View Full Version : Yılın Futbolcusu ödülü
El Comandante
29.Kasım.2006, 02:55
Gazzetta Dello Sport'a göre "Altın Top" Kaka'nın!
İtalyan spor gazetesi, Gazzetta dello Sport, Avrupa futbolunun en prestijli ödülü olan Altın Top oylamasının sonucunu ele geçirdiğini ve Kaka'nın ödülü kazandığını iddia etti.
Bu Pazar Paris'te düzenlenecek olan bir törenle sahibine verilecek olan Altın Top ödülünü, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın alacağı iddia edildi.
La Gazzetta'nın haberine göre, oylama sonucunda Kaka, en yakın rakibi olan Manchester Unitedlı Cristiano Ronaldo'yu geçerek ödülü almaya hak kazandı.
Gazetenin iddiasına göre bu iki oyuncuyu sırasıyla Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba ve Avrupa şampiyonu Milan'ın başarılı orta saha oyuncusu Andrea Pirlo takip ediyor.
İlginç bir biçimde, altıncı ve yedinci sıradaki isimleri açıklamayan gazetede, Arsenalli Cesc Fabregas'ın sekizinci, Real Madrid’den Robinho'nun dokuzuncu, Barcelona'nın yeni transferi Thierry Henry'nin ise onuncu sırada yer aldığı öne sürülüyor.
La Gazzetta'ya göre ilk beş oyuncu:
1) Kaka (AC Milan)
2) Cristiano Ronaldo (Manchester United)
3) Lionel Messi (Barcelona)
4) Didier Drogba (Chelsea)
5) Andrea Pirlo (Milan)
Goal.com
Del Piero_10
29.Kasım.2006, 07:05
Gazzetta Dello Sport Berlusconi'nin yayın grubunda.Eğer böyle yazmışlarsa Berlusconi işi bitirmiş demektir.
Daha önce de mahkeme başlamadan Juventus'un küme düşürüleceğini duyurmuştu:icon_smile:
Hayırlı olsun
BlackEagle19o3
29.Kasım.2006, 23:26
Messi daha fazla hakediyor...;)
Fıratcan Alçınkaya
29.Kasım.2006, 23:31
Zaten bilinen bir şey canım ne var bunda:n: En iyisi zaten Kaka' ..
Lionel Andres Messi
30.Kasım.2006, 00:05
Zaten bilinen bir şey canım ne var bunda:n: En iyisi zaten Kaka' ..
en iyisi deil
en iyi performansı gösteren kaka idi.o da şampiyonlar liginde.ödülünü de aldı.ş.ligi mvp.
ligde ne geçen ne de bu sene bişey yapıyor.genllikle penaltıları atıyor zaten.ama geçen hafta onu da atamadı.:icon_neutral:
Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 01:05
7 gol atmış adam yahu Milan gibi takımda daha ne olsun... Çokta centilmen her yönüyle örnek alınması gereken bir isim hiç bir maçta gol atmak için her yol mübah demiyor .. Şampiyonlar Ligini dediğin gibi aldı tek başına resmen diğer oyuncular tek başına alsın hele kupalar sonra olurlar 1.C.Ronaldo zaten imkansız Kaka'dan iyi olması işi gücü artislik 10 çalım denemesinin 7sini kaptırıyor frikiklerde kendi Rambo sanıyor dediğim gibi her yönüyle 1 numara Kaka' ..
El Comandante
30.Kasım.2006, 01:08
Bu konuyu hep tartistik,biryere varamadik.
Kakanin alacagi belli,böyle fifadan böyle ödüller ...
Gecen sene de Cannavaro almisti :n:
Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 01:10
Ayrıca eklim şahsi fikrimdir Kaka' Real'e gitse Zidane kadar olur... Real Madrid de oynamak hem çok avantajlı hem de çok avantajsız ama Kaka kaldırır bu yükü... Milan dan bir an önce ayrılmalı Real de kendini daha da fazla bulucaktır...
Sheriff
30.Kasım.2006, 02:05
Ayrıca eklim şahsi fikrimdir Kaka' Real'e gitse Zidane kadar olur... Real Madrid de oynamak hem çok avantajlı hem de çok avantajsız ama Kaka kaldırır bu yükü... Milan dan bir an önce ayrılmalı Real de kendini daha da fazla bulucaktır...
Bence biraz abartıyorsun.. Zidane kadar olamaz.. Tamam iyi oyuncu ama asla bir Zidane seviyesine erişemez..Ki o seviyeye erişebilecek iki oyuncu var.. Biri Ronaldo diğeri Messi.. Onlarda oyun tarzı olarak Zidane'den farklılar..
Aykan19o3
30.Kasım.2006, 02:09
C.Ronaldo çok daha fazla hak ediyor.
GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 02:09
Kaka'nın alacağını söylemiştim.:D
Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 05:07
Bence biraz abartıyorsun.. Zidane kadar olamaz.. Tamam iyi oyuncu ama asla bir Zidane seviyesine erişemez..Ki o seviyeye erişebilecek iki oyuncu var.. Biri Ronaldo diğeri Messi.. Onlarda oyun tarzı olarak Zidane'den farklılar..
Katılmıyorum Burak Abi stil olarak Kaka', Ronaldinho danda Messi den de Zidane'ye daha yatkın stili... Elbette Zidane olamaz ama Zidane kadar olması için Real'e gelmesi lazım... Zidane bir Futbol kelimesinin lugat karşılığıdır Ronaldinho ya attığı çalım hala aklımda... Anlatabildim heralde yetenek olarak demiyorum stil olarak Kaka' daha çok benziyor benze...
Mr.CordiaL
30.Kasım.2006, 05:45
eğer gerçekten aldıysa bileğinin hakkıyla almış demektir bence. Harika bir performansı vardı geçen sezon ...
Emurafu
30.Kasım.2006, 07:02
FIFA, yılın futbolcusu ödülüne aday futbolcuların sayısını üçe indirdi... Şimdi herkes merakla her yıl geleneksel olarak verilen bu büyük ödülün kime gideceğini bekliyor.
FIFA, yılın futbolcusu ödülüne aday futbolcuların sayısını 3'e indirdi. 30 aday arasında yapılan eleme sonucunda Cristiano Ronaldo, Kaka veya Lionel Messi ‘yılın en iyisi’ ünvanına sahip olacak.
FIFA tarafından her yıl geleneksel olarak verilen yılın futbolcusu ödülü için adaylar kesinleşti.
Manchester United'ın 22 yaşındaki Portekizli yıldızı Christiano Ronaldo FIFA tarafından, yılın futbolcusu ödülünü kazanacak en güçlü 3 aday arasında gösterildi. 17 Aralık’ta İsviçrenin Zürih kentinde düzenlenecek FIFA yılın futbolcusu ödül töreninde Portekizli futbolcu, C.ronaldo Milanın Brezilyalı yıldızı Kaka ve Barcelona’nın Arjantinli oyuncusu Lionel Messi ile çekişecek.
FIFA'ya bağlı ülkelerin teknik direktöleri ve kaptanları tarafından belirlenen ödülü daha önce Fransız futbolcu Zinedine Zidane ve Brezilyalı Ronaldo 3 defa, Ronaldinho ise 2 kez kazanmıştı. 2006 yılında ise bu büyük ödülü Real Madrid’in İtalyan savunma oyuncusu Fabio Cannavaro almıştı.
Geçtiğimiz Ekim ayında Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından yılın oyuncusu seçilen Kaka, 17 Aralık’taki törende de en büyük favori olarak gösterilirken, Ronaldo'ya da bu futbolcuyu zorlayacak en önemli aday gözüyle bakılıyor.
Ronaldo bu ödülü kazanması halinde İngiliz kulübünde oynayıp bu ünvana layık görülen ilk futbolcu olarakta tarihe geçicek.
Kesinlikle Kaka Hakediyor..Messi hayranı olabiliriz ama gecenseneki performansına göre kaka hakediyor adam gecensene nerdeyse Tek basına Sampiyonlar ligi kupasını aldırdı..Hemde Gol kralı oldu..Büyük ihtimalde Kaka secilir....
RaSenGan
30.Kasım.2006, 07:03
İnş. Kaka seçilir.
fenerbahce_1907
30.Kasım.2006, 07:13
Messi daha çok hakediyor bence;)
eXcitinG
30.Kasım.2006, 07:32
Geçen sezon bakıLdığında Kaka hakediyoru. GeLecek sezon ise büyük ihtimaL Messi aLacaktır.
Emurafu
30.Kasım.2006, 07:44
Messi ve C.ronaldo neye göre hakediyor..Benim bildigim performansa bakılı..Kakanın gecen sene attıgı goller verdigi asistler belli..Sampiyonlar liginde Gol kralı oldu ve takımı finale cıkardı kupayı aldırdı..Celtic maçlarını unutmayın..Takımı son dakiklarda ipten aldı..
Hayrettin abininde dedigi gibi seneye Messi olur...Hayran oldugumuz kişilere göre degil performansa bakalım bence..
Kakanın üstelik devamlılıgı var 2 senedir formda..Artık zamanı geldi..Kaka hayranıda degilim messi hayranıyım:)
Servet hayranıyım:zuhaha:
Mr.CordiaL
30.Kasım.2006, 08:00
Servet hayranıyım:zuhaha:
Harbiden Emrah ya Servet niye yok listede:mad::zuhaha
El Comandante
30.Kasım.2006, 17:27
Messi ve C.ronaldo neye göre hakediyor..Benim bildigim performansa bakılı..Kakanın gecen sene attıgı goller verdigi asistler belli..Sampiyonlar liginde Gol kralı oldu ve takımı finale cıkardı kupayı aldırdı..Celtic maçlarını unutmayın..Takımı son dakiklarda ipten aldı..
Ödül 2007 yilinin en iyi futbolcusu ödülü diyerek yorumuma baslayayim ...
Kaka gecen sene Sampiyonlar ligindeki performansinin disinda ne yapti ? Ligde cok ta ahim,sahim oynamadi gördügüm kadariyla.CL de cok iyiydi kabul,ama penaltidan attigi goller de vardi.Asisti desen 1 tane.Hala 2007 yilinin icinde oldugumuzu unutmayalim,Kaka ne yapiyor ? Ödülü hakedecek futbolu oynuyor mu ?
Gelelim Messi`ye !
Gecen sene gecirdigi sakatliga ragmen,oynadigi maclarda harika oynadi.Barcayi sampiyonluk yolunda bazen tek basina sirtladi.Oynadigi futbol ortada !
Bu sene muhtesem basladi ve harika oynuyor,oynadigi her macta neredeyse gol atiyor,asist yapiyor.Göze hos gelen futbolu en iyi o oynuyor !
Takimina mükemmel katkisi var.
Cristiano Ronaldoya gecelim ....
Bu adam sag kanatta oynamasina ragmen Premier ligi gibi dünyanin en zor liginde 21 gol atmistir,asisti 10dan fazladir.Sampiyonlar liginde yari finale kadar takimini harika tasimistir,oynadigi futbol ortadadir.Sampiyonlar liginde 5 gol 4 asist yapmistir.
Bu sene de devam ediyor sovu,harika oynuyor hem Clde,hem ligde.
Hayrettin abininde dedigi gibi seneye Messi olur...Hayran oldugumuz kişilere göre degil performansa bakalım bence..
Kakanın üstelik devamlılıgı var 2 senedir formda..Artık zamanı geldi..Kaka hayranıda degilim messi hayranıyım:)
Gelelim bu yoruma.
Bu sene Messi olmali ! Nedeni hayran oldugumuz kisilerin ödül almasi gerektigi degil,senin dedigin gibi performansa bakinca Messinin ya da Ronaldonun almasi gerekiyor !
Kakanin nerede devamliligi var yahu ? Sen Milan maclarini nereden izliyon ?
Milanin durumu ortada,Kakanin durumu ortada ! Istikrarli olsa Milani bu halden cikarirdi ! Ödülü alacak kadar iyi oynamiyor bu sene,hatta bence kötü oynuyor !
Bakalim Messiye ? Barca maclarini da izlemiyorsun galiba,adam her macta döktürüyor,asist,gol hersey var.Istikrarli oldugunu zaten görüyoruz.Daha ne ?
Ronaldo yine harika oynuyor bu senede,istikrari var,performansina bakiyoruz gayet süper gidiyor.
Bazen sacmaliyoruz nedense ....
deniz.91
30.Kasım.2006, 17:42
Messi bence
gerrrard
30.Kasım.2006, 18:04
KaKa diyorsunuz Celtic maçında ipten aldı diyorsunuzda 2005 yılında Olympiakos maçında Gerrard'da ipten almıştı hatırlayın.
Eğer Kaka alırsa ödülü o yıl ödülü alamayan Gerrard'a haksızlık olur.
Onun için Messi diyorum.
Ronaldo'da ben büyük bir düşüş seziyorum nedense... Eski oynadığı oyunu sanki oynayamıyor. Messi sevmediğim bir futbolcu ama futbolunu seviyorum sonuna kadarda hakediyor ödülü bana göre.
Del Piero_10
30.Kasım.2006, 20:13
Adı 2007 ödülü ama geçen sezona bakılıp veriliyor.
Fernando Gago
30.Kasım.2006, 20:25
Geçen sezona da bakılıyorsa Kaka' tabiki ama benim tercihim de Messi
Emurafu
30.Kasım.2006, 21:54
Özgüründe dedigi gibi,Geçen seneki performansa baklıyor:)
Lionel Andres Messi
30.Kasım.2006, 23:20
bir kere daha yazmıştım bi daha yaziim.messi 90 dk boyunca oyunun içinde.kalitesini her şekilde belli ediyor.
ronaldo ve kaka maç içinde kayboluyolar.onları görmek bazen çok zor oluyor.birde şöyle bir şey var top messinin ayağına yapışık gibi.topu kaptırmıyor her maç bir kaç kere orta sahanın gerisinden kale önüne driblingleri var.
ama ronaldo ve kaka da çok harika oyuncular.
20 lik messi dünya nın en iyisi en yeteneklisi.
bence ödülü kaka alıcak çünkü reklamı çok yapıldı.birde tek başına ş.l. yi aldırmış diyenlere gülüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de anket açılsa hani fena olmazdı:icon_razz:
El Comandante
30.Kasım.2006, 23:23
bence ödülü kaka alıcak çünkü reklamı çok yapıldı.birde tek başına ş.l. yi aldırmış diyenlere gülüyorum.
Yorumuna katiliyorum ama bu tarafi bence cok önemli,kesinlikle katiliyorum bu sözüne.Kakanin cok reklami yapildi,cok büyütüldü,tamam iyi futbolcu da haketmedigi bir ödülü alacak sirf bu reklamlar yüzünden.
Clyi tek basina aldi demek Milanin ne kadar caresiz bir takim oldugu anlamina gelir.Seedorf,Inzaghi,Pirlo,Gilardino Clde cok iiy oynadilar,Kaka kadar olmasa da onlarin da cok payi vardi sampiyonlukta...
Lionel Andres Messi
30.Kasım.2006, 23:38
premier ligin en iyi oyuncusu fabregasın ilk 3 te olması gerekiodu.geçen yıl ligde mc oynadı 15-20 tane asist yaptı.gollerini saymıyorm bile.bu sezon amc ye geçti nerdeyse her maç gol,asist yapmaya başladı.messiden sonra en çok seyir zevki veren futbolcu fabregas.
Del Piero_10
30.Kasım.2006, 23:48
Dediğime geldiniz mi?
Çağımızın en güçlü silahı medya.
Berlusconi'nin elinde bulundurduğu medya gücü insanı vezirde eder rezilde.Davud Tataroğlu misali
Fıratcan Alçınkaya
30.Kasım.2006, 23:49
Clyi tek basina aldi demek Milanin ne kadar caresiz bir takim oldugu anlamina gelir.Seedorf,Inzaghi,Pirlo,Gilardino Clde cok iiy oynadilar,Kaka kadar olmasa da onlarin da cok payi vardi sampiyonlukta...
Helal olsun yani şu adamlarıda yazdınız ya bu kadarmı Kaka' ya karşısınız bi Brocchi yazmadınız kalmış bravo...
El Comandante
30.Kasım.2006, 23:54
Helal olsun yani şu adamlarıda yazdınız ya bu kadarmı Kaka' ya karşısınız bi Brocchi yazmadınız kalmış bravo...
Gilardino ve Inzaghiye bak bakalim kac gol atmis gecen sen CLde.Ha final macinin golünü de kim atmis bi bak Firat (:
Kakayi büyültmek icin baska futbolculari kücültüyorsunuz,ve bu durumda futbol hakkindaki bazi yorumlar sacma oluyor.
gerrrard
01.Aralık.2006, 00:13
Çok doğru bir Fabregas listede olmalıydı. Ayrıca Gerrard fanı olduğum için söylemiyorum ama sanki Gerrard'da olmalıydı diye düşünüyorum. Son 10 maçta 9 golü var sanırsam Gerrard'ın. Mükemmel bir istatistik bence.
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 00:15
Saçmamı sitedeilere soralım acaba İnzaghi nasıl diye Finalde attığı goller beli saçma sapan şans dolu attığı tüm goller gibi goller adam önüne gelirse atıyor... Gilardino gecen seneki Man Unt şampiyonluğunda Fletcher in katkısı kadar anca vardır Milan a CL de... Ben Kaka yı büyültmek için yapmıyorum Gilardino Parma daki gibi değil adam acayip düşüşte yedek kalıyor zaten Inzaghi yi bekliyor... Öyle bir amacım olsa Pirlo & Seedorf da dahil ederdim işte o zaman saçma olurdu...
El Comandante
01.Aralık.2006, 00:19
Firat,Inzaghinin görevi nedir ? Gol atmak.
Peki adam gollerini atiyor mu ? Atiyor.
Milan onun attigi gollerle basari sagliyor mu ? Sagliyor,Clde sampiyon oldu.
Peki bu adam nasil katki saglamamis oluyor Milana,yani anlamadim ben ? Balina da atsa,orta sahadan da atsa,gol goldür !
Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:24
Milan onun attigi gollerle basari sagliyor mu ? Sagliyor,Clde sampiyon oldu.
Inzaghi finale gelene kadar neredeydi ? Mesela Man Utd maçlarını hatırlıyorumda Kaka tek baına ezmedi mi Man Utd'yi ?
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 00:24
CL de Kaka'nın attığı goller başarıda 1numara oldu zaten Gol kralıda o oldu... Nasıl Fenerbahçe de Semih gol atılıyor başarıda payı Alex aslan payı Alex e veriliyor Milan da da öyle kaldıki kazara gol atıyor yahu İnzaghi nin Kaka' darmadağın etti o çok met ettiniz Ronaldo nuzun takımı nerde idi o maçta Ronaldo?? İşte fark burdadır... Adam CL de gol kralı olmuş İnzaghi balına atıyor golleri Allah aşkına hala aklıma L'Pool a attığı gol pirlo frikik attı öle bir balına gol olduki kendiside şaşırdı... Tekrarlıyorum CL yi tek başına kazanmıştır Kaka' ondan sonra da Pirlo & Seedorf en iyilerdi takımında Nesta yı sayıyomuyuz iyi savunma yaptı İnzaghi sayılıyuosa için içinden çıkılmaz o zaman Finalde balına gol attı diye Kaka' nın tek başına bu kupayı aldığını değiştirmez...
Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:25
Barcelona şampiyon olurken Ronaldinho takımı sırtladı Fifa'dan yılın oyuncusu ödülünü aldı ama Finalde ruh gibiydi
El Comandante
01.Aralık.2006, 00:29
Inzaghi finale gelene kadar neredeydi ? Mesela Man Utd maçlarını hatırlıyorumda Kaka tek baına ezmedi mi Man Utd'yi ?
Inzaghinin gecen sene Clde attigi gollere bak,sorunun cevabi orada ...
CL de Kaka'nın attığı goller başarıda 1numara oldu zaten Gol kralıda o oldu... Nasıl Fenerbahçe de Semih gol atılıyor başarıda payı Alex aslan payı Alex e veriliyor Milan da da öyle kaldıki kazara gol atıyor yahu İnzaghi nin Kaka' darmadağın etti o çok met ettiniz Ronaldo nuzun takımı nerde idi o maçta Ronaldo?? İşte fark burdadır... Adam CL de gol kralı olmuş İnzaghi balına atıyor golleri Allah aşkına hala aklıma L'Pool a attığı gol pirlo frikik attı öle bir balına gol olduki kendiside şaşırdı... Tekrarlıyorum CL yi tek başına kazanmıştır Kaka' ondan sonra da Pirlo & Seedorf en iyilerdi takımında Nesta yı sayıyomuyuz iyi savunma yaptı İnzaghi sayılıyuosa için içinden çıkılmaz o zaman Finalde balına gol attı diye Kaka' nın tek başına bu kupayı aldığını değiştirmez...
Ronaldo sadece yari finalin 2.macinda kötü oynamistir,öbür her macta harika oynamistir.
Yahu Firat celisiyorsun kendinle,hem diyon Kaka tek basina kazanmistir hem de diyon Pirlo,Seedorfun,Nestanin katkisi da vardi.Tek basina kazanmak ne demek ?
Milan takim oyununu iyi oynadi gecen sene,onun icin aldi kupayi. Kaka takiminin en iyisiydi.Ama tek basina kazandirmadi !
Kakayi yaptiniz Diego Armando Maradona ...
Fernando Gago
01.Aralık.2006, 00:32
Inzaghinin gecen sene Clde attigi gollere bak,sorunun cevabi orada ...
Ben x takımına attığı 6.golden 5.golden bahsetmiyorum ...
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 00:32
Messi Maradona olursa Kaka' da olur:)
ben maçları izledim 2maçtada iyi değildi Ronaldo...
Ben çelişmiyorum tek başına kazandırdığı bir gerçek... Tabiki başarıda payı olan isimlerde yok değil sonuç olarak 11 kişi sahada ama tek başıanadan 11-1 kişi oynuyor sonucunu çıkarırsan senin bilceğin iş tabiki... FB örneğinde demek istediğimi daha da net söyledimm galiba... Kaka' bu seneki ödülün sahibi olmayı hak ediyor... 2oo8 i kim alır onu bilmem...
GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 00:39
Kaka'nın en büyük problemi oynadığı takımın bir İtalyan takımı olması.Eğer ki Real Madrid'e transfer olsaydı Kaka o zaman oynadığı oyunla hepinizi susturacağından eminim..
Emurafu
01.Aralık.2006, 01:03
Özgüründe dedigi Gibi KAKA almısdir büyük ihtimal..
Hakediyormu???Bence Hakediyor...
gerrrard
01.Aralık.2006, 01:30
Eğer ödül Kaka'ya gelirse ismini yazmayacağım bir oyuncuya haksızlık olur.
Lionel Andres Messi
01.Aralık.2006, 01:46
[quote=Fıratcan Alçınkaya;979838]Messi Maradona olursa Kaka' da olur:)
quote]
maradona tek başına napoliyi şampiyon yapıyordu.kaka ise milanla orta sıralardan aşağılara inmeme savaşı veriyor.
sen şimdi ciddi ciddi kaka maradona olur mu diyorsun...
dün zidane dı bugün maradona oldu.yarında gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olur falan deme sakın fırat abicim.
El Comandante
01.Aralık.2006, 01:52
Messi Maradona olursa Kaka' da olur:)
ben maçları izledim 2maçtada iyi değildi Ronaldo...
Ben çelişmiyorum tek başına kazandırdığı bir gerçek... Tabiki başarıda payı olan isimlerde yok değil sonuç olarak 11 kişi sahada ama tek başıanadan 11-1 kişi oynuyor sonucunu çıkarırsan senin bilceğin iş tabiki... FB örneğinde demek istediğimi daha da net söyledimm galiba... Kaka' bu seneki ödülün sahibi olmayı hak ediyor... 2oo8 i kim alır onu bilmem...
Haha,Kaka nerede Maradona oluyor ?Abartmayalim ...
Ben de izledim 2 maci,Ronaldo ilk macta iyiydi,ikinci macta ManU cok kötü oynadi,Ronaldo da kötü oynayanlarin arasina katildi.
Kaka ödülü haketmiyor,ondan daha iyi oynayanlar var.
Istikrar bir futbolcunun en önemli özelligidir,ve ben Kakada bunu göremiyorum ...
World Hollow o1
01.Aralık.2006, 01:57
maradona tek başına napoliyi şampiyon yapıyordu.kaka ise milanla orta sıralardan aşağılara inmeme savaşı veriyor.
dün zidane dı bugün maradona oldu.yarında gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olur falan deme sakın fırat abicim.
Kaka Maradonada olur Pelede..:)
yeterki insanın ıcınde hırs olsun, adam kendısını kasmıyor kastıgı zamanlar sampıyonlar lıgınde neler olabılecegını gorebılıyoruz.
Örnk. Mılan - Liverpool macı ;;)
GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 01:58
Yav bu ödülü verenler bu işten anlıyorlarki ona göre veriyorlar.Uzatmanın manası yok.Alıyorsa hak etmiştir.;)
Lionel Andres Messi
01.Aralık.2006, 02:02
Kaka Maradonada olur Pelede..:)
yeterki insanın ıcınde hırs olsun, adam kendısını kasmıyor kastıgı zamanlar sampıyonlar lıgınde neler olabılecegını gorebılıyoruz.
Örnk. Mılan - Liverpool macı ;;)
bu her futbolcu geçerli benim bakış açım seninkiyle çok farklı.olmayacağını herkes biliyor.
kendini biraz da ligde kassa.çünkü boş yere efor sarf etmiş oluyor.
bendende 2 pele çıkar.hırs var.
gerrrard
01.Aralık.2006, 02:03
Bu medyayla hakeden haketmeyen olmuyorki. Bu sene Kaka'yı nedense herkes öve öve bitiremedi. Reklamlarından dolayıdır herhalde. Çok reklamı yapıldı Kaka'nın. Ben hakkettiğini düşünmüyorum ama kesin alıcaktır bu kadar reklam yaptılar ziyan olmasın. Yani hiç haketmese bile bu ödülü kesin Kaka'ya verecekler.
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 04:19
Güzelim ben derdimi anlatamıyorum Şemsi nin geçen sayfadaki mesajı benim demek istediğimi özetliyor Kaka' Milan gibi kısır bir takımda bu adam Real e gelse emin ol Zidane gibi olur burdan kastım hem Zidane gibi tavan yapar hemde ona yaklaşır elbette Messi de Maradona değil ama Maradona demesini biliyosnuz...
Lionel Andres Messi
01.Aralık.2006, 04:36
Güzelim ben derdimi anlatamıyorum Şemsi nin geçen sayfadaki mesajı benim demek istediğimi özetliyor Kaka' Milan gibi kısır bir takımda bu adam Real e gelse emin ol Zidane gibi olur burdan kastım hem Zidane gibi tavan yapar hemde ona yaklaşır elbette Messi de Maradona değil ama Maradona demesini biliyosnuz...
bence o kadar emin olma.
ben messiye maradona hayatta demem.maradonanın veliahtı derim ama.20 yaşında tarih boyunca yeteneklerini bu kadar konuşturan bir isim daha yoktur.daha yolun çok başında.attığı sayısız jeneriklik golü var daha şimdiden.maradonaya en çok yaklaşabilme potansiyeli olan futbolcu messidir.ama maradona gibi olması imkansız gibi bir şey onun gibisi bir daha gelmez.
cassano vardı italyadan gelen.ispanyada gol bile atamadan evine döndü kakanın böyle olmayacağı ne malum.
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 04:45
Cassano nun değil Roma Bari deki futbolunu hatırlıyorum ben Kaka' kadar kumaşı kaliteli olan çok yönlü bir oyuncu değil...
ReaList
01.Aralık.2006, 04:59
Kaka Her Yönüyle Bir Futbolcu Bu Ödülü Hakedenlerin %si Cıkarılırsa Bence İlk Sırayı kıl payındanda olsa kaka alır cristiano ronaldo'da alırsa şaşırmam :)
Fernando Gago
01.Aralık.2006, 20:07
ALTIN TOP KAKA'NIN
AC Milan'ın Brezilyalı süperstarı Kaka, Fransa Futbol Dergisi tarafından verilen Altın Top ödülünü kazanarak Avrupa'da Yılın Futbolcusu oldu.
Kaka, 50 kişilik aday listesinin içinde 96 gazetecinin verdiği oylarla bu ödüle layık görüldü.
Oylamada Kaka'nın ardından Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo 2., Barcelona'nın Arjantinli yeteneği Lionel Messi ise 3. oldu.
El Comandante
01.Aralık.2006, 20:09
Belliydi zaten Kakanin olacagi,bu kadar reklam yapildi üzerine.Olmasaydi sasardim ...
GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 20:11
Hala reklam yapıldı diyorsunuz.Sizin almasını istediğiniz Messi ya Ronaldo alamayınca böyle söylemeniz normal.Bu işi sadece siz bilmiyorsunuz..;;)
El Comandante
01.Aralık.2006, 20:12
Hala reklam yapıldı diyorsunuz.Sizin almasını istediğiniz Messi ya Ronaldo alamayınca böyle söylemeniz normal.Bu işi sadece siz bilmiyorsunuz..;;)
Yav git önceki yazdiklarimizi oku,sonra neden böyle dedigimizi anla !
Herhalde mantikli yorumlar yaptikki böyle konusuyoruz !
GeNç KaRTaL
01.Aralık.2006, 20:25
Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
Aykan19o3
01.Aralık.2006, 20:29
Neyse Kaka aldı oldu bitti.
El Barto
01.Aralık.2006, 20:31
Ben aday olacaktım ki ben almıyormuydum bak. :)
Gençler sakiniz değil mi? :)
uAburak89
01.Aralık.2006, 20:48
Bence C.Ronaldo almalıydı ama bu işler göreceli.. Sonuçta Kaka ve Messi de kaliteli oyuncular, fazla takılmamak lazım bu ödüllere..
CeNTeR_TR
01.Aralık.2006, 21:16
Bu işten anlayan adamlar seçmişler bunu..Bırakında burda elalemin adamları için tartışmayalım..Hadi Bizim oyuncularımız listede yer alsa kapışalım :p ama gerek yok yani..Ha Kaka Ha C.Ronaldo Ha Messi..!
BlackEagle19o3
01.Aralık.2006, 21:24
Kararın doğru olduğunu düşünmüyorum ama saygı göstermek lazım...
Benim gönlümdeki sıralama;
1.Messi,2.Ronaldo,3.Kaka...
;)
El Comandante
01.Aralık.2006, 21:32
Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
Nerede bertaraf ediyor ? Kakanin aldigi ödülde medyanin hic mi katkisi olmadi ?
Kaka iyi oynamis olabilir,ama medya onu cok abartti.Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !
Ben futbol bilgimin süper oldugunu,harika oldugunu söylemiyorum,hasa ne haddime.Kendimce dogrulari konustugumu düsünüyorum.
Lionel Andres Messi
01.Aralık.2006, 21:34
KAKA (AC Milan, Brazil) - 444 points
Cristiano Ronaldo (Manchester United, England) - 277 points
Lionel Messi (Barcelona, Argentina) - 255 points
Didier Drogba (Chelsea, Côte d'Ivoire) - 108 points
Andrea Pirlo (AC Milan, Italy) - 41 points
Ruud van Nistelrooy (Real Madrid, Netherlands) - 39 points
Zlatan Ibrahimovic (Internazionale, Sweden) - 31 points
Francesc 'Cesc' Fabregas (Arsenal, Spain) - 27 points
Robinho (Real Madrid, Brazil) - 24 points
Francesco Totti (AS Roma, Italy) - 21 points
Frederic Kanoute (Sevilla, Mali) - 19 points
Ronaldinho (Barcelona, Brazil) - 18 points
Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points
Juan Roman Riquelme (Villarreal/Boca Juniors, Argentina) - 15 points
Daniel Alves (Sevilla, Brazil) - 14 points
Filippo Inzaghi (AC Milan, Italy) - 12 points
Franck Ribery (Marseille/Bayern Munich, France) - 10 points
Paolo Maldini (AC Milan, Italy) - 8 points
Gianluigi Buffon, Gianluigi Buffon (Juventus, Italy) Petr Cech (Chelsea, Czech Republic), Gennaro Gattuso (AC Milan, Italy), Thierry Henry (Arsenal/Barcelona, France) and Clarence Seedorf (AC Milan, Netherlands) - 7 points
Fabio Cannavaro (Real Madrid, Italy) and Michael Essien (Chelsea, Ghana) - 5 points
Wayne Rooney (Manchester United, England) - 4 points
Iker Casillas (Real Madrid, Spain) and Rogerio Ceni (Sao Paulo, Brazil) - 3 points
Younis Mahmoud (Al-Gharafa, Ir**) - 2 points
Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur, Bulgaria), Samuel Eto'o (Barcelona, Cameroon), Ryan Giggs (Manchester United, Wales), Guillermo Ochoa (Club America, Mexico), Carlos Tevez (West Ham United/Manchester United, Argentina) and Robin van Persie (Arsenal, Netherlands) - 1 point
Eric Abidal (Lyon/Barcelona, France), David Beckham (Real Madrid/Los Angeles Galaxy, England), Deco (Barcelona, Portugal), Mahamadou Diarra (Real Madrid, Mali), Diego (Werder Bremen, Brazil), Miroslav Klose (Werder Bremen/Bayern Munich, Germany), Florent Malouda (Lyon/Chelsea, France), Shunsuke Nakamura (Celtic, Japan), Ricardo Quaresma (Porto, Portugal), Raul (Real Madrid, Spain), Paul Scholes (Manchester United, England), Luca Toni (Fiorentina/Bayern Munich, Italy), Kolo Toure (Arsenal, Côte d'Ivoire), José Fernando Torres (Atletico Madrid/Liverpool, Spain) et David Villa (Valencia, Spain) - 0 points.kaynak:goal
robinho ile rooney in yer değiştirmesi lazım haksız mıyım.
Sheriff
01.Aralık.2006, 22:08
Katılmıyorum Burak Abi stil olarak Kaka', Ronaldinho danda Messi den de Zidane'ye daha yatkın stili... Elbette Zidane olamaz ama Zidane kadar olması için Real'e gelmesi lazım... Zidane bir Futbol kelimesinin lugat karşılığıdır Ronaldinho ya attığı çalım hala aklımda... Anlatabildim heralde yetenek olarak demiyorum stil olarak Kaka' daha çok benziyor benze...
Hayır abicim.. Zidane'nin kendine özgü ayak ve bilek hareketleri vardı ve topla hareketliyken dünyada çalımlayamayacağı adam yoktu.. Ancak Kaka hareket kullanmaz düz çalımlar atar.. Tıpkı Tümer gibi.. Zidane'nin benzeri olarak örnek gösterebileceğim bir oyuncu yok.. Çünkü hem yavaş olup hemde bukadar etkili çalımlar atabilen bir oyuncu yok(Ayak hareketleri kullanarak).. Belki Nasri ileride kendini iyi yetiştirirse Zidane gibi olabilir.. Performans olarak C.Ronaldo veya Messi, Zidane'nin üzerine çıkabilir demek istemiştim..
Ronaldinho'ya attığı çalımdan çok 2006 Dünya kupası Brezilya maçındaki çalımları daha hoştu bence.. Ve birde Valencia maçı var tabi 2 oyuncuyu oyundan düşürüp Portillo gibi bir adama bile gol attırmıştı:)
Bu örneler çok tabi ama Burası yeri değil:)
TürkuAz
01.Aralık.2006, 22:30
Robinho'nun yeri doğrudur bana göre. COPA America'daki performansıyla tamamiyle haketti. Peki söylesene Hüseyin Rooney ne yaptı ?
Fıratcan Alçınkaya
01.Aralık.2006, 22:52
oley Kaka' kazandı burda o kadar lobi yaptım haketti zaten :n:
Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 00:37
Robinho'nun yeri doğrudur bana göre. COPA America'daki performansıyla tamamiyle haketti. Peki söylesene Hüseyin Rooney ne yaptı ?
robinhonun totti ve rooney'i geçmesi imkansız.
rooney geçen yılki ödülden bu ya milli takım dışında 52 maçta 30 gol 16 asist yapmış.
robinho 55 maçta 14 gol 5 asist.yapmış
görünen o ki robinho rooney'e bayağı fark atmış.
neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok.
Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:06
Robinho nun önünde Raul Nistelroy & Raul var yanlız Rooney son adam... Copa Amerika-Bugün süresi arasında gecen bölümde Robinho süper bir performans gösteriyor her şey gol değil Messi li Arjantin i yendi Robinho nun üstün performansıyla Brezilya... Sonuç olarak 1.olmak önemli Mesela Kanoute'de Gerrard ı geçmiş ama Gerrard İngiltere nin en iyi oytuncusu v Kanoute dende daha iyi...
Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 01:15
Robinho nun önünde Raul Nistelroy & Raul var yanlız Rooney son adam... Copa Amerika-Bugün süresi arasında gecen bölümde Robinho süper bir performans gösteriyor her şey gol değil Messi li Arjantin i yendi Robinho nun üstün performansıyla Brezilya... Sonuç olarak 1.olmak önemli Mesela Kanoute'de Gerrard ı geçmiş ama Gerrard İngiltere nin en iyi oytuncusu v Kanoute dende daha iyi...
eğere maçları izliyorsan robinho standart kanat oyuncusu deil raul amc oynuyor mücadele eden tipte.robinho gole çok yakın oynuyor.
uzatmıcam robinho rooney'in 4 te 1i edemez.
neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok
Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:19
eğere maçları izliyorsan robinho standart kanat oyuncusu deil raul amc oynuyor mücadele eden tipte.robinho gole çok yakın oynuyor.
uzatmıcam robinho rooney'in 4 te 1i edemez.
neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok
Bu forumda Real Madrid maçlarını en çok izleyen adam benimdir yahu... Raul AMC oynuyorsa sağ kanatsız Real de Sneijder ne oynuyor ??? veya Guti & Diarra(Gago) çoğu zaman sahada olduğunda Sneijder ne oynuyor... Robinho C.Ronaldo gibi ama sürekli sol da oynayan bir oyuncu takımın gol yükünü paylaşan bir isim ama önünde Nistelrooy v Raul var AMC felan da değil Raul forvette... Rooney ise en uçta forvet gol olarak ebette atıcaktır Robinho Rooney den iyi demiyorum veyada Rooney Robinho dan sadece gol için söyledim v listede geçmişse 2oo7 Copa Amerika & bugüne kadar oynan L.F.P maçlarının etkisi var...
gerrrard
02.Aralık.2006, 01:23
13. # Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points
Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 maçta 9 goldü şimdi Bolton'ada attı Gerrard 11 maçta 10 golü oldu :D
Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 01:38
Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.
şimdi gerrard da haketmediği yerde desem ondan da tartışma çıkcak.
Bu forumda Real Madrid maçlarını en çok izleyen adam benimdir yahu... Raul AMC oynuyorsa sağ kanatsız Real de Sneijder ne oynuyor ??? veya Guti & Diarra(Gago) çoğu zaman sahada olduğunda Sneijder ne oynuyor... Robinho C.Ronaldo gibi ama sürekli sol da oynayan bir oyuncu takımın gol yükünü paylaşan bir isim ama önünde Nistelrooy v Raul var AMC felan da değil Raul forvette... Rooney ise en uçta forvet gol olarak ebette atıcaktır Robinho Rooney den iyi demiyorum veyada Rooney Robinho dan sadece gol için söyledim v listede geçmişse 2oo7 Copa Amerika & bugüne kadar oynan L.F.P maçlarının etkisi var...
eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.
rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.
robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.;)
(nokta)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 maçta 9 goldü şimdi Bolton'ada attı Gerrard 11 maçta 10 golü oldu :D
o kadar da deil bu golle birlikte 17. maçta 8 golü oldu.:icon_razz:
gerrrard
02.Aralık.2006, 01:42
Hayır önceki golleri saymadan son 11 maça bakıyorum 10 golü oldu şuan. :D Genel olarak 3 tane daha atmıştı önceden :n:
Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 01:48
eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.
rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.
robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.
Kale önünde değil sol taraftan ayrılmıyor Mallorca maçlarında sol tarafta Mallorca nın sağ tarafındaki 2oyuncuyu sürekli pazara yollaması orda olduğunun göstergesidir... Kale önünde olan adam orda o işleri yapmaz... Real Madrid sağ kanatsız oynar AMC dediğin şimdide sağ kanat dediğin Raul sağ kanatta oynamaz... Bir dahaki mesajında da ön liberoya yazarsan bu adamı şaşırmam... Sağ kanatta ismini sayabilcemiz tek adam takımda Hıguain oyuna girdikten sonra o oynuyor yer yer oralarda... Çift forvet düzeninde Nistelrooy ilerde fazla kalıyor Raul de illaki forvetin sağ tarafında olduğu için sağ tarafta gözükür ama bu sağ kanatta olduğunu göstermez... Sağ kanatta oynamak başka maç içinde sağ tarafa gitmek başka bir şey önce bunu ayırt etmen lazım.. Manu nun ara ara maçlarını izliyorum Milan maçında geldiğini görmedim ama neyse eminim geliyordur... Rooney takımını Avrupa Şampiyonasına bile taşıyamadı Robinho Copa Amerika da show yaptı... Hangisi iyidir tartışılır son 6aylık performansa göre Robinho daha iyi bence...
Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 01:49
Hayır önceki golleri saymadan son 11 maça bakıyorum 10 golü oldu şuan. :D Genel olarak 3 tane daha atmıştı önceden :n:
e müthiş miş o zamn:D
bende mackolikten baktım sen yazınca orda da son 17 macta 8 gol yazıo :icon_cool:
sen daha iy bilirsin tabi;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.
Kale önünde değil sol taraftan ayrılmıyor Mallorca maçlarında sol tarafta Mallorca nın sağ tarafındaki 2oyuncuyu sürekli pazara yollaması orda olduğunun göstergesidir... Kale önünde olan adam orda o işleri yapmaz... Real Madrid sağ kanatsız oynar AMC dediğin şimdide sağ kanat dediğin Raul sağ kanatta oynamaz... Bir dahaki mesajında da ön liberoya yazarsan bu adamı şaşırmam... Sağ kanatta ismini sayabilcemiz tek adam takımda Hıguain oyuna girdikten sonra o oynuyor yer yer oralarda... Çift forvet düzeninde Nistelrooy ilerde fazla kalıyor Raul de illaki forvetin sağ tarafında olduğu için sağ tarafta gözükür ama bu sağ kanatta olduğunu göstermez... Sağ kanatta oynamak başka maç içinde sağ tarafa gitmek başka bir şey önce bunu ayırt etmen lazım.. Manu nun ara ara maçlarını izliyorum Milan maçında geldiğini görmedim ama neyse eminim geliyordur... Rooney takımını Avrupa Şampiyonasına bile taşıyamadı Robinho Copa Amerika da show yaptı... Hangisi iyidir tartışılır son 6aylık performansa göre Robinho daha iyi bence...
bak bu linklere
http://www.football-lineups.com/match/4876/
http://www.football-lineups.com/match/7430/
http://www.football-lineups.com/match/6592/
bak bunlara hatta sol kanattada oynuyor muş.
can abi daha söyliceğin varsa özelden söyle please.
gerrrard
02.Aralık.2006, 02:04
e müthiş miş o zamn:D
bende mackolikten baktım sen yazınca orda da son 17 macta 8 gol yazıo :icon_cool:
sen daha iy bilirsin tabi;;)
Maçkolik çok yanlış yazmış. Resmen sallama. Ben ne zamandan beri takip ediyorum sayıyorum :D
Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 02:04
Yav bu adam kale önündeyse sol tarafta kim var ????
Marcelo'mu 100 m koşup Raul a top taşıyor ???
Özelden söylemeye gerek yok kale önünde Nistelrooy & Raul var bu takımda C.Ronaldo ne oynuyor kale önündemi o da Allah aşkına nasıl bir mantıktır bu:)
Marcelo ile ön öne oynayan orta sahada pas alışverişi yapan kim ?????
???? koyduğum yerleri bir zahmet doldur ya aydınlat beni...
TürkuAz
02.Aralık.2006, 02:09
Sakin olun beyler, benim kıvılcım verdiğim olay yüzünden birbirinize girmeyin.. :p
Lionel Andres Messi
02.Aralık.2006, 02:13
Yav bu adam kale önündeyse sol tarafta kim var ????
Marcelo'mu 100 m koşup Raul a top taşıyor ???
Özelden söylemeye gerek yok kale önünde Nistelrooy & Raul var bu takımda C.Ronaldo ne oynuyor kale önündemi o da Allah aşkına nasıl bir mantıktır bu:)
Marcelo ile ön öne oynayan orta sahada pas alışverişi yapan kim ?????
???? koyduğum yerleri bir zahmet doldur ya aydınlat beni...
senin bahsettiğin raul en az bir 2-3 sene önceki raul.raul free role denen mevkiide oynuyor benim izlediğim maçlarda orta sahaya geliyor nistelrooy dan çok farklı.nistelrooy sadece kale önünde duruyor raulle sadece santra vuruşunda yan yana geliyor.raul taktik icabı sola geçiyor sağa geçiyor ortaya geçiyor.top sürüyor.raul nistelrroyun yanına geçmiyor mu?evet geçiyor.pozisyon icabı son vuruşu yapmak için geliyor.
KaPaLı
02.Aralık.2006, 08:26
Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !
Şu dediğine sonuna kadar katılıyorum...Arjantinde her 4 Futbolcudan 3'ü MARADONA'dır bunları geçmiş dönemlerde gerek ülkemize gelen Arjantinlilerde gerekse Avrupa'ya giden oyuncularda gördük...Kim ne derse desin Medya desteği olmadan 1 adım bile ilerleyemezsiniz (Türk medyası gibi 3 maç oynamş adamı abartmaktan bahsetmiyorum)
bu ödülü kim alırsa alsın ama benim gözümde iyi oyuncu çok gol atan oyuncu değil takım oyunu oynayan oyuncudur Pirlo-Gerrard bu listede üstlerde olmayı hakediyolar kim ne derse desin...
jarosik_61
02.Aralık.2006, 19:18
kaka bu ödülü %100 alacak.adam milanı tek başına şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı