PDA

View Full Version : Bursaspor taraftarı İstanbul'a çıkarma yapacak!

bursa_mc
28.Kasım.2006, 03:43
Bursaspor taraftarı İstanbul'a çıkarma yapacak!

Bursaspor taraftarları, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları maçta takımlarını yalnız bırakmayacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar, gidecek kişi sayısının fazla olmasından dolayı işadamlarından maça otobüs kaldırmalarını istedi.

Bursaspor'un en ateşli taraftar grubu Teksas Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada, bütün Bursaspor taraftarlarının maça gelmesi istendi.

Bursaspor'un yaşadığı zor günlerden sonra tekrar kendi kimliğine büründüğüne dikkat çeken tribün liderlerinden Recep Kurtuluş (Darko), "Biz yeşil-beyaz kulübe hayatını feda edenler olarak bu maçtaki yerimizi alacağız. Şu ana kadar birçok kişi maça otobüs kaldırılıp kaldırılmayacağını sordu. Biz kendi grubumuz olarak maça gideceğiz. Ancak elimizdeki otobüs sayısı talebi karşılamaya yetmiyor. Bu yüzden işadamlarımıza seslenerek otobüs kaldırmalarını istiyoruz. İmkanı olan taraftar grupları otobüs kaldırsınlar. Kasımpaşa ile oynayacağız zorlu mücadelede futbolcularımıza kendi evlerinde olduklarını hissettirmemiz gerektiriyor. Eğer işadamlarımız stat önünden maçın oynanacağı günün sabahı otobüs kaldırırlarsa orayı kendi evimize çevirebiliriz" dedi. Bursaspor'un zorlu virajında yanında olacak taraftarlar ise değişik tribün şovlarıyla takımlarına destek verecekler.

gezenti
30.Kasım.2006, 18:26
Valla ilk defa yaptığımız şey değil.Geçen 2005-2006 sezonunda Alisamiyende oynanan Belediye maçına kaç otobüs gittiğmizi Alisamiyeni naıl Atatürk Stadına çevirdiğimizi herkes biliyor...
Not:Sezonu yanlış hatırlıyor olabilirm...

bursa_mc
30.Kasım.2006, 19:17
kasımpaşa maçına bi ben gidemedim ona yanıyorum.:D

Valla ilk defa yaptığımız şey değil.Geçen 2005-2006 sezonunda Alisamiyende oynanan Belediye maçına kaç otobüs gittiğmizi Alisamiyeni naıl Atatürk Stadına çevirdiğimizi herkes biliyor...
Not:Sezonu yanlış hatırlıyor olabilirm...

aynen ceza yüzünden dışarda oynadık ama 10000 kişi gittik..