Log in

View Full Version : Servet Gibisi Yok

RaSenGan
17.Aralık.2006, 03:23
Servet gibisi yok

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin, Turkcell Süper Lig'in en fazla top kazanan futbolcusu oldu. Sivas galibiyetinde de sahanın en iyi isimlerinden olan tecrübeli futbolcu, geride kalan 16 hafta sonunda 388 top kazanarak bu istatistikte zirvede yer almayı başardı. Servet'i 355 top kazanmayla Gaziantep'ten Deuni ve Gençlerbirliği OFTAŞ'tan
Remzi, 354 top kazanmayla da Vestel Manisa'dan Kalabani takip ediyor.

Kaynak: Pasfotomaç

Emurafu
17.Aralık.2006, 03:28
O kadar dalga gectik adamla...Suanda Ligin en iyi Türk stoperi..Gercekten son haftalarda iyi oynuyor..Hızıda arttı sanki..servet kisa alanda cabuk oyuncu degil ama uzun alanda kimseyi kacirmaz

Mehmet yıldız ile Omuz omuza kosdu:)..Bu aralar iyi oynuyor Helal olsun..Allah Nazardan saklasın..

Norveçli Muhabir servete Bir soru sormusdu..O sorudan sonra servete birsey oldu:zuhaha:...

Yanlız mecbur stoper alacaz song afrika kupasına gidecek...

Fernando Gago
17.Aralık.2006, 03:42
Türkiye Ligi için bu istatistikler normal sonuçta Galatasarayda oynuyor.. Ayrıca Servet bazı hataları yapmasa (ki o hatalar ölümcül oluyor) iyi bir defans bana göre. yapısına göre hızlı , kafavuruşları iyi vs.

RoNNiE91
17.Aralık.2006, 03:45
O kadar laf söylediler adama ama adam hırs yaptı kendini gösterdi.

Emurafu
17.Aralık.2006, 03:52
Türkiye Ligi için bu istatistikler normal sonuçta Galatasarayda oynuyor.. Ayrıca Servet bazı hataları yapmasa (ki o hatalar ölümcül oluyor) iyi bir defans bana göre. yapısına göre hızlı , kafavuruşları iyi vs.
Haklısın deniz..

Ama bu aralar iyi oynuyor tuncay,nihat,emre,servet gibi oyuncuların formda olması güzel...

Farkındaysınız Türk oyuncuların performansı çok arttı...

Serveti yavas yavas sevmeye basladım.:):)

CeNTeR_TR
17.Aralık.2006, 03:57
Servetin bir açıklaması vardı Paramı alırsam oynarım diye..Hatta açıklamasınıda şöyle devam ettiriyordu Anadoluda paramı alamıyordum bende oynamıyordum :) Acaba Buna bizde mi para vermedik ne baksanıza bizde de oynamıyordu :p

Cengo
17.Aralık.2006, 04:08
İyi mi oynuyor?
Hayal görüyorsunuz galiba, Galatasaray'ın yediği gollerin hemen hemen hepsinde onun hatası var.Bkz.Semih'in golü..

Kime anlatıyorum ki ben, görmemeye devam edeceksiniz nasıl olsa..

uAburak89
17.Aralık.2006, 04:12
Genel olarak iyi oynuyor, beklentilerimin çok üstünde..

GeNç KaRTaL
17.Aralık.2006, 04:31
Yinede ilk haftalardaki gibi çok kötü oynamıyor.Bayadı toparladı.Bize karşı çok iyi oynamıştı mesela.Servet'i ben beğeniyorum açıkcası.

Emurafu
17.Aralık.2006, 04:40
İyi mi oynuyor?
Hayal görüyorsunuz galiba, Galatasaray'ın yediği gollerin hemen hemen hepsinde onun hatası var.Bkz.Semih'in golü..

Kime anlatıyorum ki ben, görmemeye devam edeceksiniz nasıl olsa..Abi yapma Allah askına eski servet yok bence..

Bütün programlarda servetin artan formu konusuluyor..Onlar bizim gibi tvde izlemiyor..Stadyumda izliyor..Rıdvan dilmenin dedigi gibi mehmet yıldız çok formda bir servete rast geldi...

Sahane oynadıgı maçlarda var görmezden gelmeyelim..İstanbul bld ve Sivasmacı..İstanbul bld macında hem santrafora kosdu hemde kontra toplarına yetişdi..

Servette düzelme var lütfen bunları görmezden gelmeyelim..Galatasarayın 90 dakika maçını izleyen bana katılır..Norveç macından sonra acayip degisdi..

Manisa maçından sonmra servetin bariz hatalarını görmedim...

Fenerbahce macında attıgı pasda abartılcak birsey yok semih dengesini bozuyor..Oda can havli ile kafa vurmaya calısıyor..

Mili takımda içinde güzel oldu..Her türkün performansı artmaya basladı..

Roberto Baggio
17.Aralık.2006, 04:49
Servet kötüydü hatta çook kötüydü gerek Fenerbahçe'de özellikle olsun bu hatalar barizdi fakat bana göre kendisi Rigo'dan çok şeyler kaptı çok şeyler öğrendi ve şuan için bence kusursuz,sorunsuz oynuyor inşAllah devam eder....

RaSenGan
17.Aralık.2006, 04:49
Cengiz abi Servet'te düzelme yok diyosa tamamdır kesin Servet'te düzelme var.:)

PesimiSTyLa
17.Aralık.2006, 04:54
Cengiz abi Servet'te düzelme yok diyosa tamamdır kesin Servet'te düzelme var.:)

:n: :n:

Servet de cok kötü oyuncu, bizdeki oyuncuların hepsi kötü zaten :rolleyes:

ForsakeN
17.Aralık.2006, 04:58
Kendini geliştirmeyi bir türlü beceremiyor.
Fenerbahçe'deki Servet = Galatasaray'daki Servet

TR.CaPTaiN
17.Aralık.2006, 05:06
Sadece güç ve uzun boy bir defans için yeterliyse iyi oyuncu.

RaSenGan
17.Aralık.2006, 05:09
Kendini geliştirmeyi bir türlü beceremiyor.
Fenerbahçe'deki Servet = Galatasaray'daki Servet

Bende diyorum gelişme yok diye.Ama DÜZELME var.Fenerbahçe,Sivas'taki Servet bu değil.Düzeldi bizde yani.Ama gelişemedi daha.

El Comandante
17.Aralık.2006, 05:10
Ben Servet´i halen bizim takim kapasitesinde bir oyuncu olarak görmüyorum.
Tamam son haftalarda biraz düzeldi ama,sonucta güven vermiyor,yaptigi hatalar da ortada ...

yusufislam
17.Aralık.2006, 05:23
fenerdeyken dalga gecerdiniz, biz anlatmaktan yorulmazdik...

dar alanda kivrak olmadigi icin etkisiz oluyordu, ama uzun mesafede idare edecek bi adamdi...(tabiki hizli degil)

simdi ne oldu da dalga gectiginiz adam bu kadar iyi oldu?

yazik cok yazik...

Emurafu
17.Aralık.2006, 05:25
Zaten servet gelişecegi kadar gelişmiş:zuhaha:

Bizim dedigimiz düzelme var...Lütfen Galatasaray son maçlarını 90 dakika izleyenler yorum yapsın..Daha iyi fikir sahibi oluruz....

Maçları izlemeden konusun bakalım..ezbere yorum kolay..Maça giden bütün spor yorumcuları programlarda serveti övüyor...Onlar bizim gibi Tv den izlemiyor..Stadyumda izlemek çok farklı bunuda bilin..

Ayrıca servetin Sümügü bile gecmiş..:):zuhaha:

Son milli maçlarda gördünüz..servet-emre uyumunu..

Biz ne kadar dalga gecersek geçelim..Onun zaten milli takımda yeri garanti.(sakatlanmassa)..

PesimiSTyLa
17.Aralık.2006, 05:41
Servet karşısında Shevshenko olmadığı zaman iyi :n:

Del Piero_10
17.Aralık.2006, 05:42
Euro 2008 de Allah hem Servet'in hem bizim yardımcımız olsun.

Rodrigo Tello
17.Aralık.2006, 05:46
Hele bi Gökhan Zan iyileşsin ondan sonra yeri garantimi degilmi görürüz ;;)

Fıratcan Alçınkaya
17.Aralık.2006, 05:47
Ronaldo Servet Ronaldo Servet top ağlarımızda :zuhaha

Yemiyelim adamın hakkını Galatasaray'da gerçektende düzeldi eskisinden daha derli toplu oynuyor bence...

Aykan19o3
17.Aralık.2006, 05:51
Fenerbahçe maçında kaliteli ataklara karşı defanstaki zayıflığı apaçık ortaya çıktı..

Emurafu
17.Aralık.2006, 05:53
Hele bi Gökhan Zan iyileşsin ondan sonra yeri garantimi degilmi görürüz ;;)
Emir Servetin banko oldugunu sende biliyorsun:):)..Zan diyorsun..zan iyilesir 2 hafta sonra yine sakatlanır..

Normalde Milli takım stoperi Zan-Servet..Konu dagılmasın...

Adam istikrarlı biçimde her maçta oynuyor hala elestiriyoruz..İnanın cogumuz 90 dakika maçları izlemeden konusuyoruz..Kaldıki yorumcuların yorumu açık:)..Ama hala türkiye adam gibi stoper yok hepsi vasat:)

Ben Özetlerden izledigim hiçbir futbolcu hakkında yorum yapmam..

Neyse daha cevap yazmıyorum..Tv basına gidiyorum spor programları baslayacak...

Onurap
17.Aralık.2006, 05:57
Servet iyi fenerdede iyiydi.Sheva nın rezil etmeyeceği stoper varmı türkiyede ? bunun songlada ilgisi var song tecrübesiyle servetin açıklarını kapatıyor.

IcedEarth
18.Aralık.2006, 00:05
Servet'i daha sezon başında hata yaparken savunuyordum. Bu adamın eksiği giderilebilir diye. Benimle dalga geçenler olmuştu. Şimdi görün Servet'i. Galatasaray'ın en önemli sorunlarından birini sona erdirdi. Hava topundan fazla gol yemiyoruz artık.