mkkadi
28.Kasım.2006, 16:41
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 8.00 yamasında oyuncunun CAsı yani özellikleri çok kısa sürede artıyordu üstelik oyuncu yaşlı bile olsa. 8.01de oyuncuların CAları böyle yükselmeyecek yavaş olacak diyorlardı ama o kadar yavaş ki nerdeyse hiç atrmıyo hatta azalıyor. 8.01i yükleyip aldım GS'yi aldım adam akıllı maç motoruyla oynayayım diye, PAsı iyi olan oyuncular olduğu için hemen 7 yıldızlı coachlar ayarlayıp güzel bi antrenman programı yaptım. Bekliyorum Arda, Cem gibi oyuncular yükselecek hatta diğerleri de tabii ki. Başladım yaz antrenmanı geçti tık yok, sonra ilk yarı bitti yine bişey yok sozon bitti yeni sezon hiç bişey yok. Dedim bi yanlışlık mı var yeni oyun açtım herşeyi güzelce ayarladım değişmiyor arkadaş. Aylık antrenman raporu diyoku bu ayın en iyisi defansta şu. Adamı açıp özelliklerine antrenman etkisine bakıyom hiç yukarı ok yok. Yani bu özellikleri artıyor diyor fakat değişiklik yok, sonra bende mini scoutla baktım. Limcoln, linderoth falan CAları hiç değişmeöiş. Hasan, Ümit, Nonda hep düşmüş artan özellikleri yok. Bazı oyuncularda 3-5 puan CAları artmış.
Arkadaşlar 8.01 ile sizin oyuncuların özellikleri artıyor mu. İnanın defansa bi adam aldım. Cahais 19 yaşında CA-118 PA-178 idi 1 yıl geçti CA 126 oldu ama defans özelliklerinden hiç biri değişmedi. Sizde nasıl oluyor ben gıcık oldum eğer özellikler değişmiyorsa bu oyunu oynamam çünkü alacağım oyuncular hiç bi işe yaramaz.. Bu yüzden sizlerin görüşlerini bekliyorum.
Arkadaşlar 8.01 ile sizin oyuncuların özellikleri artıyor mu. İnanın defansa bi adam aldım. Cahais 19 yaşında CA-118 PA-178 idi 1 yıl geçti CA 126 oldu ama defans özelliklerinden hiç biri değişmedi. Sizde nasıl oluyor ben gıcık oldum eğer özellikler değişmiyorsa bu oyunu oynamam çünkü alacağım oyuncular hiç bi işe yaramaz.. Bu yüzden sizlerin görüşlerini bekliyorum.