PDA

View Full Version : TSL 15.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Fıratcan Alçınkaya
02.Aralık.2006, 23:54
Fenerbahçe - Galatasaray

http://img442.imageshack.us/img442/5004/adszcb3.jpg (http://imageshack.us)

Tarih:8Aralık Cumartesi
Saat:19:00
Stad:Şükrü Saraçoğlu

El Comandante
02.Aralık.2006, 23:58
Ben konuyu acmak icin sabahtan beri bekliyorum,ama kurallarda konuyu sadece yöneticilerden birisi acar yaziyordu.
Konuyu da bir Bjkli üye acti :D

Bu maci alacagiz baska yolu yok !

Ölümüne ..!

MeMo
03.Aralık.2006, 00:01
Bu konu çok tehlikeli maç başlayana kadar uzaklaşsam iyi olur :p

senderson
http://img520.imageshack.us/img520/9553/hazrkx0.jpg

Boş hayallere gerek yok....

eGowiCh
Güzel maç olacağı kesin. Kazanacağımızı düşünüyorum. Kazanırsak aradaki farkı 1'e indirip devrenin bitimine 2 hafta kala liderliğe yaklaşacağız, yenilirsek ise fark 7 puana çıkacak ve Galatasaray büyük ölçüde şampiyon olacak. Bu yüzden çok kritik bir maç, mutlaka yenmeliyiz.

TürkuAz
Kazanacağız.

fenerbahce_1907
03.Aralık.2006, 00:02
Zorda olsa alırız bu maçı;)

El Comandante
03.Aralık.2006, 00:03
http://img386.imageshack.us/img386/1092/mcmvmi8.jpg

Dertlerimizi zincir yaptik birbirine ekliyoruz. Feneri yenmek icin 8 Araligi bekliyoruz..

Universal
8 yıldır kazanıyoruz, gene kazancağız. Başka ihtimal vermiyorum. Maç 4-1 biter. Golleri Alex ( 2 ), Semih ve R.Carlos atar.

TürkuAz
http://img520.imageshack.us/img520/9553/hazrkx0.jpg

Boş hayallere gerek yok....

Gerçek cehennemi sizler daha iyi bilirsiniz, ateşe odun atarak erişilemez..

PesimiSTyLa
03.Aralık.2006, 00:04
Ben konuyu acmak icin sabahtan beri bekliyorum,ama kurallarda konuyu sadece yöneticilerden birisi acar yaziyordu.

Ölümüne ..!

Katılıyorum kazanacagz ... Baska yolu yokk !!!

Aşk-ı Şehir
Hakeden kazansın. Onun için biz hakedelim.!

gerrrard
Cehenneme Hoşbulduk.:D Aman diyim Cehennem derken Cennet olmasın Kadıköy. :n:

MeMo
03.Aralık.2006, 00:06
Cehenneme Hoşbulduk.:D Aman diyim Cehennem derken Cennet olmasın Kadıköy. :n:

Maçtan sonra her zaman ki gibi neden olmasın :0:

senderson
03.Aralık.2006, 00:07
http://img386.imageshack.us/img386/1092/mcmvmi8.jpg

Dertlerimizi zincir yaptik birbirine ekliyoruz. Feneri yenmek icin 8 Araligi bekliyoruz..

İtele.......

Fıratcan Alçınkaya
03.Aralık.2006, 00:07

Ölümüne ..!

Valla ne bilim Baran :) bende şaşırdım dedim neden bu konu açılmamış halen bu senenin lig maçlarını da açtığım oldu sadece Yöneticilerin açtığını bilmiyodum valla...

Maça gelincek olursa Lincoln un olmaması beni bir taraftar için üzdü favori Fenerbahçe bence kazanıcak gibime geliyor...

gerrrard
03.Aralık.2006, 00:13
http://img230.imageshack.us/img230/6415/lincoln8copysb1.jpg

Universal
03.Aralık.2006, 00:15
Aydın abi bir konu açtı, kimse fanatik olmasın diye diğer yıllara göre daha çok fanatiklik var. Konu maç başlamadan kapanacak gibi umarım böyle olmaz bu konu maçtan sonra açık kalıp maç hakkıdna yorum yapacakların yorumları engellenmez. :(

Emurafu
03.Aralık.2006, 00:19
Ona kalırsa Fıratcanın Actıgı konular bize ugurlu geliyor..Genelde Kazanıyoruz:D:D

Adam gibi mesaj yazacaklar yorum yapsın...Kalp kırmaya veya Küçük düsürmeye gerek yok.Hele hele asagılıyıcı sözler basket alanındaki gibi olmassa sevinirim..

Mantık olarak Besıktaslılar yenilmemizi isteyecek...Sanırım onlar için en iyi skor Beraberlik olur..

Ankette olsa iyi olurdu..

Gökay Lincoln büyük ihtimal Oynamıyor..Adelesinde Zorlanma varmış...Mr cekilecekti bugün..İnsallah oynar bari bir derbide oynasın..

Fernando Gago
03.Aralık.2006, 00:20
Lincoln'ü sahada görmek isteriz umarım maça kadar yetişir...

Maça gelince güzel bir maç olur belki galatasaray daha iyi oynayabilir ama sonu bizim istediğimiz gibi biter
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

http://img230.imageshack.us/img230/6415/lincoln8copysb1.jpg

Bu tür şeyler daha şimdiden başlayacaksa c.tesi gününü düşünemiyorum

gerrrard
03.Aralık.2006, 00:22
Ne zamandan beri çok zevkli bir derbiye hasretiz aslında çok zevkli bir maç olur inş.

Universal
03.Aralık.2006, 00:23
Ona kalırsa Fıratcanın Actıgı konular bize ugurlu geliyor..Genelde Kazanıyoruz:D:D

Adam gibi mesaj yazacaklar yorum yapsın...Kalp kırmaya veya Küçük düsürmeye gerek yok.Hele hele asagılıyıcı sözler basket alanındaki gibi olmassa sevinirim..

Mantık olarak Besıktaslılar yenilmemizi isteyecek...Sanırım onlar için en iyi skor Beraberlik olur..

Ankette olsa iyi olurdu..

Gökay Lincoln büyük ihtimal Oynamıyor..Adelesinde Zorlanma varmış...Mr cekilecekti bugün..İnsallah oynar bari bir derbide oynasın..

Tek Beşiktaşlılar değil, bütün Türkiye Feneri tutacak sanırım. Çünkü Fener kazanır Sivas'ta kazanırsa Sivas lider olacak. :)

Lincoln olmaması güzel bir durum bizim açımızdan ama Alex, Carlos ve Lincoln gibi oyuncuları bir arada görmek güzel olabilirdi büyük ihtimalle futbol severler büyük bir zevk alacak. Bu maçın bileti geçen hafta bugün tükendi ve ben saat 10.00'da çıkan bileti 12.15'te bulamadım. :( Tabii bu büyük bir biletix hatası internet sitesinde Capitol'de satılmayacak diye bir yazı koysalardı şuan maça gidiyordum.

TürkuAz
03.Aralık.2006, 00:27

Maça gelince güzel bir maç olur belki galatasaray daha iyi oynayabilir ama sonu bizim istediğimiz gibi biter
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Her maç zaten biz oynuyoruz, kazanan fener oluyor..

TürkuAz
03.Aralık.2006, 00:27

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

19_SeRDiNÇ_05
03.Aralık.2006, 00:44
bu kalp bir günde 2 derbiye dayanmaz :D

Fernando Gago
03.Aralık.2006, 00:45

Ben ihtimalllerden bahsetmiştim (::)

El Comandante
03.Aralık.2006, 00:50
Linderoth´un olmasi bu macta cok önemli.Lincolnün yoklugunu doldururuz bir sekilde ama Linderoth cok önemli bir futbolcu.

--------Orkun---------

Ugur--Song--Servet--Hakan Balta

---Baris-Linderoth--Volkan Yaman------

----------Arda Turan---------

-----Serkan-------Nonda----------

--------Orkun---------

--Baris-Linderoth--Volkan Yaman------

-------Ümit Karan------Nonda---------

Kalliden 2 türlü kadro bekliyorum.Ümit Karan veya Serkan farketmez ama Nonda kesinlikle olmali.

Eger bir gol bulursak Ümit cikar,Serkan girer.Böylelikle kontrataklarda cok etkili oluruz.Serkan bos alanlarda inanilmaz etkili bir futbolcu.

Defansif kurgusunu bozacagini sanmiyorum ben Kallinin,bozmamali da.

Emurafu
03.Aralık.2006, 00:54
Üstelik Lugano tek hamleli futbolcu..Serkana Faul yapıp penaltı bile olabilir..Nonda olsunda..Partneri fark etmez..Ortsahaya kosan adamlar sart..Kali bu maçları sever..Medya içinde Kazanmamız lazım..Ne zaman yenip baskı kursak Rakip kötü diyorlar..Artık cevap zamanı..

Maçın Hakemi:FIRAT AYDINUS olacak !!!
Gördügünü Çalan iyi hakem..

Her iki takımın Yıldız oyuncuları oynarsa..Çok zevkli bir maç olur.

Aydin
03.Aralık.2006, 00:54
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54082

şuraya bakınız. ondan sonra yorum yazınız.

eGowiCh
03.Aralık.2006, 00:56
Her maç siz mi oynuyorsunuz? Farklı maçları seyrediyoruz herhalde, en son Ali Sami Yen'deki maçta kim oynadı, herkes gördü. Siz kendiniz bizi oynatmamak için sahaya neler atmıştınız...

Fietra 10
03.Aralık.2006, 00:57
Banko berabere:) maç başladıgı gibi biter..

TürkuAz
03.Aralık.2006, 01:00
Feldkamp zor maçların adamıdır, babamdan dinliyorum her zaman böyledir diyor. Zaten bu sene de kısmen gördük. Bu maçta aptallık veya çılgınlık yapacağını sanmıyorum.

En kötü ihtimalle berabere kalacağız.

TürkuAz
03.Aralık.2006, 01:00
Feldkamp zor maçların adamıdır, babamdan dinliyorum her zaman böyledir diyor. Zaten bu sene de kısmen gördük. Bu maçta aptallık veya çılgınlık yapacağını sanmıyorum.

En kötü ihtimalle berabere kalacağız.

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2006, 03:29
Gelenek devam eder. Kadıköy'den Cimbom yine boş döner.

ForsakeN
03.Aralık.2006, 03:30
Hasan Şaş'ın bir önceki maçta atılması bir bakıma iyi oldu. Oyun durduk yere gerilmeyecek.

Onurap
03.Aralık.2006, 03:47
--------Orkun---------

---Baris-Linderoth--Volkan Yaman------

------Nonda-------Serkan---------

Ben böyle bir kadroyla çıkarsak kazanacağımzı düşünüyorum bana kalırsa maçın kaderini belirleyecek olan nonda ve serkanın performansı.Serkan sol forvette oynarsa çok faydalı olur deivid in yeteri kadar defans yardım etmemesi g.gönül ün ileri çıkması va adam kaçırmasını çok iyi değerlendirebilir.Serkan muhakkak oynamalı çünkü geniş alanların adamı :) Young boys maçını hatırlayın serkan maçın yıldızı seçilmişti gs öndeyken y.boys saldırırken hızlı kontra atağa çıkarmıştı.Fener'in sağ kanadının açık verdiği zaten inter maçında kabak gibi belli olmuştu.Kezman oynarsa semihten daha faydalı olur kesinlikle, semih in adam geçip deibling yapma özeliği yok servet ve songu pek zorlayamayacağını düşünüyorum.fb nin en etkili olan sol kanadını defansif yönü kuvvetli olan barış ve hatta 3.stoper sayılabilecek uğur bulunuyor kolay adam geçirmez.

Emurafu
03.Aralık.2006, 03:50
Linderoth-Lincoln oynamıyacakmış...Sakatlar..

Ligtv’ye göre:
Lincoln’ün oynaması zormuş.Linderoth da kesin oynamayacakmış. Barış da büyük ihtimalle oynarmış..
Lincoln’den onemli Linderoth’un oynamamasi.. Çok kötü bir haber..

Ortasahaa savasan yardım eden kosan adanmlardan olusması sart......

----------Orkun-----------------
ugur-Song--Servet--Hakan----
Sabri-barış-topal-Volkan
----------Arda--------------
----------Nonda-----------

Sabri sag kanatta olmalı çünkü vederson ve carlos orayı çok zorlar..Ugura destek sart..

Hakan ve volkan sol tarafı iyi degerlendirirse Gökhan gönülün ordan pozsiyon buluruz....
Hakan volkan birbirini tamamlar bu kadro en mantıklı..Sakatlarıda düsünürsek itiraz eden olmaz sanırım....

Ortasahada kilit oyuncular sakat..Tek forvet en mantıklısı serkan kaybolur gider bu maçta..Gol atarsak girer..

Bu maç serkanın macı degil serkanın maçı son 20 dakikada baslar...Önce kanatlara bekleri destekleyici adamlar sart...

Büyük ihtimal kalli defansif cıkacak..Çünkü Ligdeki avantajını kullanmak isteyecek..Yenilmesek yeter diyecek büyük ihtimal..

El Comandante
03.Aralık.2006, 04:16
Sag kanatta hizli,pres yapan adamlar sart.Sabri-Ugur ikilisi cikar banko.

Sabri iyi pres yapiyor,hizli adam,güzel de orta acamiyor.Bu yönü cok zayif.Ama baska caremiz de yok acikcasi.Sag tarafta Ugur-Sabri ikilisi oynayacak.

Sol tarafta Hakan-Volkan ikilisi oynamali,böylelikle kanatlari tikamaliyiz.Ikisinin de hem hücum yönü,hem defansif yönü iyi futbolcular oldugunu biliyoruz.Mutlaka sol tarafta bu ikili olmali.

Ortada Linderoth`un durumu cok önemli,yetistirilirse mutlaka oynamali.Olmasa da Baris-Topal ikilisi oynayabilir.Ayhan kac aydir sakat,mac eksigi var.Kötü oynayabilir,bu yüzden riske girmemek gerekiyor.

Amc bölgesinde büyük olasilikla Arda oynar,zaten Arda serbest oynadiginda cok etkili birisi.Orada sIkinti yasamayiz.

Tek forvet cikmaliyiz maca.Deplasmandayiz,4 puanlik fark iyi bir fark,ve hicyoktan 1 puanda iyidir.Tabi kazanmaliyiz ama berabere biterse de iyi olabilir.

Tek forvette yipratici forvet,kafa toplarinda iyi bir forvet gerekiyor.Nonda olabilir bu.Ümitte olabilir,ama mutlaka tek forvet baslamaliyiz.

Neyse,maca daha cok var,ilerleyen günlerde durum belli olur,net bir yorum yapabiliriz.

LaigLeNoiR
03.Aralık.2006, 04:24
Bu konunun açılması bence gereksiz olmuş.Bu konu sonucunda 6-7 kişi banlanabilir :)

Galatasaray kazanır.

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 04:26
ne yaparsanız yapın isterseniz birbirinizi taksimin ortasında dövün ama tartışarak şu konuyu kapattırmayın.

kazanırız.

uAburak89
03.Aralık.2006, 04:27
Fenerbahçe ev sahibi tabiki bir çok kişi favori gösterecek.. Bence bu bizim avantajımıza olacak, Fenerbahçe baskıyı hissedecek çünkü.. Bizim mutlak kazanmamız gerekmiyor, ki zaten kazanırsak çok çok rahatlarız.. Hedefimiz tabiki galibiyet olmalı ama Kalli ne yapar ne eder bilemiyorum.. Takımımız İBB maçının ikinci yarısındaki ruh ile mücadele ederse, koşarsa, bu maçı alabiliriz.. En azından puanla döneriz.. Kalli devre arasında ne söylediyse oyunculara aynı şeyleri maç başında da söylemeli.. Eksiklerimiz olacak ama bunlara sığınmamıza gerek yok, her ne kadar bizim için çok önemli eksiklikler olsada.. Hedefimiz bazıları gibi 1-0 olsun bizim olsun mantığı değil iyi oyun ve puan yada puanlar olmalıdır.. ;)

Bence maçı 1-2 kazanacağız goller Song (Penaltı) ve Servet'ten ( Kafa ile) gelecek.. İçime doğuyor.. :)

Yenilirsekte kimse karalar bağlamasın, zira bu maçı 34 maçtan birisi ve kazanırsak her maçta olduğu gibi yine 3 puan alacağız.. Ayrıca bu maçın bir de Sami Yen versiyonu olacak.. ;)

Emurafu
03.Aralık.2006, 04:29
Fenerbahçe ev sahibi tabiki bir çok kişi favori gösterecek.. Bence bu bizim avantajımıza olacak, Fenerbahçe baskıyı hissedecek çünkü.. Bizim mutlak kazanmamız gerekmiyor, ki zaten kazanırsak çok çok rahatlarız.. Hedefimiz tabiki galibiyet olmalı ama Kalli ne yapar ne eder bilemiyorum.. Takımımız İBB maçının ikinci yarısındaki ruh ile mücadele ederse, koşarsa, bu maçı alabiliriz.. En azından puanla döneriz.. Kalli devre arasında ne söylediyse oyunculara aynı şeyleri maç başında da söylemeli.. Eksiklerimiz olacak ama bunlara sığınmamıza gerek yok, her ne kadar bizim için çok önemli eksiklikler olsada.. Hedefimiz bazıları gibi 1-0 olsun bizim olsun mantığı değil iyi oyun ve puan yada puanlar olmalıdır.. ;)

Bence maçı 1-2 kazanacağız goller Song (Penaltı) ve Servet'ten ( Kafa ile) gelecek.. İçime doğuyor.. :)

Yenilirsekte kimse karalar bağlamasın, zira bu maçı 34 maçtan birisi ve kazanırsak her maçta olduğu gibi yine 3 puan alacağız.. Ayrıca bu maçın bir de Sami Yen versiyonu olacak.. ;)Aynen Burak:) Kallide bunu düsüncek Gol yemesek yeter diyecek..Avanatajı korumak isteyecek..

RaSenGan
03.Aralık.2006, 04:30
Tek ihtimal var.Galatasara Kazanıcak.!

BeeTLeJuiCe
03.Aralık.2006, 05:10
Ben böyle bir kadro ile çikmamizi isterim

--------Volkan---------
Önder--Edu--Lugano--Vederson
G.Gönül--Aurelio--Appiah--R.Carlos
------------Alex---------------
------------Semih-------------

Galiba Zico böyle bir kadro ile çikacak

--------Volkan---------
G.Gönül--Edu--Lugano--R.Carlos
Deivid--Aurelio--Selçuk(Appiah)--Vederson
-----------Kezman-------------

Kezman hazirsa bile oynamamali. Semih üst üste yüksek templu maçlari kaldiramadi, son maçta oyundan düstü bu yüzden Semih yerine ilerleyen dakikalarda oyuna alinabilir.

Appiah bu maçta oynarsa herseyini ortaya koyar ve güzel bi oyun sergiler bence.

Sag tarafta Önder- Gökhan ikilisi bu maçta daha basarili olur bence. Inter maçinda izledigimiz gibi Deivid devamli ortaya kaçinca çok büyük bosluklar oluyor. Hakan ve Volkan bosluklar oldugu takdirde iyi degerlendirir kanisindayim.
Deivid maç berabere giderken yada geri düstügümüz zamanda bir dinamo olarak oyuna girebilir. Yani Deivid'i oyunun ilerleyen dakikalarinda düsünmeli.

Sol tarafta Carlos daha ofans oynamali. Arkadaslarin dedigi gibi Sabri ve Ugur oynayacak büyük ihtimalle. Carlos bekte oynar ise sik ileri çiktigi için o bölgede de bosluklar verebiliriz. Kisacasi Carlos maç boyunca ofans oyuncu olarak sahada yer almali.

Galatasaray, Fenerbahçenin kanatlardaki bosluklarini iyi degerlendirirse ancak kazanabilir. Bu yüzden Zico'nun o bölgelere maç boyunca daha fazla önem vermesi gerekmekte. Maçin kilit adami Alex olur. Alex'in performansina göre yenilir yada yeneriz. Bu maçta beraberlik ihtimalini düsünmüyorum.

Aşk-ı Şehir
03.Aralık.2006, 05:16
En korktuğum yan:

Bizim sağ bekte Uğur oynarsa R. Carlos orayı koridor gibi kullanır. Carlos'un karşısında bence Song oynamalı.

Universal
03.Aralık.2006, 05:19

--------Volkan---------

--------Volkan---------

Kezman hazirsa bile oynamamali. Semih üst üste yüksek templu maçlari kaldiramadi, son maçta oyundan düstü bu yüzden Semih yerine ilerleyen dakikalarda oyuna alinabilir.

Sag tarafta Önder- Gökhan ikilisi bu maçta daha basarili olur bence. Inter maçinda izledigimiz gibi Deivid devamli ortaya kaçinca çok büyük bosluklar oluyor. Hakan ve Volkan bosluklar oldugu takdirde iyi degerlendirir kanisindayim.
Deivid maç berabere giderken yada geri düstügümüz zamanda bir dinamo olarak oyuna girebilir. Yani Deivid'i oyunun ilerleyen dakikalarinda düsünmeli.

Sol tarafta Carlos daha ofans oynamali. Arkadaslarin dedigi gibi Sabri ve Ugur oynayacak büyük ihtimalle. Carlos bekte oynar ise sik ileri çiktigi için o bölgede de bosluklar verebiliriz. Kisacasi Carlos maç boyunca ofans oyuncu olarak sahada yer almali.

Galatasaray, Fenerbahçenin kanatlardaki bosluklarini iyi degerlendirirse ancak kazanabilir. Bu yüzden Zico'nun o bölgelere maç boyunca daha fazla önem vermesi gerekmekte. Maçin kilit adami Alex olur. Alex'in performansina göre yenilir yada yeneriz. Bu maçta beraberlik ihtimalini düsünmüyorum.

Kezman olmamalı, bildiğiniz gibi altı kişilik kontejan var o yüzden yedeğede girmemesi gerekiyor. Appiah iyileşmeye yakında gene yedek kalması gerek. Deniz iyileşti ama Selçuk Yusuf'a yaptığı markajı Lincoln için yaparsa durdurma ihtimali var. Vederson kadroda olmamalı eğer olursa gene ayağı yerden havalanıp gereksiz şutlar ve çalımlar denyecek o yüzden zararımıza olabilir. Onun yerine Devied oynamalı sağ kanatta ise tercih Ali Bilgin olmalı. Carlos ve Alex ile duran toplarda sorunumuz yok. Defansta Lugano ve Edu bir sarı kartı varmış gibi oynayıp hata yapmaması gerek. Bana göre kadro şöyle olmalı:

--------------------Volkan-----------
Gökhan Gönül---Lugano---Edu---Carlos
----------Mehmet Aurelio---Selçuk----
Ali Bilgin------------------------Deivid
----------------Alex------------------
----------------Semih----------------

BlackEagle19o3
03.Aralık.2006, 05:27
Fenerbahçe her zamanki gibi kazanır.

uAsamet91
03.Aralık.2006, 05:39
Tarihin en rahat derbisinin oynuyacagız. fb:0 gs:3

Sekopej
03.Aralık.2006, 05:41
Zico derbilere takımı farklı şekilde hazırlıyor. Zico'ya bu nedenle güveniyorum. Hakem hatası olmayan, gerginlikten uzak zevkli bir maç olmasını diliyorum ama şu forumda bile bunun mümkün olmayacağını anlamak hiç de zor değil. Neden işin keyif alan yanına bakmayız da, kışkırtma, tahrik etmekle uğraşırız.

Bu derbilerin keyfi bir bakıma rakip takımın taraftarlarıyla uğraşmakla çıkıyor ama burada uğraşılanların yeterince olgun olmaması nedeniyle tartışma çıkıyor. Yoksa Galatasaray'ı yendikten sonra arkadaşlarımıza takılmadıktan sonra keyfi çıkar mı galibiyetin?

Ama forumda bu takılmaları anlayışla karşılayacak çok sayıda üyemiz mevcut değil. O nedenle maçtan önce, maçtan sonra, maç esnasında; rakip takım taraftarlarına laf sokma çabasında olan arkadaşlar msni kullansınlar. Orada içlerini döküp rahatlasınlar, burada gerginlik çıkarmasınlar.

Hepinizden rica ediyorum, biliyorum biz yapmayın dedikçe, sert oldukça siz bizi takmamaya devam ediyorsunuz, o nedenle bu sefer iyi niyetle yaklaşıyorum. Lütfen tartışma çıkarmayın, uzun zamandır buradayım, çoğunuzla muhabbetim olmuştur, azıcık sizin üzerinizde hatırım varsa tartışma çıkaracak mesajlardan kaçının.

Bu sizden özel isteğimdir, beni kırmayacağınızı düşünüyorum. Bu konuda tartışma çıkmasın, konu kapanmasın, sinirler gereksiz yere gerilmesin. Çok şey istemiyorum, şimdiden bu isteklerime karşı duyarlı olanlara çok çok teşekkür ederim.:)

Saygılar...

Universal
03.Aralık.2006, 05:44
Üstelik Lugano tek hamleli futbolcu..Serkana Faul yapıp penaltı bile olabilir..Nonda olsunda..Partneri fark etmez..Ortsahaya kosan adamlar sart..Kali bu maçları sever..Medya içinde Kazanmamız lazım..Ne zaman yenip baskı kursak Rakip kötü diyorlar..Artık cevap zamanı..

Maçın Hakemi:FIRAT AYDINUS olacak !!!
Gördügünü Çalan iyi hakem..

Her iki takımın Yıldız oyuncuları oynarsa..Çok zevkli bir maç olur.

Kendisine tepkimiiz çoktu. Ama son zamanlardaki maçlarımızda gayet iyi yönetti. Bu hakem olması gayat iyi maçta gördüğünü teredüt etemeden çalıyor ve iyi bir performans gösteriyor. Umarım bu maçtada iyi performans gösterip iki tarafıda memnun eden sonuç alacaktır.

Emurafu
03.Aralık.2006, 05:55

--------Volkan---------

--------Volkan---------

Galatasaray, Fenerbahçenin kanatlardaki bosluklarini iyi degerlendirirse ancak kazanabilir. Bu yüzden Zico'nun o bölgelere maç boyunca daha fazla önem vermesi gerekmekte. Maçin kilit adami Alex olur. Alex'in performansina göre yenilir yada yeneriz. Bu maçta beraberlik ihtimalini düsünmüyorum.Kezmanı maç eksigine ragmen bu maçta oynatırsa büyük hatayapar..Heleki semihi keserse..Deivid oynar..Zico onu hiç kesmediki.2.kadro cıkar kezman yerine Semih olur...

Kendisine tepkimiiz çoktu. Ama son zamanlardaki maçlarımızda gayet iyi yönetti. Bu hakem olması gayat iyi maçta gördüğünü teredüt etemeden çalıyor ve iyi bir performans gösteriyor. Umarım bu maçtada iyi performans gösterip iki tarafıda memnun eden sonuç alacaktır.Batuhan artık bunada tepkimiz olursa..Valla her hakemle sorunlar var..Çüneyt cakır adayı geciyordu..Gecen hafta Fenerbahce macında düdük caldı ondan verilmiyor..Verilirse Büyük hata olur..Selcuk dereli,İsmet arzuman malum olaylar...Bu aralar en sessiz adam Fırat..İnsallah gördügünü calar.Tereddüt yasamassa Çok iyi olur..Hakeden kazansın..UMarım galibiyete gölge düsmeden bir maç sona erer..Artık adam gibi bir derbi galibiyeti yasanmıyor..Her derbiden sonra olay konusuluyor..Futbolcularında centilmence hakeme yardımcı olmaları lazım..Çirkeflik yapmaya gerek yok..Ozaman hakemi zora sokarız..

eXcitinG
03.Aralık.2006, 18:41
Bu maçta kuLLanacağınız cümLeLere, keLimeLere dikkat ediniz. En küçük bir taşkınLık ve tartışmada bu konuya yazmaktan mahrum kaLacağınızı beLirtmek istiyorum. Burda bir kaç kendini biLmez kişiLer yüzünden herkesin takip ettiğini bırakın Dünya nın izLeyeceği derbiyi bizim forumumuzda tartışma imkanından etmeyin. SinriLerinize, keLimeLerinize hakim oLun. Haksız ve rencide edici, kırıcı, kışkırtıcı bir mesaj gördüğünüzü düşünüyor iseniz buna kendiniz cevap vermek yerine bize biLdirin.

Fenerbahçe ve GaLatasaray a başarıLar.

Emurafu
03.Aralık.2006, 19:25
En korktuğum yan:

Bizim sağ bekte Uğur oynarsa R. Carlos orayı koridor gibi kullanır. Carlos'un karşısında bence Song oynamalı.
Ugura destek verecek birini oynatmak zorundasın oda barış...Sol kanat içinde gecerli..

senderson
03.Aralık.2006, 19:40
Kanatlara 10'ar kişi koysalarda o kanatlardan yine ortamızı atar golü buluruz bizim için sorun olmaz...

Emurafu
03.Aralık.2006, 20:04
Kanatlara 10'ar kişi koysalarda o kanatlardan yine ortamızı atar golü buluruz bizim için sorun olmaz...Abartma istersen..:icon_confused:Ne takımmıssınız be:)

Aykan19o3
03.Aralık.2006, 21:24
Fenerbahçe kazanır..

Tahmini skorum 2-1 ya da 3-1

T_A_N_E_R
03.Aralık.2006, 21:29
bu oyun futbol oyununundan yana psikolojik savas olacak resmen, gs nin genc oyunculari kimi ne boyle bi atmosfer gormus nede boyle bir stress altinda kalmis, fb nin tecrubeli baya cekismeli mac olacak ve ama son belediye macindaki gibi oynarsa galatasaray maci koparir diye dusunuyorum!

a.arıcı-11
03.Aralık.2006, 22:01
bence hakem aydınus almaz çünkü ne hikmetse o adam hep bjk derbilerine tain edildi benim favorim yunus yıldırm zaten ingilizcesi olsa uefa tarafından değerlendirmiş olacağı açıklanmıştı

maçı büyük ihtimalle biz alırız çünkü kadıköyde o muhtaşem atmosferde oynamak süper bi avantaj. ayrıca 2005-2006 sezonundaki gibi gs beraberliğe gelirse sahada sadece fenerbahceyi görebilirz(inş :D)

çoğu fenerli bu maçı sezonun en kolay maçı olarak görüyo ama (ben dahil) hiçte kolay olmayacak büyük ihtimalle geçen yılki maç gibi tek farkla alırız ama ilk 20 dk içinde 2 gol bulursa fener tarih tekerrür edebilir (6 kasım,22 nisan)iki takımada başarılar

Nedvedmania
04.Aralık.2006, 20:43
Lincoln oynamıyacak büyük bir ihtimalle.Ama linderoth oynamıyadaksa işimiz zor.

Bende rüyamda görmüştüm GS 3-fb1 bitiyordu maç. Hatta bir tane şut üst direğe çarpıyor içeri girip çıkıyor ama hakem golü vermiyordu :D Hakem olayı olabilir gene :)

İnşallah adil bir yönetim altında geçer maç.

fmsmyrna
04.Aralık.2006, 20:51
Kazanırız umarım Kezman'ın mutlak kadroda olması lazım isterse Deivid'i kadro dışı bıraksın

uAsamet91
04.Aralık.2006, 20:56
LincoLn oynar inşaLLah

Onurap
04.Aralık.2006, 21:54
bu oyun futbol oyununundan yana psikolojik savas olacak resmen, gs nin genc oyunculari kimi ne boyle bi atmosfer gormus nede boyle bir stress altinda kalmis, fb nin tecrubeli baya cekismeli mac olacak ve ama son belediye macindaki gibi oynarsa galatasaray maci koparir diye dusunuyorum!

Bence oyunda konsantre olmak önemli barış ,sabri.hakan balta bunlar genç ama iyi konsantre oluyoe

PesimiSTyLa
04.Aralık.2006, 22:17
Şükrü Saracoğlu’nda F.Bahçe’yi 15 yıldan bu yana yenen 2 teknik adamdan birisi olan Kalli, G.Saray ve Beşiktaş’ın başında çıktığı 3 ‘Kadıköy Cehennemi’nden de zaferle ayrıldı
TARİH: 16 Ağustos 1992...
Yer: (O zamanki adıyla) Fenerbahçe Stadı...
Türkiye Spor Yazarları Derneği maçında F.Bahçe, G.Saray’ı ağırlıyor. Sarı-kırmızılı takımın başında Feldkamp var...
Sonuç: F.Bahçe: 2-G.Saray: 3...

Tarih: 11 Şubat 1993...
Yer: Yine Fenerbahçe Stadı...
Lig maçında G.Saray’ın başında yine Kalli var...
Sonuç: F.Bahçe: 1-G.Saray: 4...

Daha sonra Beşiktaş’ın teknik direktörü oluyor

Feldkamp...
Tarih: 4 Mart 1999...
Yer: Saracoğlu Stadı...
F.Bahçe: 1-Beşik- taş: 2...

Kısaca; Kalli F.Bahçe’yle Kadıköy’de oynadığı 3 maçı da kazanmayı başarıyor... Ve Kalli, son 15 yıldan bu yana Fatih Terim’in 1999’da elde ettiği 1-0’lık sonuçla birlikte sarı-lacivertlileri Kadıköy’de devirmeyi başaran 2 teknik adamdan biri... Alman hoca yine bir F.Bahçe maçı öncesi kendinden çok emin... Önceki gece bir restoranda yemek yiyen Kalli’ye garson soruyor, “Kazanır mıyız hocam?”... Cevap net: “Ben Kadıköy’de hiç yenilmedim ki”!..

KaF KeF
04.Aralık.2006, 22:25
inş.Lincoln oynar..Yenince Gs'lilerin mazeretleri kalmaz:D:Zuhaha

GodfatheR
04.Aralık.2006, 23:26
Zor geçer ama herzamanki gibi kazanırız.:)

Emurafu
05.Aralık.2006, 00:40
Lincolnden Ümidi kesin..Büyük ihtimal yok..Sakat sakat hem neden oynasın:)

Ligtv nin haberine göre Lincoln oynamayacak

...............Orkun.............

Uğur.....Servet.....Song.....Hakan

.....Barış.....Linderot.....Ayhan

...........Serkan.....Arda........

.................Nonda.............

Kadro böyle olacakmış..Kalli Ortasahada baskı kurmayı düsünüyormuş.Bu kadro Çok güzel..Bu ilkonbirde bile hoca eletirilirse yuh artık..Ayhan hazır degil ama bu maça celik cocukla cıkılmaz...Tecrübe macı bu atmosferi kaldıracak adamlar sart..

Onurap
05.Aralık.2006, 02:12
Güzel kadro.ayhan elinden geleni yapar bu maçta.Kalli büyük maçların hocası ders verecek zicoya yine yenilmeyecek kadıköyde.

uAburak89
05.Aralık.2006, 02:28

Dereyi görmeden, paçaları sıvıyorsunuz..

batuhanry
05.Aralık.2006, 03:55

Ne kadar gıcık bi mesaj .Ayrıca tahrik oldum.:rolleyes:

Rsa
05.Aralık.2006, 04:05
Galatasaray'da pek çok eksik var ; Hasan Şaş , Linderoth , Lincoln.Bu oyuncular takımın neredeyse %50'si o yüzden Galatasaray çok zorlanacak.Fener ise Denizli galibiyeti ile tekrar çıkışa geçti ve önemli bir eksiği yok.Bence bu maçı biz alırız yani Fenerbahçe.

uAburak89
05.Aralık.2006, 06:12
Galatasaray her maça aynı 11'le çıkmayan, ligde rotasyonu en iyi olan ekip.. Bahsi geçen oyuncular tabiki önemli ama çok aşırı bir etkisi olacağını düşünmüyorum.. Kalli'nin taktik anlayışı ve seçtiği taktiğe uygun oyuncu seçmesi bizim puan yada puanlar almamızda etkili olacaktır..

Emurafu
05.Aralık.2006, 20:22
Linderoth Lincoln KESİN YOK !!!!

Hala insallah oynar demeyin..beyler linderoth isveçe gitti, halen linderoth diyorsunuz. adam yok. oynamıyor. oynamayacak....

Linderoh ve Lincolon ismini etmeyin daha..Hem daha iyi lincoln oynamadıgı ya adamı sakat sakat oynatıyoz hep artık tam iyilessin riske eytmeye gerek yoktu..Her mac yarım yarım oynuyor tam iyilessin artık iyi oldu..

Ayhanda oynamıyor !!!

Ayhan’dan da ümidi keselim. kulüp doktoru az önce açıklama yaptı. takımla çalışıyor ama sıkıntıları henüz bitmedi diye. o da oynamaz beyler...

Bunlar Gs tvde Söylendi..Kesin haberler..Ayhan çok az ihtimal belki oynar...

uAburak89
05.Aralık.2006, 20:30
Orta sahada sıkıntı çekeceğiz bu belli oldu, hem hücum da hem de defansif açıdan.. Kanatları çok iyi kullanıp, sağlam pres yapmamız lazım..

Emurafu
05.Aralık.2006, 20:32
Burak kadro bu olacakmış..

Kesin ortasaha büyük ihtimal bu olacak..Mecburen bunları oynatacak...Cift forvet cıkmamasıde iyi..Zaten tecrübesiz gençlerle gidcek..Cift foret cıkarsak hep kötü olur..
ugur---song----servet-----Hakan
sabri-barış-mehmet topal-volkan yaman
-------------Arda--------------------
------------Nonda-----------------------

Dipnot !!! Linderoth(İsvece gitti),Lincoln kesin yoklar .....Ayhan oynaması için mucize lazım...Doktoru hazır degil..dedi..

uAburak89
05.Aralık.2006, 20:36
Solda Arda, forvet arkasında da Serkan'da mantıklı olabilir.. Serkan'ın en azından son 30 dk oynaması lazım bence, hızı avantaj sağlayabilir.. Yedek kulübemiz paf takviyeli olacak herhalde.. :)

cureshot
05.Aralık.2006, 20:42
Maçın hakemi açıklandı. Fırat Aydınus.

Güzel bir seçim bence.

Emurafu
05.Aralık.2006, 20:50
Maçın hakemi açıklandı. Fırat Aydınus.

Güzel bir seçim bence.
Zaten bilinen birseydi...İnsallah bir derbi sonunda yine hakem konusulmaz..Artık derbilere bile sevinilmiyor..Hep hakem önplana cıkıyor.Yine penaltı tartısması olacak bu pozisyonları insallah iyi süzer..

TürkuAz
05.Aralık.2006, 22:58
Linderoth - Ayhan ikilisinin olmaması çok kötü, Topal'ın bu yükü nasıl taşıyacağını bilmiyorum ?

MeMo
13.Aralık.2006, 03:29
Bu konu kilitlenmemiş ya :)

GebzeLi1907
13.Aralık.2006, 03:32
Acıkken yaziiim :) GüzeL bi maç oLdu yine Keyfimz yerine geLdi Kadıköyde oLağan Sıradan bi maçtı bizim için :)Her Sene KLasikLeşti zaten..

MeMo
13.Aralık.2006, 03:37
Acıkken yaziiim :) GüzeL bi maç oLdu yine Keyfimz yerine geLdi Kadıköyde oLağan Sıradan bi maçtı bizim için :)Her Sene KLasikLeşti zaten..

Evet.Umarım bu seri devam eder.

Sekopej
13.Aralık.2006, 03:40
Okur grubuna alınmak istemiyorsanız rakibinizi kışkırtacak mesajlardan kaçının. Bir daha uyarı olmayacaktır, ortamı geren, kışkırtıcı mesaj atan arkadaşlara gereken yapılacaktır.

Beni kırmayıp ortamı germeyen, kışkırtmayan mesajlar attığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

MeMo
13.Aralık.2006, 03:42
Maçı konuşamadık doğru düzgün.Yorum yapmamızsa bir sakınca yok dimi biraz eski olmasından dolayı?

El Barto
13.Aralık.2006, 03:43

Hakikaten derbi olmaktan çıkacak maç.

hehehe.

Gençler kuralları okuyun bakalım oradan birşeyler kapıp bu yazdıklarınızı editleyecek misiniz?

Sekopej
13.Aralık.2006, 03:45
Maçı konuşamadık doğru düzgün.Yorum yapmamızsa bir sakınca yok dimi biraz eski olmasından dolayı?

Maç hakkında "maç hakkında" yorum yapacaksanız neden bir sakınca olsun ki?

GebzeLi1907
13.Aralık.2006, 03:46
Ben Gerceği söyledim bunda tahrik edici bişey yok bence .Benim En banko gördüğüm macLardan birtanesi Kadıköy'de Gs macı bunu yazmam Suç mu ?

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2006, 03:50
Galatasaray'ın önemli eksikleri olması ve Kalli'nin mevcut kadro ile karşısında İBB varmış gibi bir kadro çıkarması sonucu Galatasaray pozisyon dahi bulamadan maçı kaybetti.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.İstikrar yakaladılar.Başarılı bir şekilde gidiyorlar.

Sekopej
13.Aralık.2006, 03:57
Evet benim de en garanti gördüğüm maçlardan biridir, hatta arkadaşlarıma takılırım 10 sene boyunca Kadıköy'de oynayacağımız maçlar için iddiaya girelim, berabere biterse bile ben kaybetmiş olayım diye.

Bunu burada dile getirirken kışkırtma amacımız olmasın, yoksa Galatasaray'ı yenmek çok keyifli, senelerdir yenmek daha keyifli.:)

Oyuncularımız biraz daha dikkatli olsaydı farklı bir galibiyet daha alabilirdik. Kalli, Terim'in zamanında yaptığını yaptı. Fenerbahçe 10 kişi kalınca Terim de orta sahayı boşaltıp forvet almıştı ve maçı çeviremedi üstüne fark yedi.

Kalli daha şanslıydı, orta sahayı boşaltınca oyunun tüm kontrolünü Fenerbahçe aldı. Galatasaray'ın sakatlarının çok olması da onları etkiledi.

Bir diğer sevindiri yan da bu maçtan sonra ne hakem hataları konuşuldu ne de taraftarların yaptığı olaylar. Son maçta olan olaylardan sonra intikam diye taraftar bilenseydi bu maçta da çok değişik şeyler olabilirdi ama taraftar olgun davrandı, takımına köstek değil destek oldu. Ve bir intikam alındıysa bunu sahada mücadele eden oyuncular galip gelerek aldı.

Sahada galip gelmek rakibe verilecek en büyük acıdır bence, yoksa oyuna müdahale edip oyunun oynanmamasını sağlamak futbolcuları pek etkilemez. Dileğim Galatasaray taraftarının intikam diye 2. maçı görmemeleri ve bu maçta olduğu gibi olaysız güzel bir maç izlememiz.

Ne Galatasaray Fenerbahçe'siz, ne Fenerbahçe Galatasaray'sız olmaz. Bu maçlardan duyulan heyecan ve keyif, tarif edilemez. Bu nedenle bu rekabetin artması için birbirimize bitirmeye çalışmayalım.:p

uAburak89
13.Aralık.2006, 04:57
Kalli'den saçma kadro bekliyordum ama bu kadar saçmalık beklemiyordum doğrusu.. Kahraman olmaya çalışmasaydı biz bu maçtan çok rahat puanla dönerdik.. Uzun uzadıya yazmanın bir mantığı yok, bu bizim artık bir psikolojik savaş.. Takımı her yönden adam gibi hazırlayacak bir teknik direktör olmadığı sürece bu lanet olası seri devam eder..

MeMo
13.Aralık.2006, 05:29
Kadıköyde'ki atmosferde bu galibiyettte önemli rol oynadı

uAburak89
13.Aralık.2006, 05:45
MeMo atmosfer dedin aklıma geldi, elektronik ıslığa karşı 3'lü çekip sesini duyuran ultrAslan kardeşlerime helal olsun.. Onlar için kazanmalıydı takım ama olmadı maalesef..

MeMo
13.Aralık.2006, 05:51
MeMo atmosfer dedin aklıma geldi, elektronik ıslığa karşı 3'lü çekip sesini duyuran ultrAslan kardeşlerime helal olsun.. Onlar için kazanmalıydı takım ama olmadı maalesef..

Evet.Haklısın bu maçda diğer derbilere göre birazda olsa taraftar kötüydü tribünler iyi yönetilmedi.

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2006, 03:24
Alex ne kadar zeki bir futbolcu olduğunu yine maçta gösterdi. Semih'e attığı pas çok güzeldi. Song ve Servet Semih için her türlü sakatlama tekniklerini kullandılar. Yengeç dansı müthişti. Maç daha farklı olabilirdi Orkun engelledi. Geç olsa da tebrikler Fenerbahçe.

Universal
15.Aralık.2006, 03:45
Tribünler bana göre çok güzeldi, son zamanlarda küfür edilmeyen bir derbi izledik, ufak tefek şeyler oldu bunlarda nazar boncuğu olsun. :)

Yengeç dansına söylenecek söz yok keşke golü R.Carlos atıp yapsalardı daha güzel olurdu. :) Ama Semih bilmediği halde yapmaya çalışması gerçekten çok güzeldi. :)

Futbol'a diyecek söz yok. Bana göre bu sezon oynadığmıız en iyi oyundu. İsabetli şutlar çeksek ve belki 10 kişi kalmasak daha farklı kazanabilirdik.

MeMo
15.Aralık.2006, 03:47
Deivid le Roberto Carlos daha farklı danslar üretecekmiş :)

Memedov
15.Aralık.2006, 09:00
Konuşulcağı kadar konuşulmuş sanırsam, işin cılkı çıkmadan konuyu kapatıyorum. :)

Tekrardan tebrikler Fenerbahçe, izlediğim en sakin en güzel derbi idi..