Log in

View Full Version : TSL 14.Hafta | Galatasaray - İstanbul BŞB

Pages : 1 [2]

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 00:45
Yanarım yanarım Galatasaray'ın 1 puan almasına yanarım.Keşke atmasaydı o golüde hakem hatasıyla yenilmenin ne olduğunu hatırlasaydı Galatasaray..

Sallayacak Gs şimdi..

Bu sene şans Galatasaray'dan yana.İlk yarı 2 fark yemişler ama bana hala Galatasaray çevirir gibi geliyor.Bakın sonra bi Genç demişti dersiniz..:D

Bence Galatasaray bu maçı çevirir.

TürkuAz
Hakem veya değil, ikinci yarı EZDİK ve puan aldık. Haftaya devam ettirmek dileğiyle..

Rodrigo Tello
Hakemi insan olmamakla suçlayanlar kendi lehlerine çalınanlardan sonra da hakemi insan olmamakla suçladı mı merak ediyorum. Ortada yapılan hata varsa lehine çalındığında da, aleyhine çalındığında da aynı tutumda olacaksın. Lehime ise '' sessizim'' ,aleyhime ise '' böyle iş olmaz ''..

Dün ve bugün cok iyi ders oldu o arkadaşlar için..

eGowiCh
02.Aralık.2006, 00:46
Servet'in G.Antepspor'a son dakika attığı ofsayt golüne sesinizi çıkarmıyordunuz, bugün herkes H.Göçek'e sövüyor bakıyorum da :) Yine Beşiktaş maçında penaltı olmayan pozisyona penaltı çalınınca da bir şey demiyordunuz.

Bu şans nereye kadar? Denizlispor'a son dakika, G.Antepspor'a son dakika, Trabzonspor'a son dakika ve İBB'ye son dakika...

Lincoln'ün sakatlığı ciddiymiş sanırım, inşallah haftaya oynayamaz bizim maçta :)

LaigLeNoiR
Hemen yüklenmeyin GS'lilere.

Ümit Karan'In posizyonu çok net penaltı ve Hasagiç'e de en az sarı kart verilmeliydi zaten 1 sarısı daha vardı o da oyundan atılacaktı.

BlackEagle19o3
Biz sezon başında 1 maçta son dakikada gol atınca bal muhabetleri döndürüyorlardı(Antep maçından sonra).Kendileri her hafta aynı şekilde atıyorlar,şimdi işi biz de şans,bal kavramlarına vursak, kışkırtıyorsun falan derler!

PesimiSTyLa
Hala lideriz, Namaglup devam ediyorz ;;)

El Comandante
02.Aralık.2006, 00:47
2-2 oldugunda delirdim resmen,cildirdim.Müthis zevk aldim mactan (:

Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 00:47
En kötü 1 puan mı?Kadıköy'de?:zuhaha
Bu oyunu bize karşı oyanayamassınız,oynatmayız biz, rakibiniz İbb olmıycak.Karşınızda güçlü bir Fenerbahce olıcak en iyi ihtimal 1 puan olur bence sizin için;)
arkadaş yanlış söylemiş en az 3 puan olcak.

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 00:48
Aman arkadaşlar sakin olun.

FB-GS muhabbetine girmeyelim hemen.

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 00:48
Ne olursa olsun Galatasaray kendi evinde İstanbul BŞB önünde 2 puan kaybetti.

İsterse 90+15'te atsın 2 puan gitti mi? Gitti.

uAburak89
02.Aralık.2006, 00:49
Servet Çetin ya, bu zamana kadar kendisine atıp tuttum.. Şu anda o kadar pişmanım ki, Hasagiç'ten sonra maçın adamı kendisi.. Böyle devam eder umarım.. Ayrıca haftaya Servet Fenerbahçe'ye sallayacak bir kafa golü.. ;)

Mertcan Fenerbahçe'den çekinecek halimiz yok, süper top falan oynadığınız yok çünkü.. Song'un cezalı olmaması bizim için çok büyük avantaj, yine de büyük konuşmamak lazım ama Kadıköy'de ki 6 senelik alışkanlık bu sene son bulacak, takıma güvenimiz tam..

PesimiSTyLa
Servet'in G.Antepspor'a son dakika attığı ofsayt golüne sesinizi çıkarmıyordunuz, bugün herkes H.Göçek'e sövüyor bakıyorum da :) Yine Beşiktaş maçında penaltı olmayan pozisyona penaltı çalınınca da bir şey demiyordunuz.

Bu şans nereye kadar? Denizlispor'a son dakika, G.Antepspor'a son dakika, Trabzonspor'a son dakika ve İBB'ye son dakika...

Lincoln'ün sakatlığı ciddiymiş sanırım, inşallah haftaya oynayamaz bizim maçta :)

1 tane de Fenere atarz liste kabarır ;;)

El Comandante

Nerede cikarmiyorduk ? Ben sahsen yaziklar olsun böyle hakem hatasindan gelen puana demistim Antep macinda.

Bjk macinda hakem hatasi yoktu bence.

Bu sans lig sonuna kadar,hatirlarsin Egemen ..

+16 bitirrr !

TürkuAz
Bunun adı şans değil arkadaşlar, ASLANLAR gibi oynadık ve herşeyimizle puanı hakettik. Karşılığını da ne olursa olsun aldık.

BİTMİŞTİR !

SYLaR
Futbola tat veren son dakika golleridir.Mücadelenin nasıl edildiğinin göstergesidir.Son dakika gollerini hep sevmişimdir.Atan takıma da helal olsun son dakikaya kadar mücadele ettiler demişimdir.

BlackEagle19o3
Şemsi'nin dediğine de katılıyorum,Gs'nin şansı son dakikada keşke yanında olmasyadı da bugün anlasalardı hakemden canı yananları...
Hakemler de insan,hata yapar diyenler şimdi hakeme sallayıp duruyorlar!?

T_A_N_E_R
02.Aralık.2006, 00:50
umit in penaltisi verilmeliydi yazik oldu gs ye

ben http://naklenfutbol.com/ bu radyodan dinledim anlatan adami duysaniz rap soyluyor sanki, her 3 kelimenin icinde yuzde yuz hasagic in ismini duydum walla maci izlemem lazim bu aksam

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 00:52
Valla ne yalan söyliim maçın hakkı beraberlikti :)

İBB ne olursa olsun 1 puanı kesinlikle haketti.

Gs'nin 2.yarıdaki baskısı da aslında müthişti.O mücadele de puansız kalamazdı.

Nedvedmania
02.Aralık.2006, 00:53
İşte bu be aslanlarım benim Yenilmedik yenilmicez !

Arkadaşlar futbolda şans diye birşey yokmu ? Bal gibide var eğer şansa kazandınız diyosanız napalım yani futbolda şansta var sanki siz hiç şansa kazanmadınız !

uAsamet91
02.Aralık.2006, 00:54
Ballı ve şanslı olan Galatasaray karıştırdın galiba:zuhaha

Futboldan çakmayanlar son dakika golüne bal der;).FutboL 90 dakika.

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 00:54
Ballı ve şanslı olan Galatasaray karıştırdın galiba:zuhaha

bu futbolla 3 puanı kacırmak bal mı oluyo ??

gerrrard
02.Aralık.2006, 00:55
Evet Ballı ve Şanslıyız ve bu sonsuza kadar devam edecek bu balımızla her kupayı alacaz !!!

Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 00:55
bir de bjk li olanlar doğru olmadığı halde fb yi savunuyolar ya kopuyorum ben.:icon_razz:

El Comandante
02.Aralık.2006, 00:56
Lider geldik lider dönecegiz !

Az ama öz :0:

BlackEagle19o3
bu futbolla 3 puanı kacırmak bal mı oluyo ??

Neden 1 maçlık değerlendiriyoruz?
Kaç maç 90da attınız.Kaç maç beleş penaltılarla,ofsayttan gollerle kazandınız.
Ama bu şans sezon sonuna kadar sürmez.Tahminimce haftaya Kadıköy'de nağmalup ünvanınız da gider,bu şans da...

M.Scofield
herkez ümitin pozizyonunu konuşuyor serkanın pozizyonuda net penalti

GeNç KaRTaL
Millet bayağı dolmuş..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=972062#post972062

Aykan19o3
Bana göre Galatasaray'da bugün bal falan yoktu.. Adamlar 45 dakika bastırdı ve golüde 90+'larda buldu..

Ama geçen haftaları bilemem..

LaigLeNoiR
Başlığı hatırlatmak istiyorum arkadaşlar.

Galatasaray - İstanbul Bşb.

üzerime vazife değil ama :)

eXcitinG
02.Aralık.2006, 00:57
Konuyu daha şimdi den Fenerbahçe - GaLatasaray Maçına çevirmeyin. Sonra burda bu maç hakkında görüş beLirmek isteyecek oLan arkadaşLarın önüne geçmeyin.

Bu maç hakkında konuşun, tartışın.

El Comandante
02.Aralık.2006, 00:57
bir de bjk li olanlar doğru olmadığı halde fb yi savunuyolar ya kopuyorum ben.:icon_razz:

Ne güzel söyledin be Hüso.

Milletin derdi biz olmusuz yav.

BlackEagle19o3
02.Aralık.2006, 00:58

İyi kopmalar:icon_biggrin:
Ben valla haklının yanındayım...;)

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 00:58
herkez ümitin pozizyonunu konuşuyor serkanın pozizyonuda net penalti

Emrecim malesef o konuda katılmıyorum.

Serkan'In posizyonu bence penaltı falan değildi biraz kolay düştü yere Serkan.Güçsüzdü zaten.Rakipte topa müdahalede bulundu.

Ayrıca Ümit'in penaltısı ise çok netti.

gerrrard
02.Aralık.2006, 00:59
Evet Serkan'ında açık ve net penaltı 2 penaltımız verilmedi şansa bak ya. Valla Çok şansızız ha bu hakemlerden çok çektik. 2 penaltımız verilmedi olacak iş değil yahu valla nasıl kaçırdık 2 puanı.

M.Scofield
02.Aralık.2006, 00:59
Emrecim malesef o konuda katılmıyorum.

Serkan'In posizyonu bence penaltı falan değildi biraz kolay düştü yere Serkan.Güçsüzdü zaten.Rakipte topa müdahalede bulundu.

Ayrıca Ümit'in penaltısı ise çok netti.
gördüğüm kadarıyla direk serkanın ayağina vurdu

gerrrard
02.Aralık.2006, 01:00
Ligi nağmalup bitireceğiz görceksiniz.

uAburak89
02.Aralık.2006, 01:00
inadıNAmağlup..

Maçın ikinci yarısının neredeyse tamamını izledim, harika oynadık zaten penaltı ve Hasagiç'e kırmızı verebilseydi hakem fark giderdi.. Hadi onu da geçtim İBB'li oyuncular o kadar çok zaman geçirdiki hakem de haklı olarak maça uzatma ekledi 4 dakika daha mantıklı olabilirdi aslında ama sonuç olarak gol +2 de geldi..

Uzatmalarda attığımız goller bizim Ballı oluşumuzu değil, diğer takımlardan daha istekli, daha arzulu oluşumuzu gösterir.. Ayrıca bunda kondisyonun etkisi de var, futbolu çok iyi bildiğini iddia eden BAZI arkadaşlar nedense sürekli bir ŞANS muhabbetini çeviriyorlar.. İnşallah haftaya Song'un penaltı ve Servet'in son dakika kafa golü ile maçı 1-2 alacağız, bazıları da çatlayacak.. ;)

Bigturk
02.Aralık.2006, 01:01
Iyi oynadi galatasary ikinci yarida, Servet son zamanlar cok iyi, hata yapmiyor eskisi gibi.

Nonda cok yavas oyniyor, bide cok gol kaciriyor, Hakan in assist i var, Karan de bildimizi gibi oynadi ve golu atti :D

bide de 100 de 100 penalti verilmedi

LaigLeNoiR
Besiktaslilar birden Fenerbahceli oldu nedense.

Tekiz,hepinize yeteriz (:

Baran lütfen dikkatli konuş.Birkaç kişi yüzünden tüm taraftarları zan altında bırakıyorsunuz.

Rica ediyorum sizden.

gördüğüm kadarıyla direk serkanın ayağina vurdu

Emrecim senin görüşüne saygı duyuyorum.Ancak ben aynı fikirde değilim.

Aykan19o3

O zaman İyi kopmalar sana..

TürkuAz
Berbat oynuyoruz, bir anda 180 derece dönüp maçı alıyoruz, gol atıyoruz, eze eze oynuyoruz ve bunun adı bal oluyor..

Tüm bu tartışmanın nedeni ---> Reason : 90+

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2006, 01:02
Bu konuda olay çıkar. :)

İBB bi 2 dakka daha dayanamadın ah beeeee.

Haftaya oynancak maç için önceden birşey söylemek istemiyorum. İnşallah kazanırız onu.

Haftaya GS yada FB hepimize cevabı verir. Biz burda birbirimize laf atınca takımımız 1-0 önde başlamıyor sonuçta. ;)

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:03
Tebrikler İBB Liderin deplasmanında 1puan almayı bildi...

Lionel Andres Messi
İyi kopmalar:icon_biggrin:
Ben valla haklının yanındayım...;)

O zaman İyi kopmalar sana..
eywallah beyler siz böyle devam edin.

El Comandante
Baran lütfen dikkatli konuş.Birkaç kişi yüzünden tüm taraftarları zan altında bırakıyorsunuz.

Rica ediyorum sizden.

Iyide ben tüm taraftarlari kastetmedim ki.Aynen dedigin kisielrden bahsettim.

ForsakeN
Son dakika son dakika nereye kadar ....

Bigturk
02.Aralık.2006, 01:04
Hasan sas cok disiplinsiz di yaa, onu bi ceza kesinler, yapti yanlis

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:04
Bugün Ordu macında Selcuk dereli yoktan penaltı yarattı..Ordu maçını katletti İlahi Adelet işte maçı aldık..Ordan direk kahveye gectim..İki tane net penaltı vermedi..Serkana yapılanda penaltı..Hasan nasıl delirmesin..Son kart görecek diye korktum...Bugün ne kadar stres yasadım ya..Kahvede artık fenerlisi bile ayakta alkısladı..

Hey Yazarlar size kapak olsun;Arkadaslar ben size herseye inanmayın demişdim..Yazarlar Galatasarayın son dakika da fizik gücü düsüyor yok iyi antreman yapmıyorlar diyorladı..Böyle düsünen varsa kapak oldu..Bu sezon son dakiklarda 5 tane gol atık +Bugünkü mücadeleyi gördük servet bile forvete cıkıp hemen deparla defansa kosuyor..Bizde hake sayesinde puan kaybettik..İyi oldu kaybetmemiz..Az daha hakemide yeniyorduk...karan fazla sevinmese topu soksa hemen oyuna soksa gol gelebilirdi......

Bu hasagiç hemde bizim maçlarda devlesiyor..Kahvede herkez iyi sövdü ona..Aynı hasagic her fener macındada cezalı...Su hasagici keske biz alsak:)Yan topları çok iyi..Orkun ise sinek avlıyor.Hasagicin bizim maçlardaki performansına bakılsa Barcelona alır:):)

Nedvedmania
02.Aralık.2006, 01:05
Bu konu böyle giderse kapanır. Ya hazmedin işte yenilmedik kardeşim. Maç bitti burda sizin şansa yendi bala yendi demenizle maçın skoru değişmez.

TürkuAz
02.Aralık.2006, 01:05
Son dakikada gol atılmaz, gol verilmemeli, kural hatası diye bir madde mi var ? Niye bu kadar büyütüldü anlamadım ?

AZİM bunun adı..

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 01:09
Yav arkadaşlar neden hala Gs'lilerle tartışıyorunuz? Adamlar kendi evlerinde 2 puan kaybetmiş biz kavga ediyoruz..

Nedvedmania
Son dakika son dakika nereye kadar ....
Nereye kadar : Futbol kurallarından uzatmalar ve son 5 dk çıkartılana kadar :D

Maçın son anına kadar pes etmedik yorulmadık işte sonuç : 2-2

El Comandante
Tamam arkadaslar,mac bitti.Uzatmayalim tartismayi,git gide seviyesizlesiyor.

Fenerbahce-Galatasaray konusu acilsin,orada mac hakkindaki yorumlarimizi yapariz.

Bu konuda macin nasil zevkli gectigini konusalim ...

Memedov
02.Aralık.2006, 01:10
Kendini taraftar forumlarında sanan arkadaşlar var, ayağınızı denk alın. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın kışkırtmayın milleti.

Atılmak istemiyorsanız, uslu uslu takılırsınız, yok biz atılmak istiyoruz derseniz sorun yok bizde atarız o zaman..

ForsakeN
Her iki ekibi de kutlarım. Galatasaray özellikle ikinci yarıda çok etkiliydi.İBB'yi adeta sahasında boğdu.İBB'li oyuncularda çok direndiler.Son dk'lardaki kademe hatası yüzünden ikinci gol geldi.

EreN
Galatasarayı bir hayli şanslı gördüm..Nereye kadar böyle gideceği malum...
Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlar başladı yine saldırıya..Burası bir forumdur ve HERKES istediği yorumu yapmakta özgürdür , ta ki başkalarının şahsını etkileyecek yorumlar yapana kadar.
Herkes haddini bilsin..karşısındaki insanları rencide etmekten vazgeçsin..

eXcitinG
02.Aralık.2006, 01:11
Yazdığınız keLimeLere dikkat edin. Konuyu kapatıcağım böyLe giderseniz haberiniz oLsun. Birbiriniz iLe sataşmak, Laf atmak yerine maç hakkında yorum yapın son uyarım ona göre.

gerrrard
02.Aralık.2006, 01:11
Maç çok zevkliydi. Bizim hakkımızdı maç ama olmadı.

El Comandante
02.Aralık.2006, 01:12
Galatasarayı bir hayli şanslı gördüm..Nereye kadar böyle

Sansli mi gördün ?

Sen 2.yariyi izlemedin herhalde ...

uAburak89
02.Aralık.2006, 01:13
Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hasan Şaş, Galatasaray'a devre arasında veda edeceğini açıkladı. Şaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakemlerin rahat davranmasından kırmızı kart gördüm. Ortada küfür yok, diğer takım futbolcularını da görüyoruz, onlara bu kadar rahat sarı kart gösterebiliyor mu. Nasıl olsa Hasan sinirli diye kartı gösteriyorlar. Hakeme de sorun, Hasan küfür etmiş mi. Hasan'a hemen sarı kart gösteriyolar Karar verdim, Galatasaray'a veda edeceğim, Avrupa'da bir takıma gideceğim. Devre arasında yönetim ile konuşup takımdan ayrılacağım."

Kaynak: Sporx.com

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 01:13
Konuyu daha fazla dagıtmayalım buyurun ;;)

Galatasaray unvanına sahip çıktı: 2-2Yenilgisiz lider Galatasaray, 14. haftada Ali Sami Yen'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan sarı-kırmızılılar 1 puanı Ümit Karan'ın uzatma anlarındaki golüyle aldı.

Galatasaray bir kez daha pes etmedi. Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
Son 15 dakika 10 kişi oynayan Galatasaray, 1 puana Ümit Karan'ın 92. dakikadaki golüyle ulaştı.
Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maça Galatasaray istediği gibi başlayamazken, konuk ekip de etkili kontrataklar üretti. Galatasaray, Lincoln'ün 25. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmasıyla etkili hücum etmekte zorlanırken, konuk ekip 10. dakikada Cesario ve 40. dakikada Sertan'ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.
İkinci yarıya Galatasaray daha istekli başlarken, ilk 10 dakika içinde Nonda ve Serkan'la yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Skoru korumak için kapanan rakibi karşısında yoğun baskı kuran sarı-kırmızılılar 72. dakikada Hakan Balta'nın golüyle farkı 1'e indirdi: 1-2.
Son bölümleri oldukça gergin geçen maçın 80. dakikasında Galatasaray'an Hasan Şaş, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Buna rağmen baskısını devan ettiren Galatasaray, Ümit Karan'ın uzatma anlarındaki golüyle karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Galatasaray bu sonuçla 14. hafta sonunda da namağlup unvanını ve 32 puanla liderliğini korudu.
GALATASARAY: 2 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Hüseyin Göçek x, Alpaslan Dedeş x, Aleks Taşcıoğlu xx
Galatasaray: Orkun xx, Uğur xx, Song xx, Servet xxx, Hakan Balta xx, Hasan x, Mehmet Topal x (Dk. 46 Nonda x), Lincoln x (Dk. 25 Sabri xx), Arda xx, Hakan Şükür xxx, Serkan xx (Dk. 78 Ümit xxx)
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç xxx, Kerim xx, Cesario xxx, Volkan xx, Ekrem xx, Sertan xx (Dk. 78 Rızvan x), Efe xx, Ünal xx, İlyas xx (Dk. 67 Orteman x), Erman xxx, Adriano xx (Dk. 90 Gökhan ?)
Goller: Dk. 10 Cesario, Dk. 40 Sertan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 72 Hakan Balta, Dk. 90 Ümit (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Efe, Dk. 40 Ekrem, Dk. 77 Hasagiç, Dk. 86 Orteman (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 73 Hasan (Galatasaray)
Kırmızı Kart: Dk. 80 Hasan (Galatasaray)

GebzeLi1907
02.Aralık.2006, 01:14
Macı izLemedim ama yine son dk aLdı Gs oLcak iş değiL.SinirLenmemek eLde değiL.Nası bi baLdır bu..
Neyse Haftaya değiLde başka bir hafta oturuz LiderLiğe artık.;)

Eray Dengiz
02.Aralık.2006, 01:15
ya siz harbi komedisiniz..maçı mı izlemediniz yoksa buraya sadece yorum yapmak için mi yorum yapıyosunuz anlamadım.

yeter artık ya her hafta aynı kişiler aynı şeyleri yazıyor kıskanıyosanız adam gibi çıkın evet GS iyi top oynuyo ve kıskanıyoruz diyin, çok mu canınız sıkıldı gidin bjk veya fb konusunda kendi kendinizi yıpratın

Bigturk
02.Aralık.2006, 01:15
Topal Inanilmaz kotu di, top kontrolu cok zayif

uAsamet91
02.Aralık.2006, 01:16
Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hasan Şaş, Galatasaray'a devre arasında veda edeceğini açıkladı. Şaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakemlerin rahat davranmasından kırmızı kart gördüm. Ortada küfür yok, diğer takım futbolcularını da görüyoruz, onlara bu kadar rahat sarı kart gösterebiliyor mu. Nasıl olsa Hasan sinirli diye kartı gösteriyorlar. Hakeme de sorun, Hasan küfür etmiş mi. Hasan'a hemen sarı kart gösteriyolar Karar verdim, Galatasaray'a veda edeceğim, Avrupa'da bir takıma gideceğim. Devre arasında yönetim ile konuşup takımdan ayrılacağım."

Bi anlık sinirlilik..

uAburak89
Macı izLemedim ama yine son dk aLdı Gs oLcak iş değiL.SinirLenmemek eLde değiL.Nası bi baLdır bu..
Neyse Haftaya değiLde başka bir hafta oturuz LiderLiğe artık.;)

Sözün bittiği yerdeyim, maç izlemeden yorum yapabiliyorsun Helal Olsun valla..

ForsakeN

Hasan bu maçta haksız yere atıldığını düşünüyorsa çok ilginç.Her pozisyonda itiraz edersen,hoplama zıplama,el-kol hareketleri yaparsan sarı kartı yersin.Yine yaparsan 2.'yide yersin atılırsın.

EreN
02.Aralık.2006, 01:17
Sizin gibiler olmasa nasıl eğleneceğiz bu forumda ? Amaç belli, şu stresli ortamda biraz olsun gülmek..

:u:

Atılma yolunda emin adımlarla gidiyorsunuz bravo..
Buraya tekrar nasıl alındığınızı , yönetim forumunda ne konuşmalar olduğunu bilmiyorsunuz.Ama önce size gösterilen iyi niyete saygı gösterin..hiç olmazsa bunu yapın ve forumda biraz olsun ULTRASLAN forumunda olmadığınızı hatırlayın..
Ayrıca Fenerliler ve beşiktaşlılar.. SİZİN içinde aynen geçerlii.
burası ne an tu ne forzabjk...
LÜTFEN diyorum..

M.Scofield
1 paun almak iyi oldu hafta işimiz çok zor uzun bir aradan sonra kadiköye lider gidiyoruz

El Comandante
Hasan sana güle güle..

2 senedir futbol oynadigi mi var ?

Universal
Belediye'nin kazanacağına o kadar inanmıştım ki maçı bile izlemeyi bıraktım son dakikalarda büyük heyecan yaşadım ama kazanamadı Belediye şuç Belediye rakibin on kişi ve defansa çekiliyorsun en az rakip kadar baskı kursalardı Belediye alırdı.

G.Saray'ı tebrik etmek gerekiyor iyi direndiler, on kişi ile pes etmeden bir puan aldılar hala nağmaluplar ama bu nağmalup bu oyun ile fazla sürmez.

Cengo
02.Aralık.2006, 01:18
tamam harareti bitirin, herkes birbirine cevap yetiştiriyor, hepmizi suçluyuz kırmayalım, kibarca devam etsin kimseye yararı yok..

Eray Dengiz
02.Aralık.2006, 01:18
2.yarı tek kale oynarsın, golü 80'de değil 92'de atarsın sonra ne kadar ballı, ne kadar şanslı olur...

size bi güzel gülüyorum bi taraflarımla..

Memedov
02.Aralık.2006, 01:19
bu biraz sert olmadımı daha düzgün bi şekilde uyarablirsin ne o ayağinizi denk alın falan

Üstüne alındın galiba ? bak bakalım kaç kere uyarı mesajı atılmış bu konuya sallanmamış..

Neyse kurallar belli gerekeni uygularız, konu dışı bir mesaj daha görürsem konuyu kapatırım birdaha açmamak üzere..

GebzeLi1907
02.Aralık.2006, 01:19
Sözün bittiği yerdeyim, maç izlemeden yorum yapabiliyorsun Helal Olsun valla..

O yüzden oyuna değinmedim zaten Gs iyi oynadı veya kötü oynadı demedim.Ama Şansın SürekLi yanında oLdugu ap açık ortada.
İyi oynamış oLabiLir,Her zaman iyi oynarak mac kazanıLmaz Gs bu yönden cok ŞansLı onu demek İstedim.Tüm ŞartLar Şuanda Lehinde iLerLiyor.

Ama Şansın geçerLi oLmadıgı HAFTA GELİYOR.;;)

El Barto
02.Aralık.2006, 01:20
Tebrik edelim iki takımıda. Geriden gelip beraberliği yakalayan Galatasaray'ı da kutlarım.

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:21
Sahanın yıldızı:Servet
Top bizde iken forvette Top onlarda iken defrasnda..Çok kosdu..

Bu arada Hasan Futbolu bırakıcam bu sartlarla oynamam demiş..Gstv ve konusuyorlar

EreN
02.Aralık.2006, 01:22
2.yarı tek kale oynarsın, golü 80'de değil 92'de atarsın sonra ne kadar ballı, ne kadar şanslı olur...

Eroooy :D
:)

uAburak89
02.Aralık.2006, 01:23
O yüzden oyuna değinmedim zaten Gs iyi oynadı veya kötü oynadı demedim.Ama Şansın SürekLi yanında oLdugu ap açık ortada.
İyi oynamış oLabiLir,Her zaman iyi oynarak mac kazanıLmaz Gs bu yönden cok ŞansLı onu demek İstedim.Tüm ŞartLar Şuanda Lehinde iLerLiyor.

Ama Şansın geçerLi oLmadıgı HAFTA GELİYOR.;;)

Şansmış, PEH.. :icon_cool:

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:23
Yazıklar olsun ne sansı be...

Arkadaslar tam tersi bugün sans olsa 4-2 biterdi...Yapmayın gözünüzü sevim.
2.yarı ezdik..Kör muamelesi yapmayın..

Hakem ve hasagici yenemedik...Az daha onuda yapıyorduk..

Aksam Tvleri izleyin sansmı bakın....

Rodrigo Tello
02.Aralık.2006, 01:24
İki takımıda tebrik etmek lazım.

İlk yarı İbb gercekten hakkını verdi,2-0 önde kapattı devreyi.
İkinci yarı Galatasaray tek kale top oynadı..

Sonuc olarak beraberlikti macın hakkı..

Futbol 90 Dk'dır son dakikada attı falan filan bunlar boşu boşuna konusulan şeyler.Bazı Beşiktaş'lı arkadaslarımda bunun intikamını alıyo olsa gerek,boşuna tartısmalar cıkıyo.Gs'li arkadaslarımızında biraz daha anlayışlı olması lazım..

PesimiSTyLa
Hasan sana güle güle..

2 senedir futbol oynadigi mi var ?

yok be baran öle deme hasan iyi futbolcudur duygularını kontrol edemeyerek öle demştr... Takımımızdan hasan, hakan gibi oyuncular gdecekse bile hakettikleri gibi yollamak lazım ;;) Takıma verdikleri azımsanamaz ;;) Tabii her futbolcu gibi kötü oynadıkları oluyor ;;)

Nedvedmania
Hasan o sözleri sinirliyken söylemiştir. Ayrıca haber çok saçma. Adam kırmızı kart görmüş sonra adamın birisi gelip sıcak sıcağa röportaj istiyicek hasanda o anki ruh haliyle hemen kabul edip röportaj yapıcak :n:

Cengo
02.Aralık.2006, 01:26

tamam, güzel, devam ettirme.

Galatasaray'ı da kutlarım, Bjk maçı var şimdi ona aksa herkes bence çok daha iyi olur..

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 01:26
Hasan olmasa bu maçta maç zor dönerdi.

SYLaR
02.Aralık.2006, 01:27
"Maçı izlemedim.son dakikada gol atmış yine Gs.Yaw bu Gs ne ballı takım"

Bu tür yorumları görünce anlıyorumki fanatiklik diz boyu.Maçı izlemeden sadece golün dakikası yüzünden beraberlik olabiliyor.Ama yok o gol önce gelmiş olsaydı da "ya yuh 2-0 2-2.bu kadar bal olmaz" tabiri kullanılacaktı.

Bunun adı bellidir fanatikliktir.Önceki mesajlarımdan birinde de belirtmiştim.Son dakika gollerini severim.Atan takımın mücadele kuvvetini ortaya koymaktadır.İstersen bir takım her maç son dakikada gol atsın.Daha iyi benim için.Futbolcuların hırslarını,mücadele isteklerini görüyorum.Deniyorlar olmuyor.Bu da mı gol değil hakim bey oluyor ve mutlu son.Mücadelenin karşılığını alıyorsun.O baskıyı kurabilmek başarıdır.Sadece Galatasaray değil her takım için geçerlidir.Baskıyı kur mücadele et gol 90+10'da da gelse gol goldür.Sen zaten kazanma isteğini koymuşsun ortaya.Puan veya puanı nasıl istediğini koymuşsun ortaya.Atamasan da canın sağolsun

Emurafu
Bizim medyada hemen manset atmıs..Hasan gibi futbolcuya soru sorulurmu..Şimdi bunu iyi uzatırlar..Yarın iyice abartırlar yok hasan amerikaya gidiyor diye....

M.Scofield
Hasan olmasa bu maçta maç zor dönerdi.
çok haklısın hasanın hırsı takımı ateşledi

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 01:29
Aynen öyle Hasan'ın oynamadığı yer ayak basmadığı yer kalmadı.

O hırsıyla tüm takımı taraftarı ateşledi.

Cengo
02.Aralık.2006, 01:29
Bizim medyada hemen manset atmıs..Hasan gibi futbolcuya soru sorulurmu..Şimdi bunu iyi uzatırlar..Yarın iyice abartırlar yok hasan amerikaya gidiyor diye....

bilerek sorulmuştur, sözde gündem yaratmak için..

El Comandante
02.Aralık.2006, 01:30
ilk yarida stadta 3500 kisi vardi.Ikinci yari stad doldu :D

Universal
Geçen haftada belirttim bu haftada belirtteceğim son dakika golü yoktur. 30. dk atılan gol ile son dakikada atılan gol aynı değerdedir. İkiside bir gol sayısı olarak eklenir.

C h A o S
Bugün puan kaybına rağmen takım çok güzel oynadı.Bu oyunumuzu inşallah Kadıköy'de de devam ettiririz.Forvetlerimiz daha becerikli olsaydı bu maçı son dakkalarda alırdık.

TürkuAz
Hasan'ı bile küstürdünüz futbola, helal be medya..

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:31
Şaş: "Devre arasında ayrılıyorum"
Galatasaray'da sürpriz ayrılık. G.Saray'ın tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada Galatasaray'a devre arasında veda edeceğini açıkladı.

Bir hayli sinirli ver gergin olduğu gözlenen Hasan Şaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakemlerin rahat davranmasından kırmızı kart gördüm. Ortada küfür yok, diğer takım futbolcularını da görüyoruz, onlara bu kadar rahat sarı kart gösterebiliyor mu. Nasıl olsa Hasan sinirli diye kartı gösteriyorlar. Hakeme de sorun, Hasan küfür etmiş mi. Hasan'a hemen sarı kart gösteriyolar Başka oyuncular hakeme müdahalede bulunuyor, yabancı dilde küfür ediyor ama onlara bir şey yok. Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam.Karar verdim, Galatasaray'a veda edeceğim, Avrupa'da bir takıma gideceğim. Devre arasında yönetim ile konuşup takımdan ayrılacağım."
02.12.2007

Kaynak : Sporx.com

Ben bu Yoruma kulak vermiyorum..Hasan sinirle söylemişdir tabiki..Hakem bizi bile delirtti...

Yarını gazetele gidecegi takımıda yazar şimdi.......Amaçları Çomak sokmak..

El Barto
02.Aralık.2006, 01:32
Avrupa'da bir takıma gideceğim.

Onlarda seni bekliyordu zaten. :p

Hasan bu ne yapsa yeridir yarında çıkar GS benim yuvam der ki böylede demeli bu saatten sonra.

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:33
Adı çıkmış 9 inmez 8e Hasan Şaş ın haklıda olsa insan Hasan Şaş varsa işin içinde haksızdır diyor her pozisyonda itiraz eden bir oyuncu... Öyle ya da böyle sinirlerine hakim olması gerekiyor... Bunuda hiç yapamıyor...

uAburak89
02.Aralık.2006, 01:34
Galatasasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve 2-2 sona eren maçta kırmızı kart gören ve hakeme isyan eden Hasan Şaş'tan şok açıklamalar...

Sarı kırmızılı oyuncu, devre arasında takımdan ayrılacağını söyleyerek herkesi şok etti!.. Gördüğü kırmızı kart nedeniyle hakeme isyan eden Hasan Şaş, Türkiye'de kendisine çok rahat kart gösterildiğini belirterek, "Artık dayanamıyorum. Devre arasında yönetimle konuşacağım ve takıma veda edeceğim. Büyük olasılıkla yurt dışına gideceğim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, kendisine büyük haksızlık yapıldığını ileri sürerek, artık Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini açıkladı.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Hasan, adının agresif oyuncu olarak mimlendiğini dile getirerek, şunları söyledi:

''Tabii Hasan Şaş'ı atmak kolay. Hemen iki itirazda üst üste sarı kartlarla oyun dışında bırakmak kolay. Üstelik hiçbir küfür de yok içinde. Başka oyuncular hakeme müdahalede bulunuyor, yabancı dilde küfür ediyor ama onlara bir şey yok. Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam. Devre arasında ayrılacağım. Artık burada yerim olmadığını düşünüyorum. Devre arası yöneticilerimle oturup konuşacağım ve yurt dışından bir kulüp araştıracağım. Bulabilirsem bulurum, bulamazsam gider evimde otururum.''

HASAN SAHADAN ZORLUKLA ÇIKARTILDI

Karşılaşmanın 80. dakikasında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle gördüğü 2. sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyundan çıkan Hasan Şaş, sahadan zorlukla çıkartıldı.

Gördüğü kırmızı kart sonrasında adeta çıldıran Hasan, Hakan Şükür tarafından saha kenarına getirilirken, bu futbolcu bu kez yedek kulübesinde bulunan takım menajeri Mustafa Turgun ile tartıştı. Hasan'ın bu sırada yumruğunu vuracakmış gibi kaldırması dikkat çekti.

Hasan, soyunma odasına gitmeyip körükteki cam bölümden maçı seyretmek isteyince, bu kez karşılaşmanın 4. hakemi Mete Kalkavan körüğe kadar gidip futbolcuyu soyunma odasına göndermek istedi.

Kırmızı kart gören Hasan, takımının Fenerbahçe ile gelecek hafta yapacağı derbi maçta yer alamayacak.

HASAN İLE İLYAS TARTIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısının bitmesinin ardından Hasan ile İlyas soyunma odasına giderken tartıştı.

İkili arasındaki tartışmanın büyümesini Hakan Şükür araya girerek önlemeye çalıştı.

Maraton.com.tr Versiyonu..

Evde otururum lafı bomba olmuş.. :D

M.Scofield
02.Aralık.2006, 01:34
ilk yarida stadta 3500 kisi vardi.Ikinci yari stad doldu :D
3500'mü ciddimisin?

TürkuAz
02.Aralık.2006, 01:35
Yapılan haksızlığa başka türlü tepki gösterebilirdi, ancak Hasan Şaş'tan bahsediyoruz.. (:

El Comandante
02.Aralık.2006, 01:36
3500'mü ciddimisin?

Evet,öyle duydum ...

M.Scofield
02.Aralık.2006, 01:37
Evet,öyle duydum ...
:D en az 15bin kişi vardı

Universal
02.Aralık.2006, 01:39
Evet 3500'dü. Yöneticilerden birisi maç öncesi taraftarın stada gelmeme nedenlerinin bilmediklerini söyledi. Spiker fiyatlardan olabilri mi diye sordu, yanıt olarak fiyatlarımız normal fiyatların pahalı geldiğini sanmıyorum dedi.

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 01:40
Hiç hesapta yokken Galatasaray'ın 2 uan kaybetmesi çok iyi oldu

Tebrikler Belediye

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:40
Galatasaraya laf atan Spor yazarları vardı..Yok iyi idman yapmıyor kosmuyor falan..Gördük..Hala ne konusacaklar bakalım..

Bu seferde Hasana yüklenirler...

Ben size inanmayın demişdim..Gs tVde izliyorum ben idmanı:)

El Barto
02.Aralık.2006, 01:42
Galatasaray'ı tekrar tebrik edelim. ;;)

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:50
Sakin ol Emrah mahalledeki arkadaşlarınla muahhbet etmiyosun.

RaSenGan
02.Aralık.2006, 01:53
1 puanda iyidir.Yenilmek varken.İnş.Lincoln'ün durumunda birşey yoktur.FB maçında oynar.

Cengo
02.Aralık.2006, 01:57
Haftaya eğlenceli maç olacak :)
Tüm gündem değişecek, herkesin kalbi orada olacak, arada zam gelir maazallah..

İş yeri sahipleri erken izin verin, toplu iş akti fesihleri gerçekleştirip işlerin aksamasını istemiyorsanız :D

cureshot
02.Aralık.2006, 01:58
Öncelikle süper bir maçtı. Futbol adına bayağı keyif aldığımı söylemem lazım. Maçı izlemeden maça dair yorum yapanlar hakkaten ayıp ediyor. İBB 2 dakka dayanamadın filan diye. Adamlar 90 dakka dayandı ya, ne 2 dakkasından bahsediyorsunuz. Hasagiç duvar ördü. Hazır yeri gekmişken söyleyeyim. Bu Türk vatandaşı olan Hasagiçi kimse neden görmez ve almaz? Çok ilginç. Serkan'ın pozisyonu da Ümit'in pozisyonu da kesin penaltı. Tartışılmaz bile. Hakem hatası olur, buna bir itirazımız yok. Benim itirazım şuna. LigTV Ümit'in pozisyonunun tekrarını orta sahadaki pilot kamerasından gösterdi. Direkt kaleyi gören kameradan. Hakem olacak adamın önünde pozisyonu engelleyen hiçbir şey yok, görüyor pozisyonu ve devam devam şeklinde elini sallıyor. Ayıp bir şey. Pozisyonu göremezsin filan hata olur böyle. Ama pozisyonu iddia ediyorum gördü. Görememesi Fizik kurallarına aykırı yani. Görüş açısının içinde ve bunu engelleyen bir şey de yok. Kimse bahsetmemiş ama bu Lincoln canıma yetti. Adam sakatlanmıyor, arada bir iyileşiyor. Haftaya oynayamazsa bu takımda yeri yok bence. Zaten birşey oynadığı da yok. Hasan haklı olabilir ama demeç onunsa eğer yalan söylemiş. Küfür etmedim diyor, yalan. Dümdüz gitti.

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:59
Takımın kaptanı KRAL Hakan’ında dediği gibi "Hasan bir yere gidemez.Takım arkadaşları olarak sembol olduğu Galatasaray camiasından ayrılmasına müsaade etmeyiz.Bir anlık sinirle söylemiştir" bu işin noktası budur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antremanlarda artik Ugur’la Sabri’ye orta acmalarini ogretsinler bu yastan sonra nasil olucaksa

Sabri 39 senedir altın tepsiyle önümüzde ama bi türlü orta açmayı ögrenemedi.Uğur yeni ama Sabri’nin yolunda ilerliyor.Hareketli toplarda bi nebze ama top önünde etrafında yakın rakip yok hala ceza sahasına kavisli orta açamıyorsan niye o kanatta oynuyorsun ki anlamış değilim.Kaliteli futbolcular evet ama kanattan onlarca atak yapıyoruz ama değerlendiremiyoruz.

Ayak içiyle muz orta açmayı ögrensinler ondan sonra maçlardaki golleri izleme keyfine varırız

Sag kanatı iyi kullansaydık fark gelirdi..Orta yapamıyoz ordan:(

El Comandante
02.Aralık.2006, 02:07
Emrah hakli.Ugur rahat 15-20 orta acti iceriye,hepsi olumsuzdu.Bir tane düzgün orta acamadi.Sabri zaten bu dalda 1. sirada ..

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 02:12
Takımın kaptanı KRAL Hakan’ında dediği gibi "Hasan bir yere gidemez.Takım arkadaşları olarak sembol olduğu Galatasaray camiasından ayrılmasına müsaade etmeyiz.Bir anlık sinirle söylemiştir" bu işin noktası budur..

Katılıyorum Emrah abi.. Bi de imzani güncellersen güzel olur :) Hatta oraya bi Namaglup ibaresi eklersen daha bi güzel olur ;;) :)

M.Scofield
02.Aralık.2006, 02:25
Evet 3500'dü. Yöneticilerden birisi maç öncesi taraftarın stada gelmeme nedenlerinin bilmediklerini söyledi. Spiker fiyatlardan olabilri mi diye sordu, yanıt olarak fiyatlarımız normal fiyatların pahalı geldiğini sanmıyorum dedi.
3500 olması imkansız

King_91
02.Aralık.2006, 02:25
özeti izledim gerçekten gozlerime inanamadım bu kadar gol kaçar mı??kalli nin serkan ısrarı nedir??serkanın oynayacağı maç var oynamayacağı maç var..Galatasaraya beleş penaltı veriliyor diye diye penaltılarımız da verilmiyor artık..neyse biz hala namağlubuz oyle de kalacagız..bu insanın adı cıkacagına canı çıksın derler ya işte hasan sen oyle olmussun

bi de lincolnun durumu nedir???

Emurafu
02.Aralık.2006, 02:30
Ooo Emre sagol hatırlattıgın için unuttum ya:):)

Mümkünse bugün takımı elestirmeyelim:):)Bırakın Serkanı falan:)

Arkadaslar 2-0 maçi 2-2 ye getiriyoruz ve en önemlisi haftalar sonra iyi futbol sergiliyoruz.2.yarida uyguladigimiz baskiyi ve presi TSL’de bizden baska hangi takim yapabilir?

Net ve açik hiç kimse! hem karsimizdaki takim IBB çok iyi bir takim olmasina ragmen.

Şimdi Besiktas macına dönelim:)

M.Scofield
02.Aralık.2006, 02:34
shalke lincoln bizi iyi satmiş gerçekten her maç sakat devre arası göndersinler bari

Aşk-ı Şehir
02.Aralık.2006, 02:41
Hiç bir şey demiyorum. Sadece burada ileri geri konuşan Fenerbahçe'li arkadaşlarıma maçı izlemelerini ve 2.yarıda Galatasaray'ın ne kadar gol pozisyonuna girdiğini saymalarını istiyorum. Başka bir şey değil. Fenerbahçe'ye yeniliriz, yeneriz ve ya berabere kalırız tipinde yazılar yazmayacağım. Çünkü altında kalacağım bir şeyi yazmamayı tercih edeceğim bundan sonra. Ama ne kadar tarafsız olmaya çalışsamda bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarımız beni çığrımdan çıkardı. Onlar kendilerini bilir. Onlara tekrar söylüyorum. Maçı izleyin pozisyonlarımızı sayın.;;) Sonra burda gelip bize Avrupa'lılık taslamayın. Emin olun biz sizden iyi biliyoruz oraları;;)

Emurafu
02.Aralık.2006, 02:42
''Hasan sinirlerine hakim olmalıydı''

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, berabere kaldıkları İstanbul B.B. karşılaşmasının ikinci yarısında sergiledikleri futboldan memnun olduklarını söylerken Hasan'ın da sinirlerine hakim olması gerektiğini söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Adnan Polat, takımın özellikle ikinci yarıda sergilediği futbolun olağanüstü olduğunu belirterek, ''Karşımızda çok şanslı bir rakip vardı. Neticede yenilgisiz olarak yine yolumuza devam ediyoruz. Bugün galip gelmeliydik ama 10 kişi kalınmasına rağmen sergilenen bu mücadele takdir edilmeli'' dedi.

Karşılaşmada Hasan'ın kırmızı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine, bu oyuncunun daha dikkatli davranması gerektiğini vurgulayan Polat, ''Hasan böyle yapmamalı ve sinirlerine hakim olmalıydı ama zaman zaman böyle şeyler oluyor'' demekle yetindi.

Karşılaşmanın hakeminin ''anti futbola'' prim verdiğini de ileri süren Polat, verilmediğini ileri sürdüğü penaltıdan daha çok bu konunun önemli olduğunu kaydederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, maçın uzun bir bölümünde futbol oynamaktan çok zaman geçirmeyi düşündüğünü savundu.

-''KADIKÖY'E FENERBAHÇE'Yİ YENMEYE GİDECEĞİZ''-
Polat, gelecek hafta ezeli rakipleri Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbi maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir haftayı dinlenerek geçireceklerini dile getiren Polat, ''Hafta içi maçları nedeniyle hiç tam dinlenme fırsatımız olmamıştı. Biz, galip gelmek için gideceğiz ve elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz'' dedi.

Polat, ''Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maçı var. Derbinin ertelenmesi talebi olursa bunu nasıl karşılarsınız?'' biçimindeki soru üzerine, ''Böyle bir talep olursa kabul edilmesini istemeyiz. Bizim de benzer maçlarımız oldu. Eğer Avrupalı olacağız diyorsak, 3 günde bir maç yapmaya alışacağız'' diye konuştu.

Hakemleri elestirmemesi iyi oldu..Örnek olsun yaygaraya gerek yok...İstersen iyi oynarsan hakmide yenersin..Biz buna Çok yaklastık..

RaSenGan
02.Aralık.2006, 02:44
Bu hafta kaybettiğimiz puanları haftaya telafi ederiz ;)

eGowiCh
02.Aralık.2006, 03:03
Sene başında Lincoln'ün üstün performansını görünce çok beğenmiştim onu ama görüyoruz ki sağlam marke edilince her zamanki gibi oynayamıyor ve dolayısıyla verimli olamıyor. Lincoln'ü ilk haftalarda fazla abartmışız gibi geldi bana ama yine de yetenekli ve kaliteli bir futbolcu. İnşallah sakatlığı ciddidir de haftaya oynayamaz.

Cengo
02.Aralık.2006, 03:04
Hiç bir şey demiyorum. Sadece burada ileri geri konuşan Fenerbahçe'li arkadaşlarıma maçı izlemelerini ve 2.yarıda Galatasaray'ın ne kadar gol pozisyonuna girdiğini saymalarını istiyorum. Başka bir şey değil. Fenerbahçe'ye yeniliriz, yeneriz ve ya berabere kalırız tipinde yazılar yazmayacağım. Çünkü altında kalacağım bir şeyi yazmamayı tercih edeceğim bundan sonra. Ama ne kadar tarafsız olmaya çalışsamda bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarımız beni çığrımdan çıkardı. Onlar kendilerini bilir. Onlara tekrar söylüyorum. Maçı izleyin pozisyonlarımızı sayın.;;) Sonra burda gelip bize Avrupa'lılık taslamayın. Emin olun biz sizden iyi biliyoruz oraları;;)

Tamam iyi oynamış olabilir Galatasaray, gayet güzel ama 'Fenerbahçe boş takım, oyun mu oynuyorlar ki' diye cevap yazanlar olduğu sürece bu dediğin Avrupa'lılık muhabbeti uzar gider, her iki takım da lig ortalamasından daha iyi oynuyor, varsın halk karar versin kim daha iyi oynuyor.

Sen de farkındasındır, mantıklı bir yorum muydu orada yazılanlar?
Hararetle yeneriz demenin başka türlüsüydü bence, o mantıkla yazılmamış olabilir de aslında ama o şekilde anlaşıldığı sürece herkes birşeyler yazıyor, daha da karışıyor.
Şans kavramı ile iyi oyun farklı şeylerdir, şans olmadan zaten kazanılmaz, herkes talihe kızmış durumda zaten, Galatasaray'ı yerin dibine sokan mı var?

Bana kalırsa hala çok eksiği var ama hala güçlüdür de Galatasaray, yadsınamaz bir gerçektir bu, Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe her zaman şampiyonluk favorisidir.Bunu hep kabul ederiz zaten.

Zaten bu çekirge muhabbetini de Hıncal Uluç çıkardı, bence çoğunuzu alınması da bu sözlerin çok olmasından dolayı.Yalnız kadrodaki uyumda da, taktikte de iyi gitmeyen birşey var, bunları da görmezden gelemezsiniz..
Galatasaray %100 hazır değil, bu yüzden küçümsemeyin.

Ayrıca kazanacağız demek fanatiklik değildir, tuttuğunuz takımın kazanacağına her zaman inanırsınız, bu hep böyledir üç büyükler için.
Derbileri kaybedeceğiz diye yorumlayan hiç bir izleyici görmedim ben :icon_confused:

Aşk-ı Şehir
02.Aralık.2006, 03:09
Tamam iyi oynamış olabilir Galatasaray, gayet güzel ama 'Fenerbahçe boş takım, oyun mu oynuyorlar ki' diye cevap yazanlar olduğu sürece bu dediğin Avrupa'lılık muhabbeti uzar gider, her iki takım da lig ortalamasından daha iyi oynuyor, varsın halk karar versin kim daha iyi oynuyor.

Sen de farkındasındır, mantıklı bir yorum muydu orada yazılanlar?
Hararetle yeneriz demenin başka türlüsüydü bence, o mantıkla yazılmamış olabilir de aslında ama o şekilde anlaşıldığı sürece herkes birşeyler yazıyor, daha da karışıyor.
Şans kavramı ile iyi oyun farklı şeylerdir, şans olmadan zaten kazanılmaz, herkes talihe kızmış durumda zaten, Galatasaray'ı yerin dibine sokan mı var?

Bana kalırsa hala çok eksiği var ama hala güçlüdür de Galatasaray, yadsınamaz bir gerçektir bu, Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe her zaman şampiyonluk favorisidir.Bunu hep kabul ederiz zaten.

Zaten bu çekirge muhabbetini de Hıncal Uluç çıkardı, bence çoğunuzu alınması da bu sözlerin çok olmasından dolayı.Yalnız kadrodaki uyumda da, taktikte de iyi gitmeyen birşey var, bunları da görmezden gelemezsiniz..
Galatasaray %100 hazır değil, bu yüzden küçümsemeyin.

Ayrıca kazanacağız demek fanatiklik değildir, tuttuğunuz takımın kazanacağına her zaman inanırsınız, bu hep böyledir üç büyükler için.
Derbileri kaybedeceğiz diye yorumlayan hiç bir izleyici görmedim ben :icon_confused:

Takımın eksikliği olduğum muhakkak bunu görmemezlikten gelmek mümkün değil. Ama burada ileri geri yorum yazanlarında neden bunu yaptığını anlamıyorum? Bana mantıklı bir sebep yazsınlar tamam razıyım.

Cengo
02.Aralık.2006, 03:12
Takımın eksikliği olduğum muhakkak bunu görmemezlikten gelmek mümkün değil. Ama burada ileri geri yorum yazanlarında neden bunu yaptığını anlamıyorum? Bana mantıklı bir sebep yazsınlar tamam razıyım.

Zaten uzamasın diye yazıyorum, konunun uzamaması için hepimiz burada keselim ne dersin, rica ediyorum.
Hiç gereği yok cidden, fındık kabuğunu doldurmayan şeylerden kavga etmeye bayılır olmuşuz.İyi oynamışız, kötü oynamışız biz tartışıyoruz, futbolcular para kazanıyor :icon_confused:

Ek: Ben de tutamıyorum bazen çenemi, sonradan yazmasaydım keşke dediğim zamanlar da oluyor.Acele ile gönderiyorsun, sonra yanlış anlaşılıyor, tartışıyorsun tartışıyorsun devam ediyor öylece..
Sürç-i lisan ettiysek affola, kimseyi kırmak istemem..

Aşk-ı Şehir
02.Aralık.2006, 03:17
Zaten uzamasın diye yazıyorum, konunun uzamaması için hepimiz burada keselim ne dersin, rica ediyorum.
Hiç gereği yok cidden, fındık kabuğunu doldurmayan şeylerden kavga etmeye bayılır olmuşuz.İyi oynamışız, kötü oynamışız biz tartışıyoruz, futbolcular para kazanıyor :icon_confused:

Benimde temennim o beni yakından tanıyan arkadaşlar bilir. Ben kardeş kardeş yaşamaktan yanayım. Ortamı gerecek mesaj yazmaktanda genellikle kaçınırım. Ama sabrımın tükendiği anlar olmuyor değil. O kadar da olsun. Konu burda kapanmıştır benim açımdan. Sonuçta dediğin gibi. Biz tartışıyoruz,futbolcular kazanıyor.

Roberto Baggio
02.Aralık.2006, 03:23
Tek kelimeyle mükemmel bir maç oldu bir dakika bile durmadı maç yüzde yüzlük bir penaltımız verilmedi Hasagic'in Ümit'i düşürme pozisyonu bu pozisyondan sonra Hasan tabi ki delirdi haklıydı bana göre Hasan bu takımı bırakmaz bana göre o büyük bir Galatasaray'lı birde bazı arkadaşlar önceki mesajlarında şans falan demiş izlemeden yorum yapmayın...

IcedEarth
02.Aralık.2006, 03:30
İnşallah sakatlığı ciddidir de haftaya oynayamaz.
Bunu bir insan için söylediğinin farknda mısın? Ne demek umarım ciddidir?

sananes
02.Aralık.2006, 03:34
lincoln insallah haftaya oynar ya bizim alex , lincolnle kıyaslandıgında cok daha hırslı oynar zaten alexteki tek eksikte hırs oda oldugu zaman bu ligde alexi kimse durduramaz gsye tebrikler güzel oynadılar ikinci yarı kazanabilirlerdide bu yenilmeme serisini haftaya bitiririz umarım ümit karanın golu güzeldi bu arada

Cengo
02.Aralık.2006, 03:35
Bunu bir insan için söylediğinin farknda mısın? Ne demek umarım ciddidir?

Acele ile yazılan bir mesaj daha :icon_confused:
Kim ister ki sakatlansın, canı yansın ama oynamasın da ister, zira güç katar Lincoln.
Egemen şöyle diyebilirdin, 'İnşallah kötü birşeyi yoktur ama diğer yandan bizim maçta oynayamaması da bizim açısından çok iyi olur.Geçmiş olsun'
Sağlıkla ilgili bir şey yazarken dikkatli düşünün..

Zannetmiyorum ki Egemen kin bağlasın, beddua etsin.Doğru mudur Egemen?..

Universal
02.Aralık.2006, 03:38
3500 olması imkansız

Maç başında öyledi, tribünler bomboştu. Hatta tartışıyorlardı yorumcular. Ama ikinci yarıda baktığımda stad doldu ama tabii ki doldu demek tam dolduğu anlamına gelmiyor onbeşbin kişi vardı maç bitiminde.

uAburak89
02.Aralık.2006, 03:55
Ümit Karan'ın gol bomba yav, topu alışı falan mükemmel de bilerek mi yapmış, yoksa yanlışlıkla mı belli değil.. :D Son vuruş çok klas, Karan tarzı.. Ayrıca ofsayt olabilir, anlamak zor çizgi çekilmesi lazım.. :D

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 03:58
macı yeni izledim daha... Ümitin gol sahane tam ona yakışır bi gol :) Ümit bu imkansız bi pozisyonu gol yapar %100 lük pozisyonu atamaz:) Ama klası tartışılmaz... Arda da bu sralar iyi oynuyor masaallah ;;) Ümit in pozisyonu penaltı nasıl verilmemiş enteresaan :)

shamur1
02.Aralık.2006, 04:08
Yine son dakika goLü Gs iyi beceriyor bu işi pozisyonLarı görmedim ama Gs çok kaçırmış 2.yarı yazıLanlara göre.. Ama Geçen Hafta Serkan ÇaLık diyenler bu hafta dert yanmış iLginç

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 05:01
Lincoln gibi oyuncudan verim alamamak çok kötü

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 05:24
Bu arada ümitin golü temiz ofsayt yok yani ... şimdi tekrar tekrar oynat ugurcum dedım :D:D Ofsayt yok temiz clear ;;)

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 05:44
Ümit'in attığı golde topu alışı gerçekten çok güzel.Ayrıca penaltı pozisyonuda %100 penaltı.Neyse pek etkilemez bu puan kaybı Galatasaray'ı.

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 05:46
Maçı izlerken yaptığım yorumların çoğu doğru çıktı galiba.

Ayrıca Ümit'in golü ofsayt mı değil mi ben hala çözemedim :)

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 05:53
Abi dikkatlice baktım ofsayt degil... ;;)

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 05:55
E peki Emre senin dediğin olsun o zaman...

Ben maç içinde ofsayt gibi geldi bana demiştim demek ki yanılmışım :)

perpetua
02.Aralık.2006, 06:14
İnşallah sakatlığı ciddidir de haftaya oynayamaz.

Egemen yaziklar olsun.

Boyle bir sey yazdiktan sonra kim senin fanatik bir taraftar degil de bir futbolsever olduguna inanir? Nasil senin futbol ile ilgili herhangi bir konuda tarafsiz yorum yapabilecegine inanir?

Alex ile Lincoln'u karsi karsiya izleme sansi varken, futbol kalitesinin dorukta olacagi bir derbiyi izlemek yerine boyle bir sey yazman veya dusunmen ne kadar dogru?

Beklerdim ki her iki takim da butun oyunculari ile sakatliksiz/cezasiz ciksin, bir futbol soleni izleyebilelim diyebilecek futbol sevgisi olsun icinde. Bizi eglendirmeleri icin bu kadar para verilen oyuncular, kazandiklari paranin hakkini vermeye calissin.

Bu yazdigini okuduktan sonra, bana bir sure once yolladigin ozel mesaja olumsuz cevap vermem gerektigini gostermis de bulunuyorsun.

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 06:30
E peki Emre senin dediğin olsun o zaman...

Ben maç içinde ofsayt gibi geldi bana demiştim demek ki yanılmışım :)

Murat abi screenshot aldm yakalaması brz zor oldu ama sonunda basardm :D

Top tam ayaktan cıktıgında bence ümit ofsaytta degil :) ;;)

http://www.t7r.org/out.php/i21258_iii.jpg

uAsamet91
02.Aralık.2006, 06:34
Evet ofsaytta değil

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 06:41
http://img91.imageshack.us/img91/4889/iiivl7.jpg

Resmi Aygün görememiş o yüzden ona özel imageshack den ekledim :D Bu kıyagı kımseye yapmam ona göre :D

RaSenGan
02.Aralık.2006, 06:56
SaoL abi.

Ofsayt mı değil mi anlamadım ama..:)

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 06:57
SS'i tam ayaktan çıkarken yakalaman lazım Emre :)

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 07:01
Bence pozsiyon ofsayt değil

Memedov
02.Aralık.2006, 07:02
Pozisyon ofsayt değil canım bu net.

tombul taho
02.Aralık.2006, 07:07
tertemiz.....

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 07:08
SS'i tam ayaktan çıkarken yakalaman lazım Emre :)

Abi 3-4 kere denedim eniyi burada yakaladım :D Pozisyonu ezberledim. ama ofsayt degil ;;)

Ztn programlarda bile tartışılmadı:)

tombul taho
02.Aralık.2006, 07:09
Egemen yaziklar olsun.

Boyle bir sey yazdiktan sonra kim senin fanatik bir taraftar degil de bir futbolsever olduguna inanir? Nasil senin futbol ile ilgili herhangi bir konuda tarafsiz yorum yapabilecegine inanir?

Alex ile Lincoln'u karsi karsiya izleme sansi varken, futbol kalitesinin dorukta olacagi bir derbiyi izlemek yerine boyle bir sey yazman veya dusunmen ne kadar dogru?

Beklerdim ki her iki takim da butun oyunculari ile sakatliksiz/cezasiz ciksin, bir futbol soleni izleyebilelim diyebilecek futbol sevgisi olsun icinde. Bizi eglendirmeleri icin bu kadar para verilen oyuncular, kazandiklari paranin hakkini vermeye calissin.

Bu yazdigini okuduktan sonra, bana bir sure once yolladigin ozel mesaja olumsuz cevap vermem gerektigini gostermis de bulunuyorsun.
bosver ömer abi anlamiyor ne de olsa...

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 07:11
İnternetten tekrar tekrar izleme fırsatım oldu.

Çok temizmiş.Sadece maç esnasında ofsayt gibi geldi bana demiştim.Yanılmışım.:)

perpetua
02.Aralık.2006, 07:15
Mac yorumuma gelirsek.

Sabahin 8'inde 20cm'lik karla bogusmak zorunda biraktigi icin, bu maci 15:30'a alan federasyonu kinayarak basliyorum. Bu nedenle de macin ilk 15 dakikasini izleyemedim, yani ilk golu sadece ozetlerde izleme sansi buldum.

1-0 onde oynayan IBB akillica oynuyor, Galatasaray defansinin konsantrasyon hatasi yapmasini bekliyordu. Lincoln'un sakatligi da tam maci izlemeye basladigim anlarda gerceklestigi icin de kendisini pek de goremedim, yani bu dakikalarda takimi nasil yonettigini de goremedim.

IBB'nin ikinci golunde hizli atak, tek pas, fiziksel mucadelenin nasil olmasi gerektigini cok guzel gosterdi IBB'li oyuncular. Ayni zamanda Orkun'un kararsizligindan dogan fazla ileriye cikmasi ve Sertan'in akil dolu vurusu da izledik.

Sertan son bir kac haftadir oynamiyormus, hafta ici Burak ile sohbet ederken kirmizi kart gordugunden beri Abdullah Avci'nin Sertan'i kestigini soylemisti. Bunu ogrenince Sertan'in oynayacagini ve hatta iyi de oynayacagini dusunmus ve Burak'a da soylemistim. IBB gibi taraftar baskisi ve medya takibi asgari seviyede olan kuluplerde bu tip degisiklikler gayet olumlu tepki verebiliyor. Ancak benzerini buyuk takimda yaptiginda taraftar ve medya baskisi yuzunden bu tip dinlendirmeler daha cok ters tepki yaratiyor veya ozellikle medya tarafindan yanlis degerlendirilmesine neden oluyor. Bu sayede de kucuk takimda oynayan oyuncu maca cok daha iyi konsantre olabiliyor, cok daha iyi performans gosterebiliyor.

IBB konsantrasyonunu korurken Galatasaray ciliz ataklarla gol bulmaya, ozellikle uzaktan cekilen sutlarla IBB'yi zorlamaya ugrasti ancak hem IBB defansinin yerinde mudahaleleri, hem de bence ligimizin en kaliteli 3 kalecisi arasinda yer alan Hasagic'in oyunu sayesinde IBB fazla gol tehlikesi yasamadan ilk yariyi bitirdi.

Ikinci yarida Feldkamp Topal-Nonda degisikligi ile bence almasi gereken riski aldi ve soyunma odasinda oyuncularina belli ki cok dogru seyleri soyledi. Galatasaray ikinci yarinin baslamasi ile birlikte Hasan Sas'in on libero olarak iyi top kullanmasi ve bol forvet ile IBB'nin geride pas yapmasini engelleyerek hem zamandan calmalarini engelledi, hem de butun yari boyunca topa hakim olup devamli rakip kaleyi zorladi.

Ilk yarida geriden kisa paslarla cabuk cikan IBB, kendi yari sahasinda dusunme ve top kullanma firsati bulamadigi icin kendi bildigi oyundan uzaklasmak zorunda kaldi. Bu da IBB ataklarinin daha olgunlasmadan sona ermesine ve Galatasaray atagi ile sonuclanmasina neden oldu. Bir kac defa IBB'li oyuncular ve ozellikle Erman ile onemli gol firsatlari yakalandi ancak Erman bu yuku kaldiramadi. Ya paslari kalitesizdi ya da yanlis pas secimini yapti.

Bu arada Galatasaray da IBB'nin dikkatli defansini hem kanatlara yayiyor hem de gobekten zorluyordu.

Sag kanatta Ugur, Arda ve Sabri'nin kurdugu ucgenler Galatasaray'li oyuncularin sag kanattan kafalalarini kaldirip bilincli ortalar yapacak zamani bulmalarina sans veriyordu ama ne Sabri ne de Ugur etkili orta yapamiyordu.

Sol kanatta ise Hakan Balta ve Arda ucgeni kuracak bir oyuncu bulamiyordu. O bolgede disariya kaymayan ve ucgeni kurmayan Serkan yuzunden defansif olarak daha zayif olan IBB sag kanadinin zorlanmasini engelliyordu.

Bu nedenle zaten beraberligi getiren iki gol de gobekten geldi. Ilkinde Nonda'nin pasinda Hakan Sukur topu iyi koruyor ve Hakan Balta'nin onune birakiyor, ikinci golde ise Umit Karan'dan aldigi top ile Umit'e marke etmesi gereken oyuncuyu ustune ceken Arda topu bekletmeden Umit'e geri aktariyor, Umit'de gorulmeye deger bir gole imza atiyordu.

Tabii bununla beraber Nonda'nin bir sutunda Hasagic bacaklarinin arasindan giden topu yavaslatmasi ve ardindan cevik bir sekilde gole giden topu kontrol etmesi. Nonda'nin sag alt koseye giden sutunda dogru yerde durdugu ve iyi reflekslere sahip oldugu icin korner'e yollamasi. Hakan Sukur ile karsi karsiya kaldiginda zamaninda cikip aciyi daraltmasi Hasagic'in kalitesini gozler onune seriyordu. Tabii ceza sahasi icine yapilan yuksek ortalara hakimiyeti zaten Antep'de oynadigi zamanlardan bile bilinen bir ozelligi idi.

Hakem bence Galatasaray lehine iki penatli atladi. Ikincisinin, ardindan Hasan'in itirazlarina cok dogru bir ikinci sari kart vererek soyunma odasina yolladi. Pozisyondan 1-2 dakika once, "umarim hakem tartismali bir karar vermek zorunda kalmaz da Hasan atilmaz" diye icimden gecirmistim. Hay gecirmez olaydim.. :) Umit Karan bu macta daha onceki maclarda kendisini yere atislarinin cezasini cekti ve penalti olan pozisyonda, gordugum kadari ile Hasagic'den topu kurtarmasina ve darbe yemesine ragmen penaltiyi kazanamadi. Tipki daha once Alex, Nobre, Kezman gibi oyuncularin yaptigi ve bir sure sonra penalti/faul kazanamadigi gibi. Bir Fenerbahce-Galatasaray maci sonrasi bu tip hareketlerin profesyonellikle alakasi olmadigini yazmistim. Ozellikle 3 buyuklerin pozisyonlarinin bu kadar yakindan takip edildigi bir ortamda hakemi aldatarak bir veya iki macta penalti/faul kazanmak, ilerki maclarda gercekten penalti olan pozisyonlarin es gecilmesine neden olur. Bu da takima belki kisa donemde yarar saglar ama uzun donemde her zaman icin aleyhedir. Takimin aleyhine isleyebilecek hic bir hareket de profesyonellik olarak nitelendirilemez. Penalti pozisyonlarindan Serkan'in pozisyonu hakem hatasi olmasina ragmen bu tip hatalarin olabilecegini unutmamak gerekli. Umit Karan'in pozisyonunda ise, yukarida saydigim nedenlerden dolayi, tek hatali kisi Umit Karan.

TV ekranlarinda bir de Umit Karan'in ceza sahasi icinde Ekrem ile bogusmasi vardi ki bu da en azindan bir sari kart gerektiriyordu.

Macin 90 dakikasi da heyecan verdi. Iki takim da hem iyi mucadele etti, hem de oyuncular tekniklerini ortaya koymayi basardi. Abdullah Avci bence Feldkamp'in ikinci yarida boyle bir risk almasini beklemiyordu ve takimi bu kadar cok forvet ile oynayan Galatasaray'a karsi hazirliksiz yakalandi. Tahmin ediyorum ki bu hatayi bir daha yapmaz ve devra arasinda verecegi taktiklerle oyuncularinin karsilasacaklari muhtemel baskiya daha hazirlikli olmasini saglar. Ayrica bence IBB'nin sag bek sorunu var. Rizvan kapasitesi sinirli ve futbolu sadece mucadele uzerine kurulu bir oyuncu, Kerim'in ise elle tutulur herhangi bir defansif ozelligi yok. IBB'nin Tjikuzu'nun orta sahadaki rakibi bozan ve top kullanan ozelliklerini de ozellikle ikinci yarida aradigini soylemek mumkun. Her ne kadar Unal Alpugan tecrubeli bir oyuncu olsa da bence kesinlikle Tjikuzu kadar etkili bir oyuncu degil.

Cengo
02.Aralık.2006, 07:24
Murat abi screenshot aldm yakalaması brz zor oldu ama sonunda basardm :D

Top tam ayaktan cıktıgında bence ümit ofsaytta degil :) ;;)

http://www.t7r.org/out.php/i21258_iii.jpg

topun çıktığı an değil bu kare, bu kare ile yorum yapılamaz..

senderson
02.Aralık.2006, 07:31
Centilmen bir taraftar(!) olarak bir mesaj yazayım;
Lincoln'ün sakatlanmasına çok üzüldüm(!!), umarım durumu iyidirde(!!!) Fenerbahçe'ye karşı oynar(!!!!!)

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 07:37

yapma Allah askına daha ne olsunn:D ligtv.com.tr de goller izlenebilio orada da bakabilirsiniz ;;)

Pozisyon müspet ofsaytla alakası yok ;;)

tombul taho
02.Aralık.2006, 07:44
Centilmen bir taraftar(!) olarak bir mesaj yazayım;
Lincoln'ün sakatlanmasına çok üzüldüm(!!), umarım durumu iyidirde(!!!) Fenerbahçe'ye karşı oynar(!!!!!)
yazında alfabeden çok işaret kullanmışın.. sağlam taş atıyorsun bravo ;)

senderson
02.Aralık.2006, 07:46
yazında alfabeden çok işaret kullanmışın.. sağlam taş atıyorsun bravo ;)

Sinirlerimi aldırdım fanatiklik yok(!!!!!!!!!!!!!!!) :D

Sekopej
02.Aralık.2006, 07:59
40 mesaj sildim, hiç uyarı vermedim. Verilecek, hatta okur grubuna alınacak arkadaşlar bile vardı ama bu seferlik hoşgörülü davrandım. Nasılsa Fenerbahçe-Galatasaray maçı konusunda da aynı arkadaşlar ortalığı karıştıracak ve ben onları zevkle okur grubuna alacağım.:)

Bu konuyu tekrar hatırlatıyorum;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=972062#post972062

Öncelikle affedilen arkadaşlar olmak üzere, tüm üyelerimiz(yöneticilerimiz de dahil) bu hafta çok dikkatli mesajlar yazsınlar. İsteyerek olmasa da yanlış anlaşılabilecek mesajlardan kaçınsınlar.

Maça gelirsek; ikinci yarı başladı 5 dakika geçti, GS bu maçı kaybetmez dedim. İBB bir daha hiçbir maçta böyle hata yapmaz sanırım, Kolombiyalı oyuncu girdikten sonra takım iyice kötü duruma düştü. Galatasaray'ı bu kadar üzerine davet edersen sonucuna da katlanırsın.

Kalli risk aldı, oyuncular da maçı kaybetmemeyi kafalarına koymuşlar, bu nedenle çok fazla efor sarfettiler, galip bile gelebilirlerdi. Çok mükemmel oynadıla gerçekten ama bu Galatasaralıları yanıltmasın, İBB'nin de 2. devre çok kötü olduğunu görmeleri gerek.

Sonuçta Galatasaray 2 puan bıraktı, fark kapandı. Bu nedenle sevinçliyiz.:)

El Comandante
02.Aralık.2006, 08:34
Ümit mükemmel gol atti yav.

Yani sezon sonu 2007-2008 sezonunun en güzel 10 golü diye bir liste yapilsa Ümitin golleri kaplar orayi.

2 gol hazirda var zaten (:

1.Kasimpasaya attigi rövesata golü.
2.IBBye attigi gol .

Ümit gibi bir futbolcu abartmiyorum Dünyada esi benzeri yok,yani kendine has golleri var,onun attigi golleri atacak futbolcu neredeyse yok.Bos kaleye kacirir ama öyle goller atarki ilah olur.Öyle tipte birisi Ümit.

Universal
02.Aralık.2006, 17:10
Ümit Ankraspor'a gitti, gol atma becerisini katladı. Necati gitti seneye aynı şekilde gelirse hiç şaşırmam. G.Saray'ın forvet gücü çok etkili ama bu kadar poz. bu kadar az gol beni şaşırtıyor. Defansı çok açık veriyor kaliteli bir ekip G.Saray'a daha fazla gol atabilirdi. İ.B.B G.Saray'ın üstüne gelseydi maç farklı bir sonuç ilede bitebilridi.

ShevAnil
02.Aralık.2006, 17:45
İ.B.B Hep Açık Atak Oynadıki Defans Yapmadılar Istiyerek.. Gerçekten O Tarz Bir Klüp 2-0 Ondeyken Boyle Açık Oynayabiliyorsa Takımı Kutlamak Gerek. Ilk Yarı İ.B.B Farkı Açabilirdi , ama Aksine 2. Yarı Galatasaray Fark Yapabilirdi Olmadı Bol Pozisyonlu Pozisyona Göre An Gollü Bir Mücadele İzledik. ::p

Ilhan
02.Aralık.2006, 19:57
Sene başında Lincoln'ün üstün performansını görünce çok beğenmiştim onu ama görüyoruz ki sağlam marke edilince her zamanki gibi oynayamıyor ve dolayısıyla verimli olamıyor. Lincoln'ü ilk haftalarda fazla abartmışız gibi geldi bana ama yine de yetenekli ve kaliteli bir futbolcu. İnşallah sakatlığı ciddidir de haftaya oynayamaz.

Klasik Türk yorumu. Oyuncuyu sahada attığı gol ya da yaptığı asistle değerlendirmemek gerekir. Oyununa total olarak bakmamız gerekir. Lincoln takımın beyni konumunda şu anda. Ataklara yön verebilen bir oyuncu. Skoru her an değiştirebilecek bir oyuncu. Kısacası kaliteli oyuncu.

Aydin
02.Aralık.2006, 20:18
belki de forum tarihinde ilk kez Egemen'in yanında oluyorum.. çocuk lincoln ölsün dememiş. sakatlığı ciddidir demiş. sadece bizim maçta oynamasa yeterli gibilerinden.

avrupa maçlarında bjk liverpoolla oynadığı maçta torres yok diye sevinmedi mi kimse. ha o milli dava dersiniz de ne farkı var ki. gs-bjk-fb olduğunda birisi sakatlandı mı karşı takım taraftarı oh be der. doğal tepkisini açıkça foruma yansıtmış.

fazla üzerine gitmemek lazım bence.

Aydin
02.Aralık.2006, 20:20

topun ayaktan çıktığı an değil evet. çıktıktan sonrası. e çıktıktan sonrasında bile ofsayt yoksa şöyle temiz ve kesin bir yorum yapılabilir: ofsayt değil.

TürkuAz
02.Aralık.2006, 23:04
Top ayaktan çıktıktan sonra Ümit neden geri adım atsın ki? Cengiz abinin söylediğine göre çelişki var ortada..

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 23:12
Ümit Karan ın golü çok güzel ofsaytmı değilmi onu bilmiyorum ama güzel attı...

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 23:49
Pozisyonu Burak abi [DisCo] Tam ayaktan çıkarken yakalamış Tertemiz miss gibi gol capsler --->>

http://img510.imageshack.us/img510/2187/mitkaran2ge8.jpg

Bir baska acı --->>>

http://img337.imageshack.us/img337/7816/mitkaranar1.jpg

Sanırım konunun daha fazla uzamasına gerek yok ;;)