Log in

View Full Version : "Holosko transferi bitmiştir"

Roberto Baggio
16.Aralık.2006, 06:24
"Holosko transferi bitmiştir"
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, devre arasında takımdaki eksikleri gidermeye çalışacaklarını açıklarken, Holosko'nun transferini ise dondurduklarını söyledi. Maçtan sonra bir televizyonda canlı yayına katılan Engin, Holosko için kulübü ile daha önce bir görüşme yaptıklarını hatırlatarak, ''Şu anda bu futbolcunun transferi bizim açımızdan bitmiştir. Kendisi değerli bir oyuncu ancak istenilen rakam büyük olduğu için şu anda dondurduk. Holosko için istenilen ücret, bizim rakamlarımızı aşan bir fiyat'' dedi.

Engin, basında bir sürü ilgisiz oyuncuların isimlerinin transferde geçtiğini kaydederek, şunları söyledi: ''Seyretmeden hiçbir oyuncuyu transfer etmek istemiyoruz. Bugün Mutlu Topçu hocamız yurt dışından geldi. Defansa ve ileriye bir oyuncu takviyesi düşünüyoruz. Takımdaki oyunculardan genelde memnunuz. Özellikle Avrupa kupasında bazı oyuncularımız iç sahada kapasitesinin üstüne çıktı. Bazı oyuncularımızla görüşeceğiz, başka takımlarda oynamak isterlerse onlara bu şansı vereceğiz.''

Oyuncuların çok yoğun bir tempoda bir ilk yarı geçirdiğini dile getiren Sinan Engin, futbolcularda yıpranma olduğunu, ancak ikinci yarıda şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kendilerine konuk olmasının bir avantaj olduğunu söyledi.

-DELGADO'YA ÖVGÜ YAĞDIRDI-

Engin, son haftalarda iyi futbol oynayan Delgado'ya da övgüler yağdırdı. Delgado'nun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayan genel menajer Engin, ''Delgado'yu 3 sene önce ben kulübe önermiştim. Kendisine ''Futbolun sihirbazı' da diyebiliriz. Yandaki arkadaşları çok önemli. Yavaş yavaş havaya giriyor, güveni arttı. Geçen sezon deplasmana gelmiyordu. Ben de eleştiriyordum. Ama bu sezon Delgado dört dörtlük işler yapıyor. Özel yetenekleri olan bir oyuncu. O şimdi takımın lideri. İlerde kendisine daha önemli görevler verebiliriz.''

Ali Tandoğan, Baki ve İbrahim Kaş'ı da öven Engin, ''Bu futbolcular müthiş oynuyor. Bazı Avrupa maçlarında kapasitelerinin en üst seviyelerine çıktılar. İbrahim Kaş'ı, Baki'yi takıma koyuyorsun, aslanlar gibi oynuyorlar. Baki 15 hafta takıma giremedi ama oynadığı maçlarda çok iyi mücadele sergiledi. Bazı oyunculardan ise verim alamadık'' ifadelerini kullandı.

Engin, Ricardinho'ya çok teklif bulunduğunu açıklayarak, ''Onunla birlikte birkaç arkadaşımıza teklif gelirse, takıma daha üst düzey oyuncular almak istiyoruz ama teklif gelmezse yapacak bir şey yok. Kimseyle yollarımızı ayırmayabiliriz ama 2-3 oyuncuyla da yolumuzu ayırabiliriz'' diye konuştu.

Ankaragücü maçında iyi oynayarak 3 puan aldıklarını ifade eden Sinan Engin, ''Rakibimiz karşısında hücumlarda çok iyiyiz ama savunmada zaaflarımız var'' diyerek sözlerini tamamladı.

16.12.2007

Kaynak : AA

Oghuse
16.Aralık.2006, 06:49
Bende transferi bitirdiler sandım meğersem dondurmuşlar..

Onurap
16.Aralık.2006, 19:34
Yüksek fiyat istemeleri doğal zaten 2.5 milyon avro ya aldılar.

Emurafu
16.Aralık.2006, 21:19
Egemenin dedikleri cıktı:)..Egemen o para ile Holoskonun besiktası alması zor demişdi...Egemene neler söylenmişdi....Holosko giderse Fransaya gidecek.

LaigLeNoiR
16.Aralık.2006, 22:49
Holosko Açıklaması

17.12.2007 12:14

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., V. Manisaspor'lu futbolcu Filip Holosko'nun transferi ile ilgili olarak İMKB'ye şu açıklamayı gönderdi:

"16.11.2007 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında futbolcu Filip Holosko’nun transferi konusunda yapılan görüşmeler henüz netlik kazanmamıştır. Konu ile ilgili gelişmeler özel durum açıklaması ile bildirilecektir."

Kaynak : BJK.COM.TR (RESMİ SİTE)

eGowiCh
16.Aralık.2006, 23:18
Egemenin dedikleri cıktı:)..Egemen o para ile Holoskonun besiktası alması zor demişdi...Egemene neler söylenmişdi....Holosko giderse Fransaya gidecek.

:) "Dememiş miydim?" demeye bayılırım :) Sağolasın Emurafu, haklılığımı gördüğün için :) Ben aylar öncesinden bu transfer gündemdeyken bağlantılarım sayesinde transferi en ince ayrıntısına kadar açıklamıştım ama birçok kişi karşı çıkmıştı, şimdi Sinan Engin benim dediklerimi doğrular nitelikte açıklama yaptı.

V.Manisaspor'un Holosko'yu 6.1 milyon Euro'dan aşağı vermeyeceğini söylememe rağmen bazı kaynaksız arkadaşlar direttiler neye güveniyorlarsa artık ama yine haklı çıktım :)

İMKB'ye bir yazı gönderildi diye hemen gelin-güvey oldu bazı arkadaşlar ama bu yazının içeriği sadece görüşmelerin başladığıydı. Transfer asla olmayacak demiştim ve fiyatı da burada rakamlarla belirtip, bu fiyatı BJK'nin ödeyemeyeceğini söylemiştim.

İsteyen önceki mesajlarımı okuyabilir.

LaigLeNoiR
17.Aralık.2006, 00:10
:) "Dememiş miydim?" demeye bayılırım :) Sağolasın Emurafu, haklılığımı gördüğün için :) Ben aylar öncesinden bu transfer gündemdeyken bağlantılarım sayesinde transferi en ince ayrıntısına kadar açıklamıştım ama birçok kişi karşı çıkmıştı, şimdi Sinan Engin benim dediklerimi doğrular nitelikte açıklama yaptı.

V.Manisaspor'un Holosko'yu 6.1 milyon Euro'dan aşağı vermeyeceğini söylememe rağmen bazı kaynaksız arkadaşlar direttiler neye güveniyorlarsa artık ama yine haklı çıktım :)

İMKB'ye bir yazı gönderildi diye hemen gelin-güvey oldu bazı arkadaşlar ama bu yazının içeriği sadece görüşmelerin başladığıydı. Transfer asla olmayacak demiştim ve fiyatı da burada rakamlarla belirtip, bu fiyatı BJK'nin ödeyemeyeceğini söylemiştim.

İsteyen önceki mesajlarımı okuyabilir.

Egemencim ben bir yukarı mesaj yazdım ama okumadın veya okudun da anlayamadın.

Yönetim senin dediğin yönde çıkan haber üzerine yeniden yayınlıyor Holosko'yla ilgilenmeye devam ediyoruz biten birşey yok vazgeçmedik dercesine hala açıklama yapıyor.

Ama sen hala kendi düşüncendesin...Sende haklısın...

eGowiCh
17.Aralık.2006, 00:18
Sinan Engin'in açıklamalarını okudun da anlayamadın galiba... "Şu anda bu futbolcunun transferi bizim açımızdan bitmiştir. Kendisi değerli bir oyuncu ancak istenilen rakam büyük olduğu için şu anda dondurduk. Holosko için istenilen ücret, bizim rakamlarımızı aşan bir fiyat."

BJK görüşmelere devam ediyor olabilir, netlik kazanmamış olabilir ama Sinan Engin'in açıklamaları da her şeyi açıkça gösteriyor. Görüşmeler elbette devam ediyor olabilir ama V.Manisaspor yönetimi yüksek rakamda direniyor, ve satmayacak.

Ben bunu aylar öncesinden söyledim, ben biliyorum durumu, V.Manisaspor yönetiminin tavrı açık ve net.

LaigLeNoiR
17.Aralık.2006, 00:23
Sinan Engin'in her dediğine inanmayın siz.En azından bu konuda.

Yönetim Sinan Engin'in açıklamasından sonra resmi sitede yeniden böyle bir haber yapıyorsa emin ol ki birşeyler var.

Ayrıca Holosko' da istedikten sonra Manisa değil Real Madrid olsa futbolcuyu elinde tutamazsın.

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 00:33
-----------------edtt

Cengo
17.Aralık.2006, 01:04
Haftaya Manisa-Beşiktaş maçı var bu açılama çok çok çok gereksiz olmuş

Transfer hayırlı olsun çok iyi transfer

?

Okumadın galiba :D

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 01:06
?

Okumadın galiba :D

:zuhaha :zuhaha yav sorma arkadaş kurbano olduk yazıyı oumadım yanlış bilgilendirildim

LaigLeNoiR
17.Aralık.2006, 01:11
Haftaya Holosko oynamaz galiba :p

deniz.91
17.Aralık.2006, 01:51
bende transfer oldu sandım

Emurafu
17.Aralık.2006, 02:35
Ertugrul saglam baska konusuyor.Sinan engin baska konusuyor..

Dün gece celişkili sözler kullandılar..

GeNç KaRTaL
17.Aralık.2006, 03:48
Beşiktaş yönetiminin ne yapacağı belli olmaz.Bi bakarız başkan basar parayı getirir Holosko'yu.:D

Neyse olmazsa olmasın canım.Dünyanın sonu değil ya.

eXcitinG
17.Aralık.2006, 04:32
HoLosko yu biz aLıcaz. İsterLerse 10 istesinLer veririz farketmez. HoLosko bizim oLacaktır.

NisRoc
17.Aralık.2006, 20:57
Bu Sinan Engin'de çıkıyor, dengesiz dengesiz açıklamalarda bulunuyor. Saçma bi kişilik..

IcedEarth
18.Aralık.2006, 00:36
Ahmet Çakar ben değilim :~P :~))))))
O da benim gibi abartıldığı kadar yetenekli değil dedi :D
Ahmet Çakar'ın yorumları bazen saçma, bazen de adam akıllı oluyor. Mesela aynı Ahmet Çakar; Sha-q-uille O'Neal adam değil, Miami şampiyon olamaz demişti. O yıl Miami şampiyon olmuş, Sha-q-uille O'Neal da bu şampiyonlukta büyük rol oynamıştı.
Her neyse; bence Holosko transferinin sonuçlanmaması BJK için kötü olur. Beşiktaş'ın, mutlak bir forvet ihtiyacı var.

Cengo
18.Aralık.2006, 00:47
Holosko için riske girmeye ne gerek var?
Hangi yönetimin olursa olur diye transfer yapmaya hakkı var?

Parayı bastırıp isim oyun almak zorunda Beşiktaş..

eGowiCh
18.Aralık.2006, 01:42
Holosko için Beşiktaş 6.1 milyon vermeli alabilmek için, Sinan Engin bu meblayı yüksek bulduğunu söylemiş ve alamayacaklarını belirtmiş. Bu transfer gerçekleşmeyecek büyük ihtimalle.

LaigLeNoiR
18.Aralık.2006, 18:12
Eğer Holosko 10 Milyon Euro ise o para da verilir Egemen sen gönlünü ferah tut ;)

eGowiCh
18.Aralık.2006, 18:19
Yahu sen okuduğunu görmüyor musun? Sizin menajeriniz diyor ki "O para fazla, veremeyiz" diyor, ama sen nasıl çıkıp da veririz diyebiliyorsun? Sen bu kulübün içinden misin, yönetici misin?

Sizin Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranız bile Del Bosque davasından bloke edilmişken, maddi durumunuz iç açmazken, nasıl çıkıp da 10 milyon Euro da olsa veririz diyebiliyorsun?

Sana bir haber daha yazıyorum, buyur. Yine aynı iddiaları bekliyorum :)

"Holosko bu şartlarda olmaz"
Öner: "Manisa 6 milyon Euro ve 3 oyuncu istedi. Bu imkansız. Bu şartlarda transfer edene hayırlı olsun."

BEŞİKTAŞ'TA Sinan Engin ile yönetimin Holosko ile ilgili farklı açıklamalarda bulunması çelişki yaratırken Slovak golcünün transferindeki belirsizlik aydınlandı. Genel sekreter Kenan Öner ve mali işler sorumlusu Ertunç Soğancıoğlu, Holosko'yu çok istediklerini ancak Manisa yönetiminin inanılmaz isteklerde bulunduklarını söyleyerek, "Holosko için önce 6 milyon Euro talep edildi. Daha sonra bunun yanı sıra 3 oyuncu istendi. Bir de buna yetmemiş gibi vereceğimiz 3 oyuncunun sezon sonuna kadarki paralarının da bizim ödememiz talep edildi. Bu şartlarla Türkiye'de kimse Holosko'yu alamaz" dediler.

VATAN

LaigLeNoiR
18.Aralık.2006, 18:23
Egemen ben okuduğumu görmem öyle özel bir yeteneğim vardır :)

Bizim menejerde desin asbaşkanda desin başkan'da desin sabaha kadar...

Kulübün içinden değilim, yönetici değilim.

Maddi durumumuz kimseyi ilgilendirmez iyi de olur kötü de olur.Kötü diye ne yapacağız kulübü kapatıp gidecekmiyiz.Onu diyorsan gazetenin birisinde Beşiktaş'ın küme düşürüleceği yazıyor o haberi de eklersin sen birazdan...

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2006, 21:21
Egemen Holosko transferi olurda gerçekleşirse senin yorumunu çok merak ediyorum.

Cengo
18.Aralık.2007, 04:18
Ahmet Çakar ben değilim :~P :~))))))
O da benim gibi abartıldığı kadar yetenekli değil dedi :D