLarı ve kaçırdığı penaLtıLardan bahsetmicekmisin ?

Eğer bana geLipte bak şu maçta böyLe goL attı dersen.. Bende sana kapı gibi OktaY DereLioğLu'nun BeLçika'ya 7 kişiyi çaLıma dizip attığı goLü mü örnek vereyım.. Yada başka isimLerin attığı süper goLleri.. 1 goL örnek vermeyLe süper oyuncu oLunuyorsa o başka tabi

DisCo
29.Kasım.2006, 02:53
Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..

Tartıştığınız kısmı biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Ben daha önce farklı görüşlerden dolayı tartışan iki kişinin sonunda anlaştığını görmedim. Dediğim gibi Hakan Şükür'ü bende beğenmiyorum. Sebebleri çok farklıdır. Attığı onca gole rağmen bence çok abartılacak bir oyuncu değildir. Yeri gelmiştir takımı kurtarmıştır. Milan maçında bir gol birde penaltı yaptırmıştı. Zaten Uefa macerası öyle başladı ve güzel bitti. Yeri gelmiş artık kale çizgisinin üstünde geri pas vermiştir. Çok önemli maçta gol kaçırmıştır. Sebebinide ben estetik olsun diye golün güzelini ararım gibi komik bir sebebe bağlayıp daha da bizi sinirlendirmiştir. Çok müthiş pres yapmıştır. Bir ortayı açamadılar diye maç boyu küsmüştür. Takımda abilik yapmıştır. Takımı karıştırmıştır. Bütün bunlara rağmen sen beğenirsin ben beğenmem. Bunlar uzun konular ama bırakması konusunda Hakan Şükür'ü beğenen biri olarak bu fikirde olman güzel. Çünkü duygusal davranıp gitmesin ölene kadar oynasın diyenler var. Şahsen ben teknik adam olarak gelmesinden hep korktum korkuyorumda. :0:

TR.CaPTaiN
29.Kasım.2006, 02:55
Kendi takımında biLe oLay Yaratan ve Yönetici de Hakan'ın Bu takımda yeri yok diyebiLiyorsa Bize daha birşey demek düşMez..

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, bazı gazetelerde sarı-kırmızılı futbolcu Hakan Şükür'le ilgili yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adnan Polat, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray futbol takımında yeniden yapılanma sürecine gidildiğini belirterek, "Atina seyahati sırasında SayınTurgay Şeren'le yaptığım sohbette "Hakan Şükür'ün artık Galatasaray'da Yeri Yok" ve "Hakan'la Asla" ifadelerini kullanmadığımı belirtmek isterim. Hakan Şükür sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yapma gayreti içindedir.

Dolayısıyla bu gerçekliklerden hareketle futbolcumuz Hakan Şükür'e yönelik olarak yukarıda adı geçen gazetelerde bana ithafen dile getirilen iddiaların gerçekle hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Bizler bu tarz beyanların sonuç olarak medyanın inandırıcılığına zarar verdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte bu tarz olumsuzlukların tekerrür etmemesinin en büyük arzumuz olacağını da kamuyona beyan etmek isteriz." ifadelerini kullandı.

CHA

Emurafu
29.Kasım.2006, 19:51
Hakan canlı yayında kararını açıkladı

Panionios'a karşı 2. yarıda oyuna girerek maçın kaderini değiştiren Hakan Şükür, sezon sonu G.Saray'a veda kararını canlı yayında Türkiye'ye ilan etti.

Hakan Şükür, Galatasaray'a veda etme kararını karşılaşmadan sonra açıkladı, "Sezon sonuna kadar giyeceğim bu forma için terimin son damlasına kadar savaşacağım" dedi

Panionios'a karşı 2. yarıda oyuna girerek maçın kaderini değiştiren Hakan Şükür, sezon sonu G.Saray'a veda kararını canlı yayında Türkiye'ye ilan etti.

Tecrübeli golcü, "Son 10 gündür üzerimde spekülasyonlar yapılıyor. Seyircilerden şunu bilmelerini istiyorum, Hakan Şükür adam gibi adamdır. Bu formayı belki sezon sonuna kadar giyeceğim, ama bu forma için terimin son damlasına kadar savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Sözleşmesinin sezon sonu biteceğini hatırlatan Hakan, "2008 Avrupa Şampiyonası'na katılacağımız tarihe kadar, 2 yıllık kontrat imzaladım. O zaman için söylüyorum, bu zamanın sonunda da bu formayı bırakacağımı belirttim. Seyirci yazılanların hiçbirine inanmasın, dolmuşa gelmesin. Ben oynasam da, oynamasam da bu takımı desteklesinler. Devre arasında başka bir takıma gitmem söz konusu değil, bunu herkes bilsin" diye konuştu.

'Operasyonda payımız olacak'
Tecrübeli golcü, 2008 finallerinde yer almak istediğini de belirterek, "Galatasaray'da uygulanan gençleştirme operasyonunda bizim de bir payımız olacak. Ben vefa istemiyorum. İnşallah Milli Takım'da da olmak isterim. Umarım sezon sonuna kadar göstereceğim performansla başından beri içinde bulunduğum milli formayla 2008 finallerine de katılarak bunu taçlandıracağım" dedi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Hakan Şükür'ün veda kararıyla ilgili olarak, "Hakan'ın bırakma niyetini biliyoruz. Türk futboluna yaptıkları unutulmaz. O bıraksa da bırakmasa da bizim onu bırakmayacağımızı iyi bilir" açıklamasını yaptı.

uAburak89
29.Kasım.2006, 21:06
Hakan GS'yi mi bırakıyor yoksa futbolu mu ?

a.arıcı-11
29.Kasım.2006, 21:23
abdullaharici92 ve shamur1 ; dertlerinizi açıkça söyleyin. Köşeye sıkışıyorsunuz her seferinde, yoksa canınızı zamanında çok yaktığı için mi bu atıp tutmalar ?
haklsın birader hakan zamınında canımız çok yaktı 2003 yılında neydi o olimpiyat stadında attığı gol 30 metreden kafayla atmışı!!! bide atarken haberi olsa :D:D:D bence sen ya stand pu çısın yada hayatında hiç gs-fb maçı izlemdin eğer ikinci seçenek ise 10 gün sonra kadıköye bekleriz

El Comandante
29.Kasım.2006, 21:56
Hakan Sükür sezon sonunda %100 Galatasarayi birakiyor.Yurtdisinda futbol hayatina devam edecekmis ...

YusufT
29.Kasım.2006, 22:10
Amerika'ya gidecek diyorlar, LA Galaxy'ye.

TürkuAz
29.Kasım.2006, 23:20
haklsın birader hakan zamınında canımız çok yaktı 2003 yılında neydi o olimpiyat stadında attığı gol 30 metreden kafayla atmışı!!! bide atarken haberi olsa :D:D:D bence sen ya stand pu çısın yada hayatında hiç gs-fb maçı izlemdin eğer ikinci seçenek ise 10 gün sonra kadıköye bekleriz

Dün akşam oynadığı futbol ile bazı şeyleri görmüş ve olup olmadık laflar etmemeyi öğrenmişsindir. Haddini bil doğru düzgün konuş, git 4 çay 1 su iç..

shamur1
29.Kasım.2006, 23:30
Bak dostum Bugun Fanatik gazetesini aLdınmı ? Şimdi yazayım da asıL sen öLe çok havaLardan uçma.. iLk Sayfadaki manşet aynen böyLe devam ediyor.. : Ancak bazı gerçekLeri de görmek zorundayız.Panionios,kesinLikLe Cim Bom'un rakibi oLabilecek bir takım değiLdi.Buna karşın iLk şutu 50'de attık ! Serkan'La buLduğumuz goL ofsyattı.İkinci goL Song'dan geLdi,Penaltı ağır bir karardı.

Çok doğru demiş Fanatik gazetesi bu yazısında.. Evet maçı izLedim Hakan'ı da izLedim tmm goLü atmış oLabiLir ama öyLe ağzım açık izLiyemedım ekstra birşey yapmadı.. Şimdi sen her goL attığı zaman bak gördünüzmü kötü dediğiniz adam goL attı diyecek oLursan o zmn başkaLarıda Hakan'ın goL atamadığı maçLarda bak gördünüzmü Bu adam becerip goL atamıyor der.. İŞin içinden çıkıLmaz.. Haddini biLecek birileri varsa o da sensin ..

uAburak89
30.Kasım.2006, 00:37
Hakan hakkında şimdiki halini baz alarak atıp tutsanız neyse adam gelmiş 36 yaşına.. Bende şu andaki halinden hiç memnun değilim ve Gs'yi bırakmasını canı gönülden istiyorum.. Ama bu adam bu kadar kupa kazanmış, rekorları parçalamış, Türkiye'nin en kariyerli oyuncusu.. Geçmişi hakkkında konuşmak, onu SIRADAN bir oyuncu gibi göstermeye çalışmak KISKANÇLIKtan başka birşey değildir..

uAmurat91
30.Kasım.2006, 00:41
Şimdi ki futbolunu beğenmeyebilirsiniz veya kişiliğini beğenmeyebilirsiniz ancak arkasından atıp tutarak, kariyerine laf atıp onu karalamaya çalışmak bence hiçbir futbolsevere yakışmaz. Sonuçta birşeyler bilen, dengeli ve akıllı insanlarız hepimiz. Lütfen cahilce yorumlar yapmayalım, tahriklere kapılmayalım..

a.arıcı-11
30.Kasım.2006, 00:48
Hakan hakkında şimdiki halini baz alarak atıp tutsanız neyse adam gelmiş 36 yaşına.. Bende şu andaki halinden hiç memnun değilim ve Gs'yi bırakmasını canı gönülden istiyorum.. Ama bu adam bu kadar kupa kazanmış, rekorları parçalamış, Türkiye'nin en kariyerli oyuncusu.. Geçmişi hakkkında konuşmak, onu SIRADAN bir oyuncu gibi göstermeye çalışmak KISKANÇLIKtan başka birşey değildir..
kardeşim bizde başka birşey demiyoruz ki geçmiş yıllarda müthiş işler çıkardı onu inkarda etmiyoruz ama bazı arkadaşlar onun türkiyenin yetiştirdiği en iyi futbolcu olduğunu söylüyor ben buna karşı çıkıyorum sonuçta metin oktaylar,can bartular,feyyazlar,şifolar,rıdvanlar,lefterler hakandan daha iyi oyunculardı ben bunu savunuyorum shamur1 kardeşte ağer diğer oyunculara hakan kadar destek çıkılsaydı türkiyeden bir sürü hakan çıkarabilirdik demeye çalışıyo olay bu

bu arada bir kaç arkadaşta önceki msjımda hayatında can bartuyu izledimi ki onun iyi olduğunu söylüyü yazmış.peki arkadaşım bu gün hangimiz hayatımızda metin oktay izledik ama hepimiz ona taçsız kral diyoruz ayrıca bana haddini bil diyenler öncelikle kendi at gözlüklerini çıkarsınlar

shamur1
30.Kasım.2006, 01:18
Aimar1905 gerçi yaşı beLli oLmuyor ama demek ki PeLe yi biLe izLemiş.. Şimdi bizLer PeLe'yi izLiyemedik diye kabuL etmıcekmıyız dünyanın en iyi goLcüsü oLduğunu ? bu kadar saçma birşey oLurmu.. Evet Tanju,Rıdvan bunLar Hakan'dan daha iyi oyuncuLardı.. Bakın kariyer demiyorum.. Çünkü Türk medyası,basını Hiçbir futboLcunun arkasında bu kadar durmadı Hakan'dan başka.. Benim kaç gündür anLatmaya çaLıştığım şey bu.. Keşke Hakan'ı sadece goLleriyle,başarıLarıyla izLeseydık.. SürekLi küsen,SürekLi oLay yaratan,Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere.. Ayrıca Dünya'nın hiçbir yerinde de yok .. Hiç gördünüzmü RonaLdo,Ronaldinho,Totti gibi yıLdızlara Kazma ve Şaban gbi aLaycı Lakaplar takıLdığını ? Ama siz şimdi dersinizki o lakapları Hakan'ı çekemeyenler taktı .. Yani Koskoca dünya o kadar yıLdıza tek bir lakap takmamış,aLay etmemiş bir Tek Türkiye'de böyLesine büyük bir yıLdızla senelerce aLay ediLmiş,Lakaplar takıLmış.. pardon pardon hakLısınız siz..

Hiç mi anLamıyorsunuz.. eLinizden birşeydemi geLmiyor kardeşim Girin Fm 2008 e aLın GaLatasaray'ı Bakın Hakan Şükür'ün kariyerine .. Oynadığı maç topLamına attığı goL topLamına , 2-3 sene hariç 20 goL üzerine çıkamadığına maLum o döneminde Hagi'Li dönem oLduğunuda hatırLayın sonra devam edeLim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca sürekLide şimdiki haLi faLan demeyın.. 2000 den beri zaten hep şimdiki haLi faLan diyorsunuz.. Madem bu adam süper bir goLcüydü de Neden 2000 den beri rekoru ancak 2007 de kırabiLdi ?? Ya yok böyle saçma bir düşünce.. Bir futboLcu gerçektende süper bir oyuncu ve sizin söyledikleriniz kadar başarıLı,yetenekLi bir oyuncu ise oLurmu yok şimdiki haLi yok 30 dan sonrası faLan.. Niye Maldini 40 yaşına kadar hala sahadaydı ? Solskjear, Andy CoLe,Dwight Yorke,ALan Shearer ,Şu an Totti mesela her sene goLlerini atıyor.. oLurmu böyLe birşey bir futboLcu yıLdızsa yetenekLiyse 20 sinde neyse 30 unda da aynıdır.. Ama Bu saydığım isimlerde Yetenek de vardı tabiki..

oLdu oLacak Hakan'ın kariyerini ayıraLım.. Hagi döneminde Hakan , Avrupa ya gidip geri dönen Hakan Ve 30 undan sonra goLü unutan Hakan diye..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir goLcünün seneler geçse biLe formu bu kadar düşmez.. Tamam yaşının verdiği oLumsuz şeyler oLabilir.. Mesela eski hızı oLmayabiLir.. İkiLi mücadelelerde eski haLi gibi güçLü oLmayabiLir ama goL atma becerisi,yeteneğini,tekniği zayıfLarmı ?? Bir çok Avrupa takımının forvetınde 30-35 yaş arası oyuncuLar oynamıyormu ? Ama arkadaşlar biraz gerçekci oLalım Hakan Şükür 25 Li yaşlarında da çok goL kaçırıyordu.. Boş kaleye atamıyordu,dağLara taşLara çektiği şutlarıda vardı.. Şimdi yine aynı şekiLde.. Onun için boşuna şimdiki haLi fln demeyın.. Zaten Hakan'ın tekniği ve goL yapma becerisi iyi oLsaydı Avrupa'da tutunurdu.. Şimdi Hakan da değişen şeyler yaşının verdiği yorgunLuk,dirençsizLik ve ikiLi mücadelerdeki güçsüzLüğüdür.. İnsan yaşLanınca fiziksel zorLukLar yaşar.. FutboLcu içinde böyLedir bu ama Hiç gördünzmü 30 yaşına geLipte Tekniği,Becerisi düşen oyuncu ? Teknik,becerik futboL anLayışı doğuştan geLir sonradan kazanıLmadığı gibi yitiriLmezde.. Şota ArveLadze bizden gittikten sonra AJax,G.Rangers,Az aLkmaar da her sezon 20 goL ortaLamasıyLa oynadı üsteLik geçen sene 34 yaşındaydı Şota .. Uefa'da attığı goLleri ben izLedim beLkide siz izLemediniz.. Bizdeykende goL kraLı oLdu gittikten sonra Az ALLkmaar da da goL kraLı oLdu.. Yani çizgisini bozmadı.. Ve 35 yaşında şuan İspanya gibi bir üLKeye Transfer oLabilliyor. Hakan Şükür ise genelde 35 yaş üstü oyuncuLarı aLan Amerika Ligine transfer oLabilirim diyor.İşte aradaki fark

TR.CaPTaiN
30.Kasım.2006, 02:18
Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere..

Onun hacılarına,hocalarına takılmak yerine futboluna takılsaydın. Ayrıca kişisel tercih senin niye bu kadar zoruna gidiyor ?

El Comandante
30.Kasım.2006, 02:20
shamur1 uzun uzun yazilar yaziyorsun,ama bana göre bos yaziyorsun.

Koskoca Krali ne hallere getirdin,helal olsun sana ...

TürkuAz
30.Kasım.2006, 05:01
Aimar1905 gerçi yaşı beLli oLmuyor ama demek ki PeLe yi biLe izLemiş.. Şimdi bizLer PeLe'yi izLiyemedik diye kabuL etmıcekmıyız dünyanın en iyi goLcüsü oLduğunu ? bu kadar saçma birşey oLurmu.. Evet Tanju,Rıdvan bunLar Hakan'dan daha iyi oyuncuLardı.. Bakın kariyer demiyorum.. Çünkü Türk medyası,basını Hiçbir futboLcunun arkasında bu kadar durmadı Hakan'dan başka.. Benim kaç gündür anLatmaya çaLıştığım şey bu.. Keşke Hakan'ı sadece goLleriyle,başarıLarıyla izLeseydık.. SürekLi küsen,SürekLi oLay yaratan,Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere.. Ayrıca Dünya'nın hiçbir yerinde de yok .. Hiç gördünüzmü RonaLdo,Ronaldinho,Totti gibi yıLdızlara Kazma ve Şaban gbi aLaycı Lakaplar takıLdığını ? Ama siz şimdi dersinizki o lakapları Hakan'ı çekemeyenler taktı .. Yani Koskoca dünya o kadar yıLdıza tek bir lakap takmamış,aLay etmemiş bir Tek Türkiye'de böyLesine büyük bir yıLdızla senelerce aLay ediLmiş,Lakaplar takıLmış.. pardon pardon hakLısınız siz..

Hiç mi anLamıyorsunuz.. eLinizden birşeydemi geLmiyor kardeşim Girin Fm 2008 e aLın GaLatasaray'ı Bakın Hakan Şükür'ün kariyerine .. Oynadığı maç topLamına attığı goL topLamına , 2-3 sene hariç 20 goL üzerine çıkamadığına maLum o döneminde Hagi'Li dönem oLduğunuda hatırLayın sonra devam edeLim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca sürekLide şimdiki haLi faLan demeyın.. 2000 den beri zaten hep şimdiki haLi faLan diyorsunuz.. Madem bu adam süper bir goLcüydü de Neden 2000 den beri rekoru ancak 2007 de kırabiLdi ?? Ya yok böyle saçma bir düşünce.. Bir futboLcu gerçektende süper bir oyuncu ve sizin söyledikleriniz kadar başarıLı,yetenekLi bir oyuncu ise oLurmu yok şimdiki haLi yok 30 dan sonrası faLan.. Niye Maldini 40 yaşına kadar hala sahadaydı ? Solskjear, Andy CoLe,Dwight Yorke,ALan Shearer ,Şu an Totti mesela her sene goLlerini atıyor.. oLurmu böyLe birşey bir futboLcu yıLdızsa yetenekLiyse 20 sinde neyse 30 unda da aynıdır.. Ama Bu saydığım isimlerde Yetenek de vardı tabiki..

oLdu oLacak Hakan'ın kariyerini ayıraLım.. Hagi döneminde Hakan , Avrupa ya gidip geri dönen Hakan Ve 30 undan sonra goLü unutan Hakan diye..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir goLcünün seneler geçse biLe formu bu kadar düşmez.. Tamam yaşının verdiği oLumsuz şeyler oLabilir.. Mesela eski hızı oLmayabiLir.. İkiLi mücadelelerde eski haLi gibi güçLü oLmayabiLir ama goL atma becerisi,yeteneğini,tekniği zayıfLarmı ?? Bir çok Avrupa takımının forvetınde 30-35 yaş arası oyuncuLar oynamıyormu ? Ama arkadaşlar biraz gerçekci oLalım Hakan Şükür 25 Li yaşlarında da çok goL kaçırıyordu.. Boş kaleye atamıyordu,dağLara taşLara çektiği şutlarıda vardı.. Şimdi yine aynı şekiLde.. Onun için boşuna şimdiki haLi fln demeyın.. Zaten Hakan'ın tekniği ve goL yapma becerisi iyi oLsaydı Avrupa'da tutunurdu.. Şimdi Hakan da değişen şeyler yaşının verdiği yorgunLuk,dirençsizLik ve ikiLi mücadelerdeki güçsüzLüğüdür.. İnsan yaşLanınca fiziksel zorLukLar yaşar.. FutboLcu içinde böyLedir bu ama Hiç gördünzmü 30 yaşına geLipte Tekniği,Becerisi düşen oyuncu ? Teknik,becerik futboL anLayışı doğuştan geLir sonradan kazanıLmadığı gibi yitiriLmezde.. Şota ArveLadze bizden gittikten sonra AJax,G.Rangers,Az aLkmaar da her sezon 20 goL ortaLamasıyLa oynadı üsteLik geçen sene 34 yaşındaydı Şota .. Uefa'da attığı goLleri ben izLedim beLkide siz izLemediniz.. Bizdeykende goL kraLı oLdu gittikten sonra Az ALLkmaar da da goL kraLı oLdu.. Yani çizgisini bozmadı.. Ve 35 yaşında şuan İspanya gibi bir üLKeye Transfer oLabilliyor. Hakan Şükür ise genelde 35 yaş üstü oyuncuLarı aLan Amerika Ligine transfer oLabilirim diyor.İşte aradaki fark

Güzel kardeşim, senin Hakan Şükür'ü düşünmekten başka bir işin yok mu? Bu kadar kasmaya ne gerek var ?

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 05:13
Hakan Şükür o kadar emek verdiği takımı Galatasaray'dan başka takımda futbolu bırakmaz.LA Galaxy'e gideceğini hiç sanmam.

shamur1
30.Kasım.2006, 05:34
Kime anLatıyorumkı ben boşuna zamanımı öLdürmüşüm.. Tmm arkadaşLar KraL'ınız süper dünyada eşi benzeri yok..Ne Kasacam forumdayız aLt Tarafı.. Acaba kaçınız uzun uzun yazıyorsun diyenLer o yazdıkLarımı baştan aşa okumuş yada okurken oLaya Tarafsız bakmış .. Şu yazdıkLarıma tarafsız oLan insanLar katıLır.. Ben Hakan bu başarıları elde etmedi demedim.. Hakan'ın futboLcuLuğu beğenmiyorum dedim .. Ne kadar zorunuza gitti ya anLamadım

fmsmyrna
30.Kasım.2006, 05:45

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ben üşendim bu kadar uzun yazmaya tebirkler düşüncelerimi yansıtmışsın bende diyordum bir Halil Altıntop,Nihat,Fatih Tekke gibi oyuncularıda bu kadar önplana atsak daha iyi oyuncular çıkartırdık ama geçti artık başka yeteneklere

Emurafu
30.Kasım.2006, 07:06
Yunan Gazeteleri Dünkü Maçtan Sonra En iyi Cevabı Vermiş...

Yazının tamamını koymuyorum hakan hakkında yazdıkları...83. dakikada ''Yaşlanmak nedir bilmeyen'' Hakan Şükür'ün kaydettiği 3. golün ise Yunan ekibinin ''pastasının üzerine kiraz'' misali düştüğünü kaydetti.

Rodrigo Tello
30.Kasım.2006, 07:38
Kime anLatıyorumkı ben boşuna zamanımı öLdürmüşüm.. Tmm arkadaşLar KraL'ınız süper dünyada eşi benzeri yok..Ne Kasacam forumdayız aLt Tarafı.. Acaba kaçınız uzun uzun yazıyorsun diyenLer o yazdıkLarımı baştan aşa okumuş yada okurken oLaya Tarafsız bakmış .. Şu yazdıkLarıma tarafsız oLan insanLar katıLır.. Ben Hakan bu başarıları elde etmedi demedim.. Hakan'ın futboLcuLuğu beğenmiyorum dedim .. Ne kadar zorunuza gitti ya anLamadım

Sana katılıyorum,Hakan'ın futbolcugunu bende begenmiyorum.Fakat tartısmaya gerek yok..

Aykan19o3
30.Kasım.2006, 08:27
Hakan Bıraksın Artık Ya. :)

M.Scofield
30.Kasım.2006, 08:33
hakan dün gece çok güzel biraktı

uAburak89
30.Kasım.2006, 08:40
Gece gece güldürdün beni Emre yav.. :D

extensor
30.Kasım.2006, 09:04
krallllllllllllllllllllllllllllllllllll abim kadar severim beğenmeyen benim için futbolun f sinden anlamıyordur kral tartışılmaz alkışlanır

Maksic
30.Kasım.2006, 10:09
Kral'ın futbolu Galatasaray'da bırakması gerekir bırakıcaksa Galatasaray'da bıraksın

YusufT
30.Kasım.2006, 11:01
Hakan Sükür Türkiyede tartisilacak en son oyunculardan, yeter bee artik.

Konu'yu kapatirmisiniz,Lütfen.

futbolcuyu begenmiyorsaniz, illada gelip kötülemekmi gerekiyor..?

Bu laflar özellikle Shamur1're.

Durmadan kendi tuttugun takimin oyuncularini öve öve bitiremedin yaahu. Ve takmisin " Hakan Sükür rekoru daha 2007'de kirabildi"

1.Türkiyede bu rekoru kiracak kisi yoktur, inanin. bu rekor en az 20-30 yil daha sürermi sürmezmi, onu artik Allah bilir.
2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye, o kadar iyi futbolcu ise, neden Istanbul takimlarinin birisinde oynamiyor(Üc büyükler)
?

Hakan Sükür Gecmis gelmis en büyük Türk Gölcülerden biridir, bunuda kafana iyi yerlestir!

Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 11:16
Sakin Yusuf sakin bu ne şiddet bu ne celal :n:

Gerçekten konu gereğinden fazla uzadı biraz fazla v acımasız eleştiriler gelmiş bencede biraz abartılmış... Benimde bu konuda eleştri mesajım var ama Avrupa konusunda Türkiye'nin en iyi oyuncularından diğer bir - gördüm nokta bu kadar inat edip oynaması v Milli Takımda kötü performans gösterdiği maçlar fazla yıprattı Hakan Şükür'ü ..Kabül etmemiz veya etmememiz onun Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olduğunu değiştirmez (en iyisi değil) tekrar geçim üstümden ..

extensor
30.Kasım.2006, 11:46
[B]
2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye,
?

B]

hehe :smismileyiw2: bunudamı dedi vallahi bu mesaja gülünür umuta sorsan haşa allah beni çarpar der

ben bir iki gün önce okumayı bıraktım shamur u yazdığı mesajın saatine baktınmı peki yusufum belirli bir zaman dilimi içerisinde ise bunu bile diyebiliyor işte hoş görmek lazım :smismileyiw2:

shamur1
30.Kasım.2006, 16:54
Hakan Sükür Türkiyede tartisilacak en son oyunculardan, yeter bee artik.

Konu'yu kapatirmisiniz,Lütfen.

futbolcuyu begenmiyorsaniz, illada gelip kötülemekmi gerekiyor..?

Bu laflar özellikle Shamur1're.

Durmadan kendi tuttugun takimin oyuncularini öve öve bitiremedin yaahu. Ve takmisin " Hakan Sükür rekoru daha 2007'de kirabildi"

1.Türkiyede bu rekoru kiracak kisi yoktur, inanin. bu rekor en az 20-30 yil daha sürermi sürmezmi, onu artik Allah bilir.
2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye, o kadar iyi futbolcu ise, neden Istanbul takimlarinin birisinde oynamiyor(Üc büyükler)
?

Hakan Sükür Gecmis gelmis en büyük Türk Gölcülerden biridir, bunuda kafana iyi yerlestir!

Sen varya harbyden sorunLusun .. Ben nerde dedim Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi diye ? buL getir koy buraya bütün yazdıkLarım için herkesten özür diLeyecem ..Ama buLamazsan artık susacaksın oke ? Artık konu çığrından çıktı yaLana başvuruyosun.. Ayrıca Benim yorumLarımı okuyanLar bana hak veriyor .. Senin gibi okumadan , sırf kendi takımının oyuncusu diye tarafLı yakLaşanLar böyle atıp tutuyor.. Bir tane kendi takımımın oyuncusunu övdüğüm yorumumu buL getir hadi ? BekLiyorum.. Şuraya bak ya adam ne demiş.. Beyler ben Ne zmn Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi dedim ? Komiksin ya saLlama artık.. aL işte hem yaLan konuşursun hemde yine saçma bir sebeb göstermişsin Niye 3 büyüklerde oynamıyor .. 3 büyüklerde VeyseL Cihan,Zafer Biryol,Bratu,Mustafa Özkan,Okan Koç,Fahri gibi bir sürü oyuncu oynadı ..ee Şimdi bunLarın hepsi süper oyuncuydu senin kıyasLama anLayışına bakıLırsa.. FutboLu ne kadar biLDiğin beLli oLuyor .. Demek iyi futboLcu oLmak için İstanbuL'da oynamak gerekiyormuş..Bravo o zmn Mehmet Topuz,Mehmet YıLdız gibi oyuncuLar 2.Lig oyuncusu İstanbuL'da oynamıyor çünkü.. DAHADA BİRŞEY YAZMIYORUM TARTIŞMAYI BİLE BİLMİYORSUNUZ YALANA BAŞVURUYORSUNUZ .. UMUT HAKAN'DAN DAHA İYİ DEDİĞİMİ BURAYA YAZARAK MİLLETİDE TAHRİK EDİYORSUN .. BAK ADAM DEMİŞKİ YUH ONUDAMI DEDİ .. Neyse daha birşey yazmıyorum.. Yeter !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

hehe :smismileyiw2: bunudamı dedi vallahi bu mesaja gülünür umuta sorsan haşa allah beni çarpar der

ben bir iki gün önce okumayı bıraktım shamur u yazdığı mesajın saatine baktınmı peki yusufum belirli bir zaman dilimi içerisinde ise bunu bile diyebiliyor işte hoş görmek lazım :smismileyiw2:

aL İşte adam konudan sapmış aLakasız birşeye girmiş. Benim yazdığım msjın saatine bakmışta bunu yazmam normaLmiş. Hoş görmek Lazımmış.. Sen kimsin de benLe daLga geçeceksin ? O saat dediğin 12 den sonra HeraLde .. akLınca LazLar'ın akLı 12 den sonra çaLışmaza getirmişssin.. Ama sizede ancak böyLe laflar yakışır.. NasıL biri oLduğunuzu eLe veriyorsunuz aferin.. EVet Ben Trabzon'Luyum ama Laz değiLim.. Hem oLsam da gurur duyarım Laz oLmam dan aynen Trabzon'Lu oLmam gibi.. Ama böyLe diyenlere bizim oralarda şu denir.. senın gibi kendini birşey sanıp komikLik yapmaya çaLıŞanlara.. '' Evet bizim 12'den sonra akLımız çaLışmaz , ama Başka yerLerimiz çaLışır .. anLadın sen onu .. Konu'dan saparak karşındakiyle daLga geçmeye çaLışmak ancak sizin gibi insanLara yakışır.. EğLenmenize bakın siz.. çünkü tek eğLenceniz şu sanaL dünya ve forumLar..

Fietra 10
30.Kasım.2006, 18:15
Shamur1 bırak kardeşim yazmayı böyle insanlarla muhattap olmayacaksın..Yok yazdıgın mesajın saatine baktınmı baktım he noldu..Bu sözün ne anlama geldiği çok açık..aklı sıra bizimle dalga geçiyor komik şey..

Rodrigo Tello
30.Kasım.2006, 18:33
Kimse Hakan Şükür'ü begenmek zorunda degil.Neyin tartısması bu anlamadım.Seven sever sevmeyen sevmez.

Yok Hakan'ı begenmeyen futboldan anlamazmış.Begenen var begenmeyen var !

eXcitinG
30.Kasım.2006, 19:08
Yeter artık. Konumuz Hakan şükür ün futboLu bırakma kararı aLması. BaşarıLarı, yaptıkLarı ve hakarete uğraması değiL.

KiLitLenmiştir ve açıLmayacaktır.