PDA

View Full Version : Yabancılardan Beşiktaş'a rest

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 07:43
Beşiktaş'ta devre arasında gönderilmesi gündemde olan yabancı futbolcular Higuain, Diatta ve Ricardinho menajerleri aracılığıyla siyah beyazlı yöneticilere takımdan ayrılmayacakları haberini yolladılar. Devre arasında takıma en az iki tane yeni yabancı futbolcu transfer etmeyi planlayan siyah beyazlı yönetimin bu gelişmenin ardından transfer planları çıkmaza girdi.

Şu anda kadrosunda 7 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş'ta gönderilmesi gündemde olan Diatta'nın sözleşmesi 2009 Mayıs ayında, Ricardinho'nun 2008 Mayıs ayında, Higuain'in ise 2011 Mayıs ayında sona eriyor. Beşiktaşlı yöneticiler bu durumda ya bu futbolculara alacaklarını ödeyecekler ya da belli bir tazminat karşılığında sözleşmelerini fesh edecekler.

Bu arada bu oyunculardan Diatta yıllık 1 Milyon Euro, Higuain 1 Milyon Dolar, Ricardinho ise 1. 750 Bin Euro ücret alıyor.

Mirza
20.Aralık.2006, 08:09
Gitmeleri daha mantıklıca olur; lakin bu futbolcular da niye gitmek istemiyor kardeşim. Istenmiyorsun işte, ne duruyorsun istenmediğin yerde. Diatta zaten başlı başına bir hata.

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 08:28
Gitmeleri daha mantıklıca olur; lakin bu futbolcular da niye gitmek istemiyor kardeşim. Istenmiyorsun işte, ne duruyorsun istenmediğin yerde. Diatta zaten başlı başına bir hata.

Abi paranın gözü kör olsun :n:

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 09:18
Diatta zaten bir hataydı..

fakat higuain in üzerinde biraz daha durulması gerektigini düşünüyorum..ortama ayak uyduramıyor şuan ve buraya alıştıgında Bjk için çok büyük bir silah olacaktır..özellikle deplasmanlarda...

Ricardinho ise Türkiye de her takımda banko oynar ama nedense Bjk da sakatlıktan önce klübeye gömüldü..sakatlıkla birlikte de iyce unutulmaya yüz tuttu..

BlackEagle19o3
20.Aralık.2006, 16:35
Devre arasında gönderileceklerinden eminim ben...

ForsakeN
20.Aralık.2006, 18:15
Higuain hariç diğer ikisinin takıma yarar sağlayamayacağı belli.Higuain'e sabır gösterilmeli.

M.Scofield
20.Aralık.2006, 18:21
beşiktaşın yabancılardan yana şansı bir türlü gülmüyor

Aşk-ı Şehir
20.Aralık.2006, 21:42
Higuain bence kalmalı Rico ile Diatta gönderilmeli. Higuain çok iyi bir forvet tipi bana göre.

Rodrigo Tello
20.Aralık.2006, 22:33
Yalan haber,hiçbir futbolcu istenmedigi yerde durmaz.Ayrıca Rico klubum beni istemedigi müddet takımda kalırım diyodu hep..

Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 02:05
Ricardinho zaten sezon sonu kontarı bitiyor... Diatta ya 1sene daha katlanıcaz anlaşılan... Bence yönetim paf takıma göndermeli unhappy olurlarsa belki ayrılırlar...:)