PDA

View Full Version : Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 22:37
UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Galatasaray - A.Wien

http://img61.imageshack.us/img61/7898/adszel5.jpg (http://imageshack.us)

Tarih: 19 Aralık 2oo7
Saat: 21:45
Stad: Ali Sami Yen

Bence Galatasaray'ın çıkıp çıkamayacağını bu maç değil Panionios-Bordeaux maçının skoru belirlicek...

Ahmet_77
16.Aralık.2006, 22:39
Mutlak galibiyet bekliyorum.

YusufT
16.Aralık.2006, 23:00
hangi kanal veriyor

MeMo
16.Aralık.2006, 23:37
Panionios-Bordeaux maçı aynı saatte mi?

Fıratcan Alçınkaya
16.Aralık.2006, 23:38
NTV galiba dış saha maçlarını veriyordu... Bu maç Ali Sami Yen'de... Emrah gelsin birlir o..:)

Emurafu
16.Aralık.2006, 23:45
Evet geldim..:D:D

Galatasaray-Wien maçı:Dsmart veriyor..

Şifresiz izlemek isteyenler; Hodbirtde Direct8 kanalını bulsun orası sifresiz veriyor:)

Panionios-Bordeaux maçı:Bu maç Saat 21:45 de E2 canlı veriyor...

Arkadaslar buyrun maçları hangi kanallar veriyor üstelik Frekanslarıda var:)

http://liveonsat.com/daily.php?start_dd=19&start_mm=12&start_yyyy=2007&end_dd=19&end_mm=12&end_yyyy=2007

Ben galatasaray macını Direct8 de izleyecem..E2 dende Diger macı takip edicem:)

Ziya38
16.Aralık.2006, 23:46
Insallah kazaniriz ve Pananios yenilir! Maci NTV vermiyecek diye biliyorum PREMIERE olan bakabilcek!! ve tabiki D-SMART olanlar (sanirim)

El Comandante
16.Aralık.2006, 23:47
D-Smart yayinlayacak maci ;)

Bu maci aliriz,cok eminim.Ama Bordeaux mutlaka puan almali Panianostan...

Ziya38
16.Aralık.2006, 23:54
PREMIERE olan da izliyebiliyor ben Premiereden izliyecem!

PesimiSTyLa
16.Aralık.2006, 23:54
Panionios Panatinaikos u yenmiş moralli gidecekler ve Bordeaux da çıkmanın verdği rahatlıkla önemsemezse macı işimiz zor :( İnşallah hersey yolunda gider...

uAburak89
16.Aralık.2006, 23:56
3 olur, 5 olur ama diğer maç ne olur Allah bilir.. Bordeaux'a güvenmek istiyorum..

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 00:03
Galatasaray kazanacaktır bence.

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 00:33
Galatasaray zorlanmadan kazanırda turu geçer mi belli olmaz

Emurafu
17.Aralık.2006, 02:10
uA dan Fransızca bilen Arkadaslar Bordeuax forumlarının gezmişler kısaca özetledikleri sunlar...

Bordeaux forumuna baktim, az Fransizca var bende. Bordeax taraftarlariyla bir Panionios’lu muhabbet etmisler. Bordeaux’lular B takimiyla gelecegiz, ama gencler kendini TD Blanc’a gostermek icin caba gostereceklerdir falan demis. Tahmin ettigimiz gibi yedek bir kadroyla gidecek...

RaSenGan
17.Aralık.2006, 02:14
Kazanırız ama çıkar mıyız bilemem.

LaKe
17.Aralık.2006, 02:15
Açıkcası ben hiç umutlu değilim. Panionios, Bordeaux'u yenip çıkacaktır... Kaderimizi başkalarının eline bırakmayacaktık!

Varonil
17.Aralık.2006, 04:41
Galatasaray A.Wien'i çok rahat yenecektir,ancak İşimiz Yunanlılarla Fransızların eline kaldıysa bu iş zaten en başından belli malesef.

CeNTeR_TR
17.Aralık.2006, 19:14
Galatasaray kazansa bile çıkamama ihtimli vardı dimi yanlış hatırlamıyorum??? Eğer Galatasaray kazanırsa Bordonun yenmesimi lazım çıkmak için ? Yahu Emrah bana bi durumu özetlesene :p

Universal
17.Aralık.2006, 19:33
G.Saray kazanacaktır. Çünkü rakibin iddiası yok, maç İstanbul'da ve G.Sarayımız kazanmak zorunda, kazanacaktır.

BlackEagle19o3
18.Aralık.2006, 04:03
Gs kazanaır ama yeterli olmaz kanımca:(

Emurafu
18.Aralık.2006, 06:52
Galatasaray kazansa bile çıkamama ihtimli vardı dimi yanlış hatırlamıyorum??? Eğer Galatasaray kazanırsa Bordonun yenmesimi lazım çıkmak için ? Yahu Emrah bana bi durumu özetlesene :p Bordeaux yensin:)
Beraberlikte bile cıkıyoruz...

Durumu özetlemeye gerek yok..Biz nasıl olsa cıktık:):)İnanıyorum..Genelde medayada bu takımlar yenilir dedikleri zaman hep tersi cıkar..İsrail-Rusyal maçını unutmam.Hatta psv-inter maçı.

Fıratcan Alçınkaya
18.Aralık.2006, 06:57
İtalya-Hollanda ile Yunanistan-Fransa nın bize bakış açısı çok çok farklı politik oluyo epeyce o yüzden daha ilerleyemiyorum ama Bordeaux yenilcek bence... Ama gruplarda işte 3.cü olanmı 2.olanmı ŞL den gelen takımla oynuyo onun hesabını da yapabilir Bordeaux işte işin rengi o zama değişir...

Emurafu
18.Aralık.2006, 07:02
Yok fırat bordo liderligi garantiledi malesef:)..2.olan sampiyonlar liginden gelen takımla oynuyor..

Ardayı yedek takımda oynatmış Kalli..Yarın oynamama ihtimali var..İnsallah böyle bir hata yapmaz..Medya zaten pusuda bekliyor..

Panionios-Bordoaux macı E2 de bumaçı bari kacırmayın:)

.

©uefa.com 'da maçın ön yorumu aşağıdaki şekilde;

• İki takım 1982/83 UEFA Kupa galipleri kupasında karşılaştılar ve İstanbul 'daki maçı 4-2 A.Wien kazandı. Wien 'deki rövanşı 1-0 kazanan Galatasaray elendi.

• Galatasaray tarihin tekerrür etmemesini ve "Grup H" daki son maçında son 32 'ye kalma şansnı sürdürmeye çalışıyor.

• Türk milli takım Teknik direktörü Fatih Terim bu maçların her 2 sinde de oynadı. (İstanbul 'daki maçta Galatasaray 'ın gollerini Mirsad Sejdić attı.)

• Karl-Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray Grup H 'ta ki ilk 2 maçını kaybetti ve son maçında Panionios 'u deplasmanda 3-0 yendi.

• Galatasaray son 32 takım arasına kalabilmesi için A.Wien 'i yenmesi ve Panionios 'un Bordeaux karşısında puan kaybetmesi (yada Panionios yenilirse berabere kalması) gerekiyor.

• Eğer Galatasaray gruptan çıkarsa 3. sırada yeralacak ve diğer 7 grubun birincilerinden biriyle eşleşecek ve ilk maçını İstanbul 'da oynayacak.

• Wien ekibi UEFA Kupasına çok kötü bir başlangıç yaptı ve oynadığı 3 maçtan da puan alamadı. Grupta son sırada olmamaları için Galatarasay 'ı 4 farklı mağlup etmeleri gerekiyor.

• Avusturya ekibi UEFA 'da oynadığı son 8 maçını kaybetti. 2006/07 grup eleme maçlarını da puansız kapamışlardı.

• Wien ekibinde Türk asıllı orta saha oyuncusu Yüksel Sarıyar da forma giyiyor. Yüksel Gençlerbirliği 'nde 1999/00 ve Kocaelispor 'da 2003/04 sezonlarında forma giymişti.

• Yüksel Gençlerbirliği 'nde oynarken Ümit Karan ile takım arkadaşlığı yapmıştı.

• Galatasaray UEFA kupasında Avusturya ekipleriyle 12 kez karşılaştı. % 'ini kazandı, 1 beraberlik aldı ve 6 'sında yenildi. Evinde oynadığı 5 maçt ise 3 galibiyet 2 mağlubuyet aldı.

• Wien 1982/83 'deki Galatasaray maçları dışında Türk takımlarıyla maç yapmadı.

• Galatasaray 'lı Uğur Uçar ve Wien 'li Yüksel Sarıyar sarı kartlar sebebiyle 1 maç oynamama ceza sınırındalar.

• Çeyrek finale yükselmek için 32 takımın katıldığı kura çekimleri İsviçre 'nin Nyon kentinde 21 Aralık TSİ ile 14.00 'te yapılacak.

M.Scofield
18.Aralık.2006, 07:16
stad boş olacak büyük ihtimalle blet fiyatları çok sağlam olmuş
Eski açık Yeni açık ,Yeni açık alt 55 ytl kapalı 130 ben gidicektim vazgeçtim
sivas maçında biletlere yüzde 50 indirim yapıldı cuma günü olmasına rağmen stad ful doldu herşey ortada boş tirübünler önünde bir maç izlicez

Deza
18.Aralık.2006, 08:03
sivas maçında biletlere yüzde 50 indirim yapıldı cuma günü olmasına rağmen stad ful doldu herşey ortada boş tirübünler önünde bir maç izlicez

Yönetim iste, artik gitmeli Özhan ve adamlari. Yillardir zarar veriyorlar takima ve kulübe. Hangi akil böyle kararlar aliyor anlamadim. Gercekler de ortada. Helsingborg maci ayni durumdu, tribünler bos kaldi. Bu yönetim basa geldikten bu yana cok kötü oldu takim ve kulüp. Onlarca garip ve gereksiz transfer, borc iyice büyüdü, yönetim nedir bilmeyen bir kadro, stat isini yüzlerine bulastirdilar. Ribery gibi bir futbolcunun takimdan kacmasi ve bunun üstüne bide GS tazminat alamamasi gibi bir olay inanilmaz. Yönetim isini bilse ne Ribery giderdi, gitse bile GS hakli cikardi olayda. Biraz adam olsalardi o gün bütün sorumlular istifa ederdi.

Neyse, aslinda yanlis konuda yazdim bunlari ama bu garip yönetim hakkinda düsündüklerimi söylemek istedim. Maca gelince. Biz kolay bir galibiyet aliriz. Ve bence Bordeaux deplasmanda 1 puan alir en azindan. Iyi ve kendisini göstermek isteyen yetenekleri var. Ayrica kadrolarinda Cavenaghi gibi bir golcüleri var. Turu gecemezsek Kalli´nin hatasidir. Simdiye kadar her macta büyük taktik hatalar yapiyor. Farkindasinizdir, GS her mac bir yari iyi, bir yari acayip kötü oynuyor. Kalli ne tür degisiklik yapiyorsa takima mac sirasinda cok büyük ölcüde yansiyor maca. Mac boyunca iyi ve dengeli bir futbol oynayamadik hala. Ya maca cok iyi basliyoruz, Kalli devrede ne yapiyorsa, ikinci yari acayip kötü oluyoruz.(Bordeaux maci) Ya da Kalli garip bir kadro ve taktik sürüyor sahaya ve ancak yarida anliyor hatalarini ve dogru oyuncular giriyor, mac bize dönüyor.(Panionios maci)

Emurafu
18.Aralık.2006, 08:06

Yönetim iste, artik gitmeli Özhan ve adamlari. Yillardir zarar veriyorlar takima ve kulübe. Hangi akil böyle kararlar aliyor anlamadim. Gercekler de ortada. Helsingborg maci ayni durumdu, tribünler bos kaldi. Bu yönetim basa geldikten bu yana cok kötü oldu takim ve kulüp. Onlarca garip ve gereksiz transfer, borc iyice büyüdü, yönetim nedir bilmeyen bir kadro, stat isini yüzlerine bulastirdilar. Ribery gibi bir futbolcunun takimdan kacmasi ve bunun üstüne bide GS tazminat alamamasi gibi bir olay inanilmaz. Yönetim isini bilse ne Ribery giderdi, gitse bile GS hakli cikardi olayda. Biraz adam olsalardi o gün bütün sorumlular istifa ederdi.

Neyse, aslinda yanlis konuda yazdim bunlari ama bu garip yönetim hakkinda düsündüklerimi söylemek istedim. Maca gelince. Biz kolay bir galibiyet aliriz. Ve bence Bordeaux deplasmanda 1 puan alir en azindan. Iyi ve kendisini göstermek isteyen yetenekleri var. Ayrica Cavenaghi gibi bir golcüleri var. Turu gecemezsek Kalli´nin hatasidir. Simdiye kadar her macta büyük taktik hatalar yapiyor. Farkindasinizdir, GS her mac bir yari iyi, bir yari acayip kötü oynuyor. Kalli ne tür degisiklik yapiyorsa takima mac sirasinda cok büyük ölcüde yansiyor maca.

’’TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKTI’’
Taraftarın kendilerini yalnız bıraktığını belirten Polat bundan sonrası için destek istedi ve şunları söyledi: ’’Bu arada taraftarlar bizi yalnız bıraktı. Bizi yanlız bırakmayacak bir taraftar istiyorum. Biz iyi sonuçlar almaya devam ettikçe taraftarlar da yanımıza gelecektir. Liverpool şarkısında olduğu gibi, bizi asla yalnız bırakmasınlar. Takıma sonsuz destek vereceklerdir. Basketbolda da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduk. Galatasaray taraftarının her konuda başını dik tutacak günlere adım adım yaklaşıyoruz. Yarınki maçta da Galatasaray taraftarlarını tribünlere bekliyoruz. Biletler de %50 indirimli olacak

Fırsatın varsa maça git emre:)

Varonil
18.Aralık.2006, 15:12
A.Wien'i yeneceğimizden şüphem yok.Ancak kaderimiz Panionios-Bordeaux maçından çıkacak sonucun elinde.Allah yardımcımız olsun..

E2 veriyormuş Panionios - Bordeaux maçını.Onu izleyebilirim akşam hiç olmassa.

ReaList
18.Aralık.2006, 18:04
Panionios Wien'i 90+da yenmişti ve çok garip bir mactı :s insan o maca bakınca Bordeaux'tan umudunu kesiyor...

mostblow
18.Aralık.2006, 18:38
bir fenerli olarak gs nin kazanmasını diliyorumm..

gs kazanacaktır ama...

çıkması zor gözüküyor..

eXcitinG
18.Aralık.2006, 18:53
Bir tarafta Fransa, diğer tarafta Yunanistan. Ve Türkiye. Daha nasıL sonuç bekLenebiLir. Benim hiç ümidim yok.

GaLatasaray bu oyunLara fırsat vermeden kendisi işini haLLedicekti. Ondan sonra sana yüzyıLLardır hep köstek oLmuş insanLardan medet bekLersen bir sonuç eLde edemezsin. Kendi işini kendin haLLediceksin.

Rsa
19.Aralık.2006, 00:16
Galatasaray Austria Wien'İ yener ama gruptaki kaderi başka takımın ellinde ve bu takım bir Fransız.Bordeaux'un Paninios'u yeneceğinden hiç ümidim yok.

sonOsmanLI
19.Aralık.2006, 01:11
gs çok rahat kazanır ama bordeux maçını kestiremiyorum ama inş. kazanırlar ne diyelim. gönlümden de gs nin bu grupdan çıkacağı geçiyor ve eğer oynarsa arda müthiş bir patlama yapıcak

Aykan19o3
19.Aralık.2006, 01:13
Galatasaray kazanacaktır.

Emurafu
19.Aralık.2006, 02:19
bordeauxnun kadrosu:
Maç Kadrosunda Yer Alan Futbolcular :

Kaleciler
Olimpa
Valverde (1 maç)
Defans
Bregerie
Jemmali (6 maç)
Marange (4 maç)
Tremoulinas (2 maç)
Ecuele
Ortasaha
Ducasse (1 maç)
Lavie
Moimbe
Traore
Cavenaghi (2 maç)
Jussie (12 maç)
Forvet
Obertan (1 maç – 1 gol)
Perea

bakin arkadaslar bordeaux b takimiyla cikiyor ama yinede o takimda iyi futbolculari var:
jemmali,Marange,Tremoulinas,ducasse,Cavenaghi,Juss ie,Obertan
yani bordeaux bizim turkiyede paf takimiyla (zaten fransada paf diye birsey yok)cikmiyor sadece
ilk 11 de yer alamayan futbolculariyla cikiyor.
ve bence bordeaux bu aksam yenilmez.mac satmak fransizlarda yoktur.tam aksine gencler avrupa vitrinine cikiyor onun icin bu maci sonuna kadar oynuyacaklardir......

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 02:31
Maça ilgi çok azmış ...

uAburak89
19.Aralık.2006, 02:34
En ucuz bilet 50 yada 55 lira olursa ilgi falan beklemesinler..

Emurafu
19.Aralık.2006, 02:43
Yanlız biletler bugün yüzde 50 indirimli idi...Havalarda soguk samiyene giden hep üsüyor zaten:)

Cogu işi bu maçı banko görüyor hem..Herkez evinde bordo macına bakacak.

Feldkamp yok!
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp sağlık sorunları sebebiyle bu akşam sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'nda oynayacağı Austria Wien maçında takımının başında olamayacak. Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre Feldkamp'ın sağlık sorunlarına rağmen takımının başında olmayı çok istediği ancak doktorların buna izin vermediği öğrenildi. Sürpriz bir gelişme olmadığı takdirde Galatasaray, Ahmet Akcan'ın idaresinde bu akşam sahada olacak.

19.12.2007

Kaynak : Sporx.com

bursa_mc
19.Aralık.2006, 04:24
diğer maç çok önemli.umarım istediğimiz sonuç çıkar..

T_A_N_E_R
19.Aralık.2006, 04:32
3-4 bin bilet satilmis diye duydum gercekten cok yazik..

Emurafu
19.Aralık.2006, 04:53
Kadro acıklandı; volkan yaman harıic sıvas macındakı kadro cıkıyor..

Ardanın oynaması iyi oldu..Yoksa medya iyi kolpa haber yapardı..
E2 de diger maçı izliyorum suan...

tombul taho
19.Aralık.2006, 04:55
ben galatasaray yense bile çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. ama umarım ben yanılırım.

bursa_mc
19.Aralık.2006, 04:58
yunan takımının taraftarı iyi gibi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yunan takımı pn. golüyle 1-0 öne geçti.gs işi çok zor.

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 05:09
Hava soğuk ama böyle bir maçta taraftarın yalnız bırakmaması gerekirdi.

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 05:11
Maç önceden planlanmış bu iş bitti Yunanlılar yine şike yapıyor...

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 05:11
Panionios1-0 öne geçti ...

bursa_mc
19.Aralık.2006, 05:15
Panionios:1 Bordeaux:0
dk:6Rafik Djebbour(Pen.)

PesimiSTyLa
19.Aralık.2006, 05:20
paninios önde cok kötü:(

bursa_mc
19.Aralık.2006, 05:21
2-0 oldu :(

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 05:22
Maalesef elveda avrupa ...

Deza
19.Aralık.2006, 05:22
ohooo fransizlar iyice satmis kendilerini.

Fietra 10
19.Aralık.2006, 05:24
İş Mucizeye Kaldı..

Universal
19.Aralık.2006, 05:24
Panianos maçını izliyorum artık G.Saray bu maçı formalite diye oynuyor... Panianos farka gidecek gibi daha dakika 23...

bursa_mc
19.Aralık.2006, 05:25
Panianos çok üstün oynuyor..

PesimiSTyLa
19.Aralık.2006, 05:33
Kendi göbegini kendin kesemezsen adamlar kutsal ittifakı kurarlar tabi !

Yazıklar olsun ya ! :(

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 05:40
Goooooooooool Cavenaghi 2-1..

RaSenGan
19.Aralık.2006, 05:40
Gol oldu.2-1.Berabere bitse biz kazansak çıkıcaz.Hadi aslanlarım.

Oghuse
19.Aralık.2006, 05:44
Artık çıkıp çıkmaması hiçte umrumda değil böyle bir grupta bu kadar zorlanıyorsak hiç çıkmayalım..

RaSenGan
19.Aralık.2006, 05:46
İkinci yarı toparlanmamız lazım.

Fıratcan Alçınkaya
19.Aralık.2006, 05:50
Ufak çapta bir mucize lazım GS ye...

Emurafu
19.Aralık.2006, 05:56
2-1 olduda bordonun defansı amatörce hatalar yapıyor...Hep celik cocuk var defansda..

En azından jemmali olsaydı..

Bordolu oyuncular Çok kötü oynuyorlar.Bence bu gol gösteriş golü idi...

Dikkatettim en kolay yerebile pas atamıyorlar..
Ayrıca Panionois defans göbegi hep acık oluyor..Kalecisi çok kötü..Ducasse bileatıyordu...

Bizim maçta ise karan girince Nonda falan agırlıgını koyar:)

Fıratcan Alçınkaya
19.Aralık.2006, 06:07
Panionios çıkıcak gruptan ona yanarım yazık günah umarım 2.yarılar herşey değişir..

LaKe
19.Aralık.2006, 06:08
Açıkcası verimsiz bir ilk yarı geçirdik. Önce gol atmalıyız, sonra kafaları diğer maça vermeliyiz. Ama oyuncuların kafası maçın başından beri Bordeaux maçında. Neyse ben çıkabileceğimizi sanmıyorum... Ama inşallah yanılırım.

Vieri
19.Aralık.2006, 06:09
bunu buraya bırakmamak gerekiyordu .. yazık

RaSenGan
19.Aralık.2006, 06:18
Dk 62 oldu hala gol yok.

Universal
19.Aralık.2006, 06:20
Oldu diyeim Bordo en kötü bir puan aldı ve G.Saray galibiyette çıkacak ama daha G.Saray öne geçmedi. Yani gene kazansın G.Saray da hani Bordo puan aldığı tektirde çıksın. İşi garanti olsun en kötü ülkemize puan gelir. Asıl sorulması gereken G.Saray niye bunu buraya getirdi.

Ghonedre
19.Aralık.2006, 06:23
galatasaray bu hallere düşmemeliydi derim geçerim baaşka söze ne hacet

SaRPeR1903
19.Aralık.2006, 06:27
Gs bu saatten sonra çıkamaz..

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 06:33
Evet bordo 2-2 yaptı herşey bizim elimizde artık...

RaSenGan
19.Aralık.2006, 06:34
At golü çık aslanım.Diğer maç berabere.

SaRPeR1903
19.Aralık.2006, 06:34
Bastır cimbom hadi bitane..

Sekopej
19.Aralık.2006, 06:37
Bordo satmış diyen arkadaşlar, maçı izliyorsunuz sanırım. Buradan Bordo yenilse de sattılar diyemeyiz.

Galatasaray maçını zileyen arkadaşlar varsa orada durum nedir, GS nasıl oynuyor, gol atabilecek mi? Bizleri bilgilendirirse sevinirim...

nerazzuri
19.Aralık.2006, 06:40
Maç Bitmek Üzere Gs'li arkadaşlar maçtan haber yokmu ?

Memedov
19.Aralık.2006, 06:40
bir gol tur gelir, ha gayret..

ForsakeN
19.Aralık.2006, 06:41
Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Haydi Galatasaray 1 gol 1 gol

RaSenGan
19.Aralık.2006, 07:35
Berabere kaldık ama Bordeaux sağolsun çıktık.

Fietra 10
19.Aralık.2006, 07:36
hehe Galatasaray'ın gol atmasına gerek kalmadan Bordeaux bitirdi işi 2-3.:) Merci Bordeaux:)

M.Scofield
19.Aralık.2006, 07:38
son dakikade 2 gol atıp milanı yenmiştik uefa gidip kupayı almiştık yine bi benzeri olur inş

fenerbahce_1907
19.Aralık.2006, 07:40
Tebrikler Galatasaray.Fakat bu kadar kolay bir gruptan 4 puanla zar zor cıkan ve maçlarda iyi bir oyun sergilemeyen Gs bence ilerisi için hiç umud vaad etmiyor.

PesimiSTyLa
19.Aralık.2006, 07:42
2002 dünya kupasında da Brezilya nın sayesinde 2. tura cıkmıs ve 3. olmuştuk ...

Diğer turlarda daha güçlü rakipler gelecegi için bence oyuncularımız daha fazla motive olurlar bu grupta bu duruma düşmemizde rehavete kapılmamız da büyük yer kaplıyor. Ne de olsa cıkarz dedik hepimiz.

Öyle yada böyle şüükürler olsun cıktık.

NOT: Hiç bi GS li renkdasım mümkünse utanıyorum, böyle cıkmktansa vsvs gibi seyler yazmasın.
Her ne olursa olsun cıkmış olmamız unutulmasın !

tombul taho
19.Aralık.2006, 07:51
Açıkçası çıkmamız köttü oldu. ben çıkmayı istemiyodum açık yüreklilikle söylüyorum. evet kağıt üzerine baktığınızda bu maçı kolay kazanıp çıkıcakmışız gibigeliyodu ama her zamanki gibi öyle olmadı. saolsun bordeaux bize acıdı da işi hallettin 87.dk'da...

uefa kupasındaki grup elemelerinde gruplarındaki 1. sırayı alan takımlardan biriyle oynicaz ki bunların arasında şu aralar çok formda olan takımlar var. ayrıca uefa kupasını alması kesin gözüyle bakılan bayern munih de grubunu 8 puanla lider bitirdi. yani o da rakibimiz olacaklar arasında...

ben bu sene galatasaray'ın uefa kupası'nda bişeyer yapabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası ama umarım yanılırım. ilk uefa kupasına milan'a son2 dk.da attığımız golle başladığımızda içimde bi heyecan vardı. çünkü galatasaray gerçekten güzel oyun oynuyordu. ama austria wien türkiye ligi'nde bile tutunabilecek bir takım değilken sen onunla hem de kendi evinde berabere kalıyosan grup liderlerinden birini hele ki bayern munih gelirse nası eleyecen?

o yüzden işi çok zor galatasaray'ın. ama umarım beni yanıltırlar ve gidebildikleri en iyi yere kadar giderler. ve bu en iyi yer umarım kupa olur. her ne kadar eskisi gibi inanmasam da...

Deza
19.Aralık.2006, 07:57
Bu takim bu halde bir mac daha kazanamaz uefa´da. Insallah yararli degisiklikler olur takimda ve teknik kadroda. Kalli gitsin. Abdullah Avci gelecek deniliyor. Iyi olur gercekten. Ilk haftalarda oynadigimiz oyunu yakalayabilirsek uefa´da sansimiz olur.

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 07:58
Mucize... Unutmamalı üst turlarda yanımızda bir Bordeaux olmayacak...

Emurafu
19.Aralık.2006, 07:59
2002 dünya kupasında da Brezilya nın sayesinde 2. tura cıkmıs ve 3. olmuştuk ...

Diğer turlarda daha güçlü rakipler gelecegi için bence oyuncularımız daha fazla motive olurlar bu grupta bu duruma düşmemizde rehavete kapılmamız da büyük yer kaplıyor. Ne de olsa cıkarz dedik hepimiz.

Öyle yada böyle şüükürler olsun cıktık.

NOT: Hiç bi GS li renkdasım mümkünse utanıyorum, böyle cıkmktansa vsvs gibi seyler yazmasın.
Her ne olursa olsun cıkmış olmamız unutulmasın !Aynen katılıyorum..

Bordo maçını izlerken..Sürekli tırnak yedim:):)

Deminden beri yorumları izliyorum bitti geldim..

Galatasaraylı bazı oyuncular..Maça iyi konsantre olmamıs nasıl olsa elendk havası ile cıkmıslar..Kaldıki ilk yarı soyunma odasında skoru ögrenmişler..Üstelik kalli yoktu hamet hocafazla konusmamıs oyuncularla..Kalli daha hırslımıs maçlarda..Herseyde bir hayır vardır !!!

Sunuda unutmayalım ortahasamız kaç macdır genç ve bu yükü kaldıramıyor.Diger ruda...Ayhan,linderoth,Lincolnde gelecek..Ben digerturdan eminim..

Rakip kim olsun diyorsanız;Leverkusen hayır demem üstelik gurbetciler olacak:)

Ayrıca yönetim Listesini hazırlamış hakan ünsaldedi;Hagen yada Mellberg transferi için Uefadaki netice bekleniyormuş...

Memedov
19.Aralık.2006, 08:01
istediğimiz oldu, fakat kazanmamız gereken maçta galip gelemedik bu biraz üzdü bizleri.

Şu oyun ilerisi için pek ümit vermesede Galatasaray´ın toparlanacağına inanıyorum.

Bir üst turda başarılar.

tombul taho
19.Aralık.2006, 08:04
ben üst tura çıktığımızdan çok en azından biraz olsun ülke puanı aldık biraz da para aldık ona seviniyorum :D

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 08:06
Emrah muhtemel rakiplerimiz kimler şimdi bi gel bakayım:D

Rodrigo Tello
19.Aralık.2006, 08:08
Muhtemel Rakipler

http://www.sporx.com/images/galeri/42/4812/B_856ef351469c9e4d6655a7cb001d2f9c.jpg

PesimiSTyLa
19.Aralık.2006, 08:12
Almanlardan biri gelsin ;;) Münihe bile razıyım :)

tombul taho
19.Aralık.2006, 08:16
Everton, Panathinaikos, Villareal, Hamburg, Leverkusen, Munih, Getafe ve Bordeaux.

Getafe en mantıklısı gibi geliyor. Getafe ve Panathinaikos. ikisinden birini istiyorum.

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 08:17
En mantıklısı Panathinaikos, Getafe çok ters bir ekip...

Emurafu
19.Aralık.2006, 08:20
Arkadaşlar uefa kupası kura cekimi ile ilgili ben yarın konu açarım şimdilik konusmayalım:):)

Bütün herkez Leverkusen istiyor(gurbetci farkı) veya getafe..Yunan takımı istenmez heleki panatinaikos cok formda çünkü...

Bir bayern Münih elesek süper olur:)

HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR...

Türk takımları her zaman grublardan zar zor cıkar..hiçbir zaman bir türk takımı rahat rahatcıkmadıki..Milli takımda bile bunu yasıyoruz..

Bunlar Herkez ders oldu...İleriye bakalım...

HERKEZE İYİ BAYRAMLAR !!!

Lionel Andres Messi
19.Aralık.2006, 08:28
En mantıklısı Panathinaikos, Getafe çok ters bir ekip...
akşam ki maçtan sonra panathinaikos yerine atletico olcak ona göre yorum yap:icon_razz:

rakip farketmez

EreN
19.Aralık.2006, 09:13
Kötü bi durum.Üzücü hatta..sevinemiyorum açıkçası..

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 13:56
atletico gelmesinde kim gelirse gelsin..bayern dahil

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 14:30
Galatasaray elenmedi ve bir üst turda.Her ne kadar iyi futbol ile olmasada..İlerisi için ise bazı şeyler düzelebilir ve şansımız artar.Tabii bu gelecek rakibede bağlı ama Galatasaray'ın pek ilerleyeceğini sanmıyorum.Tahminim en fazla bir tur daha geçer.İnşallah ben yanılırım..
Tebrikler Galatasaray..

Varonil
19.Aralık.2006, 14:40
Tebrikler Galatasaray.Her ne kadar kaderi başkalarının elinde olupta çıksada,grup maçlarında umut verici bir futbol olmasa da,Galatasaray son 32'de artık.Devre arasında doğrular,yanlışlar eğrisi düzüne konuşulmalı,Galatasaray nasıl Avrupa'da ilerler diye hesaplar yapılmalıdır bence.Yoksa şu anki durum vahim.

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 15:39
Galatasaray kendi üzerine düşeni bile yapamadı. Fakat tur turdur. Tebrikler..

BlackEagle19o3
19.Aralık.2006, 17:12
Galatasaray çok şanslı bir takım gerçekten de:)
Hiçbirşey yapmadan gruptan çıktı...
Tebrikler ve ilerki turlarda başarılar.

Fıratcan Alçınkaya
19.Aralık.2006, 18:22
Emrah bak yine uğrulu geldim GS ye :zuhaha

Sahasında Helsinborg & Wien i yenemeyerek bence haketmedi çıkmayı GS ama önemli oılan çıkmaktı Tebrikler..

El Comandante
19.Aralık.2006, 18:23
Galatasaray haketmedigi bir gruptan cikti,dogrudur.Ama Panionios cok mu haketti ? Bu takim 3.olarak gruptan ciksaydi üzülürdüm gercekten.Bunlara deplasmanda 3 tane attik.Bir de isin bu yanindan bakmaliyiz.Her ne kadar grupta kendi gücümüzü gösteremedigimiz icin üzgün olsam da gruptan ciktigimiz,ve ilerki turlarda sakatlarin ve yeni transferlerin gelecegi takim öbür turlarda basarili olacagini düsündügüm icin mutluyum.

Hatirlayin Uefa Kupasini aldigimiz sene Milan`i nasil yendigimizi ?
Milli takimin Dünya Kupasinda nasil ilerledigini?
Bizim Besiktas`i 90.dakikalarda 2 gol atipta nasil yendigimizi ?

Yani futbol mucizeler oyunudur,hicbirsey kesin degildir.

Gruptan cikmamizi saglayan Bordeaux`a tesekkürlerimizi iletmeyi borc bilmeliyiz.Biz onlar hakkinda neler düsünmüsken,bizi mahcup ettiler,helal olsun!

Simdi önümüze bakma zamani,geride ne oldugu önemli degil.Galatasaray grup maclarinda oynadigi futbolla ölcü alinmamali,cünkü Galatasaray bu degil ! Bunu hepimiz cok iyi biliyoruz ! Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !

Bu takima daha yeni transferler gelecek.Takimda cok degisiklikler olacak.Bu nedenle ben ilerisi icin umutluyum,önümüzde Kalli engeli olsa da...

EreN
19.Aralık.2006, 19:10
Baran panionios'la galatasarayı mı kıyaslıyorsun sen yoksa? panionios'un gruplara kalması bile devasa bir başarıdır.
Futbol tarihi boyunca galatasaray en büyük yatırımını yaptığı bu sene , - para bakımından - böyle bir hüsran yaşaması açıkçası üzdü beni.Tur turdur tamam kabul ediyoruz ama'sı var bunun...Ayrıca o kadar para harcandıktan sonra yeni transfer falan olacağını sanmıyorum.3 sezon transfer yapmadan geçirdi galatasaray çok ucuza kapattı.Biriken paralarla bu sene bolca harcadı zaten para..
Tek ümidimiz ilerki turda kolay bir rakip gelir Galatasaray en az yarı görebilir..

El Comandante
19.Aralık.2006, 19:14
Baran panionios'la galatasarayı mı kıyaslıyorsun sen yoksa? panionios'un gruplara kalması bile devasa bir başarıdır.
Futbol tarihi boyunca galatasaray en büyük yatırımını yaptığı bu sene , - para bakımından - böyle bir hüsran yaşaması açıkçası üzdü beni.Tur turdur tamam kabul ediyoruz ama'sı var bunun...Ayrıca o kadar para harcandıktan sonra yeni transfer falan olacağını sanmıyorum.3 sezon transfer yapmadan geçirdi galatasaray çok ucuza kapattı.Biriken paralarla bu sene bolca harcadı zaten para..
Tek ümidimiz ilerki turda kolay bir rakip gelir Galatasaray en az yarı görebilir..

Demek istedigimi anlamadin.Panionios ile degil ben gruptaki hicbir takimla kiyaslamam Galatasarayi.Hepsinden güclü takimiz,tamam üzüntülüyüz,buruk bir sevinc yasiyoruz ama ben olaya iyi yönden bakmaya calisiyorum.Yani bu takima transfer yapilacak,ben adim gibi eminim.Stoper,forvet alinacak.Lincoln,Linderoth,Ayhan geri dönecek,Hakan Balta Uefa listesinde olacak.Bu yüzden umutluyum.Oynanan futbolu konusmak bile istemiyorum,okadar berbat ama bu bizim gercek futbolumuz degil.Istedigimiz zaman nasil oynadigimizi hepimiz gördük.Eger Kalli biraz takimi toparlarsa bu takim iyi isler basarabilir,ben böyle düsünüyorum.Ya da inanmak istiyorum buna ...

Roberto Baggio
19.Aralık.2006, 19:19
Mucize eseri gruptan çıktık şimdi eğer rakibimiz Bayern veya Atletico Madrid dışında kim olursa olsun o takımı eze eze yenmekten başka şansları yok telafi etmek zorundalar...

Ghonedre
19.Aralık.2006, 19:28
Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !

Inter, Bayern , Real , Man Utd , Arsenal , Chelsea , Barcelona , Atl Madrid , Villarreal , Tottenham , Zaragoza , Liverpool , Werder Bremen , Hamburg , Ajax , Lyon , Porto , Sporting , Benfica , Man City , Schalke , Valencia , Milan , Roma, Juventus, Lazio , Fiorentian , Fenerbahçe..................
bu saymakta zorlandığım takımları yenersiniz yani:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

El Comandante
19.Aralık.2006, 19:33
Inter, Bayern , Real , Man Utd , Arsenal , Chelsea , Barcelona , Atl Madrid , Villarreal , Tottenham , Zaragoza , Liverpool , Werder Bremen , Hamburg , Ajax , Lyon , Porto , Sporting , Benfica , Man City , Schalke , Valencia , Milan , Roma, Juventus, Lazio , Fiorentian , Fenerbahçe..................
bu saymakta zorlandığım takımları yenersiniz yani:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

Okadar sacma bir yorum ki cevap bile verilmez,okadar yani ...
Ha icindeki takimlarin cogunu biz yendik zaten :icon_biggrin:

uAburak89
19.Aralık.2006, 19:39
Namağlup lider çıkmamız gereken gruptan bu şekilde çıkmak bana da pek hoş gelmedi ama ne yapalım yani çekilelim mi ? :D

Bence bu şekilde oynacaksak Bayern gelsin en azından Ribery'e karşı olan sevgilerimizi gösteririz tribünde.. :D

Ama futbolun ilerleyen turlarda böyle olmayacağını ümit ediyorum bu takıma Lincoln, Linderoth ve Ayhan ki en önemlisi Ayhan bence, hazır bir şekilde döndüğü zaman futbol ilk 4 haftadaki gibi iyi olacaktır.. Kim gelirse gelsin çıkar Aslanlar gibi oynarız..

King_91
19.Aralık.2006, 19:53
gonul isterdi ki burdan rahat rahat cıkalım 3.olan takımlar arasından kendi kendimize su cıkar bu cıkar diye tahmin yapalım ama oyle veya boyle gruptan cıktıkinşallah eksiklerin giderilmesiyle ve yeni transferlerle daha iyi bir takım olacagız(eksik derken lincoln ve linderoth haric.onları yok sayıyorum bu sene de fazla bir yararları olacagını sanmıyorum).inşallah cok sanssız bir kura cekmeyiz(bayern munich,atletico)ve yolumuza devam ederiz.Bu arada bu iş bence topalla olmaz bi on libero bulmak sart ya da biri linderothun kulagını ceksin

Ghonedre
19.Aralık.2006, 19:56
Okadar sacma bir yorum ki cevap bile verilmez,okadar yani ...
Ha icindeki takimlarin cogunu biz yendik zaten :icon_biggrin:
bak kendin söylüyorsun çoğunu yenmişiniz hepsini değil :icon_razz: Ayrıca hani demişsin ya gerçek futbolumuzu oynasak falan o yendiklerinde gerçek futbolunu oynasaydı yenemezdiniz zaten

uAburak89
19.Aralık.2006, 20:03
Ghonedre, Fenerbahçeli olduğun belli de ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.. Mesajların o kadar saçma ki birazdan Uefa'ya falan atlayıp içinde tesadüf ve bal kelimelerinin geçtiği cümleleri de kullanırsın sen..

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2006, 20:08
Austuria Wien maçında ne kadar kötü oynasakta Bordeaux sağolsun gruptan çıktık. Feldkamp neymiş yahu öyle. O yoktu adeta takımda yoktu. :)

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 20:09
bak kendin söylüyorsun çoğunu yenmişiniz hepsini değil :icon_razz: Ayrıca hani demişsin ya gerçek futbolumuzu oynasak falan o yendiklerinde gerçek futbolunu oynasaydı yenemezdiniz zaten

2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2006, 20:14
Getafe'nin iyi konsantre olurlarsa ne yapacaklarını biliyoruz. Geçen sene Barça'ya ne yapmıştı hatırlayın. Hele saha kenarına sarmısak koyarlarsa halimiz duman :D

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 20:18
Getafe'nin iyi konsantre olurlarsa ne yapacaklarını biliyoruz. Geçen sene Barça'ya ne yapmıştı hatırlayın. Hele saha kenarına sarmısak koyarlarsa halimiz duman :D

ispanyol takımlarından her zaman çekineceksin...inşallah getafe gelmez..getafe yerine münih i tercih ederim

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2006, 20:23
ispanyol takımlarından her zaman çekineceksin...inşallah getafe gelmez..getafe yerine münih i tercih ederim

Aynen katılıyorum abi ama Bayern'de gelmesin yahu:). Toni'yi kim tutacak :p

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 20:26
Aynen katılıyorum abi ama Bayern'de gelmesin yahu:). Toni'yi kim tutacak :p

koskoca servet var orda:D..song da klose yi tutar..arada bir servetin kaçırdığı toni ye de el atar..olur gider:)

Ghonedre
19.Aralık.2006, 20:31
2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum

Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 20:35
Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum

saydığın takımların hangisinin yenilmezlik ünvanı var?

Ghonedre
19.Aralık.2006, 20:40
tamam işte o takımların yenilmezlik unvanı olmadığı gibi galatasarayında yok..en iyi oyununu oynasa bile...ama emperor galatasaray en iyi oyununu oynasın yenecek takım yok demişti.. benim takıldığım nokta orası

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2006, 20:42
Nasıl ki Fenerbahçe en iyi oyununu oynuyor İnter'i yeniyor, nasıl ki Beşiktaş en iyi oyununu oynuyor Liverpool'u yeniyor, Galatasaray'da en iyi oyununu oynayıp bu saydığın takımları yenebilir ;;)

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 20:46
biz orda saydığın takımların çoğunu yendik..yenemdiğimiz takımlarla da zaten oynamadık..yanlıs örnek vermişsin.

Ghonedre
19.Aralık.2006, 20:46
Nasıl ki Fenerbahçe en iyi oyununu oynuyor İnter'i yeniyor, nasıl ki Beşiktaş en iyi oyununu oynuyor Liverpool'u yeniyor, Galatasaray'da en iyi oyununu oynayıp bu saydığın takımları yenebilir ;;)
söylediğinde haklısın bişey dediğim yok ama fener interi yendiğinde inter en iyi oyununu oynamamıştı ya da oynayamamıştı oynasaydı inter yenerdi zaten.....
Ama uzatmaya gerek yok...çünkü hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz.
Tebrikler gs bi sonraki turlarda başarılar...........

Emurafu
19.Aralık.2006, 22:25
Galatasaray haketmedigi bir gruptan cikti,dogrudur.Ama Panionios cok mu haketti ? Bu takim 3.olarak gruptan ciksaydi üzülürdüm gercekten.Bunlara deplasmanda 3 tane attik.Bir de isin bu yanindan bakmaliyiz.Her ne kadar grupta kendi gücümüzü gösteremedigimiz icin üzgün olsam da gruptan ciktigimiz,ve ilerki turlarda sakatlarin ve yeni transferlerin gelecegi takim öbür turlarda basarili olacagini düsündügüm icin mutluyum.

Hatirlayin Uefa Kupasini aldigimiz sene Milan`i nasil yendigimizi ?
Milli takimin Dünya Kupasinda nasil ilerledigini?
Bizim Besiktas`i 90.dakikalarda 2 gol atipta nasil yendigimizi ?

Yani futbol mucizeler oyunudur,hicbirsey kesin degildir.

Gruptan cikmamizi saglayan Bordeaux`a tesekkürlerimizi iletmeyi borc bilmeliyiz.Biz onlar hakkinda neler düsünmüsken,bizi mahcup ettiler,helal olsun!

Simdi önümüze bakma zamani,geride ne oldugu önemli degil.Galatasaray grup maclarinda oynadigi futbolla ölcü alinmamali,cünkü Galatasaray bu degil ! Bunu hepimiz cok iyi biliyoruz ! Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !

Bu takima daha yeni transferler gelecek.Takimda cok degisiklikler olacak.Bu nedenle ben ilerisi icin umutluyum,önümüzde Kalli engeli olsa da...Aynen katılıyorum..Baran:)

Ayrıca Uefa daki diger maçlarda üstün olan taraf bizdik yani iyi oynuyorduk..Bu maçta kallinin olmamasıda takımı etkilemiş..

Bazı futbolcularımız bu maça konsante olamamıs..Hatta kimisi turdan emin bile degillerdi..Neyse olan oldu artık..

HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR!!!

Önemli olan;Hiç bir türk takımı grublardan rahat rahat cıktıgını hatırlamıyorum....Yumurta agıza gelince hep iyi oynuyoruz bunu unutmayın...

Futbol mucizesi yasayan takımlar genelde basarılı olur..

Liverpoolu unutmayın...Kupayı aldıgı sene zar zor cıkmısdı..Son maçı az daha yeniliyordu..

Bir dahaki turda kim gelirse kafa kafaya oynarız..Yenİ transferler+Sakatlıklar geri dönecek..
Keske Bayern Münih gelse elersek süper olur..

Ülkemiz acısındanda iyi oldu..Fenerbahce ile baya puan toıplarız..Bu sene sampiyon olan Şampiyonlar ligine direk gidecek..

erdemzorer10
19.Aralık.2006, 22:31
katılmıyorum..Galatasaray kesinlikle sonuna kadar hak etti gruptan çıkmayı...en azından oynadıgı futbolla bunu söyleyebiliriz...

bordeaux deplasmanı dahil 4 maçtada galibiyete yakın taraf bizdik ama olmadı

Emurafu
19.Aralık.2006, 22:39
Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorumArkadasım baya sacmalamıssın..Yada Bizim cıkmamamızı istemiyordun...

Türk takımları iyi olup günündede olursa yenemeyecegi takım yoktun..Ben senin gibi renklere göre konusmuyorum..Bir ERCİYES örnek olsun sana:):)

Tel aviv harcadıgı para 10m idi busene.....

Bizim tur atlamamız Ülke acısındanda iyi oldu..Seneye Uefaya bir takım fazla gidebilirz..Fenerbahceye de basarılar...

Yanlız bir Fenerbahce hakkında Bu takım cıkarsa yenilirsiniz..Yenemessiniz gibi yorumlar kullamıyoruz..Mesela bir barcelona zor diyoruz insallah cıkmaz..Cıkarsada neden olmasın diyoruz..Ama yenilir elenir demiyoruz..

Sen Galtasaray yok bunu yenemez falan bırak sunları...O saydıgım takımlar...Avrupada galatasarayı bilir..Acaba saydıgın takımlar bizimle eşleşmek istermi???..Adım gibi eminim 1.olan takımların cogu bizi istemez:)

Bırakın su sacma mesajları cekememezlik hiç yakısmıyor..Heleki bu forumda:):):)

deniz.91
20.Aralık.2006, 00:56
Dün gerçekten çok üzüldüm ve gerçekten galatasarayın çıkmasını istemedim gruptan gs bu kadar düşecek takım değildi üzüldüm gerçekten ilerisi için hiç umut yok çıkması büüyük şans

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 01:36
Dün gerçekten çok üzüldüm ve gerçekten galatasarayın çıkmasını istemedim gruptan gs bu kadar düşecek takım değildi üzüldüm gerçekten ilerisi için hiç umut yok çıkması büüyük şans

kardeş iyi güzel konuşuyosunda..Gs nin oynadıgı bütün maçları izle yorumunu öyle yap..

fransda girdigimiz pozisyonların yarısını gole çevirsek bordeaux nice ten yedigi 5 golü bide bizden yiyecekti..

helsingborg maçnda bulduklarımızın çeyregini atsak yine fark olurdu..

dünkü maçta için bişey diyemiyorum ama Gs nin bu grupta hakkı en az 10 puandı...

ve bu maçlarda lincoln linderoth ayhan gibi eksiklerle oynamasına ragmen rakiplerini ezdi Gs..

bide bunların takıma katıldıgını düşünelim + transfer de yapılacak...

ben bir Gs li olarak gurur duyuyorum takımımla..

ayrıca soruyorum panianiosmu hak etti üst turu ?

Emurafu
20.Aralık.2006, 01:39
Samiyen bombos kimse bunu sorgulamıyor futbolu konusuyorlar...Samiyen ne zaman dolu olsa takım cosuyor..Biletlerde ne kadar pahallı üstü acık kale arkalarının hemde biletleri 55 ytl...

Topal-Barış-Sabri Avrupa maçlarında bu ortasaha kaldıramıyor..Tecrübeliler gelincefarklı olur..Ayrıca dün oyuncuların bile inançı yoktu..Olan oldu..

Kaldıki uefada diger maçlarda bukadar kötü oynamadık...Bu maçta pozisyona giremedik..Rakip iyice savunmada idi macı izledinizmi hayır..

Tekrar diyorum bizim gelenegimizde bu var Türk takımları gurblardan her zaman son maça göre cıkar..

deniz.91
20.Aralık.2006, 01:48
kardeş iyi güzel konuşuyosunda..Gs nin oynadıgı bütün maçları izle yorumunu öyle yap..

fransda girdigimiz pozisyonların yarısını gole çevirsek bordeaux nice ten yedigi 5 golü bide bizden yiyecekti..

helsingborg maçnda bulduklarımızın çeyregini atsak yine fark olurdu..

dünkü maçta için bişey diyemiyorum ama Gs nin bu grupta hakkı en az 10 puandı...

ve bu maçlarda lincoln linderoth ayhan gibi eksiklerle oynamasına ragmen rakiplerini ezdi Gs..

bide bunların takıma katıldıgını düşünelim + transfer de yapılacak...

ben bir Gs li olarak gurur duyuyorum takımımla..

ayrıca soruyorum panianiosmu hak etti üst turu ?

panionios o bütçe o kadrosuyla ve o imkanlarıyla hakketti denilebilir aslında gsyle panioniosun kıyaslanması bile yapılamaz ama admlar o kadroyla gsyle aynı puan topladı sonuçta gsnin gittiği tabiki bizim için iyi oldu türk takımların avrupada başarılı olması şart zaten gsnin kendisi yerine panioniosu üst tura çıkarması uefaya bir ayıptı ancak gs ille panionios sen git dedi amam bordonun gönlü razı olmadı inşşalh gs bu oyununu düzeltir finale kadar gidecek güvcü var ama isteme daha önemli

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 01:56
panionios o bütçe o kadrosuyla ve o imkanlarıyla hakketti denilebilir aslında gsyle panioniosun kıyaslanması bile yapılamaz ama admlar o kadroyla gsyle aynı puan topladı sonuçta gsnin gittiği tabiki bizim için iyi oldu türk takımların avrupada başarılı olması şart zaten gsnin kendisi yerine panioniosu üst tura çıkarması uefaya bir ayıptı ancak gs ille panionios sen git dedi amam bordonun gönlü razı olmadı inşşalh gs bu oyununu düzeltir finale kadar gidecek güvcü var ama isteme daha önemli

inşallah kardeş..

Maksic
20.Aralık.2006, 02:36
Kalli istifa hiçte turu haketmediğimiz şekilde geçtik Galatasaray'ın klasına yakışmayan bir durum bunun sorumlusu kısaca Kalli'dir.Saçma sapan şeyler yapıyor Ümit Karan'ı küstürdün Lincoln'ü küstürdün daha niceleri kadro güzel herşey güzel Kalli'nin devre arasında gideceğini düşünüyorum

Emurafu
20.Aralık.2006, 02:46
Dünkü maç için kalliye lafım yok..Adam hasta ne yapsın..Furbolcularında turu gececegine dahil inançları kalmamıs..

Kadro Avrupa içinkötü bunuda kabullenin...sakatları dahil etmiorum:)

Dünkü kadro avrupada hiçbirsey yapamaz..Ayrıca gençler ortasahayı kaldıramıyor..Topal falan göze batıyor..Tecrübeli kişiler sart..

Özelikle Sag kanata adam sart..

Maksic
20.Aralık.2006, 02:52
Dünkü maç için kalliye lafım yok..Adam hasta ne yapsın..Furbolcularında turu gececegine dahil inançları kalmamıs..

Kadro Avrupa içinkötü bunuda kabullenin...sakatları dahil etmiorum:)

Dünkü kadro avrupada hiçbirsey yapamaz..Ayrıca gençler ortasahayı kaldıramıyor..Topal falan göze batıyor..Tecrübeli kişiler sart..

Özelikle Sag kanata adam sart..Emrah sonuçta hasta olmuşsa geçmiş olsun deriz ama biz Hagi'nin ateşi 39 derece olmasına rağmen oynayan omzu çıkık kaptanımız Bülent'inde aslanlar gibi mücadele verdiğini unutmayalım böyle bir sebepten gelmemesi yalnış ama 75 yaşındaki bir hoca olduğunuda düşürsek hak verebilirim kadro güzel değil yıldız alsakta hoca küstürür kesin Kalli'ye güvenim kalmadı açıkçası umarım devre arası gerekli takviyeler yapılır

Emurafu
20.Aralık.2006, 02:57
Emrah sonuçta hasta olmuşsa geçmiş olsun deriz ama biz Hagi'nin ateşi 39 derece olmasına rağmen oynayan omzu çıkık kaptanımız Bülent'inde aslanlar gibi mücadele verdiğini unutmayalım böyle bir sebepten gelmemesi yalnış ama 75 yaşındaki bir hoca olduğunuda düşürsek hak verebilirim kadro güzel değil yıldız alsakta hoca küstürür kesin Kalli'ye güvenim kalmadı açıkçası umarım devre arası gerekli takviyeler yapılırDünkü maçı kazanmamız normal kimsede inanç yoktu..Seyircide yoktu.
Aynen benimde güvenim kalmadı..Neyapalım..İlerisi için umutluyum..Kalli zaten uzun vadeli gelmedi buda beni mutlu ediyor..
Yanlız sag kanat acil sart bize..Sabri hiçbirsey yapmıyor..Özeri şimdi alsak keske...Yabancı sag kanat olursa daha iiy olur..tecrübeli ama:)
Onun yerine mehmet güveni kiralasak:)Hatta sabriyi Kiralayalım.

Takviyeler yapılacak zaten..

Maksic
20.Aralık.2006, 03:03
Dünkü maçı kazanmamız normal kimsede inanç yoktu..Seyircide yoktu.
Aynen benimde güvenim kalmadı..Neyapalım..İlerisi için umutluyum..Kalli zaten uzun vadeli gelmedi buda beni mutlu ediyor..
Yanlız sag kanat acil sart bize..Sabri hiçbirsey yapmıyor..Özeri şimdi alsak keske...Yabancı sag kanat olursa daha iiy olur..tecrübeli ama:)
Onun yerine mehmet güveni kiralasak:)Hatta sabriyi Kiralayalım.

Takviyeler yapılacak zaten..
Radyospor'da Halil Özer'in programına Haldun Üstüner bağlanmıştı 1 saat oldu sanırım kaleci transferi kesinleşti gerekli yerlere transfer yapılacak ben güveniyorum yönetime iyi transfer yapıyor bu yıl açıkçası Kalli hariç herşey iyi

Emurafu
20.Aralık.2006, 03:53
Radyospor'da Halil Özer'in programına Haldun Üstüner bağlanmıştı 1 saat oldu sanırım kaleci transferi kesinleşti gerekli yerlere transfer yapılacak ben güveniyorum yönetime iyi transfer yapıyor bu yıl açıkçası Kalli hariç herşey iyi
Haldun üstüner neler dedi..
Ayrıca kaleci transferi için aceleye gerek yok bence..Orkun sezon sonuna kadar gitse iyi olur neyse....