View Full Version : athletico madrid semihin peşinde
a.arıcı-11
30.Kasım.2006, 21:01
arkadaşlar bu gün gördüğüm haberde athletico madrid'in semihle ilgilendiği ve deinzli spor maçından sonra resmi teklifin geleceğinden bahsediliyordu.Ayrıca Star TV deki FUTBOLİG programının bu haftaki reklamında hangi ünlü ispanyol kulübü fenerbahçeden bir futbolcuya kancayı attı sözleri geçrken semihin yüzü sansürlenmiş bir şekilde geçen yılki franfurt maçındaki görüntülerine yer veriliyordu
Oghuse
30.Kasım.2006, 21:02
Bence Semih için erken At.Madrid'de forma şansı bulamaz.Yani kolpa haber..
BlackEagle19o3
30.Kasım.2006, 21:05
Evet futboligin reklamında ben de dikkat ettim.Sansürlenmiş oyuncu Semih idi ve İspanyol kulübünden bahsediliyordu.A.Madrid'e giderse futbol hayatı biter;)
Rodrigo Tello
30.Kasım.2006, 21:09
A.Madrid'de oynayacak kadar kaliteli degil Semih..
shamur1
30.Kasım.2006, 21:10
Hadi be 3-4 goL atmayLa A.Madrid'e gidiLecekse o0o Türkiye'de yerLi oyuncu kaLmaz.. Ztn haber yaLandır kesinLikLe.. Ayrıca A.Madrid eLinde Forlan,Mista,Aguero,Luis Garcia,Petrov fln varken Semih'i ne yapacak
_LeGolaS_
30.Kasım.2006, 21:11
Atletico' da forma şansı bulması için önce Agüero ve Forlan' ı geçmesi lazım.
Bu da şu an için mümkün gözükmüyor.
Oraya gideceğini sanmıyorum.Giderse de futbol hayatını bitirir.
BeeTLeJuiCe
30.Kasım.2006, 21:15
Türk futbolcular diğer liglere göre en rahat İspayada top oynar. Ama Semih şu an o kapasitede bir topçumu orası muamma. Yıllardır Fenerbahçenin futbolcusu ancak Kezman'ın sakatlanması sonucu düzenli 11 şansı buldu. Sene sonuna kadar aynı performansı sürdürürse o zaman Semih için o kapasitede topçu diyebiliriz.
goosfraba
30.Kasım.2006, 21:18
Oraya gideceğini sanmıyorum.Giderse de futbol hayatını bitirir.
Evet futboligin reklamında ben de dikkat ettim.Sansürlenmiş oyuncu Semih idi ve İspanyol kulübünden bahsediliyordu.A.Madrid'e giderse futbol hayatı biter;)
A.Madrid'de oynayacak kadar kaliteli degil Semih..
Nerden biliyorsunuz ki? PSV maçından sonra Semih Kezman'dan iyi denildi. O zaman Kezman'da Athletico M. ayarında bir futbolcu değildi ama bu adamın Chelsea kariyeri var. Neyse zaten konu Kezman değil Semih'in transferi söz konusu. Hiç birşeyi görmeden kesin konuşmayalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi be 3-4 goL atmayLa A.Madrid'e gidiLecekse o0o Türkiye'de yerLi oyuncu kaLmaz.. Ztn haber yaLandır kesinLikLe.. Ayrıca A.Madrid eLinde Forlan,Mista,Aguero,Luis Garcia,Petrov fln varken Semih'i ne yapacak
Ne Petrov'u arkadaşım, Petrov mu kaldı :)
ForsakeN
30.Kasım.2006, 21:23
Semih birkaç maç daha gol atsın Barça'ya transfer eder bizim basın
Fernando Gago
30.Kasım.2006, 21:31
Yalan Haber olduğu kaynaktan belli
El Comandante
30.Kasım.2006, 21:33
Semih iyi oynamaya basladi ya kolpa basin basladi ataklarina hemen ...
GeNç KaRTaL
30.Kasım.2006, 21:38
Bende Semih'in At.Madrid için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Bir kademe daha alt takımlarda forma şansı bulabilir bence.
Emurafu
30.Kasım.2006, 21:45
A.madridde bir sürü forvet var..Hangi oyuncunun formu artarsa hemen kolpa haber yapılıyor..Ertem sener Çok yalan söylüyor..Dediklerini cıktıklarını görmedim..
Yakında Gökhan gönül,Serkan calık hakkındada cıkar.
sananes
30.Kasım.2006, 23:43
bence yalan haberdir atleticonun forvete ihtiyacı yok sonra bizim semih bence o takım için yetersiz ben semihin kezmandan iyi oldugunu düşünmüyorum ve orda kezman bile oynayamadı semihte oynayamaz bence
bySilver
01.Aralık.2006, 00:13
ErsenLe birLikte oynasın HueLvada yabancıLık çekmez:D:D
anilton
01.Aralık.2006, 01:02
Sadece gülerim bu habere...:D:D:D
LaigLeNoiR
01.Aralık.2006, 01:20
Gitsin gitsin güzel olur.
Selçuk Şahin ve Deniz Barış'ı da Valencia istiyormuş doğru mu acaba ?
deniz.91
01.Aralık.2006, 01:45
bence kesinlikle yalan haber atleticoda aguero forlan vs varken çok zor hem semihi almazlar onlatrın yanına
TürkuAz
01.Aralık.2006, 02:05
Gülmemek için uğraşıyordum bugün ama kendimi tutamadım bu haberle..
Ee ne diyelim yolu açık olsun..
Mr.CordiaL
01.Aralık.2006, 05:07
Yalan haberdir, Semih A.Madrid'te oynayacak kapasiteye sahip değil bence...
Roberto Baggio
01.Aralık.2006, 05:14
Atletico ne yapsın Semih gibi yeteneksiz bir oyuncuyu komedi bir haber...
Memedov
01.Aralık.2006, 05:17
Yalan haber olduğundan hemfikir olduğumuza göre bu topice yazmaya gerek yok demektir.
Konu kilitlenmiştir.