View Full Version : Cambiasso: Fenerbahçe'yi seçmem
eGowiCh
14.Aralık.2006, 22:52
Cambiasso: Fenerbahçe'yi seçmem
Inter'in Arjantinli oyuncusu Esteban Cambiasso, "İspanyol olsaydım, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim" dedi.
http://www.ntvspor.net/Images/23520.jpg
İtalya'nın FC Inter takımında forma giyen Esteban Cambiasso, İspanyol Elmundo Gazetesi'ndeki köşe yazısında, ''İspanyol olsam eminim ki, rakip olarak Fenerbahçe'yi seçmem'' dedi.
Cambiasso, Fenerbahçe'nin, İspanyol takımları için çok güçlü bir rakip olacağını ifade ederek, ''Brezilyalı futbolcuların temeline dayanan futboluyla çok iyi bir takım. Başta Roberto Carlos olmak üzere, Brezilyalı futbolcuları Fenerbahçe takımına bir kimlik kazandırıyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Interli futbolco ayrıca, Roberto Carlos'a da övgüler yağdırarak, ''Şampiyonlar Ligi tarihinde önemli sayfalar yazmaya devam ediyor'' ifadesini kullandı.
Inter'in, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçı hatırlatan Cambiasso, ''Fenerbahçe, çok büyük ve renkli taraftarıyla Türkiye'de oynayacak her yabancı takım için zor bir deplasman. Her hangi bir takımı, Fenerbahçe çok rahat bir şekilde çaresiz bırakabilir'' diye konuştu.
İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcileri Real Madrid, Barcelona ve Sevilla'nın ikinci turda eşleşebileceği en iyi kolay rakibin Fenerbahçe olduğunu yazmıştı.
NTVSpor
MeMo
14.Aralık.2006, 22:54
Topu ısırışından belliydi bizden korktuğu :)
Universal
14.Aralık.2006, 22:55
Kadıköy Cehenneminde ilk kez hayatında topu ısırdı. Ne kadar iyi ekip olduğumuzun farkında.
KaF KeF
14.Aralık.2006, 22:56
Cambiasso anladı artık bzim gücümüzü..
Fernando Gago
14.Aralık.2006, 22:59
İspanyol gazeteleri Cambiasso gibi düşünümor ama haksız da sayılmazlar
nerazzuri
14.Aralık.2006, 22:59
Cambiasso, ''Fenerbahçe, çok büyük ve renkli taraftarıyla Türkiye'de oynayacak her yabancı takım için zor bir deplasman. Her hangi bir takımı, Fenerbahçe çok rahat bir şekilde çaresiz bırakabilir'' diye konuştu.
Tüğlerim diken diken oldu. Gerçekten Gurur verici.
fm26mer
14.Aralık.2006, 23:08
Köşe yazısında Fenerbahçeden bahsetmesi bile Gurur verici..
El Comandante
14.Aralık.2006, 23:37
İspanyollar Fener'i istiyor
Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova'yı 3-1 yenerek FC Inter'in ardından grup ikincisi olarak üst tura çıkan Fenerbahçe için İspanyol basınında yer alan yorumlarda tarihe geçtiler denildi.
İspanya'nın spor gazetelerinden Marca ve As, Fenerbahçe'nin tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'ya kalmasını ön plana çıkardı.
CSKA Moskova karşısında Fenerbahçe'nin en iyileri olarak Uğur Boral ve Mehmet Aurelio'yu gösteren Marca, Alex'in de 'harika' gol attığını yazdı.
Öte yandan Marca gazetesi Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olarak üst tura çıkan İspanyol takımları Real Madrid, Sevilla ve Barcelona'nın 21 Aralık'ta yapılacak kura çekiminde eşleşebileceği en kolay rakipleri Fenerbahçe, Schalke 04 ve Celtic olarak belirtti.
Liverpool, Roma ve Arsenal'i 'tehlikeli' rakipler olarak veren İspanyol gazetesi, 'en çok arzu edilen' olarak savunduğu Fenerbahçe için şu yorumda bulundu:
"Sarı Kanaryalar'ın Deivid, Alex ve Roberto Carlos'u var. Ama iyi oyunları her zaman golle ödüllendirilmiyor."
Hürriyet
ForsakeN
14.Aralık.2006, 23:46
İspanyollar Celta Vigo'nun bizi kendi sahasında nasıl ecel terleri dökerek son dakika frikikten attıkları golle yendiğini ne çabuk unuttu.Cambiasso onlara en iyi cevabı vermiş.
Fıratcan Alçınkaya
15.Aralık.2006, 00:11
Real Madrid Barcelona Sevilla - Celta Vigo
Her sene küme düşen takım ile bu takımları aynı kefeye koyma Emre kaldiki küme düşen takımda zorda olsa yendi sizi o yüzden şampiyonları sizi istiyor...
ForsakeN
15.Aralık.2006, 00:17
Real Madrid Barcelona Sevilla - Celta Vigo
Her sene küme düşen takım ile bu takımları aynı kefeye koyma Emre kaldiki küme düşen takımda zorda olsa yendi sizi o yüzden şampiyonları sizi istiyor...
Orası öyle ama bizi küçük görmeleri çok yanlış. Gereken cevabı sahada veririz inşallah.
canavar20
15.Aralık.2006, 00:23
Çok doğal arkadaşlar onlar her zamanki Fener'i diyorlar bırak desinler hatta keşke Sevilla bize çıksa.
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2006, 00:24
Arkadaşlar biz nasıl Porto gelsin istiyorsak onlarda Fenerbahçe gelsin isterler.Kağıt üzerinde Fenerbahçe 2.tura kalan takımlar içinde en tecrübesizi,en zayıfı.Tabii kağıt üzerinde.Bildiğimiz gibi maç sahada oynanıyor.Onun için pek takmamıza gerek yok..
canavar20
15.Aralık.2006, 00:45
Arkadaşlar biz nasıl Porto gelsin istiyorsak onlarda Fenerbahçe gelsin isterler.Kağıt üzerinde Fenerbahçe 2.tura kalan takımlar içinde en tecrübesizi,en zayıfı.Tabii kağıt üzerinde.Bildiğimiz gibi maç sahada oynanıyor.Onun için pek takmamıza gerek yok..
Anlatmak isteidim bu , alıntı yapmamın sebebi daha açık olması.:)
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2006, 03:57
Daha önceden Gerrard'ın da Fenerbahçe'ye övgü dolu açıklamaları vardı. Şemsi'nin de dediği gibi kağıt üzerinde Fenerbahçe'yi istemeleri çok normal. İtalyan basınına yaptığımız sürprizi neden İspanyol basınına veya İngiliz basınına da yapmayalım ?
nerazzuri
15.Aralık.2006, 18:45
İşte Bu son haberlerden sonra Real - Barca - Sevilla 3lüsünden birisinin gelmesini istiyorum. İnş gereken cevabı sahada vereceğiz.
TürkuAz
15.Aralık.2006, 19:15
İspanyol ekiplerin hiçbiri Inter olmayacak, şans faktörü lazım geçmek için.
nerazzuri
15.Aralık.2006, 20:10
Brezilya'lıların oyun stilleri İspanyol'lara hep ters düşmüştür. Bunu İspanya'daki Brezilyalıların ne kadar başarılı olduklarından çıkartabiliriz.
Fenerbahçe Brezilya stili bir futbol oynuyor Kadromuzda da 5 Tane Brezilyalı var. Dediğim Gibi İspanyol'ları bu Brezilya sitili ile eleyebiliriz.
Porto Porto diyosunuz ama Saraçoğlunda 1-0 belki yenebiliriz Ama Portekiz de Fark yeriz. Onlarda bizim gibi Brezilya usülü oynuyorlar ne yazıkki bizden daha güzel oynuyorlar.
Ben kesinlikle Real Madrid'in gelmesini isterim Rahat bi şekilde olmasada Eleriz Real'i.
Universal
15.Aralık.2006, 20:16
Şu bir gerçek Fenerbahçe'de Lugano ile Edu gibi iki defans var. Barça'da ise Ronaldinho, Messi, Eto'o vs gibi isimler var. Mutlaka bu defans bunları durduracam diye fauller yapar ki biz bu turda %80 elenecek gibiyiz.
RaSenGan
15.Aralık.2006, 20:22
Fenerbahçe Brezilya stili bir futbol oynuyor Kadromuzda da 5 Tane Brezilyalı var. Dediğim Gibi İspanyol'ları bu Brezilya sitili ile eleyebiliriz.
Alex
Aurelio
R.Carlos
Deivid
Edu
Vederson
6 değil mi :)
eGowiCh
15.Aralık.2006, 20:26
Barcelona'yı elememiz hayalden öte değil. Real Madrid'i belki şans faktörüyle eleyebiliriz, Barcelona'ya nazaran bize daha uygun bir takım. Üstelik Real Madrid tek forvetle oynuyor, van Nistelrooy'u sağlam marke edersek gol yollarını durdurabiliriz ama Barcelona'da Messi, Ronaldinho, Eto'o, Henry, Deco, Gio Dos Santos gibi isimler var, hangi birini durduracağız? :)
Gönlümden geçen isim kesinlikle Porto, ama onun dışında istediğim Barcelona, Man Utd, Chelsea dışındaki diğer takımlar, hangisi gelirse başabaş oynayabiliriz. Milan, Sevilla ve Real Madrid'i şansımız yaver gider, en iyi oyunumuzu oynarsak eleme ihtimalimiz var. Tabii bunu bir de ara transfer döneminde alınacak isimler belirleyecek -ki büyük ihtimalle boş geçmeyeceğiz ara transferi-.
El Comandante
15.Aralık.2006, 20:30
Raul-Nistelrooy-Robinho-Sneijder-Robben-Baptista-Saviola-Higuain.
Alex-Semih-Vederson-Kezman-Kazim-Devid
Yani biraz abartmiyormusunuz ?
Nistelrooy dünkü cocuk degil,kolay marke edilsin.Adamin lakabi Bay Gol.Raul cok formda,Sneijder cok formda,Robinho zaten süper.
Yedeklerinde Saviola-Higuain var.Yani biraz gercekci konusun.
nerazzuri
15.Aralık.2006, 20:55
Raul-Nistelrooy-Robinho-Sneijder-Robben-Baptista-Saviola-Higuain.
Alex-Semih-Vederson-Kezman-Kazim-Devid
Yani biraz abartmiyormusunuz ?
Nistelrooy dünkü cocuk degil,kolay marke edilsin.Adamin lakabi Bay Gol.Raul cok formda,Sneijder cok formda,Robinho zaten süper.
Yedeklerinde Saviola-Higuain var.Yani biraz gercekci konusun.
Gerçekçiyiz Nistelroy çok kolay marke edilir.
Real Madrid'de takım oyunu yok şu ana kadar
Tamamen bireysellik ön planda Breysellikte bize sökmez Grup maçlarında görüldü sanırım.
El Comandante
15.Aralık.2006, 20:58
Tamam Fenerbahce 2.turda Real Madridi eler,sonra finale kadar cikar kupayi alir...
TürkuAz
15.Aralık.2006, 20:59
Çok uçmuşsunuz siz beyler, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Fıratcan Alçınkaya
15.Aralık.2006, 21:01
:n: Nereye kolay marke ediyon adam gol kralı olmuş LaLiga da... Dünya nın sayılı forvetlerinden yahu neyi marke ediyon... Bence bu konu kilit almalı FB li arkadaşlar uzay takımı sanıyolar kendilerini çok iyi oynuyolar bu doğru ama... Kuralar çekildiğinde yeni konu açılır...
Memedov
15.Aralık.2006, 21:06
Şans faktörü diyorsun, ama maçı izlemediğini düşünüyorum senin şu yazını okuyan ve Fenerbahçe - İnter maçını izlemeyen birisi İnter´in 10 tane topu direkten döndü 10 %100´lük pozisyonları harcadı sanacak, İnter´in bizim kaleye geldiğini gelebildiğini pek ben göremedim sen gördü isen helal olsun..
Biraz gerçekçi olalım.
Konuya´da gelirsek ;
İspanyol gazeteleri kendilerine göre yazıp oynuyorlar, sahada da futbolcuları böyle oynarlar umarım..;)
Porto´nun gelmesini istiyordum öncede hem Beşiktaş´ın intikamı için hem de Bir üst tura çıkmak için iyi bir fırsat olurdu.. Şu açıklamaları duyduktan sonra Sevilla takımının gelmesini temenni ediyorum..
Memedov
15.Aralık.2006, 21:09
:n: Nereye kolay marke ediyon adam gol kralı olmuş LaLiga da... Dünya nın sayılı forvetlerinden yahu neyi marke ediyon... Bence bu konu kilit almalı FB li arkadaşlar uzay takımı sanıyolar kendilerini çok iyi oynuyolar bu doğru ama... Kuralar çekildiğinde yeni konu açılır...
Size Zlatan İbrahimovic´i anlatmama gerenk yok diye düşünüyorum o zaman.. :)
Sekopej
15.Aralık.2006, 21:14
Çok uçmuşsunuz siz beyler, Allah yar ve yardımcınız olsun.
İnşallah inşallah. Bir Galatasaraylının Fenerbahçe'nin başarılı olması için dua etmesini görmek beni sevindirdi. İnşallah sizlerin de dualarıyla bu turu geçeceğiz. Teşekkürler.;;)
El Comandante
15.Aralık.2006, 21:21
Size Zlatan İbrahimovic´i anlatmama gerenk yok diye düşünüyorum o zaman.. :)
Vallahi Interin büyük oranda tam kadro ciktigi 2.macta ben Ibrahimovicin nasil oynadigini hatirliyorum.Sen de hatirliyorsundur ...
Simdi basarili olmasini istemek var,bir de gercekci konusmak var.Siz gercekci konusmuyorsunuz.Inter macini ölcü almalisiniz ileriyi düsünmek icin.Hani 3-0 biten...
SYLaR
15.Aralık.2006, 21:24
Nistelrooy kolay mı marke edilir.Hiç güleceğim yoktu valla:D
Ayrıca Real Madrid takım oyunu oynamıyor mu?Buna da hiç güğleceğim yoktu:D
Real Madrid Galasticos devrini kapatıp Schuster ile birlikte takım oyunu oynamaya başladı.Nistelrooy'u marke etmek hiç ama hiç kolay bir iş değildir.Fazla uçmayın:D
Fb'ye en uygun takım İtalyan takımları gibi gözüküyor.İki tane İtalyan takımı birinci bitirdi.biri İnter.Zaten eşleşmeyecekler.Diğeri Milan.Milan İtalya Ligi'nde kötü olabilir ama adamların asıl ligi Şampiyonlar Ligi.Tıpkı Liverpool gibi.
Geriye kalan takımlardan Proto uygundur.Diğer takımlar gelirse çok zor tur atlamak.Ayrıca aynı ülke takımlarının birbiri ile oynamayacaklar olmaları,Fenerbahçe'nin rakibinini bi İngiliz takımı olması ihtimalini de kuvvetlendiriyor
RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:28
Bugün gazetede gördüm Fenerbahçe devlerin 3. tercihiymiş.Schalke ve Olympiakos'u tercih ediyorlarmış.Bu grup maçlarında Fenerbahçe'nin nasıl bir ekip olduğunu gördü diğer takımlar.
Memedov
15.Aralık.2006, 21:39
daha kura çekilmeden bunları konuşmaya başladık, zor takım kolay takım diye bir kavram yoktur, adı üstünde bu devler Ligi ve Fenerbahçe´de bu devler liginde Türkiye takımları arasında bu organizasyonda en çok puan toplayan takım ünvanını eline geçirmiş bir üst tura yükselmiş durumda..
Hele bir kura çekilsin rakip takımı görelim daha sağlıklı kararları verir ve yorumları o zaman yaparız..
Konu kapanmıştır.