PDA

View Full Version : Mehmet Topuz 20 milyon euro

Maksic
19.Aralık.2006, 12:07
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, yıldız oyuncuları için bir servet istedi...
20.12.2007

Kayserispor Başkanı Recep Mamur yıldız oyuncuları için bir servet istedi ve ekledi: Ama 20 milyon Euro’yu da getirseler, yine de vermem. Gökhan Ünal da Mehmet Topuz da sezonu burada tamamlayacak.

Önceki gün Ertuğrul Sağlam’ın Kayseri’ye gidip, eski öğrencileri Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u Beşiktaş’a istediği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz haberleri de tekrar alevlendi. FANATİK, her iki oyuncunun durumunu Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Recep Mamur’a sordu. Deneyimli başkan da bu söylentiler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Mamur’un ağzından Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gerçekleri:
‘Aziz Yıldırım bağırıyor ama...’
Ertuğrul Sağlam’la çok sağlam bir dostluğumuz var. Kendisi bir teknik direktör olarak herhangi bir kulüp başkanıyla bu diyaloğa girmeyecek kadar yerini bilen bir insandır. Ancak asla bu tür bir konuşma yapmadık. Beşiktaş bizim futbolcumuzu isterse, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşürüz... Benimle futbolcu transferi hakkında görüşecek teknik direktörü daha analar doğurmadı! Düşünebiliyor musunuz, Kayserispor Yönetimi varken, Tolunay Kafkas gidip, üç büyük kulübün başkanıyla futbolcu transferi konuşsun...Bu tür yalan haberleri, şiddetle kınıyorum. Mehmet ve Gökhan haberleri bol bol çıkacaktır. Ancak gazeteniz aracılığıyla kamuoyuna duyuruyorum; iki futbolcum da sezon sonuna kadar Kayseri’de. Birincisi; şu şartlar altında Galatasaray ve Beşiktaş’ın bizden bu futbolcuları alması olanaksız. Fenerbahçe’nin ekonomik gücü var. Aziz Yıldırım çıkıyor, ortalığa, bağıra bağıra söylüyor. Ama onlara da vermeyeceğiz. İlhan Parlak’ı aldılar, havalimanında paramızı, nakit ödediler. Rubin Kazan’ın Gökhan için 7 milyon Euro’luk teklifi önümde duruyor. Reddettik. Adamlar Fransa’dan aradılar, tekrar randevu istiyorlar. Muhtemelen fiyat arttıracaklar, ama satmayacağız.
En tatlı galibiyet hangisi?
Başka kulüplere laf söylemek bize yakışmaz ancak deneyimli bir başkan olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, takımın ahengini bozmak, kazandığımızdan daha çok zarar verebilir. Trabzon Fatih Tekke’yi 8.5 milyon Euro peşin paraya sattı. Fatih gibi bir futbolcunun gidişi, takımdaki dengeleri bozdu. Trabzon, iki galibiyet eksik alsa, düşme hattında olacaktı ve Trabzonlu dostların söylediğine göre, 60 trilyon borç var. Gökhan ve Mehmet bizim için böyle bir anlam taşıyor. Topuz’un değeri 20 milyon Euro... 20 milyon Euro diyorum ama bugün masaya koysalar nakit olarak, yine de vermem. Kendi fabrikamda olsa risk göze alabilirim, ancak Kayserispor, Kayseri’nin takımı. Kayseri’de organize sanayide 1006 tane aktif fabrika var. Serbest bölgede de 100 tane. 1106 fabrikanın ve şehir bilincinin olduğu bir yerde 10 ya da 20 milyon Euro’lar anlamlı paralar değil... Bir de anımı anlatayım... Bu sene Fenerbahçe’yi yendik. Yanımda Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki var. Dedim ki kendisine, ‘10 milyon Euro mu tatlı başkan, Fenerbahçe galibiyeti mi?’ O da yanıt verdi: “Recep ağabey, doğru söylüyorsun, Fenerbahçe galibiyeti daha tatlı...”
Şu an başkan benim. Kulüpler değişir, belki konuşan başka biri olur. Ancak sezon sonuna kadar ikisi de Kayseri’de. Başımı döndürecek bir teklif gelirse, belki sezon sonunda birini bırakabiliriz...
Kaynak:Fanatik

REsist JuvE11
19.Aralık.2006, 13:53
bu haber sabah sabah iyi geldi..

20milyon euro ya kimler alınır derim başka da bişey demem

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 14:17
Duyanda bulunmaz hint kumaşı sanacak..

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 16:48
20 milyon euroya KayseriSpor'u satın alırım yav :D

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2006, 17:01
Ama 20 milyon Euro’yu da getirseler, yine de vermem.

Ekstradan 4 oyuncu bile verir Topuz'un yanında :p

Rodrigo Tello
19.Aralık.2006, 17:13
Fiyat biçmemiş aslında,bu sezon satmam demek istiyor..

Sirius Black
19.Aralık.2006, 17:13
20 milyon euroya KayseriSpor'u satın alırım yav :D

10'uyla Kayseri'yi alırım, diğer 10'uyla da futbolcuLAR alırım. :zuhaha

Sir FRD
19.Aralık.2006, 17:39
bu Kayserililer çok zengin yav.Adamın parası var ki bu kadar rahat konuşuyor

Onurap
19.Aralık.2006, 17:57
Çok abartılıyor bu m.topuz ben düzenli oynasa h.şaş ın daha iyi olduğunu düşünüyorum (bide kırmızı kart görmese tabi :)

Memedov
19.Aralık.2006, 18:11
Mehmet Topuz kaliteli bir futbolcu bu doğru ama, 20 Milyon Euro çok büyük bir mebla o paraya ne oyuncular alınır. avrupadan)

Fıratcan Alçınkaya
19.Aralık.2006, 18:21
Baryam Sabahı iyi güldüm görmemişin oğlu omuş hesabı yaptı iyice Kayseri..

El Comandante
19.Aralık.2006, 18:27
Fiyat biçmemiş aslında,bu sezon satmam demek istiyor..

Katiliyorum,aklinca bunlar satilik futbolcular degil,satilsa bile Türkiyede bir takima satilmaz diyorlar ...

nerazzuri
19.Aralık.2006, 19:02
^^Ancak sezon sonuna kadar ikisi de Kayseri’de. Başımı döndürecek bir teklif gelirse, belki sezon sonunda birini bırakabiliriz... ^^^ Nasıl da kıvırmış sonunda :p 20 m € gelsin anında verir. Ama gelmez işte :p

EreN
19.Aralık.2006, 19:06
Sözleşmeleri bitene kadar takılsınlar böyle..

bySilver
19.Aralık.2006, 19:58
Uuu buyuk mebLa 20 m € satmamak icn soLemisLerdir

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2006, 20:02
yuh! 20 milyon € ha!. üstüne 4 milyon€ daha koyarım Henry'i alırım :p

T_A_N_E_R
19.Aralık.2006, 21:20
turkiyede 20 milyonluk adammi var topuz 20 ye gitsin :D olsa olsa en fazla £4-4.5 milyon verilir,,

RaSenGan
19.Aralık.2006, 21:28
Oldu canım.Arda'da 50 Milyon Euro.;)

PesimiSTyLa
19.Aralık.2006, 21:30
L'pool torres i 24 mn € civarı bbi paraya aldı ya bu kadar abartmamak lazım:)

erdemzorer10
19.Aralık.2006, 22:08
M.Topuz avrupada olsa o paraya yakın bi para ederdi ama şuan Türkiye den bir transfer için ödenecek maksimum miktar 6 milyon civarlarındadır..bu isim de Gökdeniz Karadenizdir..

20 milyon euro istemelerinden kasıt Mehmet Topuz un satılık olmadıgını vurgulamaya çalışmalarıdır :)

ShevAnil
19.Aralık.2006, 22:31
Kayserispor Klübünden Topuz'a 20 mn € verseler kabul etmem' şeklindeki Açıklamaya Rağmen
Milan,Barcelona,Real Madrid,Chelsea,Bayern Hala Oyunucun Peşinde :p
Ilk Resmi Teklif Abrahamovic'den..
Abrahamovic'in Oyuncuya Lampard + 10 mn € werecei söylenior :D

goosfraba
19.Aralık.2006, 23:04
Satmamak için iyi bir strateji fakat 2009'a kadar sözleşmesi var Mehmet'in, 2009 sezonu sonunda Mehmet imza atmak istemezse ne olacak? Aza kanaat edemeyen çoğu da bulamazmış.

BeeTLeJuiCe
20.Aralık.2006, 00:08
Kayserili böyle derde parayı görünce çark eder satar hemen :)

20 milyon€ tabiki abartı bi para şu an için satmayı düşünmedikleri için böyle abzurt bir rakam söylemişler.

Bugra19o3
20.Aralık.2006, 00:26
BoBo'nun Değeri 10 M € Dendiğinde,Gülenler Nerde ! (söz Meclisten Dışarı ;;) )

BlackEagle19o3
20.Aralık.2006, 00:26
Deniz(dnz009) gelir şimdi ''20 az en az 30 eder M.Topuz'' der ve gider:p

deniz.91
20.Aralık.2006, 00:45
Başkanın lafı satmam demeeye getiriyor arkadaşlar kayserisporun paraya ihitiyacı yok onu dmeek istiyor arekamızda kapı gibi desteklerimiz var helal olsun başkana satma başkanım anadoludan şampiyon çıkacak!...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ancak şunu söyleyebilirim mehmet topuz brezilyalı olsa eder 20 mn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide şunu söyleyim yeni stadda yapılıyorki Helal SANA BAŞKAN BİZİ ŞAMPİYON YAPMADAN BIRAKMA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Deniz(dnz009) gelir şimdi ''20 az en az 30 eder M.Topuz'' der ve gider:p
ayrıca bu dediğin benim içinde doğrudur Topuz benim için 30 mndende fazla değeri sahip çünkü Kayserisporda kimse Mehmet Topuz gibi gönülden içten oynamaz kimse bu kadar hırslı istekli kulübüne bağlı olmaz ksnin sitesine gir sor mesela kimse kakayla bile değişmez topuzu

uAburak89
20.Aralık.2006, 01:25
Kaka ile değişmezmiş, peh.. İyi futbolcu da bu kadar da abartılmaz ki yahu..

deniz.91
20.Aralık.2006, 01:29
Kaka ile değişmezmiş, peh.. İyi futbolcu da bu kadar da abartılmaz ki yahu..
kardeş biz onu mesela diye diyoruz kaka zaten bırak ksyi türkiyede kimsede oynamaz ksde kimse bu kadar iyi oynayamaz demek istiyoruz yoksa kakanın büyüklüğünü kimse tartışamaz zaten benim dünyada en beğendim opyunculardan biridisir kendisi

Fıratcan Alçınkaya
20.Aralık.2006, 01:47
arekamızda kapı gibi desteklerimiz var helal olsun başkana satma başkanım anadoludan şampiyon çıkacak!...

Anadoludan Şampiyon çıktı zaten Fenerbahçe...

Boş hayaller bunlar şampiyon felan olamaz Kayserispor... E.Sağlam ayrıldıktan sonra hiç kalmadı...

eGowiCh
20.Aralık.2006, 01:58
Mehmet Topuz 20 milyon Euro etmez, başkan biraz uçmuş. Satmayacağını açıkça söylemiş, demek ki sezon sonu görüşmeli kulüpler Kayserispor ile. Bence sezon sonu Gökhan Ünal Galatasaray'a, Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye transfer olacak. Aziz Yıldırım'ın gücünden, Fenerbahçe'nin ekonomisinden bahsetmiş, doğru da söylemiş, Fenerbahçe çok rahatça alabilir bu iki futbolcudan birini, inşallah sene sonu biz alırız Topuz'u.

Lionel Andres Messi
20.Aralık.2006, 02:05
yorum yapmaya bile gerek yok.

altiner93
20.Aralık.2006, 03:50
Kayserispor'un elindeki hiç bir futbolcu 20 Milyon € etmez.

Varonil
20.Aralık.2006, 04:03
20 Milyon € Avrupa'dan Mehmet Topuz'dan kat kat iyi isimleri alırsın.Mehmet Topuz 20 Milyon € edecek kadar bir futbolcu değil.

NisRoc
20.Aralık.2006, 06:11
Calderon'un "Kaka Madrid'te forma şansı bile bulamaz" açıklamasından biraz daha mantıklı uçmuş :)

TürkuAz
20.Aralık.2006, 06:45
Kayseri yine şaşırdı, yakında afiş bastırırlar..

eXcitinG
20.Aralık.2006, 20:28
Ergeç satıcakLar ama bunu ne kadar çok uzatırLarsa o kadar işLerine geLiyor Kayseri yönetiminin.

deniz.91
21.Aralık.2006, 00:33
Arkadaşlar KS yönetimi bu futbolcuyu satmak istemiyor bu yüzden fiyatı yüksek söylüyor.Biz satmayı düşünmüyor diyor almak isteyen kulüpte çok istiyorsa bu oyunucuyu bu kadar paraya razı olsun diyor başkanın böyle demesi gayet normal bizim başkan KAYSERİLİ ne yapacağını çok iyi bilir şeytana papucunu ters giydirir :P