PDA

View Full Version : Valencia Aurelio'ya Göz Dikti !

ForsakeN
14.Aralık.2006, 17:16
Aurelio'ya sıkı markaj!

http://www.sporx.com/images/1/29/2141_B_Aurelio010.jpg

İspanya'nın Valencia Kulübü'nün, Fenerbahçeli Aurelio'yu transfer edebilmek için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.Teknik Direktör Ronald Koeman'ın takımın başına geçmesinden sonra ısrarla alınmasını istediği Aurelio'ya önceleri sıcak bakmayan ve orta sahaya takviye ihtiyacı duymadıklarını açıklayan kulüp yönetiminin, hem Avrupa'da, hem de ligde alınan başarısız sonuçlardan sonra geri adım attığı bildirildi. Koeman'ın takım içinde revizyona hazırlandığı, bu yüzden de Aurelio için bastırdığı kaydedildi.

Tecrübeli oyuncuyu alabilmek için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını açıklayan ve Fenerbahçe'nin kapısını resmen çalan Valencia'nın devre arasında bu transferi sonuçlandırmak istediği kaydedildi. İspanyol yöneticilerinin bizzat Başkan Aziz Yıldırım ile temasa geçerek Aurelio için ciddi bir rakam önerdiği ve ilk görüşmede olumlu yanıt aldıkları da kaydedildi.

Zico'ya danıştı

Başkan Yıldırım'ın konuyu Zico'ya da açtığı, Brezilya hocanın ise "Aurelio bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer yerine daha iyi bir ismi getirebilirsek gitmesinde bir sakınca yok" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitmesine rağmen sarı-lacivertli kulübün bir yıllık opsiyon hakkını elinde bulundurması nedeniyle serbest kalamayan Aurelio'nun da yöneticilerle yaptığı görüşmede "Buralara gelmemde Fenerbahçe'nin büyük rolü var. Bu kulübe para kazandırmadan asla gitmem. Avrupa'da oynamak istiyorum ancak şartların hem beni, hem de sizi tatmin etmesi gerekir" ifadelerini kullandığı bildirildi.Fenerbahçe'nin bu gelişmelerden dolayı Kayserisporlu Mehmet Topuz için temaslarına hız verdiği, orta sahayı bu oyuncuyla takviye etmeyi planladığı belirtildi.

FIFA röportaj yaptı

FIFA'nın görevlendirdiği gazeteciler, FIFA'nın yayın organlarında yayınlanmak üzere dün Samandıra Kamp Merkezi'ne gelerek Fenerbahçeli bazı futbolcular ve Teknik Direktör Zico ile röportaj yaptı. Gazeteciler Roberto Carlos, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel ve Zico'ya Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili sorular yöneltti. Tüm ülkeleri gezerek çeşitli futbolcu ve teknik adamlarla yapılan röportajların önümüzdeki günlerde FIFA'nın yayın organlarında yayınlanacağı belirtildi.

Kaynak : Milliyet

RoNNiE91
14.Aralık.2006, 18:08
Giderse kariyeri açısından iyi olur ama düzenli forma giyeceğini pek zannetmiyorum.Bence gitmemesi daha iyi.Fener'de şuan iyi oynuyor zaten.

deniz.91
14.Aralık.2006, 18:10
bence fenerin dinamosu aurelio satarsa biraz sıkıntı çekebilir

Fernando Gago
14.Aralık.2006, 18:24
Alex ve Carlostan sonra en iyi oyuncumuz kesinlikle takımda tutmamız lazım yönetimin acele etmesi lazım

TürkuAz
14.Aralık.2006, 19:47
Albelda, Baraja, Sunny, Manuel Fernandes, Edu ; birde yanlarına Aurelio ha. Hiç güleceğim yoktu Milliyet, biraz daha kaliteli haber beklerdim..

Aurelio Fener'den ayrılmaz, ayrılırsa hem Fener için hem kendi için zarar olur..

Fietra 10
14.Aralık.2006, 19:49
Valencia'da oynar hemde nasıl oynar..Giderse iyi olur milli oyuncumuz nede olsa :p

El Comandante
14.Aralık.2006, 19:51
Valencia yalanlamisti bu haberi,millet bikmadan,usanmadan yalan haberler cikariyor.
Helal vallahi...

goosfraba
14.Aralık.2006, 21:06
Aurelio'nun gideceğini sanmıyorum, takımda en sadık oyuncu Aurelio.

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2006, 21:16
Aurellio kaliteli bir oyuncu.Valencia olmasada başka Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmiştir gösterdiği performans ile.Fenerbahçe yönetimi dikkatli olmalı.

nerazzuri
14.Aralık.2006, 22:17
Aman haa ! Sakın. Yönetim hemen sözleşmeleri uzatmalı. Aurelio Bu takımın neredeyse %60'ı Giderse Çok gol yeriz. Orta Saha bir daha toparlamanaz.

aykut_gencfb
14.Aralık.2006, 22:35
o mevkide oyanacak başka bir türk oyuncu yoq en isi aurellio çok yüksek bir bedele satılması gerekir illa da gidecekse ama kimse de yüksek bir bedel wermez onun için en iisi kalması

yusufislam
14.Aralık.2006, 22:39
Albelda, Baraja, Sunny, Manuel Fernandes, Edu ; birde yanlarına Aurelio ha. Hiç güleceğim yoktu Milliyet, biraz daha kaliteli haber beklerdim..

Aurelio Fener'den ayrılmaz, ayrılırsa hem Fener için hem kendi için zarar olur..

Tobicigim, oyle bi oynarkiiiii - sen ordaki isimlere bakmaya devam et!
Aurelio onlardan cok daha rahat top kapar!
o saydiklarindan belki 2 tanesi aureliodan etkilidir cunku yillardir belli bi cizdgide o liglerde kosturdular, Aurelioyu kucumsemesen iyi olur!

cunku Fenerbahce dahil, senin takimin Galatasaray, Besiktas,Trabzon ve ulkemizdeki diger tum defansif orta sahalardan kat kat daha iyi!
Galatasarayda ondan daha iyi orta saha var mi?

El Comandante
14.Aralık.2006, 22:41
Tobicigim, oyle bi oynarkiiiii - sen ordaki isimlere bakmaya devam et!
Aurelio onlardan cok daha rahat top kapar!
o saydiklarindan belki 2 tanesi aureliodan etkilidir cunku yillardir belli bi cizdgide o liglerde kosturdular, Aurelioyu kucumsemesen iyi olur!

cunku Fenerbahce dahil, senin takimin Galatasaray, Besiktas,Trabzon ve ulkemizdeki diger tum defansif orta sahalardan kat kat daha iyi!
Galatasarayda ondan daha iyi orta saha var mi?

Linderoth var.Hem ondan daha iyi defansif özelliklere sahip,hem de Avrupada daha cok taniniyor.Kapasite farki (:

ForsakeN
14.Aralık.2006, 23:40
Linderoth var.Hem ondan daha iyi defansif özelliklere sahip,hem de Avrupada daha cok taniniyor.Kapasite farki (:

Hiç güleceğim yoktu. Linderoth ile Aurelio'yu karşılaştırmak bile yanlış olur.Linderoth ofansta kayıp.Zaten konu Linderoth değil.Aurelio şuan Türkiye'deki en iyi önliberodur.Ofansif+defansif yönleri güçlü kaç ortasaha varki Türkiye'de..

uAburak89
14.Aralık.2006, 23:46
Avrupa'ya gidecekse en kötü tercih Valencia olur, orda çok fazla şans bulamaz..

Rsa
15.Aralık.2006, 02:19
Aurelio giderse orta sahamız çöker.