Log in

View Full Version : Beşiktaş'ta Kale Kabusu

BeeTLeJuiCe
02.Aralık.2006, 18:06
http://img117.imageshack.us/img117/3715/9904brustu030nb8.jpg

Beşiktaş'ta kale kabusu sürüyor
Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı. Hafta içinde menajer Sinan Engin, yurt dışında forvet ve stoper için çalışmalarda bulundu. Ancak camiada "Biz bu kalecilerle ne yapacağız?" sorusu da üst üste yenen hatalı goller sonrası daha yüksek sesle dile getiriliyor.

Bu sezon uzun süre kaleyi koruyan Hakan Arıkan'ın hatalı goller yemesi üzerine deneyimli Rüştü Reçber eldivenleri devralmıştı. Ancak Rüştü de, Marsilya maçında hatalı yediği golün ardından dün de kritik bir yanlış yaptı. Rize'nin golle sonuçlanan atağında Leonardo çok çaprazda ve Baki'nin markajı altındayken kalesini terk eden Rüştü, Brezilyalı futbolcunun gol olan şutuna müdahale edemedi. Bu sezon transfer ettiği Hakan Arıkan ve Rüştü'den bir türlü beklenen randımanı alamayan Beşiktaş'ta "Acaba kaleye de mi takviye yapılmalı?" sorusu giderek gündemin üst sıralarına tırmanıyor.

Kaynak : Sabah

eXcitinG
02.Aralık.2006, 18:37
Oscar dan sonra yüzümüz güLmedi.GüLmeyecekte.

ForsakeN
03.Aralık.2006, 03:47
Rüştü'nün transferi zaten hataydı.Beşiktaş'ı ne için tercih ettiği herkes tarafından biliniyor. Hakan Arıkan'ın kendini geliştirmesi gerekiyor.Hava toplarında büyük zaafı var.

BlackEagle19o3
03.Aralık.2006, 05:30
Harbiden ya bu sene nedir bu kalecilerden çektiğimiz:(

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 05:37
Hakan aslında yan toplar dısında iyi bir kaleci.Rüştü ise yaşlılıkdan dolayı heralde,eski Rüştü gibi asla değil her maç hata yapıyor.

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 03:56
Dün Rüştü mükemmel oynadı ama bir anlık hatası ile gole sebebiyet verdi.

Kaleci sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.Bence kaleden önce sorunlu başka bölgelerimiz var..

Aşk-ı Şehir
12.Aralık.2006, 03:59
Rüştü gibi bir kaleciye yakışmadı o hata ama bir anlık konsantrasyon hatası oldu böyle bir hata keşke olmasaydı ama oldu. Spiker Sabri Ugan'ın dediği gibi basireti bağlandı :D

Sekopej
12.Aralık.2006, 04:04
Rüştü'nün maçtan önce 22 yaşında kuzenin vefat ettiğini öğrenmesi ve böyle bir durumda maça çıktığının da bilinmesi gerekir diye düşünüyorum.

Kritik kurtarışlar yaptı ama sonuçta yediği hatalı gol sonrasında Beşiktaş'ın hiç şansı kalmamıştı. Rüştü son senelerde hep böyle, Fenerbahçe'de de yediği hatalı golleri hala unutmadık.

ZiyaSerdar
12.Aralık.2006, 04:05
Rüştü ile devam edelim adam goldeki hata dışında mükemmel oynadı

Fıratcan Alçınkaya
12.Aralık.2006, 05:01
İyi ya Rüştü daha da iyi olucaktır... Ben güveniyorum Rüştü ye...

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 05:05
Rüştü'ye sonuna kadar güveniyoruz..

eXcitinG
12.Aralık.2006, 05:08
Bence Hakan ve Rüştü yü sevabına bir ikinci Lig kLübüne verip yerine çok kaLiteLi, Oscar gibi kaLede durduğunda savunmasına ve taraftara güven verebiLecek bir kaLeci aLınmaLı. Oscar gittiğinden beri her geri pasta tüyLerimin dikenLenmesinden ben artık husursuz oLmaya başLadım.

senderson
12.Aralık.2006, 20:12
Rüştü'nün son kullanım tarihi çoktan geçti...