Log in

View Full Version : TSL 14.Hafta | Beşiktaş - Ç.Rizespor

Memedov
28.Kasım.2006, 07:54
http://img142.imageshack.us/img142/7744/140952turkcellsuperligbtg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2669/besiktasbs2.jpg (http://imageshack.us)http://img507.imageshack.us/img507/2809/rzenr7.jpg (http://imageshack.us)

Fıratcan Alçınkaya
28.Kasım.2006, 07:55
Bu moralle yeneriz Rize'yi...

Fietra 10
28.Kasım.2006, 08:01
Maç seyircisiz galiba ama yinede Beşiktaşın kazanacagını düşünüyorum..

Fıratcan Alçınkaya
28.Kasım.2006, 08:03
Evet cezamız var seyircsiz oynuyoruz...Muhteşem taraftarımzıdan muaf olucaz ama olsun kazanırız yinede çok moralli takım...

aliihsandikmen
28.Kasım.2006, 09:40
Seyircisiz oynasa da takımın morali yerinde. Beşiktaş'ın yeneceğini düşünüyorum...

eXcitinG
28.Kasım.2006, 17:04
8-0 aLıcaz.

Takım son haftaLarda moraLLi. Dikkatsiz oLmassak, rakibi hafife aLmazsak kazanırız. Savunmada iki maçtır bence iyi gibi. Baki-Toraman ikiLisi üstünde durması gerek artık ErtuğruL hoca nın. Gerçi Baki de Servet gibi patLamaya hazır bomba iki maç iyise üçünce maçta kesin bir hata yapması gerek. Umarım o bu ve Porto maçı oLmaz. Seriye devam..

DisCo
28.Kasım.2006, 19:32
Eldekileri bir toplayalım.

Çaykur Rize, Beşiktaş'a hep ters gelen bir takım.
Üstüne seyircisiz oynanıyor.
Beşiktaşlı oyuncular yorgun olacaklar.
Beşiktaş moralli olacak +
--------------------------

Maç berabere yada Çaykur Rize galibiyeti ile biteceğini düşünüyorum.

Emurafu
28.Kasım.2006, 20:15
Arkadaslar Maç seyircisiz..Cisse Ve Tello Maçta yok:)
Ayrıca Gökhan zan da sakat:)

Beşiktaş moralli ama Kötü oynuyor..Maç içinde devamlılıgı yok...Oftaş maçında nerdeyse 50 dakika Şutu yoktu..
Beşiktaş kazanabilir ama banko diyemiyorum 3 ihtimalli maç gibi...

Tello ve Cisse olmamasıda kötü..

goosfraba
28.Kasım.2006, 20:19
Eldekileri bir toplayalım.

Çaykur Rize, Beşiktaş'a hep ters gelen bir takım.
Üstüne seyircisiz oynanıyor.
Beşiktaşlı oyuncular yorgun olacaklar.
Beşiktaş moralli olacak +
--------------------------

Maç berabere yada Çaykur Rize galibiyeti ile biteceğini düşünüyorum.

Katılıyorum ve ekliyorum, üç ihtimalli bir maç olabilir, her iki takımında dezavantajları olduğu gibi avantajları da var. Avantajları değerlendiren maçı alır görüşündeyim.

uAburak89
28.Kasım.2006, 20:34
Beraberlik ağır basıyor bence..

anilton
28.Kasım.2006, 22:08
Kazanacağımıza inanıyorum...

Rodrigo Tello
28.Kasım.2006, 23:01
Arkadaslar Maç seyircisiz..Cisse Ve Tello Maçta yok:)
Ayrıca Gökhan zan da sakat:)

Beşiktaş moralli ama Kötü oynuyor..Maç içinde devamlılıgı yok...Oftaş maçında nerdeyse 50 dakika Şutu yoktu..
Beşiktaş kazanabilir ama banko diyemiyorum 3 ihtimalli maç gibi...

Tello ve Cisse olmamasıda kötü..

Cisse'nin önemli bir sakatlıgı yok.Bu maçta oynar büyük ihtimalle.Tello'nunda oynamıycagı hakkında bir haber yok.

Beşiktaş'ın devamlılıgı yok degil.SAGLAM 2.yarı kapanıp kontra atakla golü bulmayı denedi olmadı.Ayrıca Marsilya beraberlik için geldi maçı kilitledi o yüzden şuta istatistike bakıp yorum yapmak yanlış.Ve oynadıgımız takım Marsilya idi Ç.Rize degil.Bunuda gözardı etmek yanlış olur.

Oyuncularda 8-0 lık kazadan sonra özverilerini kaybetmişlerdi.Tekrar kazandılar bu özveriyi.Artık seri yakalıycagımızı düşünüyorum bu maçı kayıpsız atlatırız..

uAsamet91
28.Kasım.2006, 23:12
Rize kupadaki süprizi ligdede yapar

TürkuAz
28.Kasım.2006, 23:15
Beşiktaş'tan fark bekliyorum..

Emurafu
28.Kasım.2006, 23:28
Cisse'nin önemli bir sakatlıgı yok.Bu maçta oynar büyük ihtimalle.Tello'nunda oynamıycagı hakkında bir haber yok.

Beşiktaş'ın devamlılıgı yok degil.SAGLAM 2.yarı kapanıp kontra atakla golü bulmayı denedi olmadı.Ayrıca Marsilya beraberlik için geldi maçı kilitledi o yüzden şuta istatistike bakıp yorum yapmak yanlış.Ve oynadıgımız takım Marsilya idi Ç.Rize degil.Bunuda gözardı etmek yanlış olur.

Oyuncularda 8-0 lık kazadan sonra özverilerini kaybetmişlerdi.Tekrar kazandılar bu özveriyi.Artık seri yakalıycagımızı düşünüyorum bu maçı kayıpsız atlatırız..
Tello ve Cisse Kart cezalısımış...

Bir programda dinledim..

El Comandante
29.Kasım.2006, 00:20
Berabere biter.Alt olur.

1-1

Fernando Gago
29.Kasım.2006, 01:10
Beşiktaş kazanır ............

BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 01:28
Rahat kazanırız.

Aykan19o3
29.Kasım.2006, 02:06
Seyircisiz olsada bu maç 'Ruhumuz Yeter'

Bu maçı kazanırız..

fmsmyrna
29.Kasım.2006, 02:09
Beraberlik ağır basıyor.Baki üç maç üst üste kaldırması zor

aliihsandikmen
29.Kasım.2006, 08:43
Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezası para cezasına çevrildi sanırım...

SaRPeR1903
29.Kasım.2006, 08:48
Maç seyircili oynanacak..Kazanırız..

Maksic
29.Kasım.2006, 18:59
Beşiktaş bu maçı alır çıkışına devam eder

Fietra 10
29.Kasım.2006, 19:00
Hem Bjk seyircili hemde Rize deplasmanda çok kötü banko 1 olur..

Emurafu
29.Kasım.2006, 20:38
CİSSE,TELLO cezalı:)
TORAMAN-ZAN sakat

Bence önemli eksiklikleri var..Tellonun olmadıgı maçlarda besıktas cok zorlandı..3 ihtimalli maç gibi görüyorum...Rize macında zaten Besıktas yedekleri güven vermemişdi..
Hersey boboda bitiyor kurtarırsa bobo kurtarır:)

Korayı önliberoya cekersen Bakinin yanına stoper mecburen diattayı alacaksın...Ozaman stoper tam canlı bomba olur..Tabi bakininde yükselen performansı herkezi sasırtıyor..

Erken golde önemli..neyse ben yorumumu yaptım:)
Hakeden kazansın..

Rodrigo Tello
29.Kasım.2006, 21:19
Sana katılmıyorum.

Baki formda nerdeyse 2 maçtır hatasız oynuyor,yüregini ortaya koyuyor.
Diatta kendini göstermek isteyecektir iyi bir futbol sergileyeciginden eminim.

Defansta sıkıntı cekmiycegimizi düşünüyorum.En azından bu defansı yıpratacak kadar iyi bir takım degil Rize.

TeLLo'nunda alternatifi var.Cisse'ninde rakipte iyi olmadıgı için galibiyet kendiliginden gelecektir..

Rsa
29.Kasım.2006, 22:14
Beraberlik veya Beşiktaş...

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 00:24
Rize'yi rahat geçeriz.

a.arıcı-11
30.Kasım.2006, 00:58
eğer rize sporun etkili bir forveti varsa bu maçtan puan çıkarabilir özellikle balili tarzında ele avuca sığmayan bir forvet tabi bu şartlar için ilk yarıda eşitliğin boozulmaması lazım eğer ilk yarı berabere biterse rizeninde etkili ve hızlı bir fprveti varsa rize maçtan ancak böyle puan çıkarır ama ilk 15 dk bjk gol atarsa maç farka bile gider

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 02:15
Şu maçı rahat alalım tek isteğim bu.Bir kerede maçı başından koparsak ne olurki.Eğer ilk yarıda gol ya da goller bulursak kazanırız yoksa yine zorlanırız ve puan kaybedebilirz..

İnşallah rahat bir galibiyet alırız.Bunu yapacak güce sahibiz eksiklere rağmen..

Emurafu
30.Kasım.2006, 06:21
CİSSE,TELLO cezalı:)
TORAMAN-ZAN sakat

Bence önemli eksiklikleri var..Tellonun olmadıgı maçlarda besıktas cok zorlandı..3 ihtimalli maç gibi görüyorum...Rize macında zaten Besıktas yedekleri güven vermemişdi..
Hersey boboda bitiyor kurtarırsa bobo kurtarır:)

Korayı önliberoya cekersen Bakinin yanına stoper mecburen diattayı alacaksın...Ozaman stoper tam canlı bomba olur..Tabi bakininde yükselen performansı herkezi sasırtıyor..

Erken golde önemli..neyse ben yorumumu yaptım:)
Hakeden kazansın..Korayda yok maçta..Adelesinde yırtıkmı ne varmış..Besıktas Göbekte baya sorun cekecek..

anilton
30.Kasım.2006, 06:33
Bu maçta büyük ihtimall genç Koray Şanlı oynayacak stoperde.Çok iyi bir stoper.Dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum...

eXcitinG
30.Kasım.2006, 07:27
EksikLere rağmen kazanacağız. Son 10 gündür moraL açısından çok iyi oLayLar yaşıyoruz. Yine kazanacağız.

besiktas1903
30.Kasım.2006, 07:38
maci eksikler de olsa kazaniriz. tellonun yerini i.akin oynamasini isterim. on libero da kim oynayacak merak ediyorum.

anilton
30.Kasım.2006, 07:59
maci eksikler de olsa kazaniriz. tellonun yerini i.akin oynamasini isterim. on libero da kim oynayacak merak ediyorum.

Serdar Kurtuluş ya da Mehmet Sedef...

Ama ne yazık ki bu iki isminde hafif sakatlıkları var,birinden biri mutlaka yetiştirilir...

LaigLeNoiR
30.Kasım.2006, 08:26
Defansta bende oynasam yenmesi lazım Beşiktaşın.

O yok bu yok diye bişi yok...

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 08:45
Bu maçı almasına alacağız ama Porto maçı öncesindeki Bursa deplasmanı çok önemli.Hem lig hemde moral açısından.Kaybedersek Porto maçına moralsiz çıkacağız.Kazanırsak yenme ihtimalimiz daha yüksek.

LaigLeNoiR
30.Kasım.2006, 09:03
Porto maçı için ne bursa ne fener ne de cimbom farketmez.

Porto maçı ölüm kalım maçı derler ya öyle bir maç.

Oyuncular moral falan bozmasın.

Ayrıca bu maçı da alacağız merak etmeyin ;)

Ahmet_77
30.Kasım.2006, 18:04
Beşiktaş alır...

altiner93
30.Kasım.2006, 21:40
Beşiktaş bu maçı kazanır ama fazla gol olmaz

Bugra19o3
01.Aralık.2006, 04:58
Beşiktaşımız'da sakat ve cezalı sıkıntısı

Turkcell Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşanıyor.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor (http://www.sporx.com/) ve Olympique Marsilya galibiyetleriyle moral bulan siyah-beyazlılarda, yarınki maç öncesi 2 oyuncu cezaları, 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan 3 oyuncu hakkındaki karar ise akşam idmanın ardından verilecek.

Sarı kart cezalıları Tello ve Cisse'nin yanı sıra sakatlıkları süren Gökhan, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş yarınki mücadele takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Koray ve Serdar Kurtuluş hakkındaki kararın ise bu akşam yapılacak son idmanın ardından verilmesi bekleniyor.
Bu oyunculardan İbrahim Toraman ile Serdar Kurtuluş'un da oynama olasılıklarının düşük olduğu, Koray'ın ise savunmadaki eksikler nedeniyle oynatılması için çaba harcandığı bildirildi.
BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Zafer Önder İpek yönetecek.

TürkuAz
01.Aralık.2006, 04:59
Rize'den sürpriz bekliyorum..

Tahminlerim ; 4-0 , 5-0..

not: bjkxxx'ten çalıntıdır..

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 05:18
Tandoğan-Koray Avcı-Baki-Üzülmez

Bu 4'lü varmış defasta.

Bugra19o3
01.Aralık.2006, 19:02
Kozumuz Delgado!

Marsilya maçındaki performansıyla alkış toplayan Beşiktaşımız'ın Arjantinli futbolcusu Delgado, Ç.Rize karşısında da takımın en büyük kozu. Sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle orta sahada bir anlamda ipleri ele alacak olan yıldız oyuncudan Ertuğrul Sağlam da oyuna ağırlığını koymasını istedi.

Kaynak: Sabah

Rüştü'den taraftara çağrı

Siyah-Beyazlı takımımızda kaleyi Hakan Arıkan’dan devralan Rüştü Reçber, zorlu Rizespor maçı öncesi taraftarlara seslendi... Tecrübeli file bekçisi, “Eksiklerimizin çokluğu bizi sıkıntıya sokuyor ancak sahadaki herkes elinden gelenin en iyisini yapacak. Çaykur Rizespor karşısında da 3 puan alıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik

Rodrigo Tello
01.Aralık.2006, 19:14
Delgado'yu bu aralar izlemekten büyük keyif alıyorum.Bugünde sazı eline alacaktır..

Bugra19o3
01.Aralık.2006, 19:25
12'den vurun
Futbolcularıyla özel bir toplantı yapan genç teknik adam, dört maçtan galibiyet bekliyor
Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı mağlup ederek yeniden gruptan çıkma şansını yakalayan Beşiktaş'ta gözler lige çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ümraniye'de futbolcularla yaptığı özel toplantıda ilk yarı bitene kadar oynanacak dört lig maçında da kayıp istemediğini söyledi. Sağlam şöyle konuştu: "Sırasıyla Çaykur Rize, Bursa (D), MKE A.Gücü ve Vestel Manisa maçlarını mutlaka kazanmalıyız. Alacağımız 12 puan bizi rahatlatacak."

TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYALIM
Sağlam, sezonun ilk yarısını üst sıralarda bitirmelerinin her anlamda büyük önem taşıdığını belirterek, "Taraftarlarımızı mutlu etmek ve ikinci yarıya moralli başlamak için bu maçları kayıpsız geçmeliyiz. Bugünkü Rize maçı, serinin başlangıcı olsun. Ardından Bursa'yı geçerek Porto'ya gitmeliyiz. Devler Ligi için önümüzde tarihi bir fırsat var. Porto karşılaşmasını da kazanarak, Beşiktaş'ın büyüklüğünü kanıtlamalıyız" diye konuştu.

BEŞiKTAŞ
A.Tandoğan İ.Üzülmez İ.Akın Nobre Bobo Serdar Özkan Higuain Koray Baki Rüştü Delgado

Ç.RiZE
Suat Ergün Leandro Victoria Riberio Zafer Emrah Cumhur Gökhan Kürşat Gonzales

Hakem: Zafer Önder İpek Stat: BJK İnönü Hava: P.Bulutlu 6 derece

Gözler Higuain'de

SEZON başladıktan sonra transfer edilen ancak bugüne kadar beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Higuain, Çaykur Rize'yi gözüne kestirdi. Sağlam'ın şans vermesi durumunda gol atacağını iddia eden Arjantinli forvet, "İnönü'de bizleri destekleyen o muhteşem taraftarımıza kendimi affettirmek istiyorum" dedi.

Tello'nun yerine Akın

Oftaş karşılaşmasında sarı kart gördüğü için Rize maçında cezalı duruma düşen Tello'nun yerine bugün İbrahim Akın görev yapacak. Sağlam'ın, sol kanatta yıldız futbolcuya görev vereceği öğrenildi. İbrahim, "Bu şansı en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Hocamı mahcup etmeyeceğim" dedi.

RoNNiE91
01.Aralık.2006, 19:33
İbrahim Akın'ın oynaması iyi olmuş.Bence Beşiktaş'ın bu oyuncuyu kaçırmaması gerek.Higuain'de atacağı gol veya gollerle kendini devre arasında gönderilmekten kurtarabilir.

Ilhan
01.Aralık.2006, 22:27
Haberde verilen dizilişe göre Beşiktaş çift forvet ve arkalarında Higuain ile çıkacak sahaya. Atak oynayacaklar. Büyük ihtimalle kazanırlar.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 22:33
İlk 11 konusunda tam bir karışıklık söz konusu.Maç saatinde görürüz gerçek kadroyu.

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
Koray
Baki
Üzülmez
Burak
s.Özkan
Delgado
İ.Akın
Nobre
Bobo

Kaynak: Karakartal.com

Cengo
01.Aralık.2006, 23:18
Önlibero yok, sürekli saldıracak Bjk.
Over olur..

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 23:21
Şemsi öyle bir kadroda ancak öyle bir kolpa siteden beklenirdi.

Karakartal.com kartalhaber.com

bunların 100 dediklerinden 99'u yalan 1 tanesi de şüpheli.

Ayrıca kadro böyle olursa 3-4 tane atarız ama 2-3 tane de yeriz.

Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 23:23
Ali Tandoğan Tigana zamanında da sağ bekte iyi oynuyordu Serdar iyileştikten sonra yine ön liberoya gecse iyi olur aslında... Maçı kazanırız cezamızda kalktı taraftar sahada...

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 23:33
Ben o kadroyu söylediğimi kanıtlamak için verdim.Dediğim gibi medyada çıkan 11 ler birbirinden çok farklı.Maç saati yaklaşınca görürüz gerçek 11'i.

LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 23:35
Şemsi haklısın heryerde farklı kadrolar var ama maç saainde anlarız.

eXcitinG
01.Aralık.2006, 23:49
Sivas ın ve büyük ihtimaL GaLatasarayın maç kaybedeceği bir hafta da 3 puan aLamamak çok kötü oLur. Ne oLursa oLsun kazanmamız gerek.

Rodrigo Tello
01.Aralık.2006, 23:49
Ofansif bir kadroyla cıkıcaz gole bogucaz Rize'yi moralliyiz Gs puan kaybı yasıycak gibi Sivasta kaybetti..

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 01:33
İnönüde şölen başlıyor.

Taraftarlar tek tek oyuncuları çağırıyorlar tribüne.

Bu arada kadromuzu birazdan aktaracağım.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 01:43
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Baki
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Koray
Mehmet Sedef
Delgado
Nobre
Bobo

Ç.RİZESPOR
Gonzalez
Gökhan
Suat
Kürşat
Ergün Teber
Emrah
Cumhur
Serhat
Victoria
Zafer
Leandro

TürkuAz
02.Aralık.2006, 01:48
Kadro ideal, Beşiktaş alır..

El Comandante
02.Aralık.2006, 01:51
Besiktas kazabilir ama dilegimiz Rizenin kazanmasi ...

Cengo
02.Aralık.2006, 01:52
Koray tek önlibero çıkmış, Bjk az daha intihar ediyordu önliberosuz..

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 01:54
bjk alır gibime geliyor... ama klbimiz rizeyle:)

LaigLeNoiR
Sedef'ten bugün patlama bekliyorum.

Hiç sevmem aslında Mehmet Sedef'i ama bu maç onun için büyük bir fırsat.

GeNç KaRTaL
Koray tek önlibero çıkmış, Bjk az daha intihar ediyordu önliberosuz..

Ön liberosuz çıkmazdık zaten.Medyanın sallaması..

Emurafu
02.Aralık.2006, 01:58
Ooo toraman,Koray yok dediler ne zaman iyileştiler..Besıktas alır bu maçı..

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 01:59
oooooooollllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
Sallllllldıııırrrrrr Beşşşşşşşşiiiiiiiikkkkktaaaaaaşş'ııııııımmmmmmmmmm
oooooooollllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy

alıcaz başka yolu yoq......

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 02:11
Şu maçı rahatça takip edelim istiyorum.Eğer yine 1-0 biterse hiç sevinmeyeceğim..

Cengo
02.Aralık.2006, 02:15
Rize açık oynayamaz, kapanırlar, puan olarak çok kötü durumdalar.
Bu yüzden rahat olacağını zannetmiyorum ama Bjk erken gol atarsa çok büyük bir fark olur..

TürkuAz
02.Aralık.2006, 02:15
"Ç.Rizespor sahaya 'Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz' pankartıyla çıktı. "

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 02:20
Aman Allah'ım spiker nasıl anlatıyor öyle.:D

naklenfutbol.com

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 02:20
BoBo nun golü var yazıyorum buraya..:) 1-0 olsun bizim olsun...

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 02:30
baskıyı kurduk gol geliyor..................
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
16'dakika geçerken Beşiktaş 14, Ç.Rizespor 11 top kaybıyla oynuyor.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 02:39
Hala gol yok..

uAsamet91
02.Aralık.2006, 02:40
Beşiktaş herzamanki gibi yokları oynuyor

RaSenGan
02.Aralık.2006, 02:42
Rize Gol Gol Gol.

TürkuAz
02.Aralık.2006, 02:44
Beşiktaş'ta bu sene iş bitmiş, hayırlısı seneye..(:

El Barto
02.Aralık.2006, 02:45
Beşiktaş herzamanki gibi yokları oynuyor

Yoktan var ederiz sen kendini sıkıntıya sokma. ;)

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 02:47
Goooooooooooooooooooooool

ama ofsayt :(

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 02:48
maç berabere biterse kesin olay yine çıkar gol verilemdi diye :n:

uAsamet91
02.Aralık.2006, 02:50
Yoktan var ederiz sen kendini sıkıntıya sokma. ;)

Beni baglamz beşiktaşın ne yapıp yaptıgı sen düşün;)

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 02:50
İlk yarı bitmeden bir gol bulmamız lazım..

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 02:51

seni bağlamıyosa neden Beşiktaş herzamanki gibi yokları oynuyor diyosun ?? Bırak iyi kötü oynasın neden yazma ihtiyacı duyuyon??

Cengo
02.Aralık.2006, 02:53
Beşiktaş gol atar, 1-0 biter maç..

uAsamet91
02.Aralık.2006, 02:54
seni bağlamıyosa neden Beşiktaş herzamanki gibi yokları oynuyor diyosun ?? Bırak iyi kötü oynasın neden yazma ihtiyacı duyuyon??

Gördügümü yazdım sadece can sıkıntısından;)

TürkuAz
02.Aralık.2006, 02:55
Eyvah şimdi yandık, yine kavga çıkacak maç sonunda.. :D

El Barto
02.Aralık.2006, 02:56

Herzamanki gibi yokları oynamasıda ilgilendirmesin sana zahmet. ;)

Eyvah şimdi yandık, yine kavga çıkacak maç sonunda..

Biz alıştık merak etmeyin hakem hatalarına sizin yaptıgınız gibi sövmüyoruz artık hakemlere. ;)

uAsamet91
02.Aralık.2006, 02:57
Tr.nin 3.büyük klübünün böyle top oynması üzücü .Tamam daha yazmam;)

El Barto
02.Aralık.2006, 03:00
Tr.nin 3.büyük klübünün

Kendini çok akıllı sanıyorsun değil mi? :p

Emurafu
02.Aralık.2006, 03:00
Atılan Gol ofsayt degilmiydi ??? degilse..Hakeme mana bulmaya gerek yok..Sonuc olarak macın bası..Yani oyna kazan....
Maçın basında bir ofsayta bu kadar takılmamaları lazım..

2.yarı Beşiktaş fizik gücü belki düser.Suanda rizeden umut yok..Rizeye pres yapsan bence basarlı olursun..Ölü gibi oynuyorlar..

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:02
ilk yarıda konuşulacak çok şey var.....

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:02
İlk yarı 0-0 bitti.

Umarım 2.yarıda farklı bir Beşiktaş izleriz..

uAsamet91
02.Aralık.2006, 03:03
Kendini çok akıllı sanıyorsun değil mi? :p

Evet...Herkes bunu düşünüyor.Neysee konuyu saptırmayalım

Aşk-ı Şehir
02.Aralık.2006, 03:04
Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Biraz geç oldu ama :)

El Barto
02.Aralık.2006, 03:04
Herkes diyerek genelleme yapmayalım. ;)

2. yarıda gollerimiz gelecek umarım.

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:08
Tahrikçiler Gelmiş Yine.........

El Comandante
02.Aralık.2006, 03:09
Ilk yari : 0-0

Macta böyle biter insAllah (:

El Barto
02.Aralık.2006, 03:10
Boşver Buğra bizim akıl seviyemiz yetmez o yüce insanlarla baş etmeye en iyisi kendi hallerine bırakmak. ;)

Biz şu maçı kazanalım da gerisi teferruat...

Emurafu
02.Aralık.2006, 03:11
Ya Ofsayt kararımı dogrumuydu..Eger yanlıssa buna mana bulmaya gerek yok..Sonuc olarak 2.yarı var cıkın kazanın..Hakemide yenin bunu yapıcak kapasitede var besıktas..

Bakalım 2.yarı neler olacak..

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:12
Evet...Herkes bunu düşünüyor.Neysee konuyu saptırmayalım

Zekana Laf Söyleyen Yok...Zaten Sözlerinle Belli Ediyorsun....Konuyu Saptıranda Sensin :icon_cool:

El Comandante
Abi simdi gecen macta yazilanlar ortada.IBB lehine onlarca mesaj yazanlar oldu.Biz onlara bisey demedik,ama simdi biz Rizeyi tutunca siz sinirleniyorsunuz.Bu dogru bir davranis degil ...

Aşk-ı Şehir
Beşiktaş maçı kazanır. Tello atar :)

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:15
Beşiktaş maçı kazanır. Tello atar :)

Keşke Tello Oynayabilsede Atsa.......

Emurafu
02.Aralık.2006, 03:16
Kıskırtıcı mesaj yazmadıgımız sürece Rizeyi tutabiliriz bunu forumda herkez yapıyor..Rize gol atarsa Gooooll diye yazmak suc degil..Bun daha önce yöneticilerle konusdum..Yeterki kötü söz yazmayın...

Mustafa Tello.,Cisse cezalı...

İnsallah rize puan alır...Yanlız rizede Gol atacak hava yok gibi..

El Barto
02.Aralık.2006, 03:16
Kime Rize'yi tutuyor diye kim kızıyor Baran?

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:18
Ulan bende neden gol atamıyoruz diyorum.Tello yokmuş..:D

Bugra19o3
Rize'yi tutan tutar ama bi arkadaş fazla ileri gitti........

Aşk-ı Şehir
Keşke Tello Oynayabilsede Atsa.......

Bende diyorum niye gol atamıyor Beşiktaş. :n: Kötü yakalandık iyimi :p

Emurafu
02.Aralık.2006, 03:19
Ulan bende neden gol atamıyoruz diyorum.Tello yokmuş..:D
Bobo var oda olmasa:D:D

Delgado atacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kavga falan cıkmaz Çık kazan maçı...Daha çok var.

Cengo
02.Aralık.2006, 03:21
Rize'yi niye tutuyorsun diye kızılmaz zaten, en büyük rakibin kaybetsin istersin her zaman, her taraftarın düşüncesidir bu.
Yoksa sen kazan, o kazansın, sıralama hiç değişmez..

Maksat o takıma saplatılı olmamak, zira Avrupa Kupalarında da yapılıyor bu, hiç hoş değil.Acil puana ihtiyacımız var 2 sene, 2 sene sonra lig 2.cisi çok zorlanacak, hatta Ş.L.'ye kalamayacak..

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 03:22
Haydi Kartalım bu taraftar için kazanın..

KaF KeF
02.Aralık.2006, 03:23
gol oldu......

IcedEarth
Goooooool
1-0 Leandro attı golü :)

RaSenGan
gol geliyor.Rize attı.

fenerbahce_1907
02.Aralık.2006, 03:24
Gooool Rize attı 1-0.

KaF KeF
rİze Atti....................

fenerbahce_1907
Baki'nin savunmada yaptığı hatasıyla ceza sahası çaprazında topla buluşan Leandro Rüştü'nün altından topu ağlara gönderdi ve Rizespor'u 1-0 öne geçirdi.

El Barto
Kimseye Rize'yi tutuyor diye laf etmedik lafımız akıllı geçinenlere. Tr.'nin 3. büyük kulübü yazıp aklınca dalga gecenlere... ;)

senderson
02.Aralık.2006, 03:25
Dk. 51 Ve Gooooollll Leandro attı Rize 1-0 önde...

El Comandante
Helal olsun be Rize !

Böyle devam (:

GeNç KaRTaL
Golüde yedik tam oldu..

gerrrard
Leandro attı

Bugra19o3
leandro ve 0-1.....

bursa_mc
02.Aralık.2006, 03:26
Bu hafta Fenerbahçe karlı çıkacak gibi

El Comandante
02.Aralık.2006, 03:27
Baki tam bir el bombasi oldugunu yine gösterdi ...

sananes
02.Aralık.2006, 03:28
güzel oldu bu gol insallah rize skoru koruyabilir

gerrrard
02.Aralık.2006, 03:29
Bu arada bu Çarşı ne diyor ? :D

crazzy
bravo rize dayan hadi 35 dakika.

GeNç KaRTaL
Bu maçı kesin kaybettik..

Cengo
leandro ve 0-1.....

oobaa :icon_neutral:

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:31
bi maçta gol yemeyelim.......yhaaa...

Emurafu
02.Aralık.2006, 03:31
Leandro Gol atacam dedi attı HELAL !!!

baki marsilya macında süper oynadı hayret ettim valla..Neyse artık maçı TRT deden takip ederim...

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:33
Bastırıyoruz..

fenerbahce_1907
02.Aralık.2006, 03:34
Bobo ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı ev sahibi ekip. Kürşat çizgiden çıkardı topu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim Akın oyunda Mehmet Sedef oyundan çıktı.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:42
Pufff.Bir türlü atamadık beraberlik golünü..:(

besiktas1903
02.Aralık.2006, 03:45
gooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll llllllll

MATIAS DELGADO

gerrrard
Delgado muhteşembir gol 20 m den

GeNç KaRTaL
Delgadoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllll

KaF KeF
02.Aralık.2006, 03:46
Delgado......

Cengo
Pufff.Bir türlü atamadık beraberlik golünü..:(

Dilinin ucundaymış gol :)

fenerbahce_1907
Muhteşem bir gol attı Arjantinli yıldız ceza sahası dışından ve skora denge geldi.

Bugra19o3
GoooooooooooooooooooooL ! ! !

Matias Emilio Delgado

sananes
02.Aralık.2006, 03:47
birazdan da genc batuhan gol atacak bence bjk alır gibi gozukuyo daha 15 dakika civarı var

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 03:47
Offfff Delgadooooooooooo Müthiş bir gol..

gerrrard
02.Aralık.2006, 03:48
Muhteşem bir gol attı Arjantinli yıldız ceza sahası dışından ve skora denge geldi.

Mertcan senden süper spiker olur :n:

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:48
Hadi Beşiktaş'ım bir gol daha..

fenerbahce_1907
02.Aralık.2006, 03:49
Mertcan senden süper spiker olur :n:

Sporx tv canlı anlatım servisinden (ç)alıntı yaptm:p:zuhaha

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 03:50
dayan rize:)

gerrrard
Sporx tv canlı anlatım servisinden (ç)alıntı yaptm:p:zuhaha

Seni gidi kurnaz seniiii:n: :zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
Delgado çok iyi bu aralar... Harika oynuyor...

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 03:51
Kartal gol gol gol..

PesimiSTyLa
02.Aralık.2006, 03:53
Golden sonra istediği atakları geliştiremiyor Beşiktaş

bi (ç)alıntı da bnden:p

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:53
teleaştan pozisyon bulamıyoruz........

KaF KeF
02.Aralık.2006, 03:54
Delgado'nun Ali Tandoğan'a nefis pası, onun ortası savunmadan sekti İbrahim Akın'ın önüne düşen topa Akın çok sert vurdu anca Rizespor savunmasından döndü top ve tehlike uzaklaştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnanılmaz bir gol kaçırdı Leandro ile Ç.Rizespor. Top kaleci Rüştü'de kaldı. Maçın kader anlarından biri olabilir bu pozisyon.

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 03:57
burak girdi oyuna serdar çıktı....

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 03:57
Haydi Kartalım bir gol daha.

fenerbahce_1907
02.Aralık.2006, 03:58
Burak oyuna girdi Serdar Özkan kenarda

gerrrard
02.Aralık.2006, 03:58
Baki kendi kalesine atıyodu :n:

KaF KeF
02.Aralık.2006, 04:00
koray değilmiydi**?

PesimiSTyLa
dk 88 .... Dayan rize :)

RaSenGan
Haydi Rize son bir gol.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 04:03
Golü atmak için gereken tempoyu yakalayamıyoruz..

3 dakika uzatma..

Berabere bitecek büyük ihtimal..

gerrrard
02.Aralık.2006, 04:03
3 dk verdi...

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 04:04
bitti...................................... :( şu haftayı değerlendiremedik yazık oldu........ en karlşı fenerbahçe çıktı....

gerrrard
02.Aralık.2006, 04:05
Veee bitti !!!!!

KaF KeF
02.Aralık.2006, 04:06
Bitti.......

Bize yaradı bu hafta...

fenerbahce_1907
Bitti.Tebrikler Rizespor.

RaSenGan
Beşiktaş şampiyonluk yarışından resmen koptu diyebiliriz.

PesimiSTyLa
güzel oldu :) Tebrikler Rize ;;)

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 04:07
Bitti. Elimizdeki fırsatı ne yazıkki teptik.

Universal
Kayseri, Sivas, Galatasaray, Trabzon şimdi de Beşiktaş, haftayı çok karlı kapattık bu sonuç bizim açımızdan iyi oldu.

El Comandante
Cok güzel oldu bu (:

Tebrikler Rizespor...

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 04:08
Off off.Şu güzelim şansı değerlendiremedik.Haftayada derbi vardı ne güzel..

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 04:08
Beşiktaş şampiyonluk yarışından resmen koptu diyebiliriz.

Yavaş.. Haftaya derbi var

Gs 2. devre İnönüye gelcek, Fener İnönüye gelcek.. Daha çook var..

Fernando Gago
02.Aralık.2006, 04:09
Tebrikler Rize...

RaSenGan
02.Aralık.2006, 04:10
Yavaş.. Haftaya derbi var

Gs 2. devre İnönüye gelcek, Fener İnönüye gelcek.. Daha çook var..

Ama şimdilik koptu.İlerisi için daha mı kopar yoksa tutunur mu bilinmez.

Aykan19o3
02.Aralık.2006, 04:12
Ama şimdilik koptu.İlerisi için daha mı kopar yoksa tutunur mu bilinmez.

Şuanlık ucundan kopuk gibi gözüküyor.. Ama ileride düzelteceğimize inanıyorum ben.

El Comandante
Yav daha ligin basi ne sampiyonluk yarisindan kopmasindan bahsediyoruz ? (:

Sadece sampiyonluk yolunda agir bir darbe aldi desek yeridir.

Cengo
İlk yarıyı geride kapamak havlu atmak demek değildir, geçmişi unutmayalım, inançlı olmalı ve futbol oynamaya çalışılmalı bu yüzden..

Yalnız futbol olarak koptuğunu düşünüyorken Marsilya maçı ile geri döndü Beşiktaş..

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 04:14
Bizim Tello v Delgado ya ayak uydurcak bir sağ kanata ihtiyacımız var birde sol beke bu kadro ile Şampiyon olamayız...

El Barto
02.Aralık.2006, 04:15
Abarma istersen Aygün. :)

Terjakee
02.Aralık.2006, 04:17
Tebrikler Rizeye..

Cengo
02.Aralık.2006, 04:25
Abarma istersen Aygün. :)

İbrahim Üzülmez yeterli değil ama?.

Rodrigo Tello
02.Aralık.2006, 04:28
Bu sene bizden bi cacık olmaz ligi 3. olarak bitiririz ;;)

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 04:34
Ne diyeyim olmadı beceremedik.

Benim takımda PORTO maçına kadar kredim var.Eğer o maçı da alamaz isek.Buraya kadar derim.

El Barto
02.Aralık.2006, 04:35
Elbette İbrahim Üzülmez yeterli olmayabilir değilde. Ama daha kaçıncı haftadayızda şampiyonluğa havlu atıyoruz. Daha bu köprünün altından çok sular geçer. Tamam kötü oynuyor Beşiktaş hemde baya kötü oynuyor ancak bu demek değil ki havlu attı.

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 04:40
Takımda birşeyler eksik.Ama ne olduğu belli değil bence.

Bugün Serdar özkan ve Delgado fena değillerdi oynadılar defansta güzeldi Toraman hariç.

Bobo-Nobre etkisizdi tamam kabul.EEE bu takımın ortasahası sayesinde gol atması gerekmez mi ? Ama atamıyor sorun ne burada.

Ben BJK maçlarında sinir krizi geçiriyorum.Kalbim ağrıyor resmen.Kanser oluyorum maç izlerken.

Bugra19o3
02.Aralık.2006, 05:08
pozisyon bol !. Güzelde Bi Gol | ama bitiricilik yok işte !!!

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 05:42
Bugün erken gol bulabilseydik kazanırdık bence ama olmadı.Kısmet değilmiş..

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 05:49
Ya ŞEMSİ kısmet değilmiş ama kısmeti yaratsınlar birazcık ya.

GS'Nin 2.yarıda nasıl baskı kurduğunu gördük BJK'de maça öyle başladı ilk 10-15 dakika öyle oynadı ama eee sonrası ne ? Bitti güçleri adeta.

G.Saray ne yaptı etti 2 golü buldu.Adamlar saldırıyor.Biz ise 90+2 de bile Koray'dan Baki'ye,Baki'den Toraman'a,Toraman'dan tekrar Baki'ye,Baki'de ceza sahasına sallıyor mu dolduruyor mu ne yapıyor anlamıyorum.E kardeşim madem topu sallayacaksın ileri gelişi güzel ilk hamlede yapsana şunu.Yok önce 3-4 pas yapacaksın ki rakip takım otursun iyice posizyon alsın.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2006, 05:53
Murat abi hem hafta içi oynana Marsilya maçı,hem önemli eksikliklerin olması hemde az sayıda kalifiye oyuncu eksikliği bir araya gelince senin dediklerinin olma şansı bugün sahada gördüğümüz gibi azalıyor..

uAsamet91
02.Aralık.2006, 05:58
Kimseye Rize'yi tutuyor diye laf etmedik lafımız akıllı geçinenlere. Tr.'nin 3. büyük kulübü yazıp aklınca dalga gecenlere... ;)

Gerçek bu sen istesende istemesende.Dalga amaçlı değiL

Tebrikler Rizespor

El Barto
02.Aralık.2006, 07:06
Neyse boşver haklısındır sen...

LaigLeNoiR
02.Aralık.2006, 07:07
Gerçek bu sen istesende istemesende.Dalga amaçlı değiL

Tebrikler Rizespor

Her insanın gerçeği kendine göredir.

Sana göre gerçek olan şey benim için yalan başkası için palavradır.

Cengo
02.Aralık.2006, 07:44
Beşiktaş'ın revizyona ihtiyacı var, mantalite değişmesi lazım.Herkesin aklına gene yeniliriz korkusu var, böyle olmaz, sahadaki 11e herkesin inanması lazım.
Sürekli başa dönüyor Beşiktaş, yükseliş sadece sahada değil aynı zamanda kafalarda da olur, mantalite dediğim bu.

Ayrıca futbolcu kalitesinde dengesizlik var.

Delgado,Bobo iyiler, yanlarında Nobre var, oynamayan Hugain var.
Solda Tello iyi, diğerleri İbrahim Akın ve ibrahim Üzülmez.
Sağda Serdar Kurtuluş iyi, diğerleri Burak Yılmaz, Ali Tandoğan.
Serdar Özkan'ın üzerinde durmaları lazım ama sağda solak oyuncu oynar mı hiç?Vereceği katkı azalır, bırakıyorum gelişim sürecini..
Mehmet Yozgatlı uzun zamandır formsuz ve düzensiz bir oyunu var, parantez açılmalı onun için, çok farklı tartışılması gerekli.

Toraman, Zan'dan daha iyi bir oyuncu kesinlikle ama çözüm bu değil.Diatta niye alınmış, onu da hala çözemedim..
Toraman - Zan çok uyumsuz, niye bozmuyorsun, niye ısrar ediyorsun anlamak mümkün değil.

Göbekte Koray ve Cisse eh hani ama yeterli isimler değil.Esas aranan oyun kurucu ofansif önlibero değiller, ikisi de yırtıyor zaten,boğuşuyor orada.Ne gerek var aynı tarz isimlere, hadi Koray yedek bekler ama olsa dahi hani nerede yedek önlibero?

Batuhan'a çok önem vermeli Beşiktaş, küçük dağları ben yarattım sevdalısı olmamalı, aman dikkat.Kurtarıcı diye de çıkarmasalar iyi olur, eleştirilirse kötü olur, zannetmiyorum ama baskı sıkıntı yaratır üzerinde..

Ricardinho ve Delgado'nun aynı anda yabancı hakkını doldurması mantıklı mı?
Ricardinho bas bas bağırıyor ben solda oynayamam diye, ikisini de AMC oynatamayacağına göre?..
Biri Türk olsa hadi tamam derim ama ne yardan geçiyorlar ne de serden ...

Ayrıca kalecilerin hiçbiri güven vermiyor..

Beşiktaş bastırmıyor, yırtıcı bir kadro değil.
O zaman çok pas yapacak orta saha kur, o da yok.
Nereye baksan sorun, aşağı tükürsen bıyık, yukarı tükürsen sakal.

Ne saldırıyorlar ne savunma yapıyorlar, bir ileri iki geri oynuyor Bjk.

Ciddi bir taktik,mantalite sorunu var, her maça ayrı stilel çıkılır mı?
Ya delidolu saldır, ya da kontra oyna.Sürekli farklı oynayınca herkesin aklı karışıyor, hem uyum süreci kolay olmaz.Bu oyuncuların yarısı yeni geldi sayılır takıma..

En başta yönetim inanmıyor ki zaten, daa sezon ortası olmadan takımın yarısını değiştiririm dersen zaten baştan havlu attık demişsindir..

anilton
02.Aralık.2006, 08:35
@ABOOO

Serdar Özkan solak değil...

El Comandante
02.Aralık.2006, 08:37
Delgado`nun golü muhtesem ötesi,hani deriz ya.ASTI !

Rizenin yanilmiyorsam 1-0 ken kacirdigi bir gol var,cok net bir gol.Bobonun Marsilyaya attigi golün kopyasi pozisyon.Ama adam topa kötü vurunca top auta bile gitmedi.Rize maci koparamadi orada..

eXcitinG
02.Aralık.2006, 19:19
Dün akşam bizim adımıza tek güzeL oLay Matiasın harika goLüydü. Onun dışında istedikLerimizi sahaya tam anLamı iLe yansıtamadık.

Oscar dan sonra bir daha kaLeciLerden yana şansımız oLmadı. Onun gibi nerden duracağını biLen, çıkan, harika refLeksLere sahip bir kaLeci buLmamız gerek. Yine kaLeci hatasından yedik goLü. Eğer o goL oLmasaydı maçı çok daha rahat çevirebiLme fırsatımız oLacaktır.

Benim ŞampiyonLuk için daha Ligin bu haftasına oLmasına rağmen inancım kaLmadı. En azından bundan sonrası için Porto maçına asıLıp ŞampiyonLar Liginde bir üst tur göreLim. Ligin geri kaLan kısmında da iyi futboL izLeten bir takım izLeyeLim. YenseLerde, yeniLseLerde, berabere de kaLsaLar en azından iyi oynasınLar. Şansımızda bu yıL yanımızda oLmadığında ve daha Ligin başında bariz hataLar yüzünden kaybettiğimiz puanLarda göz önüne aLınarak bence Ligden bundan sonra sadece ŞampiyonLar Ligine katıLacak bir sıraLamada yer aLma mücadeLesi hedefLenmeLidir. Kimse kimseyi kandırmasın.

Devre arasında da iyi bir anaLiz iLe gidecek, kaLacakLar beLirLenip eksi oLan yerLere adam gibi oyuncuLar aLınıp bu takım ve oyun kurgusu iLe daha sezon ortasından geLecek sezon için çaLışmaLar başLanırsa en azından geLecek sezon biraz daha iddaamız oLabiLir.

BlackEagle19o3
03.Aralık.2006, 05:14
O kadar da kötü oynamadık ama Rüştü bizi yaktı:mad:Futbolcular artık kredilerini tükettiler.İ.Akın'dan da topçu olmaz dün bir kez daha tanık oldum buna...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca takım şut çekme özürlüsü,kimse cesaret edip de vurmuyor.
Bir söz de Beşiktaş Türkiye'nin 3.büyük kulübüdür diyenlere;

Beşiktaş'ın adını ağzınıza almadan önce BESMELE çekin!;;)