View Full Version : Appiah Firar Mı Edecek?
24 Aralık'ta 28 yaşını dolduracak olan Appiah, FIFA'nın 'tek taraflı fesih' hakkından yararlanacak. Tecrübeli futbolcu, planını uygularsa 4 milyon euroya serbest kalacak.
Sezon başından beri iyileşemedi
Futbol Extra Dergisi'nin aralık sayısında Fenerbahçeli Stephen Appiah ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sezon başından beri sakatlık problemleri nedeniyle Sarı-Lacivertli takıma hiçbir katkı yapamayan Ganalı yıldızın, ocak ayında kulüpten ayrılmak için müthiş bir plan yaptığı öne sürülüyor. 24 Aralık'ta 28 yaşını dolduracak olan Appiah'ın amacı, FIFA'nın yeni uygulamaya koyduğu 'tek taraflı fesih' hakkından yararlanarak istediği kulübe transfer olmak.
Fener büyük zarara uğrayacak
Tek taraflı fesih maddesine göre, 28 yaşını doldurmuş bir futbolcu, FIFA'nın belirlediği tazminatın ödenmesi koşuluyla serbest kalıyor. Fakat yine kurala göre, Appiah'ın anlaşacağı kulüpte Fenerbahçe'den fazla para alacağını ispatlaması gerekiyor. Şu anda Sarı-Lacivertli kulüpte 2 milyon euro kazanan ve 2 yıllık sözleşmesi bulunan Ganalı, 4 milyon euroya serbest kalacak. Kanarya, Appiah için 8 milyon euro istediği için büyük zarara uğrayacak.
MARATON.COM.TR
ForsakeN
30.Kasım.2006, 18:09
Appiah bunu yaparsa çok büyük tepki alacağını bilir.Fenerbahçe'yi sevdiğini biliyorum.Böyle birşey yapacağına da inanmıyorum.
BeeTLeJuiCe
30.Kasım.2006, 18:13
Böyle bir şey yapacağını sanımyorum, 8 Milyon € satılacağınıda sanmıyorum.
Bu özellik FM'de var mı? :)
Varonil
30.Kasım.2006, 18:16
Appiah'ın böyle birşey yapacağını sanmam;ki kendisi şu an Türkiye'de mutlu bildiğim kadarıyla.
Sezon başındada basın Appiah'ı türlü türlü kulübe transfer etmişti,fakat Appiah hala burda.
a.arıcı-11
30.Kasım.2006, 18:20
böyle birşey yaparsa futbol hayatının biteceğini biliyordur heralde
gerrrard
30.Kasım.2006, 18:21
Nedense Appiah'ın Fenerbahçe ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Ama oynadığı futbol resmen beni gönderin diyor. Gitmek mi istiyor kalmak mı anlamadım.
Fernando Gago
30.Kasım.2006, 20:26
Aman Ortega gibi olmasında ?
Appiah'ı ocakta hemen takımdan gönderilmeli inş. alıcısı çıkar
Memedov
30.Kasım.2006, 20:34
Sakatlıktan yeni yeni kurtulan kondisyonunu daha tam tamamlamamış bir futbolcu Appiah. Zico şans verse eskisi gibi kendini göstereceğinden şüphem yok. Appiah oynadığı zaman mutlu olur yedek oturduğu zaman değil.;)
Açıkçası Appiah oynadığı taktirde bunu yapacağını düşünmüyorum. Her seferinde Fenerbahçe´de mutlu oldugunu ve Fenerbahçe´yi çok sevdiğini belirten birisi.
BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 20:48
Fenerbahçe Apiiah'tan mutlaka para kazanmalı...
Universal
30.Kasım.2006, 20:49
Ariel Ortega?
Nicolas Anelka?
Sıra şimdi Stephen Appiah'ta mı? Siyah İnci'yi göndermeye çalışan bir medya ile karşı karşıyayız. Daha önce iki yıldızımızı sırf bu haberler yüzünden göndermeyi başarıp gazete trajlarını artırdılar. Bu sefer başarımayacaklar. Taraftarlar olarak sahip çıkacağız. İnanıyorum ki bu haberde tek tarafları olarak gazeteler arası anlaşma ile çıkan yalan haberlerden birisidir. Appiah bizi bırakmayacaktır.
Appiah sakat diye göndrecelecek değildir. Çünkü sakat oyuncu ile hiçbir kulüp sözleşme imzalamaz. İnanıyorum ki Appiah Fenerbahçe'ye para kazandırmadan gitmez.
KaF KeF
30.Kasım.2006, 20:58
Firar edeceğini sanmıyorum.Türkiye'yi ve Fenerbahçeyi seven bir futbolcu.Gidecekse kAçarak değil,Anlaşarak GiDeR..
GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 21:40
Bence gidecek ama kaçarak değil.
sananes
30.Kasım.2006, 23:46
bencede appiah en geç sezon sonu takımdan ayrılır ama bu kaçma haberleri çok saçma artık fenerbahçeden kaçmak kolay degil orteganın oynadığı zamanki durumumuzdan çok daha iyi yerlerdeyiz anlaşmalarda ona göre yapılmıştır mutlaka
RoNNiE91
01.Aralık.2006, 00:17
Appiah gidecekse Fenerbahçe onu satmalı.Yani Fenerbahçe'nin bu işten kar etmesi lazım zarar değil.
BeeTLeJuiCe
01.Aralık.2006, 00:54
Bu özellik FM'de var mı?
sorumu yineliyorum FM'de de bu şekilde oyuncu alabiliyormuyuz. :)
ForsakeN
01.Aralık.2006, 01:47
sorumu yineliyorum FM'de de bu şekilde oyuncu alabiliyormuyuz. :)
Ben yok diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.
mgokalparslan
01.Aralık.2006, 04:55
Ben yok diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.
her oyuncunun sözleşmesinde böyle bir madde olabiliyor ama brezilya ve ispanya da zorunlu onun dışında serbest yani isterse olabiliyor