View Full Version : trabzonspor stad projesi
jarosik_61
13.Aralık.2006, 20:26
arkadaşlar nuri albayrakın akyazıda yapacak olduğu stad projesi hakkında düşüncenizi öğrenmek istiyorum.aslında işin aslı bu stad 2011 yılında düzenlenecek olan gençlik olimpiyatları için yapılacak yapıldığı zaman büyük bir olasılıkla trabzonspor maçlarını orda oynayacak.beni fikrim avni akeri yıkıp yeniden yapmak en akıllıcası.
http://img220.imageshack.us/img220/636/dergi501wi2.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=dergi501wi2.jpg)
nekop
13.Aralık.2006, 20:37
Avni Aker yıkılırsa maçlar nerede oynanacak Fatih Stadında(A.Sebat) mı? Yoksa bir diger seçenek olan Atatürk Olimpiyat Stadında mı? Sebat stadı çok yetersiz bir stad kapasiteside az yani orda oynayamayız Atatürk Stadı'da İstanbul'da Trabzon İstanbul takımı degilki neden gidip maçlarını İstanbulda oynasın ?
jarosik_61
13.Aralık.2006, 20:53
Avni Aker yıkılırsa maçlar nerede oynanacak Fatih Stadında(A.Sebat) mı? Yoksa bir diger seçenek olan Atatürk Olimpiyat Stadında mı? Sebat stadı çok yetersiz bir stad kapasiteside az yani orda oynayamayız Atatürk Stadı'da İstanbul'da Trabzon İstanbul takımı degilki neden gidip maçlarını İstanbulda oynasın ?
nekop ben akçaabatta oturuyorum akçabat stadını 8 bin kişilk yaptılar aslında trabzonspor orda oynayabilir hiç de sorun olmaz asıl sorun avni aker stadı çok dar bir yerde olduğundan yıkılıp tekrar yapılabilme sorunu var keşke yıkılsa yenisi yapılsa.büyük bir olasılıkla trabzonda yapılacak olan olimpiyat stadı yapılana kadar avni akerde stad yapıldıktan sonra yeni stada gececek tabi ben bunu hiç istemiorum
nekop
13.Aralık.2006, 20:57
İstememe sebeblerin tam olarak neler sen Trabzonda yaşadığın için olayın içinde sayılırsın
jarosik_61
13.Aralık.2006, 21:12
stad olimpiyat stdı olacağından atletizim pisti olacak buda taraftarın etkisini çok azaltıyo.onun için.yani bu stad elinde sonunda yapılacak çok getirisi olabilir ama trabzon gibi futbol şehrinde taraftarı uzak tutmak benim canımı sıkıyo açıkcası.kimseninde bu gidişle avni akeri yıkacağı yok
nekop
13.Aralık.2006, 21:23
Evet atletizm pisti kötü olacak ama Avni Aker'i yıkıp yerine stad yapmakta baya zor bence olimpiyat stadı yapılana kadar beklenmeli o stad bitince Avni aker yıkılıp yerine stad yapılmalı bu aradada maçlar olimpiyatta oynanır.