PDA

View Full Version : TSL 14.Hafta | Gençlerbirliği - Trabzonspor



Memedov
28.Kasım.2006, 07:39
http://img142.imageshack.us/img142/7744/140952turkcellsuperligbtg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/2883/genclerbirliiyc1.jpg (http://imageshack.us)http://img126.imageshack.us/img126/9600/trabzonva7.jpg (http://imageshack.us)

Fietra 10
28.Kasım.2006, 07:47
Zor maç olur sonucu kestiremiyorum umarım alırız..

shamur1
28.Kasım.2006, 07:49
Gerçekten zor maç .. ama Bu maça FarkLı ve oynamayan yıLdızların yerine şans veriLmeyen gençLeri oynatmak en mantıkLısı .. yda Umut BuLut'un yerine en azından Tomas Jun'u bir kere izliyeLim bari.. Umut'a o kadar şans veriLiyor nasıLsa

uAsamet91
28.Kasım.2006, 23:14
G.birligi futbol bakımından daha iyi durumda.Gençler kazanır

Fernando Gago
29.Kasım.2006, 01:09
Trabzon hala toparlaaması , G.birliği sezon başından beri kötü Berabere biter.

BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 01:39
Gençlerbirliği kazanır bence;)

Rodrigo Tello
29.Kasım.2006, 01:43
Trabzon'un galibiyete cok ihtiyacı var.Gençler'inde öyle sonucu kestirmek zor.Güzel maç olur iyi oynayan kazansın :)

Fietra 10
29.Kasım.2006, 18:59
7. Cuma Maçı hayırlı olsun ;)

Emurafu
29.Kasım.2006, 20:50
7. Cuma Maçı hayırlı olsun ;)Ee Ne Yapalım Avrupa kupasında maçlarınız yok:) Siz daha çok oynarsınız:)

Banko 0:zuhaha:

Maç ortada geçer 1-1 falan biter..İlk golü gençlerbirligi atar..Sonra Trabzondan Umut atar 1-1 biter:)

El Comandante
29.Kasım.2006, 22:06
7. Cuma Maçı hayırlı olsun ;)

Muratcigim ona bakarsan biz de sezon basindan beri Pazar günleri maclari yapiyoruz :D

Fietra 10
29.Kasım.2006, 23:23
yahu verin diğer günlere diyoruz..O zamanda maç programı sıkışıyomuş..Milletin stada gitme olanagını kısıtlıyor Cuma maçları..

shamur1
29.Kasım.2006, 23:39
Ee Ne Yapalım Avrupa kupasında maçlarınız yok:) Siz daha çok oynarsınız:)

Banko 0:zuhaha:

Maç ortada geçer 1-1 falan biter..İlk golü gençlerbirligi atar..Sonra Trabzondan Umut atar 1-1 biter:)

Ona bakarsan Avrupa'da adamLar avrupa maçı oynayacaz diye Maçlarını erteLemiyolar.. Hatta haftada 3 maç yaptıkLarı oLuyor.. Kupa maçı,Lig maçı ve Avrupa kupası.. Chelsea'Li Terry sezonda 50 den fazLa maça çıkabiLiyorsa Bizim oyuncuLarımız neden Avrupa maçından sonra Ligde oynadığı maçta kötü sonuç aLınca : yok çok yorgunduk,yada avrupa maçından önce kötü sonuç aLınınca yok efendım akLımız önumuzdekı maçdaydı fLn gibisinden saçma bahaneleri üretir..

Avrupa'da yokuz diye Cuma oynamak zorunda değiLizki.. Niye haftasonu oynamıyoruz .. Sivas,Kayseri,Denizli vs gıbı takımLar Avrupa'damı da onLar haftasonu Oynuyor her zmn.. Tamam 2-3 kere oLur ama sürekLide Cuma günü veriLmezki ya ..

Bir de Laf sokmuşun bu gidişLe daha çok oynarsınız diye.. SaoLasın..ama Gerek yok böyLe şeylere.. Herkes kendi önüne bakacak.. Ne MutLu ki bana ister şampiyonLuğa oynayaLım ister ortalarda yer aLaLım kendi memLeketimin takımını tutuyorum ... ÖyLe baba zoruyla ,amca dayı zoruyLa yada o dönem hangi takım formda diye o takımı tutmuyorum ya.. Bundan daha da güzeLi oLamaz zaten..

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 00:22
Berabere bitme ihtimali yüksek bence.

Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 05:12
yazık oluyo TS ye gerçektende üzülüyorum bu kadar kötü düşüşe geçicek bir takım olmayı haketmiyolar bence umarım toparlanrlar...

TürkuAz
30.Kasım.2006, 05:15
Gençler önde götürüyor, bence şimdiden geçmiş olsun Trabzon'a..

deniz.91
30.Kasım.2006, 05:17
tsye geçmiş olsun çok kötü gidiyorlar gerçekten yanalda ilaç olamadı

Aykan19o3
30.Kasım.2006, 05:17
Yanal da çare olamadı: 2-1

http://www.sporx.com/images/1/29/2929_6445_5800_1768_sondakika003.jpg

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının açılış mücadelesinde Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi ve maçı ev sahibi Gençlerbirliği 2-1 kazanmayı başardı. Ankara temsilcisini galibiyete taşıyan goller 18. dakikada Burhan'dan ve 51. dakikada Isaac'ten gelirken, Trabzonspor'un tek golünü 68. dakikada Mustafa Keçeli kaydetti. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği 6 hafta sonra kazandı ve puanını 13'e yükseltti. Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor ise üst üste 3. yenilgisini aldı ve 16 puanda kaldı.
GOL "GELİYORUM" DEDİ...
19 Mayıs Stadı'nda yoğun sis altında başlayan mücadeleye iki takım da dengeli futbol tercih ederek başladı. Zemindeki buzlanmanın da etkisiyle top yapmanın çok zor olduğu maçın ilk 10 dakikası, orta saha mücadelesi şeklinde ve takımların birbirlerini tartmasıyla geçti. Bu dakikadan sonra ise ev sahibi Gençlerbirliği, Trabzonspor yarı sahasına daha kalabalık gelmeye ve ataklarını sıklaştırmaya başladı. Maçın 16. dakikasında Ankara temsilcisinde Mehmet Çakır'ın direkten dönen şutu, gelecek golün adeta habercisi oldu. Nitekim yalnızca iki dakika sonra kazanılan köşe vuruşunda arka direkte bomboş durumda olan Burhan, topu Trabzonspor ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Attığı golün ardından hız kesmeyen Gençlerbirliği, Trabzon kalesine yüklenmeye devam etti. Rakibini yarı sahasından çıkartmayan kırmızı-siyahlı ekip, 26. dakikada Isaac ile mutlak bir gol pozisyonunda da yararlanamadı.
CEYHUN'UN YOKLUĞU ETKİLEDİ...
Maçta 30. dakikaya kadar süren Gençlerbirliği hakimiyeti, son 15 dakikalık periyoda girilirken oyundaki temponun düşmesi nedeniyle ortadan kalktı. Trabzonspor'da Gökdeniz'in arkadaşlarını canlandırma çabaları, Jabi'nin sağ kanattan daha fazla destek vermeye başlaması ve Yattara'nın da kanat değiştirmesi, biraz bile olsa bu kısımda sonuç verdi ve maçın hakimiyeti Trabzonspor'a geçti. Ancak Karadeniz temsilcisinde beyin görevi yapan Ceyhun'un olmayışı, Trabzonspor'u oyun kurmakta çok zorladı ve deplasman ekibinin çok fazla top kaybı yapmasına neden oldu. Gençlerbirliği bu dakikalarda kendi yarı sahasına iyi kapandı ve Trabzonspor'a gol fırsatı tanımadı. Böylece maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi.
ÇAKIR KAÇIRDI, ISAAC ATTI...
Maçın ikinci yarısına ev sahibi Gençlerbirliği iyi başladı ve 48. dakikada Trabzon defansından Tolga'nın elle oynadığı top sebebiyle penaltı kazandı. Ancak topun gerisine gelen Mehmet Çakır'ın vuruşunu Trabzon kalecisi Ahmet Şahin kurtardı ve Ankara temsilcisi farkı ikiye çıkarma fırsatını kaçırdı.
Ahmet Şahin'in bu kurtarışı Trabzonspor'u bir kez daha ayağa kaldırdı ve maç bir anda hızlandı. İki ekibin de kalelere etkili gelişi bir golü daha işaret ediyordu ve o gol maçın 51. dakikasında Gençlerbirliği'nden geldi. Isaac ve Kahe ortaklığı ile gelişen atakta ev sahibi ekip Isaac'ın ayağından ikinci golü buldu ve skoru 2-0'a getirdi.
GENÇLER ÇEKİLDİ, TRABZON GELDİ...
Farkın ikiye yükselmesinin ardından Trabzonspor'da orta sahadan Hüseyin oyundan alındı ve yerine hücum gücü daha yüksek olan Ömer Rıza girdi. Böylece deplasman ekibi ataklarını daha çok adamla yapmaya başladı. Gençlerbirliği'nin de kontraatak felsefesine dönüş yapması, oyunun üstünlüğünün tekrar bordo-mavililere geçmesine neden oldu. Bu üstünlüğün neticesi ise 68. dakikada geldi. Sağ kanattan Yattara'nın iyi kestiği topa güzel bir kafa vuruşu yapan Mustafa Keçeli, farkı bire indiren golü attı.
TRABZON BASTIRDI AMA...
Golden sonra Trabzonspor ataklarını arttırdı. Son 20 dakikalık kısımda özellikle Yattara'nın bulunduğu sağ kanadı kullanan ekip, Umut Bulut ve Gökdeniz ile net pozisyonlar yakaladı ancak golü bulamadı. Gençlerbirliği'nin yaptığı kontraataklarda da savunmasını dikkatli tutan Karadeniz temsilcisi, rakibine gol şansı tanımadı. Son 10 dakikalık kısımda da baskısını iyice arttıran Trabzonspor, kalesinde bazı tehlikeler yaşadı. Ancak ne deplasman temsilcisi, ne de ev sahibi Gençlerbirliği gol atmayı başaramayınca, maç 2-1 Gençlerbirliği lehine sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada Mehmet Çakır'ın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta, kaleye doğru giden topu kaleci Ahmet Şahin son anda uzaklaştırdı.
16. dakikada Mehmet Çakır'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda, top direkten oyun alanına döndü.
17. dakikada Mehmet Çakır'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, kaleci Ahmet'i geçen topa arka direkte bekletmeden vuran Burhan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
21. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Kerem'in vuruşunda kaleci Ahmet Şahin gole izin vermedi.
25. dakikada Mehmet Çakır'ın arapasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Isaac, müsait pozisyonda topu auta gönderdi.
29. dakikada Jabi'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Mehmet Çakır'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Tolga'nın ceza sahası içinde topa elle müdahale etmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Mehmet Çakır'ın kullandığı penaltı atışında, kaleci Ahmet Şahin gole izin vermedi.
52. dakikada Mehmet Çakır'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kahe'nin vuruşunda kaleci Ahmet Şahin'den sekerek kaleye giden topa son olarak dokunan Isaac, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0
64. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına giren Mehmet Çakır'ın vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.
68. dakikada Yattara'nın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte kafayı vuran Mustafa Keçeli topu ağlara gönderdi. 2-1
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Vedat Yüksel, Cem Hanoğlu, Erman Ercan
GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan, Erhan, Tuna, Tolga, Eren, Burhan (Engin dk. 62), Mehmet Nas, Kerem, Mehmet Çakır (Sedat dk. 86 ?), Isaac, Kahe (Okan dk. 78) YEDEKLER: Recep, Carle, Uygar, Volkan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
TRABZONSPOR: Ahmet Şahin, Jabi (Adnan dk. 69), Tayfun, Tolga, Mustafa Keçeli, Hüseyin (Ömer Rıza dk. 56), Ayman, Serkan, Gökdeniz, Yattara, Umut
YEDEKLER: Jefferson, Hasan Üçüncü, Risp, Ergin, Çağdaş
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOLLER: Burhan (dk. 17), Isaac (dk. 52), Mustafa Keçeli (dk. 68)
SARI KARTLAR: Erhan, Eren, Gökhan, Tuna (Gençlerbirliği), Hüseyin, Tolga (Trabzonspor)

30.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com ve İHA

Rsa
30.Kasım.2006, 05:18
Tebrikler Gençlerbirliği.

shamur1
30.Kasım.2006, 05:19
Maç 2-1 bitti.. ztn kimsede bırsey yazmamış..Trabzon nereye gidiyor böyLe..Neyse Ersun YanaL'ın bu kadroyla maç kazanması çok zor.. Ya sistemini değişecek yada hiçbir maçı aLamıyacaz bu sistemLe.. Ersun Hoca Ofansif bir oyun anLayışına sahip oLduğu için defansının çok sağLam oLması gerekiyor.. Ama Bugünkü maçı 90 dakika izLedim ve Tayfun iLe ToLga Seyhan kadar kötü savunma oyuncuLarı görmedim.. Bir takımın en önemLi bölgesidir defansın sigortası oLacak bu 2 oyuncu 2.Lig de biLe oynayamaz.. Ve kaLeci sorunuda var.. Ziya Doğan zamanında goL yemiyorduk ama O zmn kaLede ToLga vardı.. Ve 8 oyuncu full defansif oynuyordu.. Yine goL yemeyebiLiriz ama bu forvetle goL de atamayız..BöyLe defans ve böyLe kaleci eLinde varken Ersun YanaL maç kazanamaz.. Ahmet Şahin geçen sene 1 maç ondan önceki senede sadece 1 maç kaLeye geçen bir kaLeci.. Ah Ersun Hocam ah Ömer Rıza deniLen goL özürLüsünü 2.yarı oyuna soktunya orda maç bitti zaten.. Son oLarakta yan hakemler çok kritik hata yaptı ofsayt dıye pozisyonları kesti.. ama hakemden de çıktı bu oLay artık.. Bu Gece Trabzon'a dönüşte Gideceksin HavaaLanı'na şu oyuncuları temiz bir sopadan geçireceksin..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Koskoca Trabzon'da tek goLü soL bek Mustafa KeçeLi atıyorsa denilecek hiçbir şey yok.. Beşiktaş'ın paf takım çağresi Şu an Trabzonspor için zorunLuLuktur.. Çıkarsınlar hepsinin Lisans'ını Paf takımı sürsünler sahaya başka çahresi yok..

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 05:27
Tebrikler Gençlerbirliği.Bülent Hoca'yı bu defa mahçup etmediler.

anil luque
30.Kasım.2006, 05:29
gönlümden geçen oldu tebrikler gençler!! trabzon'da birilerinin şapkasını önüne koyup düşünme zamanı geldi yoksa seneye de avrupa kupası hayal olur..

Fernando Gago
30.Kasım.2006, 06:03
Trabzonda değişen hiçbir şey yok . Ocak ayında büyük operasyon olmazsa bu sene kabus olur

BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 06:11
Beklediğim gibi gençler kazandı...

anilton
30.Kasım.2006, 06:19
Tebrikler Gençler...

Emurafu
30.Kasım.2006, 06:25
Yanalla alakası yok kadroda iş yok..Bir kere Sadece santrafor olarak umut var+Stoperler rezalet..Yanal ne yapsın.Ziya doganın kurdugu takım bu:)
Yattara satılması lazım..Yattara yüzünden gökdeniz gercek yerinde oynamıyor..Yattara satılması sart..

Rsa
30.Kasım.2006, 06:37
Trabzonspor karşılaşması sonrasında konuşan Gençlerbirliği teknik direktörü Bülent Korkmaz "Maçta çok iyi oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

Maç sonrasında Bülent Korkmazın yaptığı açıklamalar şöyle:

"Öncelikle takım olarak çok iyi oynadık. Bir iki eksiğimiz vardı. Bu hafta da onlara çalıştık. Çalıştıkca bir şeyleri aşabiliyorsunun. Bir takım ruhu olunca sıkıntıları da aşmak daha kolay oluyor. Maçtan önce futbolcularıma kimliği olamayan bu takımda oynayamaz dedim."

"Maçta çok iyi oynadık özelikle ilk yarıda iyiydik çok gol kaçırdık. Önemli olan gol pozisyonlara girebilmektir. Saha içi ve dışında bir takım ruhu yaratabilirsek bizi daha iyi günler bekleyecektir."

Fietra 10
30.Kasım.2006, 06:47
Yanal e yapsın bu kadroya ? 2-0 gerideyiz oyuna alacagımız tek hücum oyuncusu Ömer Rıza !.. Defansif oyuncular çok ama hepsini toplasan bir tane düzgün adam etmez..Ziya Dogan bu takım senin eserin..Ocak'ta Sadri Şener büyük bi revizyona gidecek zaten..(Seçilirse tabi..büyük ihtimal seçilecek..)zannetmiyorum Aymanların takımda kalacagını..

Emurafu
30.Kasım.2006, 06:53
Yanal e yapsın bu kadroya ? 2-0 gerideyiz oyuna alacagımız tek hücum oyuncusu Ömer Rıza !.. Defansif oyuncular çok ama hepsini toplasan bir tane düzgün adam etmez..Ziya Dogan bu takım senin eserin..Ocak'ta Sadri Şener büyük bi revizyona gidecek zaten..(Seçilirse tabi..büyük ihtimal seçilecek..)zannetmiyorum Aymanların takımda kalacagını..Aynısını bende yazdım yukarda..Sana birsey söylimi yattara gereksiz..Sırf onu oynatmak için Gökdeniz solda harcanıyor..Bütün yabancılar gönderilmesi lazım...Stopere iki adam sart:)

Yanalın sistemine uygun adam yok birkere..Biraz risk alsan savunma hemen dökülüyor..Gol arasan forvet yok..

Sampiyon olacak takımda stoper tolga oynamaz..Tolga gecen sene bizi bir iki maçta yaktı:..Ziya hoca yıldızları gönderip sıradan adamlar aldı..Risp iyileşirse yararlanılabilir..

Geçen hafta Bayern Münih maçında Marcelinhoyu izledim adamı hemen kaptan yapmıslar..Üstelik çokta güzel oynuyor..Stepanov Portoda cosuyor en az bonservisi 15 eder:)

Yanalın bu takıma Dc(2),Dr,Dl,Mc,Ml,Fc,Gk aldırması sart:)

Fietra 10
30.Kasım.2006, 07:06
Aynısını bende yazdım yukarda..Sana birsey söylimi yattara gereksiz..Sırf onu oynatmak için Gökdeniz solda harcanıyor..Bütün yabancılar gönderilmesi lazım...Stopere iki adam sart:)

Yanalın sistemine uygun adam yok birkere..Biraz risk alsan savunma hemen dökülüyor..Gol arasan forvet yok..

Sampiyon olacak takımda stoper tolga oynamaz..Tolga gecen sene bizi bir iki maçta yaktı:..Ziya hoca yıldızları gönderip sıradan adamlar aldı..Risp iyileşirse yararlanılabilir..

Geçen hafta Bayern Münih maçında Marcelinhoyu izledim adamı hemen kaptan yapmıslar..Üstelik çokta güzel oynuyor..Stepanov Portoda cosuyor en az bonservisi 15 eder:)

Yanalın bu takıma Dc(2),Dr,Dl,Mc,Ml,Fc,Gk aldırması sart:)



Yattara'yı son iki sezondur begenmiyorum açıkçası..Gönderilirse üzülmeyeceğim futbolculardan..Ayrıca dediğin gibi onun bölgesinde oynayabilecek daha dogrusu asıl bölgesinde oynayabilecek olan bir Gökdeniz mevcut..Transferlere gelirsek yazdıgın mevkiler dogru ama devre arasında gelenin gideni aratmaması gereken oyuncuları bulur muyuz ? en azından 3 adam alınacagı kesindir devre arasında..Transfer gündemde olan mevki forvet, oyuncu ise Fernandao..Ersun hoca bu isimde ısrar ediyor..

Rodrigo Tello
30.Kasım.2006, 07:08
Trabzon'a üzülüyorum.Umarım bir an önce toparlanır..

Emurafu
30.Kasım.2006, 07:19
Yattara'yı son iki sezondur begenmiyorum açıkçası..Gönderilirse üzülmeyeceğim futbolculardan..Ayrıca dediğin gibi onun bölgesinde oynayabilecek daha dogrusu asıl bölgesinde oynayabilecek olan bir Gökdeniz mevcut..Transferlere gelirsek yazdıgın mevkiler dogru ama devre arasında gelenin gideni aratmaması gereken oyuncuları bulur muyuz ? en azından 3 adam alınacagı kesindir devre arasında..Transfer gündemde olan mevki forvet, oyuncu ise Fernandao..Ersun hoca bu isimde ısrar ediyor..Fernandao yaslı olması lazım..Bence daha genç forvet alınabilir..Eger Paranız varsa Yıldızı alın derim..Ama bence en önemlisi Defans.Selcuk inana ismi geciyor ama ben onun Trabzonun alacagına inanmıyorum..Sedat ismi falan var Sivasın onu satacagını hiç düsünmüyorum..Sivas ocakta sadece Yıldızı satacak..Onlarında planları var..

Sizin yönetimin yerinde Olsam Galatasaraydan Özgürcan-Mehmet güven gibi adamları alın derim..O oyuncular iş yapar..Özgürcan son Ümit milli macında izledim isvec savunmasını süründürdü...Elber oda bizde oynayacak ozaman görürüsünüz..

Oftasdan Giray,Orhan,İlhan gibi adamları alın...Giray ve İlhanı birlikte alırsanız Stoper hiç sporun olmaz ikisibirbirini tanıyor tabi bunların hepsi zor:)

Sol kanata Gidin Almanyadan Bilal Azizi Alın..Stopere Alabilirseniz Ceyhunu alın...Tabi ben gelecek için konusuyorum..Gelecegin takım kurulması lazım bu sene zaten hedefiniz kalmadı..

Ümit millideki adamların toplayın eger alabilirseniz..Zafer yelen bile olabilir..

Mesela TF 1. ligde Kartalda Forvet İskender var gidin alın 2sene sonra iyi paraya satın..Yasir var mesela..Ergine falan daha Çok sans verin..Neyse..Genç basarıya aç alırsanız daha iyi olur..Yabancılardada gecerli..

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 08:45
Burhan'ın ve Mustafa Keçeli'nin gollerini çok beğendim.

YusufT
30.Kasım.2006, 09:35
G.Birligi hak etti :)

uAsamet91
30.Kasım.2006, 19:33
Tebrikler Gençlerbirligi.Trabzonun sonu kötü

M.Scofield
30.Kasım.2006, 19:50
trabzon 2 sene sonra kümede düşer

Fietra 10
30.Kasım.2006, 20:33
trabzon 2 sene sonra kümede düşer

görürsem söylerim..

Varonil
30.Kasım.2006, 20:56
Trabzonspor'a geçmiş olsun.Trabzonsporlulara Allah sabır versin.Çok kötü bir durum cidden..

altiner93
30.Kasım.2006, 22:06
Trabzonun durumunu hiç iyi görmüyorum inş. düzelirler

jarosik_61
02.Aralık.2006, 19:38
bu bizim takım artık revizyondan geçmesi lazım.niye böyle başarızız oluyo sorusuna cevap bence hüseyin ve ayman ikilisi cevabıdır.kesici özellikleri var ama hucuma hiç destek vermiyorlar.ileride gökdeniz,yattara ve umut tek başlarına mucize yaratmaları bekleniyo.
çok üzlüyorum gerçekten dengem bozuldu huzurum kalmadı