View Full Version : G.Saray'a iki kötü haber !
crazzy
12.Aralık.2006, 08:10
Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan iki yıldızın Sivasspor ve G.Birliği OFTAŞ maçlarında da oynamayacakları açıklandı. Galatasaray'a üzücü haber... Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle namağlup unvanını kaybeden Sarı-Kırmızılılar'da derbi maçta yer almayan Lincoln ve Linderoth'un ilk devreyi kapattığı bildirildi. 2 futbolcunun dün yapılan kontrollerinde durumlarının ciddi olduğunun açıklanması Teknik Direktör Feldkamp'ın moralini bozdu. Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Lincoln ve İsveçli oyuncu Linderoth ilk yarının son iki maçı olan Sivasspor ve G.Birliği OFTAŞ karşılaşmalarında forma giyemeyecek.
Emurafu
12.Aralık.2006, 21:48
2 kötü haber degil 2 iyi haber bence..
Çünkü bu adamlar hep sakat sakat oynattık..Sezonun 2 yarısına kadar kendilerini toparlasınlar..Ayrıca sezonun 2 .yarısı onlar için iyi bir fırsat olacak...Riske etmeye gerek yoktu..İyice dinlesinler..
PesimiSTyLa
12.Aralık.2006, 21:50
Bncede dinlenmeleri daha iyi. keza Lincoln un yediği tekmelerin haddi hesabı yok... 2. Yarıda gercek Lincoln u görmek dilegiyle...
RaSenGan
12.Aralık.2006, 22:42
Lincoln ne zaman oynadıki :) Linderoth'un oynamayacağına üzüldüm.
El Comandante
12.Aralık.2006, 23:35
Yav hayatinda MR cektirmemis Linderoth geliyor bizde sakatliniyor.Ise bak ...
Neyse,kendilerini toparlasinlar,sene sonunda halen takimda kalmak istiyorlarsa düzgünce oynamalilar 2.yarida.
King_91
12.Aralık.2006, 23:59
şaka gibi linderoth ve lincoln ilk maçlarda herkesin imrenerek baktığı,galatasaray bu adamları alarak ne müthiş transfer yapmış dediği adamlardı.Lincoln ilk 5 mac,linderoth da 7-8 maçtan sonra yokları oynuyorlar inanılır gibi değil ve benim bu adamların eski formlarına doneceğinden yavaş yavaş ümidim kesilmeye başladı