myeren
16.Aralık.2006, 01:18
Arkadaşlar Türkcell Süper Lig de bir takım yenilikler oyuncu özelliklerinde güncelleştirmeler yapmak istiyorum malesef ki yıldızı parlamış bazı oyuncularda fm de yararlanamıyoruz bu nedenle bende böyle birşey düşündüm örneğin Mehmet Auerlio şu anda açık açık valencia nın transfer listesinde bir diğer örnekler Gökhan Gönül, Semih Şentürk, Deivid ve diğerleri fenerbahçe den hatta 4 büyüklerden hemen hemen kimleri performansı düşük kimlerin çıkışta biliyorum ancak 4 büyükleri güçlendirince anadolu takımlarının ligde iddası kalmıyo bu nedenle turkcell süper ligde ve avrupada top koşturan tük futbolcularda yenilik yapacağım tabi sizlerin yardımlarınıda alarak sizden isteğim Takımın ismi ile birlikte fm de umduğunuzu bulamadığınız oyuncuları listelemek verdiğiniz oyuncuları tek tek takip edemeyeceğim için derecelendirme yapın oda şöyle olsun
Fmde kötü bulduysanız: Gerçekte İyi ama fm de vasat
Orta: Biraz daha iyileştirilebilir
iyi: gerçekte kötü oyuncu çok iyi yapılmış
gibi
yada potansiyel ve yeteneklerden anlıyorsanız vermemi istediğiniz yetenek ve potansiyel numaralarını yazmanız yeterli şimdiden teşekkürker
Örnek Listeleme
Fenerbahçe
Deivid: Fm de vasat iyileştirilmeli
Kezman: Fm de iyi kötüleştirilmeli
Appiah: Sakatlığı bitti
S.Kulbilge: Sakatlandı
Aurelio,Alex,Lugano,Edu,Carlos: Dünya Standartlarında bir oyuncu haline getirilmeli
Gökhan Gönül: Gerçek Hayattaki performansıyla uzaktan yakından alakası yok lig standartlarında yükseltilmeli
listelemeyi bunun gibi yaparsanız rahatlarım tabi bu fenerbahçe için anadolu takımlarına göre düşünerek listeleyin eğer potansiyel ve yetenekler hakkında bilgi sahibiyseniz yanına parantez içinde pontansiyelinin ve yeteneğinin olması gerektiği seviyeyi yazın örn, Roberto carlos Yetenek (175) Potansiyel (193) olsun gibi daha önce bi fenerbahçe update yaptım ama kendim bile zevk almadım beğenmedim ama o amatör updateim di şimdi amatör ruhumla profosyenel update yapıcam desteğinizi bekliyorum teşekkürler,
Fmde kötü bulduysanız: Gerçekte İyi ama fm de vasat
Orta: Biraz daha iyileştirilebilir
iyi: gerçekte kötü oyuncu çok iyi yapılmış
gibi
yada potansiyel ve yeteneklerden anlıyorsanız vermemi istediğiniz yetenek ve potansiyel numaralarını yazmanız yeterli şimdiden teşekkürker
Örnek Listeleme
Fenerbahçe
Deivid: Fm de vasat iyileştirilmeli
Kezman: Fm de iyi kötüleştirilmeli
Appiah: Sakatlığı bitti
S.Kulbilge: Sakatlandı
Aurelio,Alex,Lugano,Edu,Carlos: Dünya Standartlarında bir oyuncu haline getirilmeli
Gökhan Gönül: Gerçek Hayattaki performansıyla uzaktan yakından alakası yok lig standartlarında yükseltilmeli
listelemeyi bunun gibi yaparsanız rahatlarım tabi bu fenerbahçe için anadolu takımlarına göre düşünerek listeleyin eğer potansiyel ve yetenekler hakkında bilgi sahibiyseniz yanına parantez içinde pontansiyelinin ve yeteneğinin olması gerektiği seviyeyi yazın örn, Roberto carlos Yetenek (175) Potansiyel (193) olsun gibi daha önce bi fenerbahçe update yaptım ama kendim bile zevk almadım beğenmedim ama o amatör updateim di şimdi amatör ruhumla profosyenel update yapıcam desteğinizi bekliyorum teşekkürler,