PDA

View Full Version : Tjikuzu Kartal Oluyor !

nerazzuri
27.Kasım.2006, 22:40
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin ön liberosu Tjikuzu ile prensip anlaşmasına vardı

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ön liberosu Tjikuzu ile prensip anlaşmasına vardı. Asbaşkan Levent Erdoğan’ın prensipte el sıkıştığı Namibyalı futbolcu için, ara transfer döneminin başlayacağı Ocak ayında kulübü ile masaya oturulacak. Güçlü fiziğinin yanı sıra teknik bir oyuncu olan Tjikuzu, 12 Aralık 1979 doğumlu.

Kaynak : Tsi ( üst yazıdaki haberlerde :n:)

BlackEagle19o3
27.Kasım.2006, 22:44
Saçmalık.Başka bir izahı olamaz...

Deza
27.Kasım.2006, 22:48
Yine transfer hatasi yapacaklar. Istanbul´a gelmeden kim biliyordu bu oyuncuyu Besiktas´da. Birkac mac iyi oynadi diye hemen futbolcu alinmaz. Simdiye kadar böyle yapildi ve ne oldugunu hepimiz gördük.

KaPaLı
27.Kasım.2006, 22:51
Tjikuzu kadar saçma bir transfer olamaz eğer alacaksa yazık ona giden paralara

aliihsandikmen
27.Kasım.2006, 23:04
Gerçekten de çok saçma bir transfer olur alırlarsa...

Fernando Gago
27.Kasım.2006, 23:06
Kaynak ?? ..............

eXcitinG
27.Kasım.2006, 23:11
Kaynak beLirtmez isen konuyu kapatıcam haberin oLa :)

GodfatheR
27.Kasım.2006, 23:13
bence iyi bir transfer olabilir.Tıjıkuzu çok hırslı ve iyi bir futbolcu ama Beşiktaş kalitesindemi orasını bilemem.

KaPaLı
27.Kasım.2006, 23:17
Kaynak : Fanatik

kaynak yazmamş arkadaş kaynak FANATİK

YusufT
27.Kasım.2006, 23:18
bence iyi bir transfer olabilir.Tıjıkuzu çok hırslı ve iyi bir futbolcu ama Beşiktaş kalitesindemi orasını bilemem.

Katiliyorum.

nerazzuri
27.Kasım.2006, 23:38
Kaynak Tsi :n:

Yukarda geçen haberlerde gördüm buraya konu açtım.

Sir FRD
27.Kasım.2006, 23:42
alınmadık bir o kaldıydı zaten.Alsınlar.Tozo'yu felan da alsınlar herkesi alsınlar

Rsa
27.Kasım.2006, 23:53
Böyle bir transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

lastchaos
27.Kasım.2006, 23:56
Diatta,İbrahim Akın,Mehmet Yozgatlı,Baki Mercimek bu oyuncular fazla forma şansı buldular mı?beşiktaş yönetimi bu oyunculara şansını alıp yaver gitmiş..adamların paralarını ödüyorsun ya az oynatıyorsun yada 18 kişilik kadroya almayıp futbolculuk yeteneğini çürütüyorsun.. Tjikuzu'yu alırlarsa bu yükün altından kalkacağını hiç de zannetmem..yine aynı senaryo olacaktır..

Emurafu
27.Kasım.2006, 23:58
Ne gerek var böyle Transfere...Bence cisse yerinde serdar Çok iyi oynardı...
Yine günü kurtarmak için transfer yapıyorlar..Seneye Bir revizyon daha olur..

Tjikuzu cm4 de çok iyi idi....Bremende idi ozaman yani ben tanıyordum:D:D:D

Fietra 10
28.Kasım.2006, 00:08
Kesinlikle yalandır..Cisse ve Koray varken bence o bölgeye oyuncu alınmamalı..

ZiyaSerdar
28.Kasım.2006, 00:20
Yalandır yabancı hakkımızı ihtiyacımız olmayan bir mevkiiye oyuncu alarak doldurmayız

shamur1
28.Kasım.2006, 00:33
Tjikuzu'yu kim biLiyordu dıyorsunuz ama .. Tjikuzu kaç sene Werder Bremen'de oynamış bir oyuncuydu. Ve belediye'de iyi oynuyor Şuan.. Higuain fln aLınırken süper oyuncu diyenler oLuyordu tanımadan etmeden Şimdi Tjikuzu yu eleştirmeyın..en azından mevki olarak gereksiz oLabiLir.. Ama Tjikuzu kim deyipte Higuain,Diatta transferleri kafa karıştırıcı

BeeTLeJuiCe
28.Kasım.2006, 00:41
Tjikuzu?

Haber %100 yalandır. Beşiktaşın o mevkide adama ihtiyacı olsa bile tjikuzu yanlış olur.

RoNNiE91
28.Kasım.2006, 00:43
Böyle saçma bir transfer asla yapılmamalı.

extensor
28.Kasım.2006, 00:49
Diatta,İbrahim Akın,Mehmet Yozgatlı,Baki Mercimek bu oyuncular fazla forma şansı buldular mı?beşiktaş yönetimi bu oyunculara şansını alıp yaver gitmiş..adamların paralarını ödüyorsun ya az oynatıyorsun yada 18 kişilik kadroya almayıp futbolculuk yeteneğini çürütüyorsun.. Tjikuzu'yu alırlarsa bu yükün altından kalkacağını hiç de zannetmem..yine aynı senaryo olacaktır..

bende aynı şeyi düşünüyorum ara transferde futbolcu alınacağına gönderilse eminim beşiktaş için daha iyi olur diatta için baki yi cisse için fahri yi higuen için batuhanı harcadık yeter almayın ne olursunuz almayın :D

remake
28.Kasım.2006, 01:56
Mehmet Topuz'u istedik Cikuzu geliyor. Ama yalan haberdir buyuk ihtimal.

anil luque
28.Kasım.2006, 02:54
cisse varken hayatta almazlar olmasa da almazlar doğrusu :) çok gereksiz Bşiktaş'ta oynayacak bir oyuncu değil üstelik yaşlı koray şanlı oynasın onun yerine

M.Scofield
28.Kasım.2006, 03:20
geçen yıl rizesporda çok kötü bir sezon geçirmişti beşiktaşta oynayacak kapasitede bir oyuncu değil

Aykan19o3
28.Kasım.2006, 03:53
Yalan haberdir.. O bölgede Cisse var iken transfer gereksiz..

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2006, 04:00
Aslında yorum yapmaya bile lüzum yok.

1-Bizim o bölgede transfere ihtiyacımız yok.
2-)Olsa bile Tjikuzu'dan daha kaliteli bir isim alınır.

anilton
28.Kasım.2006, 21:59
İşte Tjikuzu Tjikuzu geldim... :D:D

YusufT
28.Kasım.2006, 23:27

koptum vallaa :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_bi ggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

KaPaLı
28.Kasım.2006, 23:29

Tjikuzu'ya kuzu diyolarda okuduğum ilginç haberi anlatayım.. Rize'ye ilk geldiğinde Tjikuzu'yla yöneticiler konuşmuş rize'de mafya çoktur fln gözdağı vercekler.Tjikuzu'nun yanıtı: Benim ülkemde heran darbe olabilir :D ben gece yatarken AK47 (Kalashnikov) silahımla yatarım çnkü heran birileri evinize girebilir :D anlıycanız adam tam piskopat :D

Haber yalan olabilir ama bu haber 2 ay öncede çıkmıştı hatta o zaman Baki Tamamen Higuain Kiralık olarak verilecek diye söylentiler çıkmıştı ama inşallah yalandır gereksiz yere parasını çarçur etmez