PDA

View Full Version : Carrusca Rekora Gidiyor

RaSenGan
17.Aralık.2006, 03:14
Carrusca rekora gidiyor!

Galatasaray’a ‘geleceğin yıldızı’ diye transfer edilen Carrusca, 1.5 sezondur ligde bir kez bile 90 dakika boyunca forma giyemeyerek, bu alanda rekora koşuyor. Geçen sezon 12 karşılaşmada 374 dakika boy gösteren Arjantinli futbolcu, bu sezon sadece 79 dakika sahne aldı. Tangocu böylece Sarı-Kırmızılı kulübün tarihindeki en kötü transferler listesinde yerini hazırlarken, devre arasında gönderilmesi için düğmeye çoktan basıldı.

Kaynak: Fanatik

Emurafu
17.Aralık.2006, 03:31
Kupada oynadı 90 dakika:zuhaha:

MeMo
17.Aralık.2006, 03:39
Galatasarayın kötü transfer politikasının br örneği...

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 03:43
Ocakta gitsin artık onada yazık oluyor :)

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:46
Adamı geçen sene süper Arjantinli yıldız diye getirdiler.Şimdi ne hale geldi adam.

GeNç KaRTaL
17.Aralık.2006, 04:00
Galatasaray yönetiminin Gerets zamanında yaptığı yanlış transferlerden birisi.Gerets'e çok haksızlık yapıldı.Kalli'ye sunulan imkan ile Gerets'e sunulan imkan arasındaki farktan bunu çok rahat anlayabiliyoruz..

uAburak89
17.Aralık.2006, 04:08
Ribery transferi tutunca aşka gelmişti yönetim.. Yol yakınken ayrılsa takımdan iyi olacak her iki taraf içinde..

TR.CaPTaiN
17.Aralık.2006, 04:44
Kumaşı iyi olan bir oyuncu ama dikiş tutturamadı.

eXcitinG
17.Aralık.2006, 04:44
Adamı hem istemiyorLar hem ısrarLa tutuyorLar. AnLamış değiLim vaLLa ben :)

Emurafu
17.Aralık.2006, 04:54
Adamı hem istemiyorLar hem ısrarLa tutuyorLar. AnLamış değiLim vaLLa ben :)Abi sponsor sezon basında izin vermedi..Zarar ediyorum dedi üstelik belli bir yas sınırı verdi o yasda adam bulun size destek veririm dedi..

Ama artık sponsorda anladı hatasını:)

Besıktas delgado aldı 5M.. bizde aynı sponsor parası ile Carusca aldık 3M

Caruscayıda ribery gibi sanıp aldık...Guya onu unutturcaktı...Adnan sezgin işini biliyor..

ForsakeN
17.Aralık.2006, 05:02
Bu sonuçta çok kişinin payı var.
Carrusca,Yönetim,Gerets,Kalli....

Fıratcan Alçınkaya
17.Aralık.2006, 05:27
hep düğmeye basılıyo da ne oluyo Carrusca yı anca üzerine para verip gönderebilir Galatasaray diğer türlü çoktan gönderilirdi.. Sponsor felanda var işin içinde yoksa kimler geldi kimler geçti GS den 1,5 sezondur sabır ediliyor adama...

Emurafu
17.Aralık.2006, 05:34
Bu sonuçta çok kişinin payı var.
Carrusca,Yönetim,Gerets,Kalli....
Carusca transferi ile kallinin ne sucu var onu anlamadım..Kalli sans bile verdi..Carusca ne zaman oynasa rakipler bize karsı pozisyon buluyor...
Suc yönetimin.....

GeNç KaRTaL
17.Aralık.2006, 05:41
kimler geldi kimler geçti GS den 1,5 sezondur sabır ediliyor adama...

Hakan Şükür bile gidiyor Carrusca duruyor.:D

Fıratcan Alçınkaya
17.Aralık.2006, 05:45
Yok yahu Şemsi şimdi yazıcam Aygün'den korkuyorum :n: abi nedir senin bu H.Şükür'den istediğin diye Arda gider Barış Serkan felan hepsi gider Hakan kalır takımda...

RaSenGan
17.Aralık.2006, 05:55
Yok yahu Şemsi şimdi yazıcam Aygün'den korkuyorum :n: abi nedir senin bu H.Şükür'den istediğin diye Arda gider Barış Serkan felan hepsi gider Hakan kalır takımda...

:D:D

Carrusca gitsin.Hakan'da gider hayırlısıyla :)

IcedEarth
18.Aralık.2006, 00:08
Bu konuda bile Hakan Şükür'e gönderme var bakıyorum. Her neyse, artık bunlarla uğraşmamayı düşünüyorum.
Carrusca aslında gayet yetenekli oyuncu, fakat şu andaki taktiğe fazla uyum sağlayamıyor, çünkü savunma yönü çok zayıf. Oyun kurucu olarak oynarsa fayda sağlayabilir, ama o zaman da ancak Lincoln'ün yedeği olur. Her türlü yazık oldu bu genç adama. Tekniğini çok beğeniyordum çünkü.