Log in

View Full Version : Ayyıldızlıların Hazırlık Maçları Belirlendi

uAsamet91
27.Kasım.2006, 21:16
Bosna Hersek ve Norveç galibiyetleriyle Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan A Milli Takım'ın, turnuva öncesi hangi takımlarla hazırlık maçları yapacağı belli oldu.

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği ve haziran ayında başlayacak olan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Ay-Yıldızlı takımımızın Beyaz Rusya, İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç ile hazırlık maçları oynayacağı öğrenildi.

Millilerimizin yapacağı üç maçtan ikisinin Kayseri ve Adana'da oynanacağı belirtilirken, hangi maçların bu şehirlerde olacağı henüz belli değil. Maçların tarihlerinin ve yerlerinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

_LeGolaS_
27.Kasım.2006, 21:18
Biraz daha güçlü takımlarla oynansa daha iyi olur kanımca...

El Comandante
27.Kasım.2006, 21:19
Bence güclü takimlarla hazirlik maci ayarlamaliydik.Takimin durumunu iyice görmeliydik.

Beyaz Rusya ile yaptigimiz mac ne ifade ederki bize ? Avrupa Sampiyonasinda ne güclü takimlar var,onlarla hazirlik maci yapabilirdik.

Hirvatistan,Isvicre,Italya gibi takimlarla hazirlik maci ayarlayabilirdik.

Emurafu
27.Kasım.2006, 21:32
Arkadaslar durun yaparız hazırlık macı heyecana gerek yok:)
Ayrıca rakipler belli olunca Federasyon Otakımların oyun stiline yakın takımlarla maç ayarlıyacak:)
Ayarlanan her maçların bir stratejisi var İllaki bir bildikleri vardır bunları dert etmeyin...
Euro 2008 Rakipler belli olsun hele...Güclü gücsüz kavgasıda cıkmasın:)
buna da Ulusoy istifa dersiniz:p

Arkadaslar belki Odediginiz güclü takım yapmak istemedi veya baskasıyla maç ayarladı..Olaya her iki yöndende bakmak lazım..

Gücsüz takımlardan güclü takımlara Dogru cıkcıaz..Zaten rakipler belli olunca ona göre takım secilir zaten)

YusufT
27.Kasım.2006, 22:15
Insallah Isvec maci Isvecte olurda, gidip bakarim :D

Fernando Gago
27.Kasım.2006, 22:29
Daha dişli rakiplerle yapsak daha iyi olurdu

Deza
27.Kasım.2006, 22:52
Insallah Isvec maci Isvecte olurda, gidip bakarim :D

Ben de onu istiyorum ama malesef Türkiye´de oynanacak diye okudum. 6 Subat´da.

Hazirlik maclarindaki rakipleri belirleme adina biraz erken davranildi bence. Kura cekilseydi ve sampiyonada rakiplerimiz belli olsaydi daha iyi olurdu. Böylece sampiyonadaki rakiplerimizle asaga yukari ayni futbolu oynayan takimlarla hazirlik maclari yapma sansimiz vardi. Daha faydali olurdu bence.

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 22:58
Beyaz Rusya ile maç yapmanın ne lüzumu var:S

YusufT
27.Kasım.2006, 23:19
Ben de onu istiyorum ama malesef Türkiye´de oynanacak diye okudum. 6 Subat´da.

Hazirlik maclarindaki rakipleri belirleme adina biraz erken davranildi bence. Kura cekilseydi ve sampiyonada rakiplerimiz belli olsaydi daha iyi olurdu. Böylece sampiyonadaki rakiplerimizle asaga yukari ayni futbolu oynayan takimlarla hazirlik maclari yapma sansimiz vardi. Daha faydali olurdu bence.

Tüh bee... Stockholmun neresinde yasiyorsun :D Fince biliyonmu :D

Deza
27.Kasım.2006, 23:37
Tüh bee... Stockholmun neresinde yasiyorsun :D Fince biliyonmu :D

Nacka´da. Hayir fince bilmiyorum.

Emurafu
28.Kasım.2006, 00:02
Bencede Acele edilmiş..Rakiplere göre maç ayarlanması lazımdı..Önemli olan güclü güçsüz takım degil..

Bakalım daha Çok maç yapılır..Hatta Turnuva bile düzenlenir...
Beyaz rusyamacında terim takımı otutacaktır..Son git gide güclülerle yaparak takımı deniyecektir..

Ayrıca bakalım güclü takımların zamanı varmı belki onlar baskalarıyla ayarldı...Belki takım bulamadık..

Rsa
28.Kasım.2006, 00:04
Grubumuz belli olduktan sonra rakipler belirlenseydi daha sağlıklı olurdu.

BeeTLeJuiCe
28.Kasım.2006, 00:37
Bencede grup belli olduktan sonra Hazırlık maçları ayarlasak daha iyi olurdu.

İrlanda Cumh. ile İsveç i anladımda Beyaz Rusya ne alaka? Onun yerine Turnuvaya katılan takımlardan biriyle maç yapılabilir.

RoNNiE91
28.Kasım.2006, 00:45
İsveç maçı çekişmeli bir maç olur ama İrlanda ile Belarus'u geçmemiz lazım eğer Dünya Kupası'na katılmak istiyorsak.Hazırlık maçı olduğunu biliyorum ama hazırlık maçı da olsa böyle maçlar kaybetmemeliyiz.

Emurafu
29.Kasım.2006, 23:24
Farkındaysınız maçlar güclüden gücsüze dogru gidiyor...Demekki sistemi oturtacak önce.

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 00:24
Diyecek laf yok.Takvim belirlenmiş bile.İNşallah yararlı olur.Bakalım nasıl bir kadro çağıracak Sinyor..

Emurafu
30.Kasım.2006, 07:10
Diyecek laf yok.Takvim belirlenmiş bile.İNşallah yararlı olur.Bakalım nasıl bir kadro çağıracak Sinyor..
Yaslı olarak Hakanm şükür olacak garanti verim..Çünkü Hakan bu turnuvada milli takımı bırakacak..Ve futbola veda edecek..Oynamıyacak ama orda bulunması lazım..Hakan şükürün son turnuvası olacak..Her ülke bu tür yaslı oyuncularını cagırır son kez vitrine cıkarır..Şükürede bu anlamlı davranıs büyük ihtimal yapılacak..

Diger isimlere gelince Norveç macı kadrosundakiler hemen hemen cagrılır..Süpriz isimlerde olabilir sanırım bu seferde neden benim oyuncu cagrılmadı denilmez..Toraman,Yasin bunlarda cagrılabilir..

Neyse daha cok var Allah sakatlık göstermesin...

BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 07:17
Hakan Şükür mü?İnşAllah böyle bir hata yapmaz Fatih hoca.Hakan özel maçların birinde bıraksın işte Milli Takımı...

Aykan19o3
30.Kasım.2006, 07:20
Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği ve haziran ayında başlayacak olan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Ay-Yıldızlı takımımızın Beyaz Rusya, İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç ile hazırlık maçları oynayacağı öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Keşke biraz daha güçlü takımlarla yapsaymışık :icon_confused:

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 07:53
Hakan Şükür mü?İnşAllah böyle bir hata yapmaz Fatih hoca.Hakan özel maçların birinde bıraksın işte Milli Takımı...

Yani bence de bırakması lazım artık yeter.Yerinde oynaması gereken o kadar iyi oyuncular var ki sırf Fatih Terim kendi takıntısı yüzünden bu adamların önünü kapaması yanlış.Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Serhat Akın ne güne duruyorlar.

deniz.91
30.Kasım.2006, 17:51
maçın birisi kayserideymiş heralde yteni stat yapılıyo ya ondna o maçta statta olacam inşallah

bursa_mc
30.Kasım.2006, 17:59
kolay rakıp diyoruz ama isveç ile irlanda bizi yener..

ForsakeN
01.Aralık.2006, 19:48
Farkındaysanız soğuk ülke takımlarıyla yapıyoruz hazırlık maçlarını.Bunun nedeni Euro2008'deki kuzey takımlarının bolluğu olmasın sakın :)

Oghuse
01.Aralık.2006, 19:53
OLeyyyy maçlar Adana ve Kayseride ikisinede gitmeye çalışıcam..

ShevAnil
02.Aralık.2006, 18:04
Daha Hazırlık Maçı Yapılacaktır Rakipleri Gene Küçümsemişsiniz..
Ayrıca Maçları Içeridde Oynanması Nekadar Dogru Bilemiyorum Bence Maçlar Türkiye Dışında Oynanmalı.!