Log in

View Full Version : Fenerbahçe - CSKA Moskova | Şampiyonlar Ligi 6.Maç

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 01:21
http://www.sporbul.com/images/icerik/204_64_552.jpghttp://cache.images.soccerway.com/new/teams/1842.gif

Yer: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Saat: 21:45

Yayın: Star TV

MeMo
12.Aralık.2006, 01:24
Yenmemiz gerek yeneceğizde

Fıratcan Alçınkaya
12.Aralık.2006, 01:26
Fenerbahçe kazanır...

deniz.91
12.Aralık.2006, 01:27
inşallah yener fb kötü yunanistanın bile olimpiakos bir üst tura çıktı

KaF KeF
12.Aralık.2006, 01:34
inş.Alırız maçı...

eGowiCh
12.Aralık.2006, 02:14
Zorlanmadan kazanırız.

El Comandante
12.Aralık.2006, 02:18
Fenerbahce bu maci alacaktir !

RoNNiE91
12.Aralık.2006, 02:44
Fenerbahçe kazanır.

tosunpasa
12.Aralık.2006, 02:49
Kazanacak güce sahibiz. Ve kazanacağız..!

a.arıcı-11
12.Aralık.2006, 02:54
bu maçı alacaz başka yolu yok!!!!!

RaSenGan
12.Aralık.2006, 02:55
Jo ve Vagner Love yok.Fenerbahçe zorlanmaz.

Varonil
12.Aralık.2006, 02:59
Kazanacağız !! ....

Universal
12.Aralık.2006, 03:03
Dönmek yok, ölmek var. Ölene kadar oynayacağız CSKA ezip geçeceğiz. Tahmini skor: 4-0.

Memedov
12.Aralık.2006, 03:09
Sonuna geldik, sonunuda getiririz. Yeneceğimizi düşünüyorum..

bursa_mc
12.Aralık.2006, 03:10
Fenerbahçe maçı rahat alır..

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 03:15
Jo ve Vagner yok.. Fener kazanır. ;)

goosfraba
12.Aralık.2006, 03:17
CSKA takımın yarısını getirmemiş duyduğum kadarıyla. Bütün avantajlar Fenerbahçe'nin elinde. Görünen o ki FB gruptan çıkacak

Universal
12.Aralık.2006, 03:19
Gelse ne farkederdiki iddiasız bir CSKA her türlü yeneceğiz, zamanında Harigston kupasında bile İngiltere en iyi oyuncuları getirmedik tekrarlayalım maçı dediler kabul ettik bu sefer daha farklı bir skor ile yendik. :) Buda ona benziyor. Her türlü yeneceğiz... Ölmek var, dönem yok!

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 03:26
İnşallah bir aksilik olmaz ve Fenerbahçe rahat bir şekilde 2.tura çıkar.Bunu yapabileceğine inanıyorum.

ForsakeN
12.Aralık.2006, 03:46
İnşAllah kazanacağız.Bir üst tura çok yakınız.

goosfraba
12.Aralık.2006, 03:52
Tahmini ilk 11 şöyle ;

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Vederson, Alex, Semih

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, Aleksei Berezutski, Ignashevich, Grigoriev, Aldonin, Taranov, Eduardo, Zhirkov, Caner, Ramon, Janczyk

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2006, 04:13
Kesinleşen 11 ler:
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur Boral
Alex
Semih

CSKA
Akinfeev
Semberas
Ignashevic
Ramon
A. Berezutski
Zhirkov
Janczky
Eduardo
Aldonin
Grigoriev
Caner

Sekopej
12.Aralık.2006, 04:18
Vederson'u bekliyorduk ama Zico Uğur'u oynatacak demek ki?

Bir oyuncuyu kazanmak için bu kadar uğraşıyor Zico, artık Uğur formayı kapamazsa tüm suç kendinindir. Zico; Deniz, Selçuk, Gökhan bu oyunculara gereken şansları verdi ve iyi değerlendirdiler, formayı kaptılar.

CSKA sanırım 15 kişi ile gelmiş, genç oyuncular önümüzdeki sezon kadroda bulunabilmek için mücadele edeceklerdir. Ama ne olursa olsun, kim olursa olsun Fenerbahçe buraya kadar geldikten sonra devamını da getirmeli. Bu yoldan artık dönüş yok...

Universal
12.Aralık.2006, 04:25
CSKA'nın yedeğinde 4 oyuncu var. Ne kadar ciddiye aldıklarını belli oluyor. Caner'de oynuyor bakalım neler olacak.

EreN
12.Aralık.2006, 04:29
Güldür yüzümüzü kanaryam
En az 5 at :)

KaF KeF
12.Aralık.2006, 04:58
Maç başlıyor...

Spiker güzl değil ya..

başarılar...

Fıratcan Alçınkaya
12.Aralık.2006, 05:04
hucumdaki oyuncuları eksik gerçi olsa da CSKA için bişey değişmez... Fenerbahçe de Kezman,Appiah gibi hemen hemen her takımda banko oynicak oyunculardan yoksun çıkıyor...(Aslında buna alıştı hiç te aramıyor) Taraftar güzel başarılar Fenerbahçe ..

PesimiSTyLa
12.Aralık.2006, 05:29
Edu kendi kalesine attı ...

KaF KeF
12.Aralık.2006, 05:29
böyle gol mu olur ya...

RaSenGan
12.Aralık.2006, 05:30
Off be gole bak :D

KaF KeF
Goooll Alex!!!!!!!!!!!!!!!

PesimiSTyLa
Alex attı :D

EreN
12.Aralık.2006, 05:32
gol böyle atılır..

uAburak89
12.Aralık.2006, 05:35
Psv 10 kişi kalmış.. O maç 0-0.. Turu geçti Fenerbahçe..

Alex'in golüne de OHA demek istiyorum.. :D

tombul taho
12.Aralık.2006, 05:42
Psv 10 kişi kalmış.. O maç 0-0.. Turu geçti Fenerbahçe..

Alex'in golüne de OHA demek istiyorum.. :D

Daha kaçıncı dakikaki kırmızı kart görmüş PSV yahu ??? Vay anasını..

E o zaman bütün FB'li üyelerimizi kutlayalım bir üst tura çıktıkları için ;)

Tebriler Fenerbahçe! :)

Not: Bu arada Alex2in golüne yorum yapmaya gerek bil görmedim. Alex çünkü... Alıştım bu gollerine adamın :D

EreN
12.Aralık.2006, 05:46
Bu saatten sonra bana ne lincolnü ne delgadoyu alex'ten üstün göstertemez kimse..
Adam 3 çalıma attı ki birini ronaldinho ve türevleri yapıyor :) sonra duvar pası yaptı 3 kişi arasında..sonra bide ara pas attı..
eh golüde alexe yazdım ben :)

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 05:48
Tebrikler Fenerbahçe.

Memedov
12.Aralık.2006, 05:48
Takımı Alex sırtladı. Gurup´dan çıktık diyebiliriz artık.:)

krAlex..:p

uAburak89
12.Aralık.2006, 05:49
28. Dakika da Mendez atılmış Çağrı..

GebzeLi1907
12.Aralık.2006, 05:50
Alex..Alex..Alex..

Başka Söze Gerek Yok..:)

eGowiCh
Bu saatten sonra bana ne lincolnü ne delgadoyu alex'ten üstün göstertemez kimse..
Adam 3 çalıma attı ki birini ronaldinho ve türevleri yapıyor :) sonra duvar pası yaptı 3 kişi arasında..sonra bide ara pas attı..

Aynen katılıyorum EreN :)

Ne Delgado, ne Lincoln, tek kral var o da Alex :) Gerçekten ilk golü muhteşem, jeneriklik bir gol, evde çılgına döndüm gol olunca, harika vurdu. İkinci golü ben de Alex'e yazdım, ilk çalımı ve sonrasında yaptığı duvar pası ve akabindeki süper pasıyla golü yaptırdı. Geçen seneden çok daha iyi oynuyor Alex, gerçekten sakatlığı atlatmış ve kafası rahat gibi görünüyor.

Universal

Abi her takıma bir Alex lazım.... :)

KrAlex:2
CSKA:1

Adam dehşet ya, aldı topu 10 saniyede gol yaptı.:D

Bandidas
12.Aralık.2006, 05:51
Alex de Souza işte...

bursa_mc
12.Aralık.2006, 05:52
fener baksen ya.helal olsun :D

Varonil
12.Aralık.2006, 05:53
Olması gibi bitti ilk yarı,şansa bir gol yedik o da kendi kalemize :)

Alex,hakikaten kendisini seyretmek çok büyük keyif.Müthiş bir gol atıp,bir golü de hazırladı.

Gruptan çıkıp son 16'ya kalmaya 45 dakika kaldı .. :)

PesimiSTyLa
12.Aralık.2006, 05:53

Tmm hocam alex harika gol attı da durumu Lincoln, alex, delgado tartışmasına getirmeye gerek yok :) Oraya girersek sabaha kadar konuşuruz:)

Tebrik edelim FB yi cıktı arrtık ;;) 2. yarıda fark bekliyorum...

eGowiCh
12.Aralık.2006, 05:54
Alex 2 - 1 CSKA değil bence, Alex 2 - 1 Edu Dracena :D

Edu'nun acilen gönderilmesi lazım devre arasında, iki CSKA maçıdır bizi yakıyor, bugün de yaktı, bu hataları 2. tur maçlarında yapacak olursa hiç şansımız olmaz, hele ki puan değil, eleme maçında bu hataların telafisi olmaz. Düşünsenize, içerde Chelsea'ye veya Milan'a karşı oynuyorsunuz, 0-0 iken tak gidiyor Edu böyle bir gol yapıyor ve rakip önde, al işte gitti tur...

uAburak89
12.Aralık.2006, 05:55
Edu'da CSKA fobisi var herhalde.. :icon_biggrin:

ForsakeN
12.Aralık.2006, 05:56
PSV-İnter maçında PSV 10 kişi kaldı. Mendez gole giden Suazo'yu indirdi.

Universal
12.Aralık.2006, 05:59
Porto'da rakip olur artık umarım çünkü ondan kolayı yok, Barçasıydı Real'di. Felan tabii bize rakip olursa başarılar dilemek düşer centilmence neyseee.

Edu bu kaçın gol'ü CSKA'ya CSKA bize üç gol attı Edu'nun iki gol bir asist(penaltı). :D

Fıratcan Alçınkaya
12.Aralık.2006, 06:03
Rusya da halk kahramanı ilan edilcekti Edu maç CSKA galibiyetiyle yada berabere bitseydi..

Aykan19o3
12.Aralık.2006, 06:04
Fenerbahce taraftarına yazık acılan pankarttan utanır insan.Porto'ya başarılar dileriz...

Eeee nede olsa ''Fenerbahce Cumhuriyeti'' pehhhh ! Yazıkk sadece yazıkk...

Yani şu pankartın açılmasının ne anlamı varki.. Belki 2. turda Porto gelip eliycek seni o zaman ne olucak? Keşke açılmasa böyle pankartlar..

uAburak89
12.Aralık.2006, 06:21
İnter attı, bu iş kökünden bitti.. :D

GebzeLi1907
12.Aralık.2006, 06:36
Biz Tura Çıkıoz:DHeLaL Bee.Bu İş Bu Kadarrdır artık

tombul taho
12.Aralık.2006, 06:46
aha 3 oldu. uğur patladı. eferim lan uğur. bu çocukta iş var ;)

KaF KeF
12.Aralık.2006, 06:46
uğuur boral.....

RaSenGan
12.Aralık.2006, 06:47
Uğur forvet mi oynuyo abi bu ne hep gol atıyo hat-trick yapıcaktı 1 tane direkten döndü :D

goosfraba
12.Aralık.2006, 06:48
Golleri atmak için illa ki forvet oynamak gerekmiyor Aygün :) Gurur duyuyoruz...

RaSenGan
12.Aralık.2006, 06:49
Golleri atmak için illa ki forvet oynamak gerekmiyor Aygün :) Gurur duyuyoruz...

Yok abi hep forvette gördüm onu.Güzel forvet olur Uğur'dan :p

Fıratcan Alçınkaya
12.Aralık.2006, 06:49
Güzeldi bütün goller tebrikler Fenerbahçe...:)

KaF KeF
12.Aralık.2006, 06:50
Bitti..Allaha Şükür...

Universal
12.Aralık.2006, 06:51
Oh beeee, umarım çeyrek final, yarı final görmekte kısmet olur. Bir üst turdayız........ Herkese Teşekkürler....

Söylenecek söze gerek yok, görüntümüz yetiyor. :D

goosfraba
12.Aralık.2006, 06:54
Yok abi hep forvette gördüm onu.Güzel forvet olur Uğur'dan :p

Bi ara gel kademe anlayışını anlatayım sana, biraz zor olacak ama:)

Grubun bütün maçlarında pozitif futbolla Avrupa'ya biz geliyoruz dedik. İnşallah güzel, dişimize göre bir takım gelirde gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

PesimiSTyLa
12.Aralık.2006, 06:58
tebrikler ;;)

Memedov
12.Aralık.2006, 06:59
'' Avrupa´nın yeni Prens´i '' Fenerbahçe.

Daha en başından inanıyordum bu guruptan çıkacağımıza bizi utandırmadı kanaryalar. Tebrikler bizden onlara gönüllerimiz sizlerle..

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 07:01
Devler Ligindeki şovumuz iyi başladı iyi gidiyor Tebrikler FenerbahçeM !

EreN
12.Aralık.2006, 07:02
Vallahi çok mutluyum! kelimelerle ifade edilemez..!

KaF KeF
12.Aralık.2006, 07:03
Transfer parası cepte:p

Fernando Gago
12.Aralık.2006, 07:10
Ortamı gerdiğim için FENERBAHÇE'li arkadaşlardan özür diliyor ve üzülerek belirtiyorum ki! 0 puanlık rekorumuza ortak çıktı :D

Böyle bir rekor dalı yok :0:

Bunun örnekleri daha önce vardı zaten Anderlect 0 çkmesi gibi

tombul taho
12.Aralık.2006, 07:12
Şşşşş... Çocuklar ne oluyor????

Böyle bir günde birbirinize laf atacağınıza ortak sevinç yaşamayı bilmiyomusunuz? Bu forumda bunu öğrenemediniz mi halen?

Burda hiç bi zaman Yönetici ve Üye ayrımı yapılmaz!!! Sadece yöneticilerin biraz daha fazla yetkileri vardır. Önemli olan orada yönetici ya a üye yazması değildir. Önemli olan insanlıktır. O yüzden boşu boşuna tartışmayın!!!

Ben Fenerbahçeyi ve Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sonuçta hakettiler mi? Bence hakettiler. Hem en azından uzun zaman sonra ülkemiz bu kadar çok puan alacak Avrupa'da daha ne istiyorsunuz!

Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı yeniden tebrik ediyoum. Umarım daha devamı gelir.

BeeTLeJuiCe
12.Aralık.2006, 07:14
Aşkınla, Coşkunla sen çok yaşa....

Helal olsun Fenerbahçeme beeee. Hepsi muhteşemdi.

Üst turda Porto yada Sevilla'dan biri gelirse tur için daha fazla şansımız olabilir. Elenirsekde güzel futbol oynayıp elenelim.

yusufislam
12.Aralık.2006, 07:35
hani alex uzaktan sut atamiyordu?
cska,
ankara,
ankara,
sivas,

bunlar aklima ilk gelenler..

bu Gokhan Gonulde birseyler var, UEFA BILE FARKETMIS ki,
aurelio ile beraber gokhan da doping testi yapmak zorunda kalmis, ne mutlu ki ikiside NEGATIF(yani doping yok) cikmis testlerinde!

bu gokhan gonulu ulkenin en iyi sagbacki yapmaliyiz, ki kimseden bir itiraz duyulmaz herhalde!?

tombul taho
12.Aralık.2006, 07:38
bu Gokhan Gonulde birseyler var, UEFA BILE FARKETMIS ki,
aurelio ile beraber gokhan da doping testi yapmak zorunda kalmis, ne mutlu ki ikiside NEGATIF(yani doping yok) cikmis testlerinde!

bu gokhan gonulu ulkenin en iyi sagbacki yapmaliyiz, ki kimseden bir itiraz duyulmaz herhalde!?
doping çıksa zamanında Tuncay'da çıkardı. Tuncay kadar hızl koşabilen iyi dribbling'i olan süratli futbolcu yok şuanda. Onda da çıkmadığına göre Gökhan'a gerek kalmaz :icon_cool:

BeeTLeJuiCe
12.Aralık.2006, 07:44
Gökhan Gönül'e hayran kaldım bu maçta. Carlos'un gençliği mübarek. :D

Dikkatimi çekti Cafu'lu, Serginho'lu Milan gibi oynuyoruz. Beklerin çok fazla atağa katılması kalabalık ortasaha düzeni. Yani bi nevi Brezilya milli takımı tarzı. Zico baya benimsetmiş bu stili bizim futbolculara. Özellikle avrupa maçlarında ve son GS maçında bu şekilde oynadık. Genel olarak hep böyle oynuyorduk ama Gökhan Gönül cuk oturdu deriz ya öyle oldu bu oyun stiline.

tombul taho
12.Aralık.2006, 07:50
Şu takımda bi de Tuncay olsa var yaaaa...

Harbiden çok güzel olur. Şimdi bazı arkadaşlar Tuncay'ı nereye koyacaksın bu 11'de diyecekler ama ben olsam ne Kezman'ı oynatırım ne de Semih'i... Banko Tuncay'ı koyarım. Çok da güzel oynar yani!

BeeTLeJuiCe
12.Aralık.2006, 08:04
Deivid yerine bi Tuncay çok daha iş yapar bu takımda.

Acaba devre arasında transfer yapacakmıyız. Şu takıma uzun ve yırtıcı bir forvet çok iyi olur. Semih aslında çok iyi ama Olası bir Manu,Barca gibi rakipler karşısında yetersiz olur bence.

Birde Aurelio'nun yanına Appiah artık monte edilmeli. Deniz tamam dirençli iyi oyuncu , Selçük keza öyle ama bazen 2side öyle hatalar yapıyolarki saç baş yoluyosun. Denizin lüzumsuz geri pasları, Selçuğun aldığı topu şuursuzca sürmesi falan. Appiah takımda düşünülmüyorsa da o bölgeye bi takviye olabilir.

Cengo
12.Aralık.2006, 08:48
Şu takımda bi de Tuncay olsa var yaaaa...

Harbiden çok güzel olur. Şimdi bazı arkadaşlar Tuncay'ı nereye koyacaksın bu 11'de diyecekler ama ben olsam ne Kezman'ı oynatırım ne de Semih'i... Banko Tuncay'ı koyarım. Çok da güzel oynar yani!

Tuncay bol gol kaçırır, saç baş yoldurur yine, Semih daha iyi yine..

@mista7fb
Appiah Deniz gibi parçalamıyor, orada savaşan, parçalayan oyuncuya ihtiyaç var.
Emerson'u, Gattuso'yu yada Diarra'yı alamaycağımıza göre Deniz gayet güzel idare ediyor.

Appiah ile Aurelio aynı oyun tarzının oyuncuları, ofansif ağırlık önliberolar, her ne kadar Aurelio top da çalsa tam defansif bir oyun değil, teknik ve şans verildiğinden ofansta çok iş yapıyor.
Stoper özellikleri olan yırtıcı bir defansif önlibero lazım, Sissoko cuk otururdu..

nerazzuri
12.Aralık.2006, 15:40
http://www.fenerbahce.com/images/giris/fb-cska1.jpg

SIRA SİZDE !....

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:QkSoSpLYrjzX6M:http://img169.imageshack.us/img169/8201/chelsea1wc9.png

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:mLd2AJpzQsM3BM:http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/inceleme/porto.gifhttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:iOwz_QWJwSV-vM:http://centerholdsit.files.wordpress.com/2007/08/arsenal.png

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:HgAP4q4zZ4jZWM:http://www.ticket4-you.com/acatalog/Brochure-real_madrid.jpg http://tbn0.google.com/images?q=tbn:3dQUevTOdqVKxM:http://www.highwaygold.co.uk/images/hqphotos/20030831/reduced/Dscn3799.jpg

eXcitinG
12.Aralık.2006, 16:40
Fenerbahçe yi gönüLden kutLarım. Çok büyük bir zafer yaşattıLar. Gerçekten son yıLLarda ihtiyacımız oLan bir başarıyı gerçekLeştirdiLer. TebrikLer Fenerbahçe ye.

Ilhan
12.Aralık.2006, 18:45
Bu tamamen Edu'nun şanssızlığı. Bence Edu çok kaliteli bir stoper ve maç boyu en kritik müdaheleleri yapan bir stoper. Edu olmasa belki önceki PSV maçlarında veya Inter maçında ekstra goller yiyebilirdi Fenerbahçe. Her zaman bu tarz hatalar yapacak diye birşey yok.

Alex 2 - 1 CSKA değil bence, Alex 2 - 1 Edu Dracena :D

Edu'nun acilen gönderilmesi lazım devre arasında, iki CSKA maçıdır bizi yakıyor, bugün de yaktı, bu hataları 2. tur maçlarında yapacak olursa hiç şansımız olmaz, hele ki puan değil, eleme maçında bu hataların telafisi olmaz. Düşünsenize, içerde Chelsea'ye veya Milan'a karşı oynuyorsunuz, 0-0 iken tak gidiyor Edu böyle bir gol yapıyor ve rakip önde, al işte gitti tur...

Fietra 10
12.Aralık.2006, 18:59
Kurada Porto'nun çıkması ümidiyle..

RaSenGan
12.Aralık.2006, 20:02
2.Turda Porto hariç diğer takımlar gelirse Fenerbahçe için çok zor olucak.Bu maçı kazanacağı belliydi ztn.Fenerbahçe gruplardaki iyi performansını üst turda da devam ettirirse belki çeyrek finale çıkabilir.

senderson
12.Aralık.2006, 20:05
İster Porto çıksın ister Manchester.Bu saatten sonra Fenerbahçe takım ayrımı yapmamalı.Türkiye'nin en büyüğü biziz...

canavar20
12.Aralık.2006, 20:09
Alex nesin sen ya.:p Ben Manu ve BArça'nın çıkmasını istemem. Ama Gökhan böyle iyi oynarsa Messi ne ki hem Carlos'ta var yani o kadar korkmaya gerek yok.

a.arıcı-11
12.Aralık.2006, 20:40
yok abi ben o takımlar içinde en çok portoyu ikinci olarakta milanı isterim sonuçta bu yıl çok kötüler

RaSenGan
12.Aralık.2006, 20:59
Evlenme teklifi

F.Bahçeli bir taraftar, dün gece kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Emre isimli taraftar, stat hoparlörlerinden "Benimle evlenir misin Sibel?" diyerek teklifte bulundu. Maraton'da da "Sibel, Emre ile evlen" pankartı açılırken, skorbortta ikilinin birlikte resimleri gösterildi.

PesimiSTyLa
12.Aralık.2006, 21:09
İster Porto çıksın ister Manchester.Bu saatten sonra Fenerbahçe takım ayrımı yapmamalı.Türkiye'nin en büyüğü biziz...

Onur tahrik etmee :) TR nin en buyugunu tartışmaya baslarsak sabaha kadar sürer tartişmamız:)

Fenerbahceyi kutladık 2. Tura cıktı diye ;;) Galatasaray ın da ceyrek final ve sanpiyon kulupler de yarı final oynadıgı unutlmasın ;;) UEFA + süper kupadan bahsetmiyorum bile ;;)

Fenerbahceyi tekrar kutluyorum haketti turu ;;)

Aydin
12.Aralık.2006, 23:22

hem birlik olalım diyorsun hem takımını ayırıyorsun kışkırtma yaratıyorsun. şizofrenik bir sorun olsa gerenk.

neyse kışkırtmalardan kaçalım. gülelim eğlenelim.

Aydin
12.Aralık.2006, 23:31
Fenerbahçe daha iyi oynayabilir.Onun gücü bu değil.2.Yarı fark atabiliriz.8-0'ı egale ederiz.

bu cümleyi kuran arkadaşımızın yazarlığı elinden alınmıştır.

senderson
12.Aralık.2006, 23:37
hem birlik olalım diyorsun hem takımını ayırıyorsun kışkırtma yaratıyorsun. şizofrenik bir sorun olsa gerenk.

neyse kışkırtmalardan kaçalım. gülelim eğlenelim.
Ben kimle birlike olalım dedim? Ayrıca "şizofrenik bir sorun" diyerek siz tahrik etmeye çalışyorsunuz....

Aydin
12.Aralık.2006, 23:55
aynen ben yanlış anlamışım. kusura bakma.

onun dışında tahrik etmeme kısmını yanlış anlamamışım orası geçerli.

uAsamet91
13.Aralık.2006, 00:30
Fenerbahce diger turda elenir

Aydin
13.Aralık.2006, 00:40
nerden biliyorsun onu ? daha rakibimiz bile belli değil.

bakın beyler son kez uyarıyorum kışkırtıcı mesajlar yazmayın.

fmsmyrna
13.Aralık.2006, 00:52
Bu tamamen Edu'nun şanssızlığı. Bence Edu çok kaliteli bir stoper ve maç boyu en kritik müdaheleleri yapan bir stoper. Edu olmasa belki önceki PSV maçlarında veya Inter maçında ekstra goller yiyebilirdi Fenerbahçe. Her zaman bu tarz hatalar yapacak diye birşey yok.

Tamamen katılıyorum stoper oyuncusu elbet hata yapıcak 1 yapıcak 2 yapıcak ama esas oyunun genelinde savunmayı nasıl toparladığı önemli bencede çok iyi bi stoepr Edu elimizden kaçırmamalıyız.Volkan bağırmamışta olabilir ayrıca Volkan'a bırakmayacak kadar saçmalık yapmaz heralde

tombul taho
13.Aralık.2006, 00:59
Tamamen katılıyorum stoper oyuncusu elbet hata yapıcak 1 yapıcak 2 yapıcak ama esas oyunun genelinde savunmayı nasıl toparladığı önemli bencede çok iyi bi stoepr Edu elimizden kaçırmamalıyız.Volkan bağırmamışta olabilir ayrıca Volkan'a bırakmayacak kadar saçmalık yapmaz heralde
Volkan maç sonunda o konu hakkında açıklama yaptıydı. Volkan bağırmış topu bırakma çıkıyorum ben diye ama top CSKA'da olduğu için o sırada statta ıslık varmış o yüzden duyamadı dedi Volkan.

TürkuAz
13.Aralık.2006, 01:16

Şakacı şey seni.. :icon_smile:

ForsakeN
13.Aralık.2006, 01:43
Gerçekten çok mutluyum.Uzun zamandır böyle bir başarıya hasrettik.Umarım diğer turlarda da aynı performansı sergileriz.

Halen bazı arkadaşlar tebrik etmek yerine laf atabiliyorlar.Bravo....

Sekopej
13.Aralık.2006, 02:00
31. maçımız oldu Kadıköy'de üst üste kaybetmediğimiz. Kadıköy rakipler için cehennem oldu.

Alex bu takımın yıldızı olduğunu dün tekrar bizlere gösterdi, maçın başından son dakikaya kadar diğer maçı düşünmeden kazanmak isteyen bir Fenerbahçe vardı sahada. Ve sonunda kazandık da, 11 puan toplayarak gruptan çıktık.

Uğur verilen şansı iyi değerlendiremeyecek diye düşünürken Alex'in mükemmel çalımı, verkaçı ardından da attığı ara pasını gole çevirerek ve sonrasında oyununu olumlu yönde geliştirerek şansı iyi kullandı. Ama formanın kalıcı olmasını istiyorsa daha çok çalışmalı.

Edu hata yaptı, golü yedik ama oyun genelinde yerinde müdahalelerde bulundu. Bu sezon bu defans kurgusu bozulmamalı.

Ben bu başarıda en büyük etkenin Carlos olduğunu düşünüyorum. Öncelikle arkadaşlarına güven ve inanç sağlamış. Grup maçları başladığında evimizde maç kaybetmeyeceğiz demişti Carlos ve kaybetmedik de. Real Madrid'in gelmesini isterim, Porto haricinde hangi takım gelirse gelsin, çıkarız diyemeyiz. Tabi ki çıkmak isteriz ama bu bizim istememizle olmuyor.

Madrid'e karçı Carlos takımı daha iyi hazırlayabilir, şimdi kurayı beklemek kaldı. Bu turda güçlü rakiplerden biriyle karşılaşacağız, bu turu geçersek bu sezon için büyük başarı sağlamış oluruz.

RaSenGan
13.Aralık.2006, 02:03
Kuralar ayın kaçında çekiliyor ?

El Barto
13.Aralık.2006, 02:08
Fenerbahçe ve Türk futbolu için önemli bir olay bütün oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Umarım gidebildiği kadar yukarı gider Fenerbahçe bir Türk olarak gururlandırır bizleri.

Kuradanda Porto gelir umarım. Porto'yu Beşiktaş karşısında seyrettik. Beşiktaş biraz şanslı olsaydı 2 maçıda kazanabilirdi. Fenerbahçe için böyle bir kura hayırlı olur kanısındayım ve Porto gelirsede bir üst turda görürüz sanıyorum Fenerbahçe'yi.

Professeur
13.Aralık.2006, 02:10
Kuralar ayın kaçında çekiliyor ?

İsviçre`nin Nyon kentinde 21 Aralık Cuma, Aygün'cüm.

RaSenGan
13.Aralık.2006, 02:12
Hmm.1 hafta var.

Fıratcan Alçınkaya
13.Aralık.2006, 02:38

Tabi yahu gecen sene Final oynadı Fenerbahçe... Porto v Monaco nun da kimse sıyrılıp finale gelebilceğine inanmıyordu... Dün maçtan önce Şekip Mosturoğlu güzel açıklamalar yapmıştı bende ona katılıyorum bu işler zaman ister tecrübe ister bugün 2.Turdaki Fenerbahçe nin habercisi gecen senek UEFA maçlarıydı... Gelecek senede daha da ilerliyecektir belki Şöhret - Para - hepsi geliyor bu tarz olaylarla Fenerbahçe belkide bu senede daha da ilerliyecetir... Ama kim gelirse gelsin farketmez mesajlar biraz abes kaçıyor bkz_ Inter 3-0 Fenerbahçe karşıdaki takımlar Porto v biraz Sevilla haric Fenerbahçe yi elicek takımlar...

MeMo
13.Aralık.2006, 02:44
Helal olsun çocuklar süper maç oldu Alex diyorum sadece :)

Bu arada sanki Fenerbahçe 2.turda elenirse başarısız olmuş olur gibi mesajlar atmayın lütfen buraya kadar gelmekte çok iyi.

Fenerbahçe hersene üstüne katarak oynuyor.

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 02:48
Allahım ne zaman tebrik etmeyi öğrenecek bizim gençler??

GebzeLi1907
13.Aralık.2006, 02:56
Kurada Kim geLirse geLsin Kadıköyde'ki Mac bizim..
beLki Barca yenerse yener oda cok zor benim inancım bu depLasman macımız bizim kader macımız oLur yani..

Fıratcan Alçınkaya
13.Aralık.2006, 03:09
Allahım ne zaman tebrik etmeyi öğrenecek bizim gençler??

Güzeldi bütün goller tebrikler Fenerbahçe...:)

Mesaj banasa ki benim mesajımdan dakikalar sonra geldi üstüme alındım... Plastik görüşleri ile samimi mesajlar arasındaki farkı kestircek biri olduğu görüşündeyim Turgut... Ha sen kim gelirse gelsin eleriz farketmez diyosan o başka tabi 21Aralıkta kuralar çekildinde Allah ım ne olur Porto gelsin Manchester Barcelona Chelsea vs. gelmesin dicek diye düşünüyorm Fenerbahçe liler %99.9 böle olucak...

O yüzden bende düşündüğümü söyledim tebrik etmeyi biliriz tabi değer verip önceki sayfaları kurcalayabilene...

MeMo
13.Aralık.2006, 03:11
Mesaj banasa ki benim mesajımdan dakikalar sonra geldi üstüme alındım... Plastik görüşleri ile samimi mesajlar arasındaki farkı kestircek biri olduğu görüşündeyim Turgut... Ha sen kim gelirse gelsin eleriz farketmez diyosan o başka tabi 21Aralıkta kuralar çekildinde Allah ım ne olur Porto gelsin Manchester Barcelona Chelsea vs. gelmesin dicek diye düşünüyorm Fenerbahçe liler %99.9 böle olucak...

O yüzden bende düşündüğümü söyledim tebrik etmeyi biliriz tabi değer verip önceki sayfaları kurcalayabilene...

Abi sana demedi sanırsam Turgut abi.İleriki turda elenir diyenlere sözü.Zaten sen böyle bir şey yapmazsın yapsan bile art niyetli dğilsindir :)

CeNTeR_TR
13.Aralık.2006, 03:17
Fırtacan senle alakası yok canım :) Benim demek istediğimi sen anladında üstüne alınmışssın :p Yoksa senin yorumun gayet açık..Benim demek istediğim geçen hafta çıkamayacaksınız diyip bu hafta Çıktığımız grubu kolay gösterip şimdide Büyük takımın gelmesi için dua eden ama kendi hallerini düşünmeyen arkadaşlara..

bursa_mc
13.Aralık.2006, 03:29
Avrupa'nın yenı prensi :D:D

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2006, 03:35
Tebrikler Fenerbahçe.İnşallah 2.turda Porto gelir.

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.İlk yarıyı seyrettim sadece Fenerbahçe bu maçı almak için kendisini fazla kasmadı.Valla maç bana hazırlık maçı gibi geldi.Bir kez daha tebriklerimi iletiyorum..

Memedov
13.Aralık.2006, 03:48

Demek ki Fenerbahçe tur atlayan taraf olacak.:)

İnter-PSV el ele çıkar gruptan...CSKA-FB 3.lük için yarışırlar...

Emurafu
13.Aralık.2006, 03:51
Turu gecebilmemiz için..İngiliz takımları+Barcelona gelmesse iyi olur...

MPorto gelirse Çok iyi olur..

Barcelona falan saglı sollu ataklarla gelebiliyor..İsterseniz istanbulda olsun işimiz zor olur..Onlar kanatları iyi kullanıyoır..Fenerbahcedede Bekler acık veriyor..En iyisi Porto ve Milan(güclü ama)...sistemi Fenerbahceye uyuyor..

Fenerbahce fazla tempo yapamayan takımlara karsı basarılı olur..Sistemi buna uygun..İnsallah porto..

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2006, 03:58
Milan gelsin diyorsunuzda Milan'ın Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu unutuyorsunuz.Milan ligte formsuz olabilir ama Şampiyonlar Liginde Milan her zaman eşleşilmeye korkulması gereken bir takımdır.Adamlar son şampiyon.

Eğer bir takım istenecekse diğerlerinden Fenerbahçe için daha dişe diş tek takım var oda Porto.Ki onlarda hiç yabana atılacak takım değiller.Çok etkili isimleri var ve takım oyununu iyi oynuyorlar.

Yani lafın özü kim gelirse gelsin buradan sonra Fenerbahçe'nin performansı önemli.Şu gelsin bu gelsin gibi laflar gereksiz.

Emurafu
13.Aralık.2006, 04:06
Suanki Formlara göre Final Barcelona-M.united gibi...

2.tur Çok zor olacak...Performansı daha cok artması lazım..Sevilla,Porto,Liverpool(en kötü)

Diger takımlar gelirse Tur için sans lazım olacak..Yoksa Mucize olur..

Universal
13.Aralık.2006, 04:07
Kafaya koydum kim gelirse gelsin ilk maça gideceğim. Umarım Barça gelir en azından yenilsek bile Messi, RonaldinhO, Henry vs. gibi yıldızları canlı izlerim.

Umarım elenir. Sen dün kişisel iletine yazdığın yazıyıda biliyorum umarım bir gün senin temsilcilerin Fenerbahçe'yi elerde burada sevinirisin... ;)

Aydin
13.Aralık.2006, 04:18
samet.suner adlı üyemizin yazarlığı alınmıştır.

kışkırtmayalım. kışkırtanların da gazına gelmeyelim.

EreN
13.Aralık.2006, 06:21
İnter 2 sene 64 maçta sadece 4 kere yenilmiş.. vay be..
adamları bu sezon yenen tek takımız RESMİ maçlarda :)
ayrıca bir ingiliz ekibi gelme olasılığı %70.. hayırlısı neyse o olsun..

LaigLeNoiR
13.Aralık.2006, 06:34
Valla buralara mesaj yazmak çok tehlikeli oldu her an bizde atılabiliriz yazarlıktan neyse neyse uzatmayayım :)

Fenerbahçe çok güzel bir galibiyet aldı.Gruptan çıkacağını da kura çekilirken anlamıştım.

Tebrikler Fenerbahçe'ye.Güzel anlar yaşattı.Umarım bu başarı burada kalmaz ve devamı da gelir.Türkiye'ye G.Saray'dan sonra F.Bahçe'de güzel anlar yaşatacak gibi Avrupada...

2.Turda kim gelirse gelsin kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.Porto ve Sevilla diğerlerine göre biraz daha kolay gibi görünüyor.İnşallah F.Bahçe gönlüne göre güzel bir kura çeker :)

EL-Hadji
13.Aralık.2006, 06:57
Fenerbahçe gruptan çıkmayı başardı. 2. Inter maçı, 1. Cska maçının ilk devresi hariç diğer maçların hepsinde güzel futboluyla beğenimizi kazandı. 2. Tura çıkan 7 takım da kuşkusuz çok iyi takımlar. Porto gelirse Fenerbahçe tur atlayacaktır. Porto haricinde Sevilla karşısında da Fb' nin şansı var ama bu takımlar haricinde Sarı LAcivertlilerin tur atlayacağını sanmıyorum. Umarım iyi bir kura çekip çeyrek finale yükselirler.

eXcitinG
13.Aralık.2006, 16:11
BirLik beraberLiği öğrenmediğimiz, Aynı bayrağa hizmet ettiğimiz biLincini benimsemediğimiz sürece bırakın FutboLu hiç bir aLanda başarı geLmeyecektir. O kadar zormu bir takımı tebrik etmek. Bu takım başarı kazanıyorsa senin tuttuğun takıma da faydası oLuyor. BeLki Fenerbahçe nin bu sezon eLde ettiği puanLar sayesinde sende geLecek yıL Avrupa kupaLarında oynama fırsatı buLacaksın. GaLatasaray tüm Avrupa ya adını duyururken sadece kendi adını mı duyurmuştu ? FB si BJK si bunun faydasını görmemişmiydi. Avrupa da maça çıkarken sırf GS nin başarıLarından doLayı Avrupa takımLarının aha TürkLer geLdi gibi manşetLer oLuşturmasına katkıda buLunmamışmıydı.

Bu kafa iLe bir yere varıLmaz. Lig maçLarında Türkiye sınırLarında tutmaz, destekLemez hatta nefret edebiLirsin ama söz konusu Avrupa oLunca sen kaLkıp bu tarz söyLemLer kuLLanıyorsan ben senin Atatürkçü düşüncenin, bir geLeceği oLduğundan şüphe duyarım. OkuLda Atam demen bir şey ifade etmez o zaman.

Bütün Avrupanın istediği de bu zaten. Bizi birbirimize düşürerek anca yenebiLirLer. Bu her daLda öyLeLedir. FutboL da da aynı. Bu tarz oyunLara geLmememiz gerek. BirLik beraberLik içerisinde oLduğumuzu göstermemiz gerekir.

FutboL dışına çıktık ama burda GüzeL bir zaferi konuşmak yerine maaLesef böyLe keLimeLer kuLLanmamız gerekti. Bundan sonra kuLLandığınız cümLeLere dikkat edin. Kimseye taviz yok. OLmadı kapatırız yine burasını bakarız rahatımıza. Neden bu kadar sıkıntıya ve gereksiz tartışmaLAra girme gereği duyaLım. Kendini biLmez bir kaç kişinin bu böLümden yararLanmak isteyen diğer üyeLere zarar vermesine izin vermeyeceğiz haberiniz oLsun

FenerbahÇe 3-1 Cska
32 Alex 30 Edu
45 UĞur
89 UĞur

a.arıcı-11
13.Aralık.2006, 21:30
Şakacı şey seni.. :icon_smile:
valla burası yeri değil ama üstünlüğümüzü size kabul ettirmek için daha ne yapmamız gerekiyo?
porto gelirse %70 ilk 8 e gireriz sevilla gelirse %40-45 arası diğerleride gelirse çook zor tur atlarız ama top yuvarlak saha düz belli olmaz bu işler

Aydin
13.Aralık.2006, 23:12
beyler ne üstünlüğünden bahsediyorsunuz. konuyu saptırmayın diyorum. türkiyenin en büyüğü fener, gs, bjk diye birşey yok. göreceli kavramlarınızı buraya yazarak konuyu alevlendirmeyin.

bunu sizin anlamanız için daha kaç kişiyi yazarlıktan almamız gerekiyor ?

eGowiCh
13.Aralık.2006, 23:40
Porto çıkar inşallah, diğer takımların hepsi eler bizi 2. turda. Eğer bir şans Porto gelirse, işte o zaman çeyrek final için umutlar doğar ve bu doğrultuda da kadroyu güçlendirmek için yönetimce transfer yapılabilir.

Fenerbahçe bu sene şimdiye dek hep iyi kura çekti. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Arsenal, Sevilla gibi güçlü takımların gelme ihtimali varken, gidip Anderlecht gibi zayıf bir takımı çekerek ilk şansını gösterdi. Daha sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında da en zayıf gruba düşerek yine ikinci kez şansı iyi gitti. İnşallah üçüncü kez de şansımız iyi gider de Porto'yu çekeriz kurada.

EreN
14.Aralık.2006, 00:49
beyler ne üstünlüğünden bahsediyorsunuz. konuyu saptırmayın diyorum. türkiyenin en büyüğü fener, gs, bjk diye birşey yok. göreceli kavramlarınızı buraya yazarak konuyu alevlendirmeyin.

bunu sizin anlamanız için daha kaç kişiyi yazarlıktan almamız gerekiyor ?

Sen bu forumun en büyük yöneticisisin! :director:
bkz.her buluşmada bana ısmarladığı şeyleri hayatı boyunca sevgililerine bile ısmarlamamış olması..:0:

Şu tezahürat gerçekten çok hoşuma gidiyor :)
Aşkınla olduk derbeder..bu sevgin bir ömre bedel..fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter :)

Universal
14.Aralık.2006, 05:54
Kim gelirse gelsin en şanslı kulüp biziz, çünkü Fenerbahçe'nin bu sene Avrupa'da ki hedefi gruptan çıkmaktı ve çıktı. Hedefimizi başardık. Bundan sonra çıkan rakip ile maçlarımızı oynayacağız ya bir üst tura çıkıp zaferimize zafer katacağınız veya elenen oyuncularımızı alkışlayacağız. Bu yüzden rahatız. Stressiz maçlar yaşayacağız. Belki Barça, Man. Utd vs gibi eşleşeceğimiz takımlar kupayı kazanmak için oynuyor biz ise nereye kadar gitsek kardır diye oynayan bir kaç kulüpten biriyiz onlar kazanmak zorunda biz ise kazansakta olur kaybetsekte bu yüzden avantaj bizde. Kadıköy'de oynayacağımız ilk maçtan bir zafer ki bunları daha önce büyük takımlara karşı yaptık, deplasmanda ise 10 kişi ile defans yapıp çeyrek finale çıkmak olacaktır. Porto değilde Chealse, Man Utd gelse ve onlara elensek Porto'yu geçmekten daha çok mutlu olabilirim.

BlackEagle19o3
14.Aralık.2006, 19:23
Fenerbahçe'ye tebrikler.

İnşAllah Porto gelir!...

Aşk-ı Şehir
14.Aralık.2006, 19:28
valla burası yeri değil ama üstünlüğümüzü size kabul ettirmek için daha ne yapmamız gerekiyo?
porto gelirse %70 ilk 8 e gireriz sevilla gelirse %40-45 arası diğerleride gelirse çook zor tur atlarız ama top yuvarlak saha düz belli olmaz bu işler

Mesela Avrupada bir kupa alın ;;)

Çok güzel oynadı Fenerbahçe ve hakettiği maçı kazandı. Alex'in golü tam anlamıyla süperdi. Golde Edu'nun bir anlık dikkatsizliğinden geldi zaten. Uğur Boral süperdi.

Şunuda belirtmek isterim ki bence en kolay rakip Porto değil.;;) Hiç biri kolay değil. En zorunu söyliyim "Barcelona". Gerisini eleyebilir Fenerbahçe.

TürkuAz
14.Aralık.2006, 19:36
Bu noktadan sonra kolay rakip yok, eğer Fener'in ön eleme ve gruplardaki şansı yanında olursa turu geçebilir ancak.

MeMo
14.Aralık.2006, 20:20
Bu noktadan sonra kolay rakip yok, eğer Fener'in ön eleme ve gruplardaki şansı yanında olursa turu geçebilir ancak.

Eğer gruplarda şansımız olsaydı PSV maçında Deivid atılmaz bizde galip gelirdik,Edu CSKA deplasmanda ki maçında o hataları yapmaz orda da galip gelirdik ne şansından bahsediyorsun?