PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta Temizlik Başlıyor ! ! !

Bugra19o3
18.Aralık.2006, 18:36
Temizlik başlıyor!
Ertuğurul Sağlam'ın raporu doğrultusunda Higuain ve Diatta'nın gönderileceği iddia edildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, daha önce bahsettiği takım içinde bazı oyuncularla yolları ayırma konusunu yürürlüğe soktu. Teknik patron, isteyerek transfer ettirdiği ancak hiçbir varlık gösteremeyen Higuain ve Diatta’ya devre arasında yollarının ayrılması gerektiğini söyledi. Sağlam, dün menajer Sinan Engin, antrenör Mutlu Topçu ve tüm oyuncuların bulunduğu ortamda sezon başından bu yana sergiledikleri performansı tek tek inceledi. Vestel Manisa maçı sonrası da beklenen performansı göstermeyen oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyledi. Higuain ve Diatta’nın çok yönlü oyuncu olduklarını fakat uyum sorunu yaşadıklarını vurgulayan Sağlam şöyle konuştu:
Gençler takipte
"Her iki oyuncudan faydalanmak istedim. Fakat düşündüğüm sistem ile takım içindeki uyum örtüşmedi. Her iki oyuncunun devre arasında kiralık verilmesi ya da gönderilmesi takım için faydalı olur. Bazı oyuncularda istediğim performansı gösteremedi. Bu isimleri Manisa maçından sonra açıklayacağım. Takımda geniş çaplı bir revizyon yapacağım.
Bazı transferler istediğim gibi çıkmadı. Diatta, Higuain, Ricardinho bu sezon çok verimsiz bir performans sergilediler. Sezon başından bu yana takip ettiğim Bolu, Kocaelispor, İnegölspor ve Fethiyespor’dan almak istediğimiz bazı genç oyuncular var. Kulüpleri ile görüşüp bu oyuncular hakkında bilgi isteyeceğiz."
Engin’den destek
Sinan Engin ise Sağlam’a her konuda destek verdiğini belirtirken, "Transfer döneminde herkesin düşüncelerini paylaştın. Göreve geldiğim günden bu yana kulüp menfaatleri için çalıştın. Beşiktaş’ın ikinci yarıda daha başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Öte yandan SerdarKurtuluş’un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı

Kaynak: Hürriyet19.12.2007

eXcitinG
18.Aralık.2006, 18:43
Giden 3 yabancı yerine İki savunma ve bir kaLiteLi forvet aLırsak oLay tamamdır.

anil luque
18.Aralık.2006, 20:00
bence 2 savunma yerine 1 savunma 1 orta saha 1 de forvet alırsak olay tamamdır cisse her ne kadar kaliteli bir topçu olsa da onun oynamadığı maçlarda çok sıkıntı yaşıyoruz koray geçen seneleri mumla aratıyor o yüzden orta sahada şart savunma için ise pozisyon bilgisi üst düzeyde bir oyuncu almamız lazım yediğimiz gollerin çoğu yanlış yerde durma adam kaçırma vb durumlardan olmuyor bunun en son örneği ankaragücü maçında oldu jaba biraz daha yenetekli olsa o maçı değil 3-1 almamız puan cıkarmamız bile zorlaşırdı...

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2006, 21:39
3 tane kaliteli yabancı bulursak şampiyonluk yarışında daha iddialı konuma geliriz.

RoNNiE91
18.Aralık.2006, 22:16
3 tane kaliteli yabancı bulursak şampiyonluk yarışında daha iddialı konuma geliriz.

Noktasına kadar katılıyorum sana Şemsi.Diatta'nın yerine oturaklı ve tecrübeli bir defans.Higuain'in yerine Bobo ile birlikte golleri yazabilecek bir oyuncu.Ricardinho'nun yerine de Delgado'nun alternatifi olabilecek bir oyuncu takımı süper hale getirir.

Fıratcan Alçınkaya
18.Aralık.2006, 22:41
evde zeytin yok nereye transfer yapıcaz ŞL den gelen para Del Bosque ye gidicek...

TSL & TFF genç oyuncuları ve iyi performans gösteren oyuncuları almalıyız boşverin artık yabancıyı yabancı dolsun diye yabancı transferi yapılmamalı lig de de adamın değeri 2ise 3büyükler isteyince oluyo 5 diğer takımlarımızda biraz daha anlayışlı olmalı...

Ayrıca Diatta ve Ricardinho okeyde Higuain'e ne şans verdik ti göndermeye çalışıyouz bari adamı yaza kadar tutalım kadroda...

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2006, 22:48
3 adam bulursak iddialı oluruz dedik ama 3 tane adam bulmakta hiiiiiiiiiç kolay değil maalesef şu zaman ve şu bütçeyle..

Ama Sinan Engin bu işlerden az çok çakar.. Ahh keşke zamanında Sayın Kolot'un yerine transfer komitesinden sorumlu olsaydı Sinan Engin.Az çok çakar bu işlerden dediğim gibi..

Fıratcan abi maçlarda oynatmadığına göre belki Ertuğrul Sağlam antremanlarda yeterli görmüyordur.Kendi istediği adamı neden oynatmasın ki.. Demekki düşündüğü gibi çıkmamış..

Emurafu
18.Aralık.2006, 23:10
Beşiktasda ocak ayında öyle çok büyük temizlik olmaz..Gönderilecek yabancılarada mecburen para verilecek alınanlar olacak tas catlasa Besıktas 3 kişi alır bence...Sinan engin 7 8 kişi diyordu:)

Seneye bir 8 kişi daha:)

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2006, 23:16
Beşiktasda ocak ayında öyle çok büyük temizlik olmaz..Gönderilecek yabancılarada mecburen para verilecek alınanlar olacak tas catlasa Besıktas 3 kişi alır bence...Sinan engin 7 8 kişi diyordu:)

Seneye bir 8 kişi daha:)

Öncelikle şöyle bir şey var.Hiç bir oyuncu bedavaya yani zararına gönderilmeyecek.Teklif gelmeyen oyunculara takım aranacak ama sözleşmeleri fesh edilmeyecek.

Bir başka şey ise zaten maksimum 3 oyuncu alınacak.

BlackEagle19o3
19.Aralık.2006, 00:26
Diatta,Higuain,Rico,Yozgatlı,İ.Akın gönderilsin.
Stoper,Forvet,Sağ açık olmak üzere 3 kaliteli yabancı alınsın.Sağ açık M.Topuz alıncaksa Türk olabilir(Zor tabiki de:))Sol bek de düşünülebilir.Kaptan artık yaşlandı.

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 00:29
Sağ açıkta Serdar Özkan var Kerem.Yeterli değil mi sence?

BlackEagle19o3
19.Aralık.2006, 01:36
Bence yeterli değil Şemsi;)Tabi devre arasında sağ açık alınmasa da olur.Serdar belki sezon sonua kadar idare eder ama sezon sonu mutlaka lazım diye düşünüyorum.Serdar'ın büyük maçlarda gösterde performanslar akllıma gelince...
Ben onu daha çok Delgado'nun yedeği olarak görüyorum;)

Sir FRD
19.Aralık.2006, 01:37
bu temizlik 4 yıldır gerekiyor ama bir türlü yapamadılar.

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 01:42
Kerem Serdar daha genç ve potansiyeli olan bir oyuncu.Yanlış düşünüyorsun bence.Ayrıca büyük maçlarda misal bir Liverpool (2-1) maçında Marsilya (2-1) maçında iyi oynamıştı.Diğer büyük maçlarda takım çok mu iyi oynadıda Serdar kötüydü?

BlackEagle19o3
19.Aralık.2006, 01:48
Kerem Serdar daha genç ve potansiyeli olan bir oyuncu.Yanlış düşünüyorsun bence.Ayrıca büyük maçlarda misal bir Liverpool (2-1) maçında Marsilya (2-1) maçında iyi oynamıştı.Diğer büyük maçlarda takım çok mu iyi oynadıda Serdar kötüydü?

Ben Serdar'ın çok iyi başladğını ancak sonradan şımardığını ve performansının düştüğünü düşünüyorum...Bence şu an Beşiktaş da yedek olabilcek kapasitede.Belki de sezon sonuna kadar performansını katlar ve sağ açık ihtiyacımız ortadan kalkar.Hem ben sağ açık lazım derken M.Yozgatlı'nın gönderilme ihtimalini de düşünmüştüm;)Serdar sakatlansa alternatifi yok...
Burak Yılmaz? , Ali Tandoğan ? ...=> Yetersiz!;)

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 02:37
Temizlik başlıyorda bununda maliyeti var . Tazminat yeni gelecek oyuncular vs. çok büyük temizlik olacağını sanmıyorum

Emurafu
19.Aralık.2006, 02:41
bu temizlik 4 yıldır gerekiyor ama bir türlü yapamadılar.Ferdi bence alakası yok çünkü..Göndericeklerin nerdeyse hemen hemen bu sezon bası alındı..Hersene yeni oyuncular alınıyor yani..

Demiröen döneminde alınan oyuncu 50 civarıfalandı sanırım..

Eskiden bunu fenerbahce çok yapıyordu...son3 senedir tek tük oyuncu almaya basladılar..Nokta yapıyorlar yani.

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 02:50
Çünkü adamlar iskelet kadroyu oluşturdular.Onun üstüne her sene eklemeler yapıyorlar.Bu sayede şimdi bu durumdalar.Eğer bizde Ertuğrul hocada ısrar edersek bizde aynı şeyleri yapabiliriz.İşte önemli olan istikrar..