Log in

View Full Version : Altın kadroda 3 Fenerbahçeli

ForsakeN
15.Aralık.2006, 20:33
http://www.sporx.com/images/1/29/4504_B_alex74.jpg

Brezilya basını, Şampiyonlar Ligi gruplarında son hafta oynanan maçların ardından yaptığı değerlendirmede Fenerbahçe’den üç ismi Altın Karma’ya aldı. Devler Ligi’nin en iyi teknik direktörü olarak Zico gösterilirken, Alex ve Roberto Carlos da kadroda yer aldı. 4-4-2 dizilişine göre yapılan seçimde Real Madrid’in file bekçisi Casillas en iyi kaleci olurken, defans da Roberto Carlos’un önderliğinde Mancini (Roma), Puyol (Barcelona) ve Luiz’den oluştu (Benfica).

Altın Karma’da oyun kuruculuk görevi Alex’e verildi. Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızının haricinde orta saha; Lucho (Porto), Polga (Sporting) ve Stoltidis’ten (Olympiakos) kuruldu. Forvette ise Lyonlu Benzema ile Eto’o yer aldı. Brezilyalı gazeteciler, Roberto Carlos için “Değerini yeniden buluyor. Türk takımının maçlarında çok çalışıyor. Alex ile birlikte CSKA maçının en parlak yıldızıydı” dedi. Gazeteciler Alex’in performansının ise tek kelime ile fantastik olduğunu belirtip, “Hatta fantastik kelimesi Alex’i tarif etmek için az bile kalıyor. F.Bahçe’yi tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkardı” diye övdüler. Şampiyonlar Ligi’nin en iyi teknik direktörü seçilen Zico da “Avrupa futbolunda henüz bir apranti. Buna rağmen iyi bir iş çıkardı. Türk takımını tarihinde ilk kez Top 16’ya taşıdı. Zico’nun başarısı Türkiye’de çılgınca kutlandı” diye tarif edildi.

Kaynak : Akşam

Oghuse
15.Aralık.2006, 20:36
Mancini defansmıydı??

RaSenGan
15.Aralık.2006, 20:37
Brezilya basını sonuçta Brezilyalı oyuncuları koyacak tabi.:)

goosfraba
15.Aralık.2006, 20:57
Brezilya basını sonuçta Brezilyalı oyuncuları koyacak tabi.:)

Kusura bakma ama Aygün böyle saçma bir yorumu daha önce görmedim. Zİco, Alex ve Carlos hakettikleri için mi o kadrodalar, yoksa Brezilya basınının sayesinde mi o kadrodalar? En azından Fenerbahçe'nin Avrupa'da ki maçlarını izledin, ben öyle düşünüyorum.

RoNNiE91
15.Aralık.2006, 21:04
Alex ve R.Carlos hak etmişti başarıyı ama 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Man Utd'ın hocası Sir Alex Ferguson niye seçilmedi onu anlamadım.

PesimiSTyLa
15.Aralık.2006, 21:12
Alex ve R.Carlos hak etmişti başarıyı ama 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Man Utd'ın hocası Sir Alex Ferguson niye seçilmedi onu anlamadım.

Öyle ama ManU nun kadrosu ortada. Yedek takımı bile sampiyonluga oynar . Acıkcası Futboldan biraz anlayan baska biri gecse ManU nun basına bunu o da yapabilirdi :):p

Tabi Ferguson un ManU ya verdiklerini küçümsemiyorum. Boşuna Sir degil ;;)

MeMo
15.Aralık.2006, 21:14
Biraz yeni yeni çıkan yıldızları koymuşar tabi istisnalarda var.

SYLaR
15.Aralık.2006, 21:27
Mancini'yi defansa koymuşlar:D

canavar20
15.Aralık.2006, 22:45
Sir Alex F. tabi girmez , o oyuncular Zico'da olsa daha fazlasını yapardı. Bi aklınızda canlandırın Devid'in yerine Ronaldo , Vederson'un yerine Nani Rooney tek forvet. :)

Onurap
15.Aralık.2006, 23:12
Kusura bakma ama Aygün böyle saçma bir yorumu daha önce görmedim. Zİco, Alex ve Carlos hakettikleri için mi o kadrodalar, yoksa Brezilya basınının sayesinde mi o kadrodalar? En azından Fenerbahçe'nin Avrupa'da ki maçlarını izledin, ben öyle düşünüyorum.

Tabiki iyi oynadılar fakat brezilya basını olduğu için oradalar.

TürkuAz
15.Aralık.2006, 23:13
Sir Alex F. tabi girmez , o oyuncular Zico'da olsa daha fazlasını yapardı. Bi aklınızda canlandırın Devid'in yerine Ronaldo , Vederson'un yerine Nani Rooney tek forvet. :)
Zico hiçbirşey yapamazdı..

fenerbahce_1907
15.Aralık.2006, 23:35
Yazıyı dikkatli okumadan herkes yorum yazmıs.Son hafta oynanan maçlar baz alınarak yapılmıs bu kadro.

Fernando Gago
16.Aralık.2006, 00:54
3üde hak etti Helal Olsun sizlere

Cengo
16.Aralık.2006, 03:39
Mancini sağ bek, sağ açık ve sol açık oynayabilen bir futbolcu, Atletico Mineiro'da sağ bek oynuyordu çoğu zaman yanlış hatırlamıyorsam..

CeNTeR_TR
17.Aralık.2006, 19:16
Yahu ne zaman Tebrik etmeyi öğreneceğiz..???

Rsa
19.Aralık.2006, 00:19
Son hafta performanslara göre hazırlanmış bu liste.Alex ve Roberto Carlos gerçekten harika oynamışlardı CSKA maçında.

RaSenGan
19.Aralık.2006, 05:18

Hakettiler diyebiliriz.Tüm maçları izledim.Fakat Brezilya basını olduğu için Breziyalı oyuncular daha ağırlıklı.

Sheriff
12.Şubat.2008, 01:17
Mancini sağ bek, sağ açık ve sol açık oynayabilen bir futbolcu, Atletico Mineiro'da sağ bek oynuyordu çoğu zaman yanlış hatırlamıyorsam..
Doğru hatırlıyorsun Cengiz hatta 2-3 oyunda üst üste sağ bek özelliğide verilmişti CM01/02, 02/03 ve 03/04 te sanırım sağ bek özelliği vardı.. Ama oynayabiliyor sağ bekte, belkide bir bek için fazla yetenekli olduğu düşünüldüğü için açıkta kullanılıyor artık..

Teknik direktörümüz ve oyuncularımız bunu sonuna kadar haketmiştir, tebrikler..